ÁÁ,nem nyaralunk, sajna... csak egy hatalmas nagy és kemény fába vágtam a fejszémet, és mostanáig tartott ledönteni
Bár nincs valami hatalmas kézügyességem, azért mindig kipróbálok valami kreatívolást, most éppen azt, hogy karira a nagyiknak selyemsálat festek. A teszt-sálat csináltam, egy barátnőm szülinapjára szombatra, szinte minden szabad pillanatomban. Hát, kitalálhattam volna valami egyszerűbbet is, de az nem én lennék
Ráadásul még jól meg is szivattam magam, mert azt gondoltam, hogy rombuszokat festek rá, mert az olyan kis egyszerű, csak csíkokat húzok. Ja, én meg az egyenes szabadkézi vonalak... szóval egy szó mint száz, elég egyedi lett a cucc
de azért nekem tetszik
majd valamikor lefotózom és felrakom.
Tegnap a férjem szüleinél voltunk Samuval, végre ki tudtuk próbálni az átnyékolós medencéjét. Imádta, vagy négyszer körbekúszott a szélén, és végig vigyorgott mint a vadalma
néhányszor megpróbálta az arconállós haladási módszerét is, és mindig meglepődött, amikor a vízbe ért az arca, olyan édes volt, a nagyszülei is olvadozva nézték (főleg persze anyósom). Ha elküldi a sógorom a képeket, abból is teszek fel, ha már nekünk is van pancsis
Cseriani, nem csoda, hogy ez a kedvenc képed, nagyon édes Eliza a banánnal! És milyen szépen ül, de hát ugye ő már nagylány
És nyugi, bevettük a lefejelős mesét
Fridus, te meg jól kifogtad a lehető legmacerásabb tagot! Persze az ilyen babákból aztán nagyon problémamentes nagyobbak lesznek, mi meg majd akkor szívunk nagyokat