Új privát üzeneted érkezett!

Szly
Bocsi, kihagytalak! Nagyon édes Roli! Nagyon jó a kiságy is! Roli nem próbálta még ki?

Kép
Kép
hannablanka
 
 


Sziasztok!

Hannablanka! Nagyon ari Bence! Roli nem akarta kipróbálni, szerencsére.

Ma voltam dokinál. Minden ok, NST reaktív, Bpd 94 mm, méhszáj: 1222. Ma egész nap fájogatott a hasam. De mostanra ritkult. Úgyhogy ma nem hiszem hogy szülök.

Kép
szly27
 
 


Szly
Mi az a méhszáj 1222? Ezt nem értem! Úgy tudom, hogy az utolsó 3 szám vagy 1 (nyitva), vagy 0 (zárva). E most valami új?

Kismanó meg éppen szétrúgja a hasamat alul. Most folyamatosan keményedek a vihar óta, és eléggé fáj. Biztos jóslók, de ilyen rossz nem volt eddig. Na, én sem szülök, nem kell parázni!!! :D :D :D Szerintem a babócákat nagyon megviseli, hogy jönnek, mennek a frontok!

Kép
Kép
hannablanka
 
 

 
 

Noémi!
A 2-es nem azt jelenti,hogy 2 ujjnyira van nyitva a méhszáj? Nálam 1111 írt a doki, 1 ujjnyi méhszájnál!
Titiről van valami hír? És Csilláról?
Szerintetek lesz ránk hatása a holnapi frontnak? Az én dokim ma (szerda még :lol: ) meg holnap délelőtt nem lesz Egerben,remélem megvárjuk...Márk is hidegfrontkor született! Közben meg lehet kihúzom a 40. hétig! :shock:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Hannablanka! CX1222= méhnyak megrövidült 1 cm-re, külső, középső, belső méhszáj nyitva 2 cmre.

Patrícia! 1111 az nem egy, hanem fél ujjnyira van nyitva. Vagyis 1 cmre! a 2cm = 1 ujjnyi!

Éjszaka valami barnás cucc jött belőlem, lehet a nyákdugó darabja. Jó lenne már szülni!!!!!

Titit ha minden igaz ma császározzák meg, mert nem használ neki a gyógyszer a vérnyomására és még mindig nagyon magas.
Szólok, ha tudok valamit!

Kép
szly27
 
 


Titit ma 11-kor császározzák. Beindultak a fájások! Drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
szly27
 
 


Sly!
A doki mondta,h 1 ujjnyi!Na mindegy,majdcsak nyílik ez még :) Titinek megy a drukk,bár ahogy az órát nézem,azóta már rég túl is van rajta! :) Ugye neki Olivér is császárral született?
Látom szülnél már te is! Én is úgy érzem jó lenne már túl lenni rajta,de vlahogy nem vágyom annyira a fájdalmakra,varrásra,és az elkövetkezendő napok fájdalmaira! :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Igen, Olivér is csaszis volt.

Ezt a méhszáj dolgot nekem meg szülésfelkészítőn mondták. De tényleg mindegy, az a lényeg, hogy nem tök zárt. :lol: Vagyis amniot már csinálhatnak! De remélem arra nem kerül sor!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam én is dokinál, nekem méhszáj: 2111. Azt mondta, nem biztos, hogy kihúzom vasárnapig, akkorra vagyok ugyanis kiírva! Hát én nem bánnám! De még mindig csak feszülések vannak, azok is csak ritkán, össze-vissza!

Titi!
Drukkolok nagyon, bár már val.leg túlvagy rajta, remélem minden rendben!

Szly!
A te számodat írtam be a telefonomba, így téged értesítelek majd, ha nem gond! Aztán majd egyszerre szülünk! :wink:

Ma éjjel nem igazán szeretnék megszülni, mert Párom ügyel, és nem lenne velem! :( Sajnos nem tudta elcserélni senkivel! :? Holnap meg péntek 13, ti hogy álltok vele? :shock:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi! Ok! Remélem itthon leszek, amikor szülsz! Ha egyszerre szülünk majd küldöm tovább az smsedet, úgyhogy akkor is tudni fogják a többiek! :lol:
Látom alakulnak itt a méhszájak! A végén mindenki egyszerre megy!

Kép
szly27
 
 


Ja! Péntek 13. Nekem mindegy lenne az is! Én nem bánnám!

Kép
szly27
 
 


sziasztok!

Gondoltam megosztom veletek bár Titi még nem irt, de ma annál a szülésznőnél voltam aki előkészitette őt császára. Megszületett Levente, 4550g és 55cm! Jó nagy Baba, ha többet tudok majd megosztom veletek! :D
bencuri
 
 


Sziasztok Lányok!
Nagyon örültünk Leventének! Remélem, Titi is jól van... várjuk a híreket!
Nálunk minden rendben, Minimanó szépen növöget, nagyokat rúg. Amúgy meg az egész család szülési lázban ég - sógornőm elvben vasárnapra van kiírva, gyakorlatilag még a nőgyógy is azon van meglepve, hogy még egyben van... :shock:
Joli nagyon gyanúsan eltűnt... nem tudtok róla valamit?
MIndenkinek puszi, akinek még sok hátra van csücsörítsen ( méhszájjal :wink:), aki meg már osztódna, szép alakulást kívánok!
:twisted:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Bencuri megelőzött!

Itt is gratulálok Titi!

Kép
szly27
 
 


Bencuri!
Köszönjük a híreket!
Titink nagy gratula és minden jót! Méretes baba! :shock:
Sly!
Mi az az amnio? :oops:
Ja,nekem anyu van rákattanva,hogy holnap fogok szülni.Ő nem kicsit babonás,mégis örülne,és szerintem is alakulgat valami,mert folyamatosan fájdogál a pocak,de semmi rendszeresség! Holnap délelőtt én is megyek Nst-re,meg dokihoz,oszt' majd meglátjuk! :)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patrícia! Amnioszkópia! A betöltött 40 heteseknél csinálják nálunk. A lényege, hogy hüvelyen keresztül bevilágítanak és megnézik, hogy tiszta-e a magzatvíz. De csak akkor lehet, ha nyitva van valaki!
Ja és ez a vizsgálat van hogy beindítja a szülést is, mert nem éppen kellemes.
Na, csak nem! Drukkolok!

Kép
szly27
 
 


Kép

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!Sly!
Igazad volt, ma mondta a doki,hogy 2 cm a méhszáj, 1 ujjnyi.Múltkor bizti nyelvbotlás volt.A méh fel van puhulva,doki szerint alakul a dolog,véleményes zserint legkésőbb hétfőn találkozunk :) Meg voltam Nst-n is,minden ok.
Ti hogy vagytok!
Ja és a poén a dologban,Márk születésekor hazajött Egerbe az uram,de úgy volt,kedden megy vissza,ehhez képest hajnalban vitt a kórházba. Naszóval a poén az,hogy most épp hazafelé tart...szerintem fél,hogy lemarad a dologról! :) Sz@r ez a kétlaki élet,pláne,hogy 350 km-re egymástól! :cry:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Titi!
Gratulálok Levente babához, tényleg szép súlya van! :shock: :) Talán nem is baj, hogy császár lett!

Én egyre jobban parázok a szülés miatt, egyelőre semmi, vasárnap lesz ügyeletes a dokim, ha addig semmi, megnéz megint.

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi! Te sem szülsz már hamarabb a kiírtnál! A mostani babák nagyon kivárják az idejüket!

Patrícia! Reméljük apa hazaér! Én jól vagyok! Most hajtom a szüléshez szükséges homeos bogyókat, mert sehol nem lehet kapni. Most megrendeltem, de leghamarabb hétfőn lesz meg. Ha addig megszületik, akkor annyi. Majd kipróbálják máson, ugynis én lennék itt Karcagon a próbababa, mert még nem használtak ilyet. Most voltak valami tanfolyamon és mondták hogy próbáljam ki. Csak az a bökkenő, hogy három szerből csak kettő van eddig.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Azért tüntem el, mert megszaporodtunk :) Vasárnap hajnali 4 órakkor megszületett kisfiunk, Csanád Koppány, 3500 g és 51 cm.

Visszaolvasni nincs időm, remélem ti is mind jól vagytok, akár egyben, akár babával :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli, hatalmas gratula a manóhoz! Gyanús voltál nekünk nagyon, nem Csanád szólított-e el a számítógép elől... :P Mesélj, hogy vagytok? Hogy sikerült a szülés? Küldesz fotót a legényről? Milyen egy "nagycsaládos" mama bőrében?
Puszi:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Joli! Gratulálok a babához, jó egészséget kívánok Nektek!

Kép
szly27
 
 


Mindenre kíváncsi vagyok, amit Kindertojás kérdezett, + születési dátum, terhességi kor a szülésnél és hogy sima vagy császár volt-e. Na meg képek! :lol:

Ha Csanád engedi kérünk szüléstörténetet is!

Még egyszer hatalmas gratula! Tudtam én hogy azért tűntél el!

Kép
szly27
 
 


Joli!
Szívből gratulálunk! Minden jót,jó egészséget!


-és várjuk a képet! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Drága uram tegnap este hazaért,de sajna csak holnapig marad! Imádkozzatok má' hogy megszüljek ma,és legalább meglássa a kislányát iziben! :lol: Köszi :-)
Amúgy éjfélkor fájást éreztem,meg 10 perc múlva is,de annyiban maradt a dolog...aztán hajnalban megint felébredtem (vagy 3-szor) de semmi rendszeresség :cry: Hátha majd ma!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patrícia! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
szly27
 
 


Gratulálok Csanádhoz,
és utólag
Levente babához is!!!



Patrícia, Te miért akarsz már a 38 héten szülni? Lehet, volt róla szó, csak nem vagyok képben.
Ezt a most esedékes dolgot a napokban a férjed otthonlétével értem, de másfél-2 hét múlva kéne csak, az lenne az igazi, nem? :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok! Bocs, hogy így eltűntem, csak elköltöztünk és még mindig nincs net otthon.
Látom beindult a szülés-sorozat :lol: Isten éltesse a kicsi Sárát, Bendét és Leventét!!!
Mi még mindig egyben, és hozzátok hasonlóan a puszta lét is kényelmetlen és fárasztó. SZerencsére most, hogy liftes házba költöztünk, még ki tudom vinni Csengét a játszóra, de már iszonyúan elfáradok. A legnehezebb a homokozás: alig tudok leülni a padkára a homokozó szélén :lol: A fölállásról már nem is beszélve... :lol:
De még mindig egy csomó mindent el kéne pakolni, így most nem kívánom annyira, hogy hamarabb jöjjön Levi. Ja, és még semmit nem pakoltam össze a kórházi pakkba... :shock:
Na, szép, nyugodt éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
deako
 
 


Deako! Hajrá pakolás! Már te is betöltötted a 37 hetet! Jó lehetett így nagy pocakkal költözni! Gondolom még nincs minden a helyén! Csenge hogy viseli az új helyet?

Kép
szly27
 
 


Gabuska!
Valóban csak a férjem itthonlétével akartam összefüggésbe hozni a dolgot :lol: Meg hát 6 hétig itthon leszünk Márkkal,és ugye minél hamarabb születik a babóca,annál hamarabb mehetünk haza Apához! :) Végül nem szültem meg reggelre sem,de úgy érzem ma jött el a nap!Nyákdugó eltávozott,bár tudom ez még nem jelenti azt feltétlenül,de nagyon szeretnék már túl lenni rajta! Ha apa most hazajön 3 hétig biztos hogy nem tud megint jönni,és akkor lehet,hogy már egy 2-3 hetes gyerkőcöt kap kézbe!Az meg már nem olyan!!! :cry: Miatta is szeretnék ma szülni!!!!!!!!
Deako!
Én is már a 37. hét után pakoltam össze,de minden beszerzéssel együtt egy óra alatt összedobtam,másnap meg megvettem az uccsó 1-2 hiányzó darabot! :)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


ha apa most hazajön = ha apa most hazamegy Bükre!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patr! Most vesztettem el a fonalat! Ti Márkkal akkor most hol vagytok? Nem Bükön? Nem ott laktok? Apa meg Bükön dolgozik? Ti most Márkkal a szüleidnél vagytok? Addig amíg a baba 6 hetes nem lesz?
Bocsi! De nem értem :oops:

Kép
szly27
 
 


Sly!
Én úgy látom vágod ezt a részt! :lol:
Szóval Bükön lakunk,ott dolgozunk,vagyis jelenleg csak az uram!De mivel mindketten egriek vagyunk,így a nagyszülők is itt laknak Egerben.Ezért gondoltam,hogy itt kéne szülni,mert itt lesz segítség,így 6 hétre (szüléstől számítva) hazaköltöztünk Márkkal a szüleimhez,viszont a vendégházunk Bükön van,így a férjem ott maradt! És nem sokkal ezelőtt vissza is ment,pedig én érzem,hogy legkésőbb éjjel a kórházban kötök ki...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patr.! Akkor csak jól logikáztam!
Mi a helyzet, mit érzel? Sajnálom, hogy apa visszament!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Pat, most olvasom, hogy talán akció van nálatok, nagyon szorítok!

Gyorsan írom, hogy is volt a szülés, hátha sikerül befejezni is:) Szombaton este tíz óra után érkeztünk a kórházba, 6-10 perces fájásokkal, de zárt méhszájjal.Mindenféle vizsgálat után éjfél felé a férjemet hazaküldték és engem befektettek az osztályra. Két óra körül úgy gondoltam, hogy ha ez így megy tovább, akkor kérek epidurális érzéstelenítést. Hat percenként voltak fájásaim, kb. 1 percesek, de így is szundikáltam közben. Három után kimentem a vécére és enyhe vérzést vettem észre. Onnantól úgy felpörögtek az események, hogy apuka is alig ért be az akcióra :) Négy órakor és tizenhat másodperckor megérkezett Csanád. Gátvédelemmel, de azért lett egy kis spontán repedés. Kis simogatás után apával együtt elmentek rendbejönni, addig engem is helyrepofoztak. Sajnos a méhfalat több helyen kellett varrni, na, erre kellett volna az epidurál, nem a szülésre! Persze, lekéstem róla. Rengeteg vért veszítettem, aminek az lett a következménye, hogy pár óra múlva, vécére menet a nővérke karján elájultam. De pár infúzióval helyretettek és hétfőn már majdnem olyan voltam, mint újkoromban :)
Szerdán hazajöttünk, csütörtökön egész nap sírtunk, nem volt tejem, de csak azért, mert nem figyeltem oda az evésre-ivásra. Azóta már minden redben van, éjjel úgy 4 óránként, nappal 2-3 óránként szopizzunk.
De a gép előtt összehasonlíthatatlanul kevesebbet ülök, mint azelőtt.
A nagyfiúk sajnos csak képen láthatják az öcsit, már két hete ki kellett kérjük az iskolából, meghalt az édesapjuk és hazautaztak a nagyszülőkhöz. Persze sokat érdeklődnek róla, várják, hogy meglássák, de azért annyira nem, hogy hazajjöjenek miatta. Mi meg csak agusztusban tudunk hozzájuk utazni, ha minden jól megy.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok Lányok!!

Háát nincs túl sok időm jönni... :oops:
NEm tudom irtam e,d e Dalmi egy tüszősmandulagyuszival kezdett, aztán meg begyulladt a mellem... Szóval történnek a dolgok.... :? NA de már mindenki helyrejött szerencsére!!! TEjem a gyuszi miatt csökkent, de szerencsére még elég Bendinek. EGyébként igazi kis bélpoklos.... :P Én meg egész nap etetek-fejek-Dalmizok..... és persze baromi fáradt vagyok, de boldog :wink: :D

JOLI, TITI
HATALMAS GRATULA A BABÁKHOZ!!!!!
Hurrrááá. babásodunk!! :lol: :lol:

Remélem nemsokára tudok majd gyakrabban jönni....

Pocisoknak kitartás!!!!
Vendég
 


Ja és egy tesós kép :D


Kép
Vendég
 


Titinek nagy gratula! Gyors felgyógyulást kívánok!
Inerke, csodálatosak vagytok! na csoda, ha apa is egy tünemény :) A mienk két munkahelyen dolgozik, szegényre nem számíthatok éjjeli szolgálatban:(
Szly, gratula a nagyfiú szülinapjára, ha megkésve is Kész nagyfiú! Én a kiírt napon szültem, 40+0:) június 8-án.
Hannablanka, neked szorítok, hogy álljon helyre a baba! Bence is olyan édes :)
Bocsi akihez nem szólok, de részleteben olvasok vissza és próbálok reagálni.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Patrícia,
bejelentkezel, ha indultok?
Drukk!!!

Olyan jó olvasni a szüléstörténeteket, ugyanúgy megdobogtatja a szívemet, mint az első terhességemnél, mikor infóra éhesen bújtam a netet és százával olvastam őket.
És mostmár tudom, hogy semmivel sem másabb, mint az első, ugyanolyan misztikus az egész, hogy mi lesz majd, milyen lesz a baba stb. :)

Még egyszer gratula a már kibújt babákhoz, nekünk többieknek meg kitartás. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, és Patrícia, köszi a választ, már mindent értek! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Joli! örülök, hogy minden rendben van veletek. Akkor a nagyfiúk augusztusig nem is fogják látni Csanádot?

Bacilivi! Nagyon édes Bendi és Dalmi a képen! Dalmi milyen kis göndör!

Nálam semmi új nem történt. Ma megyek NSTre, de nem érzek semmit.

Kép
szly27
 
 


Joli! Majd egy képet dobsz Csanádról!?

Kép
szly27
 
 


Kép

Kép
szly27
 
 


Lányok! Csillala 2008.06.11-én megszült. Bogáta 2950g, 48 cm. Még kórházban vannak, mert besárgult a kicsi.

Gratulálok!

Kép
szly27
 
 


Joli: bocsánat bocsánat: Isten éltesse Csanád babát is!!!! ( ez lemaradt a múltkor... :oops: )
És Isten hozta Bogátát is!!!!
Pat: nekem hétfő este (anno Csengénél) ment el a nyákdugó, és kedd délutánra megszületett Csenge. Szóval megértem, hogy rákészültél.
Én most megyek ctg-re, de szerintem semmi extra nem lesz.

Kép
Kép
deako
 
 


Sly!
Te mindent tudsz! :lol: Köszönjük a híreket!!!Azt esetleg tudot,hogy hol született a babóca?
[color=violet]Csillának szívből gratulálok!Sok tejcsit,jó egészséget! Remélem gyorsan rendben lesz minden és mehetnek haza Toncsihoz!!![/color]

KépKép
Kép
patricia83
 
 


...hát igen, a színek nem mindig jönnek össze! :oops:
Én ma is voltam dokinál,méhszáj változatlanul bő 1 ujjnyi,de a doki is nagyon bizakodó,szerinte vaj mi kevés esély van rá,hogy Mira-baba sokáig bent akarjon maradni!De ez nekem nem elég! :lol:
Joli!
Köszönjük a szüléstörténetet.Azért,hogy mindenki gátvédelemmel szüljön az nem semmi!!!!!! Szuper!
A nagyfiaidnak nem lehet most könnyű.Talán hülye kérdés meg nem idevaló,de tartották a kapcsolatot a fiúk az apukájukkal?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Egyelőre semmi, pedig hétvégén még a kertben is gazoltam!
Most egyik nap UH, másik nap NST, és ha nem születik meg, akkor a 41. héten fektetnek be. Azt elvileg szombaton töltöm.
Pedig a napok sincsenek elszámolva, pontosan tudom az utolsó menzi időpontját...
Ez van, nem kicsit várjuk már...Férjem már szabin, és sajnos csak két hetet lehet otthon!
Mondtam a dokinak, hogy nem lesz-e túl nagy a baba, hát az lesz, de nem tehet semmit... Ha elindítják a szülést, az gyakran császárba torkollik, az meg ugye nem jó, de ha nagy a baba, abból is császár lehet, ááá, nem agyalok tovább...

Csillala!
Nagy gratula Bogáta babához! Remélem mihamarabb haza mehettek!

Joli!
Gratulálok Csanádhoz! :) Látod, Ő milyen kis rendes, hogy pont időre jött?
Én kisfiam nem nagyon ismeri a naptárt... :? :)

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Titi, Joli, CSilla

Hatalmas gratula a babókhoz! Ügyesek vagytok! Sok boldogságot, és sok-sok tejcsit kívánok a kicsikhez/nek!
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
hannablanka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?