Új privát üzeneted érkezett!

Szóval becsomagolunk,mert azt lehet előre is,hiszen mindenképp tengerpart, vagyis tudjuk,mit csomagoljunk. Csak az ország lesz most meglepi. :D
flóra 11
 
 


Az a jó. Akkor legalább izgi. :D

KépKép
benó
 
 


2. laptetőd! :D

KépKép
benó
 
 

 
 

Jaj,mi a fene van a babanettel? Nálad is leállt? Egy darabig nem lehetett sem hsz-t küldeni,sem lapozni,sem frissíteni. :shock:
flóra 11
 
 


Bénázik. Biztos, nem fizettük be. :evil:

KépKép
benó
 
 


Laptető? Tényleg,nem figyeltem. Akkor ez ma a 4-dik.Most egymás után a második. Bocsi, a többit hagyom másnak. Csak nagyon belelendültünk a dumálásba. :lol:
flóra 11
 
 


Lehet. :lol: :lol:
flóra 11
 
 


Nyugodtan zsebeld csak a laptetőket! :D

KépKép
benó
 
 


Az exem elég jól szituált. El szokta vinni nyaralni a fiúkat.Így legalább nyaralnak,mert én nem tudnám őket sehová sem vinni. :(
flóra 11
 
 


Flóra, elválok tőled, mint fától a levél. Megyek fürödni, aztán a Gy.-hoz. Holnap meg befizetem a csekkeket. Szép álmokat! Kép

KépKép
benó
 
 


Köszönöm a gyönyörű macikát!!!
Jó éjt Benó!

Szép álmokat.
flóra 11
 
 


Csináltam vonalzót.

Kép
flóra 11
 
 


Hú, csajok,most látom a vonalzóimnál,ott a máltkori vonalzóm.Azt mutatja,hogy 2 nap málva ér véget a ciklusom.Puff neki erre most kezdődött. Tehát egy teljes ciklus kimaradt.

Kép
flóra 11
 
 


Jó reggelt mindenkinek,.....:)

Este csak olvastalak Titeket, de már senki nem volt itt, igy nem irtam...:)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Flóra


A fiaid biztos örömmel mennek az apukájukkal nyaralni...:)
Én sosem voltam még tengerparton, igy nem tudom milyen élmény lehet...:(

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Benó

Nyugodj meg, nem fognak semmit kikapcsolni.....
Ahhoz több hónap nem fizetés kellene....:)
Látod...direkte zölddel irok neked, mert ez egy megnyugtató szin...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Be nem fizetés miatt most azt hiszem nekem kéne izgulnom , de már valahogy kezdek közönyös lenni...:(

Tegnap a kezembe akadt a be nem fizetett számlák hada.....
A párom nevén lévő kocsira most fog kijönni a harmadik számla, de még mindig nincs az első kettő sem fizetve....:(
Plusz villany, elmúlt havi céges telefonok, de tegnap már kijött a következő adag is....:(
A többit nem tom hogy mi micsoda, de összeszámolva legalább 200ezer forint....:(:(:(

Attól félünk, hogy a kocsi miatt a páromat nehogy BAR-listára tegyék, mert akkor minden hitel és lakás úszik.....

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Na én is tök jó vidám témával inditok ma...:(

Bocsika, de nem sokat aludtam, kicsit depi vagyok...:(

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Timi

Remélem a szülés-videókkal nem pánikoltattalak be...:D
Nyugi, minden rendben fog menni és mi úgy fogunk szülni, mint a holland csaj......csendben, gyorsan és boldogan!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Tegnap olyan lusta voltam, hogy leültem a varrógép elé, aztán gyorsan fel is álltam....
Egy centit sem varrtam a ruhámon....:P
Majd ma napközben...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Ma reggel mazsolám viszont már fél5-kor keltett, mert éppen a hólyagomon parádézott....:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Na mennem kéne reggelizni valamit....a kávét már hajnali 5-kor megittam...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


29 hetesek vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Tudtam én, hogy jönnöm kell korán reggel. :lol:
Tancsu, köszönök mindent! Kép
Boldog 29. hetet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


A 29. hét

A harmadik trimeszter első hete. Ebben az időszakban kiderül, hogy mi köze a "terhesség" szónak a teherhez... Noha egyre gyakoribbá válnak a deréktáji és háti fájdalmak, fontos, hogy ne hagyd abba a mozgást. A séta, az úszás vagy a jóga csodákat tesz a kimerült háttal, és a mozgás segít abban, hogy energikusnak érezd magad akkor is, amikor már csak hevernél. Az utolsó három hónapban minden várandós nőnek szüksége van az energiára, hiszen egyrészt sűrűsödnek a vizsgálatok és a vizitek - a 28. és a 36. hét között kéthetente kell találkozni a nőgyógyásszal vagy a védőnővel -, másrészt fel kell készülni a kis jövevény fogadására. Az első terhesség esetén különösen gyakori, hogy a leendő szülők babonából nem kezdenek vásárolni a kicsinek, de lassan el kell kezdeni a készülődést, mert a kilencedik hónapban a kismamának már nem lesz ereje a boltokban való futkosáshoz. A 28. és a 36. hét között történik a harmadik ultrahang-szűrés, illetve az időszak elején a hüvelyi vizsgálat, amelyet az utolsó hónap kezdetéig az orvos havonta ismétel meg. A rutin vérképen különös figyelmet kap a szérum vastartalma és a vaskötő kapacitás.

KépKép
benó
 
 


Gergő ebben az időben már elég erős ahhoz, hogy az apró, "lebegésszerű" mozgást átvegyék az erőteljes rúgások és ütések. Ez a bokszolás kellően intenzív lehet, akár fájdalmat is okozhat az édesanyának. Már kialakult az alvás-ébrenlét periódus: előfordulhat, hogy a kicsi akkor a legéberebb, amikor a mama nyugovóra tér(ne), de nem kell megijedni, ez nem jelenti azt, hogy a baba éjszakai bagoly marad a születése után is. A mellékvesék megkezdik az androgén és az ösztrogén hormonok elválasztását, amelyek beindítják az anyai szervezetben. A prolaktin elválasztásának eredményeképp megkezdődik a kolosztrum termelése: ez a tejnek az a része, amellyel az anya az első pár napban táplálja az újszülöttet. Az agy már vezérli a kezdetleges légzést és a testhőmérséklet szabályozását. A magzat érzékszervei fogékonyak a fényre, a hangra, az ízre és a szagra.

KépKép
benó
 
 


Lassan ideje összeírni, hogy mire lesz szüksége a kicsinek, miután hazakerült a kórházból. Az alábbi lista azokat a dolgokat tartalmazza, amit mindenképp érdemes beszerezni, de - hála a gyártók fantáziájának - természetesen ez a végtelenségig bővíthető. Valószínű, hogy még az alapvető felszerelések sora is ijesztő első pillantásra, ezért mindenképp érdeklődj a rokonoknál és barátoknál, hogy van-e számotokra valami kölcsönbe adható, mielőtt elindultok vásárolni, illetve érdemes utánanézni a használt dolgoknak is. A babaszobában gyakorlatilag egy kiságyra lesz szükséged - praktikus, ha a rács leszedhető, és a mérete 70x140-es, mert a baba nem növi ki olyan hamar -, ágyneművel, és egy helyre, ahol kényelmesen pelenkázhatsz. Kelleni fog egy babakocsi. Vásárlásánál pár dolgot szem előtt tartanod kell. Ha autóval jársz, érdemes olyan modellt választani, amelyik összecsukható, és befér a csomagtartóba. Mindenképpen legyen könnyű, hiszen gyakran kell majd emelgetned, és gondold végig azt is, milyen terepen fogod használni: ha lehetőséged nyílik majd a kicsivel erdei sétákra, jobb, ha nagy kerekűt és jó rugózású kocsit választasz. Egy másik fontos kérdés az autósülés kiválasztása, amelynek használata kötelező már a kórházból történő hazaszállításkor is. Az újszülött kelengyéjének nem kell drága dolgokat tartalmaznia, hiszen 1-2 hónapon belül mindent kinő, de fontos, hogy jó minőségűek legyenek, mert bírniuk kell a gyakori mosást. Szerezz be 4-5 rugdalózót és 10 bodyt; ezeknek kell a legstrapabíróbbnak lennie. Kelleni fog 2-3 sapka - pamut otthonra és egy vastagabb, ha sétálni mentek -, 4 pár zokni és 2-3 pár harisnya. A zokninál különösen fontos, hogy a gumija ne szorítsa el a baba lábát, és ne csússzon le könnyen. Hálózsákból általában elég kettő, és érdemes megfontolni a kocsikabátot, ha a baba hideg időben születik. Ezeken kívül be kell szerezni egy babakádat vízhőmérővel és a fürdetéshez szükséges piperekellékekkel, hajkefét és körömollót - a gyógyászati segédeszközt árusító boltokban igen jó minőségűeket tartanak -, és cumisüveget. A cumi vásárlása nem feltétlenül szükséges, de ha a beszerzése mellett döntesz, nem árt alaposan körülnézni: ma már vannak olyan modellek, amelyek elősegítik a fogak szabályos fejlődését. Az újszülötteknek készült - legalább 50 db eldobható - pelenka mellé érdemes olyan popsitörlőt választani, amelynek az illata nem irritálja a mamát, hiszen gyakran fogja használni. Textilpelenkából minimum 10 db-ot kell beszerezni a büfiztetéshez, illetve 5 nagyobb méretűt a pelenkázáshoz.

KépKép
benó
 
 


Képet majd a sulsiban szúrok be, most egy 29. heti videót linkjét:
http://kismamablog.hu/terhesseg/terhess ... tre-29-het


Sütireceptek: 1213679896.5807.doc

KépKép
benó
 
 


Mennem kelll.
Kép

Aztánez a
Kép
vigyázza utatokat a nap folyamán.

És Tancsu: Kép Ne légy depi! :D :D :D :D :D Van kisbabád! Kép Kép

KépKép
benó
 
 


Szép napot mindenkinek!
Látom jöhettem volna előbb is mert megelőztetek!
De én ügyi voltam, elpakoltam a mosott ruhákat. Zuhanyoztam, végigkentem magam testápolóval és reggeliztem. Ma szándékomban áll kitakarítani és remélem semmi sem tántorít el tőle!

Kép
muzsuzska
 
 


Szarul aludtam az éjjel, végül is nem csoda teljessen ki vagyok pihenve, már fáj! Kb másfél óránként pisilni jártam az éjjel, röhej hogy nem is ittam annyit!

Hát kimamáink, én tapasztalat nélkül csak annyi jó tanácsot tudok nektek adni: Ne izguljatok valahogy ki fog jönni a babátok a pocótokból! :D :D :D

Kép
muzsuzska
 
 


Az előző hsz-ben kismama akart lenni!

Kép
muzsuzska
 
 


Remélem Flóra túlélted a pirit az éjjel és bizom benn a hasfájásod is csillapodott! Na de a fiad cuccai között túrkálni cottonért! Nem lesz balhé belőle?? :oops: :D

Kép
muzsuzska
 
 


Mit fogsz csinálni ha elmennek a fiuk nyaralni 1vagy 2 hétre?????

Kép
muzsuzska
 
 


Elmaradt csekkbefizetők!
Én egyszer jártam meg az árammal, 10-én van fizetés és 5én akarták levonni, persze nem volt pénz rajta! Egy héten belül az eon küldte a felszólítást hogy amennyiben x ídőn belül nem fizetem be kikapcsolják az áramot! Na erre irány az otp és jól leteremtettem őket, hogy pár nap miatt ne szórakozzanak! Akkor kötöttem egy szerződést, hogy mehetek minuszba ha ilyen fennforgás van!

Kép
muzsuzska
 
 


Mindent rátetettem átutalásra, kívéve az autó részlet mert az hamarossan lejár! :D :D :D

Kép
muzsuzska
 
 


Ha műtétután két nappal az a háromnapos pöttyözgetett piri - piri volt akkor lehet hogy azért fáj a jobb petefészkem mert érik a petém?????? Akkor a vonalzó is stimmel? De a balpetefészekben kéne érlelődni mert ott van petevezeték! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska
 
 


Jöjjön már valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska
 
 


Tancsu a varrással úgy vagyok ,hogy el sem pakolom a varrógépet, mert ha elteszem akkor biztos kell! Így meg nincs kedvem hozzá, amikor rám tör a kedv képes vagyok egy délután ruhát varrni magamnak! Csak mostanában nem tör rám! :D

Kép
muzsuzska
 
 


Figyelmeztetek mindenkit ha nem jöttök el fogom vinni a laptetőt!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Benó! Tessék csinálni ovulációs vonalzót, hogy tudjuk mikor kezded szedni a closztit!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Zsuzsi, szia! :D Holnap kezdem a clostyt, nem csinálok vonalzót, most nincs ovushoz kedvem. :evil:

KépKép
benó
 
 


10-kor elmegyek, feladom a csekkeket. :evil: Én vagyok a hibás, nem más, sajnos. De ezt a pénzügyet hagyjuk.

KépKép
benó
 
 


Benó

Lassan olyan érzésem van, hogy korbáccsal ütlegeled a saját hátad a csekk miatt.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Cupp Zsuzska, neked is szép reggelt....:D

Már én is túl vagyok a tusoláson, hajmosás, borotválkozás, stb.-....
Mostanában már a pocakom miatt eljutottam arra a szintre hogy nem a saját illetve a párom kedvéért kinzom magam a szörtelenitéssel, hanem a doki kedvéért, hogy ne lássa a dzsungelt,.....:P:P:P :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Igen, már véres is..... :evil: :evil: :evil: :evil:
Nehéz lehet így szőrteleníteni. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Flóra, küldd el, légy szíves, a tantermed díszítéséről a képeket, mert nem találom, és szeretném megmutatni az Adri igh.-nek.

KépKép
benó
 
 


Kihasználom hogy egyedül vagyok és jön a teljes körű testápolós kenegetés....:D
Kezd nem szép lenni a bőröm...:(

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Benó

Visszakerestem neked, 150. oldalon vannak a teremről a képek...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Rászántam magam és megnéztem a császárok klippet is....
Azt hittem sokkal rosszabb lesz....:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?