Sziasztok Csajok!
Eltűnésem oka (ha valakit érdekel) hosszúhétvégéztünk Balatonon, az egész családdal. „Kíváló” időnk volt!
Pihenő széket a babának én kaptam aputól ajándékba, és a kolléganőm is azt mondta tök jól elvolt benne a gyerek, meg így tudta hurcolászni magával lakáson belül, így mindig szem előtt volt.
Babszi: még nem tudtam végignézni az összes fotót, de gyönyörűek, és jók a beállítások, a helyszínek, szóval nagyon szépek voltatok.
Én a Jánosban fogok szülni, nem tudom milyen ott a meddőségi részleg, de az orvosok, szülésznők nagyon lelkiismeretesek, korrektek, és gyönyörű a szülészeti részleg. Örülök, hogy pozitív tapasztalatokkal jöttél el a Jánosból. Ez nagyon sokat számít szerintem.
Arikon: most akkor már azért drukkolok, hogy tényleg ne nyaralásra jöjjön meg. Sajnálom, hogy így alakult. De azért egy kicsit fura miért késik ennyit. (Titkon még reménykedhetek?)
Chris: nagyon édi Klári baba a kis napozójában! Örülök, hogy rendbejöttél!
Gabikám: Nagyszerű, hogy jók az eredményeid. Nemsokára érezni fogod a pici mozgolódását, aztán egyre erősebben. Az én Bálintom már kirúgja néha az oldalam, azt meg nem nagyon szeretem ha a hólyagomat rugdossa.
Betsy: igen megvettük a babakocsit, ugyan nem azt amiről beszéltünk mert már elfogyott, de annál a cégnél akit te ajánlottál. A fiacskáid elképesztő aranyosak, két kék szemű kisherceg.
Gyabi: teljesen jól nézel ki. Én pont azon gondolkodtam, hogy milyen fürdőruhát húzzak a nyáron, és úgy döntöttem marad a bikini.
Én is állandóan keményedek, de nem „úgy” hanem kajálás után bármit eszem mindig felfúvódom, és kétszer akkora lesz a hasam mint reggel üres gyomorral. Sokszor kellemetlenül feszül, pedig keveset eszem
Nórikám: szóval minden sínen van. Azért ha lesz fotó valamiről, küldd el, meg ha van kedved írj privit is!
Jaimee: én is imádom a blogodat!
Én szép lassan elkezdtem vásárolgatni, de csak apróságokat. Egyedül a babakocsi volt a nagy beruházás. Nem akarok mindent az utolsó pillanatra hagyni.
Pociképpel még tartozom, de azóta nem csináltunk. Így legalább feltűnő lesz a különbség.
Arikon, Nóri, Babszi: még egyszer leírom, olyan jó hogy „átköltöztetek” ide!
Puszi puszi mindenkinek!
ui: egy kép a kocsiról, csak az enyémnek nem mintás a belseje.