Új privát üzeneted érkezett!

gigi: gyönyörű a babucitok:-))))

vanda: nyugi, nem lesz semmi baj!!!!!

pasi meg mindig kiskorúaktól szenved vereséget:-((((
anno egyszer egy lábszépségversenyen lettem második, egy ötödikestől kaptam ki.....most meg gigi fia(i) ver(nek) meg a popsiszépségversenyben.... :twisted: :twisted:
javaslom mindenféle szépségverseny korhatárát 18 évben meghatározni :lol: :roll:
1szálpasi
 
 


Szmet, ne haragudj, de Te teljesen reménytelen eset vagy. :(
Komolyan szerintem először lelki segítségre lenne szükséged, mert nagyon kényszeres tüneteket mutatsz!
Tudom most fogok kapni hideget, meleget, de talán érdemes lenne elgondolkodnod, hogy a lombik előtt pszichológusi segítséget vegyél igénybe!
Vendég
 


Aki nem tudja a részleteket az ne ítéljen előre és nincs szükségem pszichológusra.
szmet
 
 

 
 

Akkor ezek szerint Vandának is pszichólgus kell ha ő is aggódik? Nem is értem.
Bocsi vanda ez nem neked szólt.
szmet
 
 


Szerintem az nem reménytelen aki próbálkozik, ír ide rendszeresen és mindenkiről tud mindent.
Na most aztán elborult az agyam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
szmet
 
 


Majd ha megszületett a gyerekem akkor írok ide legközelebb mert egyeseknek nem tetszik az amiket írok. Majd valamikor jelentkezem. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
szmet
 
 


Ó Szmet, nem is vártam más reakciót Tőled. Sajnálom, hogy így felkavartalak. :( Természetesen én leszek az, aki most azonnal törli magát az egész rendszerből, meg nekem amúgy is lesz sokkal jobb dolgom mostanában, mint a szánalmas viselkedéseden sajnálkozni. Mert egyszerűen csak mérhetetlenül sajnálnivaló és meglehetősen egyszerű lélek vagy. Mindezek ellenére minden jót kívánok Neked és azt, hogy mihamarabb átélhesd Te is a csodát! Mert ezt mindenki megérdemli, mégha mégoly szánnivalóan bugyuta ember is, mint Te!
Vendég
 


Szmet!

Semmi gáz, tényleg rám férne egy pszichológus. :lol: :lol: :lol:
vovanda
 
 


lányok!
nem egymásnak ugrani! ebből már egy jó iszapbirkózás se lenne, mert kezd eldurvulni a játék......
szépen lájtosan (hű, ez de hülyén néz ki így leírva) lehet cukkolni egymást (igaz, árnika drága?:D)....
összeverekedni pedig maximum pasin lehet, és azt iszapbirkózással döntjük el :twisted: :evil:
1szálpasi
 
 


Kedves Névtelen!

Azoknak az embereknek akik ide írnak nem a sajnálatra van szükségük, hanem támogatásra és empátiára.
Szerintem nagyon klassz dolog az, hogy ez csapat ennyire tartja a lelket a másikban és mindig abban akinek erre a legnagyobb szüksége van.
Gratulálok a " csodádhoz"!(DE, nem szabad elfeledni) Van akinek hosszabb, göröngyösebb út vezet idáig és ez nem mindig egyszerű.
Vendég
 


Materna!
Nem akartam "belefolyni" ebbe a vitába, már csak azért is, mert volt olyan, hogy Szmet tőlem is "kikapott", de semmiképpen sem bántó szándékkal.
Amit Tbea (névtelen) írt, valóban erős. Nem is mondok inkább semmit.
vovanda
 
 


hat szegyelnivalo igy alairas nelkul hoza szolni az emberhez es plane lehet olyan valakitol akinek semmi baja nincs es lehet sosem elte at hogy evekig a dokik nem adnak egy normalis magyarazatot arra hogy miert nincs baba, vagy mikor meg van a magyarazat csak ugy hazad vagjak mintha azt mondta volva jo napot! nagyon konyu sarba nyomni az embert plane aki anelkul is sokat izgul, de nem vagyunk egyformak, nem azt jelenti hogy az ember sajnaltatja magat, ha itt sem tudja ki onteni a lelket akor hol??????????????? ha arrol van szo engem is akartak pszihologushoz kuldeni mert feszt bogtem a semmitol is, de nem sajnaltatni akartam magam, csak nem birtam meg alni, majd el jot az ido amikor anyira le kotot a munkam hogy valahogy el mult, de nem volt konyu... szerintem "kedves" nevtelen jobb ha el tunsz, mert nem szoktam utalni az embereket de ugy erzem hogy ha meg josz iljen bemondasokkal rajtad ki probalom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

szmet! remelem olvasol es visza josz, mi itt vagyunk egymasnak mint mindig, sajna a topikon kivul is vannak rosz indulatu emberek, nem lehet oket ki irtani csak nem figyelembe venni

vanda! orulok hogy jobb nalatok a helyzet

csajok es pasi! legyetek szivesek segiteni nekem visza csalogatni szmetet, remelem sikerulni fog

ez a nevtelen ki hozot a sodrombol, reg nem huztam fel enyire magam :x :x :x

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Névtelen!

Menj innen a p...ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 :evil: :evil: :evil:

Kép
ani0227
 
 


Itt vagyok titeket nem lehet itthagyni :D :D :D :D
Köszönöm nektek ani , vovanda és moni de tényleg. Jó érzés hogy kiálltok mellettem.
szmet
 
 


Moni: Ne idegeskedj emiatt, vigyázz a babákra én tuti nyugi vagyok emiatt is mert kiálltok mellettem. Tényleg gondolkodtatok már neveken? majd ha előkerül a pincéből a babakocsi megmutatod?

Vovanda: Mi újság veled? A barnázgatás elmúlt.

Ani a babók alszanak éjszaka, esznek rendesen?

Ha tudnátok mennyire várom a talit T dokival? Olyan pozitív vagyok hogy az csak na. Már három napja megvan ömlik belőlem ez lehet jó jel.
Hát ha minden jól megy lehet már meglesz az első transzferem augusztus végén. :D :D :D És tuti sikerülni fog.

Szerintetek nekem pszichológusra van szükségem? :D :D :D
szmet
 
 


Szmet!

Barna még van, de már nagyon kevés, nem idegeskedek rajta, nem lesz baj és kész!

Anikám!

Te ilyet is tudsz? Mármint így méregbe gurulni? :lol:
vovanda
 
 


Vanda!
Na-ná!ez már nekem is betett!Szegény Szmet.Olvastam már más fórumban is,hogy vannak ilyen estek.Csak egy kis port akarnak kavarni,erre megy ki az egész.De azt hittem minket elkerül.

Szmet!
Igazad van!Csak pozitívan!Engedd el a füled mellett az ilyen beszólásokat!
Amúgy meg minden egyes személynek aki a lombik-programban benne van szüksége lenne pszichológusra.Azokon a dolgokon amiken átmegyünk épp ésszel nem lehet kibírni.És eszt már olvastam is!!!!Én is észreveszem magamon,hogy tiszta diló vagyok.

Ja!Úgy néz ki jövőhéten irány Debrecen!!!!!!!!!!!!!

Kép
ani0227
 
 


ani: Mért mentek Debrecenbe? A piciket viszitek megmutatni?
szmet
 
 


Ani!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pasi üzeni, hogy megsértődik, ha minket nem látogattok meg. Én nem, mert eszembe se jutott, hogy kihagynátok minket. :D
vovanda
 
 


Ja és még egy hülye kérdés, lányok. A barnázás felől lehetek együtt a párommal vagy inkább ne? :oops:
Bocs, kérdezek itt hülyeségeket. :oops:
vovanda
 
 


vovanda: na ez jó kérdés. Ez engem is érdekelne.
Amikor a stimut elkezdétek lehettetek együtt vagy a beültiig lehetet?
szmet
 
 


vanda! fogalmam nincs, mikor voltam ro-ban uh-on mondta a doki hogy ne vigyuk tulzasba a nemi eletet, de szerintem a szerelem meg jot is tehet, de azert nem haromszor egy nap :wink:

szmet! orulok hogy itt vagy, az ilyen embereket le se kel pirulazni, ahogy mondta ani is itt mindenkinek psikologusra van suksege, ki eroseb es konyeben veszi es van aki tobbet eszi rajta magat.

mi holnap megyun uh-ra, a heten teszek fel pocak kepet is, igerem, majd valamikor elo fog kerulni a babakocsi is, de eloszor kel fesunk, meg nem tudom ha sikerul az egesz lakast, de legalab a babaszobat, furdoszobat, kiseloszobat es konyhat muszalj, ha sikerulne a halot es a nappalit is szuper lenne, mert ha jonnek gyerkocok gondolom egy darabig nem lesz festes, persze mindent mi kel csinaljunk mert ha nem tul draga es most van masra mire kolteni, tehat festes utan majd rendet kel rakni a pincebe is es valamikor akkor elo fog kerulni a jargany is.
a neveken gondolkozunk de eleg nehez valami okosat talalni, mivel valahogy internazionalis neveket kel talalni, valahogy menyen itt is meg ro-ba is, az en elkebzelesemet nem engedelyezte a ferjem, a kislany terszet de a fiu nev nem, valamit osze agyalunk majd
ja es elfelejtettem ma tenyleg ereztem hogy mozognak, vegre biztos vagyok benne

na puszi nektek

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


ani: szeretettel várunk titeket:-)))

vanda: lehet:-)))) bár az orál részt nem árt mellőzni (mármint a pasi részéről), már ha nem szereti a bizonytalan eredetű izék ízét (ki tudja, a mai világban kinek mi a perverziója:D)...egyébként okos lány vagy, meg lehet oldani mindent, akár effektív együttlét nélkül is ;-))))
1szálpasi
 
 


moni: Köszi a bíztató szavakat. De jó bizti jó érzés lehet ha mozog a babo, pláne ha kettő. MÁr én is ezt szeretném érzeni és ennek is hamarosan eljön az ideje.
szmet
 
 


pasi: Beindult a fantáziád?!! :D :D :D :D
szmet
 
 


Sziasztok!

Móni, örülök, hogy mostmár egyértelműen érzed a piciket :) Ugye milyen jó érzés?

Árnika?

Timi?? Mikor mész dokihoz?

Vanda, nekem a doki anno felsorolt pár esetet, hogy mikor nem lehet házaséletet élni, és a barnázás közte volt. Biztos ami biztos, egyébként is jobb az óvatosság. Amúgy meg pasinak igaza van, "effektív együttlét nélkül", tinikeksszel is meg lehet oldani :wink:

Csajok, illetve anyukák, én meg azt kérdezném tőletek, milyen kenceficét használtatok striák ellen, mi vált be?

Kép
mazsi02
 
 


vanda: az előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy ha a pasid szeret (és ebben olyan biztos vagyok, mint a saját szerelmemben/szeretetemben), akkor nem fogja úgy érezni, hogy elhanyagolod......
és most nagyon zárójelben még hozzáteszem, hogy lehet, hogy valami olyasmit érez, hogy ez a "jutalma", amiért miatta ilyen sok sz*ron kell átesned.....ez még reggel eszembe jutott, csak már kikapcsoltam a gépet.....

azóta sajnos "helyzet" volt, rohantunk egy kört a kaáliban.....b.b. ma reggel sokat ivott, és kettőt látott a petezsákból:-)))
a barnázással úgy tűnik, nincs nagy gond, nem fentről jön....viszont a petefészek még pörög, túlstimu van....és szigorú fekvésre van parancsolva vanda....:-((([/u]
1szálpasi
 
 


szmet: azért örülünk, hogy mégis maradtál közöttünk;-)

mazsi: b.b. ráerősített, azt mondta, ne erőltessük.....marad a "tinikeksz" :-)

pasinak újabb ötlete támadt: pszichológust az egész fórumnak ::P
van esetleg valakinek ismerőse? (esetleg olyan pszichológus, aki akár csak titokban olvasgat minket?) jó kis matéria lennénk neki, az biztos:D
1szálpasi
 
 


VANDA!PASI!
sZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TUDTAM ÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Olyanokat írtok,hogy belepirulok! :oops: Amúgy mi sem sexeltünk végig.Apa kekszelt volna mindig....
Szerdán(jövőhét) hol vagytok megtalálhatóak?

Timi?Mi újság?

Kincs!Hogy vagytok?Én is megtanultam félkezes lenni a gép előtt.

Van valakinek jó kenyér-receptje kenyérsütőhöz?

Kép
ani0227
 
 


Anikám!
Én valószínűleg otthon vagyok, Pasi meg dolgozik, de megoldunk mndent!

Kenyérsütő: én a Corában szoktam venni olyan lisztet, ami be van keverve, csak víz meg egy kis só kell hozzá. Mekkora kenyeret tud sütni a géped?
Én általában teljes kiőrlésűt sütök, liszt-élesztő-víz-só. Élesztőből a Dr. Oetker féle instant élesztőt szoktam venni, azzal nem lehet elrontani.
vovanda
 
 


vanda! nagy vagy, nagyon orulok, 2 baba.... de jooooooooooooooooo
gondolom pasi az egekik ugrot, most ha agyhoz parancsoltak ki probalhatjatok a kikotest is :lol: :lol: :lol:

pasi! ne ved ugy hogy van amiert bunhogyel es azert most kevesebb keksz lesz, te nem tehetsz rola a fontos az hogy vanda pociaban ott vanak a babucik

mazsi! igazad van, olyan jo erezni oket

arnika el tuntel?

timi teszt?

szmet! nyugi el jon a te idod is, meg lehet te is elo alsz 2 babaval :wink:

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


ani: Ez anyum jól bevált receptje: 1 kg kenyérhez: kb 350 ml víz 14 g só 12 g cukor 3 kanál olivaolaj egy kis tejpor száraz dr. oetkeredes élesztő. Összesen 500 g liszt vegyesen de a fehér liszt az legyen legalább 200g. És még magvakat is szoktam beletenni néha. Nagyon fincsi.

vanda+pasi: Gratula éreztem én hogy kettő lesz. Hú akkor három gyerek egyszerre. Na tessék ez tök jó, Persze a te lányodat se hagyom ki Pasi ő a negyedik :D :D

moni: Bizony bizony kettőt szeretnék egyszerre. Egy fiút és egy lányt. Nem is tudom hogy írtam e már, de a nevek már megvannak és egy cseppet sem vitatkoztunk rajta a férjemmel. A fiú Ricsi a lány Kinga.
szmet
 
 


Ani ha nagyon kenyeret szeretnél akkor 600 g liszt is mehet bele de akkor a fehérliszt legyen 300g. Én rengeteg féle lisztett szoktam használni és a corás lisztmixek nagyon jók.
szmet
 
 


sziasztok!

Vanda-Pasi
GRATULÁLOK és mégegyszer GRATULÁLOK
Vanda pihizz,két babóra duplán figyelj, ez hátha ágyban tart mert tudom izgágább vagy!

Ani húú jó lenne talizni, szerdán mikor?? Mert ha délután akkor lehet rábeszélem a férjemet,hogy mi is talizhassunk :)
Jól vagyunk kiskincs 6kilót átlépi ruhástól.most az elalvással kinlódunk. Eddig büfizés közben őlben elaludt, most a napokban járkálni kellett vele és ez a derekamnak már most nem tetszik mi lesz később :shock: Jöhetnek tanácsok elaltatáshoz!
Délekőtt a védőnővel próbálkoztunk, 1órát bömbölt és a szemét sem akarta lecsukni
Most evés és büfi után az kiságyba raktam 5perc után aludt erre most nyöszörög :shock: :twisted: remélem megtanul magától elaludni.

Na gyorsan rakok képet mert megigértem és megyek
Mindenkinek drukk és pusz de ennyire futotta..
Kép
Vendég
 


Kincs!
Megpróbáljuk akkor délutánra tervezni a programot!Addig még beszélünk.De jó lesz!
Hú,már nagyon nagyok vagyok!Mi még nem vagyunk 6 kilósok.Igaz Jázmin arca már olyan pufók,hogy alig látszik már a szeme és a szája. :lol:
Nálunk nincs gond az alvással.Igaz,Szabi éberebb.Egy kis éneklés bevált tegnap. :? Simogatás, összebújás,és már megy is a szunya.De ha nem álmosak,akkor nem segít semmi.Szabinál,még a cici is be szokott válni.

Szmet!Köszönöm a receptet,kipróbálom.

Vanda!Felénk nincs Cora sajnos.De majd a Tescót megnézem,hátha.

Kép
ani0227
 
 


ani a tescoba is vannak lisztek, de nem annyira sok még ilyen téren a spar is jó. Én ilyen liszteket szoktam használni. FEhér, graham, tönköny, rozs, meg a mixek.
szmet
 
 


Sziasztok


Vanda, Pasi hurrááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: de jó majd megyek babázni.
Pasi te nagyon szégyentelen vagy, még Én is belepirultom olyanokat írsz. :oops:
Vanda akkor most aztán pihi!!!!!!!!!

Ani, Kincs Én is akarok veletek talizni nekem a szerda ok lenne :) Viszitek megmutatni babókat B.B.-nek??
Kincs attól a mosolytól el lehet olvadni :)

Móni mostmár kezdelek egyre jobban irigyelni, olyan jó érzés lehet. :) majd ha már apa is érezni fogja őket, no akkor meg pláne. Láttam rajta amikor megsimizte pocid, hogy odáig van, meg vissza értük. :)

Timi???? :roll:

Szmet kitartás. :!:

Lányok a fentiekbe Én nagyon nem akarok belemenni, talán annyit hogy piszok durvának találtam.
De tény, hogy én már gondolkoztam azon hogy elmegyek egy phszihomókushoz. Sokszor lehet hallani hogy ez is gátló tényező lehet, no és az sem elhanyagolható ahogy Ani is írta, hogy bizony nagyon ki lehet készülni attól a sokmindentől amin keresztül megyünk. nemhiába fogan sok baba akkor, amikor anya nem ezen görcsöl

Nem volt megint gépem :evil:
holnap megyek terhelésesre kiváncsi leszek, jók legyetek pusz

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Sziasztok


Vanda, Pasi hurrááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: de jó majd megyek babázni.
Pasi te nagyon szégyentelen vagy, még Én is belepirultom olyanokat írsz. :oops:
Vanda akkor most aztán pihi!!!!!!!!!

Ani, Kincs Én is akarok veletek talizni nekem a szerda ok lenne :) Viszitek megmutatni babókat B.B.-nek??
Kincs attól a mosolytól el lehet olvadni :)

Móni mostmár kezdelek egyre jobban irigyelni, olyan jó érzés lehet. :) majd ha már apa is érezni fogja őket, no akkor meg pláne. Láttam rajta amikor megsimizte pocid, hogy odáig van, meg vissza értük. :)

Timi???? :roll:

Szmet kitartás. :!:

Lányok a fentiekbe Én nagyon nem akarok belemenni, talán annyit hogy piszok durvának találtam.
De tény, hogy én már gondolkoztam azon hogy elmegyek egy phszihomókushoz. Sokszor lehet hallani hogy ez is gátló tényező lehet, no és az sem elhanyagolható ahogy Ani is írta, hogy bizony nagyon ki lehet készülni attól a sokmindentől amin keresztül megyünk. nemhiába fogan sok baba akkor, amikor anya nem ezen görcsöl

Nem volt megint gépem :evil:
holnap megyek terhelésesre kiváncsi leszek, jók legyetek pusz

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Sziasztok


Vanda, Pasi hurrááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: de jó majd megyek babázni.
Pasi te nagyon szégyentelen vagy, még Én is belepirultom olyanokat írsz. :oops:
Vanda akkor most aztán pihi!!!!!!!!!

Ani, Kincs Én is akarok veletek talizni nekem a szerda ok lenne :) Viszitek megmutatni babókat B.B.-nek??
Kincs attól a mosolytól el lehet olvadni :)

Móni mostmár kezdelek egyre jobban irigyelni, olyan jó érzés lehet. :) majd ha már apa is érezni fogja őket, no akkor meg pláne. Láttam rajta amikor megsimizte pocid, hogy odáig van, meg vissza értük. :)

Timi???? :roll:

Szmet kitartás. :!:

Lányok a fentiekbe Én nagyon nem akarok belemenni, talán annyit hogy piszok durvának találtam.
De tény, hogy én már gondolkoztam azon hogy elmegyek egy phszihomókushoz. Sokszor lehet hallani hogy ez is gátló tényező lehet, no és az sem elhanyagolható ahogy Ani is írta, hogy bizony nagyon ki lehet készülni attól a sokmindentől amin keresztül megyünk. nemhiába fogan sok baba akkor, amikor anya nem ezen görcsöl

Nem volt megint gépem :evil:
holnap megyek terhelésesre kiváncsi leszek, jók legyetek pusz

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Vanda, Pasi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pszichológus
Egyébként sokszor nem árt...
Én jártam/járok Török Zsuzsához...

Kincs
Altatás... és akkor álmos Kiskincs?
Vendég
 


Egyébként ha hiszitek ha nem egyáltalán nem vagyok depis még. Tudom hogy még rengeteg esélyem van azaz 3 inszem 5 lomik és ez még rengeteg. De azért mostmár lombikozni szeretnék. Szóval még semmi sincs veszve akkor leszek depis ha a 4. lombik sem sikerül de ilyen nem lesz.
szmet
 
 


arnika! a ferjem is erezte az este a babakat, nagyon oda volt meg visza, ma erzem oket napkozben is, most ra jottem hogy edig is ereztem de nem voltam benne biztos, most anyira erzem hogy nem lehet hibazni, tenyleg nagyon jo, mindenkinek kivanok minnel hamarab

mazsi! el felejtettem irni hogy en 100% mandula olajal kenem magam , edig semmi jele repedeseknek, mivel az olaj picit rosz "illatu" en szoktam egyszere az olajal keni normalis testapolo kremet es egyszere simizem be, igy nem mardsz sem olajos sem olaj szagu

kincs! nagyon edes kiskincs mint minden kepen, gondolom oljan jo babuzsgatni

ani! tudom nem nagyon ersz ra, de muszalj kerdezelek, nagyon ideges vagyok a kilok miatt, most 7.5 kg-nal tartok es amint latod 22 het vege fele jarok, de a nagyob baj az hogy nem alom meg az esti dinyezest vagy akar milyen gyumolcsot eszek osze de sokat es nappal is eszek normalisan 3 szor es kajalas kozben megy a sok gyumolcs es egy fagyi is el megy naponta, valahogy mindig ennek valamit, te hogy voltal ezekel? es a kilokal? ha en igy megyek tovabb mint a mult 2 honap a 32 het vegere meg fel szedek 10 kg-ot es ha sikerul tovabb vini a babakat az meg tobb sulj lesz, igaz en nem voltam sovany akor sem mikor sikerult az inszem, irj kerlek ha sikerul

puszika

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


sziasztok!

sajna nem jó a netünk,és most anyóséktól írok.
a helyzet változatlan.még mindig nem jött meg,de mostmár semmit sem érzek.lehet mégsem vagyok terhes,de úgy néz ki,hogy pénteken este megyek a nőgyógyászhoz.csak ő mond biztosat.és már amúgy is mennem kell.bizakodom,de ha mégsincs semmi akkor az életünk ugyanúgy megy tovább.igaz görönygyösen,és lelkisebekkel ,de megy tovább.de azért én +++++-an gondolkodom.remélem mégiscsak babó van.hátha...majd írok fejleményeket amint tudom,mi a helyzet. :roll:

most,hogy így olvastalak titeket,el kell mondjam,hogy a "névtelen"elég sunyi.azért mert ha már valaki elmondja a véleményét,(ami szerintem nagyon rosszindulatú)akkor azt tegye a nevével együtt felvállalva.ezek szerint egy aljas,sunyi dög!és valóban nem erre van szükségünk,hanem biztatásra és együttérzésre!erről ennyit. :twisted:

vanda+pasi!GRATULÁLOK!ugye mondtuk,hogy ikrek lesznek!?annyira örülök neki.vigyázzatok magatokra nagyon! :D

gigi!egyszerűen gyönyörű a kis Tamás. a férjem is csak csodálta.annyira szép. :wink:

kincs!Donát rengeteget nőtt.nagyon édes baba.és az a mosoly...hmmm...hát elolvadok tőle... :oops:

ani!várunk képeket a kicsikről.amint tudsz rakj fel! :wink:

mazsi!móni!biztosan jó érzés a picurik mocorgása odabent.remélem én is tapasztalom előbb-utóbb...és,hogy telik az idő...a félidőn már túl vagytok. :wink:

kjaja?????

szmet!++++ minden rendben lesz.előbb-utóbb neked is sikerül és mindenkinek aki szeretné a babót.csak nehéz kivárni.sok-sok türelem kell hozzá.és sajna éppen abból van a legkevesebb.....

árnika!te kis drága!holnap mész terhelésre.én nem megyek ,mert a 21. ciklusnapom legutóbb pünkösd hétfőre esett.és gondoltam kivárom a májust,hogy a mensikor megyek a 4-5 napon,és majd a 21 -en,de nem jött meg.így nem "kellett"mennem vérvételre.de amint mindent tudok,megyek a doktornőhöz.tudod:nagy levegő és egyhusztomra le a löttyöt.brrrrrrr borzasztó,még ha rá gondolok is...drukkolok a jó eredményért.de neked nem volt olyan magasaz inzulinod.szerencsére. :wink: :D :wink:

puszi mindenkinek!

Kép
timé&tati
 
 


Kincs!
Kiskincs egy cukorfalat, nagyon megnyerő az a mosoly!

Gigi!
Én is Török Zsuzsához jártam, szerintem tök jó. Legalábbis nekem jót tett.
Ami meg a pszichodoki kérdést illeti: szinte az egész emberiség járhatna...

Szmet!
Nem depire gondolok (és meg ne haragudj, nem bántani akarlak) de tényleg eléggé rágörcsöltél a baba-témára és ez nem jó. Bocsi.

Amúgy: pihenek, amennyit lehet, remélem, hamar elmúlik ez a fránya barna.
Ja, és B.B. jövő hét pénteken kap diplomát, "valami menedzserképzésre" járt, pénteken "valami államvizsgaszerűség" volt. :lol: Úgy látszik, sok a szabadideje doki bának.

Timi!
Te se sértődj meg, de szerintem sokkal hamarabb kellett volna dokihoz menned.

Árnika!
Hajrá!

Móni!
Lécci-lécci ne parázz a súlyodon. Nincs vele semmi gáz, ezt hidd el nekem!!! Anno egy baba volt a pocakomban és 13 kilót híztam. Neked 2 van, többet fogsz hízni 10 kilónál. Nem tudom, ki mondja, hogy ennél többet nem hízhatsz. Alkat kérdése is.
vovanda
 
 


vanda!nem sértődtem meg.de semmit sem jelentett volna ha hamarabb megyek dokihoz.a lombiknál is amikor elkezdtem barnázni,egyből irány a kaáli és ott sem mondtak semmit.semmi gyógyi mert ha egy gyerek el akar menni az el is megy sajna.és vetélés is lett a vége.de azért most más a helyzet ,mert nem barnázok,igaz nem is biztos,hogy terhes vagyok.de majd kiderül.szerintem mindenki maga érzi mikor kell mennie.a sógornőm mikor megtudta hogy terhes,rá egy hónapra ment dokihoz,és semmi gond nem volt.szóval még nem késtem le semmiről.majd meglátjuk mi lesz.pihengess,és vigyázz magatokra! :wink:

Kép
timé&tati
 
 


Na akkor ezért nem tudok menni jövőhét pénteken uhra. Nem baj okosodjanak csak a dokik. :D
Vovanda: Nyugi nem görcsölök a témán azért tűnik így mert csak veletek tudom ezt kibeszélni.
szmet
 
 


Móni!
Én nem voltam kívánós a terhességem alatt,és nem is ettem sokat.32-ik héten +15kg volt rajtam.A maradék 3 hétben nem tudom mennyi rakódott még rám,mivel nem kelhettem fel az ágyból csak pisilni.Hátulról senki nem mondta meg,hogy elölről pocakos vagyok.De ez alkati kérdés szerintem.
Örülök,hogy mocorognak a babák szépen,de még hogy fognak...

Amint tudok rakok fel képet,csak várok valakire aki kicsinyít nekem,hogy fel tudjam vinni.

Kincs!
Kihagytam:NAGYON ÉDI A KISFIAD!!!!
Délután voltatok B.-nél?

Árnika!
Igen mi visszük,de már Kincsék voltak.Jó lenne veled is talizni.Valamikor délután lenne jó.B.-hez legalább is akkor megyünk úgy gondolom.Kincsnek is úgy jó.

Kép
ani0227
 
 


Jövőhét csütörtökön Debrecenben leszek :D :D :D
szmet
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Velünk nagyjából minden rendben! Lehet két baba van! Tudom, hogy hülyén hangzik, de nagyon félek tőle! Bár még nem biztos, hogy kettő van! Majd jövő hét kedden ismét megyünk a kaáliba, akkor többet tud mondani a dokim!

Mindenkinek minden jót!

Üdv.!
kjaja
 
 


Jó reggelt,napsütéses napot!

Ani mi 12után akartunk menni B.B.hez de mikor vártam a 6hetes nőgyógy vizsgálatra láttuk,hogy ott az autója. A dokim még sehol sem volt így megkérdeztem a lányokat,hogy ráér e B.B. azt monták igen menjünk nyugodtan. egy negyedóráig voltunk benn kb.

Kjaja voltál uh-n hogy azt mondod két baba van?
mi is szerettünk volna ikreket,de már látom hogy néha elég 1-et is megfürdetni és szopiztatni ha ordít :lol: vagy az ikreknél az egyik türelmes? :lol:

Moni a hízással csak annyira foglalkozz,hogy ne 30kilót híz és a cukrod rendben legyen! Kívánni én sem kívántam,csak az utolsó trimeszterben.
Pár héttel szülés után egy anyuka megjegyezte,hogy még van rajtam pár kiló :shock: :evil: :x (rajta 8hónapos gyerek után több volt pár kilóval mint rajtam..) sztem a szopihoz kell! Engem és a férjemet sem zavar (2-3kg) és ha a szoptatás után sem megy le akkor sem történik semmi..nem beteg barbibaba akarok lenni hanem egy boldog feleség és anyuka...
Persze ha 15kiló +lenne rajtam azt megpróbálnám ledolgozni..

Árnika már mondtam a férjemnek a szerdai talit,remélem sikerül összehozni :wink: és dumcsizunk

Vanda és Pasi
jól vagytok?

Szmet én drukkolok de azt is hozzáteszem halkan,hogy ha lombiknál maradtok és a kaáli nem kér új vizsgálatokat én nem kezdenék bele!Egy alapos kivizsgálás fél siker!
(bocsi lányok ! de Timinél és Árnikánál is elpazarolt kezelések vannak :cry: )

Timi jobban izgulok mint te!

Sikerült tegnap és ma is egyedül elaludnia a kiságyban kiskincsnek :D :D
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?