Új privát üzeneted érkezett!

Betty ez a kendős kép iwiwen is van ugye? a lavóros meg valami kis tündér! Na ne keseregj!!!!Lesz ez még így se! :wink: :D Láttam ezt a chiccot a babaszobán, de 23e az egy kicsit sok pénz. Már nekünk! Viszont a két foghoz nagy gratula! Kia te jössz a mostani babatalira?

Kép
nyafi
 
 


betty, ne legyen lelkifurid, ha muszáj, muszáj...nagyon szép Panka-baba!!!!
Vendég
 


Sziasztok!!!!


Húúúú Kia, nem nagyon tudok segíteni legalábbis nincs ilyen ismeretségem :( Talán vennetek kellene Keleti Aprót(hirdetőújság)Bizti ismered!!!

Betty kitartás....Nem lehet könnyű de tényleg érte teszitek...és....ez a lényeg....Irigykedem egy picikét....Réka nem egy odabújós fajta...pedig annyira szeretném!!!
Úgy kárpótolom magam hogy az ölemben altatom el(már ha hagyja)....vagy ha nagyon fáradt akkor leteszem az ágyunkra és átölelem....és simizem a hátát...majd ha kiélvezkedtem magam beteszem a kiságyába :)

Hétvégén megvolt a lagzi amire hivatalosak voltunk.....anyósom vigyázott Rékára....elmentünk a házasságkötőbe...Rékuci végig aludt...odajött anyósom....aztán haza....fürcsi...kajcsi amin bealudt...és amikor beraktam a kiságyba felébredt pedig sose szokott.....biztos érezte!!!Anyósom bement megvigasztalni...de nem ment neki....mentem én....megvigasztaltam....visszatettem...de még nem aludt vissza...anyósom bement...és lefeküdt az ágyunkra...a kisággyal szembe....csend lett...de még nem aludt Réka....mi elindultunk ahogy kiléptünk a lépcsőházból....Rékuci sírt....ezt már anyósom mesélte....kivette....sétálgattak a lakásban megnyugodott....forgolódott és keresett minket...aztán az ölében elaludt és aludt reggelig....a lagzi jó volt.....csak nekem állandóan Réka járt az eszemben.....de amúgy jól éreztük magunkat....néha kell egy kis kikapcs :)

Jelentem Réka füle kipipálva meggyógyult.... :) Ma mentünk vissza dokinénihez....3 napja már 180 ml-ket eszik.... :) Torka még picikét piros...taknyoska.De amin nagyon-nagyon felbosszantottam magam.....hogy előttünk egy bárányhimlős kislány volt vizsgálva és a dokinéni mondta hogy így valszínű Réka is elkapja.....Hurrrrááááá :twisted: :twisted: :twisted:
Annyira mérges vagyok....ÁÁÁÁÁÁÁ.....nem hiszem el....végra gyógyulgatunk és jön ez a himlőőő.....ÁÁÁÁÁ....most 2 hétig parázhatok kijön-e és ha igen akkor mi a fenét csinálok.....!!!!!Ráadásul én sem voltam b.himlős....szupi...... :twisted:
Jaaajjjj csajok.....miért mindig miii?????

Egyébként Réka nagyon ügyes....úgy kúszik....és 4kézláb pedig már löki előre magát éééssss már nem veri be az orrocskáját megtanulta a lelkem hogy fel kell emelni :)
Ma pedig a szobába már úgy találtam rá hogy kihúzott egy alsó fiókot....ajjjjjajjjj....mi lesz itt 2-3 hét múlva :roll:

Cicus...igen Réka ilyen vigyori....jajjj és már hintázunk.....szoba hinta...annyira élvezi......teszek fel képet :)

Kép Hinta-palinta....:)

Bocsi hogy ilyen hosszú lettem... :shock:

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 

 
 

Betti!
Én kitartást kívánok nektek! Valamiből meg kell élni, ez teljesen jogos! :wink:

Lányok, van aki már ad tejpépet (konkrétan a Babylove-os vaníliásra gondolok) a babának? Milyen a fogadtatása? Vettem egyet, mert gondoltam miért is ne?! De most,hogy hazahoztam elbizonytalanodtam. ... Gondolom ezt este kéne adni, de este első falatnak nem adhatom, nemdebár?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicus, én 4 hós korától adom....este kapja és imádja, a kedvenc a vaníliás...
Vendég
 


Cicus mi is ezt eszük most, és ízlik neki, én egy kicsit hígabban adom mint ami a dobozán van mert, cumisüvegből isza meg este a drága! :D

Betty biztosan nem lehet könnyű, de kitartás, mennyi ideig kell ezt még neked csinálni?

Ma voltunk állatkertben a zsiráf nagyon bejött neki.!
A többinél a fák jobban érdekelték.

Niki, én nem is értem hogy miért nem lehet a bárányhimlőseket a rendelési idő végére hívni!!!????

Képzeljétek kész a babavonalzóm!!! :P :P :P :P
Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Boganna, én is így csinálom, hígabban és cumiból...és eszi a gyümis tejpépeket is meg a rizspépeket is meg minden ilyent amit 6 hóstól ehet.
Vendég
 


Ja és kijött egy tűhegy! :lol: olyan jó, észre sem vettem :shock: ő csak röhögött és ivott pohárkából és koccant valami meg karistolta az üveg- poharat, megnéztem, jééé fogszerű tűpárnás valami!!!!!!!!!!!!!!És ott mutatkozik a másik is....csak még feldagadva!!!!!!!!!Nem tudom,a borostyánlánc tette-e meg a hatását, de hálistennek kop-kop azt sem tudtam, hogy ott van a tűpárnája!
Vendég
 


Tényleg használtad a láncot? És végül hol szerezted be? Nem veszi le magáról, nem zavarja?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicus, ott van rajta már vagy 2 hónapja folyamatosan éjjel-nappal úszásnál, fürcsiél, alvásnál stb...asszem te ajánlottad az internetes oldalt már nem emléxem rá de valami pécsi oldal....nem szedtze le, fel sem tűnt neki, hogy ott van...
Vendég
 


Arra emlékszem, hogy én ajánlottam... :lol:
Csak jómagam nem szereztem be.... :lol:

Milyen pocsék idő van! :(

Kép


Kép
fcicus
 
 


Megyünk köszibe most szombaton tuti! Ki jön? Mert csak akkor megyünk, ha ti is jöttök!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Végre, végre, végre!!!! :lol: :lol: :lol: Kibújt a 2. foga az én Egyetlen Drága Manócskámnak!!!! :lol:
Jaj, már annyira sajnáltam szegényt!!! Tegnap, gondolom az időjárás miatt rengeteget aludt és éjjel sem kelt fel, pedig már fél10-kor beájult (különben 10-kor szokott kidőlni) fel is voltam készülve, hogy 2 körül felébred, de nem!!!! Reggel 6-ig aludt!!!
Gondoltam megmasszírozom az inyét, és akkor éreztem a kis fogacskát!!!!

Hunci! Nektek is gratula a fogakhoz!!! Hunor nagyon ügyesen átvészelte a nehézségeket. Innen már akadálymentes az út :lol:

Nyafi: elvileg megyünk úszni szombaton, de még megkérdezem Apát, mert elutazunk és nem tudom mikor akar indulni... Majd még írok ezzel kapcsolatban.

Írtátok a tejpépet. Patrik is kapja, de ő csak gyógyszertárból kaphatót eheti (Milumil), hogy ne legyen allergiás.... 1 éves koráig csak ilyen hypoallergén cuccokat ehet. A natúr bejön neki, mindíg teszek bele valamilyen gyümölcsöt. Viszont Hunorral ellentétben Patrik utálja a vaniliásat :) próbálom néha becsapni, hogy 1 kanállal abból is teszek, úgy nem olyan intenzív az íze, de annyira nem kultiválja...

Anna: tök jó a vonalzótok! Megérte várni rá... :D

Kép
zuzmara08
 
 


tejpép:én milupa tejpépet adok Flórinak.Gyümölcsös ízesítésű.Nagyon bejön neki! :D

Fogacskákhoz gratula!

Mi szenvedünk 1000-el éjszaka(60-szor felkel,sír,nyöszörög-elötte meg este 8-tól regel 5-ig aludt megállás nélkül),de szerintem nem a fogacska műve ez,hanem ez a szeszélyes időjárásé!


Én meg szenvedek egy fogammal és NEM akarok fogorvoshoz menni!!! :( :( :( :( :( :(
Vendég
 


Sziasztok!

Betty
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Nyafi mi 100% hogy megyünk!!!!!!! Mint mindig!
Sajna júli 12-én lesz az utolsó óra és majd csak szeptemberben kezdődik újra, valamit felújítanak, de addig is ott lesz a medencénk!!!
Zuzi gratula a 2. fogacskához!!! Remélem tudtok jönni úszni!! :shock:

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Köszi Kia :)

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Mi is biztos megyünk úszni, de nem hiszem, hogy a 10 órás csoportba. Meglátjuk, majd holnap megbeszélem Petivel. ... hosszú és nyűgös holnapunk lesz, már ami Petit illeti.

Biztos ti is nézitek az EB-t, melyik országnak szurkoltok?

A tejpép bejött, ízlett neki, holnap is fog kapni.
Ellenben az őszibarack az bukó. Sokadjára próbáltam ma neki adni. Nem szereti. Se a Kecskemétiset, se az eredeti gyümölcsöt, se a fagyasztottat, semmi.... Milyen gyümölccsel tudnám helyettesíteni? Eszünk már almát, meggyet (almával többnyire, de szereti), banánt, és most lett volna őszi... szomorú vagyok, mert a meggyen kívül mindkét gyümölcs fog. Ja, és 8 kiskanál narancslét kapott almába belekeverve. Sárgabarack még nincs, és gyakorlatilag kifújt. A szilva hasfájást okozott, a körtét biztos nem próbálom ki, azt én sem komálom.

Kép


Kép
fcicus
 
 


sikerült, huh...basszus, egy megvan a háromból jegyeim:4 , 4 , 3
az utolsó csak azért három mert a kedvenc törvényem és elfelejtettem csomó mindent, így jár az aki szeret valamit és áh ez megy, nem nézem át ...amitől meg féltem, tök jó lett...
nem magam dícséretére, de bár csak 4,4,3 jegyek születtek, többnek értékelem...így utólag...basszus, gyerek mellett...a többi vizsgázó is csak nézett hogy pici mellett bevállaltam vagy 10 jogszabályból álló vizsgát...

na sikerült!!!!!!!!!!!és ez a lényeg, a következőt november körülre tervezem

Cicus, nem biztos hogy Csabi nem szeretné a körtét! :wink:

Talira ki jön akkor???
Kingii :lol:
Cicus :lol:
Zuzi :lol:
Nyafi
Boganna végül mire jutottatok?
Más???
Vendég
 


Hunci:gratula a vizsgához! :D

Ügyi vagy!Pici gyerek mellett tényleg nem semmi teljesítmény!

Cicus:szerintem egy próbát megér a körte is!

Leány megízlelte ma a borsót.Eddig semmi mellékhatás nem volt...Kopp-kopp-kopp :D
Vendég
 


Sziasztok!

Hunci! GRALKTULÁLOK!!! Nagyon ügyes vagy! Büszkék vagyunk rád :lol: :lol: :lol: Le a kalappal!!!! Ja! És a talira megyünk!

Nyafi, Anna: úszni megyünk, de inkább a 9-es kezdés a valószínűbb :(

Cicus: EB-t nem nézünk, Apa sem... annyira nincs oda a fociért, úgyhogy még 1 meccset sem láttunk szerencsére :D :D

Cserszenyét, dinnyét mikortól lehet adni? Patrik a múltkor majd megvadult a cseresznyéért,nagyon tetszett neki a sok piros golyó. A szájába adtam, de nagyon féltem, hogy beszippantja így fogtam 1000-rel, de nagyon tetszett neki :lol: kilyukasztotta a fogával és szívta a levét :lol: :lol: :lol:

Kép
zuzmara08
 
 


Ja!

Eb:nézzük és én a Svédeknek drukkolok!Bár nagyon kevés esély van rá,hogy ők nyerjék meg!
Vendég
 


Köszönöm :oops:

Zuzi, cseri asszem hashajtó de ha semmi baja, mehet, Huni már evett, semmi baja.dinnye mehet bármelyik, alig várom,hogy adjak neki mert én imádom :oops:
Vendég
 


Hát igen, a svédek kevésbé esélyesek... :lol:

Zuzi, én úgy tudom, hogy a görögdinnyét 1 éves kor után lehet (tehát jövőre), a sárgadinnyét még idén kipróbálhatod. De a cseresznyét valami miatt csak 8-9 hónap utánra mondják, nekem a doki hangsúlyozta is.. a miértjét sajnos nem tudom, talán a kukacok miatt...

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cseri, Görög nyolc kilenc hó! Sárgadinnye már most! Sárgabari, szilva, körte, meggy, alma, banán, ennyi jut eszembe...

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Talira megyünk...:)

Én jövö héten kezdem a hozzátáplálást, kicsit izgulok, de majd csak belejövünk.

Jó hétvégét!
puszi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Jó ez a hozzátáplálás téma..ahány doki annyifélét mind...
az a tábla,ahonnan etetek nlcafe.hu oldalon ott engedik a cserit és görögdinnyét is...én adok neki....
Vendég
 


Mit ehet a baba?



Gyümölcsök:

görögdinnye

Értékelés Kéthetes kortól frissen préselt gyümölcsleveket, hathetesen már gyümölcspépet is adhatunk a babának. Ezt a gyümölcsöt nem javasoljuk hashajtó hatása miatt. Szorulás ellen négyhónaposnál idősebb babának éhgyomorra 50 g-ot adhatunk. receptek, részletek itt

ugyanezt írja a cserire és szilvára is...tehát aki adott szilvát,sztem eszerint a tábla szt adhat cserit is...
Vendég
 


Képzeljétek nem szopizunk már egy hete...Ez van. Gigi köpködi, nekem meg van lefejve 15ml, ennyi jön ki és közben meg csöpög. Ez normális. Akartam mondani a brendonban nagy kaja leértékelés van. Voltunk ma és még mi ndíg van dögivel kecskeméti husis 175-ért a váci útiban.
Küldök egy két képet! Kép Kép Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


hunci boldog fél évet és gratula a vizsgákhoz is!

Kép
nyafi
 
 


Nyafi,köszi :lol:

hány körül legyen a tali?

Cicus mikorra jössz?

ne haragudjatok,én nem tudok sütni semmit, gyümi fagyi lesz :oops: meg chips... :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Pár nap ismét kimaradt..

Tali
Bocsi, de sajna ismét nem megyünk...

Leírtok nekem néhány infót a XIII. ker-i babausziról?
Itt is kell nőgyógy, bőrgyógy + gyerekdokis papír?!
Hol van pontosan? ...stb.
Köszi!

Betty
Szépek a képek! Aranyos a kendős kislány :lol:

Cicus
Levi változó időpontokban alszik el...
Legtöbbször 20-21 között, de van, hogy később.
Napközben 2- 4 órát össz., de ezt is 2 részletben.
Éjjelente változó 4-8 órát egyfolytában.
Még most sincs fogunk. :lol:

Niki
Remélem nem kapjátok el a b.himlőt...
Drukk!
..és örülök, hogy meggyógyult a füle.

Anna
Szép lett a vonalzótok.

A hozzátápival kicsit bajban vagyok, mert Levi nem nagyon akarja megenni a barackot, néha az almát sem... De próbálkozunk.
A bébiételek közül is válogat :?
Még jó, hogy van tej :shock:

Beneveztem egy versenybe ismét Levit a szon.hu-n.
Kicsit hosszú a szavazás menete. Egy e-mail címről 1x lehet, mától 29-ig tart. A kép alatti "Rá szavazok" -ra kell kattintani, kell név, e-mail cím és egy kód.. aztán az e-mail címre érkezett levélen keresztül lehet megerősíteni a szavazatot
Ha van 2 percetek - megköszönöm :wink:

http://www.szon.hu/hirek/im:szon:kid-20 ... 0848176666

A lap alján vannak a kategóriák, Levi az 5. oldalon van.

Kedd délután megyünk haza Szabolcsba intézni Apa új munkahelyét.. szerda este jövünk vissza - de szeretnék a nagyik, ha pár napig még maradnánk Manóval - Apa nem tud, mert csüt-ön már melózik.
Nem tudom, hogy Apa mit fog hozzá szólni... 3-4 napig nélkülünk :shock:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


A kis éhes:
Kép
Nézi az egyik kedvencét - delfines szélcsengő :
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Bocsi lányok, akiknek ígértem, hogy megyünk úszni (Nyafi, Anna, Cicus)!!!
Patrik éjfélkor iszonyatosan elkezdett sírni, akár mit csináltunk hiába... Bekentük az ínyét a zsibbasztó géllel, de még mindíg nagyon sírt szegénykém. Aztán nagynehezen elaludt, de 15 perc múlva újrakezdte. Ahogy néztem ma reggel a 2. fogacskája (ami eddig csak egy tűhegy volt) teljes terjedelmében megrepesztette az ínyét és az volt a nagy sírás oka!
Mennyit kell ezeknek a picurka babáknak szenvedni azért a kicsi fogért.

Szóval bocsi lányok mégegyszer, hullák vagyunk! Főleg én :) mellettem aludt a Manó, hogy hátha jobb lesz neki így (jobb is volt) és nem volt erőm/erőnk úszni menni...

Kép
zuzmara08
 
 


Zuzi hiányoltunk ám az úszásról, szegény Patrik reméljük most már kicsit szünetelnek a fogacskák! Ti is a Dentinox-al kenitek az ínyét?

Amúgy jó volt a babaúszi Nyafiékkal, de Levike az utolsó negyed órában sztrájkolt neki is a fogacska a bűnös.:-(

Jó hétvégét mindenkinek!
Anna, Levi Manó
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok lányok!

Kia
Szép kisfiú Levi! Képzeld, ugyanilyen kék rugink volt, meg zöld is... :lol: csak Csabi már kinőtte sajnos... :cry:
Azt meg akartam kérdezni, hogy Levi ezeken a kiságyas képeken úgy ül, hogy magától ült fel, vagy ti raktátok oda? Nagyon erős kis karjai vannak! :)

Zuzi
Ti hősök vagytok, ennyi bőgicsélést kibírni! Remélem azért a babatalira tényleg el tudtok jönni! :)


folyt köv szoptatás után :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


folyt köv

Nálunk is az anyához bújás (főleg a cicihez) mindig bevállt módszer. :D

Hunci

Szívesen viszünk valamit, mit vigyünk? Bár én tökéletesen elleszek, nekem csak inni kell, de arra meg tökéletes a víz. Mikorra mehetünk legkorábban? Másfél óra legalább az út, ezért is mennénk korábban.

Többiek mikorra mennek? :?:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Lányok!

Lenne egy olyan kérdésem,hogy magammal cipelhetem e a hugomat a talira(itt a vakáció+örülnék ha velem lenne amikor átrobogunk a fél városon) vagy ne zavarjon minket?
Vendég
 


Kingii engem nem zavar a hugod... :D Kora du, mondjuk 1 óra? De csak azért írok időt, mert kérdezte a Hunci.
Én is élveztem az uszit! Gigi is.

Kép
nyafi
 
 


Cicus, Kinggi és tesó!
Akkor jöttök amikor akartok:))))

csak egy kb időpontot azért írjatok, és lehetőleg ne 10 előtt :oops: még alszom akkor :oops: ...

Többiek akkor 1-fél2 körül jó?De hamarabb is jöhet az aki tud, akar, vagy hamarabb ért ide!!! :lol:

Kijött a 2. fog minden hang nélkül nekünk szerencsére...(ezt a nyakláncot kezdem komolyan venni, Cicus köszi a tippet!)
Vendég
 


Sziasztok!

Bencus lázas... :( 38,3 C popsiban mérve, de semmi egyéb nyoma a betegségnek, nem taknyos, nem hány, nincs hasmenés, nincs rosszabb kedve mint szokott, viszont ömlik a nyála (mondjuk időnként köhinget de azt inkább a sok nyáltól)

Szerintetek a foga vagy még nem jött ki a betegség?

Adtam neki Viburkolt meg, C vitamint.

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Kép
Ahhoz képest,hogy az egész éjszakát végigbőgte,így találtam meg reggel. :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Flórika nagyon édes, Levimanó is!

Zsuzsi, lehet a foga, ha így nyálzik...az hőemelkedéssel jár, ha popsiban 38,3 akkor az 37,8, hőemelkedés, szóval én ezt fogra mondnanám...
Vendég
 


Hello!

Zsuzsi, talán tényleg a foga... de ha nincs semmi más baja, miért mérted meg a lázát?

Hunci
Azon gondolkodom, hogy ne zavarjunk, mi sem megyünk mégsem olyan korán. 8-9 körül szokott kapni itthon gyümit, így majd tudok neki adni. Aztán rá egy órára van cici, és utána elindulunk. Nagyjából pont dél és egy közé teszem az érkezésünket, ha megfelel. Vigyünk valamit?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Flóra nagyon kis eleven... :D

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicus, egyrészt nem zavartok, akkor jöttök amikor tudtok és akartok, másrészt nem kell hozni semmit sem!!!!!!!!!!!!!int írtam, süti nem lesz :oops: de fagyit veszek tejszínhabbal az élvezet kedvéért és mert hétfőtől szokásos fogyókúrába kezdek :oops: meg lesz sós, meg ásványvíz meg üccsi!
Vendég
 


halihó! Zsuzsi az tuti fog. Gigi meg kis takonypóc. Nálunk is fog van...Ha a nátha csak az egyik tünetét produkálja, a többit nem, akkor az fog ilyen korban. Cicus gondolom azért mérte, mert meleg volt...

Kép
nyafi
 
 


nyafi, najó, de Csabi is sokszor meleg, én nem szoktam ilyenkor megmérni, mert annyit izeg-mozog hintázik, hogy normálisnak találom, ha kicsit melegebb...

Kép


Kép
fcicus
 
 


Kép Az új trend :D

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Köszi a megnyugtatást, azóta sincs semmi tünete de egy nagyon minimális hőemelkedése van.

Cicus: Igen meleg volt azért mértem, egyébként mindig megmérem, ha melegnek ítélem, mert a kicsik nagyon gyorsan be tudnak lázasodni. Lehet hogy ebben para mami vagyok, de jobb félni.... :roll:

Az egyetlen dolog amitől tartok hogy nehogy beteg legyen....

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?