Sziasztok!
Nem tűntem el, csak ma iszonyú a két csaj
Irííígy a hosszan szundizó dedekért, nálunk Zsebi aludt délben 1/2 órát, Timi meg elnapolta
Maci2,
autólopásért brrrrr, de mérges
.
Nem akarlak elkeseríteni, nekünk is már több, mint 2 hónapja tart az ügy és csak most zárta le a nyomozást az a fontoskodó fakabát
A többiről meg nem is beszélek, mert esetünkben kicsit bonyolultabb a helyzet.
Drukk, hogy nálatok gyorsabb legyen az ügyintézés
Elli,
Rodynak össz-vissz 2 cm az előnye a tescos példánnyal szemben, szóval a férjed szemmértékére ne nagyon számíts
És nekem most van két szamaram
Andi,
csukd be a füled, majd a 2. gyereknél már nem lesz ilyen erős a nyomás és te is határozottabb lehetsz már egy sikeresen felhízlalt példánnyal a hátad mögött
Heppi,
nem tűntem el, csak ki sem látszom a boszik alól
És értelemszerűen az erős elhasználtságtól a kedvem is elég tré
Taliban benne vagyok, csak még havazás előtt, ha lehet, mert a jogsimat csak száraz utakra adták
Képek szuperek
Mariann,
az én Timim se tanult meg ülni, csak amikor már stabilan állt, szóval kb.10-11 hónaposan. Na és akkor mi van???
Zulu,
ezt a "GYED-ről megyek szülni" csontot már lerágtuk egy párszor, most csak Timici miatt mondom, hogy az infód nem egészen stimmel. Én központi TB nagyfejestől tudom, amit mondok, és nekem is úgy bérszámfejtik
Szóval: ha az 1. gyerekkel max GYED-et kaptál, akkor, ha GYED alatt szülöd a 2.-at, a minimálbér 2x-esének a 70%-a lesz a következő TGYÁS és GYED (idén bruttó 70.000 pénz). Viszont ha a fizetésedből számolt GYED kevesebb, mint ez az összeg, akkor azt adják
Nehogy már sokasodjon a magyar
Bocs a belekotyogásért.
Toffi,
én csak úgy szoktam járni, hogy elhasználják előlem a melegvizet a bojlerből
Képek nagggyon jók, a talisok között is jót csemegéztem, a lányom még mindíg tetszik
Tali nagyon klassz volt, de dec.6.-án asszem, Timi nélkül megyek, mert a férjem már ráunt a pletykás csajok gyülekezetére, én meg nem bírok senkivel egy értelmes szót váltani, ha közben kétfelé szaladok
És legalább most már láttátok a nem egészen angyali Timit is
Beu,
ha szólsz, Timi szívesen elcsomagolta volna az összes sütit, így se győzött eleget tömni magába, hogy ti el ne hízzatok
Többiektől bocsi, csak nagyjából futottam át az egész oldalt és nem tudok mindenkinek névreszólóan írni
pusssz
Momo