Új privát üzeneted érkezett!

No, újra itt...

Megvolt a CTG, a doki nem vizsgált meg, csak a lelkemre kötötte, hogy 5 perces fájásoknál uzsgyi... Mit csináljak, ha a sűrűsödő fájások egyszer csak elmaradoznak??? :roll:
A doki megkérdezte, hogy mikor szülünk :shock: Kérdeztem tőle, hogy lehet-e ma esetleg :D Semmi fájásom nem volt, illetve a CTG mutatott egy párat, de én nem éreztem megint semmit :oops: A doki meg kérdezősködött, hogy hanyadik baba... Nem hiszik el, hogy első. Párom szegénykém, meg tiszta para, mert persze hazafelé a kocsiban a 20 perces úton volt vagy 3 fájásom. Lépcsőztünk is felfelé a 2.-ra, remélve, hogy megteszi a hatását. Nem tudok már mit tenni, hogy kicsalogassam a nagy fiamat :(

Bezzeg a fejem fáj folyamatosan...
Ebéd mindjárt kész, asszem utána ledőlök...

Puszi

Kép

Kép
bettica

bettica: egy kis ebéd utáni kex?:))))) (hihetetlen egyébként... én itt keményedek, tegnap óta marékszámra eszem a magnéziumot, reggel annyira kemény volt a méhem, hogy szó szerint kikeményedett a hasamból (férjem tök ijedten figyelt)... neked meg semmi...)

Hajrá Bence, rajtad a világ szeme, bújj ki szépen és gyorsan:)))))))
Vendég

Csakegy: Nyomd magadba a magnéziumot, sőt minden kismama tegyen így...

Folyamatosan fáj a derekam, 8 percenként jönnek a fájások és sztem szivárog a magzatvíz...
Lehet, hamarosan indulunk? De jó lenne már ;)
(A CTG papírt megnéztük, összehasonlítottuk a tegnapival és a fájást mérő részen a mutató kiakadt... :roll: Ha a papír jól volt befűzve, akkor megértem a doki kérdéseit...)

Kép

Kép
bettica

Hajrá Bettica, hajrá Bence :)))))))))))))) (de tényleg csak akkor induljatok ha begyorsultak a dolgok, nehogy a bemenetel miatt belassuljon a szülés!!!)
Vendég

Bettica!

Hajrá!
Nagyon szeretném még itthonról közölni a lányokkal a jó hírt! :wink:
Sőt, ha minden igaz, a szopispáncid ma elkészül és holnap megy postára, szóval már csak ezért is :lol: mindent bele! :D

Szeresd meg egy kicsit apát! :D Semmit nem tud elrontani rajtad!
Jah és nyugtasd meg, minden renben van, ez ilyen! :) Szerencsére nem fogsz "belehalni" a fájásokba, megnyugodhat! :lol: :lol:

Ühüm, az már lehet hogy a magzatvíz, nem mindig ömlik az mint a Niagara. :) Csak a filmekben... :lol:

Fúúúú....... tök izgalmas!
Ha lehet, szólj légyszi amikor indultok be a kórházba, vagy mittomén, dobj onnan egy sms-t! Megint nem fogok éjjel aludni sokat, ugyanúgy ahogy akkor sem, amikor Nóri született. :lol: Mennek a pozitív energiák Hozzád! :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Drukkok jöhetnek, indulunk ;)

Puszi

Kép

Kép
bettica

drukk, drukk:)))) Várjuk az híreket :) Gyors, könnyű szülést:))))
Vendég

Mi van ma itt, senki nem jár erre felé?! :roll: :D

DRRUUUUUUUUUKKKKKK!
De már biztos beértetek a kórházban, uh. mostantól bűvölöm a telefonom. :lol:

Bence baba ma találkozik Betticáékkal! Jipppiii! :lol:

Monee

monee85

Hajrá Bettica!

Kép
mamint

Bettica!
Drukk! :D
Lehet, h lesz veletek közös ünnepünk? Meglátjuk!
:D Nekünk házassági évfordulónk van ma (6.).

Kép
lara26

Sziasztok csajok!

Bettica rajtad a világ szeme, nagyon várjuk a híreket!

Kép

Kép
rejo

hajrá bettica!!! mikor írtad, hogy folyik vmi átlátszó belőled, már gondoltam,hogy ma lesz szülés :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Hajrá csajos!!!!!!!!!!!!!!!

Bettica csapj a lovak közé, aztán halljam a jó hírt!!!!

Druuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!
Vendég

Dimet: viszont tutira kéne valami Ikeás tali:) Ma beugrottunk valamiért Lilla meg szó szerint teljesen bepörgött a gyerekosztályon... minden tele plüssökkel... nem is emlékszem mikor láttam utoljára így felpörögve:) Tudod... karácsony és gyereknap egyben:)))))))))))))))))) Az összes kutyát összepuszilta (khm... az egyiket egy másik gyerektől zsákmányolta), a plüss nyulakat meg elkezdte bedobálni a babakocsiba, hogy akkor ők jönnek velünk... bezzeg a plüss denevér amit akcióztak és nekem tetszett nem kellett neki... (ezek után a játszórésznek a közelébe se mertünk már menni mert siettünk...)

Na megyek tanulni:)))))))
Vendég

a fenébe irtam egy csomót...és rossz gmbot nyomtam meg :twisted: ,,na majd holnap újból irom

Bettica
hajrá,rajtatok a világ szeme :D :D ...drukk....drukkk
Vendég

Bettica!Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! :wink:

Kép
Kép
zazzy

HAJRÁÁÁÁÁ!

rambóka

Sziasztok!

Nemsemmi termés van itten kérem szépen míg én nem tudok babanetezni. :shock: :D
Bocsássátok meg nekem hogy nem írok külön mindenkinek. Próbálok emlékezni, de nem megy na.
Két dologra viszont nagyonis emlékezem: van egy új kismamink:
Zsizsik drága!Örülök neked nagyon!

A másik: nemsokára új topikbaba látja meg a napvilágot, éljenéljenéljen!!!
Bettica! Mindent bele!

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Az előbb jött a következő sms:

"Örömmel tudatjuk, hogy 2008.06.15-én 22.45-kor megszületett F. Bence Csongor 4200 grammal és 56 cm-el :) szülei legnagyobb örömére."

Drága Bettica!

Sok sok boldogságot kívánunk a "kicsi" fiúhoz!
Neki hosszú életet, Neked meg sok sok tejcsit kívánok!
Jó babázást!

Monee

Monee

monee85

Fúha Bettica!!!! Ez aztán szép munka volt:)))))) Hatalmas gratula:))))))))
Vendég

[quote]E írta:lküldve: 2008 Június 15 Vasárnap - 18:20

Sziasztok!

Drukkok jöhetnek, indulunk

és 22:45-kor Bence már kint is volt:))))) Irígylésreméltó :))))))
Vendég

BETTICA SZÍVBŐL GRATULÁLUNK EHEZ A HATALMAS FIÚCSKÁHOZ!!! :D LEGYEN BENNE SOK ÖRÖMÖTÖK!!!!SOK-SOK TEJCSIT ÉS NYUGODT ÉJSZAKÁKATKÍVÁNUNK!!!!!!!

Kép
Kép

Kép

Kép
lecso

bettica, gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. jó gyorsak voltatok....... :)

este eszembe jutott, hogy már írni akartam: k.ir hova tünt????

csakegy, szerda ikea???

Kép

dimet

ja, megjött. hatott a met emelés???????? :shock:
egyébként ilyen normális mensim, ami magától is jött meg kb 13 éve nem volt. vagy fogamzásgátló, vagy duphastonnak kellett közbenjárnia. lehet mérem a hőmet, kíVÁNCDI VAGYOK.
(zsssssss támadás, lépek)

Kép

dimet

Bettica
Gratulálok Bence babához,Sok boldogságot,tejcsikét kívánok.nagyon ügyesek és gyorsak voltatok!
Vendég

:D :D :D :lol: :)

Lemaradtak :lol:
Vendég

Bettica :)
Szívből gratulálok Bence baba születéséhez. Legyetek nagyon-nagyon boldogok !!!

Niki
mniki

Sziasztok!

Leléptünk az nagy büdös nyaralásba. :)
Netfüggők vagyunk, úgyhogy lehet hogy még jelentkezek onnan is. :D

Csóóóóóóóóók mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

Bettica!
Én is gratulálok ehhez a szép nagy babához, biztosan megérte várni rá! :D Sok boldogságot, minden jót kívánok!

Kép
Kép
zazzy

Bettica, gratulálok!!! Sok boldogságot kívánok a kis családotoknak, Bence babának pedig hosszú, boldog életet!

Kép

Kép
anyoooka

Bettica gratulálok hatalmas kisfiadhoz és a gyors szüléshez, sok boldogságot kívánok családodnak!

Kép

Kép
rejo

Bettica!
Csatlakozom az előttem szólokhoz: szívből gratulálok Bence megérkezéséhez. Legyen benne sok örömötök! :D :D :D
mókica

Drága BEnce baba, egészséget, boldogságot, hosszú életet és sok tejcit kívánok!Bettica és Bettica-apuka nektek is egészséget, boldogságot és gratulálok!
Vendég

Bettica!

Azért ez nem semmi! :D
Amilyen sokat készülődött a kis csibész kifelé, olyan gyorsan megvolt aztán végül. Pedig igen szép méretekkel dicsekedhet!
Gratulálok mindkettőtöknek!
Na meg persze a párodnak is! :D :D :D

rambóka

Sziasztok!

Bettica mi is gratulálunk nagyfiad születéséhez!
Csupa jót szépet kívánunk a kiscsalád életébe!

szüléstörit képeket várom :)

Monee jó nyaralást!

Mindenkinek szép napot!
itt süt végre :D
Vendég

Bettica!!!!

Gratulálok az ultragyors, turbó Bencéhez!!!!
Hatalmas lett!!!!!!!!!!!!! Alig várom a képeket!

Kívánok sok boldogságot, rengeteg mosolyt, sok-sok-sok tejcit!!!!!!

(Naggggggggyyyyon ügyes voltál!)
Vendég

Sziasztok,

BETTICA, HATALMAS GRATULAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! ÓRIÁS BÉBIT HOZTÁL A VILÁGRA, NAGYON ÜGYES VOLTÁL ! JÓ EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK !!!
zsizsik

Sziasztok,

BETTICA: SOK SOK BOLDOGSÁGOT BENCÉHEZ, ÉS BENCÉNEK SZÉP HOSSZÚ ÉLETET, NEKED MEG SOK TEJCSIT!!!

Rambóka: köszi a segítséget!!

Kincs: KisKincs nagyon szép édes kis vigyori!!

hát a hétvégén rájöttem, h a babagyártáson kívül még nagy biznisz a kismamaruci gyártás - árulás! horibilis árakon lehet kapni egy kismama pólónak mondott felsőt . és h egy gumis naci miért kerül 10e-be?? na mindegy!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

dimet: szerda szerintem szuper:) Összeengedjük a kiccsajokat:)))) (ha a férjem megy dolgozni akkor én már korán kipakoltatom magam vele úgyhogy akármikor találkozhatunk:) Rejo?
Vendég

Bettica!!!

Vedd úgy, h most a nyakatokba szöktem! Gratulálok!!!

Kicsit eltűntem, voltam otthon, kétszer is. Anuykámat elhordoztam a doktornénikhez, bácsikhoz. Nincsen baj, csak ellenrzésre. És már annyira jól van, h akár egyedül is hagyhattam volna, de apukám elutazott Sopronba és nem akartam egyedül hagyni az anyukámat.

Tegnap jöttünk vissza. Nahát: egész végig azon törtpöltem, h Bettica eddig rég szült és le vagyok maradva a gratuálással, és íme nem! hehe.
hajrá Bettica!
(Tibike is 40+4 -kor születt és gyorsan! :)) )

Esélyem sincsen visszaolvasni mindent, de majd belenézek délután, persze most ezer dolgom van, mert mindennel lemaradtam.

Puszik,
Kir

Kép
k.ir

BETTICA!

KÍVÁNOK NEKTEK NAGYON SOK-SOK BOLDOGSÁGOT A KIS (nagy) CSALÁDTAGHOZ ÉS SOK TEJCSIT!
ezoterike

csakegy, anyósomék most szóltak, hogy LEHET jönnek szerda délelőtt....... :evil:

Kép

dimet

dimet: nekem csütörtök és péntek is jó elvileg (ld. tök mindegy melyik nap nem tanulok semmit:)
Vendég

de majd még meglátjuk. az a baj,hogy csüt. délelőtt már nem jó, mert. délután megyünk én szüleimhez. pedig egy barátnőm is jönne a kisfiával ikeázni. tombolhatna a 3 gyerek.

Kép

dimet

csakegy, egyszerre írtunk :D

Kép

dimet

vagy szerda délután??
no,majd még gondolkozunk. mert nekünk a kedd jó, de neked meg nem. :(

Kép

dimet

dimet: de már csak 2 vizsgám van azután már nem lesz semmi dolgom:)
(azon filózok, hogy el kéne járnom Lillával a Ringatóra ami a Padmában van... ott talán nem lesz nyári szünet... Oda nem akartok járni? Még nem tudom mikor van, majd utánanézek... végülis kismamajógára is el kéne kezdenem járni... bár az nem fog menni csak hétvégeken, nem akarom Lillát folyton a szüleimhez küldeni, Kismamajóga alatt meg nem tudnék mit csinálni vele...)
Vendég

na már írják is az indexen, hogy mennyire bele akarnak nyúlni a gyesbe/gyedbe... megjegyzem ha 2009 jan1-től belenyúlnak a gyedbe (miközben már megvan a gyerek) akkor valahol fellebbezek... mert szerintem az visszamenőleges belenyúlás lenne a támogatási rendszerbe... (nekem nem a pénz kell hanem az extra 1 év védettség a GYES mellett... plusz két év itthon a gyerekkel... mert napi MINIMUM 8 óra (utazással 10) munka mellett nem fogok egy 1 éves gyereket bölcsibe adni.. részmunkaidő meg esélytelen... a 6 órás munka is kérdéses, túl sok 6 órás kismama van most a cégünknél, marhára nem kell nekik egy újabb... azt meg megnézem ki ad nekem munkát két kisgyerek mellett akik közül az egyik még 2 éves sincs)
Vendég

Bettica!
On-line szülés! Így kell ezt! :lol:

Szívből gratulálok óriás Bence születéséhez!
Nagyon sok boldogságot, erőt és egészséget kívánok Bencének, Neked és Párodnak is!!
:D :lol:
Vendég

http://index.hu/velemeny/eheti/e7i080616/

Nem nagyon tudok most szalonképeset hozzáfűzni azonkívül, hogy ANYÁD!!!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?