Új privát üzeneted érkezett!

Betty: én körtéből csak az üveges adtam... az üveges mindenből a tuti... de amilyen vacak most Marcus kakija, csak fosisakat kap most, bár attól sincs kaki... de nézd meg Hunci nlccafes tábláját...
nekem a doktor néni azt mondta h 5 gyümi van, amit ehet: alma, meggy, barack, narancslé, és banán... de nézz utána te is. Nekem is van könyvem, bébi szakácskönyv és elég szigorú, de az nlc-s meg nem ilyen szigorú...

Csajok,nekem átváltozott itt az egész oldal mérete és küldés gombnak ép a teteje látszik, még jó hogy tudom melyik az és el tudom küldeni a bejegyzésem...

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri gratula :lol:

Pocok körte simán, ha már hasra tud fordulni, kicsit puffaszt, de nem minden gyereket.Hunit pl hálistennek semmi sem puffasztja. Körtét almával keverheted, úgy még finibb :lol:
Vendég

Sziasztok!
Nekem megint elég sok tejem van most, csak este kell pótolni. Olyankor tápit kap Szofi. Én most HIPP-et vettem Probiotikusat, a 2-st, at 4 hótól adható. Nagyon jó az Íze, édeskés, Szofi szívesen issza. A Rossmannban vettem, 2500 Ft, a 800 g-os. Én most ezt fogom neki adni, ha kell, mást most mellőzünk. Mindenki cseszeget, hogy miért nem adok neki mást, mert már lehet egy ekkora babának. Mondom : lehet, de nem kötelező. Miért ne élvezhetném ki ezt az 1-2 hónapot még, ha már megadatott, hogy van tejem? Úgy érzem, ez egy kárpótlás, amiért Danikánál nem jött össze. :(

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ja, kint van a második fogunk is!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Na, erről a HIPP-ről írtam Nektek....a Müllerben 1800 Ft, a melette lévő Tesco-ban láttam 2.800-ért, majd nálunk az Interspar-ban meg 3.200-ért. Azért ez jó ,nem?

Sajna nekünk ez a táp nem jött be, állandóan bukik tőle, visszatértünk a HA2-re.

De jó,hogy vanmár fogatok!!! :D :D :D
Vendég

Skacok!
Panda meg Sleepin régen járt erre. :roll:
Vendég

Blo: Pandát a blogjában megtalálni... :) minden nap :) izgi!

De Sleepin tényleg eltűnt, meg még egy páran...

Fog: hát szerintem mi attól szenvedünk, de most vettem zselét, meg chamomillát...

Csibe: és te csak magadtól tápozol, vagy megbeszélted dokival?
Mi továbbra se kakilunk, de ma a védőnő azt mondta h van egy babája, akinek ha jön a foga szorulása van... lehet hogy Marcus is?

Kép
Kép
Kép
konkri

Keserűsó: attól függ mennyit adagolsz. Én anno először két evőkanálnyit nyomtam bele a fél dl vizbe és attól f.stam mint atom. Utána lecsökkentettem és úgy már csak meglazította.

Tápi: én minden étkezéshez adok, a szilárd előtt is. Mondjuk én még egyszerre csak fél üveg főzit/gyümölcsöt adok egyelőre.

Fog: nekünk egy szem se és sztem mostanában nem várható, semmi jel

Nekem mindig fosott Botos ha jött a foga, irgalmatlanul kimarta kb 5 mp alatt. A szorulás ennél jobb, sztem.

Én DM saját márkás tápot veszek, 800gr 1200Ft és Humana van benne, ugyanaz a cég csinálja és tök ugyanaz az állaga meg a kanál meg a zacskón lévő kódok is.

Kép
Kép
normajeane

Hát lehet, hogy holnap felhívom a védőnőt, hogy vegyek e tápot, mert Marcus mind a két mellem kiszipákolta, fingom sincs h mit adok neki ha felkel fél 12kor :roll:
Kérdezte a férjem is h most mi van, mitől van ez... mondom hogy hát pár napig nem evett rendesen, viszont ma és tegnap is egyel többet kért szopizni, volt szopi uzsi és kajás is... viszont hogy nem evett előtte rendesen, most nem tudom a plussz igényét kielégíteni :( talán abban bízom, h ő mostanság nem balhézik ha nem evett eleget. Viszont délután adtam neki a chamomillából és utána megevett egy üveg kajót és szopizott is rendesen... azért ennek örülök, mert eddig csak nyámogott és kajót is csak fél üvegcsét evett meg.
Lehet h kipróbálom a keserűsót!
Viszont már azt látom, h tök mindegy mit eszik, úgy se kakil... viszont annyira nem értem ezt az egészet, mert én ettem babot és őpukizik is rendesen, de mikor ment a hasam, akkor neki miért nem???????
Vagy szerintetek, ha több kajót enne, akkor beállna ez a kaki??? vagy most tényle lehet h a foga miatt nincs??????? szú-szá-szú-szá Kriszti, nyugi! gondold át higgadtan a dolgokat!
Megyek a fürdőkédba gondolkodni picit...
:roll:

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Hunci!Gratulálok a fogacskákhoz!Nekünk is kinnt van kettő,de még nem teljesen.

Jaj csajok!Ez a kaja dolog olyan mint a szopi kérdés.
Megint lecsökkent a tejem jócskán,elvittem méretni a leányzót,rendben van a súlya,de mondta a védőnő,hogy almával lehet próbálkozni(mi már megtettük előtte is),mert az semleges,és két étkezés között lehet pár kanállal adni neki,hogy elfogadja-e.
Na most mondtuk az otthoniaknak,hogy kap almát is,erre rámförmedtek,hogy mert a kiskönyv mit ír...........
6hónapig anyatej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na és?Nem azt mondtam hogy mától nem szopik.Csak megnézzük tetszik e neki.
Miért kell elítélni ezért?

Ezt nem rátok írom ám,hanem az otthoniaknak.
Hunci Te tudod kiről beszélek.

Kép
csiperke

Csipi, jaj...tudom :cry: én már minden nap beveszem a leszarom tablettát...nem kell elmondani,szerintem ez a legjobb, amit tehetsz!
Vendég

Csipi! Csak magadra hallgass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

SZiasztok!
Blo, az az 1800 Ft tök jó, de nálunk nincs Müller, csak kb. 30km-rel arrébb.
Konkri: Nem kérdeztem meg a doktornőt, ő az elején felírta a milumil ha-t, hogy azzal pótoljam, ha nem elég. De mivel meg volt már bontva, és teljesen összeállt, azt ki kellett dobnom. Nem hiszem, hogy baj lenne a tápiból, ha valami nem stimmel vele, akkor majd úgyis észreveszem. De azt megfigyeltem, hogy tökmindegy, hogy szopizik este, vagy tápit kap(tegnap pl. csak tápi volt estére egyáltalán nem volt tejem), ugyanúgy felkelt 3x éjjel.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Botosnak Boldog szülinapot!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Pocsék éjszakám volt. Egyszerűen elig bírtam elaludni, még éjfélkor az órát néztem, aztán minden hülyeséget össze-vissza álmodtam, felriadtam Csomószor arra ébredtem, hogy mindjárt leesek az ágyról, pedig volt helyem bőven, mert párom éjszakás a héten:( közben hallottam, hogy Maja is nyögdécsel...persze egyből megnyúlt a fülem, hogy vajon fel is ébredt-e vagy sem, de szerencsére nem. Hajnal 4-kor pisilni kellett, negyed 6-kor Maja ébresztett. A bal szemhéjam totál be van dagadva..tuti megint az allergia...a nyakamat meg jól elaludtam....

Konkri: mi is nagykádban fürdünk és sokkal jobban élvezi MAja. Mondhati utált a kiskádban fürdeni, most pedig már pancsol. Mondjuk megértem,mert a kiskádban hol a kobakja koppant, hogy a lába a kád végébe :D

Forgás/ülés/kúszás: hátról hasra nekünk is megy, de fordítva nem. Próbálkozik, de úgy látszik nehéz a popó hozzá :)
Kúszni mi is akarunk ezerrel, na meg ülni. Hihetetlen, hogy imád ülni és nagyon szépen egyenesen tartja magát ha belekapaszkodik az ujjaimba. Na meg löki megát előre-hátra...hintapalintázik ezerrel. Tegnap krpbóáltam, hogy elengedem. A földön ült, elé tettem egy nagy puha játékot amit fogott és rágcsált. Gondoltam nem kellek én ide, úgyhogy óvatosan elengedtem. Persze azért oldalt ott volt a kezem, ha netán borulna, de csak előre dőlt a játékra és csócsálta tovább. Édes volt nagyon, de mertem sokáig úgy hagyni. Éppen csak pár másodpercet. Szerintetek amúgy árthat ez neki???

Holnap leszünk 5 hónaposak. Van itthon zöldséges rizses 5hónapos babának való üveges kaja. Gondoltam ma bepróbálkozom vele....vagy mégse....jájj nem tudom, mindig félek, hogy fájni fog a hasunk. Bár lekopogom, de eddig megúsztuk a pocakfájást és mi naponta többször is kakizunk.

Tej: sajnos nekem sem elég (ebédre mindig kap most már egy kis főzeléket)....pláne ha nem hajlandó enni. Tegnap pl. úgy kellett tömködni a szájába a cicit, de csak vigyorgott, lefodult és játszott. Úgyhogy nem is erőltettem. Jó húsban vagyunk, nem baj, ha kicsit nem hízik csak így a tejem sem gyarapszik. Fejni meg egyszerűen nem bírok...alig jön vmi...

bingii

Boldog szülcsi napcsit Botosnak! Fú 2 éves! (a két pasiért irigyellek Norma)

Hát gondolkodtam és arra jutottam, hogy Marcus kaki kap még egy hetet kb. mivel a doktor néni azt mondta h beáll, ha nem, akkor jövőhéten benézünk a doktor nénihez.
Csibe: én a tápot nem az alvás miatt gondoltam, hanem azért, hátha... meg vannak kiütései is és hátha ha tápoznánk elmúlna.
Úgy hogy a kiütések miatt is megyünk majd doktor nénihez.
A védőnő először ekcémát mondott, de aztán törölte, mert az ugye viszket és fáj, mondjuk nekem elég komoly fémallergiám van.

Csibe: Bence és Szofi között 1 nap van? mármint szülinap.

Kép
Kép
Kép
konkri

Kaki: nekem dorka nem kakilt,de kap őszi+húst-t(üveges) attól van napi 2.

Szopi: nekem nem kell leszarom tablettát bevenni ,mert nincs mivel nálunk kb senki nem tudott szoptatni az egész rokoni+barráti körben(kistúlzással) mondjuk kb 30% tudott.
Azért se nyaggatnak hogy adjak,vagy ne adjak gyümit,úgyhogy szavam se lehet.

Kép
ndombi

Konkri: Igen, Bence január 31, Szofi január 30. Úgy látszik, nálunk szép szerelmes hónap az április. :oops:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Köszönjük a közsöntéseket! Nagyon gyorsan telik az idő!!! Ki kell élvezni minden napot!

NEkem is van mindig Zsombi fején ez -az , piros pettyek meg csak dudorodások. Én nem foglalkozom vele, majd elmúlik. Amig csak az arcán van addig nem kell aggódni, az az emésztés nyoma.

Mondjuk nekem a bal combján kivül van egy ekcémásnak tűnő folt, ezt kenegetem sudocream-mel, valamit segit rajta.

annyira durva, 4-es pampers kell éjszakára neki, a 3-asból maradt 15 db, de bevág neki combnál totál, úgyhogy megpróbálom majd a vaterán eladni.

Kép
Kép
normajeane

Isten éltesse Botost!
De nagyfiú már! Épp ma találkoztunk egy szintén két éves kisfiúval, és ő is olyan nagynak, értelmesnek, ügyesnek tűnt Marcihoz képest! :) Pedig amikor csak Marcit látom mindig azt gondolom: "micsoda nagy már az én fiam" :)

Konkri:
akartam már írni a múltkor is, hogy ne nagyon görcsölj ezen a kaka téren (persze tudom, h könnyű azt mondani), főleg, ha nem fáj Marcus hasa. Nálunk is volt egy ilyen szakasz, egész hosszú, legalább másfél hónap, hogy nem kakált. Én is paráztam, adtam neki, Dupholac-ot is, meg hőmérő, miegymás, de a védőnő mondta, h ne aggódjak rajta, majd a gyümölcsök meghozzák. Ő azzal indokolta, hogy elképzelhető, h Marci szervezete mindent jó alaposan feldolgoz, és ilyenkor nincs olyan sok "kiadás". Egyébként az őszibarack az tényleg jó szokott lenni rá! Neki nem használ?
Ja, tej! Bizti visszaáll majd, most hogy már Marcell jobban eszik!
A Caomillát nekünk is ajánlották nyugtalanság, nyűgösségre, de főleg fogzáskor! Tuti, hogy készül ott is valami Marcus szájában!

Hunci:
képzeld, ma szóbahoztam a háziorvosunknak, hogy írjon fel más tápit, ne HA-sat, mert a gyerek utálja. Erre elkezdte húzgálni a száját :(, de nem tudom miért???!!! Pedig Marcika jövőhéten lesz hat hós!

Pöttyök nálunk is vannak, jönnek-mennek, bizti tényleg az emésztés miatt, de nem tudok rájönni, hogy esetleg melyik kajára.

KépKép
Kép
sagi1

Sagi, passz...6 hóstól mehet pedig...

fogzásra borostyán lánc...ez is jó, nekünk bevált:)
Vendég

Sagi, amúgy a beba nem ha 2+ amit 6 hóstól lehet és vaniliás, amit a fiam imád már pedig hogy utálta a tápot,szóval ezek már nem tb támogatottak és dmben is lehet kapni...a nem has asszem nem tb támogatott vagy ilyesmi....valamit mondott a dokink erről....
Vendég

Amennyi tb támogatás van a tápszereken... :idea:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt!

Tegnap miután már 3/4órája sírt Majus és semmire nem nyugodott meg, tömte a kezét a szájába, rágta az ujjait bevetettem a Chamomilla-t. Nem tudom, hogy az hatott-e vagy sem, de miután beadtam neki pár perc múlva megnyugodott és elaludt!!!! :shock:

Botosnak utólagosan is nagyon boldog születésnapot!

Ma belegondoltam, hogy milyen szép karácsonyunk lesz...talán már ott fognak tipegni manócskáink...fúú, úgy várom :D

bingii

A CBA-ban le vannak árazva a bébikaják, vettem is belőle egy párat, tartaléknak. Már van egy csomó a szekrényben, főleg a Rossmannban szokták leárazni, ilyenkor mindíg betárazok. Anyám nyaggat vele, hogy miért nem főzök majd neki, de mondtam, nem biztos, hogy lesz nekem arra időm, hogy külön főzőcskézzek, és különben is amíg minimális mennyiségeket eszik, addig nem vacakolok.

Bingii, ne várd annyira, hogy menni tudjon Maja, maradjanak minél továb picik, hamar elszáll az idő, ha belegondolok, hogy az én Danikám már felső tagozatba megy, Bencém meg oviba, hát sírni tudnék, hiszen még csak most születtek...

Kép
Kép
Kép
csibe76

CSibe, inkább a Karácsonyt várom. Eddig is nagyon szerettem azt az ünnepet, de most ha belegondolok elerednek a könnyeim....mikor múlnak már el a hormonkitörések?:D:D:D

bingii

Köszi Sagi a vígaszt de talán, most helyre jön, nem akarom elkiabálni, de most nyomott egyet magától :) tegnap este kapott egy kúpot, hát éjjel 2re produkált egy pici kakit- gondoltam nem volt mit üríteni, de most nyomott egyett magától :) királyság, olyan örömmel hívtam fel apát. wow, miknek nem tud örülni az ember :)
de bármit evett nem jött a kaki, csak kúppal és az eleje kis gyurmár volt, utána híg... igaz h a dokinő azt mondta h nem szokhat rá a kúpra, de nem ezzel akarok élni.
viszont mivel úgy gondolom, és ezt is mondták, hogy a kajától fog beállni, megpróbálok komolyabb kajókat adni neki, mármint komolyabb főzit, lehet hogy a húsost is kipróbálom.

bőre: igen Norma, az arcáért én se aggódom, de a karjai nagyon csúnyák, de a sudocreemet el is felejtettem, köszi a tippet! a védőnő a fürdetőkrémet tanácsolta, az a lábát egész helyre hozta.

chamomilla, fog: fog jeleink elmúltak :( vagy nem tudom hogy :)

Bingii: én nem szoktam sírni, de tegnap a dr. addisonon.......... amikor cserélték vissza kisbabákat......... alig vártam h Marcus felébredjen és magam mellé vehessem...

tegnap megrefolmáltam a hálószobát, festettem :) csíkokat a falra... hogy passzoljon az új gardrobfüggönyhöz... hát jó, de úgy érzem, hogy nekünk ez túl "dizájnos" :) majd ha kimostam az ágytakarót teszek fel képet.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri:
A Dr. Addisonon én is bőgtem!! :)
El sem tudom képzelni ezt a szitut, de én is azt éreztem, hogy de jó lenne most Marcit magamhoz ölelni! Persze azért nem ébresztettem fel! :)

KépKép
Kép
sagi1

alukálok
Kép

Danika csinált nekem hajpántot
Kép

repülök!!!!!!!!!
Kép

anya szeret
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Addisonon én is bőgtem..de nagyon!

bingii

Csibe: tündéri a kiscsaj, főleg a repülős képen!:):):)

bingii

Sziasztok, köszi, Bingii! Hol vagytok? Ilyen melegben tessék otthon ülni a szg. előtt!!!!!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Én ma fodrásznál voltam:D Gyerők meg a nagyijánál:D Jóó volt pár óra kikapcsolódás..persze minden percben azon filóztam, hogy vajon mit csinál Maja?!:D

bingii

Na, ide ülök este, hogy megnézzem milyen pletyó van, azt van két nyúlfarok :)

Szépek vagytok! :)

Amúgy Csajok, szre vettétetk, hogy mi még mindig a várandós, szülős topicba írunk :)

Csibe: Szofi tündi-bündi! és milyen rendi tesói vannak...

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: én pont ma vettem észre :)

Bingii: én a mozizás közben szoktam így lenni! Élvezem, meg minden, de közben Marcin jár az agyam, telefon a kezembe, hogy ha hívnak bizti meghalljam! :)

KépKép
Kép
sagi1

Sziasztok!

Konkri, ne fikázd a bejegyzésünket :lol: :lol: :lol:

Jó nekünk ez a topik, szerintem mindenkinek a szívéhez nőtt:)

Sagi: na igen, én is percenként néztem a telefont:D

Most próbálnék még írni vmit, hogy konkri elégedett legyen, de nem tudok:D:D:D

A paradicsomos burgonyától ti is pirosat kakiltok?:D Úgy értem a gyerkőcök:)

MAja felfedezte, hogy tud tolatni. Kinyomja magát fekvőtámasz helyzetbe, a pocakja sem ér le és nyomja magát hátra...ma már majdnem kitolatott így a szobájából:D:D:D

Mit főztök ma?? SEmmi ötletem...no meg kedvem se:D

bingii

És azt észrevettétek már,hogy többesszámban beszélünk???? :lol: :lol: :lol:

Kakiltunk,ettünk,aludtunk,büfiztünk,fájt a hasunk...stb.... :lol: :lol:

Én ma prószát csináltam,meg tegnapról maradt leves (apának-káposzta).

Csajok ismeritek a "töki pompos" nevű kaját???? Én kb 1 hete csináltam először és mindenki odavolt érte....
Vendég

Sziasztok!

Lego,ismerem,párom ismerősei kezdték el csinálni,párom is volt velük jópárszor árulni :lol:

Nagyon fini!!!

KépKép
pocok81

Jaj, az nagyon fini tényleg! Van is receptem rá, de még nem csináltam meg soha! Mostanában nem is fogom, dúl a fogyókúrám! :)

Paradicsomos buri: igen, piros a kaki és a feneket is kicsípi hamar, úgyhogy gyors-gyors tisztába kell tenni, a "nyomás" után. Ja, a cégla még durvább, állítólag attól is durván ciklámen a kaka. Nekünk még nem evett Marci.

Többesszám: én is szoktam, de igyekszem leszoknyi róla, tök hülyén hangzik, hogy: napi többször is kakálUNK! :))

Kaja: ma nálunk töltött karalábé a menü, anyukám módra, mert ő főzött, hála az égnek ma nekem nem kell.

KépKép
Kép
sagi1

A bébik önképének egészséges fejldődéséhez kell, hogy idővel anyuka ne többes számban beszéljen. Én is úgy szoktam :), de sokszor kijavitom utána magamat, meg gyakorlom, hogy ne úgy beszéljek.
Egészséges szinten meg kell húzni a határt anya és baba között. Én pl nem engedem, hogy beleegyen meg nyúlkáljon az én kajámba Botos. Mondjuk erre én amúgy is allergiás vagyok.

Voltam az ügyvédnél tegnap, totál kikészültem, pedig csak beszélgettünk.

Meg voltam cicisdokinál is, hármat fogok megnézni, utána választok. Valószínűleg már aug végén meglesz a műtét mert szept 1től áremelés lesz sok helyen, pl ahol tegnap voltam, ott lesz és hát nagyon nem mindegy.

Kép
Kép
normajeane

Jujj Norma. :shock: :shock: Elárulod nekem,hogy kb mire jutottál? Én még csak neten nézegettem (szopi miatt még felesleges dokihoz mennem). 360e-től kezdődnek az árak. :roll: :roll: :roll: (priviben is mehet)

Sagi
Engem valahogy jobban érdekel a pompos,mint a kevesebb kalória.
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Norma,ne privibe! engem is érdekel egyenlőre elméleti síkon.

Én nem beszéltem sose többes számban,viszont dorkát ducilidúnak hívom ami szintén nem egészséges :lol:

Ma este cégalapító megbeszélésre megyek,holnap este barátaimmal tivornyára.(Én nem iszom és csak 2 órát maradok) :D

Vasárnap pedig tadadadam : esküvőre megyek siófokra ÉSSSS ducili az apukájával marad EGYEDÜL míg én bulizok!!! ÉÉÉS csak másnap jövök haza dél körül.

Dudli este úgyis alszik úgyhogy csak vasárnap gáz,de a Csaba is elmehetett 6 napra úgyhogy én is elmehetek.nemde?

Kép
ndombi

Helloka..

Megvagyunk az oltással, hála az égnek, minkét gyerkőc!!!

Milu 8.190 gr, 67 cm, majd' egy kilót hízott egy hónap alatt :shock:

Viszont mi nagyonkínlódunk a fog miatt :cry: ma vettem chamomilla 15-öt, olvastam,hogy Konkri adja a babunak???? :roll:
Hányszor, és etetés előtt-után 20 perccel kell?
Vendég

Nem tudja valaki, hogy az, hogy a gyest visszamenőleg csak 2 hónapra lehet igényelni (legalábbis tudomásom szerint), az azt is jelenti, hogy lemondani róla és visszafizetni is csak 2 hónapra lehet? Elég sürgős lenne, ha tudja vk...

KépKép

KépKép
lnd

Blo: majd lemozogják. Zsombi is dagi, de jól érzi magát. Mondjuk ma tök keveset kajált! Nem bánom annyira.

Lnd: nem tudom, a net nem írja?

Cici: az árak nem 360-tól, hanem inkább feljebb kezdődnek. Csak az implant ára 360 kb, ha nem gagyit akarsz magadba tetetni. Vannak prémium dokik, akik nagyon jók, viszont árban 1,2-1,5 Mft között vannak, na ez nekem is kiesik. Akinél voltam, az is nagyon jó, természetes cicik híve, 700eFt aug 31-ig, utána 10% emelés lesz. Ebben nincsen benne a sportmelltartó ára meg az előtte lévő vizsgálatok ha nem államiban intézteted, de amúgy benne van az implant, a műtét ára, az altatás, a nővér, az 1 éjszakás benntartózkodás, a kötözések és a kontrollok.
Nekem nagyon bejött ez a doki, nevet csak priviben írok. Még kettőhöz megyek, egyrészt árfelmérésre, másrészt szakvéleményre, hogy ők mekkorát tennének be, de sztem ez az első lesz a befutó, úgy érzem. Ez a doki 280-ast mondott, én nagynak éreztem, de kiváncsi vagyok a másik két doki véleményére.

Kép
Kép
normajeane

Blo: chamomillában Pandus a profi én csak egyszer adtam Marcusnak... de mivel papírja nem volt a bogyónak én nem is tudtam, hogy evés előtt után 20 perccel kell, de végülis így kapta. De Bingi is adott már majusnak, de mondom, Panda rendszeresen adja. Ha nincs itt, akokr írj neki a blogba, ott tuti válaszol.

Norma: csak úgy leírom, hogy egyik ismerősöm elhagyta a pasija (gyerek is van - ezt csak azért mondom, mert azt hiszem így fájdalmasabb a szakítás) és ő megcsináltatta a cickóit :) gondolom fájdalom díj gyanánt :) - na ennek nem volt semmi célzás értéke csak úgy leírtam :) mert az tuti, hogy az új cickóktól jobban fogod érezni magad! Tudom, hogy egy válás szar érzés, bárhogy is történik, de ez a két gömböc fel fog dobni, bár egy lapon se lehet említeni, viszont ez a női mivoltodra hat és ez jó. Amúgy pedig ha lehet, kívánok Neked olyan válást,mint nekem volt! Szerencsém volt, mert 3 évvel a szakítás után, Marcussal a hasamban már vicces, baráti és felszabadító volt! Egy csepp fájdalmat sem éreztem már, pedig a szakítás után még több mint egy évvel is ramaty voltam tőle. Én még gyógyszert is szedtem miatta. Amit tanácsolni tudok, hogy ne nézz hátra, csak előre! És legyen boldog az életed a két kis pasival is, ha ez meg van utána jönmajd a többi boldogság is! (Vörösbegynek is sikerült)

Jó volt Csajok, amiket fentebb írtatok,jó volt ez a laza főzős téma, és nevettem is rajtatok... amúgy nem nagyon megy... :( de no kérdés, no para... majd lesz valahogy! Pozitív gondolkodás, csak az szülhet pozitív dolgokat... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Bocs Bingii, Majus kis M-el írtam :( booooooooocs!
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Kép
Kép
Kép
konkri

Szép jó regggelt, kedves "várandós" társaim. Szeirtnem nem baj, hogy még mindíg ide írunk, a lényeg, hogy megtaláljuk egymást. Mi jól vagyunk, Szofi egyre huncutabb, most kezdi kidobálni a játékokat az ágyából. Tegnap a játszótéren jött rá az éhség, és bizony megciciztettem. A férjem azt mondta, őt zavarja, de mondtam neki, hogy szeirtnem itt a kutyát nem érdekli, és úgysem néz ide senki. Este megkérdeztem Danit, hogy ő észrevette-e és azt mondta nem, neki nem tűnt fel. Pedig a mászóka tetejéről simán ránk látott. Na erről ennyit.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Blo,
Írtam privit.
Vendég

Jó reggelt

Norma nekem implant nem kell,csak az "igazítás"....felvarrás.... :roll: :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: