Sokszor most csak olyan csikis érzést érzek, amikor kidugja valamilyét, akkor fesziti a hasam, mint ha valami nagy púp nőne rajtam...
A lába meg néha akkorákat rúg a hólyahomba, hogy egyből hirtelen pisilhetnékem támad...
Na az nagyon kellemetlen tud lenni...
Mint amikor mész kocsival, teli hólyaggal és jön egy nagy bukkanó.....
Ma pl párnacsatáztunk a párommal, nevettünk nagyon...
Jön be az anyós, csak néz mi bajunk van....
Hirtelen megállatm....úristen folyik valami!!!!!!!!!!
Futás a wc.-re....
A sok mozgástól hirtelen folyásom lett...de megilyedtem kicsit...
A szeméremcsont fáj, olyan feszitő érzés....
Amikor az ágyról kelek fel, akkor nagyon rossz, meg amikor az ülésből felállok....
Ha folyamatosan megyek, vagy állok, akkor elviselhető...na de akkor mikor pihenek????:D
Puszi neked, Szilzi!
Kukkolsz, mi? Csak objektíven, külső szemlélőként, aztán néha beleszólunk, mi? Köszi a dicséretet. Milyen idő van most Balatonfüreden?
A rugdosás jó lehet, de ezt hagyjuk, Szilzi.
Gondoljunk arra, hogy milyen jó:
- hogy nem fáj a szeméremcsontunk
- aludhatunk hason
- nem rugdos senki hólyagon
- nem folyik semmi belőlünk egy kis párnacsatától
Pl akkor fáj nagyon a csont ha ülők és keresztbe akarom tenni a lábam az egyiket a másikon....
A ballal semmi gond, de ha a jobbat emelem, akkor nyilal lent, a kezemmel segiteni kell emelni a lábam, mint valami 80 éves öreganyónak...
De, holnap, de már két napja este olyan erősen fáj a hasam! Gondoltam előbb mejön és jöhet az újabb esély! De még ennyire sincs tekintettel rám a természet!
Szilzi, majd meglátjuk, mi lesz veled. Max. tényleg adok neked egy kis Clostyt, ha erre jársz. Ne törd ezen a fejed, most csak foglalkozz a családoddal, aztán majd lesz, ami lesz.