Új privát üzeneted érkezett!

tök szép Alexandra vonalzója! :)

kezd gyanús lenni h mindenki Berceléknél ünnepel, csak mi nem lettünk meghívva?! :roll: :shock: :evil: :wink: :lol:
Vendég
 


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNUNK BERCELNEK
mia2007
 
 


Kata
napsütés tengerpart,család,mi kell még :) :) :)

Szilvi
Én nem ismerem a győri kórházban az onkokógia részt (hála az égnek),de nem jó amit írsz,hogy ennyit kell várakozni,de remélem minden rendben lesz anyukáddal.
A vonalzó tényleg nagyon jó.
mia2007
 
 

 
 

Kata, nem tudod a kedvenceidet olvasgatni? :shock: Mi sem hidd el :lol: azaz én ma Pinocchiot és Rút kiskacsát olvastam :wink: viszont itt nincs tengerpart, se meleg se spanyol felling, szóval, na...érted...nem sajnálunk :wink:
Nektek nyaralótok van ott, vagy visszajártok egy kedvenc helyre?

olvasok, de nem reagálok, bocs.

Kép
ági_bp
 
 


Bercelnek mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D

Kép
mary74
 
 


KOSZONJUK A KOSZONTESEKET!!!!!! :)

Egesz jol sikerult a torta, koszonom a segitseget, Doo neked kulon a telefonos segitseget is, remelem azert tudtal meg cseresznyezni a vihar elott... :oops: vegul kettot csinaltam, plusz anyukam sutott turotortat, szoval volt boven torta... :) Mondjuk jo sokan is voltunk :)
Szerintem tok jol sikerult a buli, Bercel teljesen odavolt...

Vicuska: nagyon edes Lotti a kepeken, nagyon jol all neki ez a kis copf! Igazi nagylanyos! :)

Szilvi: jo hogy Alexandra megy uszni a jovo heten, biztos nagyon fogja elvezni ha mar az oviban is olyan kis ugyes volt!
Jo az uj vonalzo meg az avatar-kep is!

Majd meselek, meg rakok fel kepeket talan hetfon, most megyek, es beajulok az agyba, tegnap reggel fel 5ig fenn voltam, pakoltam stb. Bercel negyed 8kor kimeletlenul ebresztett...:roll:

zetus8
 
 


Ági, mi az h olvasol, de nem reagálsz?! :shock: :evil: :wink:

hopp, ma volt Blanka 1.1.1 :lol:

Szilvi, anyukád kicsit úgy tűnik, mintha a harmadik gyereked lenne... :roll: :shock:
Vendég
 


mégiscsak Bercel szülije volt - nem csoda, ha korán akarta kezdeni a napot! :wink: :lol: de azért neked ilyen kialvatlanul nem lehetett ecccerűűű... :roll:
Vendég
 


ja, következő tortás próbálkozáshoz: olvastam vmi olyasmi adagolást (igaz, puliszkához, vagyis kukoricadara/liszt főzéshez, de sztem búzadarához is vszeg műxik) h 3:1hez kell lennie az aránynak (víz/tej:dara). bocsi, ezt tel-ben elfelejtettem... :oops:
Vendég
 


Doo, nemtom olyan semmilyen kedvem van :? :(

Kép
ági_bp
 
 


Etus, örülök, hogy jól sikerült a nagy nap!! :D képeket és beszámolót kérünk. fél5 :shock: :?

Kép
ági_bp
 
 


Doo, most hogy írtad, tényleg olyan, ez eddig eszembe se jutott.
Csak az a furcsa az egészben, ha itthon vagyunk, akkor meg osztja a lapokat, akkor vajon miért nem szorul támogatásra?
Bizony sokszor van olyan érzésem, mintha engem csak azért szült volna, hogy legyen aki, orvoshoz viszi, ápolja ha beteg, a házon és a háztartásban valami elromlik akkor szerelőt intézzen. De komolyan!!! :( :( :( :( :(
Csak azt tudnám miért nem lett testvérem? Mert erre nem kaptam választ tőle.
(Doo, itt megjegyzem bizony az első években minden vizsgálatra bekísértette magát, én hülye meg be is mentem, még arra a csontizotópra is ha jól írom a nevét, pedig az sugároz a vizsgálat alatt is és utána csak 24 óra múlva ürül ki a szervezetből. Erre most már a Jani hordja (nem kíséri be, csak az épületig) és én akkor nap mielőtt hazaérnek a kórházból, elmegyek a gyerekekkel itthonról kirándulni, 5-6 órára meg senkinek a nyakára nem akarok beülni a 2 csemetémmel). :( :(
Na szóval nem egyszerű az élet keresztje, szenvedek/szenvedünk vele.

Évi, júliusban lesz 9 éve, hogy oda járok vele.

Etus, hányan voltatok? hogy ilyen sokáig kellett takarítanod, te szegény, de az a jó, jól sikerült, ez mindennél fontosabb!! :lol: :lol:

Alexandrának baromi jó alvókája van :lol: , tegnap már 8-kor aludt és reggel 7-kor kelt, bezzeg a Gergőhöz éjféltől óránként keltem, kezdek megint lemerülni. :?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Helló belló!

Na ,nem is hiányoztam senkinek :?: :lol:

Csütörtökön délután megtartottuk szűk családi körben Rozi szülinapját. Nagyon aranyos volt, tetszett neki minden, szólt a zene, táncoltunk. Az égő gyertyátba persze belenyúlt Laci hiába szólt, hogy fújjam el, mert baj lesz. Én próbáltam minden irányból fényképezni és gondoltam még egy - két kép aztán elfújom, de lemaradtam. Volt egy kis sírás, de hamar túljutottunk rajta.

Kép

Nos, benevezek a leglustább anyuka címre, de én nem sütöttem. Vettünk egy dobosat, amit nagyon szeretünk és Rozi is maszatolhatott kicsit!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Pénteken el kellett mennünk Khalasra hivatalos ügyeket intézni (250 km). Rozi végig aludt az autóban és a bankban és tök jól viselkedett. A közjegyzőnél már kicsit nyűgi volt, de így legalább felgyorsultak az események.

Bementünk a yardra is mert régen láttam a többieket. Rozi elesett és beütötte a fejtét, amitől sírógörcsöt kapott, nem vett levegőt és már kezdtek felakadni a szemei. Ráztam meg ordítottam és magához tért, elkezdett levegőt venni, de még egy pár percig sápadt bamba volt. :shock: :( Nos ezután egyfolytában remegtem és még este se nagyon tértem magamhoz, Laci szerint 10 évet öregedtem egy pillanat alatt. Este itthon bedöntöttem egy húzásra egy pohár sört, ilyen jól még nem esett alkohol :oops:

Kép az evolucióban félúton

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Szombaton volt itt a család utószülinapozni és estére teljesen kiütöttem magam! (nem alkohollal, agyilag)

Kicsit sok volt az elmúlt pár nap. Holnap megyek gyorvoshoz és rákérdezek erre az ájulásos hiszti sírásra, mert ha sokáig csinálja Rozi kikészülök.

Bercelnek küldtem sms-t, de itt is nagyon boldog szülinapot kívánok! Etus, reggelig pakolsz, minden elismerésem. Nekem nem lenne ehhez kitartásom!

Évi, jól emlékszem , hogy ti készültök Miskol-tapolcára? Akkor talizhatnánk majd :lol:

Szilvi milyen ügyes Alexandra! A vonalzóval még én is szenvedek, lehet, hogy a régi marad!

Kép

Kép

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Doo,Ági, Hajni pedignetket is annyira akartam valamit írni. Becs szó végig olvastam az egészet, de most nem ugrik be :shock: Majd még jövök ha eszembe jut valami!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


hello Bea, itt vagy még?
Vendég
 


Ági, elmúlt már a rosszkedved?
Vendég
 


Bea, hú de jó volt a szülinapi partytok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nőivonal-as az új vonalzód amit nem tudsz berakni?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Sziasztok Bercelnek Boldog szülinapot így utólag!!!Tegnap nem voltunk itthon azért nem jöttem..majd még jövök!

KépKép
vicuska
 
 


Évi, de tök jó az új kép Emmáról a vonalzódon! :lol: :lol: :lol:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Hú, micsoda új vonalzók, klasszak. :lol:

Rozi babáról természetesen már vártuk a szülinapi híreket! Nagyon jók a képek, örülök hogy jól sikerült. Látom Ő is kapott hengert. Mi még mindig nem aktiváltuk be. Majd ha egyszer még ebben az életben sikerül beköltözni az új házba. Ha hinni lehet a szavahihetetlen mesterünknek, holnap kezd burkolni, de még min. 6 hét kell befejezni, ugyanis mi fogunk festeni és parkettázni. :roll: Na mindegy, már a célegyenesben nem veheti senki a kedvünket. Már dobozolgatok, szépen egyenként visszük őket fel a leendő padlásunkra, ott nem lesz útba és így én is ráérek fokozatosan csomagolni. Bár Hangi mellet nem könnyű, iszonyú jó érzéke van ahhoz, hogy miket csenjen el, már rárajzolt a házzassági anyak. kiv-ra és az Ő születésijét is utolsó pillanatban vettem el Tőle.

Tegnap ballagáson voltunk és irtó büszke voltam Hangira. Olyan jól viselkedett egyész nap, hogy még számomra is meglepő volt. Semmiért nem cirkuszolt amiért itthon szokott, szépen evett -majdnem agy felnőtt adag húslevest megevett- , nem pakolt semmit csak saját játékkal játszott, amíg mi ettünk is játszott mellettem a földön, szóval szuperjó gyerek volt. :lol:

Na megyek folytatom a dobozolást. Hú hogy nekem mennyi kacatom van, azt hiszem megtöltöm a kukát.

Ági, mi újság, jobb kedved van?

Bea, tényleg fura hogy Rozi így sír mostanában. Meg hogy most kezdi el, ezt inkább pici csecsemők szokták nem?
Vendég
 


mellet= mellett, agy=egy
Vendég
 


A Gergő nemrég kelt fel és melegnek éreztem a homlokát, megmértem a lázát, végbélben levonás után 38 fok volt. :shock: :roll: , most adtam rá nurofent, aztán majd meglátjuk, tudom, hogy ez még csak a láz alsó határa, de nem akarom hogy estére meg nagyon felmenjen.

A gyerekorvos még mondta mikor utoljára voltunk, ha őt ennyire megviseli a fogzás még be is lázasodhat :shock: , hát akkor ennek jött el az ideje. :roll:
Egyéb panasza nincs és még a kedve is jó, mintha nem is lenne lázas. :roll:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


És még egy aztán tényleg folytatom: tegnap úgy kifáradt a ballagáson, hogy 3/4 2 kor aludt el és én ébresztettem fel fél 5-kor. Ilyet 1000 éve nem csinált. Na virgonc is volt egész este de szerencsére így is elaludt 9-kor. Ettől féltem kicsit mert készültünk elmenni itthonról, de nem volt vele gond. '9 kor állítólag felanyázott, de egy kis fejsimi és cumivisszadugira elaludt. :lol:
Vendég
 


jaj, most olvasom, Gergőnek jobbulást!

Mi holnap megyünk 15 hós oltásra. :?

Lotti hogy van?
Vendég
 


Köszi Hajni.

Jelenleg ebéd utáni alvását tölti.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Én még sose sütöttem tortát,de szeretném kipróbálni,Emma első szülinapjára,amit ti sütötettek,ha lesz valakinek ideje leírja a receptet,olvasom folyamatosan amit eddig írtatok,de még nem akadtam rá. :D :D

Bea
Örülök,hogy jól sikerült a buli,az nagyon rossz lehet,hogy sír és nem vesz levegőt,én nem is tudom mit csinálnék.
Nem mi készülünk Miskólc-tapolcára,én is olvastam valhol,de nem tudom ki írta,kösz jól esett,hogy írtad,hogy találkozhatnánk :lol: :lol: :lol:

Szilvi
Gergő remélem jobban nem lázasodik be,jobbulást. :D :D
Lottinak is jobbulást :D :D

Hajni
Hanga nagyon ügyes kislány :D :D

Emma pár napja nagyon szépen elalszik este(remélem így marad),viszont nem nagyon akar enni,olvastam amit eddig írtatok talán Zita csinálta ezt nem akar tizóraira enni gyümölcsöt,köles meg baba keksz jöhet,ma délben sem evett összeszoritja a szájját és sír,délben csak szopizott,késöbb megpróbáltam egy kis krumplit adni neki,abból pár falatot evett,vidám semmi nem látszik rajta,biztos a foga :roll: :roll:
mia2007
 
 


Sziasztok!

Lotti jobban van már köszönjük,csak még egy kicsit megy a hasa..de remélem a normaflore helyre hozza lassan!

Gergőnek jobbulást!

Hanga nagyon ügyi!!!Jó dobozolást!A célegyenesben hát persze,hogy nem lehet feladni!

Mi tegnap anyóséknál voltunk,apósom nyugdíjba vonulását ünnepeltük bográcsozással!

Mia:Emma nagyon édes és olyan aranyos kis husis!Biztos csak valami átmeneti dolog ez a nem evés!

Rozi is egy kis tünemény!

Én unatkozom :cry: Olyan nyomi idő van,semmit sem lehet ilyenkor csinálni!

KépKép
vicuska
 
 


Szia Évi, biztos a foga, mert a Gergő is sokkal kevesebbet eszik és inkább a levest választja mint a 2. fogást, ebből csak pár falatot eszik. Meg a banánt szereti nagyon és a tápszert.
Most csak olyan vegetáló étkezései vannak.

Egyébként reggelire szalámit adtam neki és amikor rágta, felsírt, arréb tette a kezével és folytatta az evést sírás nélkül.
A 4. rágófogának a helye duzzadtabb, lehet az lesz a bűnös.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Szia Vicuska, én a hűtőt olvasztom le és már melegszik a víz hozzá, de az is lehet, hogy már csak a lábast találom és a vizet nem mert itt ragadtam. :wink:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


sztetek lehet h a banán hajt?! nekem egyre gyanúsabb! :shock: :?

Mia, ez tök édes h olvasol minket folyamatosan :lol:
különben én azon morfondíroztam h talán nyithatnánk egy saját receptes topicot. nem csak a torta miaat, de volt már itt egy csomó jó recept és így az írások közül kikeresni őket nagyon nehéz... :roll: talán jól jönne az utókornak is :wink:
Vendég
 


nálunk mostanra szépen kisütött a nap.
Vikó meg úgy elálmosodott h most elaludt a karomban szopi közben :roll: frankó esténk lesz... :evil: múltkor, amikor nem aludt el, csak f11kor, gondoltam töltsük már hasznosan az időt és bukfencezni tanítottam :lol: magától ugrik át a kanapé támláján, de rossz nézni, ahogy kitekeredik közben a nyaka, úgyh arra próbálom trenírozni h hajtsa le közben a fejét.

ezek a fogak sok bosszantó dolgot tudnak csinálni... :x

vicuska, nektek ez a nyavalya a 15.hóstól volt vszeg? pontosan milyen tünetei voltak Lottinak?
Vendég
 


mia, azért nem semmi lesz ezt a hatvan-egynéhány oldalt végigolvasni!! :shock: annyira nem biztos h izgalmasak vagyunk :lol: lehet h a tábliba néhány ilyen volt-ilyen lett adat is felkerülhetne (sírós-babakocsi-utáló-nem alvós-rossz evő, stb ez Viki volt :roll: ) és akkor könnyebben képbe lehetne kerülni :wink:
Vendég
 


Akkor ki jön Miskolc - Tapolcára?

Nagyonbabás (lenne) a vonalzóm!

Hajni a csomagolást nem irigylem, tök jó, hogy Hanga megmutatta milyen is valójában! :lol:

Szóval ez "sírógörcs" egy éves kor körül szokott jelentkezni a járással valahogy egyidőben.

Mia, üdv a nem evő gyermekek klubjában!

Doo, itt vagy még? Rozi is alszik, ma harmadszor!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Akkor ki jön Miskolc - Tapolcára?

Nagyonbabás (lenne) a vonalzóm!

Hajni a csomagolást nem irigylem, tök jó, hogy Hanga megmutatta milyen is valójában! :lol:

Szóval ez "sírógörcs" egy éves kor körül szokott jelentkezni a járással valahogy egyidőben.

Mia, üdv a nem evő gyermekek klubjában!

Doo, itt vagy még? Rozi is alszik, ma harmadszor!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Akkor ki jön Miskolc - Tapolcára?

Nagyonbabás (lenne) a vonalzóm!

Hajni a csomagolást nem irigylem, tök jó, hogy Hanga megmutatta milyen is valójában! :lol:

Szóval ez "sírógörcs" egy éves kor körül szokott jelentkezni a járással valahogy egyidőben.

Mia, üdv a nem evő gyermekek klubjában!

Doo, itt vagy még? Rozi is alszik, ma harmadszor!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bocsi, bocsi, bocsi de vacakol a gépem!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Doo, a Gergő naponta eszik 1 banánt és naponta 2 széklete van, ami teljesen normál állagú. :lol:

A 15 hós oltásról unokatesóm mondta, hogy a beadás után kb. 2 héttel lehet számítani lázra és nyűgösségre, nekik ez volt. :(

Helyzet-jelentés rólunk:
Az ebédutáni 1,5 órás alvás alatt is egy csomószor felsírt és szinte a 2 kezével széttépte a száját, ez már tuti biztos a fogától van.

És most, hogy fent van, a keze a szájában matat.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


vagyok! :)
Vendég
 


Szia Bea, a gép valahogy még sem akarja neked bedobni a vonalzódat. :wink: és Rozi már harmadszor alszik, sem semmi kiscsaj, akkor készülsz már az éjszakára?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


ja a ballagáson Hanga nagyon édes lehetett! ez is mutatja h valóban ingerkereső személyiség :D
Vendég
 


helyesbítek = nem semmi kiscsaj
bocs :oops:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


mia, asszem te kérdezted h adott-e már vki spárgát: én igen. eddig zöldségkeverékben (mirelit), de ma rendeset is. szeretjük. rizottóba tettem bele más zöldségekkel együtt a csúcsát egyben, a szárát meg karikákra vágva, megpárolva kevertem a rizshez. nem szálas, sztem csak az öreg részek, de azt meg letöröm. ja, zöldspárga volt. a fehéret nem szeretem annyira és az tényleg szálasabb is.
Vendég
 


Doo, a keresztelőről mikor hozol képeket :?:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


hm, én nem szívesen teszek fel képeket. nemcsak béna vagyok, de nem is vagyok elégedett a végeredménnyel... :roll: úgy értem, nem igazán tetszenek a fotóink :oops: viszont mi is voltunk műtermit csináltatni egy hónapja és azok elég jók lettek. de azt meg még a gépre nem tettük fel. sőt, magunknak sem hívattuk elő :oops:
Vendég
 


hali csajok félkezes vagyok rozi ébren

a rizottóhoz spéci rizs kell? én is most akarok csinálni valami zöldségeset. spárgát még nem adtam én sem

szegény gergő, mennek a gyógypuszik

Bea

Kép[/url]
június
 
 


ja, és a templomban végülis senki nem is fényképezett. úgy bánt az ilyesmi, de vhogy az egész család elszabotálta (mi meg szülőként ugye nem fényképezhettünk mégse...). mellesleg az én gimis ballagásomról, diploma osztómról sincs egy nyamvadt kép sem :? :(
Vendég
 


hát nemtom h kell-e spéci rizs... nálam az a rizottó, amibe beleteszek mindent :lol: de jók szoktak lenni! :wink:
Vendég
 


Nem vagytok egy fotós nemzet :lol:

Holnap rizottót csinálok, van egy kis húslevesem majd abban főzöm meg! Megkívántam :oops:

Bea

Kép[/url]
június
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?