Új privát üzeneted érkezett!

viktu kösziiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol:

veled mi újság van?
Vendég
 


Viri :P
Eddig nekem is az volt -az egyik 8)- parám, hogy nem fogom észrevenni, de más, mint a "sima" keményedés.
Pont azért, mert nem tart percekig, hanem csak néhány 10 másodpercig és erősen fáj. Olyan igazi mensiszerűen. És többnyire hátfájás is kíséri. Szóval észre fogod venni :wink:
Inkább az a kérdés, hogy mikor kell a kórzába indulni? Mert nekem tegnap 2 órán át 4-5x volt, jó, aztán elmúlt, de akár mondhatnám, hgoy rendszeres volt... a méhszájam meg teljesen zárt :shock: Úgyhogy inkább azt hiszem, itt a nehézség.

Boni :P
Igen, de csak mert ügyeletes ma és addig helyettesítették... Bár megjegyzem tényleg nagyon hamar hazaért, 20 perc alatt, ami szintén megnyugtató volt 8)

Bandika :P
Azért ha szívesen bekerülnétek Balázzsal, akkor küldj egy privit katica30-nak (épp ezen az oldalon látod) és ő be fog tenni Benneteket is :wink:

Viktu :P
Tudom ám :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Boni, Viktu

Köszike! Megnézem,megéri-e akrillt vennem, a bénaságomhoz :lol:

Kép
viri8
 
 

 
 

Fanni,

Köszi! Azért megnyugtató, hogy egyértelműen felismerhető jel! Remélem nekem is le fog esni :lol:
A 20 perc, az nagyon jó idő :lol: Ügyes Apa!

Kép
viri8
 
 


KISFÓKA!

Kicsit megkésve, de sok szeretettel GRATULÁLOK! - Csodaszép kislány Gréta!!!! :P

Sajnos csak most tudtam elolvasni tegnapot és a mai termést, így én ömlesztve könnyeztem Grétababán, Fanni estéjén és aztán Védán. :lol:
Fanni
pihizz sokat, biztos megvárják a fiúk hogy visszaérjen a doktorúr! :D
Júliusban szeretnék még dolgozni (közben lesz a kis nyaralás) és ha megy még akkor aug 2.hetéig...kb.a 29.-hétig.de ha bmi kis kellemetlenség is adódik természetesen előbb feladom.
Boni
nagyon szép a pocid!! Vuk család fantasztikus...ok a festék, de mivel lehet ilyen pontosan kivágni? Talán 1 gombát megkockáztatnék én is! 8)

Képzeljétek tegnap hajnalban Ficánkák úgy döntött megmutatja a maminak milyen is a pociban egy aranyhalacska fickándozása.... :lol: szuper érzés!Igazatok volt!

Kép
katica_75
 
 


KAtica papírvágó késsel..persze egy nagyobbméretűvel... :wink:

de jó! ficánka :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Fanni!
Hozzátok a kezdetektől házhoz jár a védőnő? Nekem havonta egyszer kell mennem, az előre leegyeztetett időpontban. Számomra ez érdekes, hogy nálatok máshogy működik. :shock:
Sőt miután megtudta, hogy el fogunk költözni a körzetéből, és nálunk még nincs körzet kialakítva, mert új rész a városban, azt mondta, csak akkor jön ki hozzánk, miután megszületett a baba, ha valaki elmegy érte, és visszaviszi.

Véda!
Apát minden nap meginterjúvolom, de még nem döntött. Már én is mondtam neki, ha nem dönt, akkor pórul járhat, mert a szülőszobán tőlem fogják megkérdezni, hogy mi lesz a baba neve. :wink:

Viri!
Ezt a listát hol találtad? Én is szívesen letölteném magamnak.
Vagy küldd át légyszí e-mailben! Köszi!

Panda!
Köszönjük! Dóri nagyon gyönyörű!

Kisfóka!
Gratulálok Nektek! Nagyon ügyes voltál! Sok-sok tejcsit, és nagyon jó egészséget kívánok!

Hanna!
Gratulálok!

Boni!
Gyönyörű a pocid! És nagyon szép dolgokat készítettél. Ha nagyon pofátlan lennék, megkérnélek, hogy nekem is készíts ilyeneket, mert én béna vagyok. :roll: De nem vagyok pofátlan!!! :wink:

Véda!
Én meg ezen pityeredtem el...
Vendég
 


Huh! Kisfókaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Sok boldogságot a legeslegkisebb Fókikához! Üdv idekinn Grétababa! Gratulálok anyucinak, apucinak!!!
Cuppppppppppppppppppppppppppppp!

Kép
zölddisznó
 
 


Kisfóka!

Szívből gratu Nektek, sok boldogságot az újdonsült családnak!!! :D :D :D

Fannimami, hogy vagy?

Mindenkinek a legjobbakat!!! :)

tillidian
 
 


Reggeltet drágáim! :lol:

Nők kiváncsian várom a végeredményt! :lol:

FAnni?
Vendég
 


Véda? Csaba királyfi? :lol:
Vendég
 


Till :P Boni :P
Minden rendben, köszi. Úgy látszik, csak ijesztgettek a kisfiaim kedden. Tegnap 1 db jóslóm volt össz-vissz... úgyhogy remélem, kihúzom 27-éig...

Nők :P
Igen, házhoz jön. 2x megváratott majd' 1 órát, az elsőnél nem szóltam, mert akkor voltam először, aztán másodjára mondtam, hogy sajnos én nem érek rá ennyit várni és el kell mennem, úgyhogy akkor 15 percet voltam ott és ki kellett jöjjön "folytatni" a beszélgetést. Onnantól mindig azt beszéltük meg, mikor jön. És most már amúgy sem tudnék menni... úgyhogy ő jön, jövő héten is.
Szerintem ez nincs rendesen szabályozva, ez inkább személyiség-függő. Az én védőnőm minden bizonnyal jobban szeret csavarogni, mint ott ülni a rendelőben 8)

Katica :P
Gratulálok az 1. mozgás érzékeléséhez. Innentől már folyamatos lesz, aztán nemsokára látható is, nemcsak érezhető. Apa is imádni fogja :wink:

Viri :P
Le fog esni, persze. De Neked még ne is legyen, olyan sokára akarsz még szülni :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Jó reggelt!

Nők,

átküldtem a listát!

Katica,

Na, éppen ideje volt, hogy megérezd a kis ficánkádat! Nagyon jó érzés! Most is imádom, ha a csajok mozognak, bár néha már nem annyira kellemes :lol:

Kép
viri8
 
 


Fanni, :lol:

Igen, igen sokára tervezem......De nem én döntök! Tegnap annyira valóságossá vált , hogy lassan szülni fogok, hogy rendesen megijedtem. Most már vizsga sincs, így maximálisan ezzel foglalkozom. Holnap megyek ia amég egy utsó bevásárlókörútra. Aztán bepakolok a bőröndbe :lol:

A védőnőmet 4 hete nem láttam! Mi is úgy beszéltük meg, hogy ő jön, de mégsem...Nem mintha hiányozna :D

Kép
viri8
 
 


FAnni :lol: tréfamesterek!
:lol: :lol:

én ma megyek a védőnömhöz..mert Hétfőn szabin volt...egyébként ő is házhozjön.. de igazából alattunk avn,,,így mondtam hogy ennyoi séta nem árt :wink: de ma jól fel fogom tartani.. :wink:
Vendég
 


Viri :P
Mi volt tegnap? :shock:
Remélem, nem valami plázába mentek, hanem egy gyors és hatékony bevásárlásra. Nagyon fárasztó ez már nekünk! Mi nincs még? Tényleg pakolj össze... engem megnyugtatott. Olyan gáz lenne, ha megindulna a szülés és akkor kellene még kapkodni...

Boni :P
Azért csak óvatosan. Bár szerintem ezt hiába írom/írjuk mindig, Te otthon is folyton pattogsz, úgysem tud lenyugodni fajta vagy :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni :P
Örülök, hogy minden rendben. Ezekkel a jóslókkal hetekig elvagyunk, mi kismamik...
20 perc? Szuper idő! Kíváncsi vagyok, hogy vezet majd, ha szülni mentek. Nálunk Apa akkor vezetett talán életében először a legnyugodtabban. Igaz, burokrepedéssel, fájások nélkül autóztunk. Hogy most mi lesz, nem tudom. Régi félelmem, hogy a tolófájások a kocsiban érnek, és akkor pedig Apa repeszteni fog :shock:

Viri :P
Mikor mész legközelebb NST-re? Én június 17. fél 11-re. Lehet, hogy összefutunk. Lilukámat is viszem, mert nagyon kíváncsi erre a vizsgálatra, és aranyos a nővér, bizti beengedi. Aztán felviszem, megmutatom neki, hol fogok szülni, és hol vannak a pici babák. Utána pedig a vendégem a kórházi büfében egy mignonra - az a kedvence. Ettől a jó kis programtól már teljesen felvillanyzódott. Annyira szeretek vele mászkálni, és beszélgetni :D

Boni :P
Aranyos vagy! És hogy Csaba királyfit írtál... (Akkor nem fogsz meglepődni az SMS-emen, amit majd szülés után küldök :wink: )

Fanni :P és Viri :P
Nekünk nem ártana egy telefonszámcsere, azt hiszem. Nagyon sanszos, hogy egyszerre leszünk majd KH-ban. Rólam drága Boni tudósít majd az ittenieknek, de mi egymásról hogy fogunk tudni? :roll:

Véda
Vendég
 


Azt meg teljesen elfeledtem, hogy tegnap este - a meccs közben - volt 2 erős jóslóm. A második után kicsit megborzongtam, mert 5 percre jött, és tartottam tőle, hogy jön a 3. is, és akkor... De szépen elcsitult, Csabus nekiállt rodeózni, aztán aludtam egy nagyon jót. Azóta semmi :D

Véda
Vendég
 


Véda :P
Küldtem privit.
Apa csak akkor vezet, ha este vagy éjjel kell menni. Amúgy mentő...
Felelőtlenség lenne innen elindulni kocsival napközben, úgy be tud állni az M7-es... a kocsiban meg nem szívesen szülnék :roll:
Kedves kis 17-ei program. Huha, Lilunak tényleg nehéz lesz, ha megszületik Csabi. Most annyira ő a No.1... de okos kislány... majd csak feldolgozza az új helyzetet...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni, örülök, hogy a fiúk várnak még(nemhiána beszéltem a fejükkel.Remélem, az én babamagjaim is hallgatnak rám és rád!).

Véda, hűűű, neked is fájások! Neked már egyébként is közeledik az idő.Drukk.++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Dobok két pociképet, ebédelek, később még jövök!

Kép 36 hetes poci

Kép 37 hetes poci

A mai képre már a pocim csúcsa nem fért rá :oops:

Véda
Vendég
 


FAnni nem is igaz! :lol: :lol: festek és pihenek is... nem ugrállok annyit mint eddig..

:oops:

Véda :lol:
Vendég
 


Véda gyönyörű és hatalémas királyi rezidencia :lol:
Vendég
 


Fanni :P
Privi ment.
Hát, igen... Érd és a SOTE II. nem épp kőhajításnyira van egymástól. Megértem a mentőt. (De szorítok az esti-éjjeli szülésindulásért. Már csak azért is, mert olyan romantikus ilyenkor utoljára kettesben autózni. Mi nagyon sokáig emlegettük.)

Boni :P
Királyi rezidencia :lol: :lol: :lol:
Ez nagyon tetszett!

(Lilu hazahozott egy b :lol: ékát az oviból. Jó, hogy kertesben lakunk, mert így most kint játszik vele. Én meg bentről követem az eseményeket. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIrtózom a békáktól, főleg a varangyostól, és ez az :twisted: )

Véda
Vendég
 


Lányok :P
Kisfóka írta:
Tegnap a férjem behozta a laptopot, írtam Nektek rengeteget és elszállt :evil: Utána pedig nem tudtam újra kezdeni, Gréta követelt magának. Bár még csak előtejem van, de szívesen cuppog a cicin :D
Elolvastam mindent és NAGYON KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A GRATULÁCIÓKAT! Mindenkit puszilok, ha minden rendben lesz szombaton hazamehetünk és akkor tuti tudok már írni.
Puszi, Kisfóka

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


KISFIÓKA, HURRÁ!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Véda :P
Azt a mindenit! De nagyot nőttél 1 hét alatt :shock:
Majd hétfőn én is dogok egy 35 heteset :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Véda ez a Lilla ! asszem engem is elkergetne azzal a békával :lol: remélem nem a Grimm mesék a kedvencei... :wink:

Fóka de kár, hoyg ellszállt, de jó, hogy jól vagytok!

Fanni várjuk a hétfői fotót....

:lol:
Vendég
 


Fanni,

nem történt tegnap semmi különös, egyszerűen csak most ébredtem rá, hogy lassan itt az idő :shock:

Véda,

16-án megyünk uh-ra a doki maszek rendelőjébe. utána a kórházba a szülésznővel egyeztetni a dolgokat :lol: Nst-m még nem volt, remélem hétfőn kiderül, mikor lesz. Már várom nagyon. Annyira kíváncsi vagyok, mekkorák lehetnek a lányok :wink:
Húú, de szép poci! Tényleg nagyot nőtt egy hét alatt :D

Írtam privit!

Kisfóka,

örülök, hogy minden rendben! Csak magatokkal foglalkozz most! Majd írsz, ha hazaértek! De azt már nagyon várjuk ám :wink:

Ma volt itt a védőnőm! Bejelentkezés nélkül. Éppen a hajamon volt a festék....Gondolkodtam, beengedjem-e, de legalább túlvagyok rajta! Újra lefárasztott!De nem jön többet, csak ha megszületnek a picik. Szerinte még fenn van nagyon a pocim! Szerintem is :lol:

Kép
viri8
 
 


Lánykák hol ?

ma elkezdett vizesedni a lábam.. pedig csak a védőnéninél voltam, meg a postán :cry:

hívtam dokim mert jövő héten töltöm a 32.hetet.. mondta hoyg csak utána hétn menjek, akkor is a Sotéra ne a magánrendelőbe...napot sem mondott, illetvede aztsem mondta, hogy jelentkezzek e be Uh-ra... VAlaki esetleg tud ebbe segíteni?
Vendég
 


Viri :P
Az én pocim viszont nagyon lent van... de a gyerekek még állítólag nem.
Mondjuk az én védőnőm legalább ideszól, mielőtt beállít. Igaz, hogy eddig még segíteni konkrétan semmiben sem tudott. Pl. mondta, hogy van itt Érden egy pelenka diszkont. Múltkor és most is kérdeztem hogy hol, azt viszont nem tudja. Jó, mi? Meg ugyebár sok helyen jár, kérdeztem, nem tud-e takarítónőt. Mert Anyósomat sem hívhatom ide folyton csak takarítani... Mondta, hogy biztos fog tudni, tudja, hogy milyen sok helyre járnak... de persze nevet, tel.számot és árat most sem tudott. Nagyjából ezekre kértem meg eddig :evil:

Nagyon nyűgös vagyok ma délután. Fáj a hátam, de minden létező pozícióban. Már nincs is ötletem, mit tegyek. Nagyon várom, hogy este 10 legyen. Addig nem merek lefeküdni, mert nem akarok éjjel 3-4-kor ébredni...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni hátisimi :cry:
Vendég
 


Jó reggelt!

Fanni, Boni jobban vagytok?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


SZépséges szép reggelt!

hát a lábaim valamivel kisebbek..de még mindig buci :cry:
Vendég
 


Fanni,

Hátfájás? Már nem enged ki 2-3 óra alatt? Nem baj, ha nyűgi vagy, csak önmagadat tudd elviselni :lol: Nálam ilyenkor az a legnehezebb!
A fiúk biztosan nagyok már és a te törékeny alkatod nehezen bírja ezt a nagy terhet....

Boni,

Lábdagadás: a dokim mindig azt mondja, hogy ez csak egy kellemtlen velejárója terhességnek, ha nem kíséri magas vérnyomás és fehérjés vizelet! Pihenni kell vele, nekem már csak az használ, de eredetibe már nem lohad vissza a lábikóm. Szép két szalámit növesztettem magamnak :lol:

Kép
viri8
 
 


Baba :P
Aranyos vagy. Délutánra lehet kritikus... eddig minden OK ma 8)

Boni, Viri :?
No, legalább én ebből kimaradtam... legalábbis eddig...

Viri :P
Ez most egy másik fajta hátfájás. A fekvés miatti ugyanúgy 2-3 óra alatt múlik, de ez most a hasam előrehúzása miatt van, nem az oldalfekvés miatt. Persze mindkettő kellemetlen :(

Lányok :P
Eddig alig ittam 1 litert egy nap, most meg ha tehetném, egész nap innék. 3 literket iszom kb. 1 hete, már ma is túl vagyok 1 literen... nem eszem sósat... nem értem. Vajon miért van? Nem baj, ha ennyit iszom? :oops:
S a jó hír, ma egy huzamban 5 órát aludtam. Ez az elmúlt 8,5 hónapom új csúcsa :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Boni, nézetned kéne vérnyomást és pisiben fehérjét,mert ez nem játék...
Vendég
 


Boni :P
Én a helyedben bejelentkeznék UH-ra. Sosem kérnek semmi papírt ehhez, csak a dokid nevét kérdezik. Akkor már miért ne mennél UH-ra? :wink:
Nincs a családban egy vérnyomás mérő? Bár szerintem a 30. hét után a vizesedés teljesen normális!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni :P
Gratulálok az új csúcshoz! Biztos egszesn kipihentnek érzed magad!
Azt nagyon jó, hogy sokat iszol! Eddig is ezt kellett volna :wink: Úgyhogy csak igyál, amennyi jólesik! (Én napi 2 liter alá sosem megyek!)

Boni :P
30. hét után sokan vizesednek. Persze, jó egy kontroll vérnyomásmérés :wink:

Szaladok ebédet csinálni!

Véda
Vendég
 


Fanni,
Velem is pont ez volt, a terhesség végén megittam napi 4 litert, pedig addig meg szenvedtem az ivással. Éjszaka is felébredtem, és megittam legalább egy litert, olyan szomjas voltam. Szülés után elmúlt. Gondolom a hormonok lehettek :roll:
Vendég
 


Röff!

Jajj, de lusta vagyok írni! :lol: De olvasok ám! :wink:

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok vérnyomi rendben..tgnap mérte védőnéni...

ma már nem virsli... de ellenörzöm magam...

FAnni Uhra kételenség bejelentkezni

:twisted:
Vendég
 


Pandus :P
Köszi! Azért remélem, kitartok még egyben min. 25-éig, bár 27-e a cél. Az még pont 14 nap... Éjszaka is néha elgyengülök, de igyekszem megbeszélni magammal, hogy ezzel magammal szúrok ki, mert mégtöbbször kell felkeljek 8)

A Cocák lusták :lol:

Véda :P
Igen, tudom. Erőltettem is, de nem-nagyon ment. Most viszont :shock:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


FAnni még megvan neked az Uh-s tel.szám?
Vendég
 


FAnni közben felvették és megadták a jó számot! .!
Vendég
 


Szuper, Boni :P
Mikorra jelentkeztél be?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Boni, mikor lesz uh?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Fanni! Szedsz magnéziumot? Attól lehetsz NAGYON szomjas, én mikor infúzióban kaptam, aznap éjjel több litert ittam, de amikor csak tablettát szedtem, akkor is sokat ittam, még éjszaka is szomjas voltam. Úgyhogy a mg-tól is lehet.
Annyira szuper, hogy az ikresek pocijában vannak még a babák, nagyon ügyesek vagytok! :lol:

Gréta babához gratulálok, csodaszép! :lol:

dkata
 
 


Kata :P
Köszi! Ez bizony így elég meggyőzően hangzik, mert kb. tényleg azóta vagyok folyton szomjas, mióta kénytelen vagyok az 500-as magnéziumot 3-4x szedni egy nap. Azelőtt elég rapszodikusan vettem be mg-ot és szomjas sem voltam. Megnyugodtam, köszönöm :D :wink:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


FAnni, Babim 24.e kedd... de már akkor is alig volt hely :shock:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: