Új privát üzeneted érkezett!

Dentinox gél vagy csepp a jobb? A gélre azt mondták lidocain van benne és gyógyszernek minősül, míg a csepp gyógytermék. Én sem adtam még semmit Boninak...

Jahra
Köszi!!!
Szegény fiad, de legalább elaludt!!!
A pampers-kupon engem érdekelne, hamásnak nem kelll persze...
Az univer logókról nem is tudtam, pedig mostanság a husis kajók univeresek nálunk! mi ez pontosan?

JAJ itt a házban egy nő ordibált hogy segítség, meg jajaj, de nem merek kimenni én bunkó :( Családi vita van, ahogy hallom!!!

Kép
dytt
 
 


Dyt
Isten éltessen!

Jahra
Lackót is Isten éltesse! Apor is 7 hónapos lesz 3 nap múlva. :)
Én is akartam írni, hogy Apor is kitakarózik, de én nem takarom be, felesleges. Amikor meleg van a szobában, akkor napozóban alszik, amikor kicsit meleg a szoba :) akkor csak a rugdalózó, minden nélkül és amikor jó, akkor kap bodyt is.

anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Én gélt vettem, nem is tudtam, hogy cseppben is van.

Apor is iszonyúan fel tud pörögni és akkor mindig sír alvás előtt a fáradságtól.

Mi Pamperst használunk. Nem bírom már pelenkázni Aport. Melyik márka árul bugyipelenkát, ami olyan mint az úszópelenka?

KépKép

KépKép
anika78
 
 

 
 

Bugyipelus a liberonál van úgy tudom...én is fontolgatom a váltást, mert annyira forog közben, hogy elég hosszadalmas a pelusozás..

Én egy ujjatlan rugit adok rá éjjelre és egy hosszúujjú bodyt..amikor meg meleg van csak rövid ujjú body és rovidgatya, zokni nélkül..

De most rólam szakad a víz..tuti melege van ebben a cuccban...a fene egye meg..

Kép
dytt
 
 


Na csak visszajöttem.... Bugyis pelusa a Liberonak van, de lényegesen drágább és szerintem egyáltalán nem egyszerűbb ráadni, ha amúgy is pörög közben. Levételnél csak el kell tépni két oldalt. Nekünk akkor volt amikor a kisdisznó rájött, hogy lehet a sima Liberot letépőzárazni magáról. Mostanra elfelejtette, úgyhogy visszatértünk a sima tépőzárasra.

Dytt, küldd el a címed légyszi priviben és küldöm a kupont. :wink:

Az Univer hűségakció itt érhető el: http://www.bebietel.hu/pages.php?aid=2

Univer szépségverseny ajándékcsomagért:
http://www.bebietel.hu/campaign.php?aid=4

Kép
jahra
 
 


Kép Kép Kép Kép

Kép
dytt
 
 


Lányok..hülye kérdés, de nem bandzsi egy kicsit Bonita??? Vagy csak a fényképezőgépet nézi, ezért tűnik nekem annak??? Férjem azt mondja én rosszul látok...Egyébként csak a fotón veszem észre, amúgy nem..

Kép
dytt
 
 


Fogzásra a Dentinox gélen kívül nekünk nagyon bejött a homeós bogyó! Próbáljátok ki. Csökkenti a viszketést meg a nyugtalanságot. 5 golyót kell feloldani pár csepp anyatejben vagy tápiban vagy sima babavízben, csak lassan olvad el, kell 1o perc hozzá.

Kép
jahra
 
 


Jahra
Köszi! Küldöm!!!

Kép
dytt
 
 


Dyt

Nagyon édes Bonita!

Pelenka
Én valahogy az úszópelenkát könnyebben rá tudom adni azért is gondoltam a bugyipelenkára, de azt nem tudtam, hogy drágább.

Kiütés
Most megint múlnak. 2 hét múlva megyünk Dunaújvárosba, akkor megmutatom a védőnőnek vagy az orvosnak.

Babuci
Megkaptad a privát üzenetem?

Tusi
Úgy kelek föl, hogy a 3. kelésnél már mellette alszom és így nem annyira fárasztó. Hamar visszaalszik szerencsére. Hozzá lehet szokni. :)
Zita nagyon ügyes. Apor még nem ül fel, csak a mászásból dől hátra és akkor ül.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Mi a neve ennek a bogyónak? :)

Én nem látom Bonitát bandzsának, de fényképről nehéz is megállpítani.

Jam azért tudok ennyit írni, mert Apor alszik és még nem ébredt fel egyszer sem, ez haladás, mert ilyenkor már fel szokott 1-szer vagy 2-szer. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Dytt, semmi baja a Hercegnőnek, bár nyilván így nehéz megítélni, de még azért ők picik, a kis szemizmok nem annyira kötöttek, előfordul hogy ha fáradt pl. akkor beesik a kis szeme. De ha viszed tanácsadásra említsd meg a dokinak, hogy megnyugodj. Azoknak a babáknak, akiknek leragasztják az egyik kis szemét banzsítás miatt, azoknak folyamatosan beesik a kis szemük, egyértelmű és feltűnő a bandzsaság, Boninál erről szó sincs szerintem. :wink: Gyönyörő hatalmas szemecskéi vannak :wink:

Kép
jahra
 
 


Chamomilla Vulgaris 15ch a neve a bogyónak. Szerintem érdemes kipróbálni. (mondom én, aki nem hiszek benne, de felül kell vizsgálnom a szkepticizmusomat, mert tényleg jó)

Kép
jahra
 
 


Jaj, akkor jó...(bandzsaság) :D

Lányok most megyek, mert a férjem telefonált, nemsokára hazaér, kicsit rendbeszedem magam, mert el akarom csábítani :oops: Talán mégis még lesz valami szülinapom... :D

Jó és nyugodt éjszakát minden babának és mamának!

A holnapi viszontlátásra!!! :lol:

Kép
dytt
 
 


Hali,

Nem a libero pelus a legolcsóbb/majdnem legolcsóbb? Én eddig, ha néztem a pelus darabárakat, a Liberot láttam legolcsóbbnak…?!?! :shock: :roll: Mi ezt használjuk, bár nekem a többlivel sem volt semmi bajom (pampers, babylove, huggies)!
Amúgy itt a link:
http://www.libero.hu/Pages/Products/Pro ... x?id=33569

Dorka is felkel amúgy éjjelente 1x, max. 2x.
Pl. ma kelt éjjel 1-kor, majd 5-kor. Szopizik és simán visszaalszik, bealszik. Ha nem szoptatom meg, csak próbálom elringatni stb., akkor elkezd sírni és a végén az lesz, hogy meg kell szoptatni…és csak úgy alszik el. Én sem hagyom sírni! Nem tudom miért, én is azt hittem, hogy majd ilyen idősen már átalussza az éjszakát! :? Volt is kb. 4 hónaposan pár hét, amíg este 9-től reggel 5-6-ig aludt, de aztán most már megint kel éjjel… a védőnő szerint éhes (mondjuk tényleg jó sokat eszik éjjel), és majd ha du. is kap már főzeléket, akkor javulni fog a helyzet. De lehet az is, hogy már csak „megszokásból” kel fel.

A hom.bogyóról én is csupa jót hallottam: Chamomilla a neve. De rá is tudsz keresni a googlen. Szerintem majd én is ez haszálom.

Nálunk is bevált a hintőpor az izzadásra, piros pöttyökre (ugye tetőtérben lakunk, 30 fok napközben…, szóval kell!)

Még akartam babakajás receptes linket berakni, bár lehet, ismeritek is. Nekem jól jött, mert nem vagyok nagy szakács…
:oops: :wink:
http://www.babaszoba.hu/services/recipe

üdv

Dylkai

Kép
dylkai
 
 


Sziasztok!

Dytt, szerintem ennyire minden gyerek "bandzsít". Csabi is. Anyukám azt mondta rá, hogy ez majd helyrejön. Szóval ez nem olyan bandzsaság, mint ami felnőtt embereknél esetleg előfordul. Neked pedig boldog születésnapot!

Babás bulik: nekem ezek messze vannak sajna, viszont egy kolléganőm januárban szült, és vele megbeszéltük, hogy vasárnaponként együtt fogunk gyereket sétáltatni. Egyszer már mentünk is együtt sétálni. Neki is fia van. Majd akkor lesz ez igazán jó, ha már nagyobbak a gyerekek, és tudnak együtt játszani. Főleg, hogy lehet, ideköltöznek a XI. kerületbe.

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Hát a Liberot úgy értettem, hogy pl a Tesco-s pelus olcsóbb, és nekünk az is nagyon bevállt, kaptunk pár darabot kipróbálásra és semmi baj nem volt vele. Használtunk is egy csomaggal, de a nemtom melyik ami most aktuális az már kicsi és szorítja a pocakját, a következő méret meg nagy, úgyhogy várok vele, most megint Liberozunk. A Liberonak pedig a bugyis változata drágább mint a tépőzáras, így értettem.

Kép
jahra
 
 


Engem meggyőzött a Libero pelenka, ki fogom próbálni, köszönöm a linket.

A babatalálkozóra megpróbálok én is elmenni. :)

Aport sem lehet visszaringatni, csak a cicin nyugszik meg. Ő viszont nem eszik jól. Ma külön megfigyelem, lehet én veszem el korán tőle?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kép


Kép


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Jó reggelt!

Bonimnak van egy nagy búb a feje tetején, elöl..szerintem éjjel beverte a rácsba..volt már valakinek hasonló?????????

Kép
dytt
 
 


Jahra! Én az összes megmaradt pelenka kupont és a babylove-os popsitörlőt kérem! Coryzalia a becsületes neve annak a homeós bogyónak, amit szedtem allergiára. Nagyon jó, csak kell két három nap, hogy hasson!

Kép
nyafi
 
 


Jó reggelt. Nekünk majd lesz, mert egész éjjel forgo, mászik álmában és folyamatosan hallom ahogy puffog a feje a rácsba. Hiába a rácsvédő, azt leszedi.

Éjjel nem aludtunk, ilyen se volt 5 hónapja.....Ébredt éjfélkor, fél 1 és 1-kor, akkor kihoztam magam mellé, mert apa szolgálatban volt, de képtelenség aludni tőle, annyira "dobálja" magát. Mint egy break táncos. Én meg ugye félig éberen bóbiskoltam, meg fogtam a bokáját, mert ha nekiindul hiába a körbepárnázás, lemászik az ágyról. 6-kor keltünk mint mindíg. Na gondolhatjátok milyen pihent vagyok.

Na megyek főzni. Tegnapelőtt juhtúrós sztrapacskát csináltam, NAGGYON finom kaja, még sose ettem. :D

Kép
jahra
 
 


Nyafi, Babylove-os pelenkakupon maradt, az megy neked, priviben írd meg a címet. Popsitörlős kupon már nincs meg.

Van még Johnson's Baby védőkrém, Johnson's Baby Fürdető, Gabi lanolinos krém v. Gabi babapúder, Babylove melltartóbetét, Gabi bababarát mosópor, ezek vannak, kellenek valakinek?

Kép
jahra
 
 


Szia Jahra!

A mosópor érdekelne engem!!!

Biztos kivannak szegény babák ettől a fránya sz.r időtöl..egyzser ilyen, egyszer olyan, én sem bírom!!!
Tegnap hazaért férjem éjfél előtt, volt ünneplés!!! :wink: most meg várhatjuk mi lesz a következménye, ha értitek :oops:

Kép
dytt
 
 


Nekem is kéne főzni valamit de egyelőre passz hogy mit...
Apor nagyon édes!!! főleg az eslőn!!! :D

Kép
dytt
 
 


ELSŐN..akartam írni..

Kép
dytt
 
 


Dytt, mosópor is ment. Na szép lenne ha jönne a kis következmény :-) Mi hamar akartunk hugicát, de amikor rájöttem, hogy nekem ikreim vannak, csak egy testben, akkor elkezdtem szedni a bogyót. Majd ha oviba megy a kis Shrekem :-)

Kép
jahra
 
 


Nyafi köszi, ezt a homeós bogyót lehet kipróbálom, annak adok még egy esélyt. Hogy kell szedni?

Én tejfölös zöldbablevest főzök, Carbonara spagettivel. Ripsz-ropsz megvan. Meg főzök tejberizst is, eperrel, vagy barackkal imádom .-)

Kép
jahra
 
 


Sziasztok!

Tusimi!

Úgy lehet bírni hogy nincs ébren órákig, én azt nem bírom attól ideges leszek, csak kel eszik és alszik, max 10 perc. És mondjuk Berti éjfél után max 1x kel, előtte meg úgyis ébren vagyok akkor mindegy. Mondjuk én enni csak akkor szoktam neki adni ha előző evéstől eltelt 3 óra legalább, különben csak cumika. 4 hónapos koráig ő is aludt ha emlékeztek, azóta kel csak, tuti a fogától kezdett kelni, csak aztán megszokta vagy nőtt az étvágy anem tudom. Az biztos hogy nem etetném éjjel 5x, mert nagyon megszokják, írtam hogy ismerősünk gyerek e2 évig vagy 10x kelt éjjel szopizni kicsit, csak drasztikusan lehetett leszoktatni. Mondjuk 1 éves korig még talán elmegy, de utána nem szabad hagyni.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Manó
igen ez durva lenne, az a barátnőm 1, 5 óránként kel a babához, de nem éhes, csak sír torkaszakadtából..de el kezdték a kivizsgálást..

Jahra
Húha ez finom lesz!!!
Én nem szedhetek gyógyszert..én sem szeretnék kistesót még...tegnap így jött össze, szoktunk vigyázni, de most...és ráadásul pont középidőben...na mindegy, lesz, ami lesz, ha jön, akkor nyilván örülni fogok..ha nem akkor is..ne ítéljetek el légyszi.

Kép
dytt
 
 


Buggyant vagy Dytt! Miért ítélnénk el? De meg kell ígérned hogy nem pártolsz át tőlünka 2oo8 márciusi babásokhoz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
jahra
 
 


2oo9 márciusi babákhoz nnnnna, már számolni se tudok! :twisted:

Kép
jahra
 
 


Jahra
:)
itt barátokra leltem, dehogy megyek el :)

Kép
dytt
 
 


Lányok, valami történik a lányommal, tegnap este és ma is a kezemben aludt csak el. Ilyen kb. 1 hónapos kora óta nem volt. Mindkét elalvást 1 óra masszív ordítás előzte meg, annyira nehéz órák ezek, amikor nem tudom mi baja van. Ti is szoktatok pityogni kétségbeesésetekben, vagy csak én vagyok ilyen nyúllelkű? Tudom, hogy éhes de nem eszik, tudom hogy álmos de nem alszik. Felveszem sír, leteszem ordít. Aztán van úgy, hogy egy fél óra múlva elkezd mosolyogni és játszani. Csak úgy magától. Most amikor már végképp rákvörösre bőgte a fejét, bekentem az ínyét dentinoxal (nem egyszerű mert közben harap a kis betyár), ezen meglepődött, elkezdte cuppogtatni, majd a kezemben pár perc alatt bealudt. Nem hittem a szememnek. Melyik fognak kell jönni az alsó kettő után, a felsőknek? Mert nem érzek-látok semmit ott.
Azt hiszem újra elő kell vennem a suttogót, mert megint az elalvással kezdenek gondjaink lenni, mint annó az első pár hétben, ja meg az evéssel is... csak fog lesz ez, nem... :?

Kép
Kép
tusimi
 
 


Tusi, egy az egyben nálunk is ez van, apa el is ment vásárolni, mert reggel óta most aludt el végre a Lackó, nagyon szenved. Éjjel tul.képpen nem aludtunk, ma délelőtt meg, tudom, hogy éhes, de nem eszik, álmos de nem alszik. stb...mint nálad. Nekünk még nincs egy fogunk se, most se látom hogy jönne valami, de másra nem tudok gondolni, így sose viselkedik. Kitartás, ennyit tudok mondani.....

Kép
jahra
 
 


Ja, és este ha nem változik a helyzet, én fogok adni neki egy kúpot, mert ez nem normális, hogy se nappal, se éjjel nem alszik. Pihennie kell....meg nekem is. :?

Kép
jahra
 
 


Én is nagyon hamar szeretnék kistestvért, Dyt. :) És köszönöm a dicséretet.

Jahra
Apor is állandóan fent van, de ma éjjel csak 3-szor kelt. :)
Ennek az lett a következménye, hogy már korán reggel ébredt és magyarázott, mászott, nem tudtunk aludni tovább.

Tusi
Ezután a felső 4 jön, tovább nem tudom.
Apor is mindig sír, ha álmos, sajnos. Mikor kicsi volt, akkor a karomban ringatva mosolyogva aludt el, most meg feszeng és sír.

anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


MIlyen kúpot fogsz neki adni Jahra? Apor is rossz alvó, de én nem adnék neki semmit.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Banyus! Barnusnál használtok még babakocsit? Ha nem, meddig használtatok?

Anika! Köszönöm az infót. Zizi alszik azóta, lassan 2 órája (nekem is sikerült azóta energiát gyűjtenem, meg kicsit takarítgatnom). Csak azt nem értem miért kell előtte 2 órán keresztül nyüglődni-bőgni... hiába ilyenek ezek a kis emberpalánták.
Apor nagyon ügyes, rendesen mászik métereket, vagy csak aprókat? Egyáltalán mászik vagy kúszik? Zitus ma haladt fél métert előre a parkettán, mert arra tapad a kis tenyere, a ruhája meg csúszik rajta, így húzta magát előre. De a lábával még csak kalimpál közben. Akkor tudja csak használni, ha van mögötte valami (mondjuk az én lábom), amiről elrúgja magát.

hoppá úgy látom, ébredezik az alvó oroszlán, les rám álmos nevetős szemekkel :D

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok!

Amikor ilyen hosszú keserves ordításvolt minden elalvás előttaz nálunka fog volt. És Bertinek nehezen jöttek ki, vagy 2 hétig ordított minden este. én bizony adtam neki olyankor nurofent és mindíg negyed órán belül hatott. vagy panadolt. mert volt hogy nem adtam és akkor éjjel is felkelt és üvöltött és akkor kellett adni. Én is beveszek egy algopyrint ha fáj a fejem, nem vagyok egy fájdalomtűrő típus, őt sem hagyom szenvedni.

Tusi!

Én híres nyúllelkű vagyok :lol:

Anita!

Szerintem nem az alvásra adja ő sem a kúpot, hanem fájdalom,csillapítót, pl germicid, feltételezve hogy a foga fáj. De ennyi idősen már jobb a nurofen ilyenre szerintem.

Nadrágos pelus: Van minden márkából, nem csak liberóból. pampersből, babylove-ból tuti. De én nem szeretem mert kevesebb pisit bír el, drágább is, nem nekik való az még, ez még nem is pelenkázhatatlanság, majd ha már futnak meglátjátok :lol: Na akkor kell a bugyi pelus.

Dytt!

Miért ítélnénk el? Az előző hónapban én is voltam ijedve, mert ababhygatam a gyógyszert mondván hogy már nem szoptatok, megjött rögtön ahogy abbahagytam, majd 1,5 hónapig semmi, na kb a 40. napon vettem tesztet, mert egyetlen 1x mi sem védekeztünk mert nem középidő volt, de semmi, hát örültem neki mit ne mondjak :D Most kiváncsi vagyok mikor jön meg, ha megint 1,5 hónap múlva csak akkor elmegyek dokihoz, mondjuk amúgy is el kéne hogy irassak valami rendes gyógyszert. Nekünk mindkét gyerkőc 1. hónapban "összejött" szóval ezért is parázom rá az ilyenre gyorsabban :roll:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


nyafi!

Én is tudok neked babylove-os meg liberós kupont adni.

Írj címet.

Meg még van egy mosóporos nekem is, egy bébivizes, egy avent tanuló üveges.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!


Tusi, már nem használunk, mert két babakocsit rosszabb lenne tolni. Ha néha rávedemedek egy kis sétára a boltig, akkor babakocsi, és Barni egy háromkerekű biciklivel jött, amit én toltam. Mostmár egyedül megtanult bringázni, a szomszéd kisfiú rendes bicójával is(persze két kis támaszték kerékkel:_) De ha eljutánk egyszer vhova túrázni, akkor vinném az ő esernyősét is.

Alvás, Tusi tegnap írtam, de elszállt!! :twisted: na mindegy a lényeg, hogy a fogzás megzavarhatja az éjszakákat, és utána hozzá is szoknak. Viszont a legjobb fájdalom csillapítás a szopi, ugyhogy nincs is szándékomban megvonni, mondjuk nem is hagyja :lol: másfél évre kalibráltam magam, utána kegyetelen leszek:-)
NÁlunk nincs ilyen bömbizés, ha nincs el, akkor megyünk ki az udvarra, vagy be a hintába. ÁÁÁ megőrülnék, ha órákig ordítana :roll:
Éjszakára sem adok neki fájd. csill. amíg így alszik, ha ennél gázabb lesz, akkor viszont burkolunk egy kis nurofent. A chamomilla, viborcol nekünk semmit nem hatott.
Este elalszik 1/29 kor, és kel 1/2 12 kor, 2 kor, 5-kor, vagy jó esteben 6 ébresztő. Ma pl. közöltem apival reggel aludni akarok, mert nem megy dologzni... erre ők aludtak Barnival 1/2 9 ig, mi meg fent kukorékoltunk Bazsival!!! :twisted: Nem baj, nemsoká megyek haza anyukámhoz, és két napig aludni fogok!!!!!! :lol: :lol:
meg is jött apa, mert kiraktam őket, most ők mentek állatorvoshoz, két gyerekkel!!! kétségbe is volt esve, na kíváncsi vagyok, hogy boldogult

kellemes hétvégét mindenkinek!!!

ja, és a képek!!! ennivalóak, főleg az alvósak!!! meg a CSabi rámolós!!! Azon annyit nevettem!!!

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Hello nektek! Köszönöm Manó és Jahra a címem elment elvileg.
Jahra én napi 4et vettem be belőle.
Képzeljétek nem szopizunk már egy hete...Ez van. Gigi köpködi, nekem meg van lefejve 15ml, ennyi jön ki és közben meg csöpög. Ez normális. Fogak elvileg úgy jönnek, ahogy Anika írja, de a gyerekek ezt nem olvassák! Akartam mondani a brendonban nagy kaja leértékelés van. Voltunk ma is Vikivel és még mi ndíg van dögivel kecskeméti husis 175-ért a váci útiban.
Küldök egy két képet! Kép Kép Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


Az ez normális az kérdés akart lenni.
Én viburcolt adok neki, ha kivan a gyerek...kicsit leszedálja és nem fáj tőle a foga. Dentinox lidokainos...

Kép
nyafi
 
 


Antipyreticum, ez a végbélkúp, még akkor kaptuk amikor hazajöttünk a szülés után, más gyógyszerünk nincs is, sose kellett még. Nem azért adom, hogy leszedáljam, hanem hogy csökkenjen a fájdalom és ezáltal a nyugtalansága. :lol: :lol: :lol: Ha szedálni akarnám akkor pályinkás kenyeret kapna :lol: :lol: :lol:

Egész délután sétáltunk, amúgy is minden nap 3-4 óra a séta, de most tényleg 2-től 6-ig meneteltünk apával együtt, voltunk kávézni, meg korzózni a Sétálóutcán. Persze megint nem aludt egész délután.

Most a kádban ül és magyaráz, , innen hallom, imád fürödni, megyek is, mert szerintem megint eszi a kis szivacsát.

Kép
jahra
 
 


Halihó
Ma mi is sokat sétáltunk, Boni nem tudott elaludni délután,,ilyenkor mindig a séta verzió jön, akkor tuti alszik egyet...

Jahra
Lackó apával fürcsizett??? Vagy netán már egyedül???

Bonitának tuti jön a 2. foga, ma egész nap a szájában volt a keze, és a járóka úszott, de szó szerint úszott a nyálacskában..

Nyafi
Mekkora csudaszép szemei vannak Abigélnek..már akartam mondani, úgy imádom ezt a nevet, fantasztikusan érzelemdús nekem!!!

Kép
dytt
 
 


Már egyedül fürdik, ha bemegyek kiabál, mintha azt mondaná, anya, menj ki! :-) Persze lesem az ajtóban, nehogy valami baja legyen, de 5-1o mp-re magára lehet hagyni. Olyan édes :-)))

Kép
jahra
 
 


Jahra
ez igeeen...nagyon önálló a Lackó...te meg nagyon klasszul csinálod...van ilyen biztonsági micsoda a kádban, vagy csücsül, vagy hogyan???

Kép
dytt
 
 


Sziasztok!

Fotók nagyon jók ismét, Apor főleg aranyos, hogy olyan tudományosan vizsgálgatja a babakönyvét. Abigél és Bonita is tetszenek, hogy olyan lelkesen mosolyognak minden fotón.

Alvás: hát akkor nekem királyi dolgom van: Csabi csak az első fogánál sírt esténként, kb. 10 napon át. Azóta max. olyan van, hogy egy rövid síró hangot hallok, bemegyek megnézni: hát alszik. Este 8-kor fektetem le, éjjel 1 körül általában felkel szopizni, aztán reggel 4-ig vagy 6-ig alszik, és utána is még általában vissza tudom tenni még egy-két órára aludni. Én csak azért szoktam kialvatlan lenni, mert este későn fekszem le. :(

DM Kuponok: nekem ami kimaradt:
Babylove pelenka, Johnson's baby védőkrém, Johnson's baby fürdető, ajándék MAM cumi, Babylove melltartóbetét, Domestos, Gabi mosópor. De nem szeretném egyesével elküldeni: ha valakinek mind kell, úgy szívesen elküldöm. :!:

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Dytt, holnap lefényképezem, akkor meglátod. Ja holnap nem, mert anyum hívott, hogy ma megvolt az évzáró végre (5.-es osztályfőnök szegény), gyorsan le is fekszik aludni, mert kivan, de holnap úszás után egyből vigyük neki a kis Shrek-et és egész délután Lackózik, meg apukám úgyis ügyeletben lesz, egyedül lenne, úgyhogy mi lenne ha a Lackó ottaludna és vigyázna a mamára. :lol: Kérdeztem a férjemet, hogy mit szólna egy ilyen potya anya-apa délutánhoz, estéhez, éjszakához, hát gondolhatjátok hogy benne volt 8)

Nade akkor holnapután lefotózom. Ez már csak egy sima kis műanyag kád, eredetileg ilyen beépített beülős volt, de azt hamar kinőttük, aztán vettük ezt a sima kádat, ebben volt a mikiegeres szivacs, de mivel nem hajlandó feküdni, azt csak pár hétig használtuk. Akkor szokott rá az "egyedül" fürdéshez, énekelget, magyaráz, sikítozik, méltatlankodik ha bemegyek és közben szívja a fütyis vizet a szivacsából, mert azzal imád játszani. (a szivaccsal is meg a fütykössel is, korán kezdi...) Anyum tisztára kiakadt, hogy miért engedem hogy a szivacsot a szájába vegye, de mondtam neki, hogyha tudná mi minden kerül a szájába napközben. Pedig minden este felmosok, 2 naponta porszívózok, de állandóan összeszedi a koszt. Ma az erkélyajtóról lepiszkálta a szigetelő szivacs csíkot, rámcsapta a fürdőszobaajtót amíg a vizét engedtem és fürdés közben belehúzta a vízbe a kád széléről a kilépőszőnyeget. :twisted: Imádom! :wink: (de néha befonom a hajam, hogyha már most tud rosszalkodni, mi lesz később???? Tutira az apja jár majd szülőire az fix!)


Csatolok egy képet, ez még áprilisi, ezen látszik a mikiegeres szivacs, amúgy hatalmas találmány annak, akinek nyugis babája van.
Kép

Kép
jahra
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: