Új privát üzeneted érkezett!

KÖszi Szilde!

Mindenki véleményére számítok!:):)
Nina
nina74

Hahó.

Ma saját felelősségre hazaengedtek. Holnap kell mennem a zárójelentésemért. Már egész jól vagyok, csak nagyon gyenge vagyok. Nem tudom, mennyi idő, mire helyrerázódok. Szoptathatok is, szerencsére cicifüggősége nem csillapult, ezerrel szopizik. :D Tejem nagyon kevés, a napi mennyiség kb 3-4 deci. Persze sok a folyadékveszteségem is, és több kilót fogytam. :( Úgyhogy tápszer és hozzátáplálás. Azért remélem, valamennyire sikerül visszahozni a mennyiséget.
De hogy nehogy már jó legyen, Lali tiszta rekedt, köhécsel, néha tüsszög. Láza nincs, ha nem romlik az állapota, megvárjuk a keddi tanácsadást a dokihoz menéssel.
Csupa lila a kezem, hatszor szúrtak, 9 palack infúziót kaptam. Volt egy nővér tegnap, úgy szedte ki belőlem a branült, hogy közölte, hogy tudja, ez nekünk nem fáj, és letépte a ragasztót, most nem bírom kinyújtani a bal karomat. :shock: A vécét - fertőző osztály, 5 ágyas szoba teli hányós-hasmenéses öregasszonyokkal - 3 napig nem takarították ki. :shock:

Kép
szilcsi

szilcsi:remélem hamar rendbe jössz, kitartást. Igyál sok folyadékot és szedj valami vitamint, pl béres csepp

Amúgy Réka is benne van ebbe a hányós, hasmenős trutyiba, ráadásul még tegnap óta brutál köhög is még álmában is. Sztem a kórháznál fázott meg, amíg vártunk arra, h pisiljen és megnézzék van-e aceton a pisiben. Szerencsére nem volt, így nem kellett befeküdnie!

Végülis neked tuti szalmonella volt?

Kép
gyanixi

Szilcsi! Szegénykém, jol benyaltad ezt a virust! Lalit is gondolom megviseli azért, remélem mielöbb megint minden visszaáll a régibe, tejcsi beindul és elég lesz (de ha nem akkor is Lali még nagyon egészséges tud lenni!)

Niki! Az aceton mire utalna? Ha virusos hasmenés akkor ettöl függ fertőz-e?

Nina! Nyilván az aprohidetéseknél többe kerülne, mert csak számlás cégtöl lenne a bébiszitter, én max.700ft-ot adnék ki érte az biztos. Vagy akkor lenne olcsobb, 500-ért akit ismerös ajánl (ennyirt tudom vállalnak, de lehet, söt biztos van aki többért is!).
Nekem amugy NOrbival gond hogy amig angolra megyek hova tegyek, én az 500ft-t is sokaltam, mert ha 1 órás akkor is mire leadom, érte megyek már többet ki kellene fizetni, nekem pár órára nem érné meg. Azt tudom én is elképzelni amikor több orára kellene igénybe venni egy ilyen szolgáltatást

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Nem tudjátok hogy járnak az alacsonypadlós buszok a 10-es vonalán?
A Tiszavolán honlapján 2007-es infót talátam,de nyárra nem garantálják az indulási időt...
Mintha vmelyikőtök írt volna erről anno..

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilcsi!
Villám gyógyulást neked!

Nixi!
Rékának is mielőbbi javulást!

Nina!
Én idegenkedek egy idegenre bízni a gyerekemet,csak ismerősre hagynám ha nem lenne családtag,aki vállalja.Ajánlás alapján nem hiszem.Pénzt én kifizetnék 2000 forintot is/óra,ha tudnám,hogy jó kezekben van és ismeri +szereti a gyerek!De szerencsére nálunk nagy a család :D
20140113113746

Már megint nagyon régen nem voltam itt köztetek. Esélyem sincs visszaolvasni :oops:

Kell valakinek kb 10 db ( majd megszámolom) úszópelus ingyé?
15 kg-ig jó.

Nagy hír: Kitti babám szoba és ágytiszta lett kb 3 nap alatt :P
Múlt héten hétfőn még folyamatosan cseréltem a ruháját napközben, kedden már délután szólt hogy pisilni kell és bilbe pisilt, szerdától meg oda ment a pisi és kaki is. Egyszer csurizott csak be,de utána gyorsan ült a bilire és ott fejezte be.
Szinte el sem hiszem hogy ilyen gyorsan ment a dolog.
Azért éjszakára és a sétálásokhoz még adok rá pelust, de szól és akkor sietünk a Mekibe vagy a Burger Kingbe :lol: . Ma is száraz pelussal jöttünk haza a sétáról.

Bocsi hogy így hírtelen csak magunkról írok,de nekem ez annyira nagy lépés Kitti fejlődésében!! Gondolom megértitek :oops:

Utólag Nagyon Sok Boldogságot a Név- és Szülinaposoknak!!

Szilcsi!
Sajnálom ami veled történt!! Mielőbbi teljes gyógyulást!!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Szilcsi!
Örülök,hogy hazajöhettél!!
Iszonyú amit a kórházról írsz.Színvonalon aluli ami ott megy...

Kinga!
Gratula a szobatisztasághoz!Tényleg nagy dolog!
A jó idő csodákra képes! :wink:

E.

szilde
Szeged

karmen: ha aceton lett volna a pisiben, az a kiszáradás jele.

kinga: gratula Kitti bilizéséhez!Bölcsiben kihez kerültetek?Milyen csoport?

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Kinga: Gratula Kittinek! Nagyon ügyes :)

Szilcsi: Remélem már jól vagy. Sajnálom, nem lehetett könnyű ez a pár nap :( Erős vagy, hogy haza tudtál jönni, és minden alkalommal elbúcsúzni a fiadtól és visszamenni....

Gira: Dőltem a nevetéstől a csibén... :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy én is folyamatosan csináltam a hülyeségeket...ez ezzel jár valószínűleg :lol:

Exi: Remélem semmi komoly baj nincs Petivel.

Matteo: Nagyon édes a fiad, és szerintem is tiszta te :)

Szilde: Igen, nagyon lehet szeretni a kisfiúkat is, és én is izgultam milyen lesz kisfiúval lány után. :):) Nagyon jó :) Imádom, hogy van lányom is és fiam is, ez már így tökéletes nekünk. Már nem lepődök meg minden alkalommal amikor kibontom a pelusból :)
És elolvadok, ha rámmosolog :) De a legcsodálatosabb mégis az, ahogy a két gyerek szereti egymást. Gréti rajong Leventéért, Levi is Grétiért, nagyokat vigyorog már ha meghallja a hangját. Tüneményesek. Mi meg csak gyönyörködünk bennük :)

Ja, zöld kaki attól is lehet, hogy túleszi magát....nálunk is volt, és akkor konkrét tudom, hogy túl is zabálta magát a pasim.

Ez a vérzés nem lehet, hogy még a gyermekágyi vérzés? Csak mert a gyermekágy az 6 hét. És nekem is volt hogy pár napig nem volt semmi, aztán megint véreztem...6 hétig.
Gréti után 8 hetesen megjött...most még semmi. Pedig akkor is és most is csak szopiz(t)(n)ak a kölkök.

Eszteranyu: Én is befeküdtem a betöltött 38. héten...(ill. másnap, mert aznap nem volt szabad ágy...). :?

Edit/Zita: Férjecskéitek olyan édesen közölték velünk a nagy hírt, mikor megszülettek a babák, és még képet is tettek fel...noszogassátok már őket egy kicsit ismét :) Aztán jól körbedicsérjük őket (mármint a gyerekeket), és büszke apák lehetnek :) Naaaaaaaaaaaaaaaa, léciiiiiiiiii :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok Csajszik! :lol:

Szilcsi, mostmar csak jobb lehet!!! szepen lassan visszaszerzed regi erodet es a tejcit is!!!! Lalinkonak is jobbulast! :P

Anett: Gratula a Malna majd akkora mint az en Teo fiam (73 cm es 8 kg 700g)...csak mi mar 10 hosak is elmulotunk...szep nag kislany ez a szoke hercegno! :lol: :lol: :lol:

Kinga: Gratula a Kittinek (no meg neked is)...hogy ment ilyen gyorsan...egyeltalan hogyan kezdi az ember szobatisztasagra szoktatni a gyerkocot? :wink:

Melinda...es akik meg irtak...koszi a lemcsevel kpcsolatos infokat. Itt ahany doki annyi fele velemeny, van aki szerint 10 hos kortol lehet bolti tehentejet adni (en nem teszem), van aki szerint a paradicsomot 11 hosan a tojast 10 hosan lehet adni, az en dokim szerint a fiam csak krumplit repar zukkinit parit meg tojast no meg lencset ehetne...en viszont adok neki zoldborsot, zoldbabot pore hagymat spenotot is (itt sajna nincs cekla...az lenne meg a jo, sok benne a vitamin)...de a lencset nem merem! :roll:

A fiam nagyon bujos...egyebkent normal estben is, de ma valahogy nekem gyanus, szerintem egy uj fgacsaka lesz...ma sem aludtunk hajnal 2-tol 4-ig! :cry:
Nekem meg furcsa mod ehseg rohamaim vannak...es nem jott meg...igaz a keses nalam normalis....remelem neeem...meg antibiotikumot szedek,az arcureg gyuszimra! :oops:

Exi: Mi ujsag Petivel! 8)

Karmen: Sajnalom...a Norbit, es gondolom te is eleg merges vagy a dokira... e sem ertem oket, amikor a Teonak a hugyutija volt mindenki mast, mondott...no meg a 4 honap antib. En nem ertem egyesek tombolan nyerik a diplomat! :twisted:

Gyanix: rekanak jobbulast! Itt is van egy hasmenos jarvany...benne van a kereszt fiam... :cry:

Zsuzsa, Gira: hogy vagyunk...??? :wink: :wink: :wink:

KépKép
Kriszta :P

sziasztok
matteo0808

Sziasztok Csajszik! :lol:

Szilcsi, mostmar csak jobb lehet!!! szepen lassan visszaszerzed regi erodet es a tejcit is!!!! Lalinkonak is jobbulast! :P

Anett: Gratula a Malna majd akkora mint az en Teo fiam (73 cm es 8 kg 700g)...csak mi mar 10 hosak is elmulotunk...szep nag kislany ez a szoke hercegno! :lol: :lol: :lol:

Kinga: Gratula a Kittinek (no meg neked is)...hogy ment ilyen gyorsan...egyeltalan hogyan kezdi az ember szobatisztasagra szoktatni a gyerkocot? :wink:

Melinda...es akik meg irtak...koszi a lemcsevel kpcsolatos infokat. Itt ahany doki annyi fele velemeny, van aki szerint 10 hos kortol lehet bolti tehentejet adni (en nem teszem), van aki szerint a paradicsomot 11 hosan a tojast 10 hosan lehet adni, az en dokim szerint a fiam csak krumplit repar zukkinit parit meg tojast no meg lencset ehetne...en viszont adok neki zoldborsot, zoldbabot pore hagymat spenotot is (itt sajna nincs cekla...az lenne meg a jo, sok benne a vitamin)...de a lencset nem merem! :roll:

A fiam nagyon bujos...egyebkent normal estben is, de ma valahogy nekem gyanus, szerintem egy uj fgacsaka lesz...ma sem aludtunk hajnal 2-tol 4-ig! :cry:
Nekem meg furcsa mod ehseg rohamaim vannak...es nem jott meg...igaz a keses nalam normalis....remelem neeem...meg antibiotikumot szedek,az arcureg gyuszimra! :oops:

Exi: Mi ujsag Petivel! 8)

Karmen: Sajnalom...a Norbit, es gondolom te is eleg merges vagy a dokira... e sem ertem oket, amikor a Teonak a hugyutija volt mindenki mast, mondott...no meg a 4 honap antib. En nem ertem egyesek tombolan nyerik a diplomat! :twisted:

Gyanix: rekanak jobbulast! Itt is van egy hasmenos jarvany...benne van a kereszt fiam... :cry:

Zsuzsa, Gira: hogy vagyunk...??? :wink: :wink: :wink:

KépKép
Kriszta :P

sziasztok
matteo0808

sziasztok

szilcsi
jobbulást

matteo
neked is gyógyulást. a fogacska meg gyorsan jöjjön ki!

megvolt a kéthónapos tanácsadás.húúú. már mi is két hónaposak múltunk.amikor elkezdtem fórumot olvasni akkor asszem Sznanna szült, aztán Szilcsi.most meg nem mi vagyunk a legkisebbek :shock:
jelentem:4960gramm :shock: :lol: és 57 cm a picilány. oltás is volt. kicsit sírt, de felkaptam és akkor okés volt. most meg tiszta bágyadt.vagy nyűszög vagy az apján alszik :roll: remélem nem lesz lázas.

szilde igenis kérünk képet! vagy a férjed kicsinyítse le vagy priviben elküldhetem a mailem és enyim pasi lekicsinyíti.

nina
babysitterség:
kérdeztem apit. ő azt mondta, hogy ő kb 3 hetente igénybe venné, kb. 5 órára(egy színház és egy vacsi) és neki megérne óránként 2000Ft-t, feketén csak 1500-t. aszonta ez alatt szerinte nem érné meg csinálni a szolgálatot. szerinte.
nekem 1000ft/óra és havonta egyszer 2-3 óra(én is szeretek elmenni vacsizni :wink: )

jégvirág
elmúlt már Levi hasfájóssága?

enikő
végül melyik szemcseppet használtad Viusnál?

puszika mindenkinek
toncsi

toncsi80

[quote="szilde"]S írta:szildeziasztok!
Nem tudjátok hogy járnak az alacsonypadlós buszok a 10-es vonalán?
A Tiszavolán honlapján 2007-es infót talátam,de nyárra nem garantálják az indulási időt...
Mintha vmelyikőtök írt volna erről anno..

Edit

Szia Edit, a buszmegállókban már olyan menetrendek vannak kirakva, amiken jelölik az alacsonypadlósokat, inverzen vannak szedve. Én az egyik pénztárban vettem nem olyan régen menetrendet, 2007 szeptemberétől érvényes, abban is benne vannak. Ezt találtad meg a honlapon?
Ha nem, akkor szívesen bepötyögöm neked. Hétköznap kellene? Mettől meddig? (Gondolom, nem hajnal 5-kor vagy este 11-kor :) ).

Kati
katicabogár

Bea!
Majd mondom apának!!!:):)

Toncsi!
De,ha el lesz havazva,akkor elfogadnám a segítségeteket..:)

Matteo!
Csak neeem??? :lol: Kistesó??
Dokik nagyon furcsák felétek.Én ezt nem értem..

Kati!
Kisokosban találtam menetrendet,de csak villamosra,trolira.Trolinál van jelölve az alacsonypadlós..a buszt nem találom.
A honlapon annyit ír csak:2007-től..de meddig.??
Írtam privit.:)

Jó éjt!
Edit

szilde
Szeged

sziasztok

tegnap elfelejtettem irni. valamelyikőtök használja azt a Babe termékeket. a védőnőnk mondta, hogy 20.-án a Kabay gyógyszertárban akció lesz. és egy termék vásárlásánál kapsz más vmit a Babetól.ő így hallotta. akit meg érdekel nézze meg
toncsi

toncsi80

Toncsi!
Mi használjuk a tusfürdőt is (Málna is azt használja) meg én a testápolót is.Majd megnézem akkor 20-án!

Kinga!
Grat Kittinek a szobatisztasághoz!

Csajok!
Lenne nekem is 2 kérdésem!Kell e májas kaját adni a gyereknek és mikortól??Mert én irtózom tőle,Laci dettó,így ha élhet máj nélkül,akkor nekünk az kimaradna az étrendből!
A másik,-ez elég béna kérdés-de vhol olvastam,hogy műanyag kanállal egyen a kölök.Fém kanállal miért nem ehet??Mert kaptunk nagyon kis szépet,de nem vontam használatba amíg nem írtok vmi okosat!Köszi előre is!
20140113113746

Sziasztok!

Szilde!
Mi a Zentaiban lakunk. A férjem törzsgyökeres hattyasi, én "bevándorló" vagyok, csak 5 éve élek itt.

Oviról csak annyit tudok, hogy vegyes csoportok vannak, mind életkorban, mind az egészséges gyerekek és a beteg gyerekek, de ezt pontosan nem tudom hogyan oldják meg.Nekem van ismerősöm aki elhozta az oviból a gyerekét és átíratta máshová, másik ismerős meg nagyon szereti, úgyhogy vegyesek az érzelmek.
Igazából túl sokat nem tudok segíteni, el kell jönni és meg kell nézni!
Suli:Újszegeden valószínű a Tiszapartira gondolt, aki mondta neked, ezenkívül van még a Táltos és a Sólyom u-i suli, de én ezeket nem ajánlanám!Ki a hiperaktív?Én nem szeretem ezeket az elkülönítéseket, sztem beskatulyázza a gyereket, de ez az én magánvéleményem.

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Exi,Barninak is mozsár a jele,csak ő a Garfield csoportban van!!!! :lol: :lol:
Remélem meg leszel elégedve a Bölcsivel,és nagyon örülök hogy Barnabás végül is ide jött!!!! :lol: :lol:

Szilcsi,annyira sajnálom ami veled történt!!!!
Remélem mielőbb rendbe jössz!!!! :cry: :)

Anett,szerintem ha ti nem szeretitek a májat,és nem is eszitek(nem főzől),nem lesz semmi baja Málnusnak,ha nem kap!!!!
MI szeretjük a férjemmel,a Barni nem,így nem is erőltetjük neki!!!! :wink: :wink:
a műanyag kanalat,azért javasolták nekünk,mert könnyebb fogni,nem olyan nehéz.......

Kinga,nagyon ügyi Kitti!!!! :lol: :lol:

Csütörtök du. ,egy tali a Máltain????

Kép
bibi226

Jaj,akartam kérdezni,nincs valakinek burkoló ismerőse???
Fűrdőszobát szeretnénk újítani!!!
Panelben lakunk,és nem tudom melyik volna olcsóbb,ha zuhanykabint tetetetnénk,vagy maradnánk a fűrdőkádnál!!!! :lol:
Valakinek ötlete?????

Kép
bibi226

Anett!

Réka még műanyag kanállal evett, aztán találtam egy cikket a rákkeltő műanyag babaholmikról :shock: , és Hajna már fémkanállal kapta az ételt az elejétől. Nem vertem ki vele a fogát :lol: (Egyébként konkréten a Nestlé-s ajándék műanyag kanál az, aminek az anyaga rákkeltő... ezt az egyetemen is említették, de én nem kockáztattam a többinél sem, amíg kiderül)
Máj - nálunk se ettek a csajok, mert nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy a mai állatkák mája már teli van antibiotikummal - a nagyüzemi termelés eredményeképp, úgyhogy inkább hagyjuk ki, ha nem találunk parasztcsirkét :)

Bocsi, hogy elvesztem, de apósom bitorolja a laptopot a foci miatt :? Gyakrabban jelentkezek, ha vége az EB-nek... vagy VB van??? Tök mindegy :)
Vendég

Bibi: Nekünk zuhany van, imádjuk, ugyanis pl. én nem szeretek kádban ázni, soha nem is szerettem, férjemnek meg nincs rá ideje, de neki se hiányzik a kádban fürdés. Többen mondták, hogy meg fogjuk bánni a zuhanyt, a gyerekek miatt. De nem bántuk meg. Gréti ha fürdeni akar, akkor a kiskádban fürdik, ami keresztben belefér a zuhanyba és elég nagy kád, simán elfér még benne. És tusolni is szeret.
Arról nem szólva, hogy a zuhany kisebb helyet foglal (nem kabinunk van-a takarítás miatt, a csuda törölgeti azt minden nap 6x, hogy szép legyen-hanem zuhanyfüggöny), tágasabbnak tűnik az a csöpp fürdőszoba, mellette simán elfér még egy előltöltős mosógép, a másik sarokban polcrendszer, szennyestartó + a mosdó. Ha gondolod küldök képet a fürdőnkről :) Nekünk bevált.
Ja és mivel a kád alatt megy a fűtés, a zuhany alatt nincs fűtés, hanem törölközőszárítónk van.
Hogy melyik az olcsóbb?!?!?! Azt nem tudom. Mi totál lebontottuk a fürdőszobát (is) mikor újítottunk fel.
Így:

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea,de rendi volnál(vagy) :lol: :lol: ,ha küldenél,vagy dobnál fel képet most a fürdőszobátokról!!
Ha nem gond!!!
Köszike!!!

Kép
bibi226

Jöhet privibe is:
losonczpeter@tvnetwork.hu

Kép
bibi226

Bibi: E-mail ment arra a címedra ami itt alul meg van adva.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

elment a tvnetwörkösre is :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bibi!
Privi ment.
E.

szilde
Szeged

Csibe!
Ismerhetem a férjedet?
Hogy hívják?Lehet,hogy osztálytársam volt...
Szeretsz ott lakni?
Privi megy.
E.

szilde
Szeged

Bea,Edit,köszi a priviket,megkaptam!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
bibi226

sziasztok

anett
ha mégsem akciós akkor nem rám haragudni. én csak ezt hallottam :wink:

gira
foci eb vagy micsoda után jön az olimpia :wink: .ez a nyár a sportbarátoknak kedvez. irok neked privit kérdéssel.

toncsi

toncsi80

Sziasztok

Megvagyok, vagyogatok, marha gyengén egyelőre. Olyan nehezen állok talpra újra. :(
Hát baromi sok erő kellett hozzá, hogy esténként vissza tudjak menni a kórházba, általában nem is ment sírás nélkül. Az volt jó, hogy Lali addigra aludt, így könnyebb volt itthagyni, mintha mondjuk sírt volna.
Tejcsim alakulgat, sosem lesz a régi mennyiség, de ma este már csak 60 ml tápit evett pótlásként. Első este lecsúszott a 120 ml, tegnap 90, ma 60. :D
A baj az, hogy ma hasmenése volt. Bár két napja nem kakilt és ma megevett délután 140 g barackot, lehet, amiatt volt.
Ma megkapta az első prevenart, és azt mondta dokinéni, mégsem lesz ingyenes, csak támogatott a koraszülötteknek. :( Az eü miniszter visszavonta az igéretét az ingyenességre.

Taliban benne vagyok, nekünk jó a csüt. délután, ha csak nem alszik éppen Lali. Hány órakor lenne?

Kép
szilcsi

Bea:a mi fürdőszobánk is teljesen le lett bontva és tusoló kabint tettünk bele, magasított tálcás /v mély tálcás. Mi a mosógépet a konyhaszekrénybe építettük, így a fürdőbe elég nagy hely maradt, mi ott szárítunk szárnyas szárítón ruhákat!

szilcsi:ez már tuti, h nem támogatják a prevenárt?Hol olvastad?

Kép
gyanixi

Más valaki a talira???
Szilcsi,Barnival alvás után megyünk,kb. 3 fele,de ha nagyon meleg lesz,akkor csak 4 re!Ok???

Tutira helyre fog állni,majd egy kis idővel a tejcsi mennyisége!!!!!!!!!!!!
annyira sajnállak titeket!!!
:cry: :cry:

Kép
bibi226

Gira!
Bakker! :shock: Eddig azzal evett,a Hippeset eltörte!Laci lehűtött,azt mondta,minden műanyag mérgező,ennyivel a rágókát se adjam neki.Mivel nem eszi meg a kanalat,így nem lesz rákos.Na de kanalat kivágtam,fémkanállal eszik!

Köszi mindenkinek a hsz-eket!

Toncsi!
Ne m fogok haragúdni! :D

Taliban én is benne lennék,ha tudnám melyik az a Máltai játszó?!Gondolom tőlünk messze van,de kocsival el tudnánk menni,ha apa itthon hagyná a kocsit!Nekem is 3 körül lenne jó,Málna 5kor már alszik újra!
20140113113746

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat:)
Nina
nina74

Szia Bea,

csak Levinek szeretnék boldog névnapot kívánni! :) Jól vagytok? Mint a gomba úgy nőttök :lol: Olvastam a múltkor, hogy szép nagyok vagytok.

Üdv:

Mónika

vesm

Levinek nagyon boldog névnapot!!

Kinga! De ügyes Kitti! Ö melyik bölcsibe fog járni, mikor kezditek? Lakást eladtátok, sikerült?

Anett! Én igy ugy olvastam régen hogy nem szabad csak müa. kanállal enni :o

Szilcsi! Szörnyü lehetett a korház és micsoda állapotok vannak ott! Hol van most a fertözö a II-es korházba ment át? Prevenarrol ezt nem hallottam, de felháboritó!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszönjük a köszöntéseket, de a Levi napot nem 18-án fogjuk ünnepelni, hanem 28-án :) akkor van igazi Levente nap (amúgy 5 Levi nap van az évben :o )

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Szilcsi!

Nagyon sajnálom ami veled t9rtént remélem hamar visszatér az erőd.Büszke lehetsz magadra amit végigcsináltál.tejcsihez drukk!!

Bocsi nincs időm tulképp semmire csak épp arra hogy főzzek,ithhon vannak a gyerekek ma is amíg megcsináltam a rizst,addig szétszedték Máté gyurmáját és kipróbálták a szőnyegen. :twisted: :twisted: :shock: Minden percem lekötik a szó szoros értelmében nem tudok csinálni semmit.ezer a vasalnivalóm csupa por a lakás hja és készülni kell a jövőheti útra is.vasárnap melóztam aztán mentem vissza Szentesre hogy anyunak segítsek a ballagási ebéd illetve romeltakarításban...Tegnap barátnőm megkért vigyázzak az egy éves lányára,mert neki angol lesz szóval a négy gyerek totál szétkapta a lakást szóval ááááááááááá

Anett!

írok privit

bocsi a panasznapért de asszem megőrültem... :shock: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok lanyok! :wink:

Szilcsi: Latod, latod...mar kezd visszaterni a tejci is...fel a fejjel, szepen lassan osszekapod magad...egyel sokat (legalabbis nagyim mindig ezzel biztatott)!!!! :wink:

Toncsi: szepen cseperedtek...a Hedi is eleg nagy baba...no meg csodaszep! :lol:

Zitacicu: :lol: 8) Mar megkezdtetek a isszaszamlalast...tuti jo ido lesz. ma mi is lennt voltunk a tengeren, es a Teo teljesen magatol belemaszott a vizbe...csak mikor egy nagyobb hullam elerte a pocijat...nos felsirt...de rogton vissza akart maszni. anyira tunci volt a meztelen seggevel...csak fenykepezot nem vittem. Meglato, a Mate nagyon fogja elvezni...hisz o mar nagy fiu!!! Addig is...probald meg nem tulhajtani magad! :wink:

Szilde: Remelem nem....10 honapja volt a csaszarom! meg korai lenne! :twisted:

Lanyok, meg egy kerdes: Szegeden, hol lehet lakokocsival letanyazni? En a neten a partfurodt talaltam meg a Szikit...arak nelkul. Lehet, ha az uramnek nem lesz julius 15-e utan hajoja, hazarobogunk egy ket hetre lakokocsival! ha tudtok valamit...Koszike :roll:

Kriszta
:lol: KépKép

sziasztok
matteo0808

sziasztok!

elnézést ha ismeretlenül zavarlak benneteket.
van egy hét dobogómajori nyaralásunk amire nem tudunk elmenni,ezért gondoltam hogy ide írok,hátha érdekelne benneteket.július utolsó hete.egy két fős apartman,de 2 felnőtt és két gyerek elfér benne.teljes konyha,fürdőszobás apartman.szauna,kinti,benti medence,lovaglás,teniszezés stb. is van.az egy hét 60.000.- szerintem nem sok egy ilyen helyért.nézzétek meg az oldalt:
http://www.clubdobogomajor.hu/index.php ... ge=fooldal

ha érdekel hívjatok...20-255-1046

Kép
papp tünde

Bibi,Szilcsi!
Lesz tali holnap?Bár ha ilyen kaka idő lesz.....Melyik a Máltai játszó??????És akkor hánykor lenne?
20140113113746

Csajok,tali lefújva,Barni belázasodott! :cry: :cry:

Kép
bibi226

Hahó.

Karmen, igen a II-esben van a fertőző osztály, ott hátul a pszichiátria mögött, egész a hátsó portánál.

Bibi, sajnálom Barnit, hátha gyorsan elmúlik és semmi komoly!!!

Anett, akkor tali nem lesz, sajnálom, de majdcsak összehozunk egyet, ha több mindenkinek lesz jó az időpont. A máltai játszó a Retek utcán az a szép körbekerített.

A prevenart a dokinénink mondta, hogy mégsem lesz ingyenes, de érdekes, nagyon új dolog lehet, mert a védőnő még nem tudott róla.

Lali 7220 gramm, 70 centi. A hozzátáplálás megtette hatását, elkezdett gyarapodni. :) Ja én műanyag kanállal etetek.

Matteo, jöttök Szegedre? Na akkor kéne mejd egy tali, nem? :D Jaj úgy irigykedek rátok a tenger miatt! Hogy vagytok? Teo nyűgösködik még? Fogacska?

SzNAnna??? Nóri hogy van? Mi újság a fülével?

Enikő??? Havazol? 8)

Kép
szilcsi

Bibi!
Gyógyulást Barninak!

Szilcsi!
Basszus nem semmi súlya van,majdnem mint Málna,1 kilóval vagyunk többek kb és 4 hónappal!

Tényleg jó lenne tali ha hazajönnek Krisztáék Teoval! :D
20140113113746

2 kép az otthoni nyaralásról
Ébredés után
Kép
Sétára indulunk
Kép
20140113113746

Matteo!

Köszi a bíztatást igyekszem nem pörögni nagyon,de hát úgy nézem nem jön össze ez nekem ,mert ugye úgy nem tehetem ki a lakásból a lábam több napra hogy ne legyen patyolat minden :lol: Jó nektek hogy közel van a tenger :wink:

Csajok!
Bevezettem Máténál egy "új"nevelési módszert.Ha rosszat csinál vagy engedetlen kap egy fekete korongot ha pedig szótfogad kap egy piros szivecskét.Na az első éjjelünk volt két 3 éve hogy egyedül aludt a szobájában minden hiszti és ordítás nélkül.Persze megnéztem vele a kisvakondos mesét fogtam a kezét miután kikapcsoltam a tv-t.egyszer próbált kiosonni azt hitte alszom de utánnamentem és visszatereltem.nem volt semmi gáz.reggelre megérkezett a piros szivecske gondolhatjátok az volt az első hogy megnézte mikor kinyitotta a szemét.Persze a korong is csak akkor lesz ha már tényleg eszerszer kell rászólnom.
Ha összegyűlik a pirosból 5 kap valami meglepit na nem drága ajándékot hanem valami fejlesztő füzetet olyan mesékkel amit szeret vagy rajzolok neki és kiteszem a falára stb...inkább készített dolgokra gondolok.annak is nagyon örül Sőt!!mégjobban.Remélem újra kezemben tudom tartani majd,mert teljes csődöt mondtam ami Máté nevelését illeti,de nagyon elszántam magam és lehet látja is rajtam.
Hja és a fekete korong után magától bocsánatot kért pedig ez akkora nagy szó hogy ihaj.........
Bocsi a regényért!

Kinga!
Gratula Kittinek nem semmi kisebb mint az én ikreim,de nekik eszükbe sincs bilizni!

Enikő!
Megkaptam az sms-t júli első hete okés ha neked is jó írj privit.Hogy vagytok?Mennyire bírod a nagycsaládot???Én most jöttem rá hogy ááááááááááááá :lol:
Nikinek újabban mindenre a miért a kérdése...és nem hagy békén amíg nem válaszolok.

Kép
Kép
zitacicu2

Szilcsi,Anett,semmi komoly Barnival,csak egy kicsit piros volt a torka,meg köhögőtt,hétfőtől mehet bölcsibe! :D
2 hetet jár,és után szünet!

Én pedig hétfőtől új munkahere megyek!! 8)

Zitacicu,ez a miértes korszak,kb.4 hónap,nálunk már kedz vége lenni!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bibi226

Sokat járunk bicajjal a Barnival,és ha megállunk valahol,mindig le szoktam zárni a bicajt,nehogy ellopják,a Barniban van fennt egy triciklije a lakásban.
Tegnap néztem hogy a sarokba tolta a triciklijét,és apa telefonos (azt hiszem) kábelje,ivel babrál,rákérdeztem hogy mit csinál,erre.
-Anya kikötöm a bicajt,nehogy ellpoják................ :lol: :lol:

Kép
bibi226

zita: neked is volt a szádban hólyag, nem csak a gyerkőceidnek, igaz?
Milyen volt és mekkora és mennyi?
mert nekem 3 napja lett egy alul az ínyemnél és olyan, mint egy vízhólyag és baromira fáj...
Te mivel kezelted, mennyi idő alatt múlt el?

Kép
gyanixi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?