Új privát üzeneted érkezett!

Melus, én konkrétan zokogtam, amikor a vizsgálat után hazamentem. A 38. héttől kezdve szülni akartam. Ahányszor a doktornőm mondta, hogy nincs jel, én mindig kiborultam. Nem tudom miért.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Anikó, én még kitartok :oops: bár mondom, nagyon várjuk a kis Manót, de úgy gondolom ez már rajta múlik, hogy melyik nap szeretne kibújni :D
Egyébként én is már több hete reménykedem, hogy hátha ma....

Hétvégén Eszteren+Krisztin kivül ki nem lesz?

Melus

Kép
melus79
 
 


Igaza van Melusnak, hogy nagyon csinálni nem tud mit ... vár! De már én is ki lennék, ha ennyi nap eltelt volna és még bent lenne ... Egyébként én úgy érzem, hogy Blanka baba előbb fog jönni. A 38. hét után felőlem bármikor megszülethet, bár van nekem is és a férjemnek is favorit dátumunk, ő a július 3-at szeretné én a júli 5-öt :-)

Timi

Kép
manati
 
 

 
 

Én vasárnap nem leszek szerintem, szombatom csak a délután lesz foglalt ... majd bekukkantok.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


en szerintem leszek.
holnap ugyan vasarolnunk kell, meg lehet delutanra vegre osszejon a babalatogatas ismerosunknel. Vasarnap keszulok az estere, kicsit nehanyan osszejovunk- "lakasavato", de amugy itthon.

jo ejjt mindenkinek!

es aki nem lesz hetvegen annak szep hetveget! Jo pihenest!
Vendég
 


Én mivel februára vártam Enikőt mind azon szurkoltam hogy ne feb. 29 -én akarjon jönni, de úgy látszik ezt sikerült vele megbeszélni mert 26-án jött :lol: (amúgy 28-ra voltam kiírva)

Kép
trimi2003
 
 



:D

Kép
trimi2003
 
 


Sziasztok Lányok!

VAgyok ám, csak közben sütök-főzök.
Ebéd után CTG, meg megyünk a függönyeinkért :D

Szép napot nektek!

Melus

Kép
melus79
 
 


szep szombatot mindenkinek!
Ahhoz kepest nem josoltak szep idot eleg melegre sikerult, de meg elheto, mert jar a levego.
Reggel elspuriztam a sparba felvagottert- mert azt a tescoba soha nem vennek- de akkora volt a sor, hogy nem alltam be, igy is boven eleg volt a kasszaban sorban allni. en nem ertem hogy engedhetk ezt meg maguknak, hogy 5 kassza mukodik mikor kigyozo sorok voltak...
Aztan mentunk a tescoba, gyors vasarlas, mert volt autos segitsegunk.
Most a fozes veget jarom, plussz kakaoscsigucik a sutoben( olyan jo lenne jol sikerulne....sosem szokott:( ).
delutan punnyadas:)
Elvileg lehet megyunk babanezobe, de lehet semmi nem lesz belole, mert varjuk a gazszerelot.
Olyan jo, hogy mindig tonkre megy valami....
Szep napot mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Hát nem vagyunk ma valami sokan :-) Én is már olyan sok mindent csináltam ma, mostam, főztem ... most jön a pihenés ... mert eléggé elfáradtam és megint ezek a furcsa fájásaim vannak. (nyílalás lent)

Délután megyünk a barátainkhoz a babakádért és a pihenőszékért, ezzel meg is lesz minden. :-)

Még vasalnom kéne, de most nincs kedvem neki állni ... Lehet hogy hétfőre hagyom amikor a férjem is dolgozik :wink:

Mindenki aki teheti pihenjen és további szép napot.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy így eltűntem.Most esélyem sincs a visszaolvasásra...

Jöttem közölni a jó hírt:
Barbara 2008.05.28-án megszületetett,3000 grammal és 50 cm-el!
Császármetszéssel sajnos,mert a lábai voltak elől.

Ivett: milyen kicsi a világ,majdnem ágyszomszédok voltunk...nekem csak most esett le,hogy TE voltál az!!!

Szerencsére nekem beindúlt a tejem-emlékszel mit kínlódtam a cicikkel....Hazaértünk,a védőnő kettőt nyomott rajta és elkezdett spriccelni.Azóta minden ok.

Neked kitartás és sok tejcsit kívánok!
Megyek is,mert Barbi felébredt...
Majd még jövök ha tudok
m.eri
 
 


m.eri gratulalok utolag is a kislanyhoz!
Szuper hogy megy a szopi, van tej...Oromteli napokat!
Vendég
 


Sziasztok!

Eri, gratula Babrbihoz, meg a sok tejcsihez :D
jó babázást! Már én is nagyon várom :oops:

Többiek jó pihit!

Melus

Kép
melus79
 
 


Szia M.Eri!

Gondoltunk rád :-)
Örülök, hogy már túl vagy a szülésen/kórházon és mindketten jól vagytok. Babához nagyon gratulálok.
Ahhoz képest, hogy azt mondtad nagyon picike lesz elég szép kis méretei lettek ... szerintem tökéletes egy kislánynak :-))
Az jó hír hogy van tejed és tudsz szopiztatni ...

Vigyázzatok magatokra és ha tudsz néha írj.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!

Eri, gratulálok és a továbbiakban is minden jót kívánok. Kép

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Meri Gratula! Sok egészséget sok sok tejecskét! Nekem az volt a favorit, hogy nov 30-án szülessen, mert december az nem jó hónap, mert minden távoli rokontól csak egy ajándékot kap és az kicsi gyerekként nagyon rossz érzés! Én tudom én dec 7i vok. Ő dec 4re volt írva és láss csodát nov 30án született.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok Lányok!

minden ok volt ctg-n, holnap este is megyek.

Látszik, hogy kezdődik a nyár, nem vagyunk nagyon aktívak :)

Jó pihenést mindenkinek!

Melus

Kép
melus79
 
 


Halihó,

hát igen jön a nyár, de szerintem inkább az látszik, hogy egyre többen vagyunk túl a szülésen ... így mindig kevesebben leszünk.

Bár nekem sem lesz majd időm írogatni, ha már meg lesz Blanka. Majd meglátom mennyire lesz aktív a kiscsaj ...

Melus, Te beszéltél már a dokiddal, arról, hogy szeretnél szülni? EDA-val fogsz? Én hétfőn megyek CTG-re, kedden este a dokimhoz és majd akkor rákérdezek, hogy milyen lehetőségeim vannak.
Nem igazán tudom, hogy szeretnék-e EDA-t kapni, de mindenesetre jó ha van lehetőségem kérni/kapni, ha ott leszek a szülőszobán.

Ja, tegnap megkaptuk a kiskádat, állványos így nem kell majd hajolgatni (nekem nagyon tetszik) és a pihenőszéket is. Este néztem a listámat és örömmel konstatáltam a férjemnek, hogy tök szuperul áll már a lista, csak az összepakolás hiányzik már. Erre közli velem, még jó hogy jól áll a listád amennyit költöttünk rá :shock: Én meg mondom neki, hogy nem a listámra költöttünk, hanem a gyerekre. Közben elkezdtem azon gondolkodni, hogy mennyibe is van ez az egész ... és nagyon durva szám jött ki. Még a szülés sincs benne :roll: A gyerek a világ legnagyobb biznisze!

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Jó reggelt!

Igen, Timi, a terhesség, a szülés, és morbid, de a temetés a legjövedelmezőbb üzletek :( szóval ez van, szerintem mindenki a szívéhez kap, amikor összeszámol a végén! Mi nagyon sok cuccot kaptunk, többek között autós hordozót, mózeskosaras babakocsit, amik azért elég nagy tételek, így én nem panaszkodom :)

Holnap 9.45-re van ctg időpontom, ha Boti addig bent marad :oops: Te mikor jössz reggel? Más is jön esetleg még holnap reggel?

Én leszek, ha minden igaza, csak kanapét megyünk el megrendelni. Elég kaki idő van :(

Szép napot nektek!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziaztok!

Melinda en is holnap reggel megyek ctg-re, de en nem az Uzsokiba, hanem az orsre a terhesgondozoba.
Szeretnem kerdezni toled, hogy nekem a loportal u 3/B be kel mennem a csaladtamogatasi dolgokhoz az irtaokat beszerzni?
Es ha most elhozom a nyomtatvanyokat kitoltve ugyan ott le is adhatja majd aferjem( tudom csak meghatalmazassal). Nekem gyed, meg ilyenek nem lesz csak csaladi, anyasagi, gyes, vagyis nekem az allamkincstar nem kell. Igaz? Csak ez a Tah, ami fogalmam sincs mi.
VAgy ha nem ide, hove kell mennem?
Koszi ha tudsz segiteni.

Mi ma megyunk baba latogatoba, mert tegnap nem jott ossze. Ugyan nincs valami szepseges ido, de ezt valhogy nem is banom, mert olyan frincsi friss a levego.

Mindenkinek szep napot!
Vendég
 


tIMI: MI IS PONT TEGNAP BESZELTUNK ERROL, HOGY mekkora osszeg egy elet kezdete...pedig mi aztan tenyleg majdnem mindent kaptunk, plussz nem fizettem a dokinak a 9 honap alatt( csak az elso 2ben) es megis...igaz en a nagyon kevesbol is mindenem raaldoznam az en kis dragam egeszsegeert es kenyelmeert....de szerencsere tudom hogy nem penz kell egy boldog gyermekkorhoz hanem szeretet, igy mikor ramtor a banat, hogy a mi gyermekunk nem kaphat meg majd mindent ezzel vigasztalom magam!
De hidd el a "folytatas" sem lesz hu de olcso. En nem is ertem hogy lehet ilyen nevetseges csaladtamogatasi osszeggel kiszurni az anya szmet. Arra eleg hogy megvedd a pelust, vitaminokat, oltast es kesz, es akko rmeg hol van ha tapszer kell, kesobb bebietel....vagy ne adj Isten gond van....szoval nehez szitu, es nem mondom nem felek tole hogy fog mindez menni egy fizubol, de mindig azt mondom magamnak, ha anyanak sikerult a nincsbol 6 gyereket tisztessegesn felnevelni akkor nekunk is fog menni!( na 6ot nem! de a felet szeretnenk:) )
Vendég
 


Sziasztok!

kanapét megrendeltük, így most már ez is pipa :D

Tamara, én megmondom őszintén nem nagyon néztem utána a papír dolgoknak, mert Anyukám ilyesmivel foglalkozik. Ő minden nyomtatványt már letöltött, csak ki kell töltenünk. Mi postázni fogunk mindent.
A TAH=Területi Államháztartási Hivatal.
Annyit tudok még, hogy szülés után a kórház elindítja a születési anyakönyvvi kivonat meg a TAJ kártya ügyintézését.

Cuki férjem- miközben én netezek - takarít :) Tök rendi, szó nélkül megcsinálja. És nagyon fincsi reggelit is csinált, bundás kenyeret!

Timi, én a konkrét szülésről még nem beszéltem a dokival, csak úgy általánosságban. Én EDA-t személy szerint nem szeretnék. Majd holnap megyek ctg-re, meg vizsgálatra. Te hányra jössz ctg-re?

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!

Melus én 8:30-ra megyek Ctg-re. Te egy kicsit később, így lehet, hogy nem fogunk találkozni. Szerintem kb. 9-ig leszünk ott. Múltkor is így volt. Aztán még beugrok a Szalay főorvoshoz a cukor leletemért. De az egy perc. Úgyhogy ilyen 9 óra körül fogunk szerintem végezni és sietnem is kell, mert a férjem aztán hazadob megy ezerrel dolgozni.

Szerintem is a gyerek boldogságához leginkább sok-sok szeretet kell. Bár én olyan vagyok, hogy mindenemet oda tudnám adni annak akit szeretek. Így leszek a gyerekemmel is. Bár nagyon elkényeztetni nem fogom tudni, szóval hiába akar majd a 16. szülinapjára valami Britney Spears-et rendelni azt sajnos nem fogom tudni neki megfizetni. :lol: Nem tudom szoktátok-e nézni van ilyen műsor a tévében. Azt hittem az eszem megáll, ilyen kis milliomos csitriknek a 16. szülinapjukat mutatják be. Hogyan készülnek rá ... stb. Limuzin, koncerttermek bérlése, jégszobor, valami napjaink sztárja!!! legalább 100 meghívott vendég, külön dizájner csinálja a ruháját, extra haj, smink, torták, menü. Basszus komolyan mondom, ez már nem normális. Ja és persze végig hisztizi azt az egy hónap szervezést, hogy ez nem lesz jóó és mit fognak majd hozzá szólni a barátok ... stb. :roll:

Na az én gyerekemnek ilyen nem lesz!

Figyu Tamara, GYed nem jár neked? Az nem jár alanyi jogon, csak a Gyes?

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Melinda: nekem mindenki azt mondta a letoltott nem jo, mert ugyis ott helyszinen ujet toltetnek ki:( ezert gondoltam elore beszerzem oket, hogy majd csak le kell jen adni.

Timi: nem gyed nem jar, sajna csak a gyes van alanyi jogon, nekem meg itthoni munkaviszonyom nincs:(

Akkor valaki tudja hova kell menni a nyomtatvanyokert?
Vendég
 


Szia Erika!

tök jó volt hallani Rólatok. nagyon örülök, hogy rendbejöttek a cicis dolgok. ez tényleg tök poén, hogy egy szobába voltunk, és csak most esett le nekünk :lol:
na,nembaj, a lényeg hogy felismertük egymást.
ha minden jól megy, holnap lesz időm képet feltenni. most megyek, fejek egy picit.
jó éjt mindenkinek

Kép
.ivett
 
 


Csajok tessék rákérdezni, hogy nem ismeritek e egymást a netről. Én is belefutottam egy topictársamba a szülésnél!

Kép
nyafi
 
 


A támogatásokért az államkincstárhoz kell menni ott minden felvilágosítást megadnak hogy mi jár ott adnak nyomtatványokat is, és elég bepostázni, nem kell órákig sorba állni .

Kép
trimi2003
 
 


Halihó!

Túl vagyunk a második ctg-én ... picurka nagyon szépen ficánkolt miután megbökdöstem. Úgy látszik ma reggel nagyon álmos volt, még az úton sem mozogott ... pedig kifejezetten szeret kocsikázni.
Így egy kapucsínóval indítottam, de még az is kevés volt neki. Aztán valahogy még is felébredt; a ma reggeli teljesítménye 13 rúgás :-)

Én szerintem innen a fórumról csak a Tamarával szülhetek egyszerre, de őt meg fogom ismerni :wink:

Tamara ezt a linket nézd meg, itt fent van, hogy hova kell menned.

http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/csal ... ssz_csalad

Nekünk, mivel Dunakeszin lakunk, mindent vácott kell majd elintéznünk. Ha rákattintasz a tájékozódhat linkre, Pest megyei illetékesség szerint (ha budapesten van a bejelentett címed) a XIII. kerület Váci út 71-be kell majd menned. De azért nézd át te is!
Hívd fel őket telefonon, ha nem muszáj bemenni akkor intézd levélben, mert lehet úgy is!

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!

Én most értem haza a kórházból, voltam ctg-n, meg vizsgálaton. Bíztatott a doki bácsi, hogy lesz valami napokban :oops: Ma is nagyon cuki újszülötteket láttam a folyosón :D

Akiket ismertem ctg-ről, meg a doki bácsim más kismamái mind már szültek, így én valószínű, hogy nem fogok ismerősbe botla :(

Én most ebédelek, aztán kis pihi.
éjjel már megint alig aludtam, remélem most délután tudok egy picit....

szép napot nektek!

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!

M.Eri: Gratula a Kiscsajhoz! :lol:
Melus: Szorítunk, hogy Boti végre meg akarja ismerni személyesen is a szüleit! :lol:

Nálunk hétvégén itt volt a család, szülinapoztunk. Ma vagyok 32. :oops: Jól elfáradtam, vasárnap estére ki is borultam, mert kedves férjem rohadtul nem segített semmiben. Elhiszem, hogy fáradt, meg tele a hócipője a munkahelyével (szombat du. is be kellett mennie :x ), de azért lehetne figyelmesebb. Döglött a kanapén :evil: , miközben én ugráltam Lucának meg a családnak.

A jó hír viszont az, hogy Lucunak használ az "alvásterápia". Átalussza az éjszakát, mi több, ma már 1/2 7-ig aludt (1/2 9-től). :lol: Ilyen még sosem volt. Azt kicsit rosszul viseli, hogy délután másfél óra alvás után felébresztem, de valamit valamiért. Majd csak hozzászokik ehhez is. :roll:

Az ismerősöm kisfia pénteken megszületett 4310 grammal. :shock: Még jó hogy császár volt, mert nagyon megszenvedett volna.

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Sziasztok,

Mi is visszaerkeztunk videkrol, jo volt.

Melus, doki mit mondott meddig vartok meg Botira?
Nekunk is egyre aktivabb a babank, pedig ugy remenykedtem, hogy nyugisabb baba lesz :). Mostmar a ferjem is erzi a rugdosast, ugyhogy nagy volt az orom.

Szep napot mindenkinek,

Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Sziasztok!

Tündi! Boldog szülinapot Neked! :D
tök jó, hogy Luca kezd jól aludni :)

Doki bácsi szerint a napokban azért lesz valami :oops: bár én ebből nem sok mindent érzek, azon kivül, hogy nagyon fáj a derekam...Boti feje már lent van, és 1 ujjnyira a méhszáj is nyitva van.
Egyébként még - ha minden ok - várna a dokim 1 hetet is, hogy meginduljon a szülés magától!

Kriszti: tök jó, hogy már érzitek a Picurt! :)

Melus

Kép
melus79
 
 


Sziasztok!

Tündi!

Neked nagyon boldog születésnapot kívánok. Sajnos a férjek már csak ilyenek ... néha az enyém sem veszi észre magát :? Tök jó, hogy Lucának használ az alvásterápia. De gondolom nektek is :wink: nem mindegy, hogy éjszaka béke van otthon :-)

Kriszti!

Jó, hogy megjötték, milyen volt vidéken?

Melus!

Beszélj a fiaddal, hogy most már elég időt töltött all inclusive ellátásban ... itt az ideje megismerni a családját és a kinti világot.
:lol:

Én most töltöttem ki a papírokat a Tgyás-hoz. Nekem a munkaügyis csaj töltötte le a netről, szerintem a letöltött nyomtatvánnyal is lehet ügyintézni, mert akkor mi a fenének teszik fel a honlapokra a letölthető nyomtatványokat? Ja és én naív azt hittem, hogy ezeket a dolgokat már elkezdhetem ügyintézni ... de van olyan pótlap amin konkrétan a gyerek adatait kell feltűntetni, hogy mikor született, mi a TAJ száma. Szóval valószínűleg ezt sem fogjuk tudni intézni majd csak a szülés után.

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok,

Hat ez az all_inclusive nagyon tetszik :)

Melus,
A derekfajas mar egy eleg biztato jel:)


Timi,
Nagyszuloknel mindig jo, Adinak megvolt az elso hajvagasa, mostmar olyan kisfiusan nez ki:) leszamitva, hogy vagy 30 szunyogcsipes van az arcan. En hulye 'pesti" mar teljesen elfejtettem milyen, ha videken vagy! Ugyhogy nem teszek fel kepet, bar tudom a piros pottyos az igazi. Raadasul ma elkezdett menni a hasa is, ugyhogy jo allapotban van szegeny (mar egy hete alig eszik most meg ez is)

Tundi,
En is kivanok Sok boldog szulinapot, igy utolag is.


Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Sziasztok!

HAt nekem hosszu es faraszto volt a mai nap, de meg mindig nem pihizhetek teljesen mert meg ebedet kell keszitenem holnapra.
Szoval reggel jo idoben elindultunk hugommal, hogy leadjak uj vizeletet- mar el is mentunk az eredmenyert is: es tokeletes, negativ minden:), szoval amult heti minta volt rossz:) -aztan vartunk 2 orat ctgre, majd ctg, mereckedes, doki( levette a kenetet a streptohoz).
En babom sem volt tul aktiv, de vegul Timi mi is pont 13 mozgast produlaktunk. Furcsa ez a vizsgalat, legalabbis igy elsore. Olyan erdekes hogy hol 160 folott ver, hol 140 alatt....de azt mondta a neni, aki csinalta ennek pont igy kell kineznie.
Aztan sztk utan kajaztunk, boltoztunk, csomo mindent megneztunk( d enem vettunk) aztan az ikeaban kaveztunk, vettunk kistakarot, aztan megvartuk a leletet es ugy haza:)
Kemeny volt, de holnap egesz estig itthon leszunk:)

Melinda: ez mar biztato, nekem a dokibacsi azt mondta a gyermkoc meg igen messze van attol, hogy ki akarjon bujni, szoval lehet hasonlo helyzetbe kerulok majd en is mint Te.....

Mindenkinek szep estet!
Vendég
 


Sziasztok!

Tündi, boldog szülinapot kívánok!Kép

Kriszti, mi is utazunk a héten és pont arra gondoltam, hogy mennyire elszoktam én is a békáktól, bogaraktól.

Melus, ++++++++++++++++++++++++++

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Sziasztok!

Én olyan istenit aludtam, most keltem fel :-)
Főzni nem főztem semmit, csak egy kis krumplipürét csináltam, az is zacskós :oops: Kitakarítottam babóka összes bútorát, átmostam a polcokat, a kiságyat most már nyugodt szívvel pakolhatom vissza a kisruhákat, ha kivasalatam. Ja meg mostam még egy utolsót, a baldahint meg az ágynemű garnitúráját. Most már tényleg ki van mosva az összes cucca.
Még porszívóztam egyet, bár azt itt nálunk állandóan kell a kutya miatt :roll:

Tamara, Blanka babám EKG-ja is összevissza ugrál, de a dokim ezt nagyon rendben találta :wink:

Kriszti, jó kis hétvégétek volt. Én is úgy szeretnék valahova elutazni, tisztára bennem van a mehetnék!
Mi is szülinapoztunk, anyukámét tartottuk. De ez a hétvége valahogy olyan gyorsan elment :(

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok.
Sajnos nem jó lett az AFp eredményem. Alacsony lett így holnap megyek a dokimhoz uhura és ad beutalót a barossba is genetikaira. Aki esetleg volt ott azoktól kérdezem hogy kell időpont? És ha kell akkor menniy idő múlva adnak?

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat! :lol:

Vera: Kell időpontot kérni! Én csütörtökön telefonáltam és hétfőre kaptam is. Arra viszont készülj fel, hogy időpont ide vagy oda, nagyon sokan lesztek, kb 3-4 órás procedúrára számíthatsz, aminek az érdemi része kb 2 perc. Ja és háromszor kell sorbaállni (adatfelvétel, UH, kiértékelés). :cry: Ezenkívül engem egyáltalán nem nyugtatott meg az ottani vizsgálat. :cry:

Itthon a férjem és most Lucázik! :lol: Érdemes volt vasárnap kiakadni. :oops:

Szép estét Mindenkinek:

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Szia Vera!

Nem kell elszomorodni az AFP miatt, Tündi is kivizsgáltatta aztán kiderült még sincs gond. Kitartást!!!

Tündi, tényleg nálatok kislány vagy kisfiú lesz? És milyen nevet választottatok? Mert a vonalzódból nem tudom :oops:

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!

Vera: szerintem se izgulj, amíg nem jársz a végére. Az AFP nem túl megbízható vizsgálat, de ezt Te biztos tudod!

Reggel megyek 8.30ra ctg-re, aztán vizsgálat. Ha nem történik addig semmi, holnap délelőtt jövök vissza.

Jó éjszakát nektek!

Melus

Kép
melus79
 
 


Jo reggelt!


En ma itthon fogok tenni venni, hugom segitsegevel, est emeg eloadas! Izgatottan varom, hugom meg nem is tudja hogy megyunk:) MEglepi lesz!


MIndenkinek szep napot!
Vendég
 


Sziasztok!

Jó reggelt, mindenkinek!

Tamara, nagyon izgi lehet erre a meglepetés estére készülni. Remélem jól fog sikerülni. De te azért vigyázz magadra.

Melus, izgulok érted, hogy mi lesz ma :wink: Tényleg te már a csomagoddal mész minden alkalommal ctg-re?

Lányok, ha nem nyaraltok írjatok ... olyan kevesen vagyunk :(

Én ma vasalok, de azért néha bekukkantok, mindenkinek szép napot!

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok,

elkezdődött a vakáció. Múlt hét csütörtökön sikeresen leszigorlatoztam, így már csak aegy szakdolgozat és egy államvizsga van hátra de az már csk jővő ilyenkor.
Olyan jól eltervezetm, hogy lemegyünk a Balcsira vasárnap de aztán az időjárás szokás szerint közbe szólt.

Melus, azt hittem mire újra be tudok jelentkezni már frissíthetem a táblicskut :D de úgy látom Boti tényleg nagyon jól érzi magát mondjuk ezen nem is csodálkozom. Olyan furi, hogy eddig várnak a szüléssel mert más doki már rég megindította volna. Kíváncsi vagyok meddig várnak még vele.

Tündi neked így utólag is boldog szülinapot.

Tényleg elég kevesen vagyunk már csak de ez gondolom szép lassan majd visszaalakul, ahogy a már babásoknak is kialakul a napirendjük.

Vera, biztos minden ok lesz a vizsgálaton. Ez az AFP eredményekkel eddig szerencsére akiről hallottam mindenkit jól betojattak aztán kiderült, hogy minden ok.

Timi kedvéért feldobok egy új friss táblit és abból minden kiderül :wink: :D jővő hónap és mi jövünk. Én azért reménykedek, hogy nem jön előbb bár a második babaánál azt mondják, hogy általában előbb jön mert akkor talán még pont be tudunk költözni és egy picit elrendezkedni.
Kép
Kata

Kép

Kép
pocvarek
 
 


Szia Kata!

Gratula a szigorlathoz :D Anyum is leállamvizsgázott múlt hét kedden kitűnőre, olyan büszke vagyok rá.

Köszi a táblicskut, most már minden rendben ... összeállt a kép Tündit illetően :-) Ők babanevet módosítottak időközben ... és még nincs eldöntve az új ...
Kicsit kihagy az agyam mostanában :oops:

Ráadásul ma olyan rosszul vagyok ... hányingerem van, szédülök, megy a hasam. Levittem a kutyát sétálni azt hittem nem tudok majd haza jönni ...
Próbáltam lefeküdni, de az sem volt jó, mert akkor meg hányingerem volt. Pedig ettem és ittam is ...

Délelőtt elkezdtem összeállítani a csomagomat, két kupacban áll a nappaliban. Bevinném a kórházba majd a mellszívómat, csak előtte fertőtleníteném, vagy kifőzném.
Mit ajánlotok? És hogyan csináljam? Pl. kifőzni még soha semmit sem főztem ki :oops: (ennivalón kívül)

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagyon kevesen vagyunk. :cry:
Timi: Amint látod a táblicskuból, kislány. :lol: Név? A Réka és a Petra maradt a sokadszori listánkon. :lol: Luca és én (na meg a rokonság) Réka párti, a férjemnek meg a Petra tetszik jobban. Majd ha megszületik, eldöntjük. :lol: A bajom az, hogy mindegyik elég népszerű manapság. Lehet, hogy a végén majd eszembe jut valami és azt bediktálom. :wink:
Tamara: majd mesélj, hogy hogy sikerült az este.

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Timi: Kimentem egy pillanatra a géptől, erre beelőztél, én meg feleslegesen "jártatom a számat". :lol:
Nekem van egy sterilizálóm (Avent), én azt használtam. Hogy a kifőzést hogy kell csinálni, azt nem tudom, de neten biztos megtalálod.

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Timi,

Gratula mamádnak is.
Én csak kölcsönkaptam egy olyan Aventes sterilizálót, amit Tündi írt de aztán vissza kellett adni és akkor mindig a 3 perces forralással sterilizáltam aztán ez elég-e vagy sem nem tudom de Benőnek nem lett semmi baja. A kórházban egyébként ha odaadod akkor sterilizálják neked a csecsemősnővérek. Lehet, hogy ott majd konmkrétan meg is tudják mondani, hogy hány percig kell kifőzni.

Egyébként két napja én is olyan "plötynek" érzem magam és a legrosszabb, hogy most már szinte minden éjjel begörcsöl a lábam de már nem csak a vádlim hanem hátul a combom is pedig eszem a Magne B6-t. Múltkor szó volt róla, hogy van valami más is nem emlékeztek mi volt az?
Kata

Kép

Kép
pocvarek
 
 


Timi!

este 10 kor ha beadod a nővérkéknek,akkor kisterilizálják neked.
én úgy sterlizálok, hogy felforralom a vizet vagy 5 percig, lekapcsolom alatta a gázt, aztán belerakom a cuccokat, és pár percig bennehagyom.
ma is voltunk már kint a levegőn, remélem még délután is ki tudunk menni.
holnaptól itthon lesz végre velünk a férjem :mrgreen:
nagyon jó lesz.
vigyázzatok magatokra

Kép
.ivett
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?