Új privát üzeneted érkezett!

".....jó sok antiszociális, kommunikációképtelen, de legalább elkényeztetett kisköcsög lepje el az iskolákat és játszótereket"

Ez a mondat mindent visz!!!!!

Tombolok a méregtől!
Vendég

Monácska: Ezt tuti nem anya szülte és nevelte, ki van csukva!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Monácska: én most anyázódtam ki magam ebben a topikban (érdemes... engem iszonyúan felhúzott a cikk, itt legalább levezettem egy részét...)
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9179562
Vendég

banyek... lőttek a munkahelyemnek... (kell nekem híreket olvasnom...) Még jó, hogy most lesz egy kis időm munkahelykeresésre...
Vendég

Csakegy: jól megírtad!!
de hogy lehet egyáltalán ilyen cikket felrakni az indexre?????? :shock: :twisted: az ilyen milyen ember???
de az, h a tücsköknek , bocsánat hegedű virtuózóknak havi 10 munkanapot kelljen dolgozniuk a havi 50 e -ért , az felháborító, azt nem lehet megcsinálni??? és ők tényleg a segélyért szülik a kölköket!!!
egyszer Zalakaroson voltunk egy hosszú hétvégén, és egy környező kisfalun keresztülmentünk. a posta előtt tolongott a fél falu, hó eleje volt, segélyosztás. ez normális???

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!
Bettika!
Gratulálok Bencéhez!! Minden földi jót kívánok nektek!!!

Kép
lara26

Monácska!

Az előbb mondtam a fiamnak...
Na gyere Te, eljövendő antiszociális, kommunikációképtelen, de legalább elkényeztetett kisköcsög, vegyelek az ölembe. És felvettem.
Nem sértődött meg! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kavics!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lara26

Ó, minden jöttment alaknak a véleményét nem kell szívre venni! Azért megáll az ész, hogy milyen idióták vannak...

Rambóka:
Katalinka szállj el,
jönnek a törökök,
sós kútba tesznek
onnan is kivesznek
kerék alá tesznek
onnan is kivesznek
cérnára cinegére
ugorj cica az egérre
cicc

Kérdésem van: nem tudjátok megjelent-e a Bébistart című folyóirat, vagy csak fog? Már nagyon várom. És lesem. És semmiképpen sem halaszthatom el!

Kép
k.ir

Kavicska :lol: :lol: :lol: :lol:

Basszus csajok, úgy tűnik Bartholin mirigy gyulladásom van, most vadászok orvost magamnak - mert ugye eddig "normális", kh-ban rendelő orvosom nem volt, csak "csúcsszuper" magándokikat fogyasztottam :mrgreen: Tegnap este amikor lefeküdtem az ágyba, apa is meglepődött, hogy mit növesztettem a hüvely bemenethez :?
mniki

Mniki!

Bocs, de úgy elképzeltem:
"Mondd anya, mióta vagy te megint szűz?" :lol:
Remélem nem sértődsz meg! :oops:
Ha jól emlékszem Vöcsöknek voltak hasonló gondjai, esetleg próbáld meg priviben, hátha jár még erre!

Csakegy!

Akkor sürgősen keress egy TB tanácsadót, mert volt valami törvényi változtatás, ami azokat érintette, akiknek gyed/gyes alatt megszűnt a munkahelye! Nem emlékszem konkrétan, de nagy kicseszésről volt szó, azt tuti! :!:

Monácska!

Ez az ember nem normális! :evil:
Vagy a felesége utált gyereket nevelni és inkább megindokolta neki, h. miért akarja beadni a kölykeit bölcsibe, ő meg azóta is azt szajkózza, mintha igazság lenne.

Az a baj, h. itt senki nem beszél arról, h. a GYES 3 éve többnyire nem csak a gyerekneveléssel megy el, hanem a kistesóprojekttel is!
Ha a 2. év végén visszazavarnak dolgozni, tuti az lesz a munkáltató első (persze nem eurokonform) kérdése, h. "Ugye nem akar mostanában megint szülni?". És egyből be is vagy csapdázva, mert retteghetsz, h. a következő leépítésbe belekerülsz-e!
Ezzel csak az egykék száma fog nőni, meg a mi majdani eltartó rétegünk vékonyodni!
Magunk alatt fűrészeljük a fát! :evil:

Amelyik pasi meg azt hiszi, h. biznisz GYES-en otthonmaradni, az tegye csak meg! :evil: Szerintem annak, aki nincs végképp rászorulva, az az alig pár tízezer éppen elég ösztönző erő, h. húzzon vissza dolgozni! Még akkor is, ha szíve szerint elgyerekezne még egy darabig. :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Helló!

Rambóka!
Én így "tanítom", ismerem:
Katalinka szállj el,
jönnek a törökök,
sós kútba tesznek, onnan is kivesznek
kerék alá tesznek, onnan is kivesznek
ihol jönnek a törökök mindjárt agyon lőnek vagy
ihol jönnek a törökök mindjárt ide érnek. (én előbbit ismerem gyerekkoromból, de sokan az utóbbit tanítják hogy ne legyen benn erőszak. :? )

Megyek cikket olvasni!

Légyszi csendben nemszorkolni szíveskedjetek hosszasan minden nap picikét egészen augusztus 13ig. Ugyanis ma erősítettem meg egy múlthéten személyesen leadott óvónői pályázatot a leendő lakhelyünkön. Ugyanis óvónénit keresnek aug végétől. :roll: :wink:
Ja és ha minden igaz megyünk nyaralni a 2éves házassági évfordulónk hetében júliusban méghozzá tengerpartraaaaaa, legalábbis ha nem jön közbe semmi. Remélem mert előleg kifizetve!

hajni...
Budaörs

Rambóka: hivatalosan (még) nem szűnt meg... az szerintem még 2-3 év minimum (ld. új tulajokkal éveken át együtt dolgoztam és most ők főnök kategóriába kerültek... és iszonyúan lenézik/hülyének nézik a magyarokat... )
Vendég

Hééé, Zsizsik!!! Jól látom???
Nem szurkoltam, nem is gratulálok, semmisemmisemmi.
De azért minden nap írd meg, h mivan, jó?

Kép
k.ir

KIR !!!! Helló !!! de régen jártál erre !
Igen, van egy kis pöttyöm, írtam is a csajoknak, hogy mindenkinek nagyon köszönöm, hogy nem drukkolt, meg is lett az eredménye !!! :lol: :lol: :lol:
Ma voltam Uh-n, a pötty közben szép petezsákká nőtte ki magát, 6mm-es ! :lol: Csak sajna növekszik mellette valami mióma szerű szarság, ami eddig nem volt látható, bezzeg most igen.... :cry: :cry: Nem kicsit vagyok beparázva most ettől, Arnold doki elküldött Uh felülvizsgálatra az egyik kollégájához, holnap du kell menjek. De ahogy utána olvasgattam, sokan kihordták már a babát mióma mellett is....na, majd agykontrollal ráhatok, hogy szívódjon fel a búsba, hagyja a pöttyömet növögetni !!! :evil: :evil: :evil: :!:

Hajni, picit sem drukkolok akkor, látod, ez bejön..... :lol: :wink:
zsizsik

JAJ, HÁT A LÉNYEG !!!!!MAJDNEM ELFELEJTETTEM !!!

ÉN MÁR TUDOM KI A ZEBRAPÁROM !!!! :lol: :lol: 8)

Remélem, hamarosan ő is bejelentkezik, és személyesen mondja el, én hallgatok mint a sír.......belőlem ki nem húzzátok ki az....!!! 8)
zsizsik

zsizsikkkkkkkkk.............ne csigázz!!!!!!!!!!!!!!!!

szerintem ha rászervózunk itt sokan a miómádra, hogy tünjön el, tuti eltűnik!!!!!!!!!!!!!!!!!! huss el mióma!!!!!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

hé... követeljük a zebrapárt:)))))) (na lássuk csak... vannak itt még jelöltek:)))))

(asszem csinálok végre egy vonalzót mert fogalmam sincs, hogy hol tartok...)
Vendég

zebrapártakarunk,zebrapártakarunk!!!!!!!!!!!

miómaeltúnés múkodj!

hajni...
Budaörs

ki az aki mostanság eltűnőfélben vagyon????és nemizgulni kell érte??? (nemtom miért de nekem pogi jutott eszembe)

hajni...
Budaörs

Zsizsik: nem lesz gond!!! Ez a baba nem csak azért jött, hogy megmutassa magát hanem mert be szeretne költözni a szobájába néhány hónap múlva:))))
Vendég

Zsizsik, MINDEN rendben lesz !!!!

NE MÁÁÁ, Te már tudod ki a zebrapárod, minket meg furdal a kíváncsiság :lol:

Rami :lol:
odáig el sem jutottunk, hogy ez a kérdés felmerüljön :?

Dimet, Zsuzsi el is aludt ? :wink:
mniki

Hajni, én is Pogira gondoltam :wink:
mniki

Bettica! Hatalmas gratula!

Zsizsik, privi ment! És ne aggódj, a babód majd kitúrja a csúnya miómát. Már ha egyáltalán az!

Zebrapár! Jelentkezz! (Nekem is Pogi a tippem, és még valaki...)

Kép
mamint

húhúú csajok oltári jót kajáltam annak ellenére hogy mostmár rendszeresen kínoz a hányinger este, éhes is vagyok meg nem is ennék is meg nem is. Befigyelt egy tonhalas borsós-répás-pariszószos szmötyi lilahagymakarikákkal és izé hogyismondjam vagy 2 koviubival. Éééééén aki rühelli a halszagot és a halat :shock: És most vajas pattogatottkukoricát fogok enni dvd-zés közben.........

Árulja el nekem valaki hogy mitől ég, feszül a cicim estére kelve, pont este????? És a hányinger vagy émelygés vagy nemtomhogynevezzem????Terhesség kizárva hisz 8 napja 36,3-36,4 között mozgok. Olyan egyenes a hőtérképem mint a vonalzó. :? Premenst szedem, úgyhogy nem értem.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 74400_.png

hajni...
Budaörs

mamint csak nem Magad vagy a tipped???

hm lássuk csak ki lehet még????Lyutka????

hajni...
Budaörs

zsuzsi el is aludt. 8kor. és kel 1kor, 2kor, 5kor........6kor. :?

Kép

dimet

Tippeljetek csak, tippelgessetek..... :lol: :lol: :lol: de mindenkinek vannak személyiségi jogai, és ráadásul én is csak véletlenül tudtam meg, nem azért, mert rám lett bízva titok. Ezért én tuti nem mondom meg, de egy biztos: VAN PÁROM !
Drága párom, jelentkezz, ha gondolod, szeretnénk veled/veletek együtt örülni !!
zsizsik

Zsizsik, ne csináld mááár!!!!!!!! :( Lyukas oldal nagy hassal elég hülyén fog mutatni nálam...
Minden rendben lesz, ne félj!!! Mióma monnyon le!!!!

Kép

Kép
anyoooka

na de mi van ha ez a zebrapár nem jelentkezik mert szégyenlős?:))))
Vendég

tippem:Pogi v. Rejó.

kibújt a 2. fog :lol: ez is hangtalanul! :lol: ezt sem vettem észre, csak rötyizett egyet és ott figyelt!
Vendég

szerintem nem Rejo (ő határozottan nyaralást tervezget... ami ugye szuper babacsalogató tevékenység de nem hiszem)....
Vendég

Pogi, vagy Lyutka...

Hunci, ez igen! Szerencsések vagytok, hogy egyáltalán nem viseli meg Huncit a fogacska! Remélem, ez így is fog maradni míg az összes kibújik!

Kép

Kép
anyoooka

Zsizsik, csak nem a dokinál futottatok össze? ;)

Kép
mamint

Aztamindenitirgumburgum!!!Tessék jönni, akárki is az, hadd örüljünk!
Bár bárki az, így is örülünk, de azért mégiscsak legyen már neve a gyereknek! :lol: :lol: :lol:

Mi is tervezünk nyaralást, pihizőset, nem aktívat :wink: , igaz, hármasban, így érdekes lesz :roll: a nagylány ma megint feltette a kérdést(de olyan komolyan és kétségbeesetten, mint még soha)hogy "mikor lesz kistesóm?" Jaj lányok megszakad már a szívem ettől a kérdéstől. És pont olyankor, amikor én meg megint pont türelmesre váltottam...

Kép
Kép
zazzy

Téééééééééééééééééééééééényleg mindketten Arnoldnál voltatok!!!Jaaaaaaaaaaaj lányok lécccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Kép
Kép
zazzy

rejo, hallod?? meg lettél gyanusítva :D

Kép

dimet

Lyutka 10-enxedik napon van a múltkorjában feltett tábli alapján elméletileg, és asszem júmiusi lombikjuk van/lesz ha jól rémlik, épp lehet ő is, hiszen lombik előtt sokan babásodnak :lol: , de Tücsi is eltűnt nagyon, de nekem maradt Pogi v. Rejó.
Vendég

kinél lehet fogadni????? :twisted:

hajni...
Budaörs

Szió!

Visszaolvastam :) Új zebra??? (Rejo???? :o de jó lenne….)

Bettica!
Izgii ahogy alakultak a dolgok :wink: Tetszik, hogy az indulásig pötyögtél ide :) ( hehe—online szülés)
Most pedig gratulálok a kisfiatokhoz. Kívánok nektek sok egészséget, boldogságot és tejecskét! Ügyes csajszi vagy! Szép a név!

Kavicska!
Elolvastam a szombati rövid :wink: írásod. A tejed nem értem :o Nálam is amugy előfordul, hogy nem csökken a tejem, de én arra gondolok, hogy mert nem szopizunk. ( napi 1x)
Barátok: nekem meg az a gond, hogy ugyanugy jönnek, mint babás korszakom előtt és eüldögélnek itt órákat én meg ugráljam körbe őket. ( mikor fejjek???)
Bébiszitter: szerencsés vagyok, apum és anyum rajonganak a piciért, naponta jönnek hozzánk. Úgyhogy „összeszoktak” és bármikor vállalják a tehermentesítésem. Anyósom aki velük él, ő is elvan a picilánnyal, de ő idősebb (69) ezért nem akarom leterhelni. Apa meg 100% segítség…etet, fürdet, pelenkáz és vigasztal ha kell. Sőt egy napot nem hagy ki, hogy ne legyen a picivel 2-3 órát minimum.

Monácska!
Nagyon csini a nagyfiad…irtó büszke légy rá!!!

Lara!
Csodaszép a lányod..imádnivaló! És nagyon ügyi is.

Nekem akadt pár kérdésem:
Mit kellene ilyenkor a babának már látnia???
Hasfájós babám csak nekem van??? Mi segíthet??
Normális, hogy csak segítséggel megy a kaki??

Egyébként jól vagyunk. 3 óránként hamizunk, közte sokat alszik a baba vagy nézeget. Általában üvegből iszik, de ismerkedik a cicivel is csak irtóra lefárad, nem bír annyit szívni. Lehet a technikája is rossz, nem tom mivel fogalmam sincs. Napi 2-4 órákat sétálgatunk. Minden este kb 7-10 között van sírás, fájogat a hasa, van hogy vele sírok úgy sajnálom :(

Pár fotó a csinilányról:
apuék ágyában:
Kép
hiszti: Kép
jó a kedvem:
Kép
útra készen:
Kép

Puszi!

Gina
Vendég

anyósom velünk...javítás :oops:
Vendég

annyira izgatott vagyok, hogy beficcent egy zacsi olyan mikróban csinálható pattogatottkukorica....ajajjjjjjjj......... :oops: :roll:

kérek mindenkit szépen küggyétek a menstruációt felém, ugyanis besz@rok úgy fáj a hasam megjövősen,hogy alig bírok ülni, ablak tárva nyitva.......várom.....

hajni...
Budaörs

Ginuskám, ez a kislány gyönyörű!Szépen kerekedik!!!!!!!Anyatejes babáknál normális a kevés kaki, nem tudom milyen segítségre gondoltál, de massszíron kívül meg lábfelemelgetés a pocikhoz-on kívül nem kéne más, nehogy hozzászokjon, van hogy 1 hétig sincs kaki anyatejeseknél!Hasfájás:gripewater vagy alie vera gél.Én ezeket adtam, alie verat azóta is.
Vendég

azta de bunkesz vagyok!elfelejtettem írni.....

Bettica!
Legyen sok sok örömötök egymásban-hármasban!Gratulálok!Ügyes és gyors voltál Bence Fiacskáddal együtt!

hajni...
Budaörs

Gina!
Ez a kis tündérlány olyan nagyon aranyos. Az az útrakészülős kép........

hajni...
Budaörs

kaki segítség:
hasmaszír néha masszázs krémmel + lábtorna ( ha nagyon szenved 2-3 naponta szélcső)
Vendég

Gina!
Hogy milyen gyorsan nő ez a csöpp lány!Nagyon édes!

Hajni!
HAJRÁ!!!!Küldöm az éterben pirit! :lol: Neked mindig ilyen terhestünetekkel jön a mensi??? :shock: Múltkor is gyanús voltál, aztán mégsem lett "csak" mensi. Most megint amiket az előbb leírtál :shock: irigylésre méltó! :lol:
Na jó!Viccet félretéve, jöjjön a mensi ha jönni akar, de én inkább a sok gólyából cserkésznék már be egyet!!!

Hát én esküszöm nem fogok tudni elaludni ilyen kétségek között, Zsizsik, mondd meg annak a zebrának, hogy itt már nagyon várják!!!
Egyébként olyan hihetetlen, hogy mindig így bejön ez a zebrapár dolog!

Kép
Kép
zazzy

Ginuska, csodaszép Dorina baba! :)
Osztom Hunci véleményét. anyatejes babáknál nem gond, ha nincs kaki napokig!

Lyutkát visszavonom, most néztem a vonalzóját, 19. napnál tart...
Pogi... :) Egy dokihoz jártok Zsizsik, ugye?! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Ginus, én nem tudom, de én nem mertem a szélcsövet sem, meg a higanyos hőmérőt sem, nehogy hozzászokjon és utána is csak úgy menjen neki...nem akarok hülyeséget írni, de sztem a masszír és lábemelgetés elég, a puki kijön, kaki meg 5-7 naponta normális. Táposoknál minden nap kell, de anyatejeseknél nem...
Vendég

Gina!

Küldök privit!!!!

Ne máááááár!
Kérem szépen, nagyon nagyon nagyon nagyon szépen kérem a zebrapárt, hogy írjon!!!!!
Úgy szeretném tudni!
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?