Új privát üzeneted érkezett!

Fanna!
hol nyaral Nimi?

Olga!
hol vagy már megint elveszve?

Szami!
Hoyg állnak a munkások?

Dorka!
de azért ma kapott valamit Szabi, nem? képek????

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szabika!

nagyon nagyon boldog születésnapt!!!!!

sok puszi neked

Kép
kbernadett

Robika! Nagyon Boldog 1. Születésnapot kívánunk Neked! :D:D

Kép
szilbee

Szép reggelt!

Nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk Robika Neked!

Mindenkitől kérünk mindenféle fotókat szülinaposok!

A 3 egymás-után-gyerkőc anyukái a kórházban ismerkedtetek meg?

Jaimee, Bbj: végül is Tóth Zolihoz megyünk a MÁV Kórházzal szembe, gyanítom a Mátyás kir. útra nem kaptunk volna ilyen hamar időpontot.
(azért egy kicsit szorítsatok, hátha mégis kispuncis lenne a pocakomban :roll: ... apának királylány... úgy szeretné...)
Horror álmok: amióta terhes vagyok... előzőleg is így volt... nem olyan jó. És az a legrosszabb, hogy olyan tündérkirálylányos álmokból tudok marhaságokat kanyarítani... Most éjszaka például azt álmodtam, hogy kivittem egy ásót a Nefagos játszira, hogy felássam a homokozót, mert azzal senki nem foglalkozik, nekem meg belefér az időmbe... Hát nem belevágtam az ásót a homokozóban egy békába, aminek pont a ruhámra loccsant szét az agya és a vére... :oops: ...bocsi

Lassan ébresztem B.-t, mert ma is utazunk... apa 4-kor kelt, mert 7-re már Vác mellett kellett legyen, mi meg megyünk anyósékhoz Püspökladányba... viszünk cseresznyét nekik berakni. Du. meg még be kellene oltatni B.-t a Prevenarral, aztán 17-re 4D. A gyerkőcre meg megint majd a szomszédok vigyáznak este (nem viszem el a uh-ra), apa meg majd oda esik be (remélem nem ténylegesen).

Kép

Kép
szolkata

Szilbee!
Köszönjük!!

Robikám beteg,megyünk dokibácsihoz,na nem így képzeltem el ezt a mai napot!

Szolkata!
Azt hallottam hogy Tóth Zolinak nagyon modern a 4d-s gépe,de erről Anikó bizti bővebben tud mesélni

Ja és igen Dorkával a 7.-en ismerkedtünk meg,Balwinnal meg akkor már ide irogattunk,napi két bejelentkezés volt megszabva az utolsó hetekre :D :D :D úgy emlékszem Fanna kötötte ezt az orrunkra :wink:

Kép

Kép
katlina

Ja és Kata neked is köszönjük a köszöntést!

Kép

Kép
katlina

Kata akkor jó zsúfolt napotok lesz!!!

Azé nagyon várom az estét! ;) Szurkolok, hogy az legyen amire vágytok! :mrgreen:
szilbee

Közben kakaóztunk..

Évi: megnézegettem mind a két topicban a képeket Csongiékról... fantasztikus ügyesek, gratula Nekik!!! Ez milyen szintű bajnokság volt? Hivatalos kluboknak korosztályos..? Vagy hogy van ez a kicsiknél?

Katlina: jobbulást Robikának!!!

Szilbee: csak egy picit reménykedünk...

Kép

Kép
szolkata

Robika!

Nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!
(és gyógyulást)

Ditke&Zsófi

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

Robikának!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk! és jobbulást. mi a baj?
Kép

Kata!
Már akartam írni, nálunk bent volt Gréti mindig... nagyon élvezte, néztük tesót a tv-ben.
Óvatosan az úton! kiváncsi vagyok t. zoli mit mond...

már megint mit álmodtál! és mit jelent a béka agyvelejének gondatlan kiloccsantása?

Évi!

nagy gratula Csonginak! és akor jövőre át is igazol ehhez a csapathoz? már írtad, hoyg látsz különbséget a kettő között, és ezek után? most eszembe van, mikor kezdett focizni?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok! Nem akartalak bennetek untatni, de ha már rákérdeztek páran, akkor még egy kis élménybeszámoló.

Szóval vasárnap 7-kor indultunk, hideg volt, mikor felértünk tiszta víz volt a fű. Az első meccset veszítettük csak el, az összes többin győztesként jöttünk le a pályáról. Csongi szinte végig a pályán volt, már csak akkor cserélték le, ha "biztos" volt a győzelem. A négy közé jutásért az ő egyetlen góljával juttottunk tovább. Végül összesen 7 gólt lőtt, és adott egy csomó gólpaszt. Úgy focizott, hogy a könnyem csorgott néha. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy az az ügyes gyerek a pályán az ÉN FIAM!

Közben pirultam is néha, mert az összes szülő őt dicsérte, hol az egyik, hol a másik kérdezte, hogy nem akarunk-e átmenni hozzájuk...
A gyerekek ölelgették, marha jó volt.

Mikor megnyerték ünnepeltek, mint a nagyok.

Amellett az jutott eszembe, hogy ő az egyetlen Szolnokon (de lehet, hogy az egész országban) aki tavaly is és most is aranyéremmel jött haza az országos döntőből!!!

Kata, igazából ez egy országos bajnokság, ami oviknak és iskoláknak van kiírva, de általában valami egyesület van a háttérben. Körzeti bajnokságok vannak (őszi-tavaszi fordulóval) és a körzeti győztes jut fel a döntőbe.
(Te ha már átolvasol, írhatnál is nyugodtan :wink: )

BBJ, Csongi pont 2 éve focizik már.

De a dilemma még mindig meg van, hogy menjünk át, vagy maradjunk.... nagyon nehéz. Mindkettőnek van előnye, hátránya, a jövőbe meg nem lát az ember, nem lehet tudni, hogy lenne a jobb. Látom a különbséget, és még sem tudom, mi lenne jobb a gyereknek...

Mindenesetre a héten focitábor (a jelenlegi csapattal), kifocizhatják magukat!

Köszönöm, hogy drukkoltatok! És köszönöm a dicséreteket is!

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
az azta! akkor híztál! :wink: vagy csak a májad?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hella :)

Hiperszupergyors leszek, most csak ezé jöttem:

Robikának Nagyon Boldog 1. Szülinapot! :D

Még köszöntős képre sincseee időm :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Robikának nagyon sok boldog első születésnapot kívánunk! Gyógyulj meg hamar, mi a baj?

Kata, Katlinával a szülés után pár órával találkoztunk, aztán egy szobába is kerültünk 1 napra. Juditékkal meg egyszerre voltunk apás szülésre felkészítőn.
Szorítunk nagyon estére, majd gyere a hírekkel!

Anna, már én is néztem, Nimi nyaral?

Tegnap szurit kapott Szabi (kicsit nehezen viseltük... nagyon sírt Törpi... :(), agyhártya gyull.ellenit, meg státuszvizsg. is volt, 77 cm, 10,3 kg.

Este kapott tőlünk ajándékokat, a képek:
bizgentyűvel :)
első látásra szerelem a búgócsigával
csomagbontás

Kép
Kép
dorkáék

Robika drága, ez lemaradt: :oops:
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Köszöntéseket köszönjük!
Megjöttünk a dokitól,piros a torka,köhög
Summamedet kaptunk és Amboxolt
Most alszik a kicsikém

Kép

Kép
katlina

Dorka!
Jaj látom apának jobban bejött a bizgentyű, mi is azt mondjuk, hoyg magunknak veszünk társast... :twisted: de úgy látom ti is!

csak nem nyitogatja Szabi a szekrényeket?

és miylen barna a kislába! helyes pasi!
mi is ma mennénk szurira, aztán majd eldől...nekünk a 15 hós, meg a bari lenne esedékes.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Most ment el a védőnő, megnézett bennünket.

Robika! Első szülinapodon sok boldogságot kívánunk! És gyógyulj meg a szülinapi bulidra!

Kata! De jó Nektek, 4D... Mi még a Mátyás útin voltunk. Tóth Zoli gépéről így nem tudok nyilatkozni, hacsak azt nem, hogy nagyon-nagyon várta, és bele volt szerelmesedve már akkor, mikor még meg sem jött az új rendelőjébe. Állítólag hiperszuper, na de ez majd este kiderül... Majd gyere, milyen volt!!!

Évi! El is hiszem, h. büszke vagy Csongira! EB-t nézitek?

Mi csüt.-ön megyünk a 3 hós védőoltásra.

Ja és Dorka! Mi 12-re kaptunk időpontot. Ti egyébként miért viszitek Szabit? És ismered a dr.-nőt, rendes?

donkoaniko

Sziasztok!

Szabikának,Robikának,AnnaLucusnak Nagyon Boldog Szülinapot! Így utólag is :)
Doroti babának Boldog Hófordulót!

Én láttam Tóth Zoli gépét!Kikapcsolva!De ő nagyon az uh diagnosztikára akar rámenni szóval a gép biztos nem sz.r :lol: Meg nagyon jól mondja hogy fiú vagy lány!

Mi holnap menünk oltásra 4hós meg prevenar :cry:

KépKép
viragb88

Sziasztok!

Szabinak és Robikának nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Katlina:Sajnálom,hogy Robi pont a szülinapjára lett beteg,mielőbbi gyógyulást Neki!Ma ünnepeltek?Mi lesz a meglepi?

Niki:Katának is mielőbbi gyógyulást és sok gyógypuszit!

Évi:Nagyon ügyes fiad van,hatalmas gratuláció Neki!

Kép
pné rami81

Robika!

Kép

Jaja....Nimi nyaral itthon....csak hát nyár van..akkor nyaralunk neeeeem???? :wink:

fanna3

katlina! Ne is aggódj bettikének egyébves szülinapi képén gipszbe volt a keze!!!! :cry:

Évi nagyon ügyes fiad van büszke lehetsz rá!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Ma olyan rosszul lettem ebéd után, hogy haza kellett jönnöm. Fáj a torkom, hányingerem van...alig élek. Valami jó kis vírus lehet. Remélem Csongi nem kapja el!

Köszönöm a gratulációkat! Igen, nézzük az EB-t ezerrel. Kapott Csongi egy matricagyűjtő albumot, abban vezetjük az eredményeket! Jaj, nehogy bárki ilyenre adja a pénzét, egy vagyon! 500 matrica kell/ene bele. Egy zacsiban van 5 db, 100 Ft. Már tele vagyunk duplákkal... Jó üzlet, csak nem nekem!

UH. Unokatesómék a múlt héten voltak Tóth Zolinál (hm nem egy olcsó dolog), láttam képet, elég jó... csak a lábaközét nem akarta megmutatni a kisbabó :wink:

Majd meséljetek, mi volt a szemészeten!

Dorka, milyen nagy már Szabi!!! Látom tetszettek az ajándékok neki, és hát azt is, hogy a kosárlabda elmaradhatatlan kellék nálatok :wink: :lol:

A kis születésnapos Robikának jobbulást kívánok!

Kata, Te jó ég, micsoda álmok! Békáról jut eszembe, hétvégén a ballagási bulin Csongi éppen azokat fogdosta a keresztanyjának. Hehe, hiszen tudja, hogy semmi mástól nem fél csak attól :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Szabika! és Robika!

Isten éltessen benneteket az első születésnapotokon!!!
Pussz

Robikának mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74

Kata!!! Tűkön ülve várom, hogy mi van! :)
szilbee

Fiú...

Kép

Kép
szolkata

:lol: nagyon minden rendben van egyébként. Rendesen látszódtak a csontjai, szíve, veséi, gyomra... elég virgonc volt, a doki folyamatosan keresgette, mert elúszkált. :lol: Nagyon érdekli a dokit, amit csinál, végtelen szimpatikus, alapos... csak jót tudok mondani róla.
És persze annak is örülünk, hogy fiú, csak a Mártonnal bajlódunk..., de ez volt az első gondolat és elég nehezen válnánk meg tőle... Szerintem inkább ez a nehezebb most... :roll: :oops: :lol:

Kép

Kép
szolkata

Na megjöttem...

Hú akkor totál fiús anyuka leszel. Jó volt látni, ugye? (Mintha én láttam volna 4D-n...)
Jajj én azt hittem a Marcira, hogy Marcell. Gondolom Judit (másik topik) Marcija után.

Én ma a Partiban találkoztam egy nagyobbacska kislánnyal. Olyan 4-5 év körüli lehetett... Vmi Barbit vettek a szüleivel. Elmesélte hogy fogja fésülgetni, meg táncoltatni meg mittomén... Én csak néztem... és éreztem, hogy ha az én lányom lenne, marhára nem tudnék vele babázni. Annyira fiús anyuka lettem. Nekem már csak a kamionok, versenyautók, focizás meg egyebek maradnak... de annyira nem bánom már. :lol: Nekem már erre ált rá totál az agyam. Hot Wheels kocsikat nézegetek folyamatosan a Corában is, meg bicajokat... (szülinapi ajándék lesz ez utóbbi).
szilbee

Jajj de a lényeg.. már megen leamardt! Sz'al örülök nagyon hogy minden okes a picúrral. :D

Aztán dobhatnál ám képet is róla! ;)
szilbee

Kata!
Fiú az jó!!!
Én reménykedem hogy a második is fiú lesz nálunk!

Ja és nem ma ünnepelünk hanem vasárnap,tőlünk csúzdát kap Praktikerben már kinéztünk a mamáéktól meg traktort kap igaz ehhez még kicsi de igazi paraszt gyerek meg an szédülve az utcán a taktoroké

Meg már kapott homokozó készletet,telefont biciülést

Kép

Kép
katlina

Kata! Gratula a kis tököshöz! Képet kérünk! Egyébként vess rám követ, de nekem nagyon tetszik a Márton név! Ha akarjuk, férfias, ha akarjuk, kisfiús ( Marci ). Nekünk már rég megvolt, h. Doroti lesz, aztán nekem tetszett évek óta a Hanna, na ezt is megkapta. :) A terhesség vége felé mégis elkezdtem agyalni a Fannin, a Flórán, merthogy ezek mennének a Faragó-hoz. Aztán mégis maradt az első gondolat, vhogy úgy éreztük, nem tudunk megválni a Dorotitól, mert Neki már ez a neve, és kész.

Amúgy örülök, hogy szimpi volt a doki :D Meg szabad kérdezni, mennyiért vesztegetik nála a 4D-t? Ha nem publikus, pü-ben elküldöd? Ja meg akartam már a szászberki-ladányi családról is pü-t kérni tőled, akiknek kislányuk született nemrég!! Majd küldd el plííz!

Katlina! Nagyon ötletes ajándékok!

Többiek????

donkoaniko

Kata: Gratula!
:D

Évi: Jobbulást!

Anikó: Hali, próbáltad a varázspoharat?

Tóth Z.? Hűűűű....no comment. None at all.... :twisted: :twisted: :twisted:

Fanna: Hát igen, Nimi a babák/kisgyermekek tökéletes életét éli. Télen telel, nyáron nyaral.

Szami? El vagy veszve. És még mindig nem tudjuk, hogy tényleg jártatok e azokon a csodás helyeken. Fotó nem jött.... :roll: :wink:

Katlina: Jó kis ajeszek! :)

Én meg lyányt szeretnék másodjára is....Sokkoló mennyiségű rózsaszín cuccunk van. :shock:
jaimee1

Sziasztok!

Na fiús lányos témához én mindig is kislányt szerettem volna olyan igazi kis rózsszín csajszit(csatlakozom Jaimeehez :lol: )Én már alig várom hogy babázzunk :lol: Én nem tudnám magam elképzelni fiús anyukaként :oops:

Kata!

Én is nagyon szeretem Tóth Zolit nála is szültem nagyon rá van kattanva az uh-ozásra mikor Védit nézte a kórházba már háromnegyed óra múlva én untam :oops: de ő csak mondta hogy jaj de fajin kis csókos szája van,bekapta a lábujját ,olyan érdekesek ilyenkor :) Képeket várjuk :lol:

Nálunk is így volt Védivel egyből megtetszett a neve aztán még mi is gondolkoztunk a Maján meg a Mián de hát már ő is Védi volt :lol: Aztán olvastam hogy már lehet adni az árvent is és gondoltam megkapja azt is mert hát ugye a Gyűrűk Urába is olyan szép és jó volt Árven hátha ragadVédire is valami jóság de úgy látszik hogy nem :oops:

KépKép
viragb88

Robinak boldog szülinapot!

Jaimee, már tettem fel legalább 3 (vagy négy?) városról! :oops: :lol: Komolyan mondom, meghalni nincs időm... 3 gyerkőc itthon reggeltől estig, késő estig, meg ez a felújítás...ami lassan egy új ház építése... már alig maradt eredeti fal :roll: :lol: De a kőművesek lassan tényleg végeznek a falak átcsoportosításával, a burkoló már feltette a konyhában a csempét, a jövő hét elejére kész lesz a lenti fürdő burkolása, holnap rendeljük az ülőgarnitúrát és a szekrényeket, holnapra ígérte a bútorasztalos Máté szobájába, a gyerektársalgóba a bútorok tervét, pénteken kell menni Pestre a tapétákért, megrendeltük a szaunát, a kandallót, voltunk a riasztósoknál, kijelöltük mindenhol az új konnektorok és kapcsolók helyét... Esténként kis takarítás az új házban...

Közben Jázmin megtanult pohárból inni... Holnap Mátééknak évzáró és bizonyítványosztás.

A diétámnak hála 2,1 kg lement és azóta jó a cukrom is. Viszont ez a piri 8. napja és már nagyon unom :twisted:

És most néhány kép Monacoról, s a fővárosáról, Monte Carlóról:

A híres kaszinó:
Kép

A jachtkikötő:
Kép

Egy köztéri park részlete:
Kép

És néhány autó a fiúknak (az egyik képen Máté is rajta van)
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

jaj mindig elfelejtem Judit AnnaLucus tortája a Hello Kittys a Zagyiból van?ÚÚÚÚgy tetszik egyébként is hello kitty fan vagyok :lol: Védinek is ilyen torta kell ha nem baj :?: Nem tod hogy nem lehet mondjuk Hercegnőset csináltatni én nem vagyok otthon tortaügyben :oops:

KépKép
viragb88

Kata! Gratula a fiúhoz!

Jaimee, nekem tonna szám van a rózsaszín ruciból, pedig a párommal mindketten úúúútáltuk ezt a színt! De alig lehet lánykaruhában mást kapni... :roll:

Évi, gratula Csonginak - Csongihoz, Neked meg gyors javulást!

Dorka, azóta Szabival minden rendben?

Judit, látszik még a minta a lábadon? Nem is meséltem, egy hónapja feltetettem 3D-s műszempillákat (ne kérdezzétek, miért 3D-s), mostanra hullajtottam el őket. Teszek egy képet, bár este készült, szóval teljesen piros vagyok rajta, de talán látszik:
Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szamóca ha kész lesz a ház akkor ott tartjuk a köv. topictalit Na mit szólsz?Biztos elférünk majd:)A gyerekek meg ellesznek a gyeretársalgóba :lol:

KépKép
viragb88

Szami: De szépek a pilláid! :D És a 2 kg-hoz gratula!

Tényleg a legtöbb lány cucc rózsaszín. :shock: :shock: Én kéket is simán adok rá egyébként. Aki fiúnak nézi, vessen magára. :lol: :lol:

Apa nagyot alkotott az esti képekkel. Bár.............. azistenszerelmére, nincs olyan fotó, amin rajta vagytok? Máté kipipálva. :wink:

Kata: megérintett a békás álmod, remélem, azért nem annyira, hogy magam is valami ilyesmit alkotok. :roll: :roll:

Na, ágyba vonszolom magam. Ott várom ki a 11-es szopit. Szép álmokat mindenkinek!

Ja. Vettünk egy sportkocsit :D (na nem olyat, mint Szami fotóin hanem: )

Kép

Hát nem gyönyörű? Valakinek van ilyen?
jaimee1

Szami!
jaj de jók azok az autók! miért nem hoztatok egyet emlékbe, vagy egy yachtot????vagy lehet játszani kellett volna, hoyg sikeráljon...

műszempilla... mondta a kozmetikusom, ő is csinálja, de én a lencse miatt nem merem...ő a pasiján próbálta ki, most harmadik hónapja van fent neki, szőke pillákra sötétet tett, ezért mondja, hoyg tudja, még látszik... gondolom a fazon is borzasztóan örül neki...

a hennám még megvan, de most már halványul. sztem még a hétvégéig bírja max, de ha nem csüccsennék bele a kádba talán még egy hétig húzná....

képet a felújításról, engem érdekel!!!!

Kata!
grat a kisfiúhoz mégegyszer, akkor D. bácsi sem tévedett! csalódtam is volna...

a Gréti azonnal jött, a Leti jóval később, nem volt más, mire mindent kihúztam a mamák próbáltak beleszólni, nem sok sikerrel, ellenálltam! (a lánynév az én reszortom volt, ha fiú, akkor az apja nevét kapta volna)

Évi!
jobbulást! mikor is indultok nyaralni? most ti mentek leghamarabb, igaz? vagy valaki beelőz?

Jó éjt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee, én komolyan mondtam, hogy alig van kép, amin rajta vagyunk... szinte csak a műemlékek... :roll: :oops: Viszont az útitársunk csinált néhány "olyan" képet is, majd keresek az ő CD-jéről.

Jó a kocsitok és nem rózsaszín :lol: Én is tettem el egy-két kék, barna, zöld cuccot Mátéról... Pl. Anna imádott egy mohazöld-olívazöld plüss melegítőt, ami eredetileg Mátéé volt.

Virág, aham, én is benne leszek majd, főleg, ha egyszer elkészül... Bár a gyerek társalgó nem jó ötlet a kicsikkel, mert az emeleten van... A legelső, ami elkészül majd, az két kapu lesz:egy fentre és egy lentre, Jázmin miatt.

Judit, én is aggódtam a kontaktlencse miatt, de nem csinált semmi galibát! Szemüvegben érdekesebb volt: főleg az elején, ha rendesen rátoltam az orrom hegyére, hozzáért az üveghez. :lol:

Mi csak Annánál tudtunk biztosan, hogy lány lesz, de ennek ellenére minden gyereknél az a nem és név jött be, amit elsőre választottunk (és amit titkon vártunk).

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Noh, csak eljutok ide is :mrgreen:

Robikának jobbulást kívánok! :(

Niki, a lányoknak is! :(

Évi, neked is! Nameghogy Csongi ne kapja el...

Dorka, fajinosak a Szabiszülinaposajándékos fotók :lol: Nagyon divatos Szabi frizurája :D

Kata, gratula a második tököskéhez :lol: Sztem szép név a Márton. Szal nem Zebulon lesz? :wink:
Eeeeh...biztos bevacsizol lefekvés előtt, azé álmodsz ilyen csodásakat... :)

Anikó, hordozókendőt vagy kengurut nem próbáltad még? Nyűgi babákkal csodákat művel :) Hátha Doroti is élvezné, hogy Anyáról szemlélheti a nagyvilágot...ha már a babakocsiból nem lát ki :wink:
Izé...nem nagyon van Huncival közös képünk :oops: Általában én fényképezem... Bár Fanna csinált már rólunk a ZP-n, majd asztat felrakom :)

Hm, hát én is sokáig úgy gondoltam, hogy másodjára is puncis pocaklakót szeretnék...de mostanában egyre többet gondolok arra, hogy milyen lenne egy kisfiú másodszülöttnek...a mi kisfiunk :) (aki ha lesz, András lesz :) )

Virág, mán mélenne baj? :) Jahjah, Zagyvás. Ez a kép a tortán egy ostyakép (tökre úgy éreztem magam tortaevés közben, mint mikor a templomban rakja a pap az ember szájába...az áldozó ostyát :mrgreen: ); ott lógnak a cukiban a falon, lehet válogatni belőlük. Hááááát, hogy hercegnős van é nekik készleten, azt nem tudom (én csak odanéztem a választékra, kiszúrtam a rózsaszínes árnyalatú Hello Kitty-t, oszt nem is nézelődtem tovább :D ), de ha kellő idővel hamarabb megrendeled a tortát, sztem be tudnak szerezni szinte akármit (asszem Szabinak is így lesz Némós tortája :) ).

Szamóca, köszi az újabb fotókat :D Látom elég szar kiskocsikkal parkolgatnak ottan montekárlóban 8)
Szépek (voltak) a pilláid! És gratu a mínusz kilókhoz!!!
Nougye, készülget az a házikó kellő ütemben :)

Jaimee, tutis a babakocsi! De én szombaton még a bergont láttam, ugyé?

Judit
Kép

Kép
balwin

jaimee!
Naggyon jó a kocsi! élvezetes utakat benne!

Nekünk is van khaki, barna cuccunk, én imádom, na szóval, de rózsaszínnel si menő a barna( most kapható egy édes nike vászoncipi barna,rszín pipával! :mrgreen: )

Judit!
Akkor jöhet a fotó!

Szami!
ja a szemüveg, akkor tényleg jó hosszú, és észrevették, hoyg sűrűbb, avgy hosszabb lett a szempillád? és mennyi szálat raktak fel, meg hoyg mennyi idő?

na megyek költöm a lányokat...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Egyenlőre utolsó esős reggelt!

Anikó: a Mártonnal csak az a baj, hogy nov. 11-én van, én meg nov. 16-ra vagyok kiírva. És ha 11-én szülök?! :shock: Szegény gyerek... ez a gond... Amúgy örülök, hogy érezhetően jobb kedved van. A szopit meg folytasd úgy ahogy csinálod, minél többet... még visszajöhet az esti is.

Jaimee: nagyon szíp babakocsi, ez nagyon új dizájn. A tolókarja érdekes megoldás, még nem is láttam ilyet. Az tetszett 22.49-es hsz-ben, hogy ágyban várod meg a 23 órás szopit :D

Szamóca: látványos pilláid lettek. És micsoda autók, mint a mesében... hihetetlen számomra, hogy van ilyen gazdagság... Hajrá házépítés! Majd csináljatok képeket, hogy milyen a viharvert állapotban és utána. Gratula a fogyáshoz és a cukor eredményhez.

Niki: hogy vagytok?

Katlina: Robika? Jó sokmindenféle ajándékot kapott. Nekünk is van traktorunk, nagyon jó játék.

Olga: eltűnt... eltűnt?

Bbj: eddig mi is vittük mindig B.-t Dinyához, de az az uh max. 5-10 perc, ez meg 30 perc is volt, és ahogy írta Virág, Tóth Zoli élvezte, hogy miket csinál a mi gyerekünk... kommentálta folyamatosan humorosan a mozgását és fel-fel csuklott a hangja, amikor valami izgalmasabb történt. (Tényleg volt már amikor én untam egy kicsit, amit ő nézett...) De végtelen aranyos volt. No ezt B. nem bírta volna, apát meg nem akartam, hogy kimenjen miatta. Ja, igen így itthon maradt a szomszéd bácsival, szerzett egy újabb horzsolást és egy kutya is felé kapott, mert kutya játék volt a kezében... épp sírt, amikor hazaértünk... edződik :wink:
Nálatok ovinak vége? Mindkét csaj otthon? Jól bírod? (Hála égnek a forróság még mindig elkerül minket)

Ez a sok rózsaszín dolog... elég távol áll tőlem... lehet jobb is, ha két fiam lesz... egyenlőre...

Tegnap B. megkapta a Prevenart, szokáshoz híven hősiesen egy pisszenéssel.

Kép

Kép
szolkata

Kata! Ápr. 13-n is van Márton... bár az lehet nem mindegyik naptárban van benne... :roll:

Mi is épp emiatt választottuk a kevésbé publikus febr. 13-át a júni. 18 meg júni 26. helyett.

Jó is az ha van fél év eltérés (de legalábbis pár hónap). Pláne az első időszakban...
Mert ugye pl. kap majd egy évesen egy vagon ajándékot, aztán pár nap múlva megen. Szegény ajándékozók meg vakarhatják a fejüket, hogy most akkor mit is kéne a második ünneplésre...

Horzsolás nálunk tegnap (is) volt! Elég randa, de csak felszíni... Viszont úgy sétált egész délután, mint egy robot. Közben jajgatott, ahogy azt kell. Viszont ha vmiért sietni kellett, egy hangja nem volt. Sinám rátérdelt az ágyára is, mikor meseolvasásról volt szó... szóval nem vészes, csak kezd kijönni a férfi énje. :wink:

No menek rakni a rendet... :roll:
szilbee

De ha például mi a Márton napot nem novemberben tartjuk, akkor nem néznek minket hülyének?!

Kép

Kép
szolkata

hali,

Kata, de jó, hogy kis aktív kisöccse lesz Bencének! A márton szép név, bár megértem, ha nem sezretnétek a szülinapot és névnapot egy héten belül... Szabolcsnak 6 hét van közte... :( És szegénykém, mindkettő a nyári szünetre esik... így kimarad majd az ovis, iskolás köszöntésekből.... Azért remélem nem orrol meg ránk miatta! :wink:
Amúgy fiúnévvel mi is bajban lennénk (na, a lánnyal is!) Én a Baláti Bálintot is szerettem volna,de apa megvétózta...

Anna, már írni akartam, jót röhögök mindig, mikor meglátom az oldalnyitó köszöntős képet!! Nimi jó kis casjszit választott Szabinak!

Anikó, mi egyéves ellenőrzésre megyünk csak, de 3/4 9-re. A dokinéni alapos és aranyos, nekünk jó tapasztalataink vannak vele kapcsolatban. Dorotinak mi a baj a szemével?

Virág, jó kis különleges neveken gondolkodtatok! :) HOgy állsz a futással, tornával?

Jaimee, dizájnos kocsit választottatok!

Szami, köszi, Szabi jól van, kopp-kopp, semmi gond a fülgyuszi óta! Oltás sem okozott hőem-t sem!

Katlina, Robika hogy van??? Éjszaka hogy telt?

Eltűntek, mi hír?

Judit, már én is nézegettem a kis Nike cipőket, én valami vagány sötétet gondoltam, majd szept-ben vakarok venni őszre egyet SZabinak!

Esetleg talán-talán még miniidg nincs valakinek jó állapotú etetőszéke eladó?? :oops:

Évi, nálunk a kosárlabda jöhet csak számításba... apa után muszáj, hogy legalább 5 db legyen!!! :)

Kép
Kép
dorkáék

Kata!
Már miért néznének! kinek mi köze, hoyg mikor ülitek, nem?

Köszi, még normális idegállapotban.. nagyon jól elvannak van néha visítás, akkor rájuk csukom az ajtót, aztán oldjátok meg magatok, ki kibe csípott, húzta a haját stb...vagy kap mind a kettő, csak úgy testvériesen...

Judit,
Kép
Kép
bbj

vakarok = akarok :oops:

Kép
Kép
dorkáék

Megvagyunk Robika már jobban van,vagyis a reggeli virgonckodásból gondolom,én viszont csupa takony vagyok,fáj a torkom a fejem,szóval idáig én ápoltam Robikát most szerintem ő fog engem :wink:

Ja és reggel átsétállt az eggyik szobából a másikba,pedig mostanában hanyagolta a járkálást!
Tegnap a játszón sétált és még az is tetszett neki ha el esett mindíg mondta utána hogy el-az azt jelentette hogy elestem :lol:

Dorka itt elég jó eteőszékek vannak jó árban:http://www.nikicabababolt.hu/
Mért szeretnétek másikat?Vagy a fa eteőszéket cserélitek le?Mert én azon már nagyon filózom,még most sem tudom benne megetetni,mert kimászik

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Dorka!

Edzést majd 3.-én kezdem,addig még szabadon bűnözök :lol:
Mi olyan nevet akartunk amihez nem lehet senkit kötni hanem csak Őt,ezért estek ki a hagyományosabb nevek :) Tegnap voltam Hervisben mondjuk Adidas cipit láttam fiúsat asszem 6000ft körül volt(jaj nem láttam Nikesat is de asszem az már nagyobb méret volt) Gabesz is mondta hogy Védikének is kell majd egy ha már menni is tud remélem lehet rózsaszínt kapni :lol:

Jaimee!

Mi is ilyen kocsit akartunk venni de aztán én túl alacsonynak találtam szóval még keresgetünk :( Én már nagyon utálom a Brgonunkat nagy batár állat buszra se tok vele szállni gyenge vagyok :oops:

Anikó!

Védinek is ez a baja hogy nem lát ki én beleteszem bébihordozóba és úgy a babakocsiba így kilát és nem nyafog,bár nem tom a tieteket bele lehet e tenni,bár a miénk se gyárilag belevaló,csak pont belefér :oops:

KépKép
viragb88

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?