Új privát üzeneted érkezett!

Ma reggeli produkció képekben elérhető, ha van pár percetek, nem teszem fel ide a képeket, mert csak foglalnám vele a helyet. Csak egy katt: http://hu.fotoalbum.eu/jahra/a75144

Kép
jahra
 
 


Ágnes esetleg az ajándék cumisat nem tudnád elhozni nekem jövő heti babauszira? Tudom, azt írtad, csak egyben, de hátha... :) Nem tudom, van-e májusi dm-es kuponfüzetetek, nekem elég sok nem kell belőle (ha már a kuponoknál tartunk). Mindjárt beírom mik vannak, hátha érdekel valakit.
Dove deo roll-on (-150 Ft), Dove testápoló (-120 Ft), Garnier Ultra Lift arckrém (-500), Béres csepp (-400), Johnson's testápoló (-250), Johnson's babasampon (-150), Fa dezodor, Gillette Fusion Power elemes borotvakészülék féláron, Ambre Solaire F20 (-600), Ariel 1,5 l (-400). Ennyi. Ha érdekel valakit szóljatok.
Én szívesen vennék egy Huggies-os kupont, ha akad még valahol :D.

Fog: nálunk is jön lassan. Viburcol kúp tegnap bejött, két és fél órát aludt tőle Benő, nagyon jót tett neki is és nekem is!!! 30 perceket szokott kb egyébként és tegnap már nagyon nyűgös volt. De a nagy alvás után ő is sokkal jobban érezte magát, este is végig jókedvű volt, úgyhogy már ráfért!

Jahra: nekünk is egy csomó fotónk homályos :). Nagyon jó fej Lackó. Mintha egy egyéves kölök nézne rám, olyan.

Kép
vargaviki
 
 


Sziasztok!

Tusi
Apor körülbelül 6 hónaposan és 1 hetesen tanult meg mászni. Eleinte négy lépést tett, ma már annyit amennyit akar. :)

Jahra
Néztem a képeket, nagyon aranyos Lackó. Én szeretem, amikor ide teszünk fel képeket, szeretem nézegetni.

Még sokat akartam írni, de még egyszer meg kell nézzem mit írtatok.

anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 

 
 

Banyus!

Olyan béna vagyok. Letöltöttem a Picasat és nem találom hol lehet ontázst készíteni. :(

Az éjszakai cicizést nekem sincsen szívem megvonni tőle.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Viki, elviszem neked szombaton az ajándék cumis kupont, én csak a postaköltség miatt nem akartam darabonként szétküldeni a kuponfüzet lapjait.

Jahra, szerintem is nyugodtan teheted ide is a fotókat Lackóról, bár ha linket adsz, azt is meg szoktam nézni.

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Baszki nem igaz, hogy ez a gyerek 7 hós...Mutattam a férjemnek is. Ő azt mondta, hogy azért jó az, hogy Gigi még olyan kis pincúr, meg bújik, meg ölel. Vajon Lackó ha már most feláll, megy segítséggel, meg ül, akkor majd gyorsan fog tanulni minden mást is? Nekem egyébként az a kedvencem, amikor ismerkedik a másik babával és utána jót vihog a kamerának, miközben a másik cucó jól meg van szeppenve. :lol: A másik picúr kicsoda?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok, na az apa-anya estét holnapra halasztottuk, mert a férjemnek fel kellett mennie Budapestre ma délután, úgyhogy átszerveztük a programot. :wink: Cserébe ma Lackó úgy döntött feláll egyedül, bár természetesen ez azért messze van még a stabil állástól, de kezd rájönni mi is a módja. Az ágyhoz én állítottam már oda, de visszafordult és az egyik kezével elengedte a takarót és nekiállt nekem hátrafelé magyarázni, úgyhogy abból csak 1 képet mertem csinálni, mert féltem, hogy elzuhan. Ma ezt a felállást anyukámmal is megcsinálta és baromi elégedett pofácskát vágott hozzá, már kezd rájönni, hogyha produkálja magát akkor mennyire örülünk. :lol:

Fürdés előtt meccset nézett, aztán mentünk fürdeni, most sikerült lefotóznom ahogy egyedül fürdik, de meglátott és nekiállt kiabálni rám, de vigyorgott közben. Utána meg lefotóztam a babatörölközőjében, mert a 2 nagyfiúsat ma egymás után lepisiltük, elő kellett vennem a régieket, de ebből meg kilóg. :roll:

Elküldtem a kuponokat, kinek is kellett a babylove-os pelusos? Az még megvan! Kép

Kép
jahra
 
 


A másik babát Annának hívják és szilveszter napján született. Az anyukájával együtt tornáztunk, most meg a babausziba járunk együtt velük is, meg a többi tornázós mamival is. A kiscsaj egy tündér, de ha a kezembe veszem olyan kis törékeny, félek eltöröm, a fiam teljesen más, talán újszülöttnek volt ilyen kis védtelen manócska, de arra meg már nem is emlékszem milyen is volt.

Amúgy ma uszi után hamar felöltöztünk, tudjátok, a fiúk ripsz-ropsz elkészülnek, pláne a fiam, amíg öltöztetem bámulja a csajokat, elvégre ez női öltöző. Naszóval, mondom elbúcsúzunk a barátnő babáktól, hát Lackó nyomban megszerelte mindkét Anna babát (a másik Anna baba másfél hónappal idősebb), semmi durva, csak odanyúlt hogy megtapogassa őket, mint mostanában mindent, hát mindkét kiscsaj rázendített basszus. Megijedtek vagy nemtom, mondjuk a másik Anna baba nem viseli el ha valaki más hozzáér az anyukáján kívül. Na szal, két zokogó csajt a női öltözőben magunk után hagyva angolosan távoztunk. A mamik csak mosolyogtak mondjuk (gondolom mennyire örültek) Apa kint az öltöző előtt "hátbaveregette" a gyereket és fennhangon közölte (hallota a függönyön át az egészet), hogy ez az fiam, sírjanak is csak a nők utánad, ne ám fordítva! :lol:

Egyébként nem hiszem hogy később bármit is hamarabb tanulna majd meg vagy ilyesmi, a húgom is ilyen nem alvós, aktív baba volt, aztán dyslexiás. Már 26 éves, megtanult ezzel együtt is hatékonyan tanulni, nagyon sikeres csaj lett belőle, de azért nem volt könnyű. Szóval a fene se tudja, nem hinném hogy bmit is jelentene ez az egész, hacsak azt nem, hogy amíg ti a szuszizó babáitokat szeretgethetitek, addig én szaladhatok a rosszcsontom után a kiskertbe, hogy majd azért maradjon vmi eltennivaló is....(ahelyett hogy én is szeretgethetném, meg puszilgathatnám a nyakicáját meg ilyenek. ) Mindezek helyett én már retkes nyakat fogok mosni a nagykádban, mert onnan talán nem tud kimászni :lol:

Kép
jahra
 
 


Jahra

Nagyon jó a montázs! Hogyan kell készíteni. Én is szeretnék.

Apor is felállt ma, hihetetlen! Sikerült lefényképeznem. Megmutatom nektek!

anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Apor támaszkodva állt fel persze.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Anika ez szuper, gratulálok! Természetesen a Lackó is kapaszkodva állt fel :lol:

Picasa2, én is azt használom, csak nem tudtam, hogy montázst is lehet vele csinálni. Csinálsz egy külön folder-t a képeknek, 16 képet beleteszel lekicsinyítve, kijelölöd őket és rányomsz a Collage fülre. De ha akarod, küldd el nekem a képeket az eszterszeremy@yahoo.com-ra és megcsinálom egy pillanat alatt Neked.

Kép
jahra
 
 


Kép


Kép


Kép


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


sziasztok!

annyira jók a fotók, nagyon ügyesek a babák..nekem sosem sikerül ilyen klassz felvételeket elcsípnem, mert ha épp valami újat csinál én csak ugráok hogy jaj de ügyi és általában pityergek..mire észbekapnék, hogy na ezt le kéne fotózni, oda a jó pillanat..úgyhogy nekünk csak ilyen szedett-vedett fotóink vannak... :D

De ez a felállós sorozatkép mindkét babánál hihetetlenül klafa...ügyesek, baravóóóó!!!

Jahra
Annyira csípem a stílusod!!! :D Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
dytt
 
 


Kép

Kép
dytt
 
 


Kép

Kép
dytt
 
 


Jaj ma találtunk egy tök jó boltot, amit megszüntetnek és ezért végkiárusítás van, mindent beszerzési áron adnak, pl férfi póló, ami több ezer ft, csak 590 meg hasonlók..na gondoltam most felruházkodom...összeszedtem egy csomó, de szó szerint csomó ruhát, alig bírtam bevinni a próbafülkébe..és szerintetek??? HÁNY VOLT JÓÓÓÓÓÓ? EGY SEM... trampli-mami lettem...pedig fogytam már, mégis, nincsen nekem való ruha, meg a régi gatyóim sem jók rám..borzalmas..álltam ott lesújtva, tök égés volt visszadni az eladónak, hogy hát egysem jó...(azt mondtam nem állnak jól :D )

Kép
dytt
 
 


Kép

Kép
dytt
 
 


lÁNYOK
kOMOLYAN FONTOLGATOM HOGY KERESEK BONITÁMNAK pót NAGYMAMÁT...
annyira fáj, hogy lesz.rják az igazi nagyszülei, sőt anyai ágról dédik is vannak, ráadásul fiatalok, a 60-as éveiket tapossák...
Ez most megint eszembe jutott...hülye ötlet???

Kép
dytt
 
 


Te Dytt, de most komolyan. Légyszi nézz már rá a képeidre, semmi de semmi baj nincs az alakoddal. Csak rossz méretet próbáltál. Tudod, félig tele a pohár, vagy félig üres... Van egy szuper gyönyörű kislányod, akinek állati jó helye volt a pocakodban és most még jobb azon kívül. Hatalmas dolog történt, megváltozott az életed és ez már mindíg így lesz. Az alakoddal is. Hányan de hányan vannak akiken szopi befejezése után 2o-3o kiló is marad, na őket elhiszem hogy zavarja, rajtad meg pont csak annyi látszik ami történt, hogy alig fél éve szültél egy kislányt. Kilenc hónap alatt nőtt meg a pocakod, minimum ugyanennyi kell hogy minden visszaálljon az eredeti kerékvágásba, nem szabad a dolgot sietetni. Tudom, most az jön, hogy nekem könnyű, mert szerencsés vagyok, ugyanazokat a ruhákat hordom, mint előtte. Persze sokan azt hiszik, hogy ilyen fitt-mami vagyok, de egy frászt. A Lackó több felülést csinál mint én. Amióta nem hagyhatom magára a fiam egy pillanatra sem, a maradék 2-3 kiló is leszaladt a sok rohangálástól. Szóval adj magadnak időt, a férjed múltkori hazajövetele utáni reggeli üzidből azt a következtetést vonom le, hogy neki így is tettszel, úgyhogy jó lenne ha magadnak is tettszenél. Irány vissza az üzlet hétfőn és próbálj mindenből eggyel nagyobb méretet. Meglátod, amikor a hatodik ruha is lóg rajtad, jót röhögsz majd az egészen. Amikor szülés után 6 héttel, fel tudtam venni a régi farmerom és a szűk pólóm az eredeti melltartómra, én bizony sírtam. Jobb lett volna, ha később jön el a "mostmár nyugodtan diétázhatsz, hiszen nem szoptatsz" korszak....
Na ennyi okosság elég is mára, nyüszizik a kis melákom, álmában nagyon fáj a foga (helye).

Kép
jahra
 
 


Dytt, hónapokig nem voltam, lehet csak én nem vagyok képben, de kivitelezhetetlen, hogy megbeszéld anyukáddal azt, ami miatt ekkora a szakadék köztetek?

Kép
jahra
 
 


Jahra
aranyos vagy...húú most már nem is érzem gáznak annyira a súlyomat..teszem hozzá a 180 cm-mel soványan is nehéz volt ruhát találni... :D

Anyukám 2 éve 46 évesen meghalt... :(
apukámnak a válás óta új családja van (10 éve) és a nő egy zombi, annak van egy kisfia, apa megmondta az új családjával törődik, a nő meg féltékeny és ez van, apukám még a bonitát sem nézte meg...egyszer sem...azt mondta húgomnak, hogy most körbe kéne engem ugrálni, csak azért mert született egy gyerekem??? szó szerint, ja és nem mellesleg a Bonita az ő első unokája..

Anya szülei élnek még, de gyűlölték a lányukat, két kezemen meg tudom számolni hányszor találkoztam velük a 29 évem alatt... férjemnek megmondtam, hogy amikor szólunk, hogy megszületett a kislányunk, a mamám berohan a kórházba, zokogni fog, hogyjaj megszületett az első dédunokám, előadja a nagy műsort a kórházi dolgozóknak és többet nem fog érdeklődni...ez így meg is történt, én még hívogattam egy darabig telefonon, hiába..ez van..az ember a barátait megválogathatja, a családját nem sajnos..

Annyira szerettem volna ha a Bonitának rendes családja lesz, nem jött össze, "csak" a férjem és én vagyunk neki..mit mondok majd neki, ha később meg kell magyarázni neki mi is az a mama, papa é hogy neki hol vannak???

Na mindegy örüljünk, annak,amink van és akinek itt szép nagy és szerető családja van, az becsülje is meg ááááááám..na nem siárnkozom, ez van el kell fogadni,csak valamiért előjött..bocs a lelkizésért!!!

Kép
dytt
 
 


Semmi gond, ne viccelj, én kérdeztem rá. Akkor nincs más hátra mint előre, szerencsére van testvéred ahogy olvasom, az is valami. Boninak is lesz testvére, unokatestvérei, máris nem lesz egyedül a világban. Igen, azt hiszem igazad van, érdemes lenne pót nagyszülőket keresni, talán egy idősebb baráti házaspárt, vagy mamitársakat és sok sok kisgyereket. De ettől még felfoghatatlan, hogy viselkedhet így az ember saját húsa-vére....de nem baj, majd öregségükre rájönnek majd ha senki nem nyitja rájuk az ajtót, hogy nem így kellett volna. És itt most jön Neked egy hatalmas ölelés figyelj ((((((((((((((((((((((((((((((((( : )))))))))))))))))))))))))))))
Meli Márkjának és Mona Milánjának meg BOLDOG HÓFORDULÓT. Most pedig megyek aludni. Jó éjt! :)

Kép
jahra
 
 


Sziasztok!

Dytt, egy pici gyereknek a szüleire van a legnagyobb szüksége. A nagyszülők inkább a szülőknek jelentenek segítséget, hogy tehermentesítsék őket. Szerintem. Persze, azért a gyereknek is jó lenne ha foglalkoznának vele a nagyszülei, dédnagyszülei, de szerintem nélkülük is tökéletesen fel fog tudni nőni, ne bosszankodj ezen. Pótnagyszülő: nem rossz ötlet. :wink:

Jahra, hónapokkal ezelőtt volt szó a mozásfejlődésről, és több cikk is azt írta, hogy a dyslexia azoknál alakul ki, akik nem másztak eleget négykézláb. Mivel az én kisfiam is fel szokott már állni, én egy picit aggódom is ezen. Bár Csabi most már pont egy hónapja mászik négykézláb, ez már talán elegendő. De most már a felállás jobban érdekli, mint a mászás, bár szerencsére még négykézláb közlekedik. A hugod hány hétig - hónapig mászott négykézláb - ha még emlékszik ilyenre valaki a családból?

Kettő álló napig kerestem a Vigantol vitamin receptjét, (amit két hete felirattam), mire ma rájöttem, hogy azért nem találom se a táskáimban, se a babakocsi zsebeiben, se sehol, mert már kiváltottam. :evil: Ennél már csak az lett volna jobb, ha pénteken felhívom a gyerekorvost, hogy nem találom a receptet, írjon újat.

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Sziasztok,


nagyon jók a képek.

Lackón eldobom az agyamat. Bár nekem Roli volt ilyen korán felálló elinduló, de ő is járt 3 hónapos korától gyógytornászhoz ezért neki is meg lett siettetve a mozgásfejlődése.
De hogy magától ennyire erős és ügyes. Nem semmi!!!


Ágnes, a Picassaban a lenti sorban a collage-t keresd.

Dyt, szerintem az ilyen nagyszülők nem érdemlik meg hogy miattuk bánkódj. Örülj Bonitádnak, mindent meg fog kapni tőletek szerintem nem lesz szeretetből hiánya :)
Egyébként elhiszem hogy szar érzés lehet, de majd később megbánják ezt, hidd el.

Jók legyetek!

Csikken

Kép

KépKép
Kép
csikken
 
 


Ágnes, a tesóm gyönyörűen és sokáig mászott, erre kifejezetten emlékszik anyu. Egyik nem következik automatikusan a másikból, nem kell ezen aggódni. Csak egy jelzés lehet max, hogy talán nehézségei lehetnek a beszédfejlődéssel (a dyslexia első lépcsőfoka), de ha hamar felismerik akkor korrigálható sok-sok gyakorlással. A beszéd és mozgásközpont az agyban egymás mellett vannak, így az egyik fejlődése segíti a másikat is. A négykézlábon való "járás" az első bonyolult mozgásforma, ami ellentétes végtagmozgást "igényel", amikor a baba nekiáll mászni, akkor rohamosan megindul ennek az agyféltekének a fejlődése és hamarosan megindul a beszéd is. Az a fontos, hogy a gyerek jól és helyesen beszéljen, minden logopédiai hibát korrigálni kell szakemberrel, mert a rossz beszéd akadályozza leginkább az olvasás tanulást. A tesómnak a mozgáskoordinációján látszott először, hogy vmi nem stimmel, mert a felé dobott labdát sose tudta elkapni pl, erre konkrétan emléxem. Nemtom, talán 2 éves lehetett. Aztán amikor elkezdett (későn) beszélni, iszonyúan raccsolt, úgyhogy már az oviban logopédushoz járt. De más jele nem volt.
Egy szó mint száz, ha nemmászik, vagy keveset az korántsem jelenti azt, hogy tutira lesz valami beszéd- v. olvasáshibája. Csak egy jel, hogy figyelj.

Csikken, köszönöm. Nagyon szuper ez a fürdőkádas montázs :P

Kép
jahra
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!!!


Lányok! Sokan írtátok, hogy használtok csőrös poharat!!! Miért ajánlatos azt is használni? Kell, vagy maradhatunk csak a cumisüvegnél?

Csikken
aranyosak a fotók!!!

Ugye milyen gyorsan nő Bonitám haja? Lassan belelóg a szemébe!! :D

Tusi, Barnusanyus, Manó? Merre vagytok???

Kép
dytt
 
 


Jahra
Egy időben írunk este is, reggel is!!! :D

Kép
dytt
 
 


Éjjel 3x 1o percet aludtam, úgyhogy a férjem elvitte most reggel a nyuszit a mamához, hogy tudjak aludni picit. Lackó olyan keservesen sírt egész éjjel, kis szünetekkel, hogy elképesztő. Kapott kúpot, de semmi. Asszem veszek Panadolt vagy nemtudom, felhívom a dokit, mert nekünk semmi gyógyszerünk nincs itthon. Magunk közé vettük, de dobálta magát és nyöszörgött. Hiába volt hulla fáradt, elaludni nem tudott, mielőtt lecsukódott volna a szeme újra nekiállt zizegni és ettől mindíg felébredt. Csak akkor szunyókált picit, ha ültem és magamhoz szorítottam, de ahogy lefeküdtem és magamra fektettem, azonnal kipattantak a szemei és sírt, de nagyon. Így még sose hallottam. Most ledőlök, mert elájulok a fáradságtól. Szép vasárnapot :shock:

Kép
jahra
 
 


Csajok a bogyózos kakiról még mindíg nem mondtátok, hogy mi okozza és miért baj?

Kép
jahra
 
 


Jahra
szegény Lackó...és Te! Borzasztó lehetett! A fog is okozhat ilyet??? Jó pihenést!! Én is megyek!!! Szép napot!!!

Kép
dytt
 
 


Szisztok!

Jahra, reméljük, hogy több ilyen estétek nem lesz Lackóval, és ismét jól fog aludni! :wink:

A dyslexiával kapcsolatban nagyon köszi a válaszod!

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Bogyózós kaki szerintem szimplán az, hogy valami fogja a hasát. Pl nekem egy hete vitamint kell szednem és van benne vas, azóta elég kemény a kaki, bogyózós is sokszor. De szerencsére kijön és ez a lényeg. Ezért minden nap beiktatok neki valami hajtósabb kaját. Pl szilva, vagy a hipp-es áfonyás-alma, stb. Ma meg rozspelyhet is fog már kapni.

Kép
vargaviki
 
 


Ezek a fotók a májusi esküvőn készültek, gondoltam mutogatom őket :D. Persze keresek a Benőről is képet :).

Kép Kép Kép

Kép
vargaviki
 
 


hú, ezt az utolsót rosszul kicsinyítettem ,elég furi lett....

Kép
vargaviki
 
 


Kép Kép

Kép
vargaviki
 
 


Hát, nem túl jó a felbontás, no mindegy.

Babuci: én még lógok a képekkel, de sajnos egy csomószor elfelejtettem, aztán pedig most a héten, amikor elkezdtem csinálni, rájöttem, hogy ezen a gépen, csak paint van és azzal nem tudom pixel szerint kicsinyíteni, csak százalékosan. Férjem megígérte, hogy megnézi, de még nem tette meg, úgyhogy nem tudom küldeni a képeket. Nyugodtan csináld meg nélkülünk a montázst, legfeljebb majd később csatlakozunk. És bocsánat!

Kép
vargaviki
 
 


Jó reggelt :-) Most tértem magamhoz. Beszéltem a Mamával, Lackó is alszik, csak enni kel fel jóformán, kimerült ő is az éjszakában. De jó a kedélye, ugyanúgy vigyorog. Mondjuk napközben tegnap is tök jól volt.

Az lenne a kérdésem, hogy megírnátok mégegyszer, mit is lehet még használni erre a fogzásos nyugtalanságra? Még egy órát itthon vagyok, aztán elszaladok az ügyeletes patikába. Panadol-ra emlékszem, mintha azt nagyon dícsértétek volna. Köszi előre is!

Kép
jahra
 
 


Közben beszéltem egy doki ismerőssel, nekik is babájuk van és azt mondja a Nurofen a legjobb a fogra, használta valaki?

Kép
jahra
 
 


Úgy tudom Manóék azt használják. És beválik.

Kép
vargaviki
 
 


Dyt

A csőrös pohár csak arra jó, hogy átmenet a cumis üveg és a pohár között, de nem baj, ha rögtön pohárból tanul inni. Nekünk is van csőrös poharunk de nem használjuk.

Megint nagyon jók a képek.

Akartam reagálni, de már nem tudom mire. Vissza kell olvassak.

Csikken

Köszönöm a Picasás eligazítást.

anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Na most aludt el Lackó. Úgy néz ki minden összejött neki, kicsit körbejártuk ezt a témát, de valószínűleg szülésznő sógornőmnek van igaza. Minden baba "bekattan" amikor egy-egy növekedési vagy mozgásfejlődési váltáson megy át. Emlékezzetek, ti is biztos megfigyeltetek pár napos, 1 hetes olyan időszakor, amikor a baba többet/kevesebbet aludt, evett stb. Aztán pár nap és minden visszaállt a régibe. Na most ugyanez van. Ha emlékeztek egymás utáni napon írtam szinte hogy a Lackó egyedül felült, rá 1-2 napra meg felállt. Ezek akkora mérföldkövek a kis életében, hogy szó szerint belebetegedett, sógornőm szerint még izomláza is lehet! Közben jön a foga, mert Dentinox gél után 15 percig simán elvan nyugodtan, nem vakargatja, azonkívül a kis agya is folyamatosan "kattog", mert a hirtelen jött sok-sok mozgás sok új felfedeznivalót is eredményezett. Éjjel ez is lehetett a gond, majd leragadt a szeme, de nem bírt elaludni. Namost ez mind egyszerre ért el minket, őgyhogy szépen kapott egy kis Nurofent vacsihoz. Majd meglátjuk alszunk-e ma. Annyira kimerült a tegnap éjszakában, hogy ma 9-től fél 11-ig, déltől fél kettőig, végül 3-tól fél 6-ig aludt napközben! Ő aki nappal nem alszik vagy alig-alig, pici kora óta. Úgyhogy most ebben vagyunk. Biztos a természet nem véletlenül alakította úgy, hogy az embergyerek fokozatosan sajátítsa el a dolgokat, de az én fiam úgy néz ki nem állt sorba amikor a türelmet osztották. Nem lesz hugi, majd csak ha oviba megy. Tuti :roll: :lol:

Az aventes tanuló üveg is csőrős poharas ugye? Mert akkor beváltom a kupont arra, hátha elkezdene abból inni. :roll:

Kép
jahra
 
 


Sziasztok!

Hazajöttünk a mamiéktól. Szupppi volt. Ilyenkor mindíg rájövök, hogy sűrűbben kellene hazajárni :lol: persze mennék is, ha nem lenne ennyi kutya :lol:
Már nem tom mit akartam írni, túlpihent az agyam 8)
Nagyon jók a képek!! mindegyik!!!! persze nagyon tetszett az együtt füris KittisRolis kép!!! És milyen ügyesen ül már Kitti is.
Jahra, szegény kis Lackó, a nagy pörgést nem tudta feldolgozni. Ez nálunk is így van, mindkét tökinél. A metrózós, villamosozós nap után, felváltva sírtak éjszaka.....
Dytt, mi van a púppal?? Elmúlt??? Nagyon sajnálom, hogy ilyenek a nagyszülők, de Boninak biztos elég az a szeretet is amit tőletek kap! Én csak ámultam rajtatok, hogy mennyire körberajongjátok a kisasszonyt!!!! És utólag boldog szülinapot!!!

Nyafi!!! Nagyon édes Abigél!! és nagyon sajnálom, hogy nem tom meggyömöszkölni!!! Elfelejtettem, hogy Barninak a műtéte 25-én lesz. Nem tom milyen lesz másnap.:-((( na meg mellesleg apa is akkor öregszik:-)
CSikken, mesélj már a műtétről! Már a múltkor is kérdeztem. :wink:

Viki, nagyon helyes vagy a képen!

Manó, tudom miről beszélsz!!! :-( Á , a barátnőm is 3hó alatt, 18kg fogyott, és semmi különöset nem tesz... áááá én még a szopi alatt is hízok... holnaptól diéta, vagy 90 napos, valami...mert ez már extramegagiga gáz:-(((

na megyek, elviszem BArnit aludni

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Kép
és egy kollázs a hétvégéről:-) csajozás barátnőméknél, és apa első nagy hala:-)

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Era milyen műtétről van szó? Csak nincs valami baj?

Kép
jahra
 
 


hahó! Tartalmas hétvégénk volt!!! Babauszi, piac, Zsuzsi barinőmnél szalonna sütés, Böbe barinőmnél vas. lakásavató, aztán jöttek hozzánk 4en apa barátai. És ehhez jött az, hogy szombatról vas-ra virradóra nagyon fájt a cicám foga. Dentinox, viburcol aztán rendbejött, aludt reggelig...De már úgy elszoktam az éjjeli keléstől. :oops: Era ha nem érsz rá, akkor tegyük át másik napra, a két tücsköd ki nem hagynám. Tusi, Dytt ti is jelentkeztetek ugye? Dytt egyébként, ha ráérsz babasétálni, gyere nyugodtan, majd küldök címet, ha kérsz.
Jahra nekem nukos csőrösöm van, de mielőtt megvennéd, nézd meg ilyen régi kávés üvegpohárból, hogy nem iszik e?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!
Igen, a bogyózás az az amikro valami megfogja a hasát. Sajna nekem Emm angyon hajlamos ré, és hát ezek szerint Berti is, nála valószínű az a abja hogy nem iszik ugye csak tápszert.

Era!

Hát igen, aki olyan típus azt a szopi igenis hízlalja. Most is nem hiszitelk el de holnap két hete hogy nem eszem szénhidrátot és egyáltalán nem potyognak le rólam a kilók. Lehet én csak akkor fogyok ha leszokom az evésről:(

Csőrös pohár: Én Emmának ha nem vettem 5 félét akkor egyet sem, de egyikből sem volt hajlandó inni :roll: Úgyhogy most nem fogom felvásárolni a fél boltot belőle az biztos. van itthon azért, de mivel berti egyenlőre nem iszik így nem használom, tápszert azt meg nem vagyok hajlandó abból kínlódni neki.

Jahra!

Jó a nurofen és a panadol is, orvos függő ki melyiket ajánlja. Én a nurofent szeretem mert kissebb adag kell belőle, de Berti pl a panadol ízét jobban szereti. Amikor jött afoga akkor adtam neki szinte minden nap egy hétig, a doktornő nálunk nátha esetén is javasolja. Napi 1 adagtól semmi bajuk nem lesz.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Kép

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


SziasztoK!

Nagyon lemaradtam az olvasásban. Hétvégén az Apukám nálunk volt, így nem volt időm netezni.

Banyus
Az én férjem is 25.-n öregszik. :) Milyen műtét lesz?

Nagyon édesek a képek. Már én is készülök montázst alkotni. :)

anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Nyafi, nagyon ari vagy. Oksi, mi mindenképp mennék:-))))) Na jó, akkor megint megpróbálok mindent, hátha...egyébként is elég nyüfi napközben is...

Manó, jajj, ne is mond kb. 2 hétig csináltam én is, hogy csak husi saláta, és semmi:-((( szóval tudom megint miről beszélsz:-(((

Anika, nagyon édik vagytok a képen!!! Látom miért nem alszotok jól:-) nagyon úgy néz ki, hogy egyszerre több fogacska is készülődik Apornak. Azt el is felejtettem tegnap, az állam leesett, hogy már Apor is a felállással küzd!!! nagyon jól sikerült a kép :lol:

Barninak lesz műtéte, gólyszlikeresés. Szóval nem tudom mennyire viseli majd meg, lesz egy-v.két vágás a pociján:-(

na megyek, kár volt haza jönni, már megint akkora kupi van:-)

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: