Új privát üzeneted érkezett!

szia nusildi
tényleg jó ez az oldal :lol:
felmentem a babaholmiolcson.hu oldalra, tök jó árak vannak. vol már valaki abban az üzletben vásárolni /Bp,Nagykörösi út 53/

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


timi En meg nem voltam ott,de ha tenyleg olyan olcso,megeri felmenni bpre.de ugye ezek nem hasznalt cuccok?majd megnezem jobban az oldalt

Kép
babe.
 
 


Kép
Kép

Tegnap jó nagyot sétáltunk a kutyusainkkal. (A hátam mögött a mogyoródi Hungaroring). A fehér pöttyöset (Kuba) 2001-ben fogadtam örökbe menhelyről, egy szeme van, nem kellett senkinek. A feketét (Pákó) 2002 májusában találtam 2 hetesen kidobva a patakpartra.
Képzeljétek, még 4 hétig cumiztatni kellett, miután hozzám került. :) Igazi főpróba volt a gyereknevelésre. 4-5 óránként evett.

A pocakom még csak ennyire látszik, mint ahogy a kép is mutatja. Szóval szinte semennyire. Nem baj, majd beindul az is szépen.

Folyás: nekem sajnos régen nagyon sokszor volt, amikor az előző férjem védekezés nélkül hűtlenkedett, és mindenféle dolgot hazahordott. Herpeszem nem volt, de minden 2-3 hónapban voltak problémáim, csak nem értettem, miért, amikor én meg hűséges voltam. Ezzel nem célozgatni akarok, de sajnos ez is benne lehet a pakliban. Terhesség esetén azonban inkább a felborult hormonális egyensúly lehet az oka.
A jelenlegi férjem mellett egyáltalán nincsenek gondjaim.


Kép
szöszke
 
 

 
 

Én viszont inkabb attol tartok, h lehet h 2xra a parom visszafertőzött , mert az előző bakteriális gyulladásomnal átadtam neki, az még a terhességem elején volt, 10 hét körül.
Bar neki nincsenek tünetei, de ez általaban igy van a férfiaknal.
Hú, de ciki ...:oops:

Szöszke, tényleg jó pici még a pocakod :) Nekem 1-2 hete indult be a növekedés, és elég gyorsan nőtt sokat.
majd rakok fel képet, ha nem leszek lusta csinálni :P

Kép
babe.
 
 


Ildi!
hu, nekem ez a babaágy összeállitás nagyon bejön, nekünk is pont ilyen van, csak mi használtan vettük. az előzőhöz képest ezért jobb, mertmajd meglátod, hogy iszonyat ruhamennyiség fog összejönni, és nem fogod tudni majd hova tenni.nekünk nagyon kellett a komód is:-)
emmalena
 
 


szerintem új. aztán ki tudja.
ha megtudsz róla valamit, irj

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Szöszke
Rajtad nem is látszik, hogy terhes vagy!!! Nekem meg akkora a hasam, hogy sokak szerint már mehetnék szülni... :roll: Na mindegy! Nekem nem fáj, az emberek véleményét meg lesz@rom (már amikor sikerül :roll: ).

Ildi
Ez a babaágy összeállítás nekem is nagyon tetszik. Szerintem sokkal jobb mint amit előtte mutattál, pedig az is nagyon tetszett. Lehet, hogy keresek tavalyi képeket és megmutatom a mi gyerekszobánkat. Ikeából tök olcsón be lehet rendezni a szobát....

marek
 
 


Kép Kép

A kiságy nem Ikeás, de a pelenkázó mellette (ami nem látszik :lol: ) és a komód az.

marek
 
 


Sziasztok!
Timi: Mi is 7 éve vagyunk együtt a férjemmel, és szintén május 10.-én esküdtünk- igaz, mi 5 éve :D
Folyás: nekem is volt egy erős folyásom, és nekem is a vége felé már kissé sárgásba is játszott. Szóltam dokinak, ő fölirt vmit (glob.nistatynos?!), amitől aztán teljesen elmúlt, visszatért a normál állapot. Az érdekes az egészben az volt, hogy sem duzzanat, sem pirosság, sem viszketés nem volt érzékelhető. Szol szerintem azért érdemes szólni a dokinak.
Mindenkinek szép estét,
Marcsi, aki még mindig nem tanult meg vonalzót beilleszteni :)

macianyu
 
 


Jó reggelt!

Marek - nagyon tetszik a kiságy amit feltettél, szerintem maradok ennél a változatnál én is, amit feltettem az előző lapra. A kombiágy is jó, de talán egyszerűbb az élet egy olyan pelenkázóval, ahová a sok babaruhát is be lehet tenni.

Babe, Timi - ezen az oldalon http://www.babaholmiolcson.hu új dolgok vannak, nem használtak! Egyik régi barátnőm vette itt a kiságyat, szerintem érdemes megnézni.

Szöszke - olyan édesek a kutyusok és örülök, hogy vannak még igazi állatbarátok, én is élek-halok a kutyákért és befogadnám az összeset, ha tehetném. Ezért is szeretnék pár év múlva kertes házba költözni (meg amúgy is most 2 szobásban lakunk, ha jön még egy gyerek... :? ), hogy lehessen kutyu, mert nekünk van, csak anyuéknál maradt. Bár ő már nagyon idős, 12 éves lesz szeptemberben, de olyan, mint egy családtag, sőt, nem csak hogy olyan, ő családtag :lol:
Pocid tényleg nem látszik, de majd megnő, a lényeg, hogy a baba fejlődik és minden rendben van veletek!!!

Kókuszmatrac? Én mindenhonnan azt hallottam, hogy az sokkal jobb, mint a szivacs, mert nagyon jól szellőzik, jó a légáteresztő képessége és keményebb, nem süpped bele a baba és tartósabb. Persze szerintem a szivacson is elalszik :D

Csajok, nem írtatok a túrkálós vizsgálatról még, amit kérdeztem az előző oldalon, hogy szerintetek mikor nézi már a doki a méhszájat? Mert hallottam olyat, hogy a 28. héttől már mindig megvizsgál :?

Na megyek készülődni, sajna meló, de legalább nincs dögmeleg, majd bentről jelentkezek, ha tudok,

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jaaaaaaaaa, a táblázatot nem tudom már, hogy ki csinálja, de Bogi lányunk lesz :lol: Bocsi, hogy elfelejtettem, de esküszöm, olyan az agyam, mint a szita, ügyfelem is mondta, hogy ilyenkor már a nők befelé figyelnek, ha hát én totálisan :oops:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi
Nekem a dokim minden hónapban megnézi a méhszájam. Úgyhogy nemtom máshol hogy van. Engem ez nem zavar, sőt jó, legalább időben megtudom, ha elkezdett nyílni és abbahagyom a tornát, szexet, szaladgálást....
Egyébként szerintem ez is doki meg persze kórházfüggő. Viszont nem hiszem, hogy 28. héttől sűrűbben néznék... :roll:

Marcsi
Sikerült megszerezni a Kállai Ildikót? Ha nem szólj és valahogy felvarázsoljuk ide!

marek
 
 


sziasztok

remélem mindenki jól van :lol:

marek
nagyon jó a kiságy :lol: nekem tetszik így :lol:

sajnos babócám még mindg nem mocorog sürűbban, a 4-5 napot szigorúan betartja.
mától írnom kell a mpzgásokat/nap-órára pontosan/

nusildi
nálunk ha jól tudom a 28. héttől minden alkalommal megnézik a méhszájat.
mondjuk nekem most is, mert nyitva vagyok C:2100-ra már a 13. héttől, vagy legalábbis akkor vették észre :wink:
és így már nem is 3 hetente kell menyjek kontrollra, hanem 2 hetente kell vissza járnom

de igazat adok mareknek,mert jobb ha idejében észreveszik,mert nézik rendszeresen, ha esetleg elkezd kinyílni.

vigyázzatok magatokra.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ildi!

Az én dokim minden hónapban megvizsgál, az elején utáltam, most már szinte hiányozna :D
nekem ez megnyugtató, hogy tudom mi újság van odalent...

Marek!

szuper a babaszoba, az ikeás cuccok tényleg nagyon kedvezőek.

Huu, csajok, szoritsatok most ezen a héten nekem, mert már nincs böli, Ábel itthon van egész nap, és szombaton államvizsgázom.nagyon parázom...de nem is ettől tartok, hanem, hogy ez a hatalmas izgalom meg a stressz nem tesz jót a babának.Ha csak rágondolok, felmegy a vérnyomásom, és Emma rögtön elkezd rugkapálni, szóval, tuti érez valamit,pedig még nem is vagyok a bizottság előtt...wááááááááá
emmalena
 
 


Sziasztok!

Még nem hívtam a dokimat, megvárom a vizitet, mert tudom most ér be a kórházba....remélem ma tud fogadni.

Ildi...szerintem is a 28.héttől minden hónapban illik méhszájat nézni, mert ahogy nől a baba, a súlytól jobban nyomja a méhszájat.
De, ha nincs panaszod, akkor előtte ritkán nézik. De külön kérésre biztos bekukkant :wink:

Szépek a kiságyak! Én sem szeretem a zsúfolt mintát, szerintem a babát is zavarhatja, inkább kevesebb de színes. Nem?
Bár nekünk a rácsvédő elég pasztel színű, mert alváshoz talán az jobb, de a szoba más részeire tervezek élénk dekorációt! :D Csak pénz kellene..... :?
Én is megnézem ezeket a netes Tesz-vesz, és bőrze oldalakat, de ezzel az a bajom, hogy ezt látni kellene, megfogni....ilyesmi, és ha amúgy is fel kell érte menni Pestre, az már nem jó! A párom nagyon nem szeret Pestre menni :roll:

Folyás...hát igen bárhol -bármit elkaphatunk! Szerencsére eddig még megúsztam, de régen sok bajom volt a candidával...a férjem mellett nincs ilyen. Biztos partner függő is. Aki cigizik és sok édességet eszik és koffeint, élesztőt, az hamarabb elkapja...mert a gomba szereti a cukrot :evil: A szemét!
Babe....ha már 2x megfertőzőtt a párod , akkor gumit kéne használni! :roll: Nekem annó ezt javasolták. Mert ezek alaktomos dolgok, akkor is ott van, ha már nincs tüneted! :(
A baci az más kategória...talán jobban kezelhető, de terhesség alatt veszélyes! Én azt mondom mindenki ragaszkodjon egy-két alkalommal hüvelykenet vizsgálathoz! :wink:
Na megyek reggelizni......bár már lassan +7 kg-nál járok! :oops: :roll: Ti????
További szép napot!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sztem inkabb elküldöm dokihoz, az a biztos, akkor majd irnak fel neki is rá vmit.
Tegnap hasznaltam el az uccsó kúpot és mára teljesen rendbe jöttem.

Nekem is minden hónapban megnézik a méhszájat, de mégis szoktam aggódni, nehogy a 2 dokilátogatás közt kinyiljon, mert biztos előfordulhat.Olvastam h ha nincs gond a terhességgel akkor nem mindehol nézik minden terhesgondozáson, de hiába nem kellemes dolog azért örülök neki.

Kép
babe.
 
 


Jul.ba megyek legközelebb orvoshoz, amikor vesz kenetet a tünetmentesseg miatt...meg beirta a kiskönyvembe h Streptococcust is fog csinálni, nem tudtam mi z , mikor utánanéztem, midenhol mast irtak...vhol azt h tök veszélyes, vhol azt h nem, csak kell majd a baba születése után neki is gyogyszer.

Kép
babe.
 
 


Sziasztok!

Ti aztan jo sokat irtatok...
en mint mindig hetvegen kimaradok...takaritas, fozes kis tekerges...volt minden
Ma ujra meloba, es itt nagyon rossz ido van, majd elalszok a gep elott...fonok bennt van, igyhat vigyazba allni! (nekem :roll: )

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Ildi> nekem is volt ilyen görcsöm...kb kéthetente jelentkezik...azt mondják normális terhesség alatt, habár nekem azelőtt is volt má jópárszor..Kálcium+magne hiány.
Kerülni kell feltétlen a nyujtózkodást!!

Timi: üdv a csapatban

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok!
Már a mh-ről jelentkezem, hála tök pangás van :lol:

Dalma - én is nagyon elfáradok a mh-en, most is legszívesebben hazahúznék, néha emberundorom is van, pl. ma reggel a közértben mindenkinek oda tudtam volna csapni egy nagyot! :twisted: Főleg sorbanállás közben vagyok ilyen pukkancs. Egyébként vicces, mert ma is az egyik ügyfelem rákérdezett, hogy és meddig dolgozom, szeptemberig??? Én meg mondtam, hogy dehogy, júli végéig. Nem értem, olyan természetes a mh-ről menni szülni? :shock: Úgyis én érzem, meddig bírom, de már most sokszor nincs türelmem és én ugye egész nap ügyfelezek és ülök!

Egyébként ha a méhszáj kinyílik, azt megérzi az ember? :shock: Én nem parázok ilyesmitől, de azért mégis.

Emmalena - nem irigyellek, gyerek, vizsga, tanulás... de kitartást, szurkolok, az izgalmat nem tudod elkerülni, én is amúgy vizsgadrukkos vagyok nagyon, nem is tudom, hogy bírnék ki egy ilyen megmérettetést :?

Holnap nekem UH-ot csinál a doki, amúgy azért is gáz, ha közben még meg is vizsgál, mert amúgy 7 e az UH, de ha megvizsgál, még a terhesgondozásért is kell fizetni, szintén 7 e és azért az elég húzós!!! Persze minden pénzt megér, hogy rendben legyen minden, na de azért mégis, 14 e ft elég sok, főleg így a vásárlások elején, amikor még minden hátravan :roll:

Na megyek tovább dolgozni, kitartást mindenkinek!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Szöszke - Cukik a kutyák és ti is nagyon jól néztek ki!

Marek - Nagyon szép a babaszoba! Nekem is nagyon bejönnek az ikeás cuccok, mert viszonylag olcsók és praktikusak. SZerintem mi is ott fogunk első körben nézelődni, meg a barátainknál... :lol:

Emmalena - Nyugi! Tutira sikerülni fog, csak ne parázd túl! Annyit nem érhet!!! Kitartás!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


14.000 ezer tényleg sok érte :wink:
mivel gondolom az UH sima, nem 4D :roll: ?

bár inkább a terhesgondozásért sokallom a 7000-et, mifelénk olcsobbak jóval a dokik, persze, van azért itt is kivétel...
vagy tévedek? akkor bocsi

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Ildi
14.000 forint tényleg húzós... :shock: Az én dokimnál a terhesgondozás uh-val 7.000...asszem legalábbis. Én eddig egyszer voltam a magánrendelésén, akkor rákszűrést is csinált, úgy volt 10.000. Azóta a kórházba járok hozzá reggel hétre, ott is mindig adok neki, mert 7-re a magánbetegei miatt megy be... :roll: De így legalább nem kell pénteken csúcsforgalomban beautóznunk az Üllői útra, a kórház ott van az autópályától 2 percre, sokkal gyorsabban végzünk.

Emmaléna
Én is drukkolok neked! Nem lesz egyszerű a következő heted. Tud valaki Ábelre vigyázni amíg te tanulsz?

Ancsa
Holnap mész a dokidhoz? Utána írj, hogy mit mondott!!

Képzeljétek most vittük be anyukámat Kecskemétre a kórházba. Amíg vártunk elég feszültek voltunk, úgyhogy Boróka úgy döntött feldobja a hangulatot, olyanokat rúgott a hasamba, hogy mindenki látta... :roll: :lol: Tudja ez a gyerek, hogy mikor mire van szükségünk.... :lol:

marek
 
 


igen marek, holnap megyek reggel :roll:
írok utána hogy mi újság :roll:
drukkoljatok, köszike :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Nekem hál'isten sikerült 1 olyan dokit talalnom aki a terhesgondozásokért nem kér pénzt...még a 7e is sok, nem értem miert huzzak le ennyire a kismamakat..

Kép
babe.
 
 


mert kihasználják, hogy a kismamák minden pénzt képesek azért kifizetni, hogy biztonságban, jó kezekben tudják a kisbabájukat. :(
és ezzel vissza élnek a dokik, sokan, sajnos

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Reménytelen utolérni titeket, jól lemaradtam :cry: :cry:
Én sem tudtam hétvégén jönni, meg sem álltam 1 percre sem, háztartás, vásárlás, gyerekkel a játszón + biciklizni, Millenárison ugrálóvár+trambulin, vasárnapi gyerekbuli Telkiben stb.-stb. Most kipihenem magam - a munkahelyemen. Sok a munka, de legalább ülök. Jól esik, mert tegnap du-ra beindult a keresztcsontfájás nálam, ami azt jelenti, hogy fél óráig kelek ki az ágyból...ez Barbival is rettenetesen utáltam. remélem kicsit még rendeződöm, bízom benne, hogy csak túlpörögtem és egyszerűen fáj a derekam :? Jó lenne, mert még úúúúgy szeretném élvezni a nyarat :lol: :lol: :lol:

Timi! Szia! Érezd jól magad köztünk, remélem kellemesebbé tesszük a babavárásod! Klassz a képed, remélem hamarosan nagyobbat is látunk a babádról!

Tök jó babaszobáitok vannak készülőben!!! Illetve van, akinbek már kész is!!!! :lol: :lol: :lol:
Mi is a régi cuccainkat fogjuk újra összerakni, 120X60-as rácsoságy (Brendon, mert ez fért csak el, és máshol nem volt ilyenkicsi, árra nem emlékszem...), kókuszmatrac (Kika, mert itt volt a legolcsóbb!!!! 6.000.- asszem most is ilyesmi az ára.)
Pelenkázó a fürdőszobaszekrényünk tetején, olyan mint egy komód. DE most vennem kell nekem is egy komódot vagy szekrényt a szobába, mert a 2 gyerek cuccai már nem férnek el a mostani szekrényben :arrow: valamit vennem kell, akkor legyen az egy komód, és akkor nem kell a pelenkázáshoz a fsz-ban járkálni, elég csak a fürdetés előtt/után ott pucérkodni :lol: :lol: :lol: , mert csak egy törölköző szárító fűti a fürdőszobánkat és Barbinál is folyton paráztam, hogy megfázik....

Nektek hol mocorog a babátok? Marek írta, hogy már fent a köldökénél, és a többieknek??? Csak az én fiam élvezi a bugyimban levést? :oops: :oops: :oops:
Sokat mozog, de nem fajlandó feljebb jönni :?

Andi
Kép
handrea75
 
 


szia marek, nagyon szép kiságyatok van.
nusildi én is ezt az oldalt találtam meg. nekem 3 kutyám van. ilyenek voltak kis korukban Kép
ö pedig a kedvencem /6éves/ Kép [/img]

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!

Hát sajna semmi segítségem nincs, csak annyi, hogy este fél6kor mikor hazajön a férjem, átadom neki Ábit, én meg felhuzok a galériaágyra tanulni.De előtte végignyomom vele a napot, vásárolunk, főzünk, takaritunk, játszóterezünk, stb...estére hulla vagyok.de megpróbálom nem tulparázni, majd kinyomom az egyébként sem épp pici hasamat az államvizsgán, hátha nem szadiznak szét:-)azt hallottam, hogy az államvizsga már nem vészes, nektek erről mi a tapasztalatotok?Bécsben ugye művészeti egyetemre jártam, ott nem volt ilyen jellegű vizsga, ott más volt.
na megyek, ábel ugrál a fejemen:-)
emmalena
 
 


nekem a dokim az elejétöl fogva vizsgál. 16.hétben észrevette, hogy rövid a méhnyakam. most a 20. hétben irt magne b6-ot és azt mondta, hogy ha a köv.hónapban nem történik változás, be fog varni.
nekem szerencsém van, nekem semmiért nem kell fizetnem.
köszi az üdvözléseket.
ti már ilyen aktivan vásárolgattok?én még semmit nem vettem a törpének.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Andi!

Emma is már a köldök körül mocorog, de csak ha fekszem.ha állok, vagy ülök, akkor nekem is lefelé kavircol.viszont az egyfolytában.
Ma álltam rá a mérlegre, + 1,5 kilónál tartok a kezdethez képest. A 2 éves mellett való babavárásnak is megvannak a maga előnyei:-)
emmalena
 
 


emmalena
hanyadik hétben vagy?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Timi!

25.ben lassan...
emmalena
 
 


Timi!

25.ben lassan...
emmalena
 
 


és még csak +1,5kg van rajtad?????????????????

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


aha, igen, mert az elején fogytam.Ábelnél is pont igy volt, + most rohanok egy 2 éves örökmozgó után:-)
emmalena
 
 


Én már mindenhol érzem a mozgását, de leggyakrabban a köldököm alatt össze-vissza.Már 3 napja szinte csak megallas nélkül mocorog, már kívülről is látszik ha erősebbet rug, tök vicces :lol:
Csak akkor nem hajlando rugdosni, mikor az apja rárakja a kezét a hasamra, de ahogy elveszi megint elkezdi... :?

Kép
babe.
 
 


de jó neked! és holnap lépek a 21. hétbe és már +10kg, igaz én semmi komolyat nem csinálok.
a páromnak tetszik, mert szerinte már legalább van nöi formám.
elötte 165cm 45kg

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Hát, kiló-ügyileg abszolút irigyellek, gyerek+tanulás szempontjából nem annyira :?
Nem is tudom, hogy bírod! Én "szerencsés" vagyok, Barbi bölcsis- 1 évvel ugye "idősebb" Ábilál. Ezt is meg lehet szokni - mármint, hogy a gyerek egész nap mással van. :wink: A délutánok/esték is elég kemények tudnak lenni - főleg, ha front van, és a hétvégék is tudnak nagyon cudarul sikerülni, mint a mostani, amikor gyakorlatilag mást sem csináltam, csak fegyelmeztem :cry: :cry: Nekem ez nagyon nehezen megy, mert alapvetően nem vagyok szigorú, de azzá kell válnom, mert őrjítő tud lenni a helyzet. A gyerekek egyfolytában a határokat pendítik..... :twisted:

Szóval elhiszem, hogy ki vagy merülve, szívesen segítenék is, ha tudnék :lol: :lol: Barbinak űgyis örökké társasághiánya van :P

Egyébként tutira nem lesznek veled szadisták, bírják a kismamikat az államvizsgákon...NAGYON DRUKKOLOK minden esetre!

Bocs, milyen suliba is jársz? És művészeti suliba jártál Bécsben???? Most irigykedem a legjobban!!!!!!!!! Imádok "művészkedni" hobby szintem most már, régebben komolyabban.

Andi
Kép
handrea75
 
 


Hát, Ábi is bölcsis, csak már nyári szünet van a böliben 5 hét.és pont a felkészülés utolsó egy hetében kezdődött a szünet, amikor a legnagyobb szükség lenne a nyugalomra.most tettem le a kis harcost, eddig festettünk, meg gyurmáztunk.na meg takaritás, mosogatás, mosás teregetés, stb stb stb:-)
Bécsbe 5 évig jártam, a zeneakadémiára, de ne irigyelj, mert horror volt:-)
emmalena
 
 


ja, és most művelődésszervező-andragógus leszek...
emmalena
 
 


Sziasztok!!

L.Kata!
Nekem nincs hordozókendőm. Ha bekérdezel az április-májusi várandós topicba, biztosan adnak tanácsot a lányok, nekik aktuális most.

Emma!
Tudom, h nehéz most Neked, de drukkolok nagyon!!! Sok sikert !!!! Én is agyaltam mi lesz, ha beindul a szülés. A férjemnek normál esetben 25 perc amíg hazaér.... Mindenképp kell Ő, mert másra nem tudom bízni Ábelt. Majd augusztusban talizok a szülésznőmmel, akkor kérek Tőle tanácsot,. mikor kell indulni és hogy oldjam meg Ábi mellett....
Nálunk most nem lesz jelen a férjem a szülésnél, mert csak Ő tud vigyázni a fiunkra.

Bettyna!
Én is minden apróságnak tudok örülni, jólesik, mert tudom, h szívből jön. A fagyi azért volt különösen kedves, mert kitérőt tett emiatt, na meg rég jártunk abban a kedvenc fagyizóban :) :)

Szöszke!
Nagyon csini vagy, hol a pocakod??????? :D :D :D

Babe!
Én voltam februárban a Nagykörösiúton a babaholmitolcson.hu üzletében. Pici bolt nagyon. Főleg internetes vásárlókra szakosodtak, de lehet vásárolni, csak nekem nagyon picike. Mi szandit vettünk ott a fiamnak és rendben volt.

Ildi!
tetszik a babaszobaösszeállítás!!!
Nálunk is havonta van méhszájvizsgálat. Most nagyon parázok, mert sokat fájok itt ott és félek, h kinyíltam. (Ábival még 40 hetesen is betonkemény volt). Holnap este doki, remélem OK . lesz.
Állítólag a görcsök utalnak a kinyílásra, de én nem tudom eldönteni, h az emésztésem miatt fájok, vagy más az oka...

Andi!
Nekem is a "bugyimban turkál" kistesó! :oops: :lol:

személyes véleményem a babágyról:
Nagyon jól mutat a baldachin, a rácsvédő, de mi a baldachint nem használtuk. Nekem fontos volt, h folyamatosan lássam, h emelkedik Ábel háta (hasonalvó a szentem) , megnyugtat, h lélegzik. Így baldachint eltettük és a rácsvédőt is úgy tettem, h oldalt nem volt, h lássam.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Ezt a képet találtam a mi babágyunkról, itt már 4 hónapos Ábel. Kicsit látszik a pelenkázólap is.

Kép babágyunk

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Itt egy másik, itt 7 hónapos már...

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok,
kezdek megőrülni a sok idiótától, esküszöm, a reklamáló f.sztól kezdve az idióta túlbuzgókon át a süket nagyikig mindent kifogok :x Nagyon érzem, hogy egyre kevesebb a türelmem az ügyfelekhez, ráadásul ég a gyomrom ettől a spagetti pesztótól, úgyhogy nagyon szenvedek, mennék már haza!!!

Zsuzsi - Ábel egy gyönyörűség volt pici babának is :lol:

Timi - nyugi, én most vagyok a 22. hétben és +7 kg! :wink:

Mozgás? Még mindig van úgy, hogy úgy érzem, hogy a köldök alatti részre odanyomja magát és nagyon feszül, nem épp kellemes érzés, a mozgás inkább köldök mellett jobbra-balra és néha nekem is bugyi kezdete környéke :D Tegnap este nagyon erősen rúgott, néha itt napközben is érzem a mh-en, de itt valahogy kevesebbet rúg, szerintem érzi, hogy nem jó itt nekem egész nap ülni és inkább alszik. Az a baj, hogy most is úgy de úgy fáj a hátam az egész napos üléstől, hogy nemtom már hogy hogyan üljek :roll:

Igen, szerintem is drága így a doki, ha csak UH van, akkor 7 e, de egyszer volt úgy, hogy meg is vizsgált, mert akkor is folyásra panaszkodtam és akkor 2X7 e ft volt, szóval szerintem nem szólok most a folyás miatt, amúgy nem vészes, nem szagos, nem viszket, csak néha sárga. A köv. vizsgálat már amúgy is túrkálós lesz szerintem.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!
Marek: köszi, még nem tudom, szükségem lesz e a feltöltésre, mert minden programozók gyöngye (az én hites uram :D ) holnapra ígérte, hogy megszerzi. Mindenképpen jelzek, aranyos vagy.
"Turkálódás": nekem is havonta nézi a dokim a méhszájat, és tudomásom szerint a méhszáj anélkül is kinyílhat, hogy észrevennéd. Sőt, általában úgy történik. Azt viszont nem tudom, hogy az UH-n látszik -e ez, vagy sem.
Mozgolódás: nekem is 3-4-5cmre a köldököm alatt, és néha a bugyivonal alatt is mocorog, bár hozzáteszem, hogy 185cm magas vagyok, így van hova bújnia a kis tündérnek. :)
És a kilók: nekem is felugrott sajnos vagy 7kg már (most vagyok a 24.hétben), ami a 100kg-os anyósom szerint sok, a dokim szerint rendben van . Nem tudom, melyiknek higgyek ... :D
Államvizsgához kívánok egy kalappal...!
Szép hetet mindenkinek,
Marcsi

macianyu
 
 


ÁÁÁÁá... tudtam, hogy elfelejtek valamit:
az én dokim 5ezret kért a terhesgondozásért (6 hetente hívott, de az uh miatt mi 4 hetente mentünk-...első gyerek :) ), 7ezret a sima UH-s gondozásárt, és 8ezret az 5-10 perces vegyes (3 és 4D UH-os) terhesgondozásért. És 65 ezer a szülés. Nem dicskvésből írtam, hanem hogy legyen egy közép/alsó tarifa ismeretetek.
Nomostmárténylegmegyekpuszmarcsi

macianyu
 
 


Tyűűű, de sokat írtatok! :lol:

Minden hüvelykenetvizsgálat negatív, és a tenyésztésben sem találtak gombát, se bacit! :D
A vércukor éhgyomorral 3,5 (az jó)
A 2 órás terheléses meg 6,3 (az is jó mert 7,8 a felső határ)
Szóval én az alsó határhoz vagyok közelebb!
Tö örülök neki! :lol: :lol:
De, bánatomra a méhszájat nem nézte meg a doki! Pedig mondtam neki hogy voltak feszüléseim...de azt mondta ha görcs nincs akkor nem lehet baj.Most nem vizsgálgat, mert az se tesz jót, majd köv. hó elején lesz vizsgálat és ultrahang! Azért nyugodtabb lennék ha megnézte volna!
:?

Stepticoccus-t, úgy tudom a 36-37.héten szoktak nézni, mert akkor még szülésig kikezelhető a kismama, valóban veszélyes a babára is!
Az nem baj, ha most is nézik, sőőőt! :wink:

babe...az én dokim se kér pénzt a terhesgodozásért :D Azt mondja hogy még nem dolgozott meg érte, jó fej! :D egyszer azért mi adtunk neki 10ezret asszem, nagy nehezen fogadta el!
A szüléskor nem tudom mennyit kér majd, de azt mondják nem vészes. :roll:
Zsuzsi.....Ábel tök édes a képeken, és szupi ez a Mici-Mackós rugi! :wink:

Ildi én is a 22.hétre lettem 7kg-al nehezebb! :cry: De, én eleve kicsit túlsúlyos vagyok, mert 77 kg-al kezdtem! Így ez már sokkkk! :oops: :(

Na, bocsi a hosszú levél miatt....jó éjszakát! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Kata - Gratulálok az eredményeidhez!!! Ugye megnyugodtál picit?!?

Zsuzsu - NAgyon cuki Ábel ezeken a fotókon! És a babaágy is tök jó. Én azt hiszem majd egy komódot szeretnék és annak a tetjeére a pelenkázólapot.

Pénz - 14e a 4D-s uh??? :shock: Nagyon durva!!!! Én a kórházba járok az ambulanciára, időpontra a dokimhoz és meg egy kanyi vasat sem fizettem...azt mondta, amikor első alkalommal rákérdeztem, hogy majd utána, ahogy gondolom.

Mocorgás - Nálunk napi rendszerességgel megy a buli odabent. Van egy délelőtti, egy délutáni és egy esti műsorszám. Van amikor már egészen a köldököm környékén érzem vagy oldalt egy kicsit, de van amikor lejjebb. Olyat is szokott, amit Ildi írt, hogy befeszíti magát a bugyivonal környékére, de csak, ha hanyatt fekszem. Ilyenkor oldalra kell fordulnom, mert nagyon feszül. Na, csak emlegetnem kellett! :D Épp most kaptam egy sorozást! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Zsuzsu!
Kár, hogy a férjed nem tud menni, de asszem itt sokkal jobb dolgok várják, ha esetleg pont akkor jönne a baby. :) Nagyon édes Ábel a képeken!!! :) Most én is elkezdtem azon izélni, hogy mégsem kellett volna azt a fejvédőt megvennem, amit mutattam, mert ez most csak dupla méretben volt, tehát végig fog érni a kiságyban...és én is szeretném látni oldalról a kiscsajt. Na mind1, majd megoldjuk valahogy.

Nusildi!
Igen, van otthon is Maxi Cosi aoutós ülés, asszem 34e ft. Én 24-ért vettem átszámolva. :) Szerencsére a herpesz jön-megy, kb 2 napig volt kellemetlen, aktív hólyagos-kifakadós rész nem is volt, már szárad le. De izgat az is, h alapból nincs rendben minden odalent, nemtom h a ph-m borult fel, vagy még van vm más fertőzésem is van-e. És most ez lett a legnagyobb parám, hogy ezek a nyavaják miatt koraszülött lesz a kiscsaj, és már esetleg mostanában meg akar majd születni a fertőzések miatt. :( Marhajó, h 1 hete voltam otthon, vizsgálaton is, és akkor més semmi bajom nem volt. Miért most kellett jönniük??? Emailban kértem segítséget a dokimtól, de még nem válaszolt, mindig olyan lassú, Ha így látatlanban tudna adni rá vmt, akkor ki is tunák nekem küldeni...ahhh, úúútálom! :(
Én pont ezeket az ágyneműket néztem. De végülis nem olyat veszek, ha vettem volna akkor is csak a fejvédőt, hálózsákot, takarót. A baldachin nekem annyira nem jön be, nekünk nem lesz. A bútor tetszik!!!

Marek!
Otthon is vannak azért jó dolgok, ne irigykedj! Mit nem adnék, ha nem kéne itt lennem...hanem otthon lehetnék :? Aranyos a gyerekszobátok!
Dejó, hogy már ilyen látványosan rugdos a leányzó! Az enyém is egyre erősebbeket rodukál, de alig várom, hogy szétrúgja az oldalam, meg kidugja valamilyét, és látni lehessen. Azért fájnia nem kell! :)

Lovaszkata!
Gullivert azért nem láttál má színben, mert otthon nem létezik. A Sniglar van otthon is, nézd meg a www.ika.hu-n.

Babe!
Szerintem ne aggódj, gyorsan kikezeld magad és nem lesz semmi gond! Otthon biztos foglalkoznak veled az orvosok, nem úgy mint itt. :? Visszafertőzés egyébként simán lehet.

Szöszke!
Jók a képek, és aranyosak a kutyuk! :) Nálunk nincs szó ilyenről, kb olyan rég sexeltünk amúgyis, hogy lehetetlen lenne, hogy tőle kaptam volna el ezeket a nyavalyákat. (vagy j? nemtom)

Méhszáj: Itt egyáltalán nem nézik, nincs is belső vizsgálat. :( Most otthon voltam, és minden ok, teljesen zárt...és majd megyek 25.héten is haza, de aztán ennyi volt...és utána egyen meg a para. Nem gondoltam, h ennyit fogok parázni a terhesség alatt, tiszta őrület, legyen már vége! Mármint időben...olyan 38héttel én már nagyon kiegyezek, jó is lenne, ha kicsit hamarabb jönne a kiscsaj.

Emmalena!
Remélem jól veszed majd az akadályokat, és sikerül az államvizsga! Szulrkolok!

Handrea!
Nyugi, az én lányom is a "bugyimban van". :D Keresztben egészen lent, és néha úgy ráül a hólygomra, hogy megőrülök...akkor is szar, ha 2 erce pisiltem, hát még ha éppen kell is. :P Megfordulhatna már igazán, fejjel lefelé a biztonság kedvért.

Timirosicka!
Aranyosak a kutyuk!

Hízás: Rajtam kb a 16.hét óta +4kg van. Elkönyveltem a dolgot annak, hogy az elején én tényleg megállás nélkül ettem, mert elég rosszul voltam, és csak így tudtam megúszni a hányást. Ráadásul csak szénhidrát segített, semmi más. És azóta lényegében 1 hónapja nem híztam semmit, úh kicsit fellélegeztem már, mert akkor komolyan beijedtem, hogy úristen, mekkora bálna leszek. Ha ügyes vagyok, akkor nem is fogom átlépni a 10kg-os határt, amit kiszabtam magamnak...na majd látjuk. Én csak az utolsó 4 hétben nem fogok dolgozni, remélem akkor sem fogok elgurulni...majd sétálok sokat unalmamban. :) Addigra gondolom attól is lógni fog a nyelvem.

Tegnap megvettük a baby örzőt is. Ez volt még tervben az első nagyobb csomagban, most egypár hetet pihen a pénztárca. Ebay-en vettük végülis, mert én semmit nem akarok használtan venni, de daddy mondta, h nézzek fel, mert vannak tök új, egyáltalán nem használt dolgok is. És lám, találtam is egyet...100font az eredeti ára (32e ft durván) és 39-ért vettük meg. Elég komoly cucc, felhívja a mobilomat, ha sír a gyerek, meg ilyenek...persze ezekre semmi szükségem, de a szine nagyon tetszik, és kevesebb, mint fél áron volt,úh akkor miért ne? :) Philips sbc sc469...teszek fel róla képet is.
Amúgy velem semmi, csak ez a koraszülés para megy ezerrel, egyre durvábban...a fertőzések miatt. Remélem majd ezt is kiheverem, de már nem hiszem el, hogy mi jön még...olyan jó lenne élvezni végre a dolgot minden féle para nélkül. Végre, hogy a pocim is nő, egész kis helyes alakja van, már nem nézek ki olyan hülyén. :D

Vigyázzatok magatokra!

Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?