Új privát üzeneted érkezett!

Lányok akkor én mit szóljak a 10évvel?????????????
Semmit mert mindenki boldog!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Igenis Zsuzsi, amíg nincs rádiózás,legalább tévé legyen.

Szia Tancsu drága!

Timi, ketten maradtunk?
flóra 11
 
 


És laptető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 

 
 

Na,szóval ne is panaszkodj Zsuzsi! :D :D :D
flóra 11
 
 


én se leszek sokáig. lassan jön haza a drágám.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Akkor majd később találkozunk,Timi.Mert nekem is itt a párom,ami ritka eset, hogy ilyenkor itt van, ki kell használni. :D
flóra 11
 
 


Na tessék, mire békén hagynak a kedves vásárlók, Ti léptek le! :( De nem baj én holnap is egész nap leszek, munka munka munka! :( De Ti is itt lesztek, ugye? :roll:

Kép
szilzi
 
 


Na Csajok, én most a Benó nevében írok! Mindenkit puszil, főleg Tancsu Téged és természetesen nagyon boldog szülinapot kíván! Minden ok nála, piri még nincs!!!
Hiányzunk neki! :(

Te is nekünk Benó! :)

Kép
szilzi
 
 


Én megyek haza végre :D , holnap leszek megint, aztán szerdáig nem. Puszi Nektek

Tancsu lefekvéskor gondolok Rád :wink: , boldog szülinapot mégyszer!

Kép
szilzi
 
 


Visszajöttem. Gondoltam benézek még egy kicsit.
Déllután alaposan kihasználtam,hogy a párom itthon volt. Na meg azt,ha mesterségesen is,de most ovulálok és ugye ilyenkor a legnagyobb a nők "étvágya". Hát csajok, olyan jót rádióztunk!!!!!! Nem is egyet!!!!! Kép Kép
Ne tessék sem irigykedni,sem elítélni,sem megbotránkozni! :D Köszönöm. :D :D :D
flóra 11
 
 


És csajok! Rajtatok kívül a párom fogja tartani bennem a lelket. Megkérdeztem őtés meg van róla győződve,hogy sikerül NEKÜNKösszehozni egy babát. Kép
flóra 11
 
 


Sziasztok

Nemrégen estünk haza és hulla vagyok...:(
Barátnőmtől tök szép dolgokat kaptam....kókuszdió héjjából, szalmából, meg nem tom még miből egy kb 20 centis sünibábot, egy kókuszdió gyertyát, és szintén kókuszdióból egy nagy bábfigurát....
Imádom az ilyeneket....:)
Na menek beájulni, ti már biztos alszotok régen

Cupp.:)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Szia Tancsu! Jó sokáig bírtátok! Mármint a Gergővel az ébrenlétet. Na de egyszer van a maminak szülinapja, nem igaz? Nagyon jó cuccokat kaptál! Én is imádom az ilyeneket. És a süni olyan kedveske is. Nagyon cuki lehet. Majd küldj képet róla!
flóra 11
 
 


Egyébként pedig mindenkinek csodálatosan szép szombatot kívánok! Kép
flóra 11
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!
Én már fél 7kor voltam boltba, most ettem 3db pogácsát és megittam egy zacskó kakaót. Sosem szoktam mert a tejet utálom, de most valahogy ittam volna. Igaz majd szét durranok, de majd elmúlik.
Azt hiszem ez az Elevit vitaminbombától farkaséhségem van.Ez mind szép és jó csak nem kéne híznom!

Kép
muzsuzska
 
 


Szilzi! Nézd meg ezt a linket:

http://www.dunatv.hu/felsomenu/nettv?video=1_441519

A Duna TV-ből egy tegnapi adás. Gyerekek számára fejlesztőprogram, nyári tábort is szerveznek. Talán a tesód fiának is jól jön. Én ettől a párostól használom a fejlesztőcsomagjukat, amit neten küldenek nekem rendszeresen hrlevélben. Ha érdekli a tesódat ő is felíratkozhat a hírlevélre és fogják neki küldeni. Érdeme, jó dolgok vannak benne.
flóra 11
 
 


Szia Zsuzsi! Nálunk a párom volt bevásárolni. Pont megjött a TESCO-ból. Megnézem mit vett, aztán jövök.Puszi.
El ne menj,most pihenned is kell.
flóra 11
 
 


Mindig is irigyeltem a pedagógusokat, a kreatívitásukat és a birka türelmüket a gyerekekhez.
Pályaválasztáskor felmerült, hogy felvesznek óvonőnek, de hallani sem akartam róla , mert tudtam nem lenne türelmem!

Kép
muzsuzska
 
 


vagyok és leszek csak újra kell indítanom a gépet mert a tv-ézés után nem jó a monitorkép.

Kép
muzsuzska
 
 


Itt vagyokújra. Remélem van itt valaki. :D
flóra 11
 
 


vagyok Mit főzől???

Kép
muzsuzska
 
 


El kell indítanom a mosó és mosogatógépet, tegnap sütötünk (Királyfi segédletével) almás piskótát, félig kész a krém, csak be kell fejeznem és csokit rá.
Anyám hívott ebédre,de mivel csak engem, lemondtam. Párom anyukája akart ebédet hozni , de őt nem akarjuk terhelni ,mert még van egy lánya is akit eltar és miattunk ne verje magát plussz költségbe.
Lehet hogy hülyék vagyunk de nem akarunk senkit se kihasználni.

Kép
muzsuzska
 
 


Nem okoz a kaja problémát mert bármiből összetudok csapni valamit!

Kép
muzsuzska
 
 


Feltettem közben a zöldséglevest. Ehhez még kaporszósz lesz tojássalés knédlivel. Aztán pedig még csinálok egy zöldséges egytálételt is.
flóra 11
 
 


Nem rossz! A zöldséglevesen én is gondolkodom. A többit még nem tudom.

Kép
muzsuzska
 
 


Zsuzsi,én is ilyen vagyok,hogy nem tudnék senkit kihasználni. De nekem nincs is kit,mert még csak a segítségét sem ajánlotta fel senki. Tőlem inkább elvesznek valamit, vagy engem használnak ki. Mint most ez az anyáknapi sok herce hurca ami volt. Reméltem,hogy legalább kapok valami jutalmat, aztán meg semmi. Jövő hónapban gondolom ki fogják fizetni a szakkör vezetését. Ha ahhoz a fizetéshez teszik hozzá a jutalmat is,akkor olyan magas lesz belőle az adó,hogy a jutalmat elviszi.Marad csak a szakörért a pénz. Dühös vagyok a vezetőségre, hogy miért csinálják ilyen hülyén. Persze tudom,hogy ne kelljen kétszer jutalmat adni. Mert év végén azért illik mindenkinek adni, ugye,így viszont nem kellett külön az anyák napjáért adniuk. Majd azt mondják, hogy benne van az is. :evil:
flóra 11
 
 


Persze a nyakamba varrták a krónika írását is,a weboldal készítését is, meg most iskola újságot is akarnak. És persze mindent én csináljak meg nekik. De jutalmat azt nem tudnak adni.
flóra 11
 
 


A párom most átment a saját lakására. A héten cserélték ott a csöveket, a víz- és gázvezetéket. Gondolom most ment szerelgetni, rendet rakni. Tegnap volt neki tervbe véve, de elrádióztuk az időt. Így mára maradt. És ugye a férfiak ilyenek,legalábbis a párom,bármennyire is jól érezte magát tegnap és végülis az ő döntése is volt,hogy mit csinál,most mégis láttam rajta,hogy magában dühös, hogy változott a mai programja a tegnapi csúszás miatt. :?
flóra 11
 
 


Flóra sajnos nálunk is így van! Papíron rohadt jól keresünk, de mire mindent levonnak kevesebb jut kézhez mint a fele!
Nálunk év végén volt jutalom, kaptunk 100ezret, ebből maradt 42ezer. Majd szét durrantunk, mondtuk hogy inkább adtak volna üdülési csekket vagy valami hasonlót amiből nem vonnak le ennyit!

Kép
muzsuzska
 
 


Kár a párodnak dühöngenie a programcsúszás miatt, ugyse csinálja meg senki helyette!

Kép
muzsuzska
 
 


Zsuzsi, neked is azt tudom ajánlani,hogy sok zöldséges ételt egyél, ha éhes vagy a vitaminoktól. Keresni kell jó recepteket. Nekem is jól jönnének. Bár most két napig én is normálisan étkeztem,mert nem lehetett azt a kúrát munka mellett bírni. Szerintem azt csak úgy lehet, ha az ember otthon van, és ha kell,meg tud pihenni, vagy bekap valami zöldségeset. De munkába járni és ilyen erős kúrát tartani azt nem lehet. Ezért most kicsit átszervezem a dolgokat. Hétvégéim zöldségesek lesznek, aztán még a hétfő is. És pénteken fogom megint kezdeni.
flóra 11
 
 


A mosógép már dolgozik!

Kép
muzsuzska
 
 


A hétvégi zöldségkúrád meg azért rossz, mert a családnak csinálod a sok húsis kaját neked meg csorogni fog a nyálad! :D

Kép
muzsuzska
 
 


Szerencsére Királyfi nem kimondottan hús evő,,inkább tésztás. Az én étkezésem változott sokat mert nekem exnek mindig húst kellett hússal készíteni. Már írtam hogy évi 2-3 disznót vágtuk a fagyasztóba.

Most ha húst készítek akkor főleg csibe és pulykamellet veszek.
sok főzeléket eszünk, imádjuk a levest- rántás és tészta nélkül, vagy nagyon kevés tésztával.

Kép
muzsuzska
 
 


Párom nem szereti a csontos húsokat, eleinte fura volt, de ennél nagyobb hibája soha az életbe ne legyen!

Kép
muzsuzska
 
 


Na, visszajött a párom, kicsit beszélgettünk. Most ment a szüleihez. Csak este jön. Hát ez az én szombatom. Mindig egyedül maradok. A gyerekeket viszi majd az apjuk gondolom az anyóshoz. Bár Péter csak este jön haza, ma még kirándul.
flóra 11
 
 


Akkor szalma vagy. :D

Kép
muzsuzska
 
 


Az a legkevesebb, ha nem szereti a csontos húsokat! Igazán semmiség. Nálunk ilyen probléma nincs,a párom mindenevő. Régebben, még évekkel ezelőtt párszor mondta, hogy az anyja ezt nem így főzi, ezt az anyja így készíti stb. Aztán egyszer elvettem előle az ételt,mondtam,hogy nem kell megennie, nyugodtan mehet az anyjához enni, nem sértődöm meg. Azóta nem mondja.
flóra 11
 
 


Igen, szalma. De szerencsére itt vagy Teés van kivel dumálnom. Kép
flóra 11
 
 


Igen, a hétvégi kúrának ez a bökkenője. Nem tudom,hogyan bírom ki a kísértést. Majd teszek félre magamnak a húsból, vagy ilyesmi. Meglátom.Ki kell próbálni valahogy.
flóra 11
 
 


Boccs, közbe anyukám hívott!

Kép
muzsuzska
 
 


Most akkor párod szülei tudják hogy együtt éltek?????

Kép
muzsuzska
 
 


Lassan Szilvi is jelentkezik és Tancsu is kialussza a születésnapi buliját, lassan hozzánk öregszik mindenki! :D :D :D

Kép
muzsuzska
 
 


Most jutott eszembe mit akartam venni a spárba, testápoló krémet érzékeny bőrre! Haha....
Van még egy csöpp de most akciós, na majd legközelebb.

Kép
muzsuzska
 
 


Most nézem milyen pókhálók vannak a sarokban az elmúlt egy hét nemtakarítás alatt! Lehet hogy mégis férjhez megyek és most szővik a fátylam???????
Kép

Kép
muzsuzska
 
 


Zsuzsi, a párom szülei nem tudják,hogy együtt vagyunk. Valamikor tudták, aztán volt nálunk egy mosolyszünet, akkor tudtak róla,hogy szétváltak útjaink. Pedig teljesen nem váltak szét akkor sem,mert baráti viszonyt tartottuk, csak komolyabb nem volt. De arról nem tudnak,hogy ismét együtt vagyunk és főleg, hogy még össze is költöztünk. Pedig csodálkozom,mert csak a szomszédos faluban laknak,innen 4km-re. Hogy nem jutott el hozzájuk a hír?! Nem is értem. Amikor kezdtük a kapcsolatot, akkor 2 hónap után megtudták a szülei és kitört a botrány.
flóra 11
 
 


Emlékszem mintha írtad volna, hogy neked (szerintük) csak azért kell a fiuk hogy eltartson!

Kép
muzsuzska
 
 


Akkor a párod úgy van vele mint én a szüleimmel, sajnálnak mint magányost! Királyfi az ágyam mellett csak szobor volt vagy délibáb a kórházba!!!! Anyám és öcsém egy rohadt szót se kérdeztek!
Hogy bírják ki?

Kép
muzsuzska
 
 


Így is van Zsuzsi. Mi majd bevárjuk a többieket az évekkel! Kép
Csak igyekezzenek utánunk szépen, a fiatalokúgyis mindig mindenhová sietnek. Mi pedig szép komótosan várakozunk addig a mi tempónkkal. Mit szólsz? Így sikerülhet is, nem? Kép
flóra 11
 
 


Sziasztok,

itt is vagyok! :D Szép napot Mindenkinek!

Tancsu, nagyon jól bírtad a tegnap estét! :D
Csajok, rajtatok ámulok és bámulok, hogy állandóan főztök! Én tudom, hogy egyszer már megbeszéltük, hogy leírja mindenki mit főz, hogy a másiknak legyen ötlete, de azt nem írnátok le, hogy mindezt hogy főzitek meg? :roll:

Kép
szilzi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?