Új privát üzeneted érkezett!

Versike :lol: :lol: :lol: :lol:

Modern kislány vagyok, nagy hibákkal teli,
a foglalkozásom: nem háztartásbeli.
Főzni én nem tudok, mosáshoz nem értek,
a házimunkához csöpp kedvet sem érzek.
Viszont egyet büszkén be merek vallani,
sok mindent nem tudok, de van ám valami:
Amihez én olyan pompásan értek,
mint kevés asszony ezen a vidéken.
Mert tudom azt bármiféle pózban,
közepes, gyors és lassú tempóban.
Tudom oldalt, fekve, bedőlve vagy háton,
mindig úgy csinálom, ahogy jónak látom.
Tudásom e téren több mint tökéletes,
s hogy hason is tudom, az csak természetes.
Jó korán elkezdtem gyakorolni ezt én,
mivel tanítóm volt egy fiatal legény.
Fiatal volt mégis jól megtanított ő,
igaz, én sem voltam olyan tudatlan nő.
Bevallom nekem is borsódzott a hátam,
mikor a fiúval elöször próbáltam.
Eleinte azt hittem leszakad az ég is,
lihegtem, szuszogtam, de csináltam mégis.
Idővel rájöttem mi ennek a titka,
s feltárult előttem mindennek a nyitja.
Később már oly rutint szerezhettem,
hogy tudásommal pénzt is kereshettem.
Csináltam én reggel, jó korán felkelve,
ilyenkor van ám az embernek rá kedve.
És nagyon boldogan vidáman műveltem,
még estefelé is, míg el nem szédültem.
Lehullt rólam a ruha, mint fazékról a zománc,
a testem olyan volt, mint a fénylő topáz.
Akad, aki gumisapkát húz fejére,
viszont ez a gyönyört csökkenti felére.
Ez az én gyengém, ezt el kéne hallgatnom,
én a nedvességet érezni akarom.
De hát mit nevettek, nem kell ezt megszólni,
és nem is kell mindjárt a rosszra gondolni.
Nincsen abba semmi, amit elmeséltem,
ha hiszitek, ha nem: az úszásról beszéltem

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Ennyit bírtam. :) Már reggel is olvastalak Benneteket, de sajna ahogy látom, nem derült még ki, hogy ki a titkos zebra tulajdonosunk. :D

Elég érdekes ilyen időjárási viszonyok közt nyaralni, mert se meleg nincs, se hideg. Pont annyira van rossz idő, hogy ne lehessen nyugodt szívvel fürdeni a Balatonban és ez azt eredményezi, hogy hol azért nyüszög a gyermek, hogy menjünk fürdeni, hol azért hogy fázik a vízben és miért van ilyen hideg. :lol:

De nincs vész, felelevenítettük a geocaching emlékeinket és nekiálltunk kutatni itt a környéken. :) Aki szereti a "kincsvadászosdit" annak ajánlom nagyon ezt a szabadidő eltöltési lehetőséget. :wink:
Ha visszajött a családom a boltból (ahová többek közt nekem csokiért és kóláért mentek el :twisted:), megyünk megint ládákat keresni. :) Viszont rá kellett jönnöm, hogy kellett volna egy kereskes széket hoznunk nekem, este alig bírtam visszavonszolni magam a sétáról. :lol:

Czinkeb.!

Figyi, a rucikkal kapcsolatban két dolgot tudok ajánlani.
Az egyik a használt kismami cuccok vásárlása a Teszveszről vagy a Vateráról. Nekem rengeteg ilyen ruhám van és a legtöbb esetben egyáltalán nem csalódtam a meglicitált termékben. Olcsó és jó kismama ruhákat tudsz így szerezni, bár tény, hogy többször vissza kell nézni az oldalakra, kicsit munkaigényesebb a megszerzésük.
A másik, meg hogy nézz rendes ruha boltban felsőket magadnak. Meglepően sok olyan van most szerencsére, amit kismamiként, akár nagy pocakkal is fel tudsz húzni. Nekem még most is sok ilyenem van, pedig már nem kicsi a babalak. A nacikkal sajna nem ilyen jó a helyzet, de pl. most találtam egy hiper-szuper rövidnadrágot amit pocak alatt a gumis derekával tökéletesen hordható.
Mindezt persze azért, mert a rendes kismama ruhák valahol a csillagászati összegek tartományában mozognak. :evil:

Zazzy!

A dinnye dolog engem is érdekel! :wink:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Anyóm!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem csalódtam benned!
Akkorát vinnyogtam!

Kir!
Játsz vele!!!! Nem sokára már nem akar majd veled játszani! Most még fontos vagy neki, hát hallgass a szívedre, és játsz vele! Legfennebb majd írunk összefogit vagy írunk sömit, ha fontos dolog van!!!!

Rambóka!
Sajna csak holnap jut el T-m a Teccsóba, megnézzük mit tudunk szakítani, köszönöm, én a Maja, a méhecskét is ismerem. Bájos és tündéri kis mesefigura!
Ezek az igazi és szép mesék!!! Nóri ezen fog felnőni. Bár, Ákosnak sem volt semmi idióta meséje, most meg még mindig a CN-öt nézi............................... :shock: Nagy kamasz!

Kandika!
Akkor ne is drukkoljunk???? Az eredményeidnek azért drukkolunk jó???? Hátha végre befigyel egy zebra nálatok is!

Zazzy!
Volt férjem kamionos. Görögből hozott görögdinnyét kaptunk most tőle! Nagy, húsos, vastag héjú, tökbe oltot dinnye. Viszont elég zamatos és édes!!!!

Lányom alszik..................... Reggel 8-kor kelt, evett, fél tíz körül elaludt! 11-kor kelt, evett, dél körül elaludt. Kettőkor kelt, és etetés után, még a mellemen bealudt.................. Lesz még ennek böjtje szerintem, viszont tényleg kell a rend és a 4É, mert alig letettem hasra, mikor láttam, hogy fárad, már szunnyantott is, semmi sírás-bömbölés, semmi!!!! Hát szintehogy azt kell mondjam, alig veszem észre, hogy gyerek van a háznál!

ZEBRAPÁR!!!!!
Bújj elő!!
Vendég

Sziasztok!

Anyoo!
Nagyon jó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zazzy!
Ezek a mai vadnyulak/vadállatok már nagyon okosak és bátrak!
Nem zavartatják magukat! :evil:
Kár, hogy már ide jutottunk, h szinte fölösleges pacskolni a dinnyét.
Én is imádom!

Zebrapár!
Bújj elő!! Volt két jelöltem, de egyik sem az sajnos!!!
Neked is örülök ám, csak így nem tudom ki vagy!
Légyszi jelentkezz be!!! :wink:

Kép
lara26

Monee: köszi a tippet!

Monácska: Nóri még nincs 3 hós és már megfordul?? :o a lányok ennyivel ügyesebbek? a sógornőméknél a kisfiú 7 hósan kezdett megfordulni. persze tudom, minden gyerek más, de érdekes nagyon! és anyóséknak én mondtam, h jó lenne, ha vennének magukhoz is egy hordozható gyorsan felállítható ágyat Matykónak, ha ott van ne a francia ágy közepén hagyják már. én nem merném már! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok Lányok!

Először is bocsánatot kérek az önzőségemért, mostanában nem olvastam bele, de ezt meg kell osztanom veletek, mert már teljesen kiborultam.

Hétvégén teszteltem egy pozitívat, (akarjátok felrakom, megmutathatom) ami nem lett halvány és nem is lett nagyon erős sem, viszonylag gyorsan kimutatta. Ekkor volt a 12-13 DPOm. Tegnap reggel kb. a 15.DPOn, néztek HCgt és Progit. A HCGm 360 ami nem túl jó, de a progim annál is rosszabb 13!!! Doki adott 3x1 Utragestont. Annyit mondott reméljük, hogy megfogjuk. Én tegnap teljesen feladtam a reményt, kész voltam. Jövő héten kell megimételni a vérvételt, de úgy érzem soha nem jön el a jövő hétfő. 2 óránként nézegetem hogy vérzek e, fájnak e még a melleim stb.
Megtudnátok nekem mondani, mennyi a normális progiszint, kb.4-5 hetesen. Meg a HCG is érdekelne. Kapott már vki napi3x utrót?

Köszönöm, és még1x bocsi az önzőségért!
apple

Rejo: Megkérdeztem a férjemet is, nem lehet sajna megkülönböztetni. :(
Monácska!
Akkor szerencsétek volt, én egyszer kóstoltam, azóta sem eszem ilyet elvből sem.(na meg azért, mert van saját jobb! :lol: ) Egyébként akik ilyet termesztenek, egyikük már elismerte nekem, hogy nem olyan finom, mint az igazi! Pedig annyira el vannak ájulva tőle, hogy ez nagy szó!
Hát lányok, el kell keserítselek benneteket, mindenkitől elég messze vagyunk(főleg, hogy a többség pesti)a híres medgyesegyházi dinnyétől nem messze lakunk. Az abszolút viharsarokban a román határ mellett...
Ja! Monácska, nem tudom, neked milyennek tűnt a húsa, de általában olyan "tömörebb", mint az igazi, nekem olyan gumisnak tűnt, amit ettem. Mindenesetre érdekes. :roll: :evil:

Kép
Kép
zazzy

Apple!
Mi ugyan nem ismerjük egymást, de remélem tud valaki segíteni, én sajna nem, de így ismeretlenül is nagyon drukkolok!!!!

Kép
Kép
zazzy

Drága Apple! Te lennél a titkolózós zebrapár? Üzenem a mákszemednek, hogy kapaszkodjon erősen! Esetleg nézess holnap is egy progit. Ha magasabb lesz csak megnyugszol!

Kép
mamint

Apple! :) Gratulálni még csak nagyon halkan gratulálok, de azt mondom, hogy egyáltalán ne keseredj el!!! A HCG igenis hogy nagyon jó! A progi alacsonyka, de az utro remélem elég lesz ahhoz hogy ne legyen baj!

Enyém eredmények, amik szintén 15. dpo-n készültek: HCG: 226, progi 81. És a kis kukisom most itt ficánkol a pocimban, 6 hónapos! :wink:

Ne legyél elkeseredve, mondd a babádnak, hogy kapaszkodjon jó erősen! barnázás nincs ugye? Drukkolok Neked nagyon!!!!!

Kép

Kép
anyoooka

Apple, kicsit alacsony a progi, de a hcg szép, progipótlással megoldható!Halk grat!

Segítsetek!!!!!!!!!!!

2cn...

GOT 20 U/l ref 5 - 40
GPT 23 U/l ref 4 - 38
Gamma-GT 24 U/l ref 5 - 50
TSH 0,868 mIU/l ref 0,350 - 4,500
FT4 18,18 pmol/l ref 11,50 - 22,70
FT3 5,22 pmol/l ref 3,50 - 6,50
FSH 8,5 IU/l ref 3,9 - 12,0
LH 3,6 IU/l ref 1,5 - 8,0
Prolactin 269,4 mU/l ref 27,3 - 525,0
Ösztradiol 35,3 pg/ml ref 18,0 - 147,0
Progeszteron 2,13 nmol/l * ref 0,32 - 1,72
Tesztoszteron 4,25 nmol/l * ref 0,50 - 2,60
Cortisol 421,4 nmol/l ref ez nem volt kiírva....

úgy vélem, a májfunkció helyreállt, a progi tökáletes, éreztem is az erős pét, mint minden hónapban, de tesztoszteron nagyon szar ugye???????????erre van valami?????????mert nekem 2 fölötti tesztoszteron nem volt, kétségbe vagyok esve...többi érték???jó...lh/fsh szar, de ez nem gond, megszoktam, többi???????????SZerintem pajzsmirigy is jó....
Vendég

APPLE

NAGYON DRUKKOLTAM,HOGY TE LEGYÉL A TITOKZATOS ZEBRAPÁR
NEKEM CSAK HCG VOLT NÉZVE A 15.DPO KÖRÜL 166 VOLT TALÁN MÉRTÉKE NEM TUDOK DE SZTEM A TIED NEM ROSSZ HCG :)
AZ UTRÓ PEDIG SEGÍT A PROGIN, ÉN 3*2 SZEDTEM. AMÍG NEM VÉRZEL NINCS GOND, CSAK POZITÍVAN, VESZETT NEHÉZ DE EGYÉBKÉNT BELEŐRÜLNI
PUSZI

lányok nektek is ordít a gyerek ha nagyon álmos és fáradt vagy ez spéci kiskincs tulajdonság :shock:
Vendég

Hunci!
A TSH tökjó!Bár az enyém lenne ilyen!A teszto viszont tényleg nagyon magas, de nem tudom, mit lehet vele tenni, én anno ilyenre kaptam dianét! :roll:

Apple!Nem lesz gond, küldjük a szurkot! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Hunci, a tesztoszteron tényleg jó magas! Tesóm is Dianét kapott rá...
Progi gyönyörűségesen szépséges!!! :)

Kincsecske, Dorka még most, 3 és fél évesen is iszonyú nyűgös, sírós ha álmos és nem alussza ki magát! :wink:
Hétvégén anyuéknál voltunk, nem aludt egyik nap sem délben és estére már nem lehetett bírni vele...

Kép

Kép
anyoooka

Basszus, dianét?De az meg rontja az irt... :cry: ez szar...hogy a francba lehet ez?Férfi vagyok peteéréssel :shock: na jó morbid humor...de akkor is...tudom, nem akarok tesót még meg ilyenek de azért kiakasztott, pénteken megyek terhelésesre...hááááát....remélem, a terhességi diab elmúlt.
Vendég

És még egy a dianéról ha azt kapnék...szóval szép a ciklusom, beállt minden, ezt elrontja a diane???nincs más mód?
Vendég

Apple!

Hcg szintek terhesség alatt (embrionális hét, vagyis fogantatástól számol, nem utolsó mensitől!):

0-1 week: 0-50 IU/L
1-2 weeks: 40 - 300
3-4: 500 - 6,000
1-2 months: 5,000 - 200,000
2-3 months: 10,000 - 100,000
2nd trimester: 3,000 - 50,000
3rd trimester: 1,000 - 50,000
Non-pregnant females: < 5.0
Postmenopausal: < 9.5

Szóval a 300-as jó!

Utroból lehet 2X3-at szedni, én is annyit szedtem! Próbáld megbeszélni a dokiddal! (lombikok után is annyit adnak, ha jól tudom.)
És ne szájon át, hanem hüvelybe dugdosva, mert ezzel elkerülhető a máj általi lebontása első körben. Meg a mellékhatások egy része is (álmosság, szédülés). Ki fog folyni valamennyi, de a nagyja addigra felszívódik.

Lafi!

Mi bajod az LH/FSH arányoddal? Teljesen normális.
A tesztoszteronod tényleg magas. Meg kéne nézni, h. nem a mellékveséd termeli-e?
Metből mennyit szedsz?

rambóka

Rami, azt honnan nézessem meg?Mit kell nézetni ahhoz?26-án megyek T-hez addigra teljes leletet vinnék....
3*1000 a met
dheas eredményt még várom...
lh/fsh arányom fordított, ez így szokott volt lenni mindig....
Vendég

Hunci!
Ciklusba nem hinném, hogy bekavar a diane, de az tuti, hogy én híztam tőle vagy 15 kilót. Mettel együtt lehet jó lett volna. Bár nem tudom, olyat lehet-e.
Használati utasításán is az van, hogy kimondottan a "férfias" tünetekre adják. De a pé az tényleg nem az :shock: , nekem annó talán 3szor jött meg évente, viszont semmi szőr meg ilyenek nem volt!Mégis közölték: hormonzavar=>diane

Kép
Kép
zazzy

A DHEAS eredményed lesz a kulcs.

Az lenne a gond, ha az LH-d lenne a magasabb, de nálad az FSH magasabb. (bár azért az FSH-ra kérdezz rá!)
Van PÉ-d, szerintem ne nyúlj bele Dianeval.
Okoz hiperandrogén tüneteket a magas tesztoszteronod v. csak most a vérvételen derült ki, h. magas?

rambóka

Zazzy, hízni?Na bakker, az nem kéne...Csúcs...Vizon ninc annyi androgén tünetem sem...érdekes....alig van szőr, hajam sem hullik már, max az izzadtság rosszabb lett....
Vendég

Rami, ahogy írtam, nincs....havi 1 gyanta kell...jó, állon a szőrösödés megmaradt, de pl a szemöldök is jobb, mindenhol jobb a szőr a terhesség óta, tökre kevesebb, csak az izzadság kicsit büdösebb (bocsánat), de ezt a napi fürdés megoldja :oops: amúgy tökre nincs több jel, mint amennyi eddig volt, sőőőt mondom szőr alig....
Vendég

Apple!

Én nem értek hozzá, de a HCG szint tényleg jónak tűnik a lányok eredményei és Rami mértékegységei alapján. A progit nyomasd, majd leállítod a tizen akárhányadik hét körül, amikor már nem lehet baj belőle.
Megy hozzád is a drukk! Baba kapaszkodik, ahogy Zsizsiké is! :wink:

Írtam sms-t Betticának. Ha minden jól megy, csütörtökön hazamehetnek. Szegénykém, azt írta, hogy nagyon megszenvedett Bencével, de mostmár jól vannak. :? Jó nagy kiskrapek az biztos... :)

Gina!

Elfelejettem megdícsérni Dorina babát! Szép nagyot fejlődött ismét. Nekem a ordítós kép tetszik a legjobban. :lol:

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Hoppá! Bocs! Nem figyeltem eléggé és előjött a megszokás. Elnézést!

Hunci!

Akkor szerintem ne foglakozz vele!

Antibiotikumot nem szedtél mostanában? Nem használsz vmi új deót v. új izzadásgátlót?

Nekem akkor volt kegyetlen büdös izzadtságom, amikor allergiás lettem a legtöbb izzadásgátlóban megtalálható alumínium-klorohidrátra és teljesen begyulladt a hónom alja. Kinyuvadt a normál bőr-baciflóra és vmi speckó baci kolonizálta. Semmi nem használt! Ez a dög vmi kénhidrogénig bontja az izzadtságban található fehérjéket.
A szteroidos krémtől kifehéredett, de a szag nem javult.

Próbáld meg vmi baciölővel (pl. kézfertőtlenítő) előkezelni, majd kefírrel rekolonizálni.
A Protexim v. Normaflore kúra pedig belülről javítana az ügyön.
Ha pedig vmi új izzadásgátló a ludas, akkor dobd gyorsan a kukába!

rambóka

Lányok,

nagyon, nagyon köszönöm!
Az mindenképpen megnyugtató, hogy jó a HCGm. Bár 1 vmi jó. Ez is vmi.
Próbálok pozitív lenni, de nagyon nehéz. Azt gondoltam ha az ember tesztel egy pozitívat felhőtlen boldogságban lesz része. Föl akartam rakni rögtön a tesztet, de éreztem, lehet, h vmi nem lesz rendben, és majd akkor mutatom meg ha jók az eredmények. Annyira borzasztó ez a bizonytalanság.

Utrót a hüvelyen át rakom fel, láttam, h kifolyik, de mit csináljak. Dolgoznom kell, vagyis bemegyek, lehet, h 3 hónapig utrót kapok, addig csak nem maradhatok itthon.
Ma reggel volt egy nagyon-nagyon halvány barnázás, szinte alig észrevehető, 1 csepp.
Nem értem ezt az egészet, soha, soha nem barnáztam menzesz előtt, s, ha más nem is stimmelt de pé-től mindig 14 napra jött meg a menzi. Nem értem most mért esett így le.
És a legrosszabb az, h a dokim elutazott, 3 hét múlva jön haza.
apple

Nem értettem a kisbetűt :lol: de rájöttem :lol:

izzadásgátló ugyanaz..én a vizsgastresszre és a melegre kentem...de a normafloret megcsinálom....

fsh nekem mindig több volt mint lh, jó kis pcos mi?
Vendég

apple, halk gratula...hcgd jó. utrot nyomasd. és lazíts, relaxálj, bambulj sokat!!!!!
(annyira örülök..........)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

csakegy, ment privi. holnap ikea jó. anyósék 1re jönnek.

Kép

dimet

Apple: Előszöris hatalmas gratula!!!!! :) Másodszor menjen csak az a progi ezerrel... próbáld meg úgy időzíteni, hogy egy ideig felpolcolt lábbal feküdhess (munkahelyen meg pakold feljebb a lábad... mond azt, hogy nagyon fáj, ezért kell...)... Valaki írta egyszer, hogy nála kicsit felmart alamit az Utro ezért kicsit vérzett/barnázott, lehet, hogy ettől van az az egy csepp. Beszélgess sokat a babáddal, hogy kapaszkodjon!!! Nagyon-nagyon szurkolok!!!! (tudom, hogy nem vígasztal de sajna a 12. hétig ez így fog menni... a 12 hetes UH-n hiszi csak el az ember, hogy a baba bizony keményen kapaszkodik... de akkor már tényleg hihető:) Szóval addig kéne kihúznod lelkileg... (Lillával egyébként én vagy 3* is bementem az ügyeletre annyit barnáztam/véreztem... aztán mintha elvágták volna... pedig nekem a progim tökéletes volt, nem is szedtem rá semmit... de mégis ott volt a barnázás/vérzés... Lilla meg kapaszkodott és kapaszkodott... makacs baba:)))) Na pont ilyen nagyon makacs kapaszkodós babát kívánok Neked is:))))
Vendég

Apple!

Az Utrót a körzeti is felírhatja!

rambóka

Apple baba++++++++++++++++++++++++++++++++kapaszkodás, indul!!!!!

Rami még egy kérdés...szóval szted nem lehet gond a tesztoszteronnal?
Vendég

(ja... és állat... ma vettem Lillának egy felfújható Iglut -teljesen beleszerettem, állatul néz ki- erre az ajtó közelébe se hajlandó menni... úgyhogy leeresztem szépen és megy elfekvőbe hátha egyszer mégiscsak megszereti... komoly készletünk van már a nemszeretem cuccokból :)... pedig az indián sátrat szereti... )
Kép

(most egy IKEA hintát szemeltem ki... azt a nagyon csúnya kék műanyagot... hátha...)
Vendég

pedig tök jó ez az iglu :)

éhes vagyok

Kép

dimet

Hunci!

Kérdezz rá Tűűnél, de szerintem, ha nem okoz hiperandrogén tüneteket, akkor ne foglalkozz vele.
Egyáltalán ez össztesztoszteron volt, v. szabad tesztoszteron?
Mert ha össz, akkor lehet, h. megfelelő SHBG szint mellett semmi gondot nem okoz, mert le van kötve (SHBG: sex hormon kötő fehérje).

Na lépek alukálni, mert az egésznapi migrénem kiváltó oka végre ideért: zuhog, mintha dézsából öntenék!!!! :shock:
Gyerek is fogta a fejét délután. Mondom neki: Fáj a fejed? Bólogat.
Eszembe jutott, h. milyen rettenetesen nyűgös volt már kicsinek is hidegfrontnál. Lehet, h. már akkor is a feje fájt, csak nem tudtuk tőle még megkérdezni sem? :?

rambóka

dimet: még volt egy db. eladó a Sugárban:) (3000-re leárazva... annyit azért megért talán...) (abban a játékboltban olyan durván le szokták néha árazni a cuccokat, hogy csak lesek... a férjem ezért nem is szeret elengedni oda... legutóbb hihetetlenül jó hintaelefántok voltak tizensok helyett mindössze 3e-ért... csak ugye mi már vettünk egyet... )

Most vettem óriási sztreccs gumipókokat is (madárpók:)))) hagy élvezkedjen a gyerek:)))) Katicát is kapott, műlegyet és óriáshangyát is... Na ezekért viszont odavan:)))))) (az eladó viszont elég furán nézett rám... volt a pulton egy kisautó is és kérdezte, hogy ugye az nem az enyém... mert nem illene a képbe:))))))))
Vendég

sziasztok

ezt kaptam ma:

Küldd tovább a többieknek!

*Subject:* mobil

A belügyminisztérium több szélhámosságra figyelmezteti a mobiltelefon-tulajdonosokat.

Olyan próbálkozásokra, amelyek rendkívüli módon megemelhetik a telefonszámlájukat.

A roppant találékony szélhámosok olyan módszert találtak, amely lehetővé teszi mások mobiltelefonjának jogtalan használatát. GSM mobilon hívják az áldozatot, bemutatkoznak, mint Provider, Orange, SFR, Bouygues, s arra kérik a hívott felet, hogy táplálják be telefonjukba a 09# kódot, azzal a magyarázattal, hogy "az ön mobiltelefonjának az ellenőrzéséről van szó".

Semmi esetre se üssék be a kódot, s azonnal zárják le a telefont. A szélhámosok olyan készülékekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a fenti kód segítségével leolvassák mások SIM kártyáját. És természetesen fel is használják azt!

Ajánlatos figyelni egy másik dologra is: ha bárki kap egy telefonhívást, és készülékén megjelenik az A C E felirat, NE válaszoljanak, azonnal nyomják ki a hívást! Egy nagyon ártalmas vírusról van szó, amely tönkre teszi a SIM kártyát és magát a készüléket is. Ezt a tényt megerősítette a Motorola, a Sagem, a Nokia is.

Kép

Kép
lecso

Apple halkan gratulálok és szorítok és szorítok neked!!!!!!!!!!! :D :D :D Vigyázz magatokra!
Kapaszkodj Kisapple!!!!

Kép

Kép
lecso

AppleBaba!Tessék kapaszkodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lecso!
Nemsemmi amit közzé tettél. :shock: :cry:

Anyoo!
Mikor olvasni kezdtem soraidat, azt hittem már bocsánat, hogy nem kicsit vagy perverz. :lol: Mire a végére értem, konkrétan sírtam a röhögéstől. Köszi köszi köszi!!!!!!!Rég nevettem ilyen jót

Kézzeljétek! Kaptam ma soksok pólót Apától, mert elmentünk a dekatlonba, mert látott nekem egy csudijó cipellőt. Hát persze itt a ngy Budaörsön nem volt csak egyetlen egy olyan ami jó volt, de már az is szarrá próbálva. Hámondom én ugyan csakmán megkérdezem hogy a többi üzletükben nincs e véletlenül. CSaj meglepő módon készséges volt és hívta is a soroksári üzletet és félrerakatott nekem a 2 dbból 1et. És Apa elvitt és meg is vette nekem. És most boldogságos vagyok!!!!
Na ezzel a nem kicsi méretű cipellővel kapcsolatban áruljatok el nekem 2 nagy titkot: Egy ember lába meddig vagyis hány éves korig nől??? Hogyan lehet az hogy nekem soha életemben nem kellett 40es :shock: cipő, max 39es. Elméletileg 38as a lábam. Mostmag basszus a 39es is szorított. Basszus soha nem hordtam 40es cipőt!!!! :shock: Eddig is tudtam hogy tudok nagylábon élni, na de ez mostmár a cipőméretemban is látszik???

hajni...
Budaörs

Hajni!
Cipőfüggő a kérdés!Nekem is van 38-as is, meg 40-es is.Én is kétségbeesek, mikor 40-es kell, és próbálom belepréselni legalábba 9-esbe, de ha nem megy, hát nem megy... Olyankor gyorsan venni kell olyat, amiből jó a 8-as is, és megnyugszik a lelked! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok,

Apple, halkan és tiszta szívből gratulálok, és veszettül remélem, hogy kapaszokdik az a kisemberke ott bent !!!
Arnold 3 hétig távol lesz, de ha gond van, azonnal menj másik dokihoz, nekem Ferenczi főorvost ajánlotta, és hidd el, tényleg zseniális ember. Az utrot is megemelheted, nem hinném hogy gondot okozhat, ha nagyobb adagban rakosgatod fel......

Üdv zebrapárom !!!!! MM-ben hallottam egy telefonhívásodat, mármint azt hallottam, hogy te vagy az, és a végén a jókivánságot: vigyázzon magukra ! Innen jöttem rá, hogy babát vársz !! nagyon szeretném, ha együtt várhatnánk a maszatokat....!!
Voltam ma Ferenczi doktornál A Bajcsyban, Uh kontrollon, és szerinte minden rendben ! :lol: :lol: A méhem kétszarvú :shock: és valamiféle hártya választja el a két részt egymástól (ez a harmadik terhességem, de ilyet soha senki nem mondott.....) és az egyik részben van maszatka, szépen fejlődik, a másik részben pedig nem mióma van hála a Jóistennek, hanem valami folyadékkal teli képlet, ami szerinte valamiből visszamaradt folyadék, és hamarosan fel fog szívódni. Nagyon megnyugodtam.
Arnold doki őt javasolta, hogy legyen ő a dokim, és most meg is állapodtunk, hogy elvállal. A mi ismeretségünk régebbről való, nála szültem meg a kisfiamat, aki meghalt. Olyan emberséges volt már akkor is, hogy csak jót tudok róla mondani. Ő az ország egyik legjobb UH specialistája, remélem, így nyugiban lehetek, ha ő azt mondja, hogy minden ok, akkor neki el is fogom hinni.
Egyébként kisérteties a dolog, Arnold asszisztense pedig az a Kriszta szülésznő, aki velem volt a kisfiam születésekor, ő az egyetlen ember aki látta azt a kisbabát..... néztünk is egymásra nagyon,amikor először találkoztunk Arninál..... az élet egészen furcsa helyzeteket hoz.... azok az emberek, akik akkor segítettek, most megint segítenek.....)
zsizsik

na ja, azt tudom hogy cipőfüggő, de nekem akinek elég érdekes lábszerkezete van, soha nem kellett még 40es cipellő :shock: Dehát evvan, fő hogy van. :D nemdebár ugyebár? :lol: 8)

hajni...
Budaörs

zsizsik, már megbeszéltük, de nagyon örülök, hogy minden rendben van!!!!!

niki, a szomszédunk tajparaszt..szebbet nemtok rá mondani.

Kép

dimet

Rami!
Ideért a felhőszakadás!Megyek is...
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

Apple!Gratulálok....nem hiába ennyi a Hcg-d,az a bébi a progi ellenére is akar Téged!Vigyázz magatokra!
Mindenki drukkoljon és szorítson Nekem (Rambóka,Monácska stb.)....nehogymár ezen múljon... :wink:-de garantálni 3éve sajna nem tudok semmit! :?
Anyookám,nem semmi mekkora albérlete van,annak a kisfiúnak! :wink:
Kép
MINDENKINEK!
kandi72
Budapest III. kerület

Apple :lol: :lol: :lol: szívből gratulálok és drukkolok, hogy minden rendben legyen !!
A hcg-d tökéletes. Jó lenne tudni, hogy a progit milyen mértékegységben mérték !!!!
Ha nmol/l, akkor az nagyon kevés és én nyugodtan felemelném az utrot 3x2-re !!! Ha a másik mértékegység, akkor jobb a helyzet, de akkor is több utrot szednék. Nem baj, ha kifolyik, amennyire szükség van, az felszívódik !!! Szedjél minimum 3x1 MagneB6-ot, de azt is simán 3x2-re emelhetnéd. Nekem kifejezetten ennyit javasoltak anno.

Egyébként Lányok, ÉN nyertem :lol: :lol: :lol:

és még valami, amit tegnap nem mertem elmondani, nehogy hülyének nézzetek ... vasárnap éjjel Apple-lel álmodtam. Konkrétan egy találkozásról, ahol már NAGY pocakja volt. :shock:

Apple, nagyon drukkolunk !!

Dimet, valóban nem kispályás a család, csak mégis én éreztem hülyén éreztem magam :roll:

Lányok, el kell mesélnem mennyire fel vagyok dobva :)
Tegnap visszamentem a diabetológus drnőhöz, aki mindig kiírja a vc, inzulin, stb. vizsgálatokat. A köv. vérvételre egy rakat vizsgálatot kiírt, többek között azokat, amiket Tűű 2 éve nem nézet meg, erre-arra hivatkozva... :? (pl. Dheas, kortizol+ esti kortizol+17 OH-prog) és még immun és egyéb dolgokat is.
Mindezt nagyon segítőkészen, kedvesen, kh-i keretek között és azzal búcsúzott, hogy legyen már végre legalább 1 vagy 2 baba, mihamarabb szeretné látni a fényképet :lol:
(hozzáteszem, soha nem éreztem rajta, hogy pénzt elvárt volna, pedig most is csak úgy beállítottam, ügyeleti időben..) és most adtam neki először "valamit" (egy nagy doboz különleges svájci desszertet :lol:) amit őszinte örömmel fogadott.

Szóval vannak még emberséges orvosok...

Ja, és szívből ajánl egy SOTE II-es endokrin dokit, akihez ma be is jelentkezek :)

Niki
mniki

sziasztok

zsizsik de jóóó gratulálok :D

apple remélem kicsit sikerült megnyugodni, igen azt gondoljuk a +teszt automatikusan mennyei boldogság...igen az :D de mindig jön vmi amin lehet izgulni, van szívhan, méretei jók, magzatvíz kevés sok, áfp, lepény éretsége,szülés, mennyit eszik, miért nem alszik, sokat hízik, miért ordít....ez csak az első lépés, de megtapasztalod hamarosan mindet :wink: párat azért kihagyhatsz! :wink:
barnázni én is barnáztam, az utróval ha tudsz feküdj kicsit reggel és este fél óra is elég, a délit esetleg lenyelheted a hüvelyit úgy tudom lehet , bár nekem szájon szedve 1órát kellett feküdnöm mert szédelegtem és álmos lettem :lol:

ANYUKÁK!!
elalvásilag kérek tanácsot,kinek mi jött be :?: :?:
éjszaka nincs gond fürcsi után szépen megszokta,hogy evés aztán ölben altatás büfivel mikor elaludt hasra az ágyba teszem és alszik.
a nappali elalvásunkkal vagyok gondban...evés után kézben alszik el, de már a napokban járkálni kellet vele mert ha ültem üvöltött...és azért a pici popóját kezdi érezni a derekam...
hogy szoktassam a kiságyban való elalvásra??
és azt sem tudom hogy evés után büfi éls kiságy alvás a jobb megoldás vagy az evés után játék és fáradtan a kiságy....csak ahogy tegnap írtam ha álmos úgy tud bőgni,hogy na :shock:
a védőnő most volt itt,ő azt mondta 3nap sírással ha van kitartásom a kiságyba szoktathatom, hogy magától elaludjon
Véleményeket tapasztalatokat kérek...
Köszi!

Pusz
Vendég

Sziasztok Lányok,

ma voltunk körzeti dokinál és az alábbiakat ajánlotta az útra, hátha vkinek esetleg szüksége lehet ilyen listára:

augmentin- végszükség esetén antibiotikum, receptköteles
algopyrin- receptköteles
normolyt por - hasmasra receptköteles
bonolact - hasmas esetén bélflórát helyrerakja , normolyttal együtt
betadin - sebre
bactroban kenőcs - szintén sebre, receptköteles
canesten

és egy kis vicc, nekem nagyon tettszett:

> A fütyi kérelme
>

> Alulírott Hímvessző, jelen levelemmel fizetésemelésért folyamodom.
>
> Indokaim a következők:
> -Nagy mélységekben dolgozom,
> -Bármely helyzetben először a fejem dugom be,
> -Sem hétvégi, sem szabadságolási időszakom nincs,
> -Nedves környezetben kell dolgoznom,
> -Magas hőmérsékleten dolgozom,
> -Fertőző betegségeknek vagyok kitéve.
>
>
> Tisztelettel: Hímvessző
>
>
> Tisztelt Hímvessző!
>
> Miután kérelmét átolvastuk, az abban lévő érveket elemeztük.
> Sajnálattal közöljük, hogy kérelmét a következő okok miatt
> elutasítottuk:
>
> -Nem dolgozik napi 8 órát folyamatosan,
> -Kis erőkifejtés után elszenderedik,
> -Nem követi mindig a felső vezetés utasításait,
> -Nem marad meg kijelölt helyén, gyakran elkódorog máshová,
> -Nincs kezdeményezőkészsége, állandóan nógatni, motiválni kell,
> hogy munkába álljon,
> -Munka lejártával munkahelyét mocskosan hagyja el,
> -Nem követi a biztonsági előírásokat, mint pl. a védőruha viselete,
> -Képtelen két egymás utáni műszakban dolgozni,
> -Néha elhagyja a munkahelyét, még mielőtt a napi munkát elvégezte volna.
>
> Ha mindez még nem lenne elég érv Önnek, megjegyezzük, hogy
> állandóan két
> gyanús zsákkal járkál.
>
> Bérosztály
>

Apple: mennek a drukkok, tapaszd a babát!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Apple!!!!!!!!!!!
Nem halkan, hanem nagyon hangosan drukkolok, hogy kapaszkodjon kicsialmácskád!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon gratulálok, és kérlek na aggódj!!!!! Hallgass a lányokra, sokat segítettek anno nekem is! Sikerülni fog!!!! Pihenj, lazíts és ne is gondolj rosszakat, mert bevonzod a bajt!!!!!! Veled vagyunk!!!!!!

Kincsecske!
Alvás:
Leteszed a kiságyba, sírdogál, felveszed megnyugtatod, leteszed, sírdogál, felveszed, megnyugtatod........és ezt ismétled kifuladásig. Ne hagyd túlpörögni, szóval ha nagyon rettenet módon bömböl, hüppög, akkor sokáig nyugtasd meg, aár aludjon el kézben!
Egy picinke elalvási periódusa 30-40 perc, ha kizökken valamiért belőle, akkor újra kell kezdeni az egész ceremóniát!
Nóri nagyon érzékeny, félős szinte. Hangosabb zajokra összerezzen, sokat fel is sír. Nálunk a besötétített, elcsendesített, tv mentes szoba vált be. Mostanában már kicsi nyűglődéssel elalszik, még nem egyedül, mert ott vagyok mellette, de magától! Ha csöngetnek vagy telefon van, akkro kizökken, és irtózatos ordításba csap át, olynakor lőttek az alvásnak, meg kell szopiztatnom, hogy megnyugodjon, a mellemen alszik el! Szóval még nálunk sem tökéletes az alvási rutin, de alakul! Sosem sétálgattam vele, hogy elaludjon, kézben max a popóját paskolgattam kicsit.

Majd mesélj, mit sikerült! :)

Zsizsik!
A kétszarvú méh azért nem egy puncsfagyi! Remélem nem fog gondot okozni, bár már Esztit is kihordtad így!!!!!! Nagyon drukkolok nektek is! Ferenci doktor a Schöpfiben van? Mert akkor az amniomat is ő csinálta anno! Rendes ember......... Ez tény!

Megyek, főzök.................

Kavicska?????? Rossz kedved van????

NORKA!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ja!
Kincs!
Ne várd meg, míg hullára fárad!
A suttogó írta, hogy azért ordít, mert ki akarja zárni a világot, hogy aludni tudjon, és így bekerül egy ördögi körbe, amiből kiszállni sem tud.

Figyeld Picikincset, és ha csak a jeleit látod, hogy fáradt, azonnal vidd aludni! Sokkal könnyebb lesz így, majd meglátod, mintha üvöltésig túlpörög!!!!

No, íme..... Végül mégis hasznosítottam egy-két fogást a suttogóból! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok, július 2-án megyek a SOTE-ra az endokrin dokihoz, kíváncsi vagyok mit sikerül hozzátennie az eddigiekhez. (ja, és azért nem rossz, hogy 2 hét alatt be lehet kerülni hozzá, mint új beteg :))

Holnapra kérnék nagy-nagy drukkot, megyünk a "donorral" az első vérvizsgálatra :lol:

Niki
mniki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?