Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Jucus, szeretném megkérdezni, hogy Neked a lapar után mennyi idővel állt be a ciklusod, peteérésed? Nekem eddig nem volt peteérésem, ez a műtét megoldást jelent erre a problémára is? Csomó kérdésem van, majd összeírom a dokinak :)

Amúgy remélem, mindenki jól van!
kexi
 
 


Mindenkinek megjön a baja? Ez nem igazság.

Lehet, hogy jobb is, hogy nem hőmérőzök meg Lh tesztelek, mert valószínű belehülyülnék, azért is mert olvasom az Andit, hogy éppen milyen a teszt meg a hő.

Nekem majd jövő héten nem kell megjönnie.
Egyébként nem tudom i van velem mostanában, de annyira ingerült vagyok, hogy csak na. Lehet, hogy öregszem? Vagy hülyülök!!!! PEdig annyira nem vagyok idegbajos a baba miatt.
timejka
 
 


Sehol senki?Nekem még mindig csak barna,már 3 napja,kezd már idegesíteni! :roll:

Gabi:Úgy eltűntél!Pedig már olyan kíváncsi vagyok,hogy mivan veled?
:) Remélem,hogy jó hírekkel jösz majd!

Kép

Kép
syl100
 
 

 
 

Sziasztok!

Na, jöttem a mai tesztemme (bár, lehet, hogy már elkívántok melegebb éghajlatra vele...)
Kép

Megint csak halványabb, de a hőm, feljebb ment ma reggelre valamivel.

Timejka!
Én is azt hittem, nem fogom idegekkel bírni, a tesztelést meg ezeket, aztán semmi bajom vele. Csak megcsinálom minden nap, lefotózom, és kész. Ennyi! Szóval én sem azért tesztelgetek, mert görcsösen akarom a gyereket..
Csak így tényleg látom, hogy van peteérésem, ami az elmúlt hónapokban egyáltalán nem volt.

Kép
oriandy
 
 


Ez igaz Andy, de én idegzsábát kapnék ha tesztelnék és nem lenne peteérésem, íy legalább csak akkor vagyok szomorú amikor megjön.

Sziszko nekem is volt ilyen, hogy amikor meg kellett volna jönnie elkezdtem barnázni úgy kb. 4 napig, majd utána megjött rendesen. A dokim ezt a gyógyszerre fogta, amit éppen akkor szedtem.

Andy pénteken megyünk Sárvárra, már úgy várom, igaz, hogy nem lesz jó idő, de azért fürdeni tudunk majd a fedettbe. Meg remélem, hogy nem lesz eső, hogy tudjunk csavizni.
timejka
 
 


Timejka!!

Teljesen igazad van! Az elmúlt hónapokban én is magam alatt voltam, mert láttam, hogy nincs rendesen peteérés, de most... Tiszta Happy vagyok, mivel látom, hogy van! :wink: :lol:
Jó időtöltést kis városunkban! Aztán gyere ám majd a beszámolóval! :wink:

Kép
oriandy
 
 


Andi az jó ha van és látod is.

Holnap még jövök szerintem, aztán majd hétfőn. CSak eső ne essen.
timejka
 
 


Andy!

Ez már negatív.Hőd jó,ha még fenn is marad akkor tuti megvolt tegnap a péd!!!

Timejka!
Nektek kellemes hétvégét így előre is!Mi is utazunk,de csak Karcagra ballagásra.

Syl!
Szokott ilyen lenni neked?Hogy barnázgatsz menszi elött?Mert ha nem,akkor lehet baba is,csak a szervezet emlékezik a menszire.Tuti nincs baba?Mert ha meg van,akkor jó lenne dokival megbeszélni a pecsételést!!!

annus11
 
 


Timejka!

Itt most épp szakad az eső! és a hétvégére is rossz időt mondott sajna....

Annus!

Meglátjuk!!! :wink:

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok csajszik!
Reggel munkából megyek UH-ra! Kíváncsi vagyok mekkora és mennyi tüszőm lett a Clostitól és Merionáltól!
Holnap lesz a 14.napom,tuti kapok Choragont is!
Oriandy:énis sokáig mértem a hőmet (én hüvelyben) de besokaltam! Mindig azon agyaltam volt-e pém? Van-e pém?
Mióta nem mérem 2 hónapja sokkal nyugodtabb vagyok,az Uh pedig kimutatja! Pusszancs!
misszike
 
 


Annus!
A párom is azt mondta (kissé mosolyogva),hogy sokan inkább azért szoktak sírni,ha nem jön meg :shock: ...
cgabi
 
 


Misszike!
Hát, én sem nagyon akartam most hőt mérni, pontosan az általad leírt okok miatt. Hányszor, de hányszor volt, hogy méricskéltem és nem akart feljebb menni.... Megmértem újra meg újra és nem....
Hú, most is fosok ettől egy kicsit, de mára feljebb ment 0,2 fokkal így reménykedek... Aztán, ha nem, akkor hagyom az egészet.

Cgabi!
Most gondolj bele: én a barátnőmet kísértem el AB-ra, miközben én áhítoztam egy gyerek után...
Micsoda érzés volt. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
oriandy
 
 


Na nekem meg a fertyn VIP napjaim vannak,és csomó mindent kiírt!Igaz a pét rossz helyre tette,de csak azért mert a cover linet abból a pár hőből számolta ki!Én biztire tudom h 5-én volt a pém :lol: Mert utána már nem volt tojcsli!!!Na amjd kiderül!
Én úgy vagyok a méréssel hogy engem se zavart,de azért csak gondolkodtam rajta néhe...most pár napja mérem,lehet h kihasználom még ezt az 5 VIP napot....és addig mérem,pedig hétvégén nem is leszünk itthon,és nem volt szándékomban mérni :? Na ha nem felejtem el mérem,ha igen ,akkor így jártam!


Misszike!
Várunk vissza mit látott a doki!Remélem szép tüszőcskéket :wink:

Cgabi!
Mondjuk én alapból nem vagyok sírós....elég jól tudom tartani magamat...de ha sírok,na akkor csak úgy potyognak a könnyeim!

annus11
 
 


Van egy mix görbém is,felteszem,mert olyan szép színes :lol: Na ebben látszik,ha elcsúsztatom 2 nappal a mostani görbém,akkor hasonlít a legjobban az előzőekhez!
Kép

annus11
 
 


Na már megin én :lol:
Szóval a lila a mostani,a zöld az előző(erre azt mondanám h tök jó),a kék a 2 hónappal ezelötti(na ekkor kicsit taknyos voltam,itt se akkor van a pé ahova betette)

annus11
 
 


Sziasztok!

Annus!
Szépen fent van a hőd. Én sajna ma nem tudtam hitelesen megmérni, mert Dani nagyon rosszul aludt és hajnalban 2x is fent volt (5.40 és 6.10) és át kellett mennem hozzá. De az így mért hőm 6.35kor) 36,3 lett. Sajnos jön a foga és eléggé megviseli, így nem tudom, hogy a továbbiakban tudom-e majd mérni rendesen....

Nekem így alakult:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 28800_.png

A tesztet csak délután csinálom, de ha tegnap már negatív volt, akkor valószínűleg mára még halványabb lesz a csíkocska.
Szóval innentől kezdve: várakozó álláspont. :wink: :roll: :lol:

Kép
oriandy
 
 


Andy!
Igen,így hogy felkeltél nem pontos az eredmény!!!Háthaholnap tudod majd mérni!É is várakozom,bár nem sok esélyt látok babára,na de ez van :lol:

annus11
 
 


Andy az nem baj ha nincs meleg, csak eső ne legyen. Jó lenne csavizni Sárváron. Majd ha esetleg meglátlak az utcán, akkor odaköszönök.
timejka
 
 


Sziasztok!

Bekukk egy kicsit! :)

Kexi: nekem is volt most egy gyenge barnázás mensi előtt. (Bár a mensi is olyan volt,minha az utolsó napok lennének. Szóval inkább vérezgetés volt)
Timejka: mi is megyünk most hétvégén pihizni. :) Nálunk Balatonkenese lesz wellnesses, keddig. Jó lenne ha legalább az eső nem esne!
Annus-Andi: tök jó,hogy majdnem ugyanott tartotok a ciklusban! :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Sziasztok Csajszik!
Bal petefészkemben 2 pici tüsző van,amik nem érnek meg,de a jobb oldaliban 3 16-17mm-es! Kaptam ma még egy Merional szurit (amit beadtam MAGAMNAK)nálam ez is eredmény! Holnap Choragon,Szombat-Vasárnap :wink: :wink: :wink: menyország!
Oriandy:mennek ám a drukkok ezerrel!
Képzeljétek a sors fintora,hogy a barátném nem szeretett volna még babát és lám 2+teszttel ment dokihoz! Most már nagyon örül neki,és ÉÉÉNNN is!
Annus:neked is drukkkkkkk!
Pusza
misszike
 
 


Köszi !!!

Misszike!

Akkorhajrá nektek!!!!Sok sikert a babához!Vagy babákhoz :lol:

Napvirág!
Mi Kenesén voltunk nászúton :lol: Jó kis hely!!

annus11
 
 


Misszike jó kis tüszőid vannak, mindent bele.

Napvirág jó pihenést, lazulást! Mi igazán gyerek miatt nem tudunk wellnessezni, pedig el tudnám viselni, kicsi kényeztetés. Nagyon imádkozom, hogy ne legyen eső.
timejka
 
 


Sziasztok!

Ma reggelre sajna,megjött! :cry: Ez van!

Mindenkinek megy a drukk!!!Valakinek sikerüljön már!

Kép

Kép
syl100
 
 


Szép jó reggelt!

Sziszko!
Sajnálom! :( :(

Én megint nem tudtam megmérni hitelesen a hőmet, mert Dani az éjjel kb. óránként sírt fel. Ez az átkozott fogzás..... Már kikészít engem is, meg őt is!!

Kép
oriandy
 
 


Oriandy:Én sem tudom mérni a hőmet Réka miatt,úgyhogy már nem is foglalkozom vele abbahagytam!Ő is van,hogy rosszat álmodik és felsír,olyankor megyek át hozzá,neki már minden foga kint!

Kép

Kép
syl100
 
 


Na micsoda pangás!

Mi ballagáson voltunk tegnap.
És láttam vagy 40 gólyát!!!!Küldök belőle nektek is :wink: Hőmet viszont nem mértem én se...de lassan meg tesztelhetek....majd meglátom mikor lesz hozzá kedvem!

annus11
 
 


Hallóka mindenkinek!
Annus:azokból a gólyákból csak 2-őt küldj felénk,annyi éppen elég lesz! Tegnap Choragon volt,ma reggel pedig szúrásokat érzek! Remélem ez jelenti,hogy petécském(-im) kibújik(-nak) a helyéről!
Oriandy:mi újság Veled?
misszike
 
 


Sziasztok!

4-esre vizsgáztam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi mindenkinek a tanácsokat :!: :!: Drukkolok a teszt előtt állóknak, akiknek meg megjött, azoknak meg: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na gyorsan a mai napunkról....gondoltam lesz egy kellemes vasárnapunk végre,de neeem.Tévedtem!Reggel 7kor jön a telefo az uramnak,betörtek a munkahelyére.Elvittek egy autót is,az összes kisgépet stb.Szóval hívtuk a zsarukat,aztán irány Soroksár...szóval ültem rendőrautóban és láttam helyzsínelést is.Bibibi :lol: Most értem haza,de szegény férjem még ott van,még az örsre is be kell mennie megtenni a feljelentést,de szerintem napokig oda fog még járni....na így telt a mai napunk....

annus11
 
 


MEgérkeztünk Sárvárról. Andi nagyon szép város és tök jól éreztük magunkat, a Bencét ki se lehetett robbantani a vízből, nem is érdekelte más, csak a fürdés. Azért a Nádasdy múzeumot megnéztük, meg íjászkodtak a fiúk. Voltunk mind a hárman massagon, Bence is élvezte, azt mondta, hogy minden nap masszírozhatnák.

Annus akkor nincs jó napod ma.

Mindenkinek megjön mindig a baja? Nekem is meg fog jövő héten.
timejka
 
 


Sziasztok!
Annus!
Nem semmi nap, azért a helyszínelésért irigyellek.... én is úgy megnéznék egyet élőben :oops: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép

Aki be akar kerülni a tábliba az szóljon.Vagy ha vki vmi rossz adatot lát,akkor is szóljon bátran!

annus11
 
 


Ja és Gabi1???????

annus11
 
 


Én is kíváncsi lennék,hogy mi van Gabival!Már egy jó ideje nem jelentkezett!

Nagyon pangunk,senki nem ír! :cry:

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem tudtam jönni, de a hétvégére elutaztunk anyósékhoz, és ott nincs net. A hőmet már nem mérem, mert itthon felejtettem a hőmérőmet, és mivel kiesett 2 nap, gondoltam már nem is érdekel.
Annus!
Javítanád a táblát? Mert már a palástot iszom! Én a teszteléssel most várni fogok, mert ha esetleg késen és ez a baba miatt lesz, akkor ott lesz még utána is, ha meg nem, akkor meg úgyis megjön! Elég nega tesztet láttam már! Elég volt belőlük!!

Kép
oriandy
 
 


Andy!
Akkor azt is odaírom!Mindenkinél úgy van h ha cicka+palást,akkor értelemszerűen mikor mit.Nem akarom 2 hetente átírni hogy most meyliket issza éppen,oké :lol: Úgyis csak összezavarodnék benne..... :roll:

annus11
 
 


Sziasztok!
Annus: betennél engem is a táblicskuba? Megint kezdtem a clostit 2X1-et, most várok a pé-re. 2007. június 1 óta próbáljuk, van egy gyerek.: Máté.
Köszi
Ja és a még régebben valaki írta, hogy diétázik és nem tudja, hogy szabad-e ilyenkor, de hogy írt valami szakértőnek. Válaszolt? Engem is érdekelne...

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Én egész nap néztem a monitort és leltároztam. És ugyanezt fogom tenni holnap és holnapután is :shock: :shock: :shock: Olyan szép nyuszipiros szemeim lettek,hogy csak :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Annus!
Betennél engem is? 2006. márc. óta próbálkozunk, Bromo+Closty+palást. Köszike :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Okéééé,betettelek titeket is!!! :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!!!

Na, vagyok ám, csak annyi a dolgom mostanában, hogy egy fél percre sem tudok leülni a gép elé....
Annus!
Természetesen megfelel, sőt!!! Tökéletes úgy, ha mindkettő teát beírod!
A hőm ma reggel csak 36.3 volt, de 2 órával a mérés elött fel kellett kelnem Danihoz. Szerintetek?? Most vagy amúgy sem ment feljebb és nincs baba, vagy ennyire számít, hogy mennyit alszok a mérés elött!?

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok lányok!
Kicsit eltűntem, mert megvolt a nagy költözés. Sajnos net még nincs otthon, de a hétvégére már bekötik.
Sajna nekem megjött a költözés előtt, de ez várható is volt. Viszont voltam dokinál miután elmult a menzim és megvizsgált. Azt mondta, hogy mind a két oldalon van két-két tüszőm, ami nagyon biztató. És már menzi után 4,6 mm nagyonk voltak. Azt mondta a doki, hogy nyugi és ne a babán járjon folyton az eszem. Hát most úgy leköt az új ház, hogy szerintem menni fog:-) Remélem hogy ebben a hónapban sikerül a baba, mert már ideje lenne. Most próbálok megnyugodni és arra öszpontosítok, hogy ne idegeskedjek.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!
Hát, lányok.....
Van egy sanda gyanúm! Ma reggel nem volt semmi akadálya, így megmértem a hőmet: 36.3. Szóval nem túl bíztató! Vagy szerintetek még így is lehet baba? Törvényszerű a hő emelkedése terhességben????

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Elméletileg igen!Hanyadik napon vagy?Mikor kéne nem megjönnie?
Bár ismerek olyat akinek csak 36.5,de ő több műszakban dolgozik,tehát nem mérvadó a hője.....

annus11
 
 


Misszike: :) Ügyi vagy,hogy be tudtad adni magadnak! :)
Annus: hát nem irigyellek a rendőrség miatt! De azért tök jó,hogy ilyen optimista vagy és minden rosszban találsz valami jót! :) Amúgy mi is Kenesén voltunk nászúton, lassan egy évvel ezelőtt,ezért is mentünk vissza :)
Oriandy: szerintem mensi lesz..persze nem biztos!
Csige: Ne is foglalkozz vele, koncentrálj erősen a költözésre! ;)
Sziszko: :(
Németh: jól emlékszem,szintén PCO? Állítólag diétázni szabad, de csak óvatosan,sokszor enni keveset,hogy sosem legyél éhes...de ezt csak fél füllel hallottam,nem tudom mennyi igaz belőle.

Kenese nagyon jóóóó volt! Igaz,nem ittam teát, néha néztem a hőmet....szóval nem foglalkoztam semmivel. Kíváncsi leszek,mi lesz. Holnap megyek dokihoz,elviszem uram vizsgálati eredményét,aztán megmondja mikor kell mennem átjárhatóságira....kicsit tartok tőle....jó lenne már túl lenni rajta! :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Sziasztok!

Én is nagyon eltűntem, de azért olvasgattalak titeket. Egyenlőre még piroska nem jelentkezett, de barnázás már 10 napja húzódik. Reggel csináltam tesztet, természetesen negatív. Viszont beszereztem a teákat: cicka, palástfű, málnalevél. Olvastam egy receptet, amely ezeket az összetevőket tartalmazza, plusz még rétiherét, meg eperlevelet. A tea neve: termékenységi, és három hónapig javasolják fogyasztani napi két-három csészével. Viszont Ti valamilyen rendszer szerint külön használjátok, ráadásul ciklusnaptól is függöen. Irnátok erről, hogy miért így használjátok? Dokival beszélt valaki a gyógynövény teákról?

Kép
Kép
tessza76
 
 


Sziasztok.

Köszi lányok a hiányolást, nagyon jól esett.
Utoljára kb akkor voltam amikor láttam valami csíkocskát, mellem feszült, abszolút terhes tünetek. Majd gombám lett. A hőm addig tök szuper volt, aztán a gomba után ment lefelé. Majd doki írt fel gombára kenőcsöt. És szombat reggel megjött. De nagyon nem olyan volt mint szokott rettentően fájt a derekam, a hasam nem is annyira. De az egész derék fájdalom kisugárzott a combomba. Aki már szült az gondolom tudja milyen. Aztán ilyen nagyobb darabok távoztak belőlem, ami nem alvadt vér volt. Dokimat gyorsan hívtam, annyit mondott hogy feküdjek le, vegyek be algopyrint és ha rosszabbul lennék akkor menjek be. Vérzésem szerencsére nem nőtt, teljesen normál mennyiségű volt. Vasárnapra ez a darabos is megszünt, és ma már csak egy pirinyo vérzés van.
Közben pedig tökre beteg lettem. Elment a hangom, fájt a torkom. Köhögtem. Úgy hogy most antibiotikumot szedek, már jobban vagyok.
Szedem a clostyt. 26-án uh. És eldöntöttem hogy peteérés után szedni fogom az utrogestánt, mert van egy sanda gyanum hogy az kell.
És nincs hőmérő, nincs lh teszt.

Hát ez volt velem. És neharagudjatok hogy nem jöttem, de nem voltam valami toppon, nem csak ezek miatt hanem családi gondok miatt is. De most már minden ok. Az építkezés miatt voltak veszekedések az unokatesómmal mert ők csinűálták, és igen mélyen érintett ahogy viselkedik és ezzel az egész családot széthúzzza. Na mindegy , próbálok nem ezen agonizálni, mert annk semmi értelme.

Egyébként gyerekek élvezik a nyári szünetet. Én meg lassan kezdek tanulni, mert ugye halasztottam egy félévet, így a dimloma munkát meg akarom csinálni nyáron, amit már elkezdtem, meg elkezdek tanulni a szigorlatra.

Bocsi hogy ilyen hosszú lettem.

Én sajnálom a mensziket, mindenkinek nagyon drukkolok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Napvirág!

Mi is tavayl voltunk ott nászúton,aug13-tól!Ha ti is ekkor voltatok...megeszem a kalapomat :lol:

Tessza!

Azért isszuk külön a teát,mert ugye más a peteérés elötti idő és más az utána lévő!Mást kell erősíteni!Például a palástot ugye peteérés után kell inni,mert az segíti többek között a beágyazódást!!Pé elött meg vagy málna vagy cicka.

Gabi!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: és még azt is akartam hogy :shock: :lol:
Nem semmi mik történnek veled!!!Remélem minden téren rendeződnek a dolgok!!!!!!Aztán gyere ha kedved tartja! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!
Tanácsot és tapasztalatmegosztást kérnék tőletek. Clostyt szedtem 5napig a ciklusom 2. napjától, sok-sok nagyon kellemes együttlét :oops: következett :), peteérésre utaló fájdalom (de ultrahangon nem voltam, a dokim majd csak a második Closty ciklusban akarja). Hőt nem mérek és nem tesztelek, mert akkor nagyon idegesíteném magam rajta, és ugye fő a nyugalom a babaváróknak. Na de ma elkezdett nagyon feszülni a mellem... Ez premens tünet is lehet, de ha esetleg összejött a baba, akkor mik lehetnek az első tünetek ? Terhestesztet csak akkor szeretnék, ha már a menstruációm is késik, ami jövő hét csütörtökre várható...
Köszönöm!
monka76
 
 


Szia Monka,
Hát szerintem ne éld bele magad, mert én is produkáltam mellfeszülős sőt hányingeres tüneteket is, de végül mégis csak megjött. Azt a menzi is előidézheti.
Persze alakulhat másképp is :D drukkolok neked.

KépKép
csige-bige
 
 


Monka!

Én is csak azt mondhatom h ez sajna nem jelent semmit!Az első clostys hónapoban én is produkáltam ilyet,hányingerem is volt ezerrel,aztán a köv ciklusban már nem volt.Szerintem várd ki a jövő hetet és csak a 2 csíkosnak hidj,főleg ha télleg nem akarsz ezen idegeskedni!!!!Na és persze csalódni!Sok siker a mielöbbi babásodáshoz!!!

annus11
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?