Új privát üzeneted érkezett!

Kerilány!
Vendég

Hali! :lol:

megjöttem a robotból 8) ma mindenkinek beteg volt az állata? :roll: :shock: :twisted:

Kolibri!
amíg nincs piri bármi lehet :wink:
a teszt biztos rossz volt :P

Ditke!
nekem mind2 teccik, én tartózkodok :oops:

Nati!
voltatok az ügyeleten Szabival? :roll:

Susy!
csak nem csajesz lesz :roll: :lol:

Zsu!
akkor hajrá 3-as ikrek :wink:
Vendég

Reggelt!

Vicuska!

Nem voltunk, a lázcsillapitó levitte, és most elmúlt, magától! :shock: :shock: :shock: :shock:
Ki a fene érti ezt!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma sem jött meg! :D Nincsenek görcsök sem! :D
Van remény! :D
Fel vagyok dobódva, ezért holnap reggel is csinálok egy tesztet.

Nati: Remélem Szabi hamarosan rendbe jön, de tényleg aggasztó, hogy nem tudni mi okozza a lázat. Nem fáj valamije? :(

Vicuska! Ma már remélhetően hanyagoltak a kedvencek! :D Hagytak kicsitin pihenni?
Nekünk is van kettő aranyhalunk, igaz csak aquáriumban. :D Néha próbálkozott a pecázással a macs, de már leszokott róla. :D

Zsu: Megértelek, hogy a 3-as beültit választjátok a következőnek. Fel fognak ébredni mind, és annyian lesznek, hogy egy jó házibulit tudjanak csapni odabent. :D

Fenci: Milyen volt az esküvő? Én már olyan régen voltam. Sajnos nincs a közeli ismerősök között olyan aki mostanság házasságot kötne.
:(
Hétfőre pedig mennek a drukkok! :D

Ditke: Kerilányra szavazok! :D Nagyon édi! :D Gondolom most már sokkal nagyobb.

Susy: Várunk a hivatalos újságra! :D Gratula a kiscsajszihoz! :D
Ja! Kérünk tőled is 4D-s képeket is!

Sok puszi mindenkinek!
kolibri28

Nati!

Bocs. Valamilye akart lenni. :oops:
kolibri28

Na jó. Bevallom a helyesírás nem tartozik az erősségeim közé. Már teljesen elbizonytalanodtam, de rá kellett jönnöm, hogy j -vel írjuk mivel nem a milyen szóból ered. :?
Gyugyi biztosan megbuktatna. :shock:
Szégyen, gyalázat. :oops: :oops: :oops:
kolibri28

Kolibri, az jó hír, hogy nincs piri! Lehet, hogy későbbi beágyi volt :wink: Egyébként először írtad jól, helyesen "valamije" :wink:

Nati, hogy van Szabi?

Ditke, én is kerilányra szavazok! :D

Vicuska ma is húzod az igát?????

Ígértem pociképet, most csináltam (bocsi egyedül nem sikerült jobbat...) :oops: Nem tudom, Ti látjátok-e, akik ismernek és tudják, mi a helyzet, azok szerint határozottan látszik :lol:

Kép

Kép
vickybabe

És ilyen volt 8 hetesen és pár naposan, akkor kezdett el látszani a kis dudor :lol:

Kép

Kép
vickybabe

Szia Vicky!

Köszi a bíztatást! :D
Szerintem is látszik, hogy kismamipocit növesztettél! :D Feszesnek látszik. :D Hamarosan már mocorogni is fog. :D
Kisrókával hogy állsz? Elkergetted? :D
kolibri28

Sziasztok!

Nem volt ma nagy forgalom! :shock:

Vicky

Csuda csini pocakod van!!!!! :D :D :D :D :D
Rókáék tovább mentek már? :wink: Küldjük Kolibrihez őket!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kolibri

Ez szuper jó hogy még nincs piri! :wink: :D Drukk a köv. teszthez!!!! Állítólag 1,5 naponta duplázódik a hcg! :wink: :D

Nati

És most jobban van Szabi? :wink: :D Még most hatott a sok gyógypuszi amit küldtünk! :wink: :D

A többiek?

Én holnap csak este leszek, megyek babázni!!!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Hali!

Nem rég jöttünk haza apám szülinapjáról, nagyon jó volt, a nagyok kint is maradtak!
Szabinak ma kutya baja sem volt, hál istennek! :shock: :shock: :shock:

Viki!
Kicsit irigy vagyok a pocak miatt :lol: :lol: :lol: .Nekem már nem lesz többet babáspocakom :D :D :D

Kolibri!

Reggel jelentkezz hamar!
Vendég

Sziasztok!

Fenci Drága!
Nagyon-nagyon szorítok ma Nektek!!!!!!! :lol:

Nati!
Az aloe szerintem is nagyon jó!!!

Viki! :lol:
Nagyon szép a pocid! Hogy Te milyen vékony vagy! :lol: És nemsokára 12 hetes. :lol:

Kolibri! :lol:
Nagyon szorítok!!!

Dikte!
Jó babázást!!! :lol:

Susy!
Tesék ide is írni!!! :lol:

Gröni!
Hogy vagy? :D

Krisz, Gizi, Mofly!!!!?????

Én jól vagyok, tanulok, a hétvégét kicsit ellébecoltam. Már nagyon fáradt vagyok, nehezen fog az agyam. De muszáj sikerülnie ennek a vizsgának!

Ahogy így olvasgatlak Titeket, rájöttem, hogy mennyire nem hiányzik nekem ez a hónapról-hónapra izgulás. És az időzített keksz. Mióta klimaxolok, jelentősen feljavult a kekszuális életünk. :oops: :lol: :oops: :lol:

KépKép
zsófikukac

Ja és sajnos visszatértek a hőhullámaim. :evil: :? Ennyit a szupi remifemin pluszomról. 2 hónapig hatott. Vagy még annyit sem. Uram szerint biztos most kéne megjönnie azért van hullámom. :roll:

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt! :)

Ditke!
Jó babázást! :D Majd jelentkezz! :D

Nati!
Nagyon jó, hogy már jól van Szabi. :D Most egy kicsit kettesben tudtok lenni amíg a nagyok nyaralnak. :D

Zsófi!
Még mindíg van vizsgád? :? Te szegény. Mikorra kell a drukk?
A hőhullámok miatt én sem irigyellek. :( Viszont tényleg jobb néha a nem időzített keksz. Ránk is igaz. :lol:

Nem akarlak titeket idegelni, de nem csináltam ma tesztet. Mértem hőt és az 36,3 volt. :( Talán ez már jelzi a piri jöttét. Más még nem. :(
Mivel én is nagyon kivi vagyok, holnap lövök eggyet ha van még remény.
Van tippetek esetleg arra, hogy hol lehet olcsón hcg tesztet venni? Várom az ötleteket. :)

Mofly! Mami! Gizi! Susy! Gröni! Hol, és hogy vagytok?

Puszi mindenkinek!
kolibri28

Csak nyomatékosítottam az 1 tesztet. :) :oops:
Most aztán jól néz ki a vonalzóm. :D
kolibri28

sziasztok,

köszönjük a poci dicséreteket :lol:

Nati, ez csak Rajtad múlik :wink: na meg a férjeden :wink:

Zsófi, sajnálom, hogy visszajöttek a buzi hőhullámok...de már csak 2 hónap :wink: aztán jön a rókacsalád :wink:

Kolibri, sajnálom a hőt :( ugyanakkor mérted, mint máskor szoktad? :roll:

Ditke, még nem álltak tovább :? Jó babázást mára! :lol: Irigy-irigy :lol:

Fenci, sokat gondoltam Rád délelőtt, már tutira túl vagy rajta, úgyhogy mostantól szólíthatunk Kismaminak :wink: :lol:

Kép
vickybabe

Csajok, egy jó bőrgyógyászt tudna valaki ajánlani? Mióta babás vagyok, iszonyat ronda allergiás kiütések vannak az arcomon, a házidoki szerint csak szteroidos cuccal lehetne eltüntetni, de én bízom benne, hogy van más megoldás is... :roll:

Kép
vickybabe

Sziasztok csajszik! :D

Nagyon köszönöm, hogy drukkoltatok! :wink: Túl vagyok rajta és igen, már babás vagyok! 8) :lol: :lol: :lol:

Pikk-pakk ment minden. Szerencsém volt, hogy én voltam az uccsó inszemes, mert a többieket kirúgdosták 15 perc alatt, én meg 40 percet fekhettem, volt hely, nem zavartam senkit. :wink: Azóta vízszintben vagyok, úgy dolgozom. :wink: Kukac javaslatára még ebédet sem főztem, mindjárt érkezik a pizza! 8) :lol: :lol: Ma kímélem magam. Ja párom eredménye ma nem lett olyan fényes mint a múltkor. Képzeljétek a szombati esküvőn berúgott, én arra fogom a mostani gyengébb eredményt. Megfogadta, hogy soha többé nem iszik, csak 1 deci bort. :D :lol: :lol: Szóval ma csak 43 millát produkált a tavalyi 84 után. Azért remélem ez is elég lesz. Picit éreztem eddig a pocim, most már szerintem nagyjából elmúlt. Azért este is elkapom az uramat! :oops: :D

Kolibri :D Az jó jel, hogy még nem jött meg, remélem a mai hőd csak szórakozik! :wink: Esküvő nem volt olyan jó mint amilyenre számítottam. 50 fős házasságkötőbe akartak 130 főt bezsúfolni. Nem ment. :? Templom detto, csak ott a pap beszédhibás volt nagyon durván és semmit nem lehetett érteni. Vacsi nem volt valami fényes, nekem nem nagyon ízlett a kaja. Torta fincsi volt. :oops: :wink: Zene nagyon jó volt, roptunk is. :D

Kukacka :D Mindjárt túl vagy a vizsgákon, aztán megünnepeljük! :wink: Hülye remifemin! :evil:

Vicky :D Gyönyörű a pocakod, nagyon szépen látszik! :wink:

Susy :D Gratula a kiscsajszihoz! :wink:

Ditke :D Jó babázást mára! :wink:

Puszika, megyek mert meggyütt a pizza. :D

Ja, gyors kérdés. Duphastont kaptam. Holnap reggeltől kell kezdenem, reggel 2 és este 2 szem. Szerintetek nem késő a holnapi kezdés, ezt így szokás? :roll:
fenci

Sziasztok Csajszik!

Itten vagyok! :lol:

Minden oké velem, azt leszámítva, hogy otthon megfáztam, vagy mi és nagyon fáj a torkom meg tüsszögök. Nyomatom a mézes citromos teát,meg gargalizálok. Mást nem lehet! :?

Szóval csütörtökön voltunk 4D-n. Fantasztikus élmény volt!!!!!!!! Mielött kérdezitek, persze felrakom a fotót, csak be kell scannelnem,meg majd a dvd-röl is rakok fel. :wink: Csak ahhoz a párocskám segít,mert én nem tudom, hogyan kell dvdböl fotót kiszedni. :oops: A drágaságunk csütörtökön volt 66 mm. Az uh-s nö nagyon rendi, és türelmes volt, nagyon alaposan átnézte a babát. 25 perces felvétel van a dvd-n, szóval jó sokáig tartott. Azt mondta minden rendben vele, megnézte, szívét, gyomrát, gerincét, koponya csontját, állkapcsát, szóval mindent. És hallottuk,ahogy ezerrel ver a kicsi szíve! :lol: :lol: :lol: Kaptunk rendes leletet is.
Manócska nem nagyon akarta mutatni az arcát,mert végig az arca elött volt a két keze ,mint valami boxolónak!!

Rákérdeztünk a nemére, és azt mondta, hogy amit ö lát aszerint kisfiúnak mondaná, 8) de ne vegyük még 100%-ra. :P :P Igazából meg is mérte a kukiját (0,3 cm), szóval gondolom , hogy az más nem lehet! :lol:
Nagyon boldogok vagyunk, hogy minden rendben vele és láthattuk végre!!!! :wink:

Ditke!
Olvasom, hogy nekem már kislányt könyveltél el, mondjuk kellett pár perc mire leesett miböl következtettél erre. :D
Ami az aláírásomon van az szerintem annak a neve, akitöl a jobb oldalon lévö idézet származik! :wink:

Jövök még,csak fö a leves tésztám!
susy75

Amúgy nagyon klassz volt otthon, csak megint gyorsan elrepült ez az egy hét. :cry: Az utazást szerencsére jól bírtam. :wink:

Fenci!
Kezem-lábam keresztbe érted.++++++ :P :P Nem is kérdés, hogy kismami vagy. Nagyon drukkolok,hogy sikerüljön.

Ditke!
Tényleg szemfüles vagy, múlt hét csütörtökön hugoméknál voltunk és onnan kukkantottam be. :) De csak átfutottam az uccsó oldalt, írni nem is volt idöm! :oops:

Vicky!
Szép a pocid! Nekem alapjáraton volt akkora, mint most a tied. :oops: :oops: A héten dobok én is pocifotót, már jó nagy! :lol: Akkor jövöhéten mész uhura?

Nati!
Örülök, hogy megint irogatsz a topikba, jó,hogy itt vagy!!!! :lol: :P
Olvastam, hogy kicsi fiad betegeskedik és nem lett jó a véreredmény. Küldöm a gyógyító energiákat, hátha megkapja!!!
Kép

Gröni!
Szuper, hogy túl vagy azon a fránya mütéten. :evil: Szerencse, hogy végül is nem lett semmi nagyobb gubanc!! Pihengess továbbra is,meglátod minden rendben lesz! :wink: :wink:

Zsu!
Szép hónap a július a babásodásra,és mindjárt itt van! :) Sikerülnie kell!

Vicuska!
Klassz a kerítés és hülye szomszéd k@pja be!!! :evil: :evil: Làtom neketek is közeledik a nagy nap. :wink: :wink: Mindegy is,hogy long vagy short protokoll a lényeg,hogy sikerüljön!!!!

Kolibri!
Neked akkor ég mindig nem jött meg???? :roll: :roll:

Mofly!
Mikor lesz már pirid? Addig nem tudsz babásodni!!!!!!

Jaj csajok, ha kihagytam valakit ne hari!!!!! :oops: :oops: :cry: :cry:
susy75

Szia Susy, üdv újra odahaza! :D :wink: Hááát, nagyon szuper híreket kaptatok a dokinál! :wink: Hogy nő a kis picúrotok, kérünk szépen uh és pocifotót! :D
fenci

Susy, ja és akkor most gratula a kukishoz! :wink: Meg kellett volna várnunk míg elmondod nekünk, bocsi! :oops: :wink: Nevetek van már?? :wink:
fenci

Fenci! :lol:
Ha kell még ilyen ötlet szólj bátran! Finom volt a pizza? Bocs, hogy olyan gyorsan léptem msn-ről, de csak miattad néztem be és rohantam haza tanulni. Most szünetet tartok már zúg a fejem. :lol: :lol: :lol: És persze, hogy megünnepeljük!!! Te limonádéval, én meg pezsizek megint. :wink:
Férjed eredménye így is szupi, a 84 kicsit túl jó is volt, nem? Estére jó hancúrt!

Susy!
De jó, hogy minden rendben. Gondolom milyen megható lehetett a mozizás. :lol: És gratula a kis kukishoz!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok! :lol:

jó sokan voltak a hétvégén... :roll: :twisted: mármint nálam :oops:
de legalább nem voltam bent hiába :wink:

Vicky!
hogy te milyen csini vagy 8) igen, láccik :lol: az enyém most 3* ekkora :oops: :shock:
jó lenne allergiádra szteroid helyett más...aloe first spray? :roll:

Susy!
üdv itt!akkor gratula a fütyishez :D
képeket várjuk 8)

Fenci!
ügyi vagy , mától te is kismami vagy!szuper :P :P :P
szerintem ez az eredmény is tuti jó (én apácskának is sz@rabb lett, pedig eddig tenyészbikának mondták mindíg :oops: )
nekem is másnap estétől kellett csak a progipótlás :wink:

Kukacka!
már csak egy uccsó vizsga!ennek már tutira sikerülnie kell 8) már csak egy szurid van hátra, igaz? :roll: :P
mikor dől el, lesz-e lapar? :roll:

Nati!
hála az égnek, hogy Szabika jobban van :D

Kolibri!
drukk a reggeli teszthez!hő meg monnyon le! :P :lol:

Ditke!
megint alig ismertelek meg :oops: édi a kerilányod :wink:

nekem most van pém.....amíg élesben ment, nem nagyon éreztem, most hogy már mindegy, érzem.... :shock: :twisted: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Susy

De jó hogy visszajöttél! :D
Bocsi, de a Barbara névből következtettem arra hogy kislányotok lesz! :oops: De gratula a fütyishez! :D Jó hogy minden oké! :wink: Apa is bent volt veled? :D Ő mit szólt? :wink: :D Pesten voltatok 4 D-n?

Fenci

Azóta már kismami vagy! :D Drukkolok a kicsikéidnek! :wink: :D Az a pirka 43 milla, meg igazán jó eredmény! :wink: :D Nem lesz semmi gond, majd meglátod!!!!! :wink: :D

Vicuska

Sokszor nem is a kis jószágok a legnagyobb állatok, hanem a gazdik!!!!!! :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:
Hát igen! Bezzeg amikor figyeljük hogy mikor van pé, tuti bebeszélünk dolgokat, és vagy nem is érezzük, vagy minden apró kis jelbe belekapaszkodunk! :shock: :roll:

Zsófi

A fránya hőhullámok!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Küldök enerdzsit hőhullám ellen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vizsgád meg úgyis sikerül!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kolibri

Azért a zebrás teszthez én még nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nati

A kettő nagy fiadat lepasszoltad a papának? :wink: :lol:
Több időd jut a Zuradra! :lol: :lol: :lol:

Vicky

Kitartás! Mindjárt vége a hányingereknek!!!!!!!!!!

Gröni, Mamivagyok, Gizi és a többiek???????????????????????????????

A keresztlányom még mindig imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Bár mostanában olyan kis félős lett!!!! :shock: :? Leginkább az anyukájánál érzi jól magát! :?
Vendég

Itt a picurink! Látjátok, hogy mindkét keze a kis pofija elött van!:lol: :lol: Lábai meg ülö pozícióba felhúzva.
Kép

Ditke!
Gyöngyösön voltam! Igen párom is ott volt. :P Nagyon boldog volt és élvezettel nézte a vetítést!!! :wink:
susy75

Jó reggelt!

Gyors bekukk. Az irodából még írok.

Jelentem piri sehol. Hő 36,4 . Teszt bazi nagy nega.

Kössz a drukkokat. Elraktározom a kövezkező ciklusra.

Sziasztok.
kolibri28

Kolibri!

Nagyon sajnálom! :cry:

Susy!

Gratulálok a kistököshöz! :wink:

Zsófi!

Én már azt hittem végeztél a vizsgákkal! :roll: Akkor továbbra is drukk!

Ditke!

Mennyi idős már keresztlányod? Olyan nagy már a képen, a másikon még olyan picike volt!

Vicuska!

Neked már semmi sem jó! :lol: A műtét miatt is érezheted! Én is azóta lettem érzékenyebb erre.....

Fenci!

Sokat gondoltam rád! Pihizz sokat, egyél jókat és azért dolgozzatok rá apjukoddal! :wink: Csak halkan....nekünk 28 millával sikerül spontán... :wink:

Vicky!

Nagyon csini vagy! Tényleg látszik már! Majd lehet én is rakok fel, de ilyen csupasz hasast nem fogok! nekem alapból is sokkal nagyobb! :oops:

Nati!

Most már maradjon is így Szabi! Nem értem ezt, olyan fura! Dr House kéne ide! :roll: Talán írni kéne, hogy mikor jön elő a láza, hátha egy idő után meg lesz az összefüggés, mert nekem ez nagyon gyanus.... :roll:

Most csak ennyire futotta, nagyon szar hétvége van mögöttünk! :cry:

Kép

Kép
gröni

Sziasztok!

megjött

Mire beértem a dolgozóba piri megjött. Nem csoda, hogy nega lett a teszt. :shock:

Susy!
Nagyon édi a kicsikétek. :D Igaz így nem lehet látni a nemét. :D
Biztosan hatalmas élmény volt látni 4D-ben ahogyan mozog, és hallani a szívét. :D :D Jó, hogy minden teljesen rendben van! :D

Fenci!
Ügyi voltál. Most már vigyázz magatokra! :D

Vicky!
Fene a rókacsaládba! Most menjenek máshóvá! :D
Mindíg abban az időben mérem a hőt. 3/4 6 kor kelek. Most már tudom az okát a csökkenésének. :cry:
A nőgyogyid esetleg nem tudna börgyogyist ajánlani? Én sajnos nem tudok.

Ditke!
Köszi azért. Ari vagy. Majd legközelebb zebrázunk. Jó? :D

Szép napot!
kolibri28

Csá csajok!

Ma megint elvitték a fiukat, tegnap haza kellett őket hozni az évzáróra!
Most csend lesz egy darabig, de este már hiányozni fognak :lol: :lol: !

Suzy! Tuti fiad lesz! Mostanában minden ismerősömnek fia születik!!!!

Fenci hajrá babó!!!!!!!!!!!!

Kolibri! Új hónap új remény!!!

Gröni!
A lényeg, hogy lement gyógyszer nélkül is a láza!!! Remélem most már erősödni fog!
Vendég

Csipcsab!

2 in 1 vagytok még?????????????????????????
Vagy már külön???????????????
Vendég

Sziasztok csajok! :D

Vicky :D Nekem van nagyon jó bőrgyogyim Kispesten. Az neked nagyon messze van? Ha érdekel, szólj és küldöm az elérhetőségét. :wink:

Kukac :D Igen, fini volt a pizza, ma azért már majd főzni is fogok este. :wink: Meg volt még este is a hancúr! :oops: 8) :wink: Úgy belejöttem, hogy szerintem a ma estét sem hagyjuk ki! :D :oops: Melyik nap lesz a vizsgád? :roll:

Vicuska :D Nekem a doki azt mondta, hogy iszonyúan változó, hogy milyen eredményt produkálnak a pasik és mesélt egy esetet. Faszi reggel használhatat eredményt produkált lombikhoz és 2 óra múlva pedig tök jó eredményt produkált, teljesen változó. :wink:

Ditke :D Remélem a keribabód hamarosan lekattan a mamiról és lehet majd dajkálni! :wink: Iszonyú nagyot nőtt már! Mennyi idős? :roll:

Susy :D Nagyon szép a babótok! :wink: Név????

Gröni :D Miért volt szar a hétvégétek? :roll: Lemaradtam valamiről? :roll: :shock: :oops: :oops:

Kolibri :D RMPPB!!! :evil: :evil: Francba. Nálatok hogy állnak a kivizsgálások? :roll:

Nati :D Jó pihikézést! :lol:

Pusszancs mindenkinek! :wink:
fenci

Susy!

Reggel elfelejtettem..... Ha esetleg mész gyógyszertárba, megnéznéd nekem, hogy nálatok mennyibe kerül a Gynipral? Itthon tavaly bevonták a törzskönyvét, nem lehet kapni! Most nincs rá szükségem, csak egy hétig kellett szednem, de később még biztos kell, szeretném magam bebiztosítani! Volt egy kedves ismerős aki kapásból felajánlotta, hogy kiváltja a receptet Ausztriába, azóta sem hallottam róla, csak azt, hogy Máltán nyaral és se gyógyszerem, se receptem nincs! :evil: Ha nem tudom rövid időn belül beszerezni, számíthatok rád? Utánvéttel vagy utalom előre a pénzt vagy nem tom, majd megbeszéljük, csak jó lenne tudni, hogy nem aranyáron adják nálatok! Itt egyébként 444 ft volt, míg lehetett kapni! Semmi esetre sem akarlak ugráltatni, nyugodtan mondhatsz nemet is, nem harapom le a fejed, első a bébid! :wink:

Fenci!

Hát szabad ilyet írni egy szűzies életet élő kismami előtt? Basszus, nekem már olyan hiányom van! :oops: Nem maradtál le semmiről, nem voltam hétvégén! Biztos a front vagy nem tom, de nagyon szarul voltam! Meghatározni sem tudom mi a baj, egyszerűen jön egy rosszullét, remegek, az ájulás kerülget, de szerencsére nem görcsölök, bár a hüvelyben érzek néha valami lefelé húzó kellemetlenséget! Te most mérsz hőt? Sutyiba biztos! :P

Nati!

Az jó, ha magától lement! Húha, akkor nálatok most van a második nászút! Lehet gyúrni a leányzóra! :P De biztos rossz a fiúk nélkül! Ez olyan fura érzés, jó egy kis szabadság, de közben meg nagyon tudnak hiányozni, meg az aggódás! Az anya sorsa márcsak ilyen! :roll:

Kép

Kép
gröni

Gröni!
Oké utánna nézek! Ez receptköteles? A neten megtaláltam a leírását, viszont online gyógyszertárban nem hozta ki. Majd megkérdezem a dokimat, júli elején.

Fenci!
Alakul a név lista, de még nem egyeztettünk. Mindketten kiírjuk ,ami tettszik és a végén meglátjuk mire jutunk. De a párocskám még nem tudta átrágni magát az utónévkönyvön! 8) :?

Kolibri!
Igen a 4d-n csak az összezárt lábacskáját láttuk, viszont a 2D-n sokkal jobban lehett látni. :P :lol:

Nem tudjátok, hogy lehet dvd felvételröl egy-egy képet kivágni? Megkeresném ahol a néni megmérte a kukinak látszó "tárgyat". :wink: :wink:
susy75

Sziasztok! :D

És most megszerzem a laptetőt! :wink: Megyek is!
Vendég

Szóval a kerilányom 5 hónapos múlt 8-án, tegnap míg aludt megcentiztük és 69 cm! :shock: :lol: Iszonyatosan nő! :wink: :shock: :D Na jó kis hurkás amúgy meg! :lol: :lol: :lol:
Szegénykém a füleit a keresztanyjától örökölte! :( :( :(

Kolibri

Hogy bacccccca meg a piri!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Na majd most bebabásodunk együtt, oksi? :wink: :D

Fenci

Milyen kismaminak lenni? :wink: :D
Küldök babatapikat!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Gröni

Azért jól vagytok ugye? :shock: :wink:

Susy

Én ebben a képösszevágásban nem vagyok jó sajna! :(

Nati

Furcsa a gyerkőcök nélkül ugye? :roll: :shock:

A többiek?
Vendég

Ditke!
Igaz!!!!!!Laptetüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü! :D
kolibri28

Susy!

Nem tudom, de nekem felírták, viszont nem tudom, hogy kint elfogaják-e a magyar orvos receptjét! :roll: Ausztriában állitólag úgy működik, hogy a recept alapján adják a gyógyszert, de elvileg nem kell hozzá! Nem igazán értem! :roll: Ha esetleg nálatok vényköteles, feltudnád íratni magadnak és úgy kiválatani? Vagy ez már túl sok, mi? :oops: Ne hari ám, de olyan tanácstalan vagyok, sajnos nincs semmilyen helyettesítő gyógyszer sem, csak ez van méhszáj megtartásra! :cry:

Ditke!

Mé, milyen a füled? :roll: Nálunk apjuk anyai részéről megy végig mindnekin a haj! Olyan elbacott! :oops: Szegény fiamon is most kezd látszani, de kapott tőlem is egy kis szögegyenest, így nagyon csini szegénykém! :oops: 8)

Kép

Kép
gröni

Gröni

Szóval három fülünk van! :wink: :lol:
Na nem! De ez a sexepilünk! :roll: 8)

Kép
Vendég

Hahó! :lol:

Kolibri!
RMPPB :evil:

Susy!
tök jó a 4d-s kép :wink:

Ditke!
kerilánynak semmi baj a fülével :D :wink:

Fenci!
ennyit kexelni, nem lesz ez sok? :lol: :lol: azért csak óvatosan :P

Gröni!
remélem sikerül beszerezni a gyógyit :roll: mi volt a baj hétvégén? :roll:

Krisz??????????
Mofly????????????
Gizi??????????????
Mamiiiiiii????????
Zsu???????????
meg akit kihagytam :oops: , hol vagytok???????? :roll:
Vendég

Fenci, mennek a babatapik! Hú én mit nem adtam volna fele ennyi spermáért is... :wink: ... Kispest az tökéletes, megteszed, hogy pü-ben átküldöd az infókat róla? Nagyon köszönöm! :D

Ditke, tündéri a kerilányod! :wink:

Kolibri :( :( :( nagy ölelés és jövő hónap a Tietek! Aztán meg jönnek a lombikos kismamijaink: Zsu, Vicuska és Zsófi :lol:

Susy, de jó a 4D fotó!!!!!!!!!!!!! És gratula a kukishoz :wink: Pocifotóra kíváncsi vagyok! :D

Vicuska, használtam rá gyulladáscsökkentő kenőcsöt, nem mulasztotta el (vagyis sajnos folyamatosan jönnek újak, úgyhogy hiába bármi), most épp homoktövisolajat használok. De most már úgy érzem, meg kell mutatnom bőrgyógyásznak, mert 2 hónap alatt inkább rondább lett, mint javult volna :?

Gröni, várom a pociképeteket :D

Nati, Csipcsab szerintem még egyben van, mert úgy van, hogy nekem ír sms-t, ha action van :lol: csak nagyon rosszul viseli az utsó heteket, azért nem is nagyon ír...

Mindenki másnak is puszik :D

A mai napom teljesen kész idegileg, eltűnt nem kevés pénzem (elhagytam vagy ellopták vagy becsaptak, igazából fogalmam sincs, hol, hogyan, mikor történt, csak az biztos, hogy nincs meg :evil: :evil: :evil: Annyira haragszom magamra, hogy azt el sem tudom mondani, olyan vagyok, mint egy szenilis vénasszony :evil: :evil: :evil:

Kép
vickybabe

Ditke!

Nagyon édes! :D És tényleg nincs semmi baj a fülével, szerintem a tieddel sincs, ha igen akkor van sexepiled! :wink: Nekem is van, úgy hívják, hogy csecsemőháj! :oops: 8)

Vicuska!

Már írtam a másik oldalon! :P De már jól vagyok és amióta nem szedem a gyógyszer napi 12-14 órát alszok egyhuzamba! :oops:

Vicky!

Nem gondoltam, hogy sikerül valakinek felülmúlnia! Neked skierült! Basszus, ilyet még én sem csináltam! :roll: Bár ahhoz ki is kéne mozdulnom! Viszont nagyon ügyesen eltudok tüntetni mindent hipp-hopp! Most épp az afp-s beutalómat keresem! :roll: De a kismamakönyvem már megvan! :oops: :lol:

Kép

Kép
gröni

Jaj Gröni ne is mondd! Ez a kismamisággal jár? Páromnak mondtam, hogy duplán figyeljen, mert nem vagyok beszámítható...Le sem merem írni, mennyi pénz volt, de hat számjegyű :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: borzalmas érzés, még soha nem hagytam el pénzt, nem hogy ennyit... :evil: :evil: :evil: még bízom a csodában,hogy valahonnan előkerül...

Kép
vickybabe

Vicky

Ez szörnyű!!!!! :( :( :( :( :( Ez rengeteg pénz! :cry:
A pénztárcádat is elhagytad, vagy csak a pénzt? Az irodában vagy a kocsiban nem lehet? Hány boltban jártál?
Próbáld meg nyomatékosan átgondolni hol kivel és mikor találkoztál, mit és hol vettél? Talán segít ha átgondolod az mai programodat! :wink:

Én egyszer csak 10000 ft-ot "hagytam el", de az meglett, ugyanis beteg voltam és nálunk a gyógyszertárban vettem recept nélkül kapható készítményt hazamentem és nézem a tárcám hiányzik egy 10-es! :shock: Gyorsan átgondoltam hogy hol is lehet hiszen sehol máshol nem voltam, visszamentem a gy.tárba és mondtam nekik(még jó hogy ismer mindenki mindenkit alapon) hogy itt hagytam, az kizárt stb..........., még hülynének néztek, de megígérték hogy du. ha kasszazárás lesz megnézik, és felhívtak hogy ott van! :D Emlékeztem is hogy odaadtam a 10-est, de nem tudott visszaadni, kikotortam az aprót, de a 10-est nem kaptam vissza, de akkor fel sem tűnt, mert szerettem volna már régen az ágyat nyomni! :( Egyszer pedig ellopták a tárcámat. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jó estét!

Köszi az együttérzést és a bíztatást mindenkinek!

Vicky!
Hú! :? Ezt az érzést ismerem sajnos. :? Szoktam hasonlóakat csinálni én is. Majd utána esz a fene, hogy próbáljak visszaemlékezni legalább valami apró részletre, de semmi. Ne emészd magad, hátha előkerül hipp-hopp valahonnan és kész. :wink: Mikor lesz a következő vizsgálat?

Gröni!
Mostmár még többet szundikálsz mint eddig, csak egyszerre?
:D Azért legyél óvatos és feküdjél sokat. Mikor mész kontrollra? AFP eredménnyel, vagy még elötte?

Vicuska!
Pé megvolt? Ilyen rövid a ciklusod? Kár, hogy nem lehet spontánban reménykedni a petevezetők miatt, de másfelől tuti lesz majd a lombik! :D

Ditke!
Szép ez a kiscsaj! :D Mint a kerimamája biztosan! :wink:
Neked is jó lenne egy ilyen. Igaz? :D

Susy!
Ha sikerül megoldanotok a dvd- felvételről a képeket várjuk. Én sajna nem értek ezekhez. :D

Fenci!
Én is küldök babatapikat!!!

Ma újra elkezdtem a barátcserje+palástfű+cickafark keveréket fogyasztani. Igaz két ciklussal ezelött sem vált be. Hátha most igen.
Holnaptól fogyókúrázok, mert már hatalmas a hasamon a háj.Itt a nyár és nem férek bele az új bikinimbe sem.

Jó éjt mindenkinek!
kolibri28

Kolibri

Én is hozzá kezdtem a cickához tegnap, a palástfüvet pedig pé után kell inni.
Jelölj meg iwiwen és akkor kiderül kire hasonlít a kicsi lány! :wink:
Már én is gondolkodtam rajta mondani kéne tesóméknak hogy csináljanak nekünk egy babát és mi majd örökbe fogadjuk! Hát érdekes lenne, szőkés haj+kék szem! Mi barna haj+barna szeműek vagyunk!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke, a tárcám megvan...próbáltam felidézni minden apró kockát az elmúlt napokban, de vannak részek, amikre egyszerűen nem emlékszem és ez a legszörnyűbb...péntek és tegnap között tűnt el valamikor, ráadásul nem is az én pénzem volt...de mivel nálam volt, nem hajthatom be a "tulajdonosán"...Fölállítottam több verziót, hogy mi történhetett, de mindegyik nagyon valószerűtlen...mégis megtörtént...

Kolibri, most már én is így vagyok, próbálok lenyugodni, a baba a legfontosabb! Hajrá fogyókúra és gyógyteák! :wink:

megyek pihenni...

Kép
vickybabe

Kolibri, csüt. lesz vérvétel aztán 1 hét múlva UH :lol: :D

Kép
vickybabe

Vicky!

Jesszus! :shock: Én egyszer hagytam el 500 forintot, miközben pakoltam a bevásárlókocsiból, a visszajárót beleraktam a kocsiba, ott is maradt! Abban bízom, hogy olyan találta meg akinek valóban jól jött, de még mindig bánt, pedig ez azán tényleg nem összeg! Bízzunk benne, hogy csak elkeverted és megtaláljátok!

Kolibri!

Na már megint hülyéket írok, egyhuzamba nem is menne, 3-4-szer kelek pisilni, de simán visszaalszok utána ami valóban csoda! :roll: Kicsit nehéz feküdni, mert abszolut nem érzem szükségét és így nagyon nehéz ágyban maradnom! Dokihoz jövőhéten megyek, afp-re csütörtökön, utána uh-ra és nyugi lesz megint két hétig! Jó ötlet a fogyókúra, na nem azért, mert szükséged lenne rá, bár nem tom hogy nézel ki, de biztos te is csini vagy, ha bikiniben flangálsz, meg itt amúgy is mindenki nagyon szép, csini! :wink:

Most eszembe jutott Fenci és esz a fene, biztos jót hancuroznak! :oops: :P

Kép

Kép
gröni

Vicky

Sajnálom! :( Azt hittem a mai napon történt, de ahogy olvasom csak ma fedezted fel! Hát ki tudja mi történt! :shock: :roll: Most már ne idegesítsd magad rajta, mert árt a babának! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?