Új privát üzeneted érkezett!

Menjetek már, ma a második laptetőm.....
Én nekemnek nincs zebrám, egyébként is apa el is hajtana egyből, az olyan fix, mint a fizetésem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Monácska, itt a nagy izgalomban elfelejtettem: Ákos nagyon jóképű pasi! :wink: :)

Kép

Kép
anyoooka

Monácska: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
Ez a terhestünetes mensimegjövetel nekem is fura, főleg ugye a múltkori ami csak barna és icicpici vér volt. Csak azért nem értem mert nem akkor kellene ilyennek lennie mikor volt pé-m?????Dehát mostsenem volt még...... akkor meg miért szivat ennyire????

Rambóka, kérlek adj tanácsot mint pszihoszomatikusan terhestüneteket produkáló társam! 8)

Gólyákra én is hajtok!Volt olyan hogy rekedtre ordítottam a hangszálaimat mikor megláttam egyet. Kicsit se néztek hülyén..... :lol: :oops:

Apropó dinnyékkel hogy állsz????Úgy de úgy ennék már egy jó dinnyét!!!

hajni...
Budaörs

Monácska: :D
Én átvenném Tőled, bótolunk???? 8) :lol:

hajni...
Budaörs

A dinnyék már nagyon szépek. 2-3 hét és isteniek lesznek!A nyusziknak viszont máris ízlik! :evil: Olllllyan utálatosak, úgy össze tudják rágni és naná, hogy a legszebbeket!

Kép
Kép
zazzy

hova is kell menni a dinnyékért???? :P

hajni...
Budaörs

Hajni!
Halmozzuk az élvezeteket? Volt ma már egy laptetőd!!! :lol: Lányok!Szerintem ez a laptető errefelé nem nagyon jön be, mi lenne, ha mostantól lapaljára, vagy mondjuk lapközépre hajtanánk??? :lol: :lol: :lol: :lol: Tiszta hülye vagyok már, de esküszöm megőrülök tényleg, hogy kié az a zebra. Ha nem jön elő, akkor elkönyvelem az én verziómat és nagyon nagyon örülök! :D

Kép
Kép
zazzy

De én telhetetlen vagyok, nemtudtad??? :lol:

hajni...
Budaörs

Hajni: Ment pü :lol:

Kép
Kép
zazzy

Anyóm!
Köszönöm!!!! :) Szierintem is helyes lett, dehát mint tudjuk az anyai szem.................

Gina!
Dorina nagyon nő!!!! Hajrá anyatej!!!!!!!!! Szemlátomást nagyon jót tesz neki! Vendégeket hajtsd el cseppet, vagy állj neki fejni a fürdőben, mondd bocs, csak fejek kicsit, ha nem zavar benneteket, akkor csak várjatok meg bátran!

Kavics!!!
Ja, szegény Szilas, mint antiszoci............. Jót rötyögtem!!!!

Csakegy!
Nekem elég volt a cikk is! Aki antiszoci, az inkább az ilyen ember. Csípi a szemét, hogy ne adj isten néhány gyereket nem a mikróban melegített kaja várja otthon, hanem anyának még ideje is akad főzni???? Grrrrrrrrrrrr

Rambóka!
Kapja be és kész! De a lóét, ha lehet! :twisted: :evil:

Hajni, Zazzy!
Köszönöm! :) :lol: :lol:

Megyek, mert nem derül ki az ma.....
Szerintem is Pogi!!!! Esetleg Kandika????? No, az aztán lenne meglepetés!!!! Az bizti, hogy táncot lejtek, ha ő az!!! De mondjuk Pogiért is!

Jójca csajok!
Vendég

Asszem én is megyek. Dühöngök egyébként, hogy a férjem a dinnyeföldön hajkurássza a nyulakat, ahelyett, hogy engem hajkurászna itthon! :lol: :lol: :lol: Tényleg elteszem magam, mert teljesen kész vagyok!
Jóéjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

Micsoda izgi estéink vannak! Tegnap Betticáért izgulhattunk, ma pedig Zsizsik zebrapárjáért! Fogadjunk, hogy olvas minket, és magában mosolyog. Megvárja, míg mindenki leadja voksát, és csak akkor jelentkezik!
Holnap csak későn érek haza, addig megöregszem a kíváncsiságtól! Dobjon meg majd vki egy sms-sel, ha kiderül! :)
Rejo, ha még is te lennél az ifjú kismami, akkor még ma éjfélig várom az smst! 8)
Tücsire én is gondoltam, de a tuti tippem Pogi!
De a zebrák már nem is párban, hanem csordában járnak, szóval kell még legalább 1 zebra! Elő a tesztekkel!

Kép
mamint

[quote="mamint"]M írta:maminticsoda izgi estéink vannak! Tegnap Betticáért izgulhattunk, ma pedig Zsizsik zebrapárjáért! Fogadjunk, hogy olvas minket, és magában mosolyog. Megvárja, míg mindenki leadja voksát, és csak akkor jelentkezik!
Holnap csak későn érek haza, addig megöregszem a kíváncsiságtól! Dobjon meg majd vki egy sms-sel, ha kiderül! :)
Rejo, ha még is te lennél az ifjú kismami, akkor még ma éjfélig várom az smst! 8)
Tücsire én is gondoltam, de a tuti tippem Pogi!
De a zebrák már nem is párban, hanem csordában járnak, szóval kell még legalább 1 zebra! Elő a tesztekkel!

Majd megírom holnap oks?????
Vendég

nanemáááááá Monácska, Te is tudod? vagy most mi van????

asszem én is lefeküdöm. pápá

hajni...
Budaörs

[quote="monácska"]M írta:monácskaajd megírom holnap oks?????

:) köszi!

Kép
mamint

Basszus kilyukadok!
Kedves zebrapár jelentkezz!

Zazzy!

Végülis téged is hajkurászhatna a dinnyeföldön! :twisted:
A nyúl monnyon le! :evil:
Én már láttam dinnyeárusokat Tolnában. Nehogy azt mondd, h. ők spanyol importot árulnak hazai helyett, mert egy világ fog bennem összedőlni. :shock:
(A minap a zöldségesnél láttam "hazai" őszibarackot. Hát nekünk is van korai fánk, de azon még nem ilyen kicsattanóan piros egy szem sem! :evil: )

Monácska!

Elefánté legyen a célszerszám! :evil: :evil: :evil:

Hajni!

Szerintem sem volt PÉ-d.
Nem tom mi van.
De úgy néz ki többször is próbálkozott, aztán mégse.
Szerintem hozasd meg. Már feltéve, ha nem jön meg mostanában.
Lehet, h. inkább PMS tüneteid vannak?
Mensi megjövetelét követően nem jársz rengeteget pisilni? Mert akkor a folyadékvisszatartás is okozhatja a tüneteket.

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

már hulla vagyok, kifejtenéd bővebben meglátásod PMS vagy miszösz terén? :oops:
Sokat pisilni mensi előtt járok, van úgy hogy 2óránként csontra pontosan. De megfigyeltem hogy amúgy meg éjjel 3kor és fél5 kor kelek pisilni. Mármint ha nem akar megjönni.

Most kavarjak be a meghozással? Tűű mondta legutóbb hogy elindult valami és ne csodálkozzak hogy összevissza fog meggyünni, hol soknapra, hol meg kevésre. Tökre azt érzem mindjárt megjön basszus rettenet görcsölök, ha köhintek majd besz@rok.

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Bettica, szivbol gratulalok!! Jo egeszseget es sok oromot kivanok kis csaladotoknak!

Ginacska, nagyon szepen novogettek, csak igy tovabb!!!

A zebraparra nekem is Pogi a tippem, foleg a kozos doki miatt...de van egy masik gondolatom is, Backa nem lehetne???

Mindenkinek jo ejt!

Alice
alice27

Na de ha pogi az akkor soha nem fogjuk megtudni mert ő nem jön ide, hogy elmesélje...
Vendég

Én kérem nem vagyok zebrapár! :D
Én kérem eddig a percig nem is tudtam Zsizsikről sem, annyira be voltunk táblázva egész utazás alatt, hogy bekapcsolni is alig volt időm a gépet.
Szívből gratulálok drága Zsizsikem!!! :-)))

Viszont voltam az Arnold dokinál, aki soronkívűl még a Tűű-höz is beajánlott (disznó szerencsém volt), édes pofák mindketten és megállapították, hogy gyönyörűen kikúrált a met, és van PÉ-m, és alig egy picikét magasabb már csak az inzulinom a normálnál, aminek külön örültem, mert akkoriban, amikor elkezdtem szedni a metet, akkor a fölső határérték ötszöröse volt az inzulinszintem.
A tesztoszteronom még mindig kicsit magas, azzal nem tudom mit lehetne tenni, de külön megdicsértek a fogyásomért, szal asszem minden rendben.

Most megyek teregetni, mert halmokban áll még a szennyes, millió dolgom van, de majd visszaolvasok egy havi termést, és addig is gratulálok minden időközben megszületettnek és bebabásodottnak. akiről még nem tudok :-)
krumplis pogácsa

ha nem Pogi,,akkor ki????????? :D :roll:
visszaolvastam,de tiszta kiváncsi lettem,,nem irok most mást :lol:
Vendég

nem találok táblát
és Csillagfény?....bár ő kivizsgálások alatt,,na de attól még lehet babás??? vagy ott még szünet van?

hagyj örüljünk már mi is kedves kismama!!! :wink: :lol:
Vendég

hehe, ez jó csajok! :lol:

Kösz Hunci a gyanúsítgatást, nekem is jól esne, de Csakegynek van igaza! nincs zebrám!ha lenne, kb. úgy lenne mint Zsizsik, ti előbb tudnátok mint a családom...

remélem valaki olyannak van, aki nagyon régóta várja!

én is nagyon kiváncsi vagyok ki lehet az! Kérem szépen jelentkezen! át is böngészem a táblát ki lehet az...

Kép

Kép
rejo

ja és csajok ha igaz, hogy a dokinál a talákoztak, valaki olyannak kell lennie, akit Zsizsik már látott, ismer, mert ugye nem minden nicknevet ismerne fel a rendelőben...

Kép

Kép
rejo

basszus tényleg olyanok vagyunk, mint egy tv-filmsorozat...a jobbik fajtából...sok humor, sok izgalom....és mindig a legizgalmasabb résznél van vége az epizódnak... :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo

lehet nem is olyan elveszett bárány ez a zebránk...lehet sokat ír...

Dimet te nem lehetsz, ugye, mert azt mondtad most jött meg.

Kavics??????

nem a dokinál látott meg valamit Zsiszik....

Kép

Kép
rejo

Jó reggelt !

Látom, nem Pogi a zebrapár.

Lányok, Apple nagyon eltűnt... Esetleg ő ? :?:

:lol: :lol: :lol:
mniki

Sziasztok!!

Szia Pogi!
Az a jó hír akkor, hogy bármikor beugorhat a zebra nálad is!
Gratulálok a fogyásodhoz és a peteéréshez is!!!! Kicsit szomorkás vagyok, de lassan sorrakerülsz Te is!

Akkor már csak Kandikára tudok gondolni!!!! Bárha!

Annyira izgi............................... :)

Rejóka!
Kavicska????? Ááááá, azt nem hiszem, ámbátor ők is hamarra tervezik a kistesót! De talán nem ennyire hamarra.... :shock: Dimetnek meg most jött emg, szóval ő sem! NEM TOM!!!!!! De bezizzenek lassan! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsizsik!!!
Most már aztán nagyon mérges is vagyok! :) Itt agonizálunk millióan, hogy ki lehet! Még Nóri sem tudott jól aludni, mert nem tudta ki lehet a zebrapárod! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia Kir!!!
Akkor jól van anyud! Látod, az össznépi drukkok segítenek, ez már sámosszor bebizonyosodott!!!!!

Niki!
Egy pillanatig rád is gondoltam tengap........ Kááááááááááár! De ami késik, az a MÁV és a Volán! :)

Baccus, lányom hajnali 2.44-kor eldöntötte, hogy ENNI KELL!!!! Nonnnneeeemmmmm! Cumi be, ő kiköpi, cumibe, ő ki..... %-ig ezt játszottuk! Sírni nem sírt, max nyöszörgött. De 5-kor meg csak cumizgatott, evett valamicskét, de nem azért ébredt, mert éhes! Eljutottunk oda, hogy lassan megszokásból kel fel. A hétvégéig megfigylek, aztán eldöntöm hogy legyen!
Tegnap a pelenkázón este átfordult hasról hátra. Illetve, a feje elrántotta. Úgy meglepődött, hogy sírva is fakadt. Aztán ismételtünk! :) Még nem tudatosan csinálja, de mostantól sehol sem lehet ott hagyni........

NORKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Merre vagy szívem????? Hiányollak! Jól vagytok???????????????????
Vendég

Tényleg!
Backa, Tücsi és Csillag is lehetnek!

Espero?????

Pfúúúúúú, még jó, hogy lányka alszik, és totózhatok! :)
Vendég

Te Zsizsik!
Te ismered Amarillát????? Most vannak itthon Pesten!!!!!
Még ő is lehet.....ne! Esetleg!

Már mindenre gondolok...... :wink: :roll: :shock: :?
Vendég

[quote="monácska"]M írta:monácskaég ő is lehet.....ne!

Ez itt lehet-ne akart lenni! A félreértések elkerülése végett......
Vendég

Sziasztok!

Pogi, sajnálom, hogy Nálad nincs zebra, de ilyen szép javulás után bármikor mehet Hozzád is a zebra és kereshetjük a párt neki!

Rejoka, csajok, Zsizsik egy szóval sem említette hogy a dokinál találkoztak, sőt azt sem, hogy tőle magától tudja hogy zebrája van! Sőt, azt írta, hogy nem azért tudja, mert rá lett bízva a titok hanem véletlenül!

Zsizsik, ne csigázz mááár bennünket! (bár a topik jól felpörgött :lol: )

Kandika?! Jujj, örömtáncot lejtek, ha ő az! :)

Nekem még Kikka is beugrott, hátha...

Kép

Kép
anyoooka

HIHIHIHIHIHI.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok, komolyan, ngyon felpezsdült a topic !!! :lol: :lol: :lol: Ez tetszik......!! Nem mondhatom el, komolyan, az bunkóság lenne a részemről, mert TÉNYLEG véletlenül tudtam meg.
Igen, ismerem az illető topic társat, és nagyon kedvelem is, bár régóta nem ír ide..... és nagyon remélem, hogy minket olvasva magára ismer, és végre ő maga mondja el a nagy hírt ! De hagyjuk meg neki azt a jogot, hogy ő döntse el, mikor hogyan és kivel osztja meg az örömét. Én ennél többet nem is akarok mondani erről, maradjunk annyiban hogy VAN zebra társam, egyelőre titkolózós, de remélem, hamarosan nagyon boldog, büszke kismamaként bejelentkezik....!!!
zsizsik

Látom megy a totózás ezerrel.

Kikka sem lehet és úgy tudom, hogy Kandika sem :cry:

Te, Zsizsik, mivel lehet téged megvesztegetni ?! :lol: :lol: :lol:
mniki

Zsizsik, akkor még annyit árulj el, hogy a táblában benne van?! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Csak gyorsan írok mert kiskincs rotyogtat és a pihenőszékünk is mosni kell a végén (3 nap már délben is fürödtünk annyira bekakilt)

Szóval Zsizsik azt a miómát én is elkergetem innen a messzeségből! Dálután jelentkezz!

Párodat nagyon várom ki lehet Apple?? Vagy Backa?? mindketten rég írtak ha mégsem zebrások akkor is írjatok!!

Mniki Kikkának nincs kedve néha benézni?? Hogy van?? és lányok Nóra1-ről tud vki???

Pogi szió!

Monácska akartam már írni hatalmas és szép fiad van!

Kavics Norka?????

HUnci gratula a 2.foghoz remélem nekünk is így megy majd.

Gina Lara tüneményesek a lányok!!
Gina nekünk pocifájásra a Baby tea jött be (édeskömény-kammilla) a dokinő is ezt javasolta délután 4-ig adok neki,aztán pihiztetni kell az emésztését és így aludni is jobban tud. Keveset adok neki cseppegtetővel evés előtt vagy után mikor hogy. De lehet Infacolt (ennek a csepegtetőjét használom,egész nap egy fél üvegnyit iszik meg) Espumisant Sab simplexet, Gripe Watert is próbálni kinek mi használ, masszázs+lábakat tornáztatni...

Páá
Vendég

Backa?????
Már jó ideje csak leskelődő funkcióban látom (csak a jelenlévő fórumozók közt kiírva).
De háthahátha.

Kikka?
Kandika?

Jelentkezzen az a zebrapár!!!!!

Basszus el kell indulnunk itthonról, pedig kilyukad az oldalam! :shock:

rambóka

sziasztok, a tábla alapján aki régen írt és Zsizsik akár személyesen is ismerheti:Apple az, szerintem aki náluk volt annó sajnos Nikit kivéve babásak már.
Aki régen írt és régi is:Bacek, CSipi, Tükörvíz,SZISZA!
Vendég

Gyóreggelt!

Én nem vagyok zebrás! Még meg sem jött... tudom ez semmit sem jelent, de olyan süket a szervezetem, mint egy tizemeletes tömbház.

Basszus!
Zsizsik!
Ezért akár lincselés is járhat! komolyan. Itt csigázol fel bennünket, aztán angolos hidegvérrel közlöd, hogy Nem, te azt nem teheted meg, hogy elmondod ki is az! :roll: :shock: :roll:

Szóval, írt ide, de már rég nem ír!: Backa, Apple, Kandika (bár ő időnként bejelentkezik) nemtom, nemtom nemtom nemtom :?
Vendég

Sziasztok!

Pogi, rendes vagy hogy irtal :wink: ... orulok a jo hireknek meg gratulalok a fogyashoz! :lol: Legkozelebb akkor Te hajtod majd a csordat? :wink:

Lanyok, en egyre erosebben Backara gondolok!!!!...o ugrott be eloszor!

Kincsecske, akkor Te is pihenoszeket mosol :shock: .... pedig azt hittem a Szilas teljesitmenye egyedulallo...(legalabbis Félix meg a nyomaba sem ert...)

Na, megyek, mert nalunk bogozes van...most jon a masodik fogacska...mar kitapinthato, de meg nem bujt ki...szegenykement kinozza is rendesen.

Mindenkinek jo napot!

Alice
alice27

Hahóóóó!
Nem Én vagyok....Zsizsiket még csak fényképen láttam...esküszöm!
Én tudok egy volt topikosról,akivel tartom szorosan a kapcsolatot.....de Ő már középidős.....Ő nem lehet!
Kivi vagyok nagyon!
Amúgy nem jött még meg,de nem azért...ez köztudott köztünk!
Szóval sajna a tánc elmaradt.....de ha egyszer az leszek....a Váci utcában hajtom be rajtatok! :lol:
na pusza

u.i.:júli 10.-én tudok meg minden eredményemet és merre tovább.....
kandi72
Budapest III. kerület

Almodo,Espero,Mir--ők is nagyon rég jelentkeztek !
????? :D
Vendég

Én sem vagyok a zebrapár, bár ... becsszó szívesen lennék :D

Ti hogy csináljátok? Nekem mostmár semmire incsen időm. Ha a fiam ébren van, akkor építünk. Vagyis én egymásra teszek fakockákat és ő ledönti, vagy nézzük az állatokat egy könyvben. Én megtanítottam neki, h melyik a kutya s a cica, a férjem megtanította a disznót. Becsszó :))

Na, amikor alszik, és ez egyre kevesebb idő, akkor netezek, főzök, mosok, teregetek, vasalok... stb. Vége annak az időnek, h csak letettem az ágy közepére, nézett ki a fejéből és bájosan gőgicsélt. Mostmár idejön a gép mellé, kalapálja a bilentyűzetet, elveszi az egeret és nemtom miket nyom meg az egéren, de egész érdekes dolgokat művel... okos gyermek! :lol:

És még netezhetnék amikor hazajön a férjem, de ő unja, h olyan keveset van itthon s akkor is netezek, hát mindig elhajt a gép mellől, ezért este ritkán vagyok. Na. Ha így folytatom, akkor kimaradok a buliból :cry:

Másik sztori, h a napokban felment a pumpám nagyon, és még az ujságba is beküldtem egy cikket, a kolozsvári napilapba, talán holnap közlik. Feldühített egy fehérnép, majd egyszer lehet elmesélem. De ilyent, h én újságcikket írjak... képzelhetitek, h nagyon felhúztm magam :twisted:

Puszik,

Kép
k.ir

Sziasztok!
Pogi! De jó, hogy írtál, és örülök ezeknek a jóhíreknek, hajrá baba!!! :D

Rambóka!
Jó ötlet, de mostanában itt nincs olyan nap, hogy ne essen az eső, kint a földön nyakig sárban lehet járni. Nem vagyok finnyás, de ehhez nincs sok kedvem.
Nem hinném, hogy magyar dinnyét láttál, ha mégis, akkor csak fóliás lehetett. A másik tudjátok tavaly berobbant a tökbe oltott dinnye(palánta)nagyobb elvileg mint az eredeti görögdinnye, de az íze meg sem közelíti az igazi dinnyét! :evil: Na ezek is hamarabb érnek, szívósabbak, de én meg nem enném! De aki a pénzre megy,(nehezebb) itt is szinte mindenkinek olyan van rajtunk kívül, mi szeretjük a finom dinnyét!Márpedig a mi földünkön még nem finom dinnye nem volt!!! :D
Na befejeztem, míg el nem üldöztök! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Egyébként komolyan mondom, tavaly óta a piacon a dinnyék 90%-a "tökös dinnye", így hívják ezt a tökbe oltott vackot! Ez van sajnos! :(

Kép
Kép
zazzy

zazzy vettük észre sajnos. tavaly egy dinnyét nem tudtunk megenni jóízűen.

és zazzy hogy lehet tudni hogy ez nem tökös, hanem finom dinnye?

Kép

Kép
rejo

Rejo!
Szerintem nem lehet :( Gyönyörűnek tűnnek(azok is kívülről), de azért majd megkérdem a férjem, ő a profi, én csak beházasodtam :lol: folyamatosan tanulok. Az érett dinnyét már meg tudom különböztetni az éretlentől! :lol:
Sajna ez az üzlet. Szebb, nagyobb, nehezebb, tuti elkel, több pénz... Ehhez képest mi hobbi-dinnyetermesztők vagyunk. Csak ez a szemétség, hogy a mi istenifinom dinnyéinkért is 12-13 forintokat fizettek tavaly kilónként!!! :shock: Evvan!

Kép
Kép
zazzy

Nem is írtam Poginak: Pogi drága, gratulálok a jó eredményekhez, nagyon remélem, hogy hamarosan már te is jó hírekkel jössz majd, a francba, ki kell várni mindenkinek a maga idejét, ha a három évre gondolok, amióta mi vártunk, elönt a méreg, szomorúság, mittudomén mi....de hamarosan itt van a te időd !!! A gyógyulás az oda vezető út !!!! :wink: :lol:

Engem is érdekelne a tök-dinnye azonosítása...... bár mi már idén kifogtunk jó dinnyét, nem is tudom, hogy sikerült...

Kir, kiváncsi lennék a cikkedre, ha megjelenik, megírod, hol lehet elolvasni....?Ki és mivel tudott téged így feldühiteni, hogy tollat ragadtál ....??? :roll:
zsizsik

Kandika!

Sajnálom, h. nem te vagy Zsizsik zebrapárja! (Bár ezek szerint ez még nem biztos!)

De akkor ki az?????? Ne csigázzatok!!!!!!!!

Zazzy!

És merrefelé termesztitek ti azokat a valódi dinnyéket?
Ha elég közel, akkor lehet, h. megyünk venni! (vagy lopni?? :? :twisted: )

Tavaly azért sikerült kifognunk pár finom dinnyét, de az a baj, h. zárt teherautókról árulják őket az út mentén, és hiába vannak szalma közé téve, egyszerűen felforrnak a melegtől. A végén már tiszta kásás volt mindegyik.
Pedig erősen dinnyefüggő vagyok!

Szolgálati közlemény:
Ma bementem leveles parajért a Tecsóba és véletlenül átnéztem az akciós DVD-ket.
Akit esetleg érdekel, papírtasakos - na jó, kartontasakos - kivitelben 299 Ft-ért lehet kapni mese DVD-ket a Magyar rajzfilmek sorozatból.
Én rögtön bespájzoltam a Dr. Bubó Kérem a következőt 1-2-3-at, (ez összesen 26 mese), és a Pom-Pom Meséi 1-2-t (23 mese).
De van még Maja a méhecskéből 1-2-3 (azt én nem ismerem), meg Mézga családból rengeteg (azért még lehet, h. visszamegyek).

Ja, és szétmegy az agyam! :evil: Milyen front van már megint? Megyek lefekszem.

rambóka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?