Új privát üzeneted érkezett!

Szia Petra!

Akkor legyen 16:00, de ne a buszmegálló, hanem utánna befordulok jobbra a piac oldalára, ott nem fognak ledudálni, míg bepattansz! Vagyis akkor 16:00 a park és a piac között!

Ritus

Kép
rituspoc

Sziasztok csajok!

Úgy fest a dolog, hogy én a második taliról is kénytelen leszek lemaradni. Keresztlányom anyjának ma eszébe jutott, hogy régen próbálta meg eltenni magát láb alól. Bocs, ha morbid vagyok, de ő sportot űz belőle. Azt hiszem ez már az ötödik alkalom. Most épp cillitet ivott. Ilyenkorra már megvan a jól bevált forgatókönyv, én megyek az Adriért (10 lesz augusztusban) a suliba/napközibe. Tavaly még nálunk is aludt ilyenkor, de idén szerintem ezt már nem vállalom be.

Nagyon-nagyon sajnálom, érezzétek jól magatokat és helyettem is mehet a krémes!

Andi

KépKép
jazmin2005

Rita!

Rendben, ott leszek :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Andi! ez azért durva... sajnálom, hogy nem találkozunk, de lassan már én is odáig jutok, hogy benevezek a kismama tornára, szóval akkor ott megismerhetjük legalább egymást! ;)

sophie27

Csajok!

Szuper talit kívánok nektek, lélekben veletek leszek, ha a süti gyorsabban fogy, mint ahogy ti ettétek, akkor az az én reinkarnációm valamelyik megnyilvánulása volt. :)

Niki!

Az ajánlatodra remélhetöleg a jövö hét közepén, vagy legalábbis ebben a hónapban visszatérünk, de érdemes lenne Fercit idöben felkészíteni. Hm?

Ma csak nyugis kört nyomtam eddig. Voltam Regövel a játszócsoportban, majd kitematizáltuk az egyik szintén 4 gyerekes anyukával a középosztály eltünésének körülményeit. Mert mindenki kezdi érezni a fuldoklás kellemetlen elöjeleit anyagi szinten...

Aztán belebotlottam a boltba menet egy kupac lomtalanításba, így szereztem a kölköknek Mega Blocks parkolóházat két autóval és egy csomó építöelemmel. Megpucoltam, aztán most azzal játszanak. Jó nagy doboz volt, meg is nézett miatta mindenki az utcán.
Bevásároltam, aztán irány az olasz csaj, aki elfelejtett engem. Kaptam két terhesnacit, az egyik még fel is jön rám, két felsöt és egy kötött kardigánt. Nekem tökéletes a zsákmány. Aztán ovi a kölykökért, ott várt a túrótorta, amit az egyik anyuka nekem sütött, mert tegnap nem tudtam meglátogatni és megenni, megkaptam csomagban.
Kicsit még pihizek, aztán megyünk ki, Eni megy tornázni, én meg szerzek valahonnan cserit. Nekem nagyon gyümölcshiányom van!
Kéne a házi feladatokból is pusztítani valamit, de eddig még nem volt rá érkezésem.

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este jöttünk vissza a Balcsiról. Szombat-vasárnap esett az eső, és hűvös volt, de hétfő-kedd-szerdán borzasztó meleg. Én nem fürödtem, a párom nagyokat úszkált. Térdközépig belementem a vízbe, de én még elég hidegnek éreztem.

A mai találkozó remélem jól sikerül, nekem ma nincs hangulatom bevállalni a vele járó utazgatást egyedül.

A mi esküvőnk is szeptemberben volt, szeptember 3-án, viszont idén lesz 3 éve, ha jól számolom. A babával nekünk nem kellett próbálkozni, számításaim szerint a legelső alkalommal összejött... :D

Nekem a védőnő azt mondta, hogy egy hónapnál nem lehet régebbi a hitelesített házassági anyakönyvi kivonat. Az egy év az 100 % hogy nem jó, régebben volt még a 3 hónap.

Én olyan 8,5 kg-ot híztam eddig. De 10 kg-nál többet nem szeretnék, remélem ezt sikerül tartanom.

Kép
felicia

Andi, ezt tényleg durva :( sajnálom, hogy nem tudsz jönni ma (meg azt a szegény kislányt....)
Vendég

Nekem még három éve azt mondták, hogy 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell. Szóval nem egy év, de ahhoz közelít.

Én mennék a talira, sőt megyek is (még ha ezt nem is olvassátok már előtte :D ) csak a fiam nemrég aludt el, meg kell várnom még felébred.
Vendég

És még egy ajánló: a bátyám készít egy sorozatot, a téma biciklivel a Balaton körül, címe BringaTó. Az Origo-n van fent, a Videa oldalon. Jelenleg az origo főlapjáról is elérhető. Ez egy sorozat, kétnaponta lesznek fent új részek, összesen 20 lesz. Nézzétek meg és kíváncsi vagyok a véleményetekre is! Meg arra, hogy ki az elején megszólaló fekete hajú hölgy?? Ez komoly, tényleg nem tudjuk, de valaki azt mondta rá, hogy egy ismert nő. Most csak a poén kedvéért nem árulom el, hogy kire tippeltek, de tényleg kíváncsi vagyok, hogy valamelyikőtök felismeri-e esetleg. Remélem sok érdekes, hasznos vagy csak szórakoztató dolgot találtok majd benne!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Jó Nektek,ma találkoztatok,mi meg akik messze vagyunk irigykedünk!Fincsi sütik voltak????Én ennek örömére előkaptam egy jégkrémet a hűtőből.

Ma voltam genetikai UH-on, a múlt héten riogattak, hogy nem fejlődik rendesen a Babuci.De ma Pécs profi UH-osa azt mondta,hogy minden O.K.,valóban pöttömke a Pöttömke (1650gr,31.hét),de arányos és nincs semmi gond.Pancserhoz többet nem megyek.És megint mutogatta magát az én drága Fiacskám!!!!!;-)

Meséljetek majd,milyen volt???????
ivaneszter

Utánanéztem több helyen is az interneten, és az a röhely, hogy teljesen ellentmondó információkat találtam. Van ahol 3 hónapnál, van ahol 300 napnál nem lehet régebbi a házassági anyakönyvi kivonat, ami a baba születési anyakönyvi kivonatához kell. Akkor most melyik? Tiszta vicc...Főleg, hogy a védőnő meg 1 hónapot mondott. Most melyik forrásnak higgyek?

Kép
felicia

hello lányok!

sajnálom hogy olyan hamar asztalt kellett bontanom , de csodák csodájára még épp odaértünk az óriási dugóba a fogdokihoz. :wink: párom nyomta neki ezerrel :D Megcsiszolgatta meg kaptam indigós ropit(amire rá kell harapdálni fekete lapocska ) a végén szerinte magas volt a tömés ezért feszitett az egész fogam. majd később eszek kiváncsi leszek jó e lesz ???!!!

Nagyon örülök hogy így élőben is sokatokkal megismerkedtem, annyira szimpi a társaság!!!
Barbi amig én ott voltam fél hat sütinél még nem tartottunk de limonádé party és szendvicszaba az volt :D :D de azért YUYU berendelte a banánsplites óriásfagyi csodát :lol: csorgott is a nyálam.

Köszi mindenkinek aki itt volt én szégyenlem hogy eljöttem de hát a fogam fontosabb volt most :?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Remélem jól sikerült a tali, én sajnos megint lemaradtam róla :( Bocs, hogy előre nem szóltam, nem mertem már Apukámat megkérni, hogy vigyázzon Zalánra, mert ma dokibácsinál is voltam, és azalatt is ő volt vele.

képzeljétek, a dokim azt mondta, hogy ha faros marad a baba, akkor is megszülhetem természetes úton, mert a másodiknál már engedni szokta :D

Ma Zalán olyan szerencsétlenül esett el focizás közben, hogy a szemöldökére esett rá szegényke. Bedagadt és felhorzsolódott neki, de az Arnica mindig csodákat tesz vele. Mindenkinek tudom ajánlani, ha megszületnek majd a babák, hogy tartsatok otthon legalább CH15-öset, nagyon sokat segít a véraláfutásoknál, vérömlenyeknél.

Rakjatok fel képeket majd a taliról!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

ahogy ígértem Leinek zsófinak vagy mindenkinek. én ezt kaptam a szent imrébe ezt kell majd vinnünk

Javaslat kórházba induló kismamák csomagjának összeállításához

Felvételhez szükséges iratok:
• Személyi igazolvány
• 1évnél nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat vagy apasági nyilatkozat
• Kiskönyv
• UH lelet, laborlelet
• TB kártya

Öltözet, tisztálkodó felszerelés, egyéb szükséges eszközök:
• 2pár papucs
• Törölköző
• Köntös
• Hálóingek
• Fehérnemük
• Papírzsepkendő
• Wc papír
• Eészégügyi betét (Tena lLady extra, Tena nadrág Bugyi, szilikonos bimbóvédő)
• Melltartóbetét szoptatós anyukáknak
• Evőeszköz, pohár kistányér

Újszülöttek részére:
• Benti használatra: pelenka, törlőkendő
Hazavitelkor:
• Pelenka
• 1kis ing ill. body
• 1 rékli
• 1 rugdalozó
• 1pamut sapka, 1kötött sapka
• Kardigán
• Gyerekpléd
• Pólya vagy mózeskosár
• Autóba gyerekülés

Együttszüléshez:
• Papucs a társnak
• Zsilipruha (védőruha)

Egyéb:
• rostos üditő magas gyümölcstartalmú
• szőlőcukor
• szénsavmentes ásványvíz
• csoki
• málnalevél tea
• masszázsolaj( gátmasszázshoz)

Plusz lehet vinni saját felelőség zene, fényképezőgép ilyenek...

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok Lányok!

Itt vannak a találkozó képek, amiket csináltam, nem sok, de legalább valami. Nem vagyok egy nagy fotós. Kattintásra lehet nagyítani. Sajálom, hogy csak későn értem oda, és nem is beszélgettem mindenkivel. Mecsiről meg egyenesen le is maradtam, de ez a hülye munkahelyem nem sok szabadságot hagy. Jó volt látni titeket!

Képek

szuszu

Sziasztok:)

Tényleg nagyon jó volt találkozni, látni benneteket, csak olyan gyorsan eltelt az idő:(((

szuszu, tök jók lettek a képek, szerintem ügyes fotós vagy;)

sniky

Szerintem is jók a képek! (csak én ne lennék rajtuk :lol: )

Jó volt találkozni veletek, nagyon jól éreztem magam, remélem ti is!

Zétit most sikerült elaltatni, nekem meg kiment addigra az álom a szememből :(

Mecsi, bár én nem kértem :lol: de köszi a listát!
Vendég

Jó reggelt!

Klassz volt a tegnap! Örülök, hogy megismertelek Titeket személyesen is, nagyon helyesek vagytok így is! ;)

Szuszu, a képek szuperek, köszi, hogy közzétetted!

Mecsi, köszi a listát, elteszem, meg mondjuk lassan nem ártana beszerezni a cuccokat róla.

Eszti, gratu a jó uh eredményekhez! Csak pozitívan!!! :)

Az anyakönyvi kivonattal kapcsolatban, tőlem azt kérdeztem a védőnő, hogy mikor volt az esküvő, mert nem lehet 300 napnál régebbi a kivonat! Csak azt nem tudom, hogy abból másolatot kell vinni, és azt ott is kell hagyni, vagy az eredetit bemutatni? Mostanában ilyen nagy A4-es méretűt adnak...

Barbi, sikerült cseresznyét szerezned? :P

sophie27

Csenge, én nem ismerem a fekete hajú nőt... Passz, hogy ki lehet, de azért majd oszd meg velünk a tipped! ;)

sophie27

Jó reggelt!

Csenge, én sem tudom, hogy ki az a nő a film elején, pedig ismerős amúgy.
Képzeljétek, ma reggelre életemben először bevizesedett a kezem. Azaz megduzzadtak az ujjaim, meg persze a lábujjaim is. Kicsit meg is rémültem, mert elvileg, ha van is vizesedés, akkor az elmúlik éjjel a pihenés hatására, nekem meg pont attól jött ki. Valószínű, hogy megint a jobb oldalamon aludtam a bal helyett. Most úgy döntöttem inkább gyalog megyek dolgozni és nem kocsival, hátha segít a mozgás egy kicsit. Köszi a bókot a képekre, ha tudtam volna, hogy ennyire tetszeni fognak, akkor többet csinálok :D

Szép napot mindenkinek!

szuszu

Sziasztok!

Bocsi Sziszka, csak most olvastam, hogy mire csábítottál tegnap, de nem jött volna össze. Az ismerősömék Szegedről jöttek, ráadásul a bátyámék is eljöttek, és megünnepeltük egyúttal a sógornőm szülinapját is, mert az is tegnap volt.
De nagyon aranyos vagy, hogy felajánlottad a fuvart!

Látom megint jó hangulatban telt a tali (a képek alapján). Azért szépen látszik, hogy lassan közelítünk a szüléshez.

Niki! A feltett fotókon azért jól elrejtetted azt a 90kilót! Nem tűnsz ám annyinak!

Andi! Sajnálom, hogy ilyenek történnek a családodban. Azért nem lehet egyszerű kezelni egy ilyen helyzetet. Nálunk az egyik nagybátyám egyszer fenyegetőzött ilyesmivel végső elkeseredésében, és az egész rokonságot megviselte a dolog...

Nicike! Kitartás! Közeledik már a hétfő!

Eszter! Melyik dokinál jártál Pécsen? Örülök, hogy megnyugtatott, és rendben növöget a pici odabent!

Anyakönyvi kivonat: azt hiszem a www.magyarorszag.hu-n néztem utána, és jogszabályilag előírt a 300napnál nem régebbi házassági akvi kiv... Nem tudom, lehetséges-e, hogy egy kórház ennél szigorúbb szabályt hozzon és 30napot írjon elő.
Az igénylést interneten is el lehet intézni, és akkor kipostázzák. Jó, hogy szóba került, mert nekem is illene elindítani a dolgot. Csak mostanság mindent elfelejtek...

Tegnap kicsit dolgozgattam, kb 1-1,5 órát, (ágyikóban, laptop a reggelizőtálcán :lol: ), de a végén olyan szinten bekábultam, hogy egyszerűen leragadt a szemem. Utoljára ilyet a 6-8. hét környékén éreztem, hogy bármit teszek nem bírok ébren maradni. Lehet, hogy vmi front közeledett, és arrra reagálok így??!!

Én a baloldalamon fekve többször ébredek arra, hogy elzsibbadt a jobb kezem. Tök furcsa. Gondolom, hogy ez is azzal van összefüggésben, hogy a baba nyom vmi ideget, vagy eret. Háton fekve viszont nincs bajom, csak akkor, ha a picurka a gyomromat rugdossa. Olyankor jön a sav felfelé és vááááá....
A ma éjszakám elég gáz volt, sehogy sem volt kényelmes aludni. Remélem ez nem lesz ezentúl mindig így... :roll:

panna1

Sziasztok!
Látom remekül sikerült a tali,klasszak a képek!
Olyan édik vagytok sorban a nagy pocikkal,gondolom nézhettek körülöttetek,hogy mindenki "ketten" jött;-).
Pelust kell vinni a kórházba,miért nem adnak????
És aug.ban nem túlzás egy kicsit,a kising-body-kiskabát-pólya sorozat???Nekem ilyen "félelmeim" vannak,h nehogy alul vagy túlöltöztessem Pöttömkét majd....
Szép napot Nektek!
Eszti
ivaneszter

Mi ma megyünk Veszprémbe, egy barátnőmhöz, holnap m eg reggel triatlonversenyre Balatonfüredre. Azt hiszem az idő nem lesz vmi csodálatos, ahogy most nézem már az is haladás lesz, ha nem esik az eső. Azt hiszem kibírom majd, hogy ne fürdőzzek a Balcsiban. A dokibácsim úgyis csak térdig javasolta a "fürdőzést"...

panna1

Eszti!

Én is parázok a baba öltöztetésén, de mindenki azt mondja, hogy majd belejövünk :shock:

panna1

Eszti! Nem tudsz vmi jó bútorboltot Pécsen? Vennünk kellene egy kihúzhatós kanapét, és lehetőleg olcsón, mihamarabb. A kika vacak, néztem a Horizont bútort a Keller Jánoson, ott vannak is jók, viszont egy hónap kb mire vmi lesz a dologból...

panna1

sziasztok :)

Nagyon jók a képek, meg csini rajta mindenki.

Eszti,szerintem nem pici a Pöttömke, 31 hetesen az a súgy az átlag.1500-1600 gramm. Persze vannak nagyobb babák,meg kisebbek,de ez az átlagos,így ahogy utánna néztem.Itt a babanet várandós naptárja is annyit mond.

Tegnap voltunk auchanba és a kasszánál 2 kislány volt az anyukájával.A kisebbik 4-5 éves lehetet...És méregetett folyamatosan...de kis aranyosan.Mikor anyukája elkezdte tolni a kocsival Jó hangosan közölte anyukájának:
Anya, a néni szül egy babát!!

Akkora röhögés lett, a kasszástól elkezdve a sorig,persze ez igy nem adja vissza,ott kellett volna lenni :)
De nagyon Édes volt!

nicike

Nicike!

El tudom képzelni a szitut! :lol: :lol: :lol:

Nálunk tegnap az 5hónapos kissrác volt nagyon édes. f7 körül már nyűgösködött, ezért az anyukája megpróbálta lefektetni, hátha alszik egy kicsit- és kapóra jött Réka összerakott kiságya. Nagyon nem tetszett Beninek a megszokottól eltérő helyszín, egyre csak sírt. Aztán mikor már ketten simiztük a hátát-fejét, meg körberaktuk a macis ágyvédővel, abbahagyta, és szabály szerűen kiröhögött minket! De aludni azt nem akart.... Jót mulathatott a nagy igyekezetünkön...

panna1

Most azt hiszem eltűzök a városba, ha tudok, még dél körül benézek. Ha tudtok, rakjatok még fel képeket a taliról! Olyan jó látni benneteket a szép pocakokkal!!!!

panna1

Jó reggelt!
Panna: Bútorbolt Pécsen: az Interspár mellett Retz Bútorbolt. (ii van a Brandon is ) a Főbejárattól jobbra.
Julcsi: gyerekorvos: Dr. Tajdina Julianna Tel: 30/577-5549 vagy 74/414-729

Most megyünk fogorvoshoz, utána felteszem a képeket!

Szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Panna!

Nekünk a Kozármislenyi bútorbolt "jött be"-Barletta vagy mi a neve.
Ott vettünk szinte mindent,és az árai se túl vészesek!
Balatonon biztos jó lesz,kis kikapcs.!
Ha Pécsett vagy ,találkozunk???;-)
E.
ivaneszter

Kép [/img]
ivaneszter

Hahó Csajok!
Nagyon jól néztek ki a képeken!
Mindenki szépen "kipofásodott",mint a kölökgólyák! :lol: :lol: :lol:
Gondoltam rátok tegnap délután...

Eszter!
Az öltöztetéssel kapcsolatban már egyszer leírtam,hogy az a "szabály",hogy egy réteggel kell melegebben öltöztetni,mint ahogy Te vagy felöltözve. :wink: Igy biztos nem téveszti el az ember lánya...
Pelenkát van ahol adnak,van ahol nem a kórházban.Szerintem,jobb ha van,max. nem használod.

binyek

Ja,még vmi!
Minden kismamakönyv irja(ahgy Ti is) a bal oldalon való alvást.
De nem értem!Nem a szivet kellene tehermentesiteni????
Nekem a jobb oldalam zsibbad minden hajnalban,egészen reggelig,de olyan szinten erőtlen,hogy kenyeret se tudok vágni.
Na most ez legyen a legnagyobb bajom;-),de ez van!
ivaneszter

Nekünk annyi, hogy az albiba kell vmi elviselhető bútor, kb 2 évre. Lehet, hogy kb. 30e-t áll belőle a tulaj, de utána, mikor kiköltözünk, az a bútor itt marad. Szóval az ára ezért fontos, hogy max 50legyen... Így nem bukunk rajta sokat, és mégsem egy agyonhasznált cuccal lakunk 2évig...

Talizhatunk! :D
Jövő héten úgy néz ki, hogy BP-en leszek, de azutáni hét elején sztem Pécsen. De ez még nem biztos. Ha itt vagyok, úgyis írom majd!

panna1

Panna!
Az Ilosvai se túl drága(Suzukinál-Siklósi u.), de ha nem bánod, vannak jó használtbútorosok is.Pld. Pellérden barátaim vettek 50ért skandinávtipusu fenyő fr.ágyat.De tudok máshol is!
Irtam privit a dr.ról,megkaptad???
ivaneszter

Nem kaptam privit :cry:

panna1

Sziasztok!

Tényleg jó nézni a képeket, ha van még tegyetek fel, látszik, hogy jó volt a hangulat. Rólam is csinált tegnap egyet a barátnőm végre, majd felteszem ha átküldte.

Én is iszonyú álomkóros vagyok, most is legszívesebben visszabújnék, pedig soha nem voltam az a nappal alvós típus, de ma lehet, hogy kivételt teszek. Amúgy a keresztlányom anyja jól van, nem roncsolódtak nagyon a belső részei, azért arra mindig vigyáz. Két hetet biztosan bent lesz. A probléma az ezzel, hogy nemhogy a figyelmet nem hívja fel magára, de az egész családnak olyan elege van belőle, hogy nem is kiváncsi rá már senki. Jó lenne, ha végre összeszedné magát, már annyit beszéltünk a lelkére, már nincs mit mondanunk neki. Szegény lányán meg tuti ki fog ütni később.

Én szerda du. voltam dokinál, de csak az apaságihoz kellett egy papír azért mentem. Mondta, hogy ha már a júli 21.-ei héten 3 kiló feletti a baba, akkor már azon a héten lehetne császározni. Egy napot kéne előtte bent feküdni csak.

Mégegyszer sajnálom, hogy nem mehettem! Andi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok! Csak beköszönök, mert egy óra múlva szülésfelkészítőn kell lennem... Köszi mindenkinek aki ott volt tegnap, én nagyon jól éreztem magam. De azért kikészültem kicsit, mire hazaértem. Azt is meg kell jegyeznem, hogy azért kicsit kevesebben jöttünk össze, mint várható lett volna ;-)

Szilvi, mégegyszer köszi, hogy mehettem Veletek...A párodnak is köszi, hogy felvitt minket :-) Ja, és köszi a doktornő eléhetőségét, majd utánaérdeklődök...

Mindenkinek szép napot, majd még jövök... Ja, a banánsplit nagyon fincsi volt.... hiába, szeretek enni :-)

yuyu79

Jó reggelt mindenkinek!

Én a szokásos rókára ébredtem most épp a savam miatt. Kivagyok már ezektől a reggelektől. holnap nem fogok reggelizni csak akkor fogok enni ha már nagyon éhes leszek. :twisted: :twisted:

Ez a papir a gyereköltöztetésnél leginkább a szentimréseknek szól, tegnap beszélgettünk erről a talin és pl pöttöméknek az istvánba egy egész ruhatárat kell vinni a gyereknek. Azért irnak hidegebb melegebb ruhát ki tudja milyen idő lesz épp mikor hazajövünk. Ha mondjuk olyan hüvös lesz mint ma simán elkell egy kis kabát is a bodyra, vagy a plüssrugi akár. Pelenka jó ha van. Valahol adnak valahol nem ez így van, mert hát ugye vannak sajnos olyan emberek hogy ne sértsek meg senkit,akiknek sajnos ragad minden a kezükhöz amihez nyúlnak és másnak nem marad. Ezt még a munkahelyemen is tapasztaltam ahol még a vendég wcből a wc sprayt képesek voltak elvinni :shock:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

tegnap vettem egy konyhaórát hogy ne felejtsem többet el hogy főzök és ne égessem le a kaját, hogy ne 3órán keresztül fözzem a csirkelevest :lol: erre nem csörög az óra :( ma vihetem vissza.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Hát Mecsi nem irigyellek!Tényleg furcsa, hogy te most vagy (most is?) hányingeres reggelenként. A citromos ásványvíz sem kergeti el a rókát? Az első hetekben nekem az nagyon bejött...
A sav engem is kínoz néha, de a Rennie olyankor segít. Én reggelire általában csak gyümit eszek, aztán 10-11 körül bírok vmi szilárdat is lenyelni. Vhogy nekem ez jött be. Bár már régebben is jellemző volt rám a terhesség előtt.

panna1

Azt hiszem most már tényleg eltűnök, mert nem végzek időre a kitalált dolgaimmal... Még remélem bekukkantok koradélután vagy dél körül...

panna1

Pelenka a Szent Imrében azért kell, mert rooming-in van, vagyis a gyerek veletek lesz egész nap és ti fogjátok pelenkázni :lol: szerintem ahol adnak, ott is csak a csecsemősosztályon, ahol a csecsemősök pelenkázzák a gyerekeket, de még ott is előfordul, hogy megkérik az anyukákat, hogy hozzanak be pelenkát.

Felkerült a BringaTó második része is az origó-ra. Megtudhatjátok belőle pl., hogy mi a "huncut". Programajánló is van a kisfilm végén. Szóval a fekete hölgy Miklósa Erikára hasonlít (tényleg nagyon, én is kerestem róla képeket a neten) de azt mondta valaki, hogy mégsem ő az. Szerintetek?

A banánsplit tényleg jó volt :wink: És hát sikerült persze tegnap is feltünést keltenünk. Amikor a végén jöttünk el, már csak páran voltunk, odajött hozzánk egy pasi és nagyon kedvesen megkérdezte, hogy sikerült így összehozni ennyi pocakost egy helyre? :) azt mondta, hogy nézi-nézi, hogy egy pocakos, két pocakos, hoppá, mindenki pocakos! Gondolom nem ő volt az egyetlen, akinek feltünt, de ő oda is merészelt jönni hozzánk :lol:
Vendég

Tegnap elmentünk a kati bababoltba is a kiságyért.Meg vettünk 2 garnítúra ágyneműt,Meg sok apróságot( takaró,textil pelenka,kocsi cipő,cumisüveg) És pici baba mindig megérzi ha kapott valamit,mert van ám ugri bugri utánna.Apa szerint olyan mint Én :shock: A kocsiba ide-oda tornázta megát,meg sokat nevettem mert szó reint mintha csikizett volna vagy Én nem tudom....

nicike

hát én megint aludtam :oops: :oops: álommanó ül a szememen, na ezért hiv minket az uram Morminak mert mindig aludnánk mint a mormoták. :D

Mennyire van messze ez a katibababolt? a légzésfigyelő miatt érdemes lenne kimennem csak ha messze van és annyi a benzin amennyit spórolok ?? hát
Nici milyen takarót vettél műszálas vagy pamut , mennyi volt?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi pamut a takaró,nagyon jó pihe puha,és selyem maci van belehímezve. 2500,-ft volt 70*130-as ha jól emlékszem,mert ott kivolt írva.
Légzés figyelő nem olcsobb szerintem,mert 27 e a pelenka vödör nélkül,a vödörrel 30 e.
Na most más boltban is 27 ezer úgy hogy a captiva bűzelzárós kuka AJÁNDÉK :shock:
Több helyen is hirdették a neten mikor néztem a bababoltokat.

A tudod hol van a Ferihegyi reptérre vezető út?Mert az melett van Vecsés.

nicike

hali csajok!
tényleg nagyon jó volt a tegnapi találkozó, én is jóléreztem magam. A szendvicsek is finomak voltak, és a limonádé meg a fagyi is :)
A többiek is tegyék fel a képeket!! Ha jól emlékszem Sziszka is fotózott még Szuszun kívül...

mecsi: köszi a listát!! átnézem és elkezdem összeállítani nemsokára a csomagokat.
lei

Én itt vagyok, de nincs mit olvasnom :-)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?