Új privát üzeneted érkezett!

Szöszi,Szépen fejlődik Alíz, 1000gr+800gr első két hónapban.
:lol: :lol:
Úgy veszem észre, mintha kicsit nyugisabb is lennél a tápikával kapcsolatban. Tök jó! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon tutik a képek. Főleg az apát és a hangfalakat hallgatom :lol: :lol: Alíz is befurja a fejét mindenhova?
kaja-mennyiség,ehhez nem tudok hozzászólni. 150gr/kg-ezt mondják. de én amikor mondtam a dokinőnek, hogy ennyit eszik kb., akkor csak forgatta a szemeit, hogy az legyen a max.
Na, most meg a mérleget vissza is adtam, így nem tudom mennyit eszik, hízik. Meglepő módon tök jól tűröm, nem nagyon hiányzik...Daninak meg főleg. Annyira utálta, hogy sokszor hisztizett már rajta, vagy leakarta kalimpálni magát róla. és persze pontos súlyt nem tudtam már mérni...
kiscica,szép adagokat eszik Maszat :shock: :shock: :shock:
találka,ikea: ha jó az idő, a park is jó hely. a szopi szoba jó (kipróbáltam már), csak meleg van benne, ordít a zene és sajnos egyszerre egy mami tud szopiztatni. :cry: :cry: :cry: de ennek ellenére szerintem tök jó dolog, hogy van. (nem hiába, ikea=svéd. imádom az országot, az ottani embereket, mindent, mert a legszebb, legjobb. :lol: :lol: :lol: )
nem vesz levegőt,Dani állandóan félrenyel. Rengetegszer. Nálunk az az ijesztő...
Tim,Annyira jók a grimaszos képek Bálintról. Mi van a fogaival, jönnek?
pumpi,sajnálom ezt a "megváltozott dolgot". nem lehet, hogy idővel és sok "edzéssel" "visszaáll"?
a végleges fog.gátlás szerintem teljesen oké ha már nem
gondolkozol több gyerekben.
amúgy valószínű én sem kerülöm el a műtétet. méh-szájseb. de hogy pontosan az hogyan zajlik...még nem tudom. de amíg szopiztatok, addig inkább elkerülném. (P2-es lett a rákszűrésem, szóval talán késő őszre elhúzhatom.)
ercsi, egyre több ilyen "kései" kelés lesz, ahogy növekszik a baba! :lol: :lol: :lol: jó lenne, ha ez így maradna, de sokan rémisztgetnek, hogy ez csak átmeneti dolog. szeretném megcáfolni! :lol: :lol:
Dani is nagyon alvós az elmúlt 2 napban. Bár mihez képest. Mivel ő alig alszik nap közben. így furcsa, hogy 2x2 órát alszik most nappal.
Celesztina,Gratula Julinka 1 hónapjához. :lol: :lol: :lol:
mi elég sokat beszélgetünk, ha éppen nem depizek...amúgy nekem inkább az a bajom, hogy a szülés után hihetetlen szerelmes voltam a páromban, ami mostanra kicsit csökkent... :oops: :oops: :oops: más is átélt ilyen érzelmi hullámot?
bcg oltás,tök ronda, hatalmas dudor. ki fog ez valamikor fakadni???
Szőlő,spanyoloknál:Torress. Tuti (csak fiatalka :lol: :lol: :lol: )
Nagyon szép mazsi!!! :lol: :lol:
marjan,látom Ti is vetettek egy babát :lol: :lol: :lol: mi is a corába jártunk eddig, mert ott kevesen vannak. de tök drága és a kínálat sem a régi...
emi, gyakrabban is jöhetnél, annyira el vagy tűnve...
kistesó? :lol: :lol: :lol: :lol: kiváncsi leszek, hogy ki lesz az első, ahol leghamarabb jön majd a kistesó :lol: :lol: :lol:
C. Ronaldo :shock: :shock: Na ne má''''Az a bosszantóan látvány eséseket produkáló.....? Neeeee
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: macikám, szorítok, de minden oké lesz holnap!!!
Kiscica, ne bőgj!!!!!(Tudom, könnyű mondani.) vigasztaljon, hogy nekem is nagyon gyagya az anyósom...

Teganp meg ma is jött 1-1 barátnőm. Azt hiszem ez kell, hogy helyre jöjjek!!!

Kép
1bambi
 
 


Sziasztok!

Csöppke: sajnálom Lócit nagyon, remélem mielőbb rendbe jön a gyógyszerektől és elmúlnak a fájdalmai... :(

Evés: mi eddig hatszor ettünk, de úgy tűnik, hogy azzal, hogy most már 3 napja átalussza az éjszakát, át fog térni az 5 evésre! :roll:
Én továbbra sem mérem, hogy mennyit eszik Beni egy kajálás alkalmával, de ami biztos, hogy kedden 7 hetesen 5430 gramm volt, és megint több mint 300 grammot hízott egy hét alatt! :shock: :D

Szőlő: ügyesek vagytok, csak így tovább a szopival...
A meccs nézés nálunk is családi program... :D

Tim: mosás-főzés-vasalás; szerencsére Beni mellett jut rá időm; sőt azt mondom, napról napra több a szabadidőm mellette, mert most már nemcsak akkor tudom a házimunkát csinálni amikor alszik, hanem sokszor elvan egyedül a játékaival két szopi között... De azt is nagyon szereti, ha viszem magammal mindig oda, ahol éppen csinélok valamit! Ha pl. mosok, akkor ott ül a pihenőszékébe és halálosan élvezi, ahogy beindul a mosógép és elkezdenek forogni a ruhák... :roll: :D

Ercsi: 2 hónaposan ezt az oltást kapják a babák: Diftéria-tetanus-sejtmentes pertussis + inaktivált poliovírus+ Hib I/a

Felesleges ajándék: nálunk is sorakozik néhány az ágy alatt, meg itt-ott; én is sokszor többre értékelnék egy csomag pelust, mint egy 48. pár zoknit vagy egy 68. bodyt... :roll:

Rólunk: megvolt a koponya, hasi és csipő ultrahang! Minden oké velünk, Beni tök jól viselkedett végig! :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Zorróné: milyen klassz, hogy minden rendben Benivel! pláne, hogy nem viselte meg az uh! pedig az nem lehet túl jó hogy még a kis fejüket is összemaszatolják zselével :?

Nici: köszönöm, hogy írtál :) örülök, hogy Szandi jól kijön a tesójával :) ez tök jó, mi az ami miatt nem jó a nagy korkülönbség? És milyen igazad van a táborral kapcsolatban is , legalábbis én is előre "félek" azon, hogy mi lesz már akkor is ha ovis lesz, pláne ha majd ottalvósan táborozik.... bár azt még nem tudom, annak mikor jön el az ideje

Kiscica: nagyon-nagyon sajnálom pedig úgy drukkoltam -sokat gondoltam Rád amióta írtam, kár, hogy ennyire rossz lett a helyzet -ha ez picit segít nálunk is volt hasonló amikor laut vártam és uúgy anyum felhívta anyóst és állati nagy perpatvar lett, párom totál kivolt, de megoldottuk -remélem, nálatok is így lesz!

Bambi: köszönöm a gratutr Julinka nevében is :) ez a p2 akkor nem komoly? mikor derül ki, hogy meddfig húzhatod a műtétet? érzelmi hullámvasút ismerős sajna, pedig úgy örültem, hogy 2.ra jobban kezelem, erre párom már naponta szól, hogy nyugi, túlzásba viszem az aggódást meg sokszor rászólok, ha nem csinál vmit tökéletesen... bcg akkor jó, ha ronda, ha jól tudom. Launak ugyan újra kellett adni és nem emlékszem meikor fdakadt ki de még most sem szép sajna, bár csak egy pötty de az ronda vörös

Tim: tényleg, akartam még írni, hogy idővel belejön az ember a baba melletti időbeosztásba -sok minden 2vel könnyebb is mint régen amikor csak Lau volt annyi idős mint most a kicsi, mármit azért könnyebb mert rutinosabb vagyok, szerintem ha most nem is megy flottul ez változhat! Meg mindenhol azt olvasom, merjen és tudjon az ember segítséget kérni ha kismama kisbabával (pontosabban anyuka kisbabával) (bár segítséget kérni én nagyon nem szeretek)

felesleges ajándékokról: elnézést, hogy lekicsinylem, de az hagyján, amikor egy újszülött kap haszontalan dolgot, viszont amikor már nagyobb és megérti meg várja milyen rossz ha olyasmit kap aminek nem örül vagy van már olyanja! :( Mivel Lauval sokszor jártunk így, hogy olyasmit kapott amit már mi is megvettünk, és láttuk rajta, hogy szomorú hogy nagy felhajtás volt rokon részéről aztán semmi újat nem kapott, így e-mialben körüziztem a legutóbbi szülinap előtt, hogy ha vki tanácstalan, akkor ilyemsiknek örülne... bejött, mert mindenki aki megkapta a mailt a listáról választott és mind bejött, írtó jó szülinap volt így :)

Kép Kép
celesztina
 
 

 
 

és ki ünnepli az apák napját??? elvileg június 3. vasárnapja...

Kép Kép
celesztina
 
 


Celesztina - Akkor az most vasárnap? Mindig hadilábon állok ezekkel a 2. csütörtök .. 28. kedd .. stb dátumokkal ..
Miért nem lehet azt mondani, hogy június 15. apák napja .. vagy valami :lol: Nem szőke nőknek találták ezt ki :lol:

Lolka
- Nagyon cukorfalat a kisfiad :) Jók ezek a lógók a hordozón :)
Nem kaptam még postán semmit :( Köszönöm előre is .. biztosan érkezik majd .. :roll:

Bambi
- Te mesélted anno, hogy Dani ritkán kakil? :) Most ezzel hogy álltok? Csak mert Alíznak vagy a tápszer kavart be, vagy "korral jár" :lol: Tegnap egyszer kakilt csak este 8-kor (de bődületes mennyiséget :shock: :shock:) .. ma meg még nem :( :( :( Hogy tudnám kicsit felturbózni ezt a kaki kérdést? :)
Nekünk kifakadt a bcg egyik éjjel (fel sem ébredt rá, észre sem vettük) .. és reggelre már viszonylag szép volt :) most meg már csodaszép ahhoz képest :)

Jardina - Nálam ezzel a tartsd bent a levegőt és mondogass hókusz-pókuszokat dumával erősen kivernéd a biztosítékot :lol: :lol: de lehet Kiscicának segít :D :D ..

Kiscica - Mi a helyzet?? Drukkolok nagyon :) Biztos minden rendben lesz, és meg tudjátok beszélni a dolgokat pároddal! :)

Kép
szösszenet
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 19:04-kor.
Vendég
 


Celesztina, a nagy korkülönbség csak abból a szempontból nem jó, hogy sosem fognak tudni igazán együtt játszani! Biztos vagyok benne, hogy Szandi élvezni fogja fél 1 év múlva, ha már lehet majd a kistörpivel "játszani", tudja "húzni-vonni" magával, stb, de ez nem fog sokáig tartani, hisz addigra Ő már 7 éves lesz, és minél jobban telik az idő, annál kevésbé fogják Szandit lekötni a babás dolgok, bár az is tuti, hogy mindig anyáskodó lesz felette, mert amióta járni beszélni tud, mindenki felett anyáskodik :)
ennek is, annak is megvan az előnye-hátránya azt hiszem :)
Mi nem tartjuk a apák napját... nekem az olyan mű :roll:

Jaj, olyan boldog vagyok, visszakaptam a szőke csíkjaimat, végre eljutottam fodrászhoz tavaly szeptember :!: :shock: óta :)
Még nem a végleges formája azért, de már 100milliószor jobb, mint eddig :) Hurrá :lol: :lol:

Lolka, ari a kisfiad :)

Kiscica, én is gondoltam Rád még a fodrásznál is, remélem sikerült higgadtan megbeszélnetek a dolgokat! Drukkolok Nektek!

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetb]Jardina - Nálam ezzel a tartsd bent a levegőt és mondogass hókusz-pókuszokat dumával erősen kivernéd a biztosítékot :lol: :lol: de lehet Kiscicának segít :D :D ..

Asszem nálam is :oops: :oops: :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Bambi, a P2 az jó eredmény! Nekem is mindig annyi, és én úgy tudom, az teljesen normális keneteredmény!
Még a P3 sem utal automatikusan rákra, tudomásom szerint!
Vagy rosszul értelmeztem, hogy ezt a rossz kategoriába soroltad? :oops:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Bambi,
megpróbálok kicsit sűrűbben jönni, de most olyan szép idő van, hogy nem szívesen ülök a gép elött.
Szerintem jóképű C. Ronaldo. A játéka nekem sem tetszik, de attól még szerintem jó pasi. Fogadjunk, te a Svédeknek szurkolsz. :roll:
Hát ha kb. két hónapon belül nem tudom rávenni apát és összehozni a tesót, akkor biztos nem én leszek a következő. :roll: :roll:

Lolka,
látom Marcit a sörösdobozok jobban lekötik, mint a felakasztott játékok. Ilyen egyszerű örömet okozni ezeknek a kis lurkóknak.

Szöszke,
az olvastam valahol + a doki is mondta, hogy olyan két-három hónapos korukra csökken a kakik száma. Úgyhogy szerintem ne izgulj emiatt. Lilinek is mostanában kétnaponta van irdatlan mennyiség, de mivel nem szenved emiatt így nem igazán foglalkozom vele.

Kép
emi29
 
 


Emi - És 2 napig semmi nincs neki?? És akkor jön egy nagy bumm? :D
Mert Alíz tegnap este 8-kor kakilt .. és azóta nem :( élek, hogy fáj a pocakja .. bár nem hasfájósan nyöszög, hanem úgy, hogy "vegyetek fel" :D :D
Ha ez tényleg így van, akkor nem aggódom szét az agyam ma ..majd csak holnap :lol:

Kép
szösszenet
 
 


szössz ezt nekem is mondta a dokinő, hogy ilyen kor körül változik az emésztésük és ritkábbak a kakik meg más "állagúak".

valaki kérdezte zuglóban keresünk lakást. valószínű panel fog beleférni, de én abszolút nem vagyok panelellenes. Mindenesetre az újépítésű kizárt.

Pump, jaj ne haragudj, nem rád céloztam :oops: De tényleg minden barátnőmtől bodyt kaptunk, annyi van hogy nem fér el a szekrénykéjében. :D Ráadásul a hoszzú ujjú 56osokat nem is tudtam ráadni, szóval van egy csomó zsírúj. (De a tiéd volt rajta párszor ;))

Kép Kép
szõlõ
 
 


Emi!
Nem akarok beleszólni a babaprojektbe (én is visszacsinálnám az egészet 9 hónappal vagy állandóan várandós akarnék lenni, mert olyan jó érzés volt), de császár után érdemes kihagyni legalább 1 évet a hegek miatt.

Korkülönbség: nálunk nagyon jól bejött ez a 3-3-3-3,5 év.

Tali: nekem az Ikea a távolság miatt nem jó sajna.
De nagyon erősen gondolkozom azon, hogy nyár vége fele tarthatnánk esetleg nálam egy kerti baba-partyt. Hatalmas kert, homokozó, csúszda, hinták stb. Akkor már azért a babók is nagyobbak, és könnyen megközelíthető vagyok én is.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Kaksi:

Liza sem kakilt ma, csak 1x egy kicsit, de én ezt a kevesebb tejcinek tudom be...

Szöszke, Nekem mindkét nagyomat megfogta a tápszer (a HA-s) állandóan lázmérőzni kellett :(

Tejci: Jó hogy panaszkodtam ,estére már 90-et evett, és hízott is tegnap óta 7 dkg-ot :) Szóval befogtam :) Remélhetőleg tényleg csak átmeneti hullámvölgy volt...

Foci: Rühellem, néha néztem a vb-eb-t de most azt se tudom mikor van meccs :) Annyira nem érdekel, hogy csak na :) Mondjuk a tv-nk csa kakkor van bekapcsolva, ha filmet nézünk :)

Forma1, na az jöhet :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Mi idáig az ismerősöktől kb 30 pár 0-6 hós zoknit kaptunk. Minden napra egy, és elég havonta egyszer mosnom őket. :D

Én a légzésfigyelőt kivettem a kiságyból, és visszaadtam a barátnőmnek, mivel hamarosan úgyis új gazdácskát kell szolgálnia. Bár ajánlotta nekünk a doktornő a kórházban, de Bius állandóan lekúszik róla, még ha hason is alszik. Általában csak a lábafeje van az érzékelőn. Hát persze, hogy mindig riasztott. Ráadásul bekapcsoláskor is sípolt 3 hangosat, nehogymár ne eszméljen fel rá a pici.

A P2 rákszűrés eredmény a legjobb eredmény.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Nálunk ma minden második szopinál volt egy kiadós pelus. Mondjuk meg is látszik a súlyon. Múlt héten csak 6 dkg-ot híztunk, most pedig a 4 nap alatt 11 dkg-ot.

Holnap van az utolsó suli és óvi napunk. Felikém pedig holnap lesz utoljára óvodás. :)

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Pumpi! Én megértelek téged az érzéseiddel. Én is sokat agyaltam szüléig rajta, hogy ha császár lesz, akkor elköti a doki. De így hogy simán szültem már nagyon elgondolkodtam rajta és egyenlőre nagyon elvetettem a dolgot. Téjé Juditnak ki is fejtettem, hogy mit mondott a dokim, mikor a fogamzásgátlásról beszéltünk. Látta rajtam, hogy nagyon bennem van a szülés eélménye még mindig, így én most gyógyszert szedek, és 3 hónap múlva ill. a szopi végén újból felhozzuk a témát. De nekem ugyebár most egy álomszülésem volt, de pedig szegény sokat szenvedtél.
Ajánlom neked, hogy ha van időd, akkor olvass bele itt a várandósság topicon belül a 4. gyermeket várom rovatba, ott sokan leírják a véleményüket. Van mind a két esetből példa is.
Én mára befejeztem, most kicsit sok lettem. Jó éjt.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Szőlő!

Látom panelt kerestek. Miért pont Zugló?

Én nagyon merem ajánlani ezt a lakótelepet, ahol mi lakunk. HAtalmas zöld területek, jó levegő, tó, liget, uszoda (meg persze ovi,bölcsi, rendelő, 12 bolt) 10 percen belül, a metró szintén 5-10 perc.
MOst fogják bekamerázni atelepet, így a közbiztonság is jobb lesz (eddig se volt okom mondjuk panaszra...)

Szóval nagyon melegen ajánlom :) Úgy tudom Zugló drágább is.

Dobok fel egy képet a tóról, ami itt van mellettünk :)

Meg egyet a nagyjátszóról itt a sportligetben :)

Kép

Kép

És mekkorát szeretnétek venni? Jöhet priviben is, ha válaszolsz :) Persze nem muszáj :):):):)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


[quote="szőlő"]
írta:
szőlőPump, jaj ne haragudj, nem rád céloztam :oops: De tényleg minden barátnőmtől bodyt kaptunk, annyi van hogy nem fér el a szekrénykéjében. :D Ráadásul a hoszzú ujjú 56osokat nem is tudtam ráadni, szóval van egy csomó zsírúj. (De a tiéd volt rajta párszor ;))


Akkor a "pont-pont vesszőcske" is pont kicsi lett? :(

ercsi_3
 
 


Kiscica, remélem, sikerült megbeszélni a gondokat!

Ha már mindenki elárulta a kedvenceket... Nálam Cannavaro a nyerő, de Del Piero-val is beérem... :wink: és igen, az olaszoknak drukkolok(nem mintha most megérdemelnék... :? )

Szössz, tök jót mosolyogtam a 20:47-es bejegyzéseden :D

Zsuzsófi: én úúúgy kipróbálnám azt a csúszdát... :roll: :oops: :lol: Na igen, én még nem igazán nőttem fel... :lol: 8)

ercsi_3
 
 



Ercsi, mi ki is próbáltuk párszor, mert Bencét ne mengedtük le egyedül, mikor ideköltöztünk, hisz még csak 3 éves volt :) Mostmár egyedül megy, viszont most KAtának kell segíteni :) Igaz inkább apája szokott csúszdázni, de naggyon jó :)

Szöszke, egyetértek biztosítékilag :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 19:05-kor.
Vendég
 


Pumpi, igazad van abban, hogy a kicsi korkülönbség abból a szempontból jobb, hogy tudnak együtt játszani, ezért is írtam, hogy a mienk nem túl szerencsés, de sajna így alakultak nálunk a dolgok... előbb szerettük volna, de mindig volt valami, ami miatt azt mondtuk, még várnunk kell!
Viszont szerintem sokat számít az is, egyneműek-e vagy sem a tesók a nagyobb különbségnél... ahogy én Szandit ismerem, anyáskodó lesz, és amióta az eszét tudja, eszméletlen segítőkész, lesi miben lehet "örömömre", úgyhogy én nem félek attól, hogy ne segítene, vagy hogy elhanyagolná a kistesót!
Jó, biztos lesz mikor már nem fogja annyira izgatni a téma, de akkora már kistörpi is nagyobb lesz :)
De hát majd meglátjuk, adja majd magát minden, és utólag leszek igazán okos :)
Remélem ha lesz 3., akkor sikrült 2-3 éven belül megvalósítani a "projektet" :)

Zsu, nagyon jól néz ki a park :)

Kaksi, nálunk 2 napja napi 3-4-5 kaki van, jó kiadósak (eddig nem nagyon volt ilyen, csak az első napokban, fogta Őt a tápszer, meg a doki szerint az is, hogy kétféle dolgot kap, tej-tápszer), viszont 2 napja nemhízott egy dekát sem, pedig eddig mindig nagyon szépen gyarapodott... gondolom majd beindul azért újra, csak most ürült :D

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szőlő - Köszi a kaki-infot (ez milyen viccesen hangzik :lol:) :)
Mi is panelosok vagyunk ... ráadásul 70nm, így vannak számlák .. de téglában ezen a környéken nem tudtuk volna megfizetni a lakásokat ... na meg a gázszámla sem kevés .. :D
Tényleg, ragaszkodtok zuglóhoz? Jöhetnétek ide hozzánk is :)
Ha jöttök Mazsival, ismerkedhetnétek a környékkel .. ráadásul Jani munkahelyéhez is közel van .. ill. a nyárilakotokhoz is :P :D
(nah, milyen a marketing-dumám? meggyőzzelek? :D :D)

Zsuzsó
- Én is gondolkodtam, hogy hátha a tápszer kavart be .. de tegnap 6 evésből 2-szer tápszerezett, ma meg csak 1-szer .. Szóval nem biztos, hogy annak köszönhető. Lehet tényleg csak változó korba léptünk :) Majd kiderül.

Ercsi
- Az illetékes lehet nem fog így mosolyogni rajta :)
Mikor hozol Lillusról képeket??

Ad valaki a babának édeskömény teát? (talán Emi??) Mi a vélemény? Nem iszonyatos rossz az íze?

Kép
szösszenet
 
 


Zsuzsó - Tényleg király ez a játszótér .. :D A mi házunk előtt most fejezték be a játszóteret .. holnap lefotózom nektek az erkélyről :)
A tóval viszont nem tudok versenybe szállni .. viszont van Lágymányosi öblünk, amiről többször linkeltem :P


Nici - Az is foghatja, ha kétféle dolgot kap? Miért, mit mondott a doki? Nem lesz baja ettől a vegyes táplálástól? Nem akarom, hogy fájjon a pocója :(

Tesó téma:

Köztem és Hugim között 5 év van. Párom és tesója között meg 4, és nagyon jó tesók ők is - mi is :)
Mi úgy tervezzük, hogy 2-4 év legyen a második baba (Marcell :lol: :P) és Alíz között .. majd kiderül, a Sors hogy tervezi .. mert én a fogamzásgátlás legősibb módját fogom alkalmazni :lol:

Emi - Bevállalós vagy .. én még el semtudom képzelni a 2. babát .. meg még a császár utáni másnap is élénken él bennem .. várom, hogy megszépítse az emléket az agyam :D

Kép
szösszenet
 
 


Szöszke, a metróval tudsz versenyezni? :):):):):):) Nem azért írtam ám, csak mert Zuglónál olcsóbb ez a lakótelep jóval :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


[quote="zsuzsófi"]S írta:zsuzsófizöszke, a metróval tudsz versenyezni? :):):):):):) Nem azért írtam ám, csak mert Zuglónál olcsóbb ez a lakótelep jóval :)

Gondolhatod, hogy én is csak vicceskedem :D :D
Amúgy tudok .. itt épül a 4-es metró .. :D 2050-re el is készül .. unokáink (akik akkor lehet már a levegőben közlekednek) majd használhatják :lol:

Kép
szösszenet
 
 


[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenetGondolhatod, hogy én is csak vicceskedem :D :D
Amúgy tudok .. itt épül a 4-es metró .. :D 2050-re el is készül .. unokáink (akik akkor lehet már a levegőben közlekednek) majd használhatják :lol:


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Hali!

Csak most volt időm visszaolvasni és reagálni egy-két dologra. De már hulla fáradt vagyok

Vesetágulat, pajzsmirigy
Kezdjük az elején! Mivel nekem pajzsmirigy alulműködésem van, ezért a 6 hetes kontrollnál rákérdeztem a dokitól, hogy nála is nézték-e mikor megszületett. Ő persze rögtön a csecsemősökhöz irányított, ahol felvilágosítottak, hogy azt minden újszülöttnél nézik. De megmondja őszintén a dokinő, hogy az nem valós értéket mutat, mivel olyankor még az anyai hormonok vannak a picikben, ezért felajánlotta, hogy vigyem be Lizát és leveszi tőle a vért viszgálatra. Nagyon rendes volt tőle. Meg is lett az eredmény: TSH:2,09, T4: 1,21 Na ezekre azt mondták, hogy valami nem stimmel, el kéne menni a leletért és elvinni a háziorvoshoz megmutatni. Még nem jutottunk el érte.
Mi 05.26-án voltunk koponya-hasi-csípő UH-n. Azt mondták, hogy a bal vesében van egy pici tágulat, amit majd 18 hetesen újra megnéznek. A házidoki azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni, mert még a határon belül vagyunk, úgyhogy nincs gond, kinövi.

Babaúszás
Megkérdeztem a dokinőt, hogy mikortól lehet babaúszásra vinni a picit, azt mondta, hogy a 3 hónapos oltás után. Jajjj, már nagyon várjuk! Izgulunk is mi szülők, mert ott ugye lenyomják a vízalá meg ilyenek, de most nagyon élvezi Lizi a fürdést és a pancsolást. Már pocakos koromban elhatároztam, hogy el szeretném vinni babaúszásra. Ez erősíti az immunrendszerét és az izomzatát is.

Fejtartás
Nem tudom ki írta, hogy a babája az egyik irányba fordítja a fejét a legtöbbször. Na, Lujzi is a bal oldalára fordítja a fejét amikor csak teheti. Erre azt mondta a védőnő és a dokinő is, hogy valószínűleg a méhembe is arra fordította a fejecskéjét, de mostmár oda kell rá figyelni, és amikor csak lehet átfordítani a fejét, nehogy kötött legyen a nyaka! Még nincs nagy gáz vele, mert hajlandó azért a másik oldalra is fordítani a buksiját, csak oda kell rá figyelni és néha forgatni kell neki.

Alvás
Haladás, mert ezen a héten napközben Liza csak hason aludt, amit eddig ugye nem tudott elviszelni, mert kb 2 perc után hiszti volt. Viszont éjjel velem alszik a nagyágyban. Egyszerűen nem hallom meg a sírását a másik szobából (néha még azt sem veszem észre, hogy fennt van, pedig mellettem fekszik és apa mondja, hogy már kb fél órája ébren van) Szóval, Laci úgy dolgozik, hogy egyik héten hétfő-szerda-pénteken nincs itthon du 4-től másnap du 1-ig, másik héten kedd-csütörtökön. Most pedig kilépett az egyik kollégája és őt kell pótolni, úgyhogy egész héten nincs itthon, csak szombat-vasárnap, illetve minden nap du1-4 között hazajön aludni. Így én tök egyedül vagyok a Lizával.

Házimunka
Mivel ilyen sokat vagyunk kettesben kisasszonykával ezért csak nagyon lassan jutok egyről a kettőre. Mikor alszik akkor szoktam csinálgatni ezt-azt. Szépen lassan.

Beszélgetés és szex
Mi szerencsére mindent meg tudunk beszélni, igyekszem odafigyelni rá. Nos a szülés után a 6 hetes kontrollig hallani sem akartam a szex-ről. Féltem tőle, hogy milyen lesz. Hát, nem ugyanolyan. De bízom benne, hogy még változni (javulni) fog.

Anyós
Én a szülés óta kifejezetten útálom az anyósomat. Olyan hülyeségeket tud mondani és a picivel is olyan nagyon bénán bánik, pedig a Laci húgánál van egy 7 éves és egy 8 hónapos kislány, akikkel úgymond gyakorolhatott már. Egyszerűen a pelenkát se tudja a gyerekre rendesen ráadni, mindig kifolyik utána minden belőle. Én adtam Lizinek cumit, és ő ezt használja is unaloműzőnek és saját maga megnyugtatására elalváshoz. Erre az anyós folyamatosan kitépi a gyerek szájából, hogy beszélgessen neki a pici és a cumi ebben akadályozza. Aztán nagyokat néz, hogy miért kezd el sírni. A másik amivel Liza 3 hetes korában kiakasztott, hogy idehozta a 7 éves másik gyereket tök betegen. Azt hittem a guta megüt. Azóta is folyamatosan betegek mindannyian és hiába mondom neki én is és a Laci is, hogy ne jöjjenek, csakazértis!! 5 hetesen elvittük hozzájuk Lizit és kint voltunk a kertben. Szépen kértük, hogy kösse meg a kutyát (kuvasz), mert egyfolytában a babakocsit lesi, de nem volt hajlandó, végül a Laci elkapta szegény dögöt és megláncolta. Ennek a nőnek nincs ki az összes kereke. Ráadásul nőből van és volt neki is pici babája, nincs tisztába vele, hogy milyen gyenge a picik ellenállóképessége?

Tali
A jelenlegi állás szerint nem tudom 100%-ra ígérni magunkat sajnos. Hét elején (pláne ha a helyszín is fix lesz már) tutira megmondom.

Jesszum, már ennyi az idő???? Na megyek aludni!

Teszek én is hordozós képet

2 hetesen
Kép

9 hetesen
Kép

Ezek pedig ma (ill már tegnap) esti pucérkodósak
Kép

Kép

Eve

KépKép
eve@liza
 
 


:) Én is nagyxon röhögtem a bejegyzésen Szössz:) és egyetértek. Én megcsapnám lapáttal, ha valaki ilyet ajánlgatna nekem. Te finomabb voltál.

Emi, igen, Marci pont leszraja azokat a lógós izéket. Azért vettem neki, hogy szegény ne ilyen ingerszegény környezetben éljen, de mikor beteszem a hordozóba vagy elalszik vagy oldalra néz:)

Szőlő, én kérdeztem és örülök, hogy oda jöttök. szuper Zugló. Nekünk ott újul most a lakásunk. Én imádom. Mi nagyon jól kifogtunk egy téglát. Igaz kisebb, mint a 66nm"es panelunk, mert ez csak 56nm2, de van egy nagy közös kert és mivel a házban sok a gyerek, így csináltak maguknak egy játszóteret. Mindjárt keresek képet:) Szóval jöhettek majd Mazsival és Marjan is Dáviddal a játszóterünkre

ajjaj ordít Marci....

lolka_zs
 
 


kert:

Kép Kép Kép


és az egyiken még pocakosan...elkapott a nosztalgia akép láttán

lolka_zs
 
 


Szösszenet!

Nekem kaki ügyre azt mondta a védőnő, hogy minden etetés előtt itassak vele kamilla teát. amennyit a baba akar inni igyon. na jó 20-30 ml-nél többet ne. Bogi iszik pár kortyot és kész.
Mert hát nekünk se volt kaki és Bogi nem viselte túl jól...háromszor kellett lázmérőzni is. De most már minden oké. Van napi két három kakink.

Szex: nekem ugyanolyan jó mint eddig. Az első sem fájt szülés után és nem volt rosszabb a minősége sem...sőt..
Ja a hat hetes kontrollon még nem voltam, mert hat hét után megjött a mensim. talán jövő hétre elmúlik. de szerintem már a hétvégén.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Nici - Az is foghatja, ha kétféle dolgot kap? Miért, mit mondott a doki? Nem lesz baja ettől a vegyes táplálástól? Nem akarom, hogy fájjon a pocója :([/color]


Baja semmiképpen sem lesz, nekem is azt mondta a doki is és a védőnő is, hogy az utolsó cseppig adjam neki az anyatejet, amíg csak van! Nálunk nem pocifájós Barbi, inkább csak sokat pukizik, meg néha jobban, néha kevésbé megfogja, de hiszti nincs belőle szerencsére! És kicsit szilárdabb a széklete... Most 2 napja azonban olyan híg (mint az anyatejes), és olyan sok mennyiség jött ki neki, hogy csak néztem :) rengeteg 100%-os narancslevet iszom (olvastam valahol, hogy az is jó tejserkentő), hogy lehet attól van? :roll: Hát nem vágom, de mondjuk nem zavar, örülök, hogy jókat kakil a lelkem :) (viszont tényleg nem hízott hétfő óta csak 1 azaz egy :) dekát :roll:
Szóval szerintem nyugodtan etesd úgy ahogy eddig, megszokja pikk-pakk Alíz szervezete is, csak gondolom kell pár nap!
(ja és azt nem fejtette ki a doki miért fog a kétféle kaja, csak említette, hogy az is lehet az ok)

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Mi úgy tervezzük, hogy 2-4 év legyen a második baba (Marcell :lol: :P) és Alíz között .. majd kiderül, a Sors hogy tervezi .. mert én a fogamzásgátlás legősibb módját fogom alkalmazni :lol:[/color]

A fogamzásgátlással én is így állok uszkve 8 éve :)
Nekem volt egy abortuszom még 19 évesen, mikor is gyógyszer (tri-regol, ami igen erős) mellett lettem terhes, beleestem az 1%-ba :(
Az orvos is azt ajánlotta, hogy fiatal vagyok, van még időm, és mi is úgy gondoltuk, hogy még nincs itt az ideje, ráadásul sokan ijesztgettek, hogy erős hormongyógyszer mellett lehetnek mellékhatások (beteg baba, stb...), így sajnos így döntöttünk...
Mondanom sem kell, hogy rettenetes érzés volt, végig bőgtem, a műtőből majdnem kitoltak, mert nem merték elkezdeni, mivel annyira sírtam, hogy féltek visszacsurog a könnyem, és megfulladok tőle (ugyan nem altatnak, de olyan erős a nyugtató, hogy alszik tőle az ember 10-15 percig, én sem tudtam magamról egyáltalán, nem hallottam/érzékeltem semmit)!
Nos, én innentől nem védekeztem külső dolgokkal, mert elvesztettem a bizalmam mindenben, okosan, "elővigyázatosan", már amennyire ez megoldható :D csináltuk a dolgokat :)
És nem is lett gond, akkor estem teherbe, mikor elterveztük, hogy na akkor most, és a műtét után másfél évvel az első próbálkozásra összejött Szandi :) Sőt, ikerterhesség volt, még a 12 heti UH-n megvoltak mindketten, bár mondta a szonográfus, hogy nem biztos, hogy megmarad, mert sokkal kisebb volt, mint Szandi, és sajnos így is lett, mert a 16 hetesen már nem volt ott :(
És azóta sem védekeztünk másképp, és 5 évig amíg nem terveztük, nem is lettem terhes, csak mikor elhatároztuk, hogy na most...
Kicsit be is rezeltem, hogy mi lesz, ha most is esetleg ikerterhességem lesz... nem tudom hogy fértünk volna el :) No ha meg így lett volna, tuti a fellegekben jártam volna :oops:


Panellakás... mi is 10 emeletesben lakunk, 56 nm-es, szeretem mondjuk, de ha tehetném elköltöztnék, viszont mi úgy tervezzük, ha innen megyünk, csak kertesbe, nagyobba nem vágyunk!
Mikor Szandival terhes lettem építkeztünk pont, és sajna bele is fulladtunk, viszont a telek még mindig megvan Diósdon, és ha minden jól megy, összejönnek a dolgok, apósomék rábólintanak (mivel az övék, csak nekünk adták, de mikor jött Szandi, és tudtuk nem fog menni, visszaadtuk, és beköltöztünk ide), akkor szeretnénk rövid időn belül lépni a dolgok érdekében, és befejezni az építkezést, kiköltözni... remélem sikerül, minél hamarabb!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Lolka - Szuper a játszóteretek :) Még mindig ennyire sírós MArci, vagy már alakultok?

Mary - Köszi. Kamilla teát, még nem hallottam senkitől .. azt hiszem kikérem a dokim véleményét .. :roll: :roll:

Lehet a gyümölcslevek segítenek, mert Bambi barackról írt, Nici narancsléról ... nah .. elkezdek gyümilevezni :D

Evelin - Nagyon cuki a kis Liza!!! Hova tervezed vinni babaúszásra? Csak mert mi is szeretnénk vinni Alízt :) gondolom a környéken kerestek valamit .. mehetnénk együtt :)
Meg csatlakozhatnak még a környékről :) (Kiscica? :))
Nagyjából egy időben lesznek 3 hónaposak a babák :)

Nici - Én megmondom őszintén, sosem védekeztem .. mindig tartottam ezektől a mű dolgoktól. És már több ilyen esetet hallottam, ami a tied :( és úgy érzem, több is ez, mint az a minimális százalék. Nekünk is bevált .. Alízt elterveztük, abbahagytuk a "magunkfajta védekezést" és azonnal összejött :)
A 2. babával is így tervezzük :D :D

Panellakás - Én imádom a lakásunkat :) Nagyon örülök, hogy rátaláltunk .. mert tökéletes nekünk jelenleg. Persze mi is nézegetjük a Bp. környéki házakat, ami nincs tőlünk messze .. de egyelőre elérhetetlen .. (viszont hétvégén nyerünk a lottón :D és elérhető lesz :lol:)

Alíz ma is 8-ig aludt .. úgy tűnik, erre beálltunk.
10-11 körül alszik el .. ráadásul már teljesen önállóan, mert eddig csak én nem voltam hajlandó ringatni evés után (mert már rég fáj a derekam tőle :() .. de most már Apukája is érzi a súlyát :D
Mondjuk a nappali nevelésemnek köszönhetően (Alíz napközben csak önállóan alszik el) simán elaludt .. Apja meg is lepődött, én meg majd szét durrantam a büszkeségtől :D Én lányom :D

Kép
szösszenet
 
 


Szösszenet!

szivesen a kamilla teát. Azért persze jobb ha megkérdezed a dokidtól. NEkem a dokim és a védőnőm is ezt mondta. És hát bevált aminek nagyon örülök, mert nagyon szenvedett Bogi, hogy nem jött neki ki a kaki... :(


Ja ma mi is háromnegyed hétig aludtunk. Bogi 10 kor kb minden nap elalszik és 6-7 ig alszik reggel!!! :D :D :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Én csak a szoptatások ideje alatt szedtem fogamzásgátlót, utána nálunk is a régi ősi módszer volt a legjobb, nem akartam és akarom teletömni magam mindenféle hormonnal. Tudom, hogy mondják, hogy ezek már nem olyanok, de mégis... ki tudja milyen hatást fejt ki mondjuk 10 év múlva. Nálunk azért kell most majd komolyabban elgondolkozni, mert Bius nem volt már tervezve, és ős nem is azon a bizonyos időszakban fogant. Ilyen szempontból én a kivételek közé esek, hogy lehet teherbe esni más napokon is (talán a csillagok pont úgy álltak :D ). Azokat a bizonyos napokat mindig kihagytuk és én mindig éreztem is, hogy mikor vannak azok a napok.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Szössz, baracklevet is iszogatom, a kaki miatt, de azt kevesebbet, mert az tiszta cukor :) (és abból csak 50%-os van :()

Babaúszásra javaslom a Rubin hotelt itt a Budaörsi útnál, ugyan mi nem voltunk Szandival régen, nagyon szerettünk volna, de pont 3 hónapos volt, mikor sajnos megbetegedtünk mind a ketten, nátha, torok, stb... (én szedtem össze valahonnan, Ő meg a tejen keresztül elkapta), és így elhúzódott, utána meg valahogy elmaradt :( Viszont én akkor utánajártam nagyon, és akkor (6 éve) azt dícsérték a legjobban! Itt a honlapcím, a kapcsolatnál láthatóak a címek :) http://www.babauszas.hu

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Ja és itt speciálisan kialakított, csak a babás családoknak fenntartott uszoda van! Érdemes szerintem meglesni! :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szössz: Nagyon édi a kis Aliz! Tuti az a szerkó rajta! Amúgy mi is szopizunk, de néha nekem is pótolnom kell!

Szex: Nekem is más belül! (Bevallom már 3 hetesen megvolt az első együttlét és azóta szinte mindennap. Remélem ebből nem lesz baj, de nem birtuk tovább) Kissé tágabbnak érzem, nem villanyoz fel annyira! Már bocsánat a részletezésért!

Emi: Nagyon szép a kis Lili! Jó fejek a haverjával! Egyébként én se értem, hogy mért a párodnak a kéne otthon maradni? Vagy nem akarsz annyit kiesni a melóból?

Pumpóka: Sajnálom a plasztikázást!!

Gumimaci: Szerintem ne félj, nem lesz olyan rossz, mint amilyenre gondolsz.

Szőlő: Én is sajnálom, hogy ilyen megbizhatatlan az a nő! De ne add fel!

Nici: Nagyon szépek a gyerkőcök! A nagylányod valami tünemény!

Kiscica:
Nem semmi az anyósod! Sajnálom hogy ilyen, de jogosan kaptad fel a vizet. Én is biztos megmondtam volna! Nehogymár beleszóljanak, hogy mit csináljak a gyerekkel! Engem még az is idegesit, hogyha vendégek jönnek és netalán sir a gyerek, akkor már egyből azt mondják, hogy biztos éhes.
Hiába mondom, hogy fél órája evett! Meg se hallják!!


Nekünk tegnap nagyon rossz napunk volt! Alig aludt és ráadásul másfél óránként kért enni. Éjszaka is fel kel 3 óránként! Nyugtassatok meg, hogy lesz olyan is, amikor végigaludja az éjszakát, mert már nagyon kezdek elfáradni.
Pl a mostani éjszaka:
22 óra Evés
0:40 ébredés, evés
4:40 ébredés, evés
7 óra ébredés
8:30 evés (de csak azért ekkor, mert tornáztattam és játszottam vele, igy húztam az időt)
Azóta van egy kis nyugtom..

Majd folyt. Köv. Fel kelt a picim.

Edina


Kép
medina83
 
 


Sziasztok!

Na, megjártuk tegnap a gyerekorvost oltásért, és az ortopédiát csipőszűrés miatt. Minden rendben volt, sirdogált szegénykém, de hamar abbahagyta. Utána pedig egy nagyot aludt, a csípőjének vizsgálódására kelt fel. Szerencsére teljesen negatív lett!
Hétfőn koponya+hasi UH a madarász u-i gy.kórházban (Bambi, azt hiszem te ajánlottad, 5000,-Ft szerintem nagyon jó árban van) remélem nem lesz semmi eltérés...

Szössz, Bálint pont akkor alszik vissza, mikor ti keltek..5.30 körül szokott kelni, aztán rögtön eszik és utána alszik. Viszont Bálint is magától alszik el! Olyan drága, a kis tenyerét (pontosabban szétnyitott hosszú ujjait) rá teszi az arcocskájára, középre és hamarosan már alszik is..Néha rásegítek egy kis simogatással a fejecskéjén, azt nagyon szereti. :)

Panel: Mi is abban lakunk, az 1.emeleten, 68 m2-en (+2 m2 erkély). Nagyon szeretjük magát a lakást, nagyon jó az elrendezése, viszont a környék lehetne sokkal jobb is..Én nem tudok ilyen szép képeket mutatni a környezetről. :cry:

Tea: mi a kezdeti időszakban, Bálint hasfájására kapott édeskömény+ánizs teakeveréket, szerette..Most semmit nem kap anyatejen kívül.

Babaúszás: Jó lenne, csak elég körülményes nem? Plusz félek, hogy összeszedne mindent. Tudom kicsit görcsös vagyok..

Széklet: Nálunk inkább a hasmenés jellemző, napona legalább 4-5-ször. Ráadásul már szopi alatt termel (ennek hallható hangja is van)

Emi, örülök én is, hogy írtál, már hiányoztál!

Bambi, a 2 kis fogát alul még mindig látom, de állítólag még hosszabb idő lesz, mire áttöri az ínyt. Viszont annyira kivehető :
Ti hogy álltok vele?

Kiscica, remélem jól vagy/vagytok! Majd írj, hogy mi volt este! Remélem rendeződtek a dolgok!

Kép
tim27
 
 


Sziasztok!

Én ide fogok menni Dádival: http://www.babauszi.hu/
Több ismerősöm hosszas keresgetés és próba után erre esküszik, és voltam is már órán barátnőm ikreivel, amikor ő nem tudott vízbe menni. Fantasztikus dolog!!!Már nagyon várom, hogy mehessünk.


Zuglóra szavazok én is lakás szempontból, de majd úgyis beleszerettek egybe.

A Forever Livingbe léptem be Aloe Verázni.

Lehet, hogy jövőhéten megnézném a Lágymányosi öblöt, főleg, ha vár Dávidra egy jó csajszi (Alíz:)

Kép
marjan78
 
 


Péntek 13 van

Kép
marjan78
 
 


Most hívtam fel a dokinkat .. ugyanazt mondta, mint sokaknak :D
Hogy 2-3 hónapos koruk körül van egy ilyen változás. Ez azt jelenti, hogy az emésztésük rendesen működik. Az anyatej nagyrésze felszívódik, és csak pisi lesz belőle .. egyre kevesebb a salak, amiből széklet lesz. Szóval azt mondta, örüljek... Ja, és 5 :shock: :shock: nap a kritikus, amikor be kell vinni a dokihoz beöntésre ..
Ő a 3. inkább 4. napra szokott ajánlani glicerines kúpot vagy teát .. addig azt mondta, ne bolygassam ..
Hát .. ez még csak a 2. nap .. tehát hagyom :)

Timi
- Alíz is imádja ha a fejét simogatom :) Azzal én is szoktam neki segíteni .. :) az ilyen kényeztetés azért jó, mert ezt akkor is tudom neki nyújtani, ha 20 kg lesz :D a ringatást meg már most sem :D

Kép
szösszenet
 
 


Nici, Marjan - Köszi a babaúszás linkeket :)

Kép
szösszenet
 
 


Medina - Megnyugtatlak :) lesz olyan :D :D :D
Attila még jóval fiatalabb, mint a legtöbb baba, aki már átalussza.
Alíz 1 hónapos korában aludt 3-5-ig kb. .. Aztán 6-8 hetesen jött egy krízis tejci és alvás ügyben, akkor még az is előfordult, hogy 10 után 2-kor felkelt éjjel :shock: .. ki is voltam akadva.
Aztán betöltötte a 2. hónapot, és azóta nyugi van .. 10-11-től reggel 7-8-ig nyomja a szunyát .. és utána még 11-ig :D :D

Kép
szösszenet
 
 


Babaúszás:

RUBIN HOTEL - speciálisan kialakított, csak a babás családoknak fenntartott uszoda
Budapest XI. Dayka Gábor u. 3. (bejárat a parkosított kertbõl)
Uszoda méretei: kb 9x4m

Foglakozások idõtartama: 45 perc
létszáma: max. 8-9 fõ
idõpontjai: vasárnap kivételével minden nap

Kezdõ csoportok: minden hónapban az igényeknek megfelelõen
3-4 új kezdõ csoport indul

Havidíjak:
13 800.- / kezdõ
10 500.- / haladó
Tesókedvezmény: 1000.- / gyerek/hó
1 alkalom: 3600.- /gyermek
Pótlás módja: kéthetente vasárnaponként (idopontegyeztetés szükséges)

Egyéb tanfolyamok, specialitások:
vízhezszoktató csoport és úszásoktatás, szoptatós szoba, etetõ sarok etetõ-székkel, mikróval, tea, keksz, halk zene...


Vajon a havidíjban hány foglalkozás van benne?
:roll: :roll:
Azt hiszem felhívom őket ..

Kép
szösszenet
 
 


sziasztok

ma voltunk mérésen.
3540g-al született
3260g-al hoztuk haza
4250g ma:)

vasárnap lesz 1 hónapos.
viszont mérlegelünk hétvégén mert 2napja 2óránként kéri a cicit.fejni meg pár napja nem tudok mert nem jön. most 140et evett.:) mai kép.:)Kép
Vendég
 


Sziasztok Mamik!

Na élek még, és KÖSZÖNÖM NEKTEK A TEGNAPI NAPI TÁMOGATÁST!!!!
NAGYON JÓL ESETT!!

Drága párommal sikerült megbeszélni, bár már ott tartottam, h elkezdtem pakolni, h megyek Maszattal anyumékhoz.

Szemét anyósom egyfolytában velem jön, pedig anyum nagyon kiosztotta.
Párom ezen nagyon felkapta a vizet, mert anyós az ő szemszögéből mesélte el a dolgokat.

Szóval volt minden tegnap, de ami a lényeg, h anyósék kijelentették, h többet nem jönnek hozzánk (velem nem csesztek ki, én örülök, de legalább az unokájukra gondolnának)!!!

Anyum is teljesen kiakadt, ő sem akar jönni, de ő meg párom miatt, szóval szép az élet!
Persze anyumhoz én menni fogok Maszattal, de az tuti, h páromnak nem engedem meg, h egyedül elvigye őt anyósékhoz.

Röviden ennyi!
Sok idegeskedésnek hála, estére is alig volt tejem, de mára egy fokkal jobb már!!!

Most ennyit, visszaolvastam, de tök tompa vagyok és csak a képekre emlékszem!

Babák édesek mint mindig!

Ja, és egy jóhír!
MA jön pocakfotós Anikó hozzánk Maszatképeket csinálni!!!
Már úgy várom!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Szössz
A Rubint-ot néztük mi is, mert a Campona melletti usziban már csak szept-től lehet új babáknak menni. Jó lenne együtt járni :wink:

Eve

KépKép
eve@liza
 
 


TALÁLKOZÓ
Hétvégén megszülöm és összeírom a listát, h ki merre mit mondott.
És akkor kitaláljuk, h merre legyen, bár szerintem többen mondták az Ikeát, de majd meglátjuk!
Az biztos, h aki nagytesót is hozni akar, nekik cikisebb lesz, mert itt halálra fogják magukat unni.

Lehet az lenne a legjobb, h két találkozót tartanánk, egyik itt másik ott, bár akkor meg csomóan nem találkoznak a másikkal. :roll:

NA szóval nem tom hogy legyen!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?