Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsi!
Jobbulást!
A szalmonella nem megy át a tejcsibe?Akkor jó.

Bea!
Privi ment.
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Zsuzsu!

Köszi kérdésed, jól vagyunk. Az állapotom kezdem terhességnek érezni :? A lányokkal ez csak az utolsó hónapban volt, kíváncsi leszek, mi lesz ez után. Akik mostanában látnak, el vannak képedve a hasam méretétől... állítólag olyan, mintha a 9. hónapban lennék... mellesleg úgy is érzem magam :) Enéh továbbra is hiperaktív... sokszor fáj is a rugdosása. Nagy erő lakozik benne. Aludni remekül alszom, akár 9-10 órát is egyhuzamban, úgyhogy ez legalább OK. Röviden ennyi állapotjelentés :)
És nálad mi újság? Nem a vizsgálati eredményekre vagyok kíváncsi, hanem hogy érzed magad?
Vendég

Szilcsi :shock:
Ez döbbenet... hol a nyavalyában lehet elkapni ezt??? (Na nem akarom, csak kérdem) Szegénykém, sokminden összejött neked, mióta megszületett Lali :( Kitartás!!! Lalinak meg vígaszt ;)
Vendég

Sziasztok Lányok,

egy kérésem lenne hozzátok: ha valakinek van véletlenül olyan ismerőse, aki a Prevenar védőoltást tutira nem szeretné beadatni a gyermekének, de támogatottan vehetné igénybe, kérem írjon egy privit!

Köszi: Mónika

vesm

az igert kepek... Kép Kép Kép

sziasztok
matteo0808

gira: tehetnél fel képet a pocakodról, illetve magadról!
Szilcsi: van már valami?

Amúgy ma mi is kikészültünk...
Anyáéknál az egész családon végig ment ez a hasmenős vírús, mi voltunk náluk a múlthét végén, de addigra már mindenki gyógyult volt majd egy hete. Vasárnap úgy jöttünk el tőlük, hogy nagyon görcsölt a gyomrom, de se hányás, se hasmenés, hőemelkedésem volt 1 napig, de aztán jól lettem, Réka kedden 3x hányt ugye, tegnap 2x hányt, ma 1x és volt hasmenése. Inni keveset ivott, enni semmit egész nap. Ezért levittem ma dokihoz, aki írta egyből a beutalót a fertőzőre. Teljesen kész lettem. Bevittük, ott 2 órát vártunk arra, h pisiljen, majd megnézték van-e a vizeletében aceton, de nem volt, így haza engedték!Hála!!!
Persze, mondta a dokinő, h itassam, napi 1 liter folyadékot, de vicces, mert Réka alapjáraton iszik kb 5 dcl-t egy nap. Szóval nehezen megy. Ma kb. 5 dcl-t sikerült beleeröltetni....

Matteo:szép a kisfiad, jó húsban van!!

Kép
gyanixi

Üdv.

Grétinek és Barninak boldog névnapot!

Zitacicu, én mindig azt hallottam, hogy NE húzzuk hátra a bőrt. Én nem is nyúlok hozzá!

Zitaa, örülök, hogy Márkkal minden OK. Petinek is volt (van?) köldöksérve, elvileg azzal sincs teendő hároméves kor előtt. Így majd egy kalap alatt ellenőriztetjük ezt is egy év múlva.

Toncsi, jók a képek! Héditappancs...

Bibi, szülői jó volt, szimpi gondozónéniket kaptunk (Szilvi és Erika), Micimackó csoportos lesz Peti, mozsár lesz a jele. Szept. elsejétől megyünk beszokni, az első hét az enyém, a második Ferié.

Szilcsi, javulást!

Matteo, fel a fejjel, kibújnak azok a fogacskák! Petinek egyévesen még csak a két alsó középső foga volt kint!!! Azóta összeszedett pluszban 12 darabot. :)
Látod, mi műtétügyben nem értünk egyet, én inkább a szike, minthogy gondot okozzak. Meg szerintem nálunk ez genetikus...akkor inkább most, mint később.

Úgy látszik, mindenki küzd valamivel.
Mi ma szemészeten voltunk, ott a doktornő kitágította Peti pupilláját, és kiderült, hogy van egy kis eltérés, ami miatt még a nap folyamán megjártuk a fülészetet is.
Holnap megyünk a gyerekorvoshoz (torok kenetvételre, amit aztán viszünk Újszegedre), majd éhgyomri vérvételre, és 10 körül a neurológiára. Nagy szerencsénkre valaki lemondta az időpontját, ahova mi befértünk, így nem kell a falat kaparnom augusztusig, kértem egy nap szabit, hogy el tudjuk intézni.

Ági és
KépKép
exdeus

Niki!

Annyiszor eszembe jut, hogy pocakfotót kellene csinálni, de a férjem olyankor sosincs kéznél... de akkor a mai napi cél a fotó lesz ;)

Más: volt valakinek dúlája a szülésnél?
Vendég

Helóka!!

Tegnap délután beszéltem Szilcsivel, még nagyon ramatyul van, addigra a 3. üveg infúziót kapta.... Még mindig ment a hasa, magas láza volt és nagyon fájt a hasa......
Lalira mama vigyáz, váltottak ki tápit, mert nem szabad szopttania ( a gyógyszer miatt amit szed, no meg nem tudják mi baja, nehogy Lalinkó elkapja)
Tökre kivan szegény :( :cry:

Csajok tudtok valamit a Hattyas telepi óvodáról?? Van itt valaki aki arra fele lakik, Hattyason????? (én asse tom hol van :oops: )

Mi jól, csajok ovi/bölcsi, Zaza meg szunyál, mert nagyon korán keltünk (6kor) mert 8ra mentem allergológushoz (4 keresztes lett a búzaliszt, 2 keresztes a rozs,mogyoró és a szója :? ) És muszáj volt előtte elhajigálni a csajokat, meg így is majdhogynem elkéstünk a dokitól. Bakker minél több gyerekem van annál tovább tart a készülődés (ez mondjuk várható volt :D ) na de hogy fél órával/gyerek :shock: :lol: :lol: Hihi

Matteo nagyon szép még mindig :) És nagyon ügyes, elég hamar csinál ő is mindent... Ügyesek ezek a mi pasijaink no :D Nálunk is dettó ez a helyzet fogtéren! 5 van kint ami teljesen áttört, de dúródik a többi is, és nagyon rossz éjszakáink vannak! Sokat felsír, este már én is adtam neki panadolt, hogy legalább egy 2 órát bírjak aludni... :oops:
Örülök, hogy megoldódott a fütyi kérdés. Én nekem halvány fogalmam sincs milyennek kéne lennie a fütyinek, de a doki nem mondott semmit, hogy bármitis kéne vele csinálni, ezért én nem is nyúlok hozzá.... Pisilni tud, egyelőre más funkciót úgyse lát el :D :D :D 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Szülinaposokat, névnaposokat Isten éltesse :D

Na lépek, ezer dolog, pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Anett! Sajnálom hogy Ti is betegek lettetek!

Matteo! Nagyon helyes a kispasid!

Exi! melyik bölcsit választottátok végül? Remélem rendben lesznek Petike vizsgálatai!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi!
Jó ég!Mi baja van Petinek,hogy ennyi vizsgálat kell...
Szurkolok nektek.

Enikő!
Több,mint húsz évig laktam Hattyastelepen.Az oviba sajna nem jártam(anyum munkahelyéhez közel lévőbe),de anno nagyon dicsérték.Ált suliba viszont ott jártam 4.-ig.
Jó kis hely Hattyas.Sok ismerősöm odaköltözött,én is szívesen visszaköltöznék.
74-es busz jár arra.
Alsóváros után,a vasúti átjáró utáni 2. megállónál kell leszállni az ovihoz.

Csak nem költöztök ti is?

Edit

szilde
Szeged

Enikő!
Sajnálom Zazát az allergia miatt.Hol voltatok és kinél vizsgálaton?
Azért jó,hogy kiderült mi a baj!!
Mondjuk a diéta nem egyszerű.Őszinte részvétem.Mi is kűzdünk sokat vele.
Gyógyit is kap Zaza,v. csak diéta kell?

Neked nem szóltak óvónénik,bölcsisnénik,hogy nyáron inkább ne járjanak a gyerkőcök..?Még jó.
Velünk csak éreztették,de járhat Hanna szerencsére.Lehet morognak a hátunk mögött.:roll:

Edit

szilde
Szeged

Üdv.

Megjártuk a neurot. Elég gyorsan, 9 után értünk oda, és tizenegyre már a mamáméknál voltunk. Igaz, totál feleslegesen voltunk ott, ugyanis a beutalón semmi konkrétum nem volt, így majd a férjem viszi júliusban el Petit a szemklinikára, mert akkor lesz szabin, ott majd adnak valami konkrétabb leletet...ugyanis a szemész által kiadott papíron sincs rajta, hogy pontosan mi a gond...szóban elmondtam, na de azért az más. Szóval kivártuk a sorunkat, és kaptunk egy beutalót a szemklinikára. :?

Szilde, semmi komoly, legalábbis a doki szerint, de azért vizsgálják ki. Fülészetileg OK, ma volt torok kenetvétel, vérvétel (ezeknek hétfőn lesz eredménye), akkor júliusban megint szemészet, majd neurológia, ha azt mondják, hogy tényleg van valami gond. Ha ott mást mondanak, akkor nem is viszem vissza, addig nem is kérek időpontot.
(Egyébként szerintem Enikő az allergiás, nem Zaza...)

Enikő, ugye? ;)

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!

:( Sajnálom. Ezek a keresztek mit jelentenek? A búzaliszt a gluténnel egyenlő, vagy csak a búzalisztre értendő?

Basszus! Szegény Szilcsi :( . A nyavalya még csak hagyán' - én leglábbis így lennék vele - hanem a gyerek :shock: , szegénynek neki is milyen trauma lehet...no meg Szilcsinek az, hogy nem szoptathat :(

Nálunk csak én vagyok beteg... agybeteg :lol: Tiszta hülye vagyok, remélem, csak a terhesség teszi. Tegnap pl. kishíjján felgyújtottam a konyhát :roll: Nem tudom, honnan vettem az ötletet, hogy a forró olajba vizet öntsek :roll: A plafonig csapott a láng. Ha az uram nincs itthon, elmélázok azon, hogy erre az esetre melyik volt a helyes válasz az angolkönyvben :shock:
Aztán szerdára vártuk a kiscsirkéket. El is mentünk érte (én intéztem le). Ott az eladók tárogatták a kezüket, hogy ők értesítettek, hogy mára még nincs csirke... MOndom, hogy nekem biza nem szóltak. Kihívták a főnököt is, aki állítólag személyesen írt SMS-t.... Jaaaaa, kérem szépen... kezdett derengni valami. Pár nappal azelőtt a következő "eltévedt, randira hívó" SMS-t kaptam: " Csibe péntek reggel 8-kor. Üdv! Oszi" Még gondoltam is, hogy írok vissza Oszinak, hogy én már tyúk vagyok, és különben sem írt helyet...
És ez csak töredéknyi a rakás hülyeségemből, amit mostanság csinálok. Szerintetek elmúlik???
Vendég

Gira!
Ez a csirés sztori szenzációs! :lol: :lol: :lol: :lol:
De jót röhögtem...olyan jó stílusban írtad le mi hogy volt.
Kabaréba illő.Mi kérünk elnézést..
:lol: :lol: :lol:
Nem tévesztettél te pályát?Folytatnod kéne az írást!!
(Lett már négy gyermekes anyából meseíró..:))

Szerintem te is nevess egy jót inkább.Persze azért ha lehet,ne gyújtogass.(Én volt,hogy papirostól raktam mikroba gesztenyemasszát olvasztani.Szép kis tüzijáték volt..:):))
Sztem elmúlik..a zizi.
Halványan dereng,hogy én is csináltam dolgokat,de hogy mit is..??? :oops: :lol: :lol:
Mondjuk sokszor még terhesnek sem kellet lenni hozzá,az igaz. :shock: :oops: :roll:

Enikő!
Akkor Zaza mitől szortyos?Azt hittem ő az allergiás..
:oops:

Edit

szilde
Szeged

sziasztok csajok! :lol:

Szilcsi: remelem azert mar egy picit jobban vagy! kitartast es gyogyulj mihamarabb!!! :P

Gira: Nagyon edi a csirkes sztori, de ne aggodj...nem vagy agybeteg...nalam es azt hiszem meg sokaknal elofordulnak hasonlo gikszerek...en idonkent elfelejtem hany kanal tejport rakok a Teo tejcijebe... :wink: :lol:

Enko: Vacak lehet az allergia...vigyazz magadra! nem egyszeru a fogkerdes...sajnalom, hogy nektek is hasonlo gondotok van...de ugye mar csak egy ,,par " tejfogacska hianyzik....addigra megoszulok! :roll:
A futyit nekunk mutatak, meg muszaly volt huzigalni, tudod neki mindig gyuszit okozott, szerintem, ha nem okz gondot nem kell vele semmit csinalni...azt mondjak ontisztito! No meg ahany doki annyi felet mond... :oops:

exedus: Miert kell ezt a sok vizsgalatot csinaltatni a Petinek...remelem nincs semmi gaz. Neurolousnal mi is voltunk, amikor meg nagyon pici volt...felretartotta a fejet, meg egy kicsit nagy volt neki, de aztan minden ok.lett, a felretett fej attol volt, hogy a pociban ult...nem denever pzicioban mint a normalis babak...a nagy fej...aztan beerte magat..szerintem a sok eze a pici fiamnak... :lol:
A futyit eleinte mi is feltunk huzogatni, de ra voltunk kenyszrulve, nalink hugyuti gyuszit okozott, nem tisztult rendesen, de ha nem feltetlenul kell, en sem huzogatnam. :roll:
KépKép
Kriszta

sziasztok
matteo0808

Gira! De jot nevettem a csibés sztorin :lol:

Enikö! Nekem is nagyon dicsérik a Hattyasi ovit. Én Orsi miatt kérdeztem nemrég róla, mert még mindig gondolkodok hogy átirassam-e.

Nálunk csak aki visz munkáltatoit viheti nyáron a gyereket oviba. Itt is éreztették mindig ügyeleti idöben hogy nem örülnek ha kisgyerekes anyuka viszi a nagyot, de mivel kötelezö akkor nem volt,én aztán mindig vittem és fogom is. De irto mérges vagyok, hogy most emiatt 1 hónapig bölcsisek közé kell iratnom és még egy csomo pénzembe is kerül, hogy ne unatkozzon itthon annyit

Exi! Vérvétel mettöl-meddig van a korházban? Mi jövö héten mennénk. Remélem Petikével minden OK lesz!

Edit! Mikro nekem is lángolt már:) Én vajjal csináltam ugyanezt

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok.

Itthon vagyok, fürcsi-altatás után megyek vissza. Holnap lesz meg a tenyésztés eredménye, de az összes főorvos szalmonellára tippel a tünetek alapján.
Valószínűleg virslitől kaptam, bár apa is evett belőle és jól van, de mondták, hogy elképzelhető, hogy csak egy falatban volt baci és az pont nekem jutott. Fasza mi? :(
Ma már nem volt lázam, bár most megint mintha kezdődne. Iszonyúan megy a hasam, és annyira gyenge vagyok, hogy tegnap reggel a nővér kapott el az ágy mellett. Ki vagyok száradva, már 7 palack infúziót kaptam, egy kanül begyulladt, csupa dagadt.lila a kezem, másik kanült kivetettem, nagyon fáj a helye, ma este szúrják a harmadikat.
Eddig minden délután hazajöhettem pár órára, az infúziók után mindig kicsit jobban vagyok. Anyukám hazamegy holnap egy napra, nem tudom, apa hogy fog boldogulni Lalival.
A szoptatás hiánya nagyon megvisel mindkettőnket, Lali egyfolytában cicit keres, nagyon nyűgös, ha nem vagyok itt. Hál istennek a tápit megissza, most az infúziók miatt megint van sok tejem, fejek, de nem adhatom neki oda, sok gyógyszert kapok.
Esténként én altatom el, összebújok vele, átölelem és 5 perc alatt elalszik. Persze bőgve megyek vissza és álomba sírom magam.
Nem kívánom ezt senkinek.
Megyek, fürdetünk.

Kép
szilcsi

sziasztok

szilcsi! nagyon sajnálak! jobbulást! és nagyon erős vagy, hogy haza tudsz menni és aztán vissza a kórházba, meg még fejsz is.a fiúk meg bizti el lesznek kettesben otthon :wink:

matteo
nagyon szép kisfiú! és egyszer azt mondtad, hogy mások szerint az apukájára hasonlít. hát nem. mindenki nézze meg a második képet! a szemetek és a szemállásotok tök ugyanolyan :) :wink: szerintem.

gira
csibés sztori jó! :lol: . és , hogy ne feledd: várjuk a pocak fotót!( nekem is az éjjel jutott eszembe, hogy milyen sokat csináltunk és most nem látok egyik fórumban sem. mondjuk a többi fórumban azért, mert mind megszültek :lol: )

hozzánk holnap rokonok jönnek babázni. a nagynéném hátsószándéka szerintem, hogy megnézeti az unokatesóimmal az álomszép, okos, ügyes stb :lol: kiscsajszim és kedvet csinál nekik. mert ő már úgy unokázna :lol:
erre ma sütit is sütöttem. majd még egy tepsivel :shock: mert úgy jártam ,mint micimackó: megkóstoltam, alaposan fenékig! :lol: :oops:
holnap még virslis kiflit is sütünk.
és már tudok böfiztetés közben pórszívózni :shock: :lol: . hétfőn reggel telefonált a védőnő, hogy felszaladna.nálunk meg kosz volt, mert a hétvégén hazamentünk, így nem tudtam takarítani. de aztán megoldottuk Hédivel. még jó, hogy egy kezem általában van :lol:
eldugultam.
toncsi

toncsi80

Matteo!
Micsoda szép szemei vannak a fiacskádnak!:):)

Picit pirosnak láttam mostanában Kevin berendezését.Ma volt itt a gyerekorvos,megnézte,szerencsére minden ok.Hiába mostmár én is a fiús anyukák sorába létem,és ilyesmivel is foglalkozni kell.Amúgy nagyon élvezem,hogy fiam is van.
Pedig előtte kicsit tartottam tőle milyen lesz.Nagyon lehet a kisfiúkat is szeretni.
A ti fényképeiteken is ezt látom!:)nem igaz?:):)

Karmen!
:lol: :lol: nem gondoltam,hogy más is képes erre a mutatványra.. :lol: :lol:

Szilcsi!
Ez szörnyű!:(Szegény Lali,szegény te!!!:(:(
És lehet tudni,hol vettétek a virslit,és milyen fajtát?Akkor most mennek minőségellenőrizni?Megérdemelnék...

Annyi vacak,rossz minőségű húst sóztak már emberekre az évek során lelkiismeretlenül.
A nagy razziákon mennyi cuccot dobattak ki az ellenőrök,meg kiosztottak pár büntetést is.És ezelőtt mi mimindent megettünk tudatlanul,nem?
Tavasszal is volt ellenőrzés.Most nincs?Pedig kéne ebben a nagymelegben sztem.

Gyors gyógyulást kívánok!!Együttérzek veletek!
Edit

szilde
Szeged

szilcsi: nagyon sajnálom ami veled történik most, légy erős, remélem hamar túl leszel rajta most már végre!!Nem semmi, h így el tudod még látni Lalit is, persze az anyai szív mindent legyőőőz!!!Ugye?!

Kép
gyanixi

Sziasztok!!

Köszi a Hattyasos-ovis infókat, azt nem tudja véletlen valaki melyik utcában van????

Ilcsi: Kitartás++++++++++++++++++++++

Jaja én vokk algériás nem Zaza :D (hála)

Bocs nagyüzem van és persze egyedül vagyok, mint általában....

Pusza

ceniko
Szeged

Sziasztok,

elnézést, hogy hirtelen feltűntem így ezer év után, de volna 1-2 kérdésem, légyszíves írjátok meg, mit hallottatok, v mit tudtok a dolgoról, hiszen sokan Közületek frissen szültetek.
Kislányomat a II. kórházban császármetszéssel szültem - nem testi problémából -, így most az orvosom szerint nincs akadálya, hogy hüvelyi szülés történjen.
DE:
a dokim ragaszkodik hozzá, hogy befektessen hamarabb a császár miatt (a méhszájam teljesen zárt még, a CTG sem mutat semmi szülésre utaló infót) a klnikára.
Én viszont foggal-körömmel ragaszkodom ahhoz, hogy nem akarok, a szülésznőm szerint sem indolkolt már a császár miatti befekvés.
Mondtam a dokimnak, h papíron szívesen, de 10 percre lakunk a klinkától, beérünk, de hajthatatlan :(.
Szörnyű kórház-fóbiám van, meg itthon a Csaj is, semmi hangulatom az egészhez, meg most egyedül csináljam végig a vajúdást is, amíg nem kerülök a szülőszobára? Grrrrrr... a hideg is kiráz az egésztől.

Kérdésem:
mit tudtok erről? Igaz, h be kell feküdni hamarabb csak azért, mert csaszi volt az első?
Mivel érvelhetnék még?

Köszönöm, ha válaszoltok!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti :)
Szia :D
Egyszerűen csak nem mész be és kész :) Nem kényszeríthet, nem hívja rád a rendőröket se, nem fog betoloncolni se :D
Ennyi! :wink:
Hajrá hajrá, csak keményen 8)
Drukkolunk+++++++++++++++++++++++
Pusza

ceniko
Szeged

Enikő,
köszi :), de nem fog szenyózni utána a doki?

Köszi a drukkot, elkél :).

K

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta: Ki a dokid? :D Attól függ :lol: Egy laza doki nem fog, aki meg szemellenzős, az lehetséges.... De elég szomorú ha ez miatt szenyózik.... :roll: :? Írjatok egy papírt hogy saját felelősségedre.... és akkor ha bármi van őt nem vonhatod felelősségre. Ettől paráznak amúgy, ez izgatja őket, nehogy megüssék a bokájukat, nem más..... :roll:
Amúgy jól bírod a nagy pocakot? Most jó idő van Rátok, nincs ezer fok! :D

ceniko
Szeged

Enikő!
Zentai utca,ha azóta át nem keresztelték.
Amúgy Hattyast egy jó ideje már Klebesberg-telepnek híjják. :lol:

Szóval te vagy allergiás?És mitől alakult ki?? :shock:

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Egy ideje Kevin székletéből eltüntek a kis fehér bogyók,folyékonyabb lett a cucc és a színe is változott.Sötétebb sárgás és ici-picit minha zöldes lenne.(Most amúgy csak szopizik.)
Ez normális?
Toncsi!Nem te írtál erről Hédinél?

Más.Volt vki közületek,akinek a 6 hét előtt megjött?(4.héten? :oops:)

Megint más.Úgy emlékszem kengurut 2-3 hónaposan ajánlják.
Én úgy látom Kevin elég erős lenne már hozzá.Szerintetek gáz lenne,ha abban vinném?

E.

szilde
Szeged

Edit: már bazi régóta az vagyok , nem ért újdonsággént.. :roll: Kb azóta amióta kivették a mandulámat! A sok tüszős mandulagyula megszűnít, de előjött egy csomó féle algéria. Letojom, megtanultam vele együtt élni. Pár év és szinte mindenki allergiás lesz valamire, a környezeti hatások, gatya immunredszer...stb miatt! :(

Kenguru, attól függ milyen, sztem attól függ. De ha tartja magát, erős baba és jó a kengurud, akkor hajrá!

Nekem 6 hetesen jött meg a csajokkal (asszem), Zazával 4 hósan!

Igen tudom, hogy Klebersberg telepnek híjják, de mindenki csak "hattyasi ovi"-nak emlegeti! Köszi az utcanevet megkukkolom :wink: Igazából az érdekel, mennyire van ez tőlünk (km) agyalok azon hogy ha a rendes ovi nem válik be akkor oda iratom át Viust! Ott van speciális csoport!

ceniko
Szeged

Enikő!
Mensi 4 hetesen jött meg.Ahogy befejeződött a gyermekágyi úgy néhány nap múlva.De csak nagyon kevés,piros..
Nem vagyok lázas..stb.
Csak sógornőm betette a bogarat a fülembe,hogy mástól is vérezhettem..
Hannával 6 hetesen jött meg.Ugyanígy,ahogy a gy.á.nak vége lett..
Ezért is gondoltam,hogy most is így van.De azért jár az agyam.:(
Most kéne menni 6 hetes vizsgálatra.Remélem minden rendben van.

Engem is érdekel a speciális csoport!Miféle?
Kis létszámú?

Edit

szilde
Szeged

Enikő!
Közelebb nincs ilyen ovi?
Olyat nem tudsz véletlen ahol allergiásokkal/. is kiemelten foglalkoznak?

E.

szilde
Szeged

Toncsi!
Ez a Micimackó-féle kóstolgatás jóó!Fenékig mi?Akkor nem győztél sütni..:):)
Virslis kifli recept jöhet. :wink:
Amúgy,hogy sikerült a vendégség?

Enikő!
Akkor ez most csak kontroll volt?Ez mind megvolt neked,v. jött még hozzá újabb allergia?Mikor vették ki a manduládat amúgy?Felnőttként?

Tényleg sok ember szenved allergiától sajna.

Edit

szilde
Szeged

Hali.

Kármen, az kimaradt, hogy Peti az Agyagos utcai bölcsibe fog járni.
Vérvételen mi a sportorvosiban voltunk most is. Éhgyomros vérvétel fél nyolctól tízig van.

Gira, a csibén jót mosolyogtam...méghogy randi. :D

Szilde, én Petit elég korán kenguruba tettem, jóval könnyebb volt tömegközlekedni. Én úgy vittem, hogy tartottam alul, meg a hátát is, tehát a kenguru végül is csak azért volt, hogy ne maximálisan a karomat terheljem. Egyelőre úgy néz ki, hogy nem ártott meg a gyereknek. ;)

Szilcsi, kitartás! ++++++++++++

Kriszti, én is csak annyit tudok javasolni, hogy írd alá, hogy saját felelősségedre nem fekszel be.
Egyébként én is tartok ettől, mert Peti is csaszis volt, én is fóbiás vagyok, tehát alapesetben nekem sem lenne eszem ágában befeküdni a kiírt időpont előtt x héttel, főleg, hogy a szitu nálunk is hasonló volt. Persze mindezt csak akkor, ha jól érzitek magatokat, de gondolom, így van!

Ági és
KépKép
exdeus

sziasztok lanyok!

toncsi: koszonjuk a dicseretet...szerintem is ram hasonlit...a Teo...es mostmar az anyosom is kezdi belatni.... Jo ez a micimacko fele sutogetes...dehat sutes kozben jon meg az etvagy.... :lol: :lol: :lol:

Szilde: Haaaat igen...az igazsag az, hogy bele vagyok habarodva pici fiamba...es o is belem...olyan kis bujos...nagyon lehet szeretni egy pici krapekot is! Jo erzes meg latni ahogy apaval jatszik...cinkosok...de en vagyok neki a kisparna a cumisuveg...no meg a szerelme! :lol:
Normalis a zoldes kaki...az en fiamnak is pici kora ota a sargastol a sotet zoldig valtozik a cucc szine! :oops:

szilcsi: :cry: Kitartas...remelem hamarosan jobban leszel, es igy minden visszater a regi kerekvagaba! :twisted: egyebkent ra kellene kuldei egy ellenorzest a boltra ahol a virslit vetted....megerdemelnek! pusza!!!! :lol:

Anett: Nagyon eltuntel...jol vagytok! :wink:

Karmen: Norbika hogy van...nemsokara ujra mutet lesz...nem faj neki a fulcsije. :roll:

Exi: drukk a peti babanak...de mi va vele, vagy csak rutin? :oops:

:oops: Most nekem is lenne egy kerdesem: A dokineni azt mondta, adhatok a pocoknak lencset...huslevest...en meg modtam, hogy adok neki mar zoldborsot, zoldbabot meg spenotot is...erre o majd szornyet halt...altalaban szerinte eeket a cuccokat 1 eves kor utan kell adni...nekem viszont a lencsevel vannak fenntartasaim...ti mikor adtatok lencset a gyerkocoknek? Koszike!!!! :idea:

Kriszta

KépKép

sziasztok
matteo0808

Matteo!
Én is veled értek egyet.Előbb a borsó sztem.Pont fordítva tudom,mint a dokinénitek.Nincs is benne logika..Mivel indokolta amúgy?

E.

szilde
Szeged

Matteo!
http://gportal.hu/gindex.php?pg=4953455 ... c32fb0f1e3

Sztem ez a legjobb hozzátápis táblázat.
Lencse 1 éves kor után.

Csajok! Van vkinek személyes tapasztalata affektív appnoe ügyben???

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!
Apnoé,igen.
E.

szilde
Szeged

Edit! Hogyan kezeltétek? Elmúlt?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Exi! Köszi, nekünk a korházba KELL menni vérvételre. Én mondtam hogy csak ezért nem szivesen utaznék be, mert itt Mórán is leveszik ha megirják mire kell, de ragaszkodtak hozzá hogy náluk kell mert akkor az eredményt az ambulancián már látni fogják a gépben (nehogy dolgozzanak többet, tudod). AZt hittem Ti is ott voltatok, köszi

Szilde! Én nagyon nem tudtam Orsi után elképzelni kisfiut. Valahogy azt sem hogyan lehet majd ölelgetni, csinosan öltöztetni stb. ilyeneket sem. Most meg mosolygok magamon miért voltak kételyeim, söt, annyira örülünk hogy vegyes a csapat! :lol:

Kriszti! Én sajnos nem tudok erre válaszolni! De szerintem sem lehet valami kötelezö, javasolhatják, amit nem vagy köteles elfogadni. Eszti nagyon várja már? MI lesz a baba neve? Már nem tudom azt mesélted-e.

Matteo! NOrbi köszi most jol van, azota gyógyult, ha a doki nem rontotta volna el a multkor akkor nem is kellene már mütét.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hidegvíz,hideg levegő befúvás szájba..Inkább az utóbbi.
Kisebb indulatkitöréseknél Hannát magára hagytuk egy kis időre a szobájában,hogy lenyugodjon.v. ölbe vettük és magyaráztunk mi miért van.
E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

CSajok, nincs vkinek vagy ismerosenek elado racsos kisagya? Luca olyan kenyelmetlenul alszik mar az utazoagyban, ha elmegyunk a nagyszulokhoz.
Ha esetleg van, irjatok legyszi privit is. Koszi elore is!!!
-macsek-

sziasztok

szilde
nálunk az volt a problémám, hogy ritkán kakil és időnként nyálkásnak láttam. most is 2 naponta van. De azt olvastam(sok mindent elolvasok, majd nem jegyzem meg :oops: , így csak félinfóim vannak mindenről :oops: ), hogy a fehér minibogyók benne a meg nem emésztett dolgok, ezek bizti azért nincsenek már, mert javult, fejlődött az emésztése. a zöldes színről meg vmi olyasmit olvastam, hogy az arra utalhat, hogy sok előtejet(asszem ez és nem a hátsótej) eszik a baba. de lehet, hogy hülyeség 8) . internetten olvastam, bizti vmilyen kérdez-felelek szoptatós lapon.na, segíteni nem tudtam :oops: , de én tudom, hogy felületes vagyok. bocsi. de fényképet szeretnék Kevinről! meg lehet, hogy Hannára sem emlékszem :oops: , így róla is!

vendégség jó volt :lol: tényleg babázni jöttek. meg a nagynéném mondta az unokatesóimnak, hogy gyakoroljanak, meg milyen jól csinálják, és, hogy nem sokára nekik is kellene baba :lol: :lol:
hoztak ruhákat :roll: :D ami aranyos dolog. de már anyáéktól is kapott Hédi, meg egy csomó van, mert mindenki hoz. még, jó, hogy mi keveset(mármint elég) ruhát vettünk neki. és kinőttük a legkisebbeket, amit megkönnyeztem :oops: , me érzelgős hülye vagyok :lol:

virsliskifli: pizza tésztát csinálok(ebből a tésztából még lepényt is szoktam csilisbabhoz, meg gyroshoz ) : fél kg liszt, 4dl tej, 1 élesztő, só, 1 teáskanál cukor, 1dl olaj. mint a kelttészta,duplájára keleszt, kisdarabokat kinyújtok bele félvirsli, mustár, sajt(a párom még szalámit, erős paprikát rakat) beteker, és nagylángon megsütöm. mi szeretjük. meg bulikon szívja jól a piát :lol: 8)

én is szeretnék kispasit is, de api nem szeretne másodikat :cry: :cry:

húúúúztam
toncsi

toncsi80

Toncsi!
Próbáltam felrakni képeket,de nem sikerült.
Túl nagyok.:(
E.

szilde
Szeged

...és,köszi a receptet,meg a kaki infókat.:):)
hihetően hangzik amiket írsz.
Akkor fejhetek megint mint a güzü.
Pedig két napja nem kellett már semmilyen pótlás..
Ma meg mégis kellett tápi..:(:(
Bömbölt,és nem tudja,v. nem hajlandó kiszívni a sűrejét...:(:(

E.

szilde
Szeged

sziasztok!

Minden betegnek mihamarabbi gyógyulást kívánunk!!!

Enikő!
Én Hattyasi vagyok! :wink: Mit szeretnél tudni az oviról?

Karmen!
Gábor a Petőfi S. sgt-i bölcibe fog járni!

Látom megint előkerült a kuki húzogatása téma.
Én nagyon aggódtam emiatt, így a dokink adott beutalót a sebészetre, ahol azt mondta a sebész, hogy NEM szabad húzogatni, kárt lehet vele okozni és akkor tényleg a sebészeten kötünk ki.Magától meg fog oldódni!
Van egy traumás sebész barátunk, van kisfiuk is, ő is azt mondta, hogy nem szabad bántani.Úgyhogy mi azóta nem bántjuk!

Zsuzsi!
nem tudok képet tenni a kiruccanásunkról, elfelejtettem gépet vinni! :oops:
Nagyon jó volt, bár az idő elég vacak volt!

Mi jól vagyunk.Mondjuk én nagyon el vagyok veszve, készülök az iskolára, mert ez a nyár úgy elröppen, hogy csak na, muszáj előre dolgoznom.

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

GRÉTINEK ÉS BARNINAK UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!

Kriszta!
Aranyos vagy,hogy érdeklődsz,nem tűntem el,anyuéknál nyaraltunk a héten Málnussal!

Szilcsi!
Bakker kitartás,nagyon pocsék lehet,remélem mielőbb rendbejössz!

Mi jól vagyunk,Csaj is,nagyon jól éreztük magunkat mamáéknál,én 8ig aludtam minden nap és ebéd után is,hú dejó volt.A védőnő megmérte Málnust,8460 gramm és 73 centi.2 hónapja 8100 gramm volt,szóval nem hízott sokat,de a születési súlyát megtriplázta és állítólag 1 éves korig kell ,viszont 5 centit nőtt a 2 hónap alatt! :D
20140113113746

Csibe!
Ti melyik utcában laktok?
Mi a Mokrini u.-ban laktunk..

Az oviban foglalkoznak hiperaktív gyerekekkel,kis létszámú csoportban?Milyenek az ovónénik?Fiatalok?Az új szemlélet szerint dolgoznak v. régimódiak?Toleránsak,kedvesek?Milyen a vezetőnő?
Tudom Enikőt kérdezted,de engem is érdekelne.
Jöhet priviben.

Köszi.Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Ismerősöm bele akar vágni egy babysitter szolgálat megszervezésébe. A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy szerintetek itt lenne-e rá kereslet (konkrétan ti igénybe vennétek-e szakképzett, színvonalas szolgáltatást)? Ha igen, akkor milyen alkalmakkor, milyen sűrűn? Nem akarja megvágni a családokat, ezért kíváncsi, hogy mi az az összeg, amit kifizetnétek ezért. Nagyon köszi a válaszokat.
Nina :)
nina74

Csibe!
Te tudsz-e kis osztálylétszámú általános iskoláról hiperaktív gyerekek számára.Vki rebesgette ,hogy talán Újszegeden van?

Tud erről vki vmit?
Nagyon köszi,ha válaszoltok!!

E.

szilde
Szeged

Nina!
Szerintem főleg akkor kell legjobban bébiszitter,ha pl. beteg a gyerek szülő dolgozna,v. spontán alkalmakkor hirtelen.Régen én is vigyáztam gyerekekre.Tapasztalatból mondom.
Ebben az a nehéz,hogy készenlétben kell állni,és nem lehet semmit megtervezni...
Persze biztos van család,aki rendszeresen fix napokon kéri a gyerekvigyázást.Ha viszont a gyerekvigyázó betegszik le borul az egész.Nincs táppénz,sem szabadság.Erre kéne vmi okosat kitalálni.
Helyettesítést pl..
Szegeden nem szeretnek,v. tudnak túl sokat szánni erre az emberek.
Pesten többet lehetne kérni..
Konkrét tarifát nem tudok mondani Szegeden.Pesten úgy 800-1000Ft/óra ha jól tudom.

E.

szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?