Új privát üzeneted érkezett!

Evelin is szeretné úsztatni Lizát .. nem tudom ő autózik-e .. de lehet tudnánk felváltva kocsikázni .. jár az agy :)
Tényleg pár hét és betöltik a 3. hónapot ..
Megbeszélem Apukájával, ő mit gondol :) ;)

Kép
szösszenet
 
 


Jó reggelt!
Nocsak, első vagyok ha nem ír senki amíg bepötyögöm el elküldöm?

Nono: örülök, hogy segíthettem, remélem, beválik majd! Fotót szoktam feldobni, bár legutóbb erszényeset tettem fel és ott annyira nem látszott a kics, most rakok fel 1-2-t :wink: köszönjük a fotó-hiányolást
Kép Kép Kép

Szösszenet: kaksiról igazad van, 2 nap után is elég nehéz egy flenőttnek is, nem,? Még jó, hogy siekrült Alíznak segítenetek :) De érdekes, mi Pamperst hazsnálunk ugyan de még csak 2-esnél tartunk, pedig közelítünk mi is az 5 kilóhoz. A babaúszás sztem elég drága finoman szólva :roll: mi is vagy egy 10est kipengettünk 2 éve és nem jött be -de próbaalkalom sajna nem volt és nem hittem, hogy ennyire fogja utálni. De ahogy most Lau kapcsán nézem a legtöbb babás-kisgyerekes foglalkozás (zenebölcsi, torna, akármi) 10 körül van (ez havi ár ált 4 alk) ...

Kép Kép
celesztina
 
 


el elküldöm = és elküldöm :oops: még korán van

Kép Kép
celesztina
 
 

 
 

...és elnézést a többi gépelési hibáért :oops:
sehol senki? Kép

Kép Kép
celesztina
 
 


celesztina! nagyon szép Julinka! A neve meg még minidg a kedvencem! Egyszerűen odáig vagyok érte meg vissza annyira különleges! Ha becsúszna egy kislány (DE NEM FOG) biztos listás név lesz a tiétek......lopom az ötleteket.... :oops:
Igazi lányos vonásai vannak. Az én kispasim annyira pasis....meg is lepődök rajta soxor Szonja csajos vonásai után. Persze pasinak gyönyörű...nem is vagyok ám elfogult mi? :oops:

Kiscica! nekem mind2 helyszín okés!

Megyünk vidékre nagypapa(Szo dédije) szülinapjára. Tök jó, addig sem kell itthon lennem...nagyon szeretek menni, így nem jut eszembe hogy állva is tudnék aludni.
Vendég
 


Celesztina - Nagyon édesek a csajszik :)

Nekünk elég szar éjszakánk volt .. Ugyan 10-kor simán letettük aludni Alízt, de most a reggel 7-8-as kelés helyett hajnali 4-kor ébresztett minket :shock: :shock: Első körben majd frászt kaptam, mert mély álomból ébredtem .. majd felálltam, és majd elájultam ..
Aztán megpróbáltam kajci nélkül visszatenni 30 mp fenékrázás után .. hát .. nem jött be - ez a gyermek éhes volt :D Evett is rendesen .. utána viszonylag simán visszaaludt. Gondoltam, akkor most csend lesz 10-ig, de nem .. a szokott időben (7-8 között) felkelt, és megint evett .. Azután pedig már a megszokott 11-kor ..
Nem tudom miért csúszott be az a 4 órás plussz kajálás .. jó lenne, ha elfelejtené :D
Fejlődési ugrás már megint? :D :D

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok!

Mi tegnap Szegeden voltunk, ballagáson :) Prüntyivel nem volt gond, hazafelé kicsit rázni kellett a popóját a vonaton, de ennyi :) Jó, volt egy pár babusgató kéz az is biztos :)

Tali nekem még mindig jó, nem is hiszem hogy közbejönne más.

MA Liza tök nyüszi, állandóan cicizne... még jó, hogy a nagyokat elvitte anyum az állatkertbe, így ráérek csak vele foglalkozni...

Most lelépek a piacra :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Szöszke,
lehet, hogy csak fejlődési ugrás. Másfél hete nálunk is volt ilyen. Azóta nem. Egyébként tegnap este lett 11 hetes úgyhogy lemértem. 4730 gramm, tehát még mindig fej-fej mellett haladnak a csajok :)
Nekünk egyébként két nap volt a max kaki nélkül. Viszont mostanában megint naponta többször is van kaki, csak most nem olyan hatalmas adagok.
Pelusból mi még egy darabig a 2-es Liberot fogjuk használni. Főleg mivel 3 90-es csomag van félretéve. Ha ezek elfogynak, akkor már én is a nagyobbat fogom venni.

Bambi,
és hogyan fogsz dönteni? Visszamész dolgozni, vagy megvárod az 1 évet?

Celesztina,
Gyönyörű baba Julinka.

Kisscica,
tök jók a fotók. Főleg a maszatos :) :)

Babaúszás:
Ezen én is sokat filóztam. Lili imád fürcsizni, viszont annyira érzékeny a bőre, hogy nem merem megkockáztatni. Pont ma beszélgettünk erről anyóssal. Párom nővérének kislányát (12 éves) le akarják szerződtetni a válogatottba. Ő 6 hónapos kora óta úszik. Én inkább a művészetek irányába szeretném terelni a kiscsajt. Amikor elmondtam anyósnak nagyon megörült. Azt mondta, hogy ő vesz pianinót Lilinek, ha majd elviszem zongorázni :) Persze ez még odébb van, de végre valami, amiben mindketten egyetértünk.
Mindenesetre meg fogom kérdezni a dokit, hogy javasolja-e az úszást Lilinek, mert ha igen, akkor valszeg, én is el fogom vinni.

Kép
emi29
 
 


Sziasztok!

Hétvégén a Balcsin voltunk, úgyhogy csak átfutottam a termést! Nem volt éppen strandidő, de azért nagyon jókat sétáltunk! Beni tök jól viselkedett, mint mindig amikor nem itthon vagyunk! :D :D :D

Pár kép:
Kép
Anya fejemre húzta a pelust, mert nagyon fújt a szél... :D
Kép
Apa nyakában
Kép
A Balcsi meg Én

Tali: nekem jó az ikea is meg erzsébet is + én is a kicsit korábbi (3óra körüli) időpontra szavazok! A zaj nekünk nem gond, mert itt elég nagy a kamionforgalom felénk, mindenféle zajhoz hozzá vagyunk szokva... :(

Babaúszás: én is nézegettem, de azért a 12-13 ezer körüli ár elég rázós, a 8ezer/hó az még úgy elmegy! Bár azért mi még 2 hónaposak sem vagyunk, szóval mi legkorábban augusztus elejétől megyünk!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Lolka hallod ezt én sem értem. De nem örülnek. Sokkal több szeretetet, aggódást és érdeklődést kaptam vadidegenektől mint a saját családomtól (na jó a párométól) Itt jön be a mondás, a családodat nem, a barátaidat megválogathatod.

Bambi most a csokival tömik Brigiék Maszatottal. De máskor is volt már, csak mostmá nem tudom mi.
Na most jön az én teóriám. Amit a babák látnak, azt mi nem. Tudom egy kicsit elvont, nálunk is van ilyen, csak még sírás nélkül. Bámul hosszasan falakat, vagy csak úgy a levegőbe. de mit? :roll:

Pumpóka
Írd meg a szakszerűt és kívánom ne legyen szükségünk rá egyikünknek sem….de jó, ha tudjuk.

Brigi
láttam babuszit, de csak futtában. Majd megnézem jobban, most is csak gyorsolvasok. Még nem döntöttük el, csak gondolkodtam rajta.

Szösszenet mi mérjük még. 4810 most kaja előtt. Ezen a héten se gyarapszik sokat. Nem tudom gond e.

IKEA
ok, hogy 3-ra megyünk, de a visszaút már tuti dugó.

Szóval én egyedül csak Brigiékig mennék. Meg ha nagyon meleg van, akkor félő a dugó amúgy is rossz nekik. Mi lesz csütörtökön, néztetek időjárást?

Kép
téjé
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 18:56-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Pumpó, milyen kis ducijucka arca van a csajodnak :) Haláli édes :)

Az összes baba nagyon cukor, én is teszek lassan megint pár képet :)

Babauszi: Én is gondolkodom rajta, csak nem tudom hogy fogom megoldani. Mert ugye nekünk csak akkor jó, ha itthon van apjuk, mert 3kölökkel nem tudok lemenni egyedül..ugye :)
Nálunk van itt az usziban is, szóval nem kell autóznunk :)

Szőlő, az uszi is 5 perc :) Jah és Kőbánya Újhegyen lakunk :) 68-as panelban, igaz nem 2+1-es, hanem 3 szobás, mert mindhárom szoba teljesnek számít. 12,13,20 nm-.esek a szobák, minden lakáshoz van erkély, az egyik kisebb szobában, ill a bejáratnál is van egy, ami a közvetlen szomszédoddal közös, és ezt is lezárja egy ajtó, így el vagy szigetelve jól a lépcsőháztól :) Kár hogy nem 1,5-eset kerestek, a szomszédunk árulja, és úgy szeretném ha vki kisgyerekes költözne ide :)

Megyek, mert kiborít Bence.... 3 órája pakol....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


jó reggelt, sziasztok!

csak gyorsan, mert a nagy ugyan alszik, de a kicsi nyűgös :? még nem tudom, mi lehet a gond

csüt-re ha jól láttam változékony -felhős, és kicsit esős időt mond 25 fokkal.
Pénteken nagyon valószínű, hogy esni fog -legalább egy kicsit- délután (úgy fél 4- 4 felé) mert akkor megyünk uh-ra és eddig mindig ha gyerekkel mentem abba az sztk-szerűségbe akkor esett (lrgalább csöpörgött)

Nem tudja vki, hogy bölcsinél hogy van beiratás (vagy várólistára iratás)?
Már lekéstük vagy folyamatos?

Kép Kép
celesztina
 
 


Na, ahogy elkeztem írni, hibát jelzett a gép, és totál kilépett minden programból. Nektek nem szokta csinálni? Mert nekem volt már ilyen többször, és csak akkor amikor a Babaneten voltam.

Emi, holnap jön a doktornéni, és remélem ő is tud valami spéci kencét a ragyákra, mert mára még durvább lett. Emma vigyora egyébként a nagypapának szólt.

Szöszke, köszi az anyatejes "pakolás" tippet, de most már tényleg megvárom a holnapot és hátha kapunk valami jó szert. A kakival viszont nekünk is gond van, 3 napja nem volt, ma délutánig van haladék, ha addig semmi, akkor mi is bevetjük a kúpot. (Mondjuk, nekünk sajnos mindig ilyen ritkán van, aztán eddig sikerült "beavatkozás" nélkül a produktum. Igaz lázmérőzni már próbáltam, de nem lett eredménye.)

Celesztina,
Julinka nagyon édes, nekem az a kép tetszik a legjobban, ahol Lauval van együtt. Mintha összebeszéltek volna, úgy pózolnak. És csatlakozom Nonohoz, a Julinka név nagyon bejön nekem is. (Nekem az ilyen "régebbi" nevek tetszenek nagyon, mint pl. Etelka, Veronika, de a névválasztásnál ezeket a férjem leszavazta. Nem baj, mert az Emma meg mindkettőnknek nagyon megfelelt.)

Zorróné, Pumpóka! A ti babáitok is nagyon aranyosak, szépek vagytok mindannyian!

Kiscica! Látom megy a szervezés a talira, mi sajnos most is kihagyjuk, de remélem nektek összejön, és jól érzi majd magát minden anyuka és babóca.
Fotózzatok ám majd sokat, és tegyétek fel ide is!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziasztok esélyem sincs visszaolvasni de már régóta készülök arra h visszatérjek.Mi jól vagyunk csak a lányzó nem tűri a konkurenciát sose hagyja h mással is foglalkozzak.Most is itt szuszog a karomban de ha leteszem balhézik.Általában jó kislánykomoly gondunk még nem volt.Egy-két képet meglestem nagyon aranyos babákat láttam!De sajna télleg nem tudom most kivel mi van de remélem mindenki jól van.Én nagyjából mostanra jöttem helyre bár még egy pár cseppes vérzés még van.A gyerekorvos még nem látott minket (ez hosszú történet)de várjuk a héten vmikor csak beesik.
Vendég
 


Sziasztok,

gyorsan írok, amíg le nem dob ez a vacak..

Celesztina
, Apa ha minden igaz ma megy a bölcsibe érdeklődni, mert mi Csengét szeretnénk szeptembertől időszakosra beíratni. Heti 1-2 napra 8-12-ig, A símára itt a Ráday utcai bölcsiben 1 év a várólista :shock:

Ebből adódik pár kérdésem
Ti menyi ideig maradtok otthon a babákkal?
Van valakinek bölcsis tapasztalata??

Kép
Kép
mango.
 
 


Nekünk a tali még kérdéses, mert most jövünk ki egy náthából + ma szó nélkül beállítottak strangot cserélni, juhúúú, éljen a közös képviselő! Nem tudom miért nem lehet előre szólni.. na mindegy

Szóval szeretném élőben látni ezt a sok szép babát meg Titeket is megismerni, de nem tudom tudunk-e menni. Az IKEA részemről kilőve, mer Csengével nem nagyon lehet bírni és őt mindenféleképpen vinnem kell magammal. Kicsit (vagy inkább nem kicsit) megviselte az élmény, hogy kórházban voltam és nem szereti, ha eltűnök szem elől.

Rólunk Kisati hízik szépen, tegnap már 4640gramm volt, 7 hete 3110grammal hoztuk haza.. Van kis tokája is, de nem dagi. (mondjuk én imádom a husi babákat is)

Kép
Kép
mango.
 
 


HAli Lányok!

Én is gyorsan bejelentkezek. Végre van egy pici időm és tudok írni is. Olvasni tudok, úgyhogy valamilyen szinten képben vagyok. Reagálni sajna nem tudok mindenkinek, csak amire így hirtelen emlékszem.

Pumpóka, Szöszi, Celesztina, Nono, Kiscica, , Bambi, Zorróné
Gyönyörűek a babák! Egyik édesebb mint a másik! :D

Szössz,
nekünk is van kaki problémánk. Kétszer is 3 nap után kakilt. Múlt hét hétfőn kapott Beni oltást. Nem tudom van e köze hozzá. Ő megkapta a Rota ellenit is, mivel műteni fogják 1 éves kora előtt. Szóval azóta nyűglődünk a kakival, rengeteget pukizik és ő sír is többet sajna. :(

Az éjszakáink viszont jók. Már ami Benit illeti, mert most Lizi kelt fel, mindig rosszat álmodik. Már kezdek aggódni.

Mango,
én régen nagyon bölcsi ellenes voltam. Én sem jártam. Dani sem
ment. Viszont Lizi állandóan hisztizett, mikor Danit vittük oviba, hogy ő is ott akar maradni. Így megpróbáltuk a bölcsit és nagyon bejött. Első perctől fogva imádta! Persze ő második gyerek és így gondolom könnyebb, mivel látta, hogy Danit is viszem oviba és megyek is érte.
Szerintem próbáld meg.

Tali
Én sajna nem tudok menni. Nekem így azért nagyon messze van, főleg a délutáni csúcsforgalomban. Nekünk max a Budaörsi IKEA lenne okés, mert az tőlünk 50 perc, de az meg gondolom nektek van messze.
Mindenesetre érezzétek nagyon jól magatokat. Jó dumcsizást. És fotózzatok sokat!

Babakocsi
Peg Perego Aria most le van árazva a Brendonban. 25.000 Ft. Igaz, csak 6 hónapos kortól jó, de nagyon könnyű. Vázzal együtt 5,8 kg. Mi kaptunk egyet apuéktól a keresztelőre (júli 5-én lesz :D )
Ami most van kocsink nagyon szeretem, tök jó vele sétálni, de bazi nehéz és elfoglalja az eégsz csomagtartót. Dani meg szeptembertől megy suliba, apa viszi majd reggelente, viszont én megyek érte. Hordozóban már nem tudnám vinni Benit, már most is alig birom el. Ez az új kocsi viszont nagyon praktikus lesz. Egy kézzel lehet nyitni, csukni meg persze tolni is. Tesómnak is ilyen van és nagyon szereti. Mondjuk ő már a baba 4 hónapos kora óta használja.

Gitka,
örülök, hogy minden OK nálatok. Az viszont elég fura, hogy nem látta még a gyerekorvos a picit. :shock:

Litu,
sajnálom nagyon anyósodék hozzáállását. Nagyon nehéz lehet.
Mi nem csinálunk egy minitalit?

Csöppke,
örülök, hogy Lóci jobban van.

Mi egyébként jól vagyunk, azon kívül, hogy néha küzdünk a kakival Beni szopizik, szerencsére van elég tejem. Sokat csavargunk. Ma épp útlevelet csináltattunk. Olyan rendesek voltak az okmányirodában. Meglátták, hogy milyen pici és rögtön előre vettek, pedig ezren voltak. 15 perc alatt végeztünk. Ebből a fotózás tartott a legtovább. :D

na mennem kell, bocsi, hogy nem reagáltam mindenkinek

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Beni

Kép

A macimmal

Kép

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


kérdés: akinek van kenguruja annak bevált??????

szerdán vennék egyet használtan, de nem tom megéri e ugyanis ölbenjani csak az ölemben van el, de a kendőből nem lát ki ezért ezt kilőttem. rendeltem egyet neten de még időben vissza tudtam mondani mert kipróbáltunk egyet és nem jött be csimotának.
gondoltam hátha a kenguru jobb lesz....bár iszonyat fáj a derekam, de az sem jobb ha üvölt és két kézzel kéne sokmindent csinálnom...sakk matt.....szval beruházok egyre hátha bejön neki (persze a derekam már most tiltakozik még a gondolattól is)
Vendég
 


Hali!

Látom, másoknál is bejön a plüssállattal cumi kitámasztás. :)

Tali részemről sajna ki van zárva. Nem tok 2 gyerekkel közlekedni. De aki meg akar látogatni minket szívesen látom.

Ti próbáltátok a búvárreflexet fürdőkádban? Az enyimeknek nincs.....

Éjjel 6 órát kibírtunk kaja nélkül!!! Rekord!

Kép

Kép

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Nono: sajnálom, hogy nem kendő-párti "Ölbenjani" Márk, remélem találtok kenguból jót -nekünk ugyan az nem vált be és az erszény igen, de ez babafüggő. Ha Nektek meg a kendő nerm jött be akkor talán biuztos a kengu fog :wink: a szerdait nem tudod vétel előtt kipróbálni? Nekünk amúgy márkátlan kenguink vannak (2) lehet vmi márkásabb jobb.

Mango: remélem, sikerül párodnak a bölcsi-érdeklődés, fel akartam hívni az ittenit, de kiderült 4 is van a kerületben és nem tudom mi dönti el, melyikhez tartozunk és egyálatlán csak oda mehetne a gyerek? Vagy a 4 körül bármelyikbe -mert ovinál ha jól tudom máshova is lehet jelentkezni mint ahova tartozunk...
nálatok is anyásabb lett a "nagy"? nálunk múlt héten vittem a kicsit csípőszűrésre és a nagy nagyival maradt itthon de annyira kiakadt amikor látta h elmegyek és ő nem jön, mint még soha!!! :shock: :?

Otthon a kicsivel: elvileg úgy terveztük, hogy a 3 év belefér, de lehet (persze anyagi okokból) hogy nem, de hogy mennyi lesz belőle nem tudom :roll: Lau jövőre ovis, de a kicsit én nem szívesen hagynám a nagyival itthon, bölcsi talán inkább, de azt nem tudom, lehet-e...

Felsoa: hú, jó, hogy előre engedtek, kedvesek voltak. Hogy sikerült lefotózni a kicsit? Mármint hogy tűrte?
Babakocsi: az Aria-t nem lehet annyira ledönteni hogy bele lehessen tenni a kicsit? Nono is vmi olyasmit írt hogy ha 150 fokig lehajtható akkor az jó, vagy rosszul emlékszem...? annyira kihagy az agyam :evil:


nálunk a kicsi nem szereti a babakocsit :shock: Lau imádja még mindig, kész öröm neki ha babakocsizni megyünk, ezért is ül ő is benne, bár sokszor kikéredzkedik sétálni, de a hordozást bármilyen segédeszközzel (kendő/kengu) utálja, hamar bemelegszik. ellenben tesó: a babakocsiban ált üvölt, neki így túl messze vagyok és fél egyedül, pláne ha megáll a kocsi, de ha megy sem nyugodt, míg az erszényt imádja: tegnap abban voltunk sétálni-vásárolni és végig aludt, pedig evésidő is volt közben, de inkább aludt és később pótolta be a hamit.
Szóval, lehet egy olyan kocsi ami azért "közel" vízszintesig dönthető is elég lenne, ha befér a csomitartóba és könnyű. majd utánanézek az ariának, köszönöm az infot

Keresztelő: Ti tartotok? Mikor? Hogyan? Kiket hívtok meg?
ó, elnézést, ha tú sok a kérdés, csak kíváncis vagyok. A minap jutott eszembe, szeretnék vmi szépet, nem csak annyit, hogy keresztelő-kaja-oszt ennyi, hanem emlékezetesen szépet amire szép visszagondolni (laué nem ilyen volt sajna)

Kép Kép
celesztina
 
 


Mangó! Nekem bölcsis tapasztalatom nincs, de én szeretnék Emma 3 éves koráig itthon maradni, sőt talán közben a kistesót is "bevállaljuk", így tovább is.

Nono! Kengorús tapasztalatom sincs. A nővéreméktől kapunk egyet (nem tom milyet), de ők sokat használták. Emmust is sokat kell "hucukálni" kézben, ha megállok, már kezdi is az üvöltést.

Felsőa! Beni nagyon aranyos baba, igazi kisfiús a pofija!

Úgy örülök! Volt kaki!!!! Kúp nélkül! (Bocs, hogy így közhírré teszem, de ez nálunk most nagy boldogság :D )

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziasztok!

Olvasóban vagyok én is, de írni már nincs sok időm! Ha már végzek a házimunkával és végre le tudnék ülni, akkor egyből felébred a gyerek és akkor játszani kell vele!

A helyzet nálunk az, hogy a gyerkőc elég jól eszik. Kb 100-150-eket eszik egy-egy alkalommal.
Születési súly: 3250
hazahozatali: 3040
jelenlegi súly: 4500 :shock:
Pedig nem is húrkás! Viszont hosszra nem semmi!!

Szössz: Örülök, hogy végre volt kaksi! :) Csatlakozom ahhoz, hogy legyen annak 5 napig székrekedése, aki kitalálta, hogy addig hagyják a babákat szenvedni.

Tali: Sajnos mi nem tudunk menni. Csipőszürésre kell menni akkor! De érezzétek jól magatokat és után kérünk képeket!

Felsoa: Tök ari a kis Beni!

Mango: Szépen hízik a te fiad is! Gratula! Enyém Atti állandóan enne! Cickó már nagyon nehezen bírja!

Litu: Asszem nálad volt, hogy vizes lett a tejed! Mintha az enyém is kezdene olyan lenni. :( Hogy vetted észre, hogy nem túl tápláló?
Hamarabb kelt fel a gyerkőc? Bár én hozzátáplálok is! Amikor viszont csak tejet adok neki, akkor hamarabb kel! Viszont azt is hallottam, hogy az anyatej hamarabb felszívódik!

Többiekre is reagálnák, de nem mindig van időm!

Edina


Kép
medina83
 
 


Kamilla: 6 óra? Gratula! :) Nálunk a csúcs még csak a 4.

Otthon: Én 2 éves koráig maradok itthon vele, utána megyek vissza dolgozni. A kolleganőim bevállalták helyettem két évig a könyvelésemet megbízásos szerződéssel, így szerencsére biztosított a helyem! :)

Atizka: Kaksihoz gratula! :)

Valaki könyvelő közöttünk? Nem tudjátok, hová kell fordulnom kérvénnyel, hogy ne kelljen elmennem a kötelező továbbképzésre? Két napot nehezen bírna ki nélkülem a gyerkőc, a közel 20 eFt-os részvételi díjról meg már ne is beszéljünk. Bár ha fél éves lesz talán meg tudom oldani valahogy.
Asszem az Igazságügyi Minisztérium foglalkozik ezzel, de sajna ott se tudták megmondani, ahol igényeltem a regisztrált mérlegképes igazolványt! :shock: Ez milyen már!!!! :evil:

Edina


Kép
medina83
 
 


Celesztina,
Örülök, hogy bejött az erszény.

hát a fényképezés nem volt egyszerű, mivel én nem lehetek rajta a képen. Úgyhogy a férjem tartott közénk egy fehér törölközőt. Beni persze erre elkezdett ordítani. De a hölgy tök kedves volt, beszélt hozzá és csörgette a kulcsait, ami Benit nagyon érdekelte. Hát ekkor készült a kép. Persze Beni utána hiányolta a kulcsot. Úgyhogy én kimentem vele, apa aláírt, mikor végzett meg én mentem be aláírni. Szóval nem volt egyszerű menet, de megoldottuk. 1 hét múlva küldik is. Mondjuk ez csak úgy működött, hogy sürgősségin kértük. Így nem időpontra kellett menni, hanem amikor tudtunk (időpontot csak júli közepére kaptunk volna) és így csak 5 nap, különben 30. Igaz így 3000 Ft, normál meg 1500. Deígy legalább utazhatunk a nyáron.

Aria
150 fokig dönthető. Kb 4 hónapos kortól jó. a leírás szerint 6 hó.

Keresztlő
Nekünk júli 5én lesz Pannonhalmán. Daninak és Lizának is ott volt. Délelőtt 10 kor lesz, utána pedig megyünk ebédelni.


Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Kamilla!
Nagyon ügyik a babók és milyen aranyosak!

Atizka, Medina
Köszi! :D

Ja és nálunk is volt végre kaki! :D :D :D Hogy miknek tud örülni az ember! :D :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Kaksikhoz gratula! :D (no nem gondoltam volna, hogy ilyen mondatot fogok valaha is leírni :lol:

Felsoa/Andi: köszönöm az infokat, akkor a fotózás jó kalandos volt. Pannonhalma nagyon szép hely, klassz lehet ott a keresztelő -drukkolok, hogy szép idő is legyen azért.
(nálunk a templom adott, mert párom kiskora óta ismeri a lelkészt -meg Laut is ő keresztelte meg minket is ő adott össze -és ez a templom a köv sarkon van, ezért nem lenne olyan hangulatos csak "leugrani" kereszteltetni)

Kép Kép
celesztina
 
 


nono
mi két kengurút is kaptunk, még nem vált be.

keresztelő

nekünk augusztusban lesz, le kéne szerveznem, csak sajna ez a katolikus egyház elég vaskalapos...nem lehet akárhol:(

Kép
marjan78
 
 


Marjan,
gratula a hófordulóhoz! :D
A keresztelővel kapcsolatban még nekem is meg kell keresnem az itteni plébánost, vmi kikérőlevelet kell kérni és persze befizetni az egyházadót! Elvileg aki kereszteli már beszélt vele, és részéről rendben, hogy nem itt tartjuk, csak nekem kellene megkeresnem. Meg is kellene ejtenem a héten...

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Sziasztok!

Elolvastam mindent de sajna mindent szinte el is felejtettem... :(

Csajok én a talit még nem vállalom be, mert BKV-zni nem szeretnék még vele... :( Bocsi, remélem megértitek, legközelebb már tuti megyünk.

Zsu: az Örs kb mennyire van tőletek? Tudsz nekem utcát mondani hogy megnézzem a térképen merre laktok? Jöhet priviben is. Köszi :wink:

Keresztelő:

Mi is nyárra tervezzük, szintén katolikus egyház, de a papunk annyira jó fej, hogy remélem nem lesz semmi gond (velem egyidős :D ). :) Bár még nem beszéltünk vele konkrétan erről, csak a keresztszülő kérdésről. Nálunk csak a szűk család lesz ott, nem akarom hogy úgy jöjjön le hogy na hozzon mindenki lehetőleg minél több cuccot, mert nem erről fog szólni.

Zorróné, nekem az istennek nem sikerül Mazsit úgy beletenni a Mamacka-hordozóba hogy ne úgy nézzen ki mintha ki lenne tekeredve... Vagy valahogy nagyon furán van. A kedvemért - ha van - raksz fel egy képet hogy Beni hogy fekszik benne?

Itthon - Én most úgy tervezem, hogy jövő szeptemberben részmunkaidőben visszamegyek, ami kb annyit jelent hogy itthonról dolgoznék és heti 1-2 nap mennék be az irodába. De szerencsére a cég elég rugalmas, azt mondták hogy ha még nem akarok visszamenni jövőre, akkor maradjak, aztán majd megyek ha úgy gondolom. Sajna nekünk elég nagy kiesés az hogy én nem dolgozom, és ha a hitelünk kb a duplája lesz az új lakásban, akkor elég necces lesz...

Medina, Anyu könyvelő, ha gondolod megkérdezem tőle hátha tudja.

Nagyon édesek a babák! 8)

Cumit Mazsi is kiköpi, utána meg sír mert kell neki... Jani készen tud lenni tleg, merthogy "miért nem értiu meg..." szoktam mondanihogy drágám, azárt mert egy 1 hónapos babáról beszélünk :lol: :lol: A kitámasztás nálunk nem annyira működik, mert hason is állandóan forgatja a fejét, persze cumival együtt. :roll:

Lehet hogy nekünk se válik be ez a tápi... Az elmúlt 2 napban is pótolnom kellett neki 1 kaját, meg úgy néz ki ma is sajnos. Ma egész nap hasfájós, tegnap is picit nyűgi volt, úgyhogy lehet hogy ettől? Nem tudom, holnap meglátjuk.

Medina! neked az hogy bukós volt a baba a Bebától, mit jelent? Mennyit bukott? Minden kaja után? Mert Mazsi is bukott tegnapi is meg tegnapelőtt is 1-1 nagyobbat, amit előtte még sose, és lehet hogy attól.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Megint szép Manó-képeket láttam! :)

Keresztelő nálunk nem lesz... (nekem se volt)

Hú, az útlevelet ne is emlegessétek... :? Nekünk Münchenbe kell utaznunk, hogy elintézzük, utána meg várni, hogy megjöjjön, és csak utána tudunk hazamenni... :cry: És mindenzt csak az UTÁN, hogy Levinek elküldik az új útlevelét... Tök jó, hogy elmegyünk félútig, hogy útlevele lehessen kicsilánynak... :?

Írtam a múltkor, hogy a nyilvános szopi nekem mumus... :oops: ja, a szükség meg nagy úr... Lillus előbb halt volna éhen, minthogy bekajáljon a lefejt tejcsiből, így kénytelen voltam az étteremben, ahol ebédelni próbáltunk megszoptatni... Hál Istennek senki nem nézett furcsán, a pincér még jóétvágyat is kívánt Lilunak... Én meg szépen betakarózva megetettem az éhező nagylányomat... :) Így megvolt az első igazi családi éttermes ebédünk :D

Kenguru nálunk bejött (Chicco GO, vagy mineve), jól elvan benne, bár eddig csak itthon teszteltük, takarítás közben :D De azt hiszem beruházunk egy Baby Björn-re is, mert az megtartja a hátunkat.

ercsi_3
 
 


szőlő! a Beba Szonjának hasfájást okozott.....most a Novalac AC 1 es van kifejezetten hasfájós babóknak és nincs szinte soha fájás...csak elvétve. Recept nélkül adják mert nem támogatja a TB és kb 2000; az ára, és csak 400gr de nekem megéri h nincs nonstop üvöltés.
Vendég
 



Az ár nekem is megérné. Mazsi egyébként nem hasfájós, OK, volt rá példa, de már jó ideje nem. Csak hétvégén elég sokmindent összekajáltam, és most nem tudom hogy az tett be vagy a tápi, úgyhogy ezért várok még picit.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Ercsi, Lillus is szépen kikerekedett már! :D Nagyon cukorfalat, olyan szép család vagytok :)

Ez az útlevél-mizéria elég gáz..... :?

Kép Kép
szõlõ
 
 


Ercsi,
nagyon cuki Lilla! :D
Az útlevél mizériát sajnálom. Lillus megkapja a német állampolgárságot is, hogy kint éltek és ott született, vag yilyen már nincs. Nekem unokatesóim kettős állampolgárok, mert Frankfurt mellett élnek.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Szőlő, azért az attól is lehet, hogy fáj a pocója, hogy most kapott először, biztos megzavarta Őt, talán kell kis idő is, míg hozzászokik a szervezete, nem?

Andi, Beni nagyon szép kisfiú :)

Ercsi, Lilla is tüneményes :)

Kamilla, tündériek az ikrek :)

Mi ma voltunk a 6 hetes kontrollon, minden rendben, doki azt mondta szépen fejlődünk (bár most kicsit ugye leállt a dolog) :)
Majd az esti mérlegelésnél kiváncsi leszek mit mérünk :)

Most csak ennyi hirtelen, majd visszaolvasok :oops:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Andi, most nézem a vonalzót, pont 1 hónap van a gyerkőcök között :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szőlő,
Mazsinak ajánlottak a kötelezőkön kívül más oltást a műtét miatt?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Nici,

:D :D :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Marjan! Dávidnak is boldog 2. hófordulót!

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Szőlő!
Nekünk is bukott a bébink a bebától sőt szinte hányt, viszont most a Beba HA/AR bukás elleni tápszerét kapja és még csodák csodájára végre ma kakilni is tudott!

Kép
geni
 
 


[quote="felsoa"]S írta:felsoazőlő,
Mazsinak ajánlottak a kötelezőkön kívül más oltást a műtét miatt?

Andi


nem, nem mondtak ilyet. Csak a 9 kiló a feltétel, ja meg asszem az hogy előtte őőőő talán 3 hónappal már ne kapjon oltást. De ezeket majd a 6 kilós kontrollon úgyis mondják.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Marjan, Zsuzsa, boldog hófordulót a lurkóknak :)

Zita, örülök, hogy belestél :) Kérünk ám majd képeket is, ha ráérsz kicsit :wink:

Zorróné, nagyon irigyellek Titeket, jó lehetett a Balcsin :) Benibaba nagyon aranyos :) Jól mutatnak együtt a Balcsival :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Zsuzsa,
nektek is boldog hófordulót!


nálunk nincs ez a 9 kgos határ. Annyit mondott a doki, hogy legyen meg minden kötelező oltás + a rota elleni, mivel azt a kórházban könnyen elkaphatja. Azt nekünk is mondták, hogy két hónap jó ha van a műtét és oltás között. Mi majd a héten megyünk vissza kontrollra.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Szőlő,
ez az utolsó hsz neked ment, csak vhogy sikerült kitörölnöm a neved, bocsi.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


sziasztok!

Az előbb 2-szer törlődött ki az irományom, így rövid leszek

hordozós, bölcsis
témához nem igazán tudok hozzászólni, én is úgy tervezem, hogy amíg lehet, itthon maradok a picúrral, bár a szükség sajna nagy úr, és hát ugye a gyed...

Gitka, felsőa örülök, hogy jelentkeztetek, szépen fejlődnek a picúrok!
Én is csak bámulok, mennyit nőtt Bálint. Főleg akkor feltűnő, amikor más fogja. Olyan jó! Főleg hosszra nőtt sokat.

Zsófi, Beni Nóri, Lilla baba nagyon aranyosak!

Képzeljétek mi történt szombaton..Elmentünk Tibcsi (f ő a férjem-ja, ma van az 1. házassági évfordulónk! :) )apukájához a temetőbe, "megmutatni" Bálintot. Az egy dolog, hogy anyósom kikapta a kezemből hordozóstul a gyereket, de ami utána jött..Képzeljétek, az apósom melletti sírra rárakta a gyereket :twisted:
normális?????????????????

Nem gondolok rá, mert hülyeség.

Ma voltunk UH-án, minden rendben van szerencsére. Bár elég furi volt, hogy 1 perc alatt végeztek. Remélem alaposak voltak azért.

Keresztelő: Nálunk a nővérem lesz, de még nem tudjuk konkrétan mikor. A legszűkebb család lesz csak ott.

Megyek, mert mindjárt elalszik a babó, és még fürdetni kell.

Kép
tim27
 
 


Tim,
Ne gondolj rá, de ez elég borzasztó érzést kelthetett benned :shock: :shock: :shock: :shock: Nagyon gáz! Bár nem direkt csinálta...
Örülök, hogy minden oké volt az UH-n.

Ercsi,
Miért kell útlevél? EU-sok vagyunk!
Csak átrobogtok a határon :lol: :lol: :lol:
Vagy ez is csak a duma???

Zorróné,
Beni nagyon helyes. De Te milyen jól nézel ki! Nem látszik Rajtad, hogy most szültél... :lol: :lol: :lol:

Emi,
Munka? Ma voltam bent! Férjemmel most ezen agyalunk, hogy mi legyen. Jövő hét 2. felében újból leülök a főnökömmel. Nagyon csábító, azt mondta, hogy majd mondjam el, hogy mit hogyan gondolok, mit akarok, mire van szükségem, ők partnerek mindenben. Nagyon az jött le, ők belemennének mindenbe, csak menjek vissza erre a pozícióra...Húúú, ez most annyira nehéz. Nem tudom mit csináljak, mert az is vonz, meg ez is (itthon). De a párom maradna itthon...Én meg részben otthonról (is) dolgozhatok...Bár azt mondtam, hogy az tuti, hogy amíg szoptatok, addig nem tudok külföldre (is) menni.
Csak szept-ben (legkésőbb) kezdeni kell, nem lehet húzni tovább.
Viszont ha elvállalom, megmentem a kollegáimat a jövőbeli esetleges leépítéstől. Ha nem vállalom, akkor benne fog lógni a levegőben...
Na, Te mit tennél?

Kép
1bambi
 
 


Köszönjük a hófordulós gratulációkat!!!!

Kép
marjan78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?