Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Tegnap voltam belgyogyaszaton, csinaltak EKG-t, ami jo lett. De sajnos szivzorejt hallott a doki, igy mennem kell majd sziv UH-ra.
De nem kaptam idopontot csak julius 22-re. Nekem gyerek korombnan is volt zorej, de azt kinottem.

Este pedig voltunk UH-on. Jol van a picike, annyit ficankolt. Es amikor a doki kicsit jobban benyomta a hasamat, akkor belulrol visszanyomott. Legalabbis en igy ereztem. Most 65 mm hosszu, a koponyja 19 mm atmeroju. MEgvan mind a negy vegtagja, 5 ujjacsakaja minden vegtagon. A meretek egy kicsit osszekevertek, mivel most verzeskimaradas alapjan 14 hetes vagyok, de a tegnapi meretek alapjan csak 13 hetes a magzat. Viszont amikor a 12 hetes UH-on voltam, akkor 53 mm-es volt es merete is 12 hetesnek felelt meg. Hat most valahol nem jol mertek. Most igazabol nem tudom, hogy hany hetes vagyok. Pedig ugye jo lenne a pontos meret es kor, mert AFP-re pontosan kell menni.
Na mindegy. Az a fo, hogy jol van.

Kép
eperke25
 
 


Eperke!

Remélem nem lesz gond ebből a szívzörejből!!!Júli 22 kicsit messze van....nem semmi!És még az idén?vagy ez jövőév július? :twisted:
Szerintem ezen ne aggódj,lehet h kicsit lemaradt a baba,de hamar bahozza,és a köv uhnál már a korának megfelelő lesz.Vagy télleg elnéztek vmit....sose lehet tudni!Nagyon nagy méretei vanna...6,5 cm :lol: :lol: :lol: mint egy kis mandarin :lol:

annus11
 
 


Eperke!

Örülök, hogy a kis virgonccal minden ok. Szerintem nem tudnak teljesen pontosan mérni. Te is mondtad, hogy állandóan ficánkolt a baba, hát úgy elég nehéz is lehet, úgyhogy ha azt mondták, hogy minden ok, akkor nyugi. Aztán majd ha azt mondják menj AFP-re, akkor majd mész.

tücsökbogár
 
 

 
 


Azert mar en is megnyugodtam. Lesz meg aztan olyan nagy a ficanka, hogy majd elkepedek.
Kepem sajnos nincsen, csak a parom fenykepezte le a monitort, de az nem lett olyan jo.

Tucsokbogar,
Orulok, hogy elobb kezdhetitek a programot. Szoritok nektek.

Kép
eperke25
 
 


Eperke: az a lényeg, hogy ficánkol és karácsonyra mindenképpen otthon lesztek, ha egy kicsit később is érkezik, mint a papírforma szerint. Nekem három egymást követő héten ilyeneket mértek: 40mm, 48 mm, 65mm. Szal én se nagyon értettem, de mivel ficánkolt és végül is növekedett, nem nagyon izgatott a dolog.

Annus, te 2 hét múlva már tuti tesztelsz igaz?

Merszi? Hírek? Jajj úgy várom már a beszámolót!

Kép
wruska
 
 


Megvolt az Uh, aztán aludtam rá egyet.. :lol: , és most megkezdtem az éjszakai melót.. :twisted:

A lényeg 6mm petezsákot látott a szonográfus és látta szikhólyagot is! Minden rendben, jó helyen van maszatka!
Azért kaptam Duphastont, szednem kell rutasc, magnezium citrit és néha E-vitamint. Bizti ami bizti, bár nincs vérzés egyszer egyszer elcsöppen egy vizes állagú barnás csepp. Kb napi 1*. Táppénzre rákérdezett a doki, de megállapodtunk, ha indokolt csak akkor. És meg kellett fogadnom light-osan melózok. Már jól kezdem ugye? Éjszakával...
Egyelőre nem árulom itt el, h mi is a helyzet.Korai lenne, és bolondok háza van. Addig ne mondjanak le rólam amig át nem vészelek pár hetet!
merszi
 
 


Merszi, ezek jó hírek. :lol: A munkával pedig tényleg csak csínján. Főleg, ha bolondok háza van! Egy hét szabi vagy egy hét táppénz (egy kis "megfázás" miatt) még nem lenne bent sem feltűnő és most az lenne a legjobb, ha tényleg pihennél.
A Rutascorbin-tartalékod, ha elfogy, kérlek szólj, olyan nagyon szívesen odaadnám az enyémet. A hasznosságérzetem miatt, önös érdekből, nem más miatt.
Vigyázz magatokra, és várunk az újabb hírekkel, már ami a tüneteket illeti :wink:

Ja és kisfiad nagy beleérző lehet :lol: neki megmondtátok már? Apa mit szólt? Nem aggódik?

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Köszi a segítséget-mármint: rutasc., de ezt kell csak kb 2 hétig szednem. Tedd csak el jó az erős mensire is! Bár az nem mostanában lesz! Ha mégis kellene szólni fogok! Oks?
Jövő hónapban leáll az ovi akor leszek picit szabin, aztán augusztusban elutazunk kb18-tól a hó végéig.Aztán szeptember körül elárulom a munkahelyen is...

A kicsi fiam még nem tudja, de mint mondtam érzi... :wink: Fonendoszkóppal hallgatja a hasam és azt kéri köhögjek, h bukfencezzen a baba ha van a hasamban!
Hamarosan eláruljuk neki is, vagyis főleg neki!
merszi
 
 


Elfelejtettem!! :

Zsibi üzeni jól van csak sok a "tennivaló", ha ideje engedi jön!!!
merszi
 
 


Merszi,
Ez nagyon jo hir. Tenyleg pihenj sokat, ne dolgozz sokat. Bar tudom, ezt konnyu mondani. En sem tudom betartani.

Wruska,
Igen, tenyleg az a fontos hogy novogett es dobogott a szive. A doki tudott olyan felvetelt mutani, amikor pirossal es kekkel mutatta a fo ereket a bababan. Lehet letni az aortakat ami megy az agyba, belekhez, vegtagokhoz. Egy elmeny volt.

Kép
eperke25
 
 


Merszi!

Gratulálok a maszatkádhoz! Irtó édes amit a kisfiad, jót nevettem ezen a bukfencezéssel. Képzelem hogy fogja majd élvezni, ha már nagy pocakod lesz és tényleg érezni fogja a tesóka mozgását.
Légyszi vigyázz magadra! Nekem úgy tűnik, hogy nem igazán bababarát a munkahelyed! Ne csak magad miatt, hanem miattunk is, mert nagyon szükségünk van az ilyen jó példákra, mint a tiéd is.

Jelentem, hogy ma reggel (péntek 13!) beadtam magamnak az első babalakhely előkészítő szurit. Remélem, hogy szerencsét hoz majd nekünk ez a dátum.

Pussz mindenkinek!

tücsökbogár
 
 



Akkor egy kalappal Tücsi! Én is ma a munkahelyen mindenkinek szerencsés péntek 13-at kívántam, mert lehet az is valakinek!

Természetesen ligt-osan melózok, éjjel még aludtam is! :wink:
Mivel nagy ki/átszervezés van a cégnél, nem igazán árulhatom el állapotom! A nyár folyamán ez lezajlik! GyEd előtt nem lenne jó ha mennem kellene, bár nem is így néz ki! Azért fő az óvatosság!

Igen a fiam rettentően örülni fog! Alig tudom majd "levakarni "a pocimról! :lol: :lol:
merszi
 
 


Tücsi: biztosan szerencsét hoz :P mindjárt itt van július és már érted izgulunk. Úgyhogy csak készítsd elő azt a kuckót, hogy a babáknak jó legyen odabent :wink:

Annus, mi a helyzet? Elutaztatok? Vizsgák?

Kép
wruska
 
 


Na itten!

1 napra lementünk ballagásra.Láttam vagy 40 gólyát :shock: küldtem mindenkinek egyet :wink: Kisgólyát is láttam :lol:
Még van 1-2 vizsgám,de júliustól már csak a lazítás van!

Tücsi!
Gratula a szurihoz!!!Péntek 13 lehet szerencsés is...mondjuk Karcagon özönvíz volt :roll: a tiszteletünkre :lol:

Merszi!
Mikor kell menned legközelebb vizsgálatra?

Zsibi!
Várunk,amint lesz időd!!!!Ja és a + tesztel gyere :lol:

annus11
 
 


Annus te sem vagy egy otthon ülős tipus! én sem...most is készülök egy szabadtéri Edda koncertre! Hétvégente mennem kell valahova családostzúl! Nem szeretünk csigaházba zárkózni!

Orvos: 26-án megyek újra dokihoz, akkor már látni fogom maszatka dobogó szívét! ezután felteszem a vonalzót is! :wink:
merszi
 
 


családostzúl=családostol
merszi
 
 


Na gyorsan a mai napunkról....gondoltam lesz egy kellemes vasárnapunk végre,de neeem.Tévedtem!Reggel 7kor jön a telefo az uramnak,betörtek a munkahelyére.Elvittek egy autót is,az összes kisgépet stb.Szóval hívtuk a zsarukat,aztán irány Soroksár...szóval ültem rendőrautóban és láttam helyzsínelést is.Bibibi :lol: Most értem haza,de szegény férjem még ott van,még az örsre is be kell mennie megtenni a feljelentést,de szerintem napokig oda fog még járni....na így telt a mai napunk....

annus11
 
 


Azta. Nem semmi programok voltak a hétvégén! :shock:

Mi keresztelőn voltunk, nagyon jól sikerült. Kisasszonyka jól bírta, mosolygott, nézelődött, érdekelte, hogy hova mi van :wink: ; mindenkit meglátogattunk, megvettük a Volt jegyeket és most hulla fáradt vagyok: Már alig vártam, hogy végre itthon legyünk. Mi nem vagyunk olyan nagyon mozgalmasak általában; szeretünk itthon lenni :wink:, olvasni, lábat lógázni...azért szervezünk kimozdulós programokat is, de nem minden hétvégén, inkább havonta egyet kettőt :wink:

Merszi, ezek szerint a kórházba kell menjél uhra? Dokibá akkor már szabin lesz, nem?

Kép
wruska
 
 


Ja a legjobbat nem is mondtam. Pénteken megmozdult a babánk :lol: Annyira egyértelmű, hogy ő volt, hogy tévedés kizárva. Elég kitartó volt, és azóta azt vettem észre, hogy bizonyos testhelyzetekben érzem őt, amikor feszül a pocim (hja a hájon is át kell verekednie magát :oops: ), egyébként inkább csak olyan "simogatást".

Nagyon örültem neki :wink:

Egy-két hét, és biztosan egyre intenzívebb lesz, talán már apa is érezni fogja. Már nagyon várja.

Kép
wruska
 
 


wruska!

szabi??? Nam mondta hogy nem lesz! Nekem a magánrendelésére kell mennem! 26-án! Ez viszont egy csütörtöki nap!!! Csodálkoztam is! Most már értem :wink:

Gratula a bébi mozgáshoz! Az nagyon szupi érzés! Elég korán megérezted mint első babás!
merszi
 
 


Kép
Kép


És aki gólyát akar látni,az nézze meg az első pár képet itt: www.zsballag.annus.fotoalbum.hu


Wruska!

Gratula a mocorgáshoz :lol: Bizti felemelő érzés lehetett!!!!!

annus11
 
 



Sziasztok!

Ma voltam az elso UH-on es lattam egy picike kis lukteto maszatot a kepernyon. :lol: Igaz meg csak 4.1 mm. Ez egy kicsit meg is zavart, mert 4mm kb 5 hetesnek felel meg es a vervizsgalat alapjan mar 6+1 kellene legyen. De amig dobog a szive probalok nem fentakadni ilyeneken. :?

Ket het mulva megyek a kovetkezore. Asszem visszaszamlalas lesz... 14, 13,12 ... :oops:

Megkaptam az elso szurimat is, annyira nem volt szornyu.

Wruska - olyan jo lehet mar erezni, hogy mocorog. :lol:

Merszi - te mikor mesz legkozelebb?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Hát tényleg nagyon jó érzés. Persze nem állandó, de néha bejelentkezik és ennek annyira örülök. :wink:

Hajni: nagyon örülök a dogobó szivecskének. Mi is sokáig "le voltunk maradva" papír szerint, de aztán behoztuk. Szal amíg dobog a szivecske, nem számít semmi :wink: A szurikhoz kitartást és tudom milyen rossz a várakozás a következő uh-ig, de azért visszanézve hamar eltelik.

:oops: Mondjuk én is azon tanakodok, hogy el kellene mennem jövő hét vége felé uhra, mert több, mint három hét a kórháziig és az még olyan nagyon hosszú idő :cry: . Addig nem bírom ki! :shock:

Kép
wruska
 
 


hajni: de örülök, hogy láttad a maszatodat :) nyugi, most minden rendben lesz! A méretek meg ilyenkor még nem számítanak szerintem. A lényeg, hogy kapd a szurikat és no para! :lol:

ZSIBI??? Merre vagy? olyan régen jártál erre!!!Mi újság?

nálunk tegnap este a meccs alatt olyan focizás ment a pocakban, hogy azt hittem leszakad a hugyhólyagom... :shock:
biztos átvette a stadionbeli meccs hangulatot a lurkó!
lei
 
 



ja, apja is ezt mondta :) pedig a meccse nem is volt olyan jó, elég uncsi volt.

és te hogy vagy?
lei
 
 


Köszi, megvagyok, bököm a szurikat, és várom hogy megjöjjön a mensim, mert utána indulhatnak a tüszőnövesztő szurik is. Remélhetőleg július első hetében már lesznek pocaklakóim is. Persze ehhez még nagyon sokmindennek kell összejönnie, de reménykedek.

tücsökbogár
 
 


Hajni!

A lényeg hogy dobog a szivecske!!!!!Legközelebb majd meglátod milyen sokat nőtt!!!

Tücsi!
Mennek a drukkok a lombikra!!!!Aztán remélem több babóhoz is gratulálhatunk egyszerre :wink:

annus11
 
 


Micsoda csöndesség van itt ma.

Remélem, hogy csupa jó dologgal töltitek az időt és nem melóval! :wink:

tücsökbogár
 
 


Szia Tücsi!

Én is észrevettem, h nagy a csönd! Én biza sűrű melóval töltöm napjaim. Felújítás van a munkahelyemen és most el van csomagolva a gépem, így ritkábban jövök. Szívom a port én is... :evil: Ma volt egy kis szabadidőm, de csak azért mert éjszakára megyek. Majd megpróbálok azért aludni is, mert a múltkor is sikerült! :wink:

Neked pedig nagy drukk az "akcióhoz"!!!
merszi
 
 


Én gyerekre vigyáztam napközben,de mindjárt megyek vissza most is!!!

Hát Zsibi eltűnt,mint a kámfor,többiek meg "babáznak",Tücsi meg lombikos....minden sorstársam elhagyott :lol: Remélem hamarosan én is elhagyom magamat :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Nana csajok, nem feladni. Tessék jönni a hírekkel.

Én ma jógára készültem, de sajna elmaradt, mert már bezárták a sulit, így csak délelőtt lehet órákat tartani, csak hát az oktatónak elfelejtettek szólni. :? De nem bánom nagyon, holnap délelőtt bepótoljuk és innentől kezdve mindig 10-től fél12ig lesz, ami azért is jó, mert így apával tudok lenni esténként, ha hazajön a munkából. :wink:

Ma eldöntöttem, hogy elmegyünk uhra még a 19. hét előtt, mert olyan sokára lesz az még, hogy nem bírom ki addig :oops: Nagyon béna vagyok, mi?

Ja és beszéltem a dokival (visszahívott, meg is lepődtem rendesen) és azt mondta nagyon jók a cukorterheléses eredményeim. (4,8 az éhgyomri, 5,1 az étkezés utáni), szóval most örülök nagyon.

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Gratulálok az eredményedhez! Az uh-ról meg kíváncsian fogjuk várni a képeket!!!

Annus!

Nem hagyunk el, ne aggódj! Jó babázást kívánok neked!


Merszi!

Azért csak óvatosan azzal a sok-sok porral!!!

tücsökbogár
 
 


Na csajok, ma megvolt az első jógaórám. Isteni volt, komolyan mondom. Olyan jó volt, hogy teljesen egymásra tudtunk hangolódni (baba és mama :wink: ). Jók voltak a gyakorlatok is, kellemesek, de azért most nekem kicsit fárasztóak. De nagyon nagyon hasznosak lesznek, ezt már most látni.

Ma be is jelentkeztem uhra, 27-én, tehát jövő pénteken, este 8ra megyünk. Mondta a kiscsaj a telefonban - nagyon kedves volt - hogy ilyenkor még nem tudnak mindent megnézni, de mondtam neki, hogy ez most nem is számít, az a fontos, tudjuk, minden rendben a fejlődésével, hogy él és virul a kisbabánk. A többit meg majd megnézzük a 19. héten vagy később. Persze tudom, hogy nincsen gond, de olyan jó a saját szemével is látni az embernek. :oops:

Tücsi, jól látom, hogy mostantól már a másik fajta szurit is adod magadnak?

Annus? Mi a helyzet? Megérzések? Már csak két nap. Mikor tesztelsz?

Eperke, de nagyon eltűntél. Merre vagy? Jól vagytok? Nemsokára te is mész dokihoz - 25-én, ha a táblázatra jól emlékszem.

Zsibi? Ennyire el vagy havazva?! Nagyon hiányzol ám innen.

Merszi, veled mi a helyzet? Rosszullétek? Fáradtság?

Kép
wruska
 
 


halihó!

Megvagyok, csak vagy melózok, vagy csavizok a családommal a jó levegőn!

Wruska!

Én teljesen tünetmentes terhes vagyok! :( semmiféle "mellékhatása" nincs a babavárásomnak! Így sokszor el sem hiszem , h az vagyok! De egyik terhességemnél se voltak tünetek!

Se kívánósság, se mellfeszülés (bár mintha nőtt volna, de nem fáj!!!), se hányinger,se gyakori pisilés, se szédülés...stb. :lol:
4D-re mész? Mennyi idővel előtte kell jelentkezni időpontért? Bár én még nem tudom elmegyek e később.

Zsibi tényleg elhavazott! De nem baj bizti most babásodik!!!! Csak jó hírekkel jöjjön!!!!
merszi
 
 


4Dre, mert így csak oda lehet.
Mással meg nem akarom a dokimat "megcsalni" :lol:

Végülis ma jelentkeztem be, én kértem a pénteket és bezsúfoltak még aznapra, este 8ra. Szal azért ha nagyon ki akarod választani az időpontot, gondolom, 2 héttel előbb érdemes szólni.

Én sem most terveztem, de hát nem bírom ki, hogy ne lássam. Így lehet, hogy a későbbit hagyjuk ki. Aztán ha apa nagyon jó hangulatában lesz, lehet hogy befizet bennünket még egyre később. :wink:

Ne dolgozd magad agyon.

Nekem most a derekam fáj :( De kialszom és holnap már ismét fitt és álomszuszék leszek :lol:

Hajni: olvastam, hogy allergiás vagy és nem ajánlják a dokik az orrspryt. Vegyél tengervizes orrsprayt, nekem is ezt ajánlotta a védőnő az allergiámra és azt kell mondjam, istenien bevált. Semmi káros nincsen benne és hidd el, hogy most hatszor annyira szükséged lesz rá, mint korábban.

Kép
wruska
 
 


sziasztok csajok!

hát tényleg nincs nagy pörgés itt!! De azért örülök, hogy mindenkivel minden OK.

Én ma dolgozom hivatalosan utoljára, és kettőkor lépekis le Balcsira egy hétre, úgyhogy kezdődik a pihenés végre!! :lol:

babóka a frontok miatt állandóan pörög odabent mostanában. Nagyon durván szokott rugdosódni. Biztos egyre kevesebb a hely neki odabent. De még annyira nem zavaró, hogy panaszkodnom kéne. Inkább örülök, hogy érzem,mert így tudom, hogy rendben van.

Otthonra intézem a net elérhetőséget, de nem tudom, mikor lesz pontosan, úgyhogy így azt sem tudom, mikor tudok jönni hozzátok legközelebb. De remélem, mire jövök, már lesz egy-két új baba hír esetleg!! Olyan jó lenne!!!! :P

szóval Annus, Zsibi, tücsök HAJRÁ!!!!!
Többiek meg vigyázzanak magukra nagyon ebben a dög melegben, mindig legyen nálatok víz, igyatok sokat napközben!!! És pihenjetek amikor csak tudtok, most erre van a legnagyobb szükségetek!

Pusszi mindenkinek!! Ciaó: Lei
lei
 
 


Mi ez a csend lányok????

Igaz én is csak azért vagyok gépközelben, mert szokás szerint éjszakázom... :evil: Egy nagyon jó 2 napos bográcsos partyn vagyok túl, ezért most ragadnak is a szemeim. Nem sokat aludtam és ma sem fogok...majd holnap bepótolom! Addig pedig ragasztóval vagy gyufaszállal kitámasztom a szemeimet, hogy bírjam a melót... :lol: Muszáj még egy kicsit titkolóznom a melóhelyen, így viszont nehéz kimagyaráznom miért nem akarok folyton én dolgozni...mindenkinek problémája van és helyttest vár, én meg húzzam az igát? Persze nem tudják... :roll:
merszi
 
 


Sziasztok Lanyok,

Nem tuntem el teljesen, csak negyed ev vege van es sok a melo. Ha otthon vagyok meg pihizek. Most szombaton peldaul voltunk a muzeumok ejszakajan. Nagyon jo volt.

Jelentem jol vagyok, bar most az esti emelygeseim attevodtek reggelre. Bar most mar nagyon jo lenne, ha lassan abba maradna.

Voltam sziv UH-on. Miden rendben van. Azt mondta a doki, hogy a szivemen nem fog mulni a szules, az ki fogja birni. Bar van egy kis gond az egyik billentyuvel, lehet ettol dobogosodik be a szivem. Bar ez kismamaknal elorfordul. Ugy beszeltuk meg, hogy ha esetleg tobbet elojon, akkor visszamegyek es megbeszeljuk as dolgokat. Meg carotis UH-ra kell mennem, ez a nyaki utoer UH-ja, mert ott o is hall zorejt. Mondjuk o a masik oldalon. De ez lehet, hogy a nem pont legjobb allapotban levo billentyu okozza.

A heten megyek majd AFP-re, szerdan. A doki mostanaban nem vizsgalt meg, mert kulfoldon votl konferencian. Bar jol vagyok, nincsen semmi panaszom. De a julius 8-a, meg olyan messze van, akkor megyek a 18. heti UHra. A hasam novoget, de meg nem erzem hogy mozogna.

Egy dolog eltet. Egy het mulva ilyenkor mar szabin leszek.

Latom jol van mindenki, nagyon orulok neki.
Merszi, orulj, hogy nincs tuneted, a terhesseg nem betegseg, nem mindenki van rosszul. Mas irigyelne erte.

Wruska,
Kivancsi vagyok miylen lesz a 4D-s UH. Majd kepet kerunk.

Tucsokbogar,
Hogy vagy? Megjott mar a mensid?

Annus,
Es feled mi ujsag?

Hajni,
Ha jo szamolom, mar csak egy het es mesz UH-ra, vagod mar a centiket?

Na jo ennyi eleg mara. Megyek dolgozni. Mar csak egy het!

Legyetek jok!

Kép
eperke25
 
 


Eperke!

Igen, csütörtökön este mégiscsak beköszönt a mensim, így szombat estétől már adom magamnak a tüszőnövesztő szurikat is. Csütörtökön kell kontrollra mennem, akkor kiderül, hogy mennyire használnak.

Kismamik vigyázzatok magatokra ebben a hőségben!

Merszi, próbálj meg egy kicsit kevesebbet éjszakázni, szükséged van pihenésre meg kiegyensúlyozott napokra.

Aki uh-ra készül mostanság, attól kíváncsian várjuk a fotókat!!!

tücsökbogár
 
 


Merszi, te is most mész uhra, nem? Csütörtökön. Biztosan ott lesz a dobogó szivecske, amit annyira várunk :lol:

Tücsi, látom a csütörtök neked is nagy nap lesz. Neked is szorítok!

Eperke. Nekem már nincsenek tüneteim egy ideje. Csak néha egy egy kisebb émelygés, de már csak "nagyítóval kell keresnem". Illetve tovább fogytam. Már -8 kilónál tartunk. Érdekes, de ez van :shock:

Már nagyon várom a pénteki uhot, remélem, mindent rendben találnak, és megtudjuk ki lakik odabent. Természetesen a fotót majd felteszem hétvégén.

Annus, merre vagy?

Kép
wruska
 
 


Eperke - igen jovo hetfon megyek. Mar alig varom! :P

Merszi - hogy birod az ejszakazast? En meg nappal is alig birom a szemem nyitva tartani!

Zsibima - hova lettel? Igertel nekunk ballagasi kepeket a nagylanyodrol!

Annus?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Igen igen, mindenki nagy csöndben van. Annus, gyanús vagy te nekem! Csak nem baba van a dologban?

Kép
wruska
 
 


A tabli szerint Annusnak vasarnap kellett volna megjonnie - vagyis akkor nem kellett volna... :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Na itt is vagyok!!!!

Bocs,csak net "elvonón" voltam....tanulni kellett és ha ideülök tuti nem szabadulok egyhamar!
Baba még nincs,megjött szépen vasárnap,bár ezt tudtam hogy esélytelen ez a hónap.A héten megy apcim kiskatona vizsgálatra,remélem el tud szabdulni a melóból....6kor kezd és a dokihoz meg fél 8ra kell menni....na majd megoldja vhogy :lol:
Én meg épp lakkozok,az asztalt,székeket és a halak új állványát.Vettünk végre dohányzóasztalt is(így 2 év után).Szóval zajlanak az események!
Tegnap meg egy főzős kurzuson voltam,nagyon jó volt!!!!Egy menüt csináltunk meg,irtó fincsi lett!!!!

Na kb ennyi,majd megpróbálok visszaolvasni és jövök!!! :lol:

annus11
 
 


Kép Kép

annus11
 
 


Szia Annus!

Már nagyon hiányoltunk. Mi volt ez a nagy tanulás? Vizsgáztál? Sikerült?
Főzőkurzus? De hát te ebben már profi vagy! :lol: Vagy ez valami elitképzés? :wink:
Apcinak drukk a hadtestvizsgálathoz!

tücsökbogár
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?