Sziasztok,
Ari,
Köszi szépen,a nagylányságra nem is gondoltam,lehet,hogy ez lesz.
Az oltás infót is köszönöm szépen,így már nem idegeskedek
A mi dokinénink sajnos nem jön ki,csak sürgős esetekhez
pedig az sokkal jobb lenne.
Ortopédián voltatok? És mit mondtak?
Vizsgaeredményhez gratulálok!
Gombóc,
Nagyon szépen köszönöm a Dévény infót
Én úgy bízom benne,hogy használni fog.
Felálláshoz gratulálok
Úgy látom,Zsombi az élő példa rá,hogy igenis hatékony a Dévény módszer
Mariann,
Remélem megnyugtattak a lányok. Majd Marci is beindul nemsokára
Rám is rámtör néha a pánik,hogy Artúr már féléves elmúlt és még nem is forog
De járunk kezelésre úgyhogy asszem ennél többet nem tehetünk csak várjuk,hogy meginduljon
Andi,
Szerintem sem alultáplált Dani,pont jó
Nem kell hallgatni senkire,szerintem úgyis te érzed a legjobban,mi a jó Daninak
Nálunk a nagyszülők egy időben (sőt mindig,ha szóbakerült) azzal jöttek,hogy éjszaka ne etessem Artúrt,inkább aludjak. Erre a barátom azt mondta (persze nem a nagyszülőknek,hanem csak magunk közt) hogy a nemetetés olyan lenne egy kisgyermeknek (aki éjjel sokat eszik,nappal kevesebbet)mintha a nagyszülőknek ha nagyon megéheznének este és azt mondanánk nekik,hogy nem ehetnek holnap estig,hanem inkább aludjanak
Nem tudom meddig bírnák
Látom,már megnyugodtál,ez jó
Maci_2
Gratulálok a második fogacskához
Remélem hamarosan lezárják a nyomozást és lesz megint autótok
A karácsonyra tervezett matricákkal elkészültél?
Urszila
Ácsorgáshoz gratulálok
Köszi szépen a Boiron infót az UU-ról,akkor ma este be is szedem,úgy ahogy Tinának leírtad.
Zulu
Köszi az UU infót
Ügyintézés gyerekekkel
Találtál bébihotelt Budán?
Leszter
Köszi a Menjugate infót,megnyugtattál. Azóta le is tudtuk az oltást
Örülök,hogy egyenlőre nem verik szét a fürdőszobátokat.
Petra bőrének használt a kenőcs?
Már sokszor akartam írni,hogy te mindig olyan különlegeseket főzöl (szardellapaszta a múltkor meg rácponty). Van valami jó recept
forrásod? Megköszönném,ha megírnád
Mert én állandóan főzeléket,tésztafélét vagy húst sütök-főzök és ez már egy kicsit unalmassá vált
PIldi
Szumó Ancsi
De legalább nem kell aggódnod,hogy nem gyarapszik rendesen
Artúr is nehézsúlyú,
félévesen 8 kiló 94deka.
Zsuzsi
Köszi szépen az UU infót! Ma este be is szedem majd.
Nem tudnál egy kicsit hazajönni Mikivel telelni? A múltkor (mikor Sofka féle tali volt)
akkor kettesben voltatok Mikivel? Vagy tévedek?
Ann
Jobbulást! Szerintem sem törvényszerű,hogy csökken a tejmennyiség. Rajtam most van 2-3 kiló fölösleg. Ez nem sok ahhoz képest,hogy 20at híztsm terhesség alatt
de ahhot pont elég,hogy ne jöjjenek rám a régi gatyáim.
De most nem forszírozom a fogyókúrát,mert lehet,hogy ettől apadozik a tejem.
Még mindig jobb,ha dagadt vagyok,mintha elapad a tejem.
Toffi
Szurkolok neked,hogy hamar meggyógyulj
Norka
Gratulálok a sikeres vizsgához!
Momo
Zsebi lábsúlyzó
Hátha karácsonyra mégis fizet a biztosító és akkor meglesz az autó
Drukk,hogy jobb legyen a kedved.
Tegnap engem is elkapott a rossz hangulat (egyedül voltam a deddel,barátom sörözni ment)
megettem egy csomó csokit,amitől jobb lett a kedvem
Letudtuk ma a Menjugatet. Direkt jó hamar elindultunk,hogy elsők legyünk és már fél 1re odaértünk. Dokinő sehol,negyed 2 kor érkezett (lehet,hogy sürgős esethez
hívták,nem tudom). Erre kiderült,hogy 2 időpontot ki is osztottak (én nem tudtam,hogy már ez a rendszer,igazad volt Beu) 1re és 1.10re,persze ők mentek be előbb. Közben attól
féltem,hogy a vakcina megromlik (hűtőben kell tárolni) mert már 12től úton voltunk. Persze a rendelő mint a szauna,volt vagy 26 fok,Artúr bodyban is jól leizzadt.
Szuri után meg az elkülönítőben vártunk egy fél órát,miközben egy másik szintén oltott 1 éves kisfiú össze vissza fogdosta Artúrt meg a cuccait.
Artúrt felvettem,hogy ne tudja elérni és már alig vártam,hogy jöhessünk haza. Azóta nem lázasodott be Artúr,szerintetek várható a láz?
Szóval már amúgy is kezdett elegem lenni ebből a rendelőből (állandóan a hozzátápit nyomják már 2 hós kortól)meg mindig sokat kell várni és messze is van,szóval most át szeretnék jelentkezni egy közelebbibe. Csak az a gond,hogy állandó lakcímünk a nagyszülők címén van,de albérletben
lakunk egy másik (II.) kerületben. Szerintetek az itteni gyerekdoki köteles fogadni vagy visszautasíthat a lakcím miatt?
Sziasztok,
Ildi