Új privát üzeneted érkezett!

Ditke :D Olyan szépet írtál, hogy teljesen meghatódtam! :wink: Ennek most már így kell lennie! :wink:
fenci

Fenci

Én nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ja!

És az előző hsz-ból kimaradt a nem! :lol: Úgy látszik ezt a szót már el is felejtettem! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! :D

Ma jó sokan jöttetek! Örülök neki! :D :D :D

Nem volt időm írni csak olvastam. :oops:

A napomat okmányirodában kezdtem, és most jöttem meg a melóból meg az ügyvédtől. Kivagyok! ? Már nem tudom. :(

Zsu: Jó, hogy már színesebben látod a világot. :D
Júliusra pedig sok sikert! Most már sikerülnie kell! :D :wink:

Ditke: Te vagy a legopptimistább boszi! :D Szeretnék a tanoncod lenni! :D Hajrá stimu! A dokik meg majd utánna menjenek szabira. :wink:

Vicuska: Klassz az új vonalzód! :D

Nati: Én csak a homeopátiás szereket ismerem jól, az aleoverát nem. Ádám is gyenge immunrendszerű volt.Nekünk az Ehinácia D4 jött be. Azóta max. évente egy mandulagyuszi+antibiotikum, meg 1x1x fosós-hányós vírus. Kopp, kopp, kopp! Persze alkatilag mindenkinek más hat jól, ezért homeos gyermekorvost kellene keresni. De biztosan az okoskodásom nélkül is megtaláljátok a megoldást erre. Bocs. :oops:

Zsófi: Nem csalódtunk benned! :wink: :D :D :D
Nagyon ügyi vagy! :D

Gröni: Vigyázz magatokra! Pihenni, pihenni,......! :D

Ja! Még nem jött meg. :? De vannak tünetek. Puffadok és a cicim.....
Hőt holnap mérek, ha van még értelme. :?
:(
kolibri28

Hali csajok!

Végszóra Szabi ma belázasodott :evil: !

Zsu!
Reméélem te is jól vagy, és igen akkor a közgyógyot is megkapná, meg tudod a tovább tartó gyes is járna, de ez 3 éves koráig egyébként is az most nem is foglalkoztat.

Nekünk főorvosnő a Bérest ajánlotta, eddig bevált, hisz áprilisban 2 napig volt 38 fokos láza, ez a 40 fokos után "felüdülés" volt, azóta nem is volt baja! Hamar túl is tette magát rajta!
Vendég

Remélem megtudjátok nyitni.
Ha még nem láttatok volna ilyet. :wink:

http://egeszseg.origo.hu/cikk/0824/3822 ... acio_1.htm
kolibri28

Nati!

Sajnálom Szabit! :cry: Jobbulást kívánok, és sok gyógypuszit küldök Neki! Cuppppppppppppp!
kolibri28

Köszi! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nati

Mielőbbi gyógyulást kívánok Szabinak!!!!!! Küldöm a boszi varázserőmet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D

Susy

Láttalak, hogy bejelentkeztél! :wink: Nekünk miért nem írtál egy pár sort!:shock: :roll: 8)
Vendég

Kolibri

Én a legoptimistább? :lol: Ismered a reklámot! :wink: "Láttál volna tegnap"! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó, még délelőtt sem voltam a legjobb formámban! :roll: 8) De aztán .........! :D

Lőjj el reggel egy tesztet légy szi!!!!! :D Meghalok a kíváncsiságtól! :wink: :D
Vendég

Nati :D

Nagyon sajnálom a picúrt. Küldöm a gyógypuszikat, hogy minél hamarabb lemenjen a láza. Már jól vagyunk. AZt hiszem a férjemet jobban megviselte, mint engem. Láttam rajta, de nagyon nem akarta kimutatni.

Fenci :D

Holnapra szép tüszőid lesznek! Drukkolok!

Ditke :D

Te kis boszi. :lol: Kívánom, hogy bejöjjön ez a 9 hónapos boszijóslásod is. :D

Kolibri :D

Én utálok ilyen ügyeket intézni. :evil: Megértem, hogy kivagy. Jó pihenést!

Mindenkinek Jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Ditke!

Jajj te jány, nem megríkatni akartalak a jenő idézettel! Persze, hogy van kitratás, te is harcos vagy, mint itt mindenki! :wink:

Zsu!

De örülök, hogy jöttél! Olyan sokat gondoltam rád, aggódtam érted, de te is erős vagy! Érdekes, hogy a férfiak kevésbé viselik jól a kudarcot! Nálunk is így van! Szeretgessétek egymást sokat! Van sok szép fagyibabád, sikerülnie kell! :wink:

Nati!

Nagyon sajnálom Szabit! :cry: Akartam az előzőben írni az immunológiát, de nem akartam okoskodni! Nagyon remélem találnak megfelelő gyógyszert vagy terápiát! Szegényke olyan sokat szenved és így neked is nehéz lesz visszamenned dolgozni! Én is hallottam az aloe veráról, hogy jó ilyen esetekben, de győzze kivárni az ember, hogy hat vagy sem! Nekem legalábbis ilyen fenntartásaim vannak a természetes dolgokkal, sok értékes idő megy el és nem lehet tudni, hogy hatott vagy csak most épp egészséges amúgy is! Polivitaplexet szoktak felírni a gyerkőcőknek ital formájában! Ha nektek lesz közgyógyotok, akkor nagyon olcsón megusszátok!

Fenci!

Igen le van! Úgy is néz ki! :lol: Nagyon drukkolok neked! Ez már inszemes hónap lesz ugye? :roll:

Kolibri!

Ha nem jött meg, akkor tesség bizakodni! A mensis tünetek ilyenkor lehetnek mástól is! De hisz tudod, gyakorló anyuka vagy te is! :wink:

Kép

Kép
gröni

Jó reggelt!

Köszi mindenkinek a bíztatást. :D A hőm 36,8 . :shock: Még nem jött piri, nem görcsölök. :?

Gröni: Lehet, hogy gyakorló anyuka vagyok, de az első terhességemnél semmire sem emlékszem. Csak arra, hogy 1 hétig kimaradt, majd vettem tesztet. Aztán mégegyet, mert nem hittem a szememnek. :lol: Akkor lefoglalt a mandulaműtétem okozta fájdalom. :(

Ditke: Jó, hogy mi itt vagyunk egymásnak, mert mindíg van valaki aki egy kicsit "megfárad", de "feláll" és bátorítja a soron következő csüggedőt. :D Akkor is büszke vagyok rád! :D
Nincs több tesztem itthon. :oops: Megyek dolgozni és ott veszek egyet a DM-ben, de csak holnap lövöm el, ha nem baj. 8) Szeretném a mai napomat már nyugiban tölteni. Nem kell a csalódás. Hétvégén meg kipihenem. :D Bízok még azért a pozitív tesztben. Köszi! :D :wink:

Susy: Mi újság veletek?

Fenci : Sok sikert mára! :D Éljen a tüszőkukucs! Aztán indulhat a babagyártás! :D

Tényleg! Láttátok a tüszőrepedés képeit? Döbbenetes. Már csak videofelvétel kellene, hogy jobban el tudjuk képzelni a folyamatot.
kolibri28

Sziasztok!

Ditke:
A legfontosabbat elfelejtettem az előzőben hozzátenni: A legjobb húzóerő pedig, hogy vannak kismamiaink, akik a fényt jelentik nekünk az alagút végén! :D
kolibri28

Jó reggelt! :lol:

Kép

Kolibri!
nagyon reményteljes a hőd, nem? :lol: mennyi szokott lenni? :roll: drukk a holnapi zebrához :D

Fenci!
neked is hajrá a mai uhuhoz!gyere majd a hírekkel 8)

Zsu!
én is büszke vagyok rátok 8) hajrá-hajrá fagyibabák! :lol: mikor kezded a szurikat?vagy most nem is kapsz? :roll:

Kukac!
mindjárt túlvagy az uccsó vizsgán is! :lol:

Nati!
Szabikának jobbulást..... 8)

Gröni!
barna már nincs, ugye? :roll: :P

Krisz, Mofly, Gizi, Katie, Mami....... :?:
Vendég

Jó reggelt banyák! :D

Kolibri :D Ez a hő nagyon jó, nagyon szorítok Neked! :wink:

Köszönöm, hogy drukkoltatok, jól csináltátok! :wink:

10. napon nyálkahártya 8 mm, jobb oldalon 1 db 17mm-es, bal oldalon 1 db 16 mm-es és 1 db 12 mm-es tüsző. Holnap délután tüszőrepi és hétfő reggel inszem. 8) :D

Most futok el, később még jövök.

csok mindenkinek
fenci

Fenci!
gratula :lol: :P :lol: :P
Vendég

Sziasztok!

Fenci

Ez nagyon jó hír!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D Most össze kell jönnie a babynek! :wink: Beszéld meg vele is! :wink: :D

Kolibri

Ha nekem megjött, legalább neked ne jöjjön! :wink: :D

Gröni

Micsinyátál már megin az éccaka? :wink: :lol: Ilyenkor kell aludni! :lol: :D Legalábbis én ilyenkor szoktam! :wink:

Vicuska

Most dógozóba vagy? :shock: 8)
Most frankón ki lehetne már feküdni a napra, mert nem lát át hozzátok a szomszéd :wink: , erre tessék non stop esik az eső! :shock: :roll: :shock: :roll:

Ezt a boszitechnikát még gyakorolni kell! :? Felívtam ma a klinikát hogy tegnap megjött, reményteljesen gondoltam már hétfőn mehetek UH-ra és akkor talán még beférek egy stimuba, erre az asszisztensnő mondja hogy 23-án mehetek UH-ra :shock: !
De mivel a jó pap is holtig tanul, még én is finomítom a technikámat, és eltanulok ezt-azt!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Közben kihűlt a kávém! :? :shock: :lol:
Vendég

Ditke! :lol:

azért RMPPB! :twisted:
ne légy telhetetlen, te jány :D jó lesz az 23-án is nem? :roll: 8)
most megyek majd csak dógozóba :? , egész hétvégén ügyelek :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
de remélem már nincs sok hátra....értitek..... :P :wink:
Vendég

Na vagyok ismét. 8)

Vicus :D Köszi. :wink: Már megint ügyelsz? :shock: :evil: Sokan szoktak jönni hétvégén? Én holnap esküvőre megyek. 4-kor ceremónia, 5-kor templomi, aztán rohanás ügyeletre beadatni a tüszőrepit, majd vissza a vacsira. Jól összejöttek a dolgok. :roll:

Ditke :D Köszönöm. :wink: Hmm, nem tudnád visszahívni a csajt kicsit erélyesebben, hogy ne szórakozzon má! Akkor az a 13. napod lesz, akkor már nem lehet stimuzni. :shock: :evil: Francba.

Többi banya merre van? Én a pénteki semmittevést gyakorolom! :lol: Ki segít benne? 8) :D :lol: :lol: :lol:

Ja, főnökbácsival megbeszéltem, hogy hétfőn otthonról dolgozom. Mondtam hogy sok hivatalos elintéznivalóm van, nem szarozott, elengedett. :wink: Majd fekszem szépen egész nap. Nem mintha itt a melóhelyen nem ülnék egész nap. :oops: :shock: :wink:

Jelentkezzetek csajok, Fenci unatkozik! 8) :lol:
fenci

Hmm, szaraxik a görbém... mindjárt megregulázom.... :lol:
Hőt ebben a hóban egyáltalán nem mérek, nem idegelem magam. :wink:
fenci

Na így már mindjárt más. :lol:
fenci

Fenci

Jól teszed hogy hétfőn nem mész melózni! :wink: :D

Tudta a csajszi, mert ezzel nyitottam! :( :shock:

Viszont megnézhetem hogy van-e spontán peteérésem! :wink: :D
És csakazértis összehozunk egy spontán babát! :wink: :D
Vendég

Hú végre jó sokat írtatok ma!

Fenci, gondoltam Rád délelőtt! Én előre megmondtam, hogy így lesz, hétfőn inszem és bebabásodsz! Hú nagyon izgulok máris érted! :D :D :D Ikrekre is jók az esélyeid :wink: A rókacsaládot indítom :wink: Jó sűrű lesz a holnapi napod!

Ditke, piri rohadjon meg :evil:

Kolibri, gyanús vagy Te nekem, nagyon várom a (+) tesztedet reggel! :wink:

Zsu, örülök, hogy jobban vagy. A pasik tényleg ilyenek, nem mutatják, de attól még nagyon nehéz nekik (is). Viszont július mindjárt itt van :wink:

Vicuska, már nem sokáig fogsz te ügyelni :wink: Vagyis dehogynem, majd otthon éjjeliőrködsz az ikrekkel nemsokára :wink:

Gröni, pocakfotót nem akarsz mutatni nekünk?

Susy, igazán benézhetnél, tegnap voltatok 4D-n, ugye?

Kép
vickybabe

Ditke :D Én is a spontán babótokra szavazok! :D

Vicky :D Nagyon köszönöm! :wink: Én nagyon bevállalnám az ikreket! Remélem meghallották! 8) :lol: Várom a rókacsaládot! :wink: Hihetetlen hogy telik az idő, mindjárt 11. hétbe lépsz! :wink:

Gröni :D Így van, pocakfotót akarunk, pocakfotót akarunk! :D
fenci

Sziasztok!

Vicuska: Sajnos az előző ciklusban is ennyi volt mensi elött a hőm, de azért nem rossz, reményt ad. :wink: Ha nem jön meg, mert nem jööön meeeeeg!!!!! Holnap reggel tesztelek. :) :wink:

Ditke: Sebaj ha meg is jön. :wink: :D Majd a jövő hónapban fog elmaradni akinek most nem sikerül! :D :wink:
Bocs a tudatlanságomért , de Te Clostit szedtél?
Mindennek meg van a magyarázata, hogy miért történik. Biztos spontán baba van Nektek szánva. :D
Azért jó lenne tudni, igazolni, hogy mi lett a cisztáddal. Lehet, hogy most jobb is lesz egy kis gyogyi szünet a ciszta után, és babásodsz! :D

Fenci: Nagyon szuper tüszőcskéid vannak! Hajrá insemináció! :D
Az is szuper, hogy otthon tudsz pihenni utánna. :D

Vicky: Hogy vagytok? Leszámítva a hányingert. :(

Gröni: Gondolom most is szunyókálsz, mert éjjel írogatsz. :D :lol:

Susy: Írj ha haza értetek! :D

Még nem jött meg. Egyre jobban beleélem magamat.
Fájni fog a csalódás ha mégsem.
kolibri28

SZiasztok!

Fenci :D

Hajrá hétfő! Nagyon drukkolok nektek!

Még szorítok neked, hátha pozitív lesz az a teszt.

Vicuska :D

Most nem lesz szuri, mert nem kell stimulálni. Csak tüzsőrepi lesz, ez már biztos, aztán progipótlásra utro és duphaston. Meg mondták, hogy lehet, majd kapok még gyógyit a méhnyálka növelésére, vagy mire. Ezt nem értettem kristálytisztán a telefonba, de a köv. mensinél majd megtudom pontosan. Akkor kell hívni a dokimat, s menni hozzá. :D

Ne dolgozz sokat a hétvégén. :wink:

Vicky :D

Igen, sajna a párom ilyen, de most már ő is jól van. :D Újult erővel és bizakodással vágunk neki a júliusnak. :D
Róka komáék hogy vannak?

kobzoszsu

Kolibri

Röviden: volt Closti+tüszőrepi, de sajna nem sikerült. Vissza mentem a dokihoz, hogy kezdjük az új stimut, de előtte megnéz UH-val, hogy minden rendben van-e odabent! :wink: Akkor derült ki hogy lett egy cisztám, és ezért nem kezdhettem az új stimut. Annyiban maradtunk, hogy várjam meg a mostani menzimet és megint meg kontrolál. Aztán meg mennek szabira! :( Na de jól kitolok velük, mert addig spontán bebabásodom!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsu

Mennyi fagyibabátok is lett? :wink: :oops: :D
Most biztos sikerülni fog!!!!!! :wink: :D :D :D :D :D :D :D

Nati

Szabi jobban van már?

Gizi

Mostanában megint jól eltűntél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :( :( :( :( :( :evil: :evil: :evil: :evil: :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8)
Tessék jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia Zsu!

Legalább a szuri kellemetlenségét megspórolhattad. Jó, hogy vannak fagyibabák! Örülök, hogy párod is jól van. Nem lehetett könnyű egyikőtöknek sem. Megérdemlitek már a sikert ! :wink: :D

Zsófi: Már lazíthatsz?

Mami?

Nati: Hogy van Szabi? Láza lement?
kolibri28

Ditke!

Igen ezt szeretem benned! :D Aztán a doki orra alá dörgölheted, hogy ezt nem ő csinálta! :D
kolibri28

Hello csajok!

Szabinak délelőtt hőemelkedése volt, elvittem az orvoshoz nem talált semmit, megkaptuk az igazolást ez elmúlt 1 évben 15-ször volt beteg :shock: !
Most viszont belázasodott 38.5, fogalmam sincs mi van, ha nem megy le holnapig, akkor ügyelet.

Kolibri teszt mikor lesz :lol: :lol: :lol: :lol: ??????????

Fenci lassan a te tesztedért izgulunk :D :D :D

Ditke hajrá spontán!!!!!
Vendég

Szép estét! :lol:

Fenci!
hajrá esküvő és lagzi 8) ne igyál sokat :lol: , hétfőre meg millió drukk :wink:
ügyelet:ha jönnek az a baj, ha nem jönnek, az a baj :twisted:

Nati!
ne már!!!!!!!!!!!!!!!!már megint? :roll: :?

Kolibri!
reggel benézek a teszted miatt :D

Ditke!
spontán babátok lesz!!!!!!!!!!!tuti 8) 8)

Zsu!
honnan tudod pontosan a dátumot?tényleg, hány fagyitok van? :roll: :P

az összes pasi k@pja be!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: ................................. :( :( :(
Vendég

Vicuska

Remélem azért jól fog telni az ügyeleted! :wink: :D
De Fenci had igyon, mert jót tesz a méhnyálkahártya vastagodásnak!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nati

Még mindig jobbulást Szabinak!!!!!! Kép
A másik két gyerkőc is ilyen beteges volt? :roll: :shock:

Éljenek a spontán babák! :wink: :lol: Igaz Vicky! :wink: Meg az inszemesek és a lombikos babák! :wink: :D :D :D :D :D :D :D Csak legyen minél előbb és minél több kis magyar bébi :wink: :D , mert lassan mi leszünk a kisebbség! :( :shock:
Vendég

Szerintem Gröni még húzza a lóbőrt! :lol: :lol: :lol: Majd ha mind aludni megyünk akkor fog jönni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gröni

Kép
Vendég

A köv. már laptető lesz lányok! :wink:

Ki szeretné? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Halihó!

Megyek visszaolvasok mi volt délután. :D

kobzoszsu

8-an lettek lefagyasztva. :lol:

NAgyon aranyos vagy, köszönjük. :D

Nati :D

Szegény Szabi, nagyon sajnálom. Mielőbbi gyógyulást neki. Természetesen a gyógypuszi megy.
És ez:
Kép

Nem tudom pontosan a dátumot, nagyjából számoltam. Júl.3-án kellene megjönnie, s általában 15.cn-en van a pé-m. Ezt a napot céloztam meg. Ha pontosabbat tudok, módosítom. :D
8-an kerültek a fagyóba.

Most olvastam, hogy laptető lesz. Ezek szerint eloroztam. :D
Nem is figyeltem. :D

kobzoszsu

Ditke! :P :P :P

Átadtam Zsunak a laptetűűűűűűűűűűűűűűűt :lol:

végtére is ő megy hamarabb lombikra :wink:

Kép
Vendég

Zsu!

akkor 8-as ikrek lesznek? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Még azt akartam írni hogy Fencinek lehet kicsit innia mert az alkohol ellazitja a méhet, így jobban betudnak ágyazni a kicsikék! :wink: :lol:

Fenci

Jó mulatást nektek!!!!!! :wink: :D
Aztán csak ügyesen a tüszőrepivel! :wink: :D :D :D

Zsu

8 fagyibaba az nagyon jó! :D Legalább most nem tömik a szervezeted a sok hormonnal! :wink: :D

Vicuska

Nyugodt éjszakátok volt? :wink: :D
Melust puszilom, add át neki légy szi!!!!!!! :D :D :D :D

Kolibri

Direkt kelltem korán hogy benézzek mi újság és még sehol nem vagy! :wink: :shock: :lol: Lehet jobban izgulok mint te? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hahó lányok!

Köszi a sok gyógypuszit meg a tigrist!!!!!!!!!! De sajna reggel is 38.5 volt a láza :?

Kolibri?????????????????,

Lányok észrevettétek, hogy most 1 nap alatt sikerült teleírni egy oldalt?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rég volt ilyen!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Hahó!

Köszi a laptetűt. :D Tényleg nem figyeltem. :D Beszélgettünk a párommal, állítólag 3-3-2 -be vannak lefagyasztva. Lehet, hogy ha az első hármas magához tér, akkor kérjük mind a hármat. :lol:
Nyolcasikreket nem vállalnék be. 8)

Hová tűnt a kis törpe az avatarodról? Így alig ismertelek meg.

:?: :?: :?: :?: :?:

kobzoszsu

Nati

Megkaptam a püt! :( Hát sajnálom hogy ide nem néz be! :( :( :(
Szabinak nagy puszi! :D Az aloe verát én is hallottam hogy jó! :wink:

Zsu

A kis törpe=keresztlányom! :wink: Őrá gondoltál? :wink: :lol:
Tegyem be őt? :shock: :roll:

Kolibri

Ez nem ér csak így eltünni!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi az izgulást, de a teszt nagyon negatív lett. :cry:
Nem volt net ezért reggel nem tudtam írni, majd vásárolgattunk.
Még nem jött meg. :( Végülis belefér a 32 napba, ha holnap jön is meg. :(
Most megyek, mert rokonlátogatunk, de este jövök miután visszaolvastam. :D

Mindenkinek puszi!
kolibri28

Kolibri

Hogy baccccccca meg! :( :( :( :( :(
Vendég

Susy

Gratulálok a kis Barbarához!!!!! :wink: :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke!!! Honnan tudod, hogy Barbara???????????????????????
Lemaradtam valamiről???????????????

Kolibri!!!!!!!!
Sajnálom :( :( :( :( :( :( :(
Vendég

Nati

Mivel a mai nap többször is kaptam püt :wink: , és ált. nem szoktam kitörölgetni őket, csak amikor már majdnem be van telve, így találkoztam Susy egyik pü-jével, és megnyitottam hogy mi is volt a tartalma és ott láttam az aláírásánál! :lol: :lol: :lol:

Ha visszalapozol itt pár oldalt, te is láthatod! :wink: :D
Vendég

És ide miért nem ír??????? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Nati

Azt nem tudom! :shock: Szerintem ha visszamennek németbe fog írni! :wink: Ugye Susy? :wink: :D

Szavazásra bocsájtom a dolgot!
Maradjon ez az avatarom, vagy tegyem fel a kerilányom avatarnak? :wink: :D

Várom a szavazatokat!!!!! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?