Új privát üzeneted érkezett!

Dytke, megértem, hogy a gonoszok miért piszkálnak a pici pocakkal (vagy ezt pont te nem írtad?)! Nekem alaphangon van ekkora, nem kell hozzá terhesnek lennem :oops: :lol: de szerintem te egy mázlista vagy, és irigyellek, nem szörnyűlködöm! Szerintem jó helye van ott Ambrusnak :-)
danann
 
 


Mankabi!

Pelenka: ha van a közeledben Schlecker nevű drogéria, nyert ügyed van! Van saját pelusa, egyszerűen szuper, soha nem folyik ki belőle semmi és jóvl olcsóbb mint a Libero, amivel minőségileg egy szinten van, minimum! Babysmile névre hallgat! Van saját márkás törlőkendő is, kb. 3x olyan vastag mint a hagyományosak és van belőle sensitive is, én újszülött babának mindig ilyet használok! mivel jóval vastagabb mint a többi, kb. harmadannyit használok el egy kakis popsinál mint a vékonyakból! 80 db-os és 300.-! körül van az ára! Ha ilyen nincs, akkor a Huggies törlőkendőjét használom, az is ugyanilyen vastag és még mindig olcsobb mint a Pampers éd tsi!

Edina!

Nagggyon tetszett! Persze sarkított, de valami azért tényleg van benne! :lol:

Ildi!

Nagyon édesek így együtt! Örülök, hogy minden ok. a szopival!

Márti
borossné becz márta
 
 


sziasztok Lányok,

Elöször is gratula a babákhoz.

Ha valakit érdekel van egy eladó Peg Perego Pliko P3 rózsaszinű babakocsink. Teljesen új egyszer sem volt használva . Akit érdekel küldjön privit és küldöm a részleteket.

Évi Kép
lehermitte
 
 

 
 

dytke: nagyon szép a pocid :D Én is kishasú voltam, még a 41. héten sem hitték el a kórházban, hogy szülök :lol: (6 hónaposan megkérdezték, hogy betöltöttem-e a 12. hetet... :roll: )
Vendég
 


Cumis Dávid
Kép
(látszik Zétin pár pötyi)
pelus
Most van próba alatt a Pampers. Eddig ez is bevált. Ez a 2. nap.
Elötte a Liberót használtuk, az is jó, de nekem vastagabbnak tűnik, mint a pampers.
Nekem a Nívea popsitörlő azért jobb, mert nem olyan hideg, nedves.
Éjjel nem riad fel a törlésnél sem.

Még egy (lesz több is) kérdés:
Mi a véleményetek a babapihenőszékről?
Nem akarom a kicsit a kanapén fektetni, nem épp a legkényelmesebb.
A hordozóban meg még max 1-2 órát van, de csak autóban.

Pötyis Zéti Kép [/b]
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a névnapi jókívánságokat Villőkisasszony nevében is! :)

Pelenkánál még ajánlották nekem a Dm saját és ökopelusát is, ez utóbbit legközelebb kipróbálom, mert tényleg iszonyat mennyiségű szemét gyűlik össze 1 nap csak pelenkából. Nekem van olyan ismerősöm, aki a sima tetrapelust használja, le a kalappal előtte!

Dytke, nagyon formás pocak, és Kriszta, nagyon édesek, ahogyan Kincsesi, a te gyermekeid is!

Szerintem a pihenőszék jó szolgálatot tud tenni, ha a gyerek nem szeret sokat feküdni. Villő sokat volt a hordozóban, mi nem vettünk külön pihenőszéket, mert úgyis fent van a hordozó alakásban. Nem szeret még mindig hanyatt feküdni, de játszani már elvan úgy is.

Büfi és csuklás: Villő is rengeteget csuklik kaja után, (mostanában már ritkábban tör rá) de neki elmúlik hamar, nem csináltam vele semmit, és büfizni sem mindig sikerül neki. Ezzel együtt nem volt gond. Ő csak hason tudott mélyen elaludni.

Iroko! Nagyon örülök, és remélem, nem izgulod végig a terhességet, hanem örülni is fogsz tudni!

mtunde
 
 


Pihenőszéknek mi nagy hasznát vettük, nagyon sokat ült benne Zsófi, szerette. Néha még ma is ül benne, de már csak pár percet, már nem szeret egy helyben lenni :lol:

Ökopelust mi is használtuk (DM-es), de szerintem nyárra nagyon vastag :roll:
Vendég
 


negatív

Kép
iroko
 
 


iroko: nem csak korai volt a vérvétel? :cry:
Vendég
 


Iroko, tévedés kizárva? :cry:

Panndi, az Alana szerintem sokkal vékonyabb, mint a legtöbb pelus! Mi ha el kell menni hosszabb időre, azt használjuk, az a DMes ökopelus. Az a DM sima Babylove-ja, ami vastag.
danann
 
 


Tudom, hogy az az öko, én is arra írtam, hogy nyárra vastagnak tartom. Melegben nálunk egyedül a pampers jött be, a többiben kipirosodott Zsófi feneke.
Vendég
 


Iroko! :cry: :cry: :cry: Mit mondott a doki, ez még változhat? Hátha mégis ott a csöppség...

Nekünk a pihenőszék nagyon bevált, Lillu nagyon szerette.

Dytke!
Sokat nőtt szerintem a pocak :wink:

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi, ezeket a mi lányainkat egyszer össze kéne már hozni, mindenben stimmelnek :lol:
Vendég
 


Panndi, próbáltad a textilt szuperul szellőző gyapjúkülsővel? :wink:
Pamperst előtte sem használtunk, nem tudtam, hogy az annyira vékony, nekem az Alana a pelusok invisible-je :-)
danann
 
 


Ezt én is mindig megállapítom :lol: Majd összehozunk egy talit :lol: és Zsófi megtanítja Lillát mászni (a fenéken csúszást Lilla cserébe nem tanítja meg, bár nagyon muris) :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Iroko - én nagyron remélem, hogy ez nem a tuti 1000%-os eredmény, ha a teszted otthon pozitív lett. Én még nem sajnálkozom, hanem drukkolok, jó? :wink:

Livi - igen, én írtam, hogy folyton azt hallom, hogy nincs is nagy hasam. De tudom, hogy mirndenki csak irigykedik :wink:
Amúgy fényképen szerintem kisebbnek látszik, mint élőben :) De nem bánom, hogy nincs hatalmas hasam, így legalább nem akkora teher ez az édes teher, és a lényeg, hogy Ambinak elég a hely és ő akkora, amekkorának lennie kell. Az, hogy mennyire látszik nem számírt, igaz?


Panndi - legalább akkor nem vagyok egyedi eset :)

ÉS mindenkinek köszönjük a bocakbókot :oops:

Kriszta - nagyon édesek a fiúk :)

dytke
 
 


Dytke, nekem meg azt mondták az utolsó két hónapban mindig, hogy milyen nagy, de én sem foglalkoztam velük, tényleg nem a látszat számít :-) csak hogy jó kényelmes legyen belülről :-D Csak tájékoztatásul: ez 12 nappal a szülés előtt készült, így utólag nézve tényleg elég nagy volt, de hát Samu sem aprózta el:
Kép

Látom, a kaja-téma van még. Manka, az első kb két hétben én nem is voltam éhes, szóval nem volt gond a tiltólistával. Egy darabig nem is kívántam sem zöldséget, se tejet, de kb 2 hónap után már igen. Apránként próbáltam, figyelve Samut. Először palócleves, aztán zöldbabfőzelék. Eddig nem találtam semmit, ami őt zavarná, hálistennek, de tudom, hogy létező probléma. Az óvatosság nem árt, gondolom, egy kicsit még tudsz várni te is, aztán lassan, a gonosz-gyanús dolgokat egyenként kipróbálva meglátod, mit ehetsz és mit nem.
danann
 
 


danann: komolyan elgondolkodtam amúgy ezen a peluson :)
Ildi: de, tanítsa csak meg Zsófinak, szeretem a muris dolgokat :lol:

Na akkor az én hasam is, két héttel a szülés előtt :wink: Picit sötét kép, de azért remélem látszik :lol: Kép
Vendég
 


Livi, Pandi - fura ez a természet, hogy mennyire különbözőek vagyunk, nem? Mennyire számít, hogy ki milyen alkat. De az a lényeg, hogy a babáknak jó odabent :)

Én korábban nem hallottam róla, hogy van ilyen mosható pelus, de most a baba-mama expo után, mikor itthon szelektáltuk a kapott posikat, én is elgondolkoztam rajta. Mi is igyekszünk mindent megtenni a környezet érdekében, amit tudunk. Szelektíven gyűjtjük a hulladékot (szerencsések is vagyunk, mert 3 hulladékgyűjtő sziget is van 10-15 perc séta távolságban, az új lakásnál meg még közelebb lesz, így nem is macera), természetesen nem szemetelünk, igyekszünk minél kevesebb nylonzacsit használni, stb. úgyhogy ha Neked ráadásul jó tapasztalatod is van vele, biztosan ki fogjuk próbálni. Köszi, hogy megosztottad velünk :)[/b]

dytke
 
 


Az én pocim két héttel szülés elött:
Kép

Kriszta,
Pihiszék szerintem nagyon jó, Dóri most is éppen benne csücsül ,és eszi a játékait :D Nagyon édes Zéti, és gyönyörű haja van :D Amúgy én se fejtem, nekem se ment.

Manka,
Én csokit rengeteget eszem, amióta szoptatok. Hihetetlenül kívánom az édeset, és nincs szorulásom. Paprikát és lekvárt is ettem szopi alatt, nem volt semmi baja Dórinak. Én mindig figyeltem/figyelek arra, hogy mit eszem. Pl. bab, borsó, körte stb. Dóri ezeket nem bírja. Bár most már jobb a helyzet, inkább az első hetekben volt nehezebb. A kórházban megittam 4 deci körtelevet, estére ordított is szegény, fájt a pocakja. Kitapasztalja az ember, hogy mit szabad és mit nem. Minden baba másra érzékeny, valaki meg semmire sem. Tejserkentő teát nem ittam, More Milket szedtem. Pelus: Huggiest használunk, a többi kiengedett mindent. Törlő: Pampers, Nivea, Johnsons.

Dytke,
Pici, de formás és gyönyörű pocak :wink: :lol:
Vendég
 


Az lemaradt, hogy láthatóan óriási pocakom volt, sokszor megkérdezték, hogy ikrek? :lol: Egyre nagyobb volt, még a utolsó két hétben is kerekedtem. Amikor mentem ctg-re mindig mondta a szülésznőm, hogy neked már megint nagyobb a hasad :D
Vendég
 


Pandácska - minden pocak gyönyöű, nem igaz? Tényleg jó nagy pocid volt neked is, pedig (a blogodban látott képek alapján) Te is vékony vagy. Ennyire különbözőek vagyunk :)

dytke
 
 


pandácska, de ahogy látom, Neked is csak a hasad nőtt :D
Vendég
 


Panndi, az látszik, hogy nem is igen látszik :lol: Zsófi is bújócskázott :-D
Pandácska, szerintem a tiéd saccperkábé akkora lehetett, mint az enyém, csak mivel te vékony alkat vagy, rajtad nagyobbnak tűnik :wink: bár kb kétszer tőlem is megkérdezték az ikreket...

Fú, én olyan nosztalgiával nézem mindig az utcán a kismamikat, ők meg olyan érdeklődve, kíváncsian nézik a kisfiamat, ahogy én kismami koromban a babákat, annyira fura érzés :-)

Dytke, szívesen! :-) Régen mi is megelégedtünk a szelektívezéssel, nem is gondoltunk bele, hogy mivel lehetne egészségesebb nem csak az életünk, de a környezetünk. Akkor kezdett érdekelni pl az, hogy kevesebb vegyszert és inkább természetesebb tisztítószereket használjak, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Mondjuk első lépésben apára hárítottam a mosogatást :lol: Most kezdjük lassan lecserélni a a teljes tisztítószer-palettát itthon környezetbarát cuccokra, mert természetesen mindenből elég rendes készletünk volt, plusz pl a mosószer baromi lassan fogy, nem is értem, pedig sokat mosok. Jobban odafigyelünk, hogy ne égessük feleslegesen a villanyt, a TV ne maradjon stand by üzemmódban, apróságok, de ha ezekre nem figyelünk, akkor mire?
Moshatópelusos tapasztalatokat találsz itt: http://moshatopelus.blogspot.com/ illetve mivel te ügyi vagy, érdekelhet a Pelenkavarrás topic, és ez meg itt a pelusos topic, itt kérdezhetsz nálam sokkal tapasztaltabbaktól (de persze én is válaszolok, amire tudok)
danann
 
 


Szép estét!

Megvolt a vizit! Láttam, hogy dobog a szíve! :lol: A bernázás meg elmúlt. :roll: Remélem most már megnyugodok egy kicsit. A doki azt mondta, hogy 6 hét múlva menjek vissza, de ha gondolom és emgem megnyugtat, akkor mehetek 3 hét múlva is. Megyek 3 hét múlva! Tuti nem bíkok 6 hetet várni! :)

Iroko! Azért még van esély? Azért én is drukkolok még, hogy legyen ott baba! Jó? :wink:

Pelenka: Mi használtunk Pamperst, Liberot, Huggiest, meg noname pelust is. A Libero a kedvencem, haáraz nyáron tényleg vastagocska! :?
Popsitörlő: A kedvencem a Niveás volt. De mivel kicsit drága maradt a dm-es. Ja és a Gabis is tök jó szerintem! :wink:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


Edina,
Gratulálok a dobogó szívhez :D Olyan szép az a pillanat, amikor megmutatják, hogy kalimpál a ketyegőjük:) Én sírtam :D

Dytke,
Igaz :D Minden pocak gyönyörű, úgy hiányzik :roll:

Panndi,
Na igen, de a hasam az nagyon :lol: Nagyon aranyos pocakod volt, kényelmesnek látszik, elfogadnék egy ilyet :wink:

Dannan,
Hát így kép alapján nekem te se vagy vastag, főleg úgy, hogy a terhességed végén készült ez a kép :wink:
Vendég
 


Edina - gratulálok!!! :) Vigyázzmagatokra :)

Livi- nagyon köszi a pelenkavarrós topicot!!!!

El is köszönök, hétvégén nem leszek netközelben. Mindenkinek szép hétvégét!

Iroko - remélem mire visszajövök, jó híreket olvashatok!!! Továbbra is drukkolok rendületlenül!!!!!!!!!!!!!

dytke
 
 


Edina! Ádikámmal a 6. héten nekem is volt barnázásom, de az uh-on minden a legnagyobb rendben volt, a doki szerint a hormonok harca állt a hátterében. Engem akkor nem tudott 100%-ig megnyugtatni, mert az előző terhességemnél is hasonló problémám volt és a kimenetelét tekintve baljós jelnek tartottam Ádinál is. Szerencsére a dokinak volt igaza és szép, egészséges babám született.

Iroko! Én azért még reménykedem!

Pelus: A DM-es ökopelust mi is próbáltuk és én is vastagnak találom nyárra. Én a Babylove Aktiv + -t veszem, de a Pampers Fitt is bevált.

Pocakos fotókhoz: mindegyik pocak -kicsi és nagy- egyaránt iriigylésre méltó! Én most is nagyon sziivesen lennék kismama. Szülni is sziivesen mennék......

Panndi! Én sem mondanám meg, hogy szülés előtt 2 héttel készült a pocakos fotód. Max. a 3. trimeszter elejére tippelném. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Pandácska: ez a kényelmesnek látszik a pocakom aranyos kifejezés volt :lol: Amúgy kényelmes volt, bár én a végén már ezt is hatalmasnak éreztem :D

Edina: gratulálok :lol: És picit irigy-irigy :wink: Vigyázzatok Magatokra :D

danann: tök jókat írsz! Én is leragadtam aszelektív hulladékgyűjtésnél :roll:

tücsi: terveztek negyedik babát is esetleg? :wink:

dytke: kellemes hétvégét :)
Vendég
 


Panndi! Most még úgy látjuk, hogy akár pár év múlva jöhet egy 4. baba, de majd ha odaérünk, meglátjuk mi lesz. Addig még olyan sok minden történhet velünk. Pl. pár évvel idősebbek leszünk, hogy csak egyet említsek ezek közül. 8)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Panndi,
Persze, szerintem a végén pocak mérettől függetlenül, mindenki hatalmasnak érzi, mert mégis nehéz cipelni benne a babákat :D

Dytke,
Bár már nem olvasod, de neked is szép hétvégét.
Vendég
 


Sziasztok!

Háát...őőő...először is gratula minden babához, + teszthez, és sok puszi az ünnepelteknek. Bocsi, de ennél konkrétabbra most nem futja. Még nem ért véget teljesen a tanév végi őrölet, így elég nehéz lépést tartani veletek.

Velünk elvileg minden ok. Legalábbis semmi rendelleneset nem érzek, pedig túlzottan nem tudom kímélni magam - két nap kirándultunk a srácokkal (baralngászás, lovastanya, röpke egy-egy órás sétával fűszerezve), bizonyítványírás stb. Legújabb mutatványunk: az aprótalpú képes táncoltatni a távirányítót a pocakomon!!! SZerdán megyek a dokihoz, remélem mindent rendbe talál és zokszó nélkül elenged még Londonba egy hétre.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Kriszta - nagyon édes Zéti baba! :lol:

Iroko - :cry: :cry: :cry: Remélem ez még nem 100%!

Nagyon szépek a pocakfotók!

Mindenkinek köszönöm a kaja infókat! Azt hiszem próbálgatni fogom, csak így jöhetek rá tényleg, hogy nekünk mi a jó!

Edina
- én is gratulálok!

Újabb kérdésem: nem gond ha a baba elalszik mellen? Olyankor kell büfiztetni (mindig felébred) vagy elég csak átteni az ágyikóba, esetleg oldalra fordítani? Úgy félek, hogy félrenyel. Ma is fekve szopi volt és nem is értem, de folyt ki a tejcsi az orrocskáján. Úgy megijedtem!!! Pedig nem hallottam büfit!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Sziasztok! Köszönöm a velem való együtt örülést! :lol:

Manka! Nekem mindkét lány rendszeresen a cicin aludt el. Kaptam is ezért, hogy nem fog majd egyedül elaludni, meg sokféle okosságot. Én oldalukra tettem be az ágyukba. De mikor már forogtak akkor a hasukra, mert úgyis odafordultak volna. :)

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


Remélem megint csak én nem látom... :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


Manka,
Dóri nekem este mindig a cicimen alszik el(néha nappal is), utána beteszem az ágyába a pocakjára.
Vendég
 


sziasztok lányok,

tényleg hihetetlen, hogy ennyire különbözőek a pocakok!!! ezt kellene látni annak a sok bátornak, aki a kismamákat zaklatja hol azért, hogy nagy, hol azért, hogy kicsi :)

jkriszta, nagyon helyesek a fiúk, és kincsesi, a te lányaid is nagyon bájosak együtt - meg is mutattam a képeket apának :) gyönyörűek! (bocs ha kimaradt valaki, végre a régi lakásban töltünk pár órát, s itt próbálok mindent elolvasni ami azóta történt a fórumban :) )

iroko, próbálj nem elkeseredni, minden hónap új esély a babácskára! :)

edina, neked sok szeretettel gratulálok!

dytke, még korábban kérdezted, mi lett a fogorvossal, hát nem mentem el, a fogam megnyugodott, az események meg elsodortak, nem volt nehéz, mert tényleg nagy para nálam a fogorvos.

danann, köszi a mosható pelenkás infókat, most futtában olvastam (ezt is :) ), remélem még van időm átolvasni és utánanézni Rózi érkezéséig. Úgy gondoltam, az elején legyen az eldobható, aztán ha már jobban átlátom a saját teendőimet, meg hogy hogyan telnek a napok Rózával, akkor - ha még mindig úgy látom jónak - válthatunk.

manka, a Kismama Szoptatás könyve szerint ha cicin alszik el, nem kell büfiztetni - más infóval még nem szolgálhatok :)
hihetetlen, hogy már Zoló is, Zéti is majd két hetes... hogy repül az idő! :)

Kép
Kép
szalamandra
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
iroko
 
 


Cicin elalvás témához: nem kell felébreszteni a babát büfiztetni, de az én tapasztalatom az, hogy ha túl gyorsan bealszik, akkor érdemes függőleges helyzetbe hozni a babát, mert attól még kijöhet egy kis büfi, és az sem árt, ha a gravitáció lehúzza a tejcsit :wink: És persze magához tér annyira, hogy folytassuk a szopit. Ha már ettől sem tér magához, akkor letehetem aludni. :) Viszont azt olvastam, hogy egyáltalán nem kell veregetni a lapockái között, elég a függőleges helyzet, és nem kell erőltetni, ha akar, úgyis magától fog büfizni
Velünk is előfordult, hogy fekvő szopizás közben a tejcsi az orrán jött ki, vicces volt (na jó, kicsit szántam-bántam is :oops: ), de vigasztaljon, hogy az anyatej jó csíraölő, és kimossa a bacikat az orrból!

Kép
Kép
szfgabi
 
 


Sziasztok!

Iroko :( :( :(

Manka! Villő elég jól tolerálta az én evészetemet, az első hetekben azért óvatosabb voltam, de egik nap nem volt más, csak csípős palócleves. Na, az kissé kiakasztotta a lányt, de 2 hónaposan már a rendes kávét is simán ihattam, mert meg sem érezte.

Ezek a pocakok, hihetetlenek. Én képpel nem tudok most hirtelen szolgálni, csak egy mérettel: a haskörfogatom 75 centiről 125-re szökött fel mindkét gyereknél. Ilyen alkatok vagyunk. Én azt vettem észre, nem is az eredeti vékonyság számít, hanem hogy mennyire tud befeküdni a baba a medencébe. Nálam annyira nem, hogy beilleszkedni sem tudott a végén... :( És mindegy mekkora, a baba ott van, és a súlya ott van, és terpeszkedik rendesen! A kis pocak maximum abból lehet előnyös, hogy nem nyúlik-szakad úgy meg a bőr.

mtunde
 
 


Sziasztok!!

Nagyon helyesek a pocakos fotók!!
Iroko-Ne szomorkodj!!!Drukkolok hogy mielöbb sikerüljön!!!
Voltunk kardiologián és kiderült hogy csak ártalmatlan a zörej..Bár fél évente mennük kell ellenőrzésre!
Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!

Kép
nóri16
 
 


Sziasztok!

Iroko! :( (Nekünk ki kellett várnunk a 6 hónapot, és csak utána volt szabad próbálkoznunk!)

Nóri! Örülök, hogy minden rendben Lauránál. Az én unokahugomnál kb. ennyi idős korban derült ki, hogy mi a probléma. Sajnos őt 9 hónaposan meg kellett műteni és még ez év folyamán valamikor szívkatéterezésre visszarendelik.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, Zsófi tegnap megtette az első két lépését egyedül :lol:
Vendég
 


Panndi!

Gratulálok a kis menő-manónak!

Iroko!

Sajnálom! azért jelentekezz majd!

Márti
borossné becz márta
 
 


Panndi,
Gratulálok, most már lassan nincs megállás :D Vége a nyugodt pillanatoknak :lol: Nagyon ügyes, hogy ilyen korán elkezdte!!
Vendég
 


Iroko - csak elképzelni tuodm, hogy milyen rossz lehet, most neked, de próbálj meg nem búsulni, hanem előre nézni, és bízni a következő lehetőségben. Nagyon drukkolunk nektek! reméljük mostmár többet segít :?

Szalamandra - örülök, hogy rendbejött a fogad!!! remélem a lábdagadásod is "rendben van"!!

Nóri - örülök, hogy Laurával minden rendben!!!

Panndi - gratulálok az első lépésekhez!!! Akkor mostantól majd futkoshatsz Zsófi után :D

Betty - Gratula a távirányító táncoltatáshoz :D

Képzeljétek! Mostmár tényleg tele a lakás babacuccokkal. (30 nm!!!) Elhoztuk barátainktól a babakocsit, mert szuperul megfelelel, így nem kell vennünk. Most tele a lakás vele (mózeskosár, hordozó, kocsi), meg kaptunk egy "zsák" ruhát is. Nemrég átnéztem őket. Annyira jó, hogy már itt tartunk, hihetetlen.

Szép napot mindenkinek!!!!

dytke
 
 


Sziasztok!

Iroko - Sajnálom! Fel a fejjel!

Nóri - Hál'isten, hogy semmi komoly!

Panndi - Én is gratulálok! Most kezdődik a fitness időszak! :lol:

Dytke - Köszi a gratulációt. Én most kezdek parázni, hogy, hgoyan fogunk elférni a 48 nm-en, mert már most belaktuk, de látom, nem lehetetlen, ha ti meg tudjátok oldani 30-on. :lol: Jók ezek a kölcsön cuccok, mert elhasználni igazán úgysem tuja egy baba. Én is ronda számító módon építek ezekre, mivel a baráti körünkben már mindenhol komplett a család. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Jaj, a pocakokat majden elfelejtettem. Hát nem semmik! Hihetetlen, hogy mekkora különvségek vannak és mégis mindegyikből egészséges baba bújt elő! :shock:

Itt az enyém is két héttel ezelőtti állípotában. Kép 20.hét

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Bettyna!

Csini a pocak és a gazdája is!
Ne aggódj a 48nm alatt, találékonyság és kreativitás kérdése az egész, egy tanító néni meg bővelkedik ezekben a képességekben! :o
Mi is egy pont ekkora lakásban kezdtük és még a 3. gyerkőc is oda született, mégis megoldottuk (bár az azért már tényleg kényelmetlen volt)!

Márti
borossné becz márta
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?