Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok most értem haza. 6 órát vártam a dokira!
azt sem tudom hol kezdjem.
8-10-ig vártam az uhura. sok tüszőm van még kicsik 14 mm a legnagyobb. mnyh. 10 mm. felhívtam a dokit az asszisztens vette fel, és mondta, hogy szülésen van, várjam meg a szülészeten. majdnem dél volt mire előkerült. addig hozták vitték az újszülötteket. azt hittem elolvadok basszus. volt egy csöpp kislány. úgy bámult mintha ufo-t látott volna, és akármerre fordították a hordozóval a szemével mindig követett engem, pedig volt ott más is rajtam kívül. beleszerettem. volt olyan anyuka akire négy gyerek várt az ötödiket vitték most haza. hú annyi minden volt le sem tudom írni. na a lényeg, hogy végre elkaptam a dokit, felmentünk az irodába, és mnden megvan és jó ami az inszemhez kell, de most nem lesz inszem. majd júliusban, kaptam merionalt, másnaponta kell szúrnom és 9. napon ultrahang a túlstimu elkerülése végett.
még egyszer kell csináltatnom prolactint mivel magas, éhgyomorra kell levetetni, ha rossz megint akkor kapok bromot. azt mondta, hogy a magas prolaktin gátolhatja a babásodást. amig várakoztam két kismamival is szóbaelegyedtem az egyik mielőtt babásodni szeretett volna elment kivizsgálásra, és neki is magas volt kapott bromot, három hónap múlva terhes lett, júliusban fog szülni akkora hasa volt, de akkora öröm volt nézni.
apa eredménye okés lett jajj annyira boldog vagyok. a buszon még vagy húszszor elolvasam a leletet: JAV. HOMOLOG INSEMINATIO
szóval a Nagy Naphoz nem csatlakozom, de hát nekem igy is jó hogy utánatok egy hónappal leszek babás.
még annyi mindent akartam írni, meg egy csomót fogok kérdezni is sztem, de most annyira izgatott vagyok, hogy azt sem tudom fiú vgyok - e vagy lány ! majdnem elbőgtem magam amikor az a pár napos kislány ott volt előttem 40 centire, jajj legszívesebben kikaptam volna abból a hordozóból. hzták - vitték a csecsemőket, újszülötteket inkubátorba, de rengeteget. csak kapkodtam a fejem. muszály sikerülnie az elsőnek, én úgy érzem magam, mint egy időzített bomba főleg ezután a nap után!

dita75
 
 


és most visszaolvasok! reagálok a mai történésekre és aztán majd szerintem kérdezek is.

dita75
 
 


Dituli: szuper hírek!! na beindul a babagyár 1000-el akkor !! most aztán ne egyél mangót, meg apát is jól fürdesd meg esténként!! hajrá július!!
képzelem milyen édik lehettek a picik! :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

 
 

Sziasztok!

Megműtve jelentkezem! :wink:
3 petesejtet szívtak le, ez volt a jó hír, a rossz pedigaz, hogy endometrózist találtak nálam, nagyon picike, úgyhogy nem kell vele semmit tenni, de idővel fájdalmas panaszokat okozhat.
:cry:
Viszont az egyetlen természetes gyógymódja a terhesség, valamiért a terhesség és a szoptatás megöli ezt az izét.
Úgyhogy mostmár egészségügyi okokból is teherbe kell esnem. :wink:
A műtétet jól viseltem, nagyon jól felszerelt műtő és szoba volt, tiszta luxus, kedves nővérek, kedvesdoki (4 órát feküdtem bent és addig 3-szor is meglátogatott a doki).
Most fáj a hasam rendesen, néha szédülök és hányingerem van. Szigorú fekvésrevagyok ítélve, most is fekve írok nektek.
Az endo miatt nem vagoyk elkeseredve, mert úgyis terhesleszek és akkor jól elpusztul a dög :twisted: (amúgy a Clostilbegyt okozta, és én ráadásul embertelen nagy mennyiségben kaptam)

Reggel kell telefonálnom, hogy hány embriónk van.
Katam egy hatalmas szatyor gyógszert, rengeteget kell szednem és minimum 3 l vizet innom.

És előreláthatólag hétfőn lesz a transzver!!!!!!!!!!!!!

Ancsi,

örülök, hogy te is szerencsésen túl vagy a műtéten. :wink:

DIta,

most akarlak visszaolvasni, mert olyan hosszút írtál, aztán reagálok.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


DIta,

csodás híreket hoztál! Örülök, hogy apa is jól van már!
Júliusban inszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gondolom nagyon fogod várni, hogy mikor jön meg végre a mensi, hogy kezdődhessen az inszem előtti stimu. Én is így voltam a lombik előtt :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy a te napod is jól sikerült ma! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: akkor pihizzél, és szugeráld a távolból a kis petécskéket, h fogadják be a kisfickókat, mert most neked meg kell babásodnod !!
poz gondolatok és poz csííííííí!!! drukkolok nagyon !!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

nagyon köszi a biztatást, én is úgy gondoltam, hogy most szépen babás leszek :wink:
Nagyon kiakadtam, mert találkoztam az öltözőben egy nővel ( ő is punkcióra várt) aki otthonról vitte a spermát és nem találtak egy élő spermiumot sem (korábban mindig jó spermaeredményei voltak a férjének) a leadott anyagban. Erre behívták a férjét (aki vidéken volt), hogy ott az andrológián adjon spermát, adott is, és abban sem volt elő. Úgyhogy volt 3 percük, hogy eldöntsék, hogy vállalják-e a donor spermát vagy nem. És vállalták... Mivel az apa nem tudta a vércsoportját, ezért a donort az anya vércsoportja szerint választották. Ez volt a 4. lombik náluk.
Én még belegondolni sem merek, hogy mi lett volna, hogyha ez velünk történik... :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus!
Hajrá inszem!

Monic!
Pihengess sokat! Drukkolok, hogy mind a 3 szépen megtermékenyüljön, és beinduljon!

Hát nem tudom, én mit tennék. De valszeg nem vállalnám a donorspermát, csak akkor, ha a férjem korábbi eredményei is ilyen rosszak.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Monic: ilyenbe ne is gondolj bele!!! csak pozitívan!!! te most csak magatokkal foglalkozz, magatokra összpontosíts, más ne is járjon a fejedben!
de 3 perc alatt egy ilyen döntést hozni??? :shock: :shock: hát szerintem ezért tuti az, amikor helyben adják a kisfickókat. azért tök sokat számít a szállítás, azt mondják 30 percen belül le kell adni. és ügye reggel adott szegény pasi, persze, h fél nap múlva nem lesz jó eredménye. szegények!!! reméljük nekik is sikerül!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


jajj de cukimuki mindenki úgy drukkoltatok, éreztem ám! :wink:

Vicus
a kórházba mindig szoktam rád gondolni. augusztusban te is babás leszel! Hurrá együtt járunk majd terhesgondozásra. Én mindig is éreztem, hogy együtt leszünk babásak. :wink:

Viki
örülök, hogy mindenkinek tetsz a póló
az én pocóm is kb. ilyen pedig nem is vagyok babás .... MÉG!

Kata
rossz látni az 1cn-et de majd most! te is mindent megtettél már, többet is mint kéne legközelebb sikerülni fog. kijavítanád júliusra a táblit? persze pontos dátumot még nem tudok.

Akszinya
öri hogy minden ok!

Évi
már csak pár nap kibírod féllábon.

Nellike
noooooooomális? mit vétettek azok a babók? Már most pofoztatni akarod őket?
Javaslok egy nagy barackot a fejedre a negázás miatt, de gyomrost????????? ilyet?????????? megáll az ész!

Linus
nekem laparoszkópiás cromopertubatiom volt, ott kellett aludnom aznap éjjel, é altatásban végezték, neked mi lezs?

Anicsikám biztos minden rendben lesz a szövitanon is ügyi voltál a doki is biztos kialudta magát. Fogadd meg a tanácsot, és sokasodjatok! :wink:

Moni
rengeteget gondoltam ma rád, időm volt rá mint a tenger.

endo monnyon le. hétfőtől tessék tapasztani azokata babókat a nyálkahártyád addigra már úgyis olyan vastag lesz hogy ihaj nem fognak tudni ellenállni azok a babókák. küldöm a boszihullámokat szegedre, hogy az összes petécskéd szuper legyen hétfőre.

na most jegyzeteltem, mert annyi minden történt, nem akartam kihagyni senkit.

dita75
 
 


Czinki,

Szerintem is a helyben leadott anyag az igazi, mert azt rögtön kezelésbe veszik és nem pusztítják el a környezeti tényezők... Nálunk apa most volt bent először egyedül, mivel én már altatva voltam nem volt segítsége :oops: , azt mondta, hogy ki lehetett bírni :lol: :lol:
Én is úgy szeretném, ha 3 embriócskánk lenne...
Bár akkor is csak kettőt raknak vissza, de megnyugtatóbb az érzés, hogy 3 lesz esetleg.

Katának írtam sms-t nem olyan régen, és azért nem jelentkezik, mert akupunktúrán van éppen.

És 4 ampulla progi injekciót kaptam a fenekembe ami bekékült és annyira fáj, hogy alig bírok ráülni vagy ráfeküdni.

Dita,

most egyöttérzek a Gynevac injekciós fájdalmatokkal :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


DIta,

a ményh-mra ma nem mondták, hogy hány mm, de a doki azt mondta, hogy nagoyn szép...
Aműúgy az endometrióziks is méhnyálkahártya, csak a dögje a petefészkembe nőtt bele :twisted:

Kata,

tényleg, első cn. Nagyon-nagyon-nagoyn sajnálom :cry: :cry: :cry:

Nellike,

nagyon szorítok neked az 16-hoz, még mindig nagy nap még egy csomó mindenkinek, pedig Ditus most kiszállt erről a napról.

És bocsi lányok, ha hülyéket írok össze-vissza, de néha még szédelgek, de aludni nem akarok mert akkor éjszaka nem fogok tudni. Katának is olyan cifra sms-t kanyarítottam, hogy nem is tudom, hogy megértette-e a mit írni akartam :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


én ma annyira unatkoztam, hogy mindenkivel szóbaelegyedtem.
még a buszon is egy fiatal sráccal megkérdezte hogy most vizsgázom kresz-ből? aztán végig dumáltunk, de legalább tanultam tőle mert ugyanabba a suliba fogok én is járni.
az ultrahangon meg a váróteremben is kismamikkal társalogtam, szóval ma rengeteget tanultam.
nagyon jó érezések vannak bennem,
amilyen depis voltam a múltkor most éppannyira szárnyalok!
egész uton hazafelé vigyorogtam. sztem rámfagyott.
nem tom miért bízom ebben ennyire, hisz köztetek vannak sokan akiknek nem sikerült még a 6 sem, de én valahogy érzem, hogy nekem csak ez kellett.

a merionalt ugyanúgy kell beadni mint ha a gynevac-ot kapnám, farizomba?
a dokit még meg kell kérdeznem inszem előtt hány napig nem lehet kex, mert hallottam már 3-at és 5-öt is!

annyira izgulok és annyira pozitív vagyok .... sztem kiugrom a bőrőmből!

dita75
 
 


DIta,

annyira jó, hogy hétvégén találkoztunk, így totál el tudom képzelni, hogy mennyire vigyoroghatsz egész nap :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
én is mindenkit felhívtam .... össze vissza dumáltam izgalmamban....
mondtam az egyik kismaminak, hogy legszivesebben helikopterből szórólapoznám tele a környéket, hogy nekem inszemem lesz.
még leírni is furi, mennyit vártam rá.....

a munkahelyemre be sem tudtam ma menni! :shock:

dita75
 
 


Dita: ezt hívják pozitív kisugárzásnak!! és ezt megérzik az emberek!! és akkor szívesen kommunikálnak is. :wink: :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita,

majd holnap elmagyarázod a főnöknek, hogy mi történt ma veled ma...
Az én főnököm annyira ari volt ma, reggel küldött sms-t, hogy nagyon szorít nekünk, és hogy töröljek ki minden negatív gondolatot a fejemből :)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: milyen rendes a főnököd!! annyian szorítanak , h tuti sikerülni fog!! :wink:

Ditulika: én nem féltelek! gályázol te annyit a mhelyen, h 2 óra alatt behozod a tegnapi napot! és ha beszól a főnököd, lenyeled keresztbe, és megmondod, h ráuszítod még a babanetes lányokat is, ha szórakozik veled!! :wink: :lol: :lol:

na én megyek !!
örülök, h mindenkivel rendben volt minden a mai nap!
pusz mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantás :-D

Dita: hurrá, hurrá, hurrá! :lol: miért nem csinálják meg most? A prolaktin miatt? :roll:

Monic: pihenj sokat, a Picurkáidnak meg jó megtermékenyülést és osztódást! :lol: Mikor kell telefonálnod hogy hányan vannak?
Képzeld, nekem is van endo-gyanús 1 cm-es izém a petefészekben, de ez nem zavarja a lombikot :wink:


Többieknek csók!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezso,

de jó, hogy jelentkeztél. Amikor ma mondta nekem a doki az endot rögtön te jutottál az eszembe. De neked végül is kizárták nem? Vagy az endo gyanú továbbra is fennáll?
Reggel 3/4 9-kor kell hívnom a dokimat, hogy hány embriónk van. Annyira izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Monic,

Jaj, de jó, akkor már meg is termékenyítették őket, és már osztódnak is! :wink: Pihenj sokat, és vigyázz Magadra! Holnap írj, amint tudod, hogy hányan lettek, de szerintem mindhárom megmarad!

Dita,

Nagyon örülök, hogy minden rendben volt, és júliusban végre inszem lesz! :lol:

Ancsa,

Örülök, hogy túl vagy a műtéten, és kellemesen csalódhattál a dokiban! :wink:

Vicus,

Hajrá augusztusi lombik! :lol:

Évi,

Hétfőig már fél lábon is kibírod! :wink:

Nellike,

Neked is drukkolok 1000-el hétfőre! Van már bármilyen érzés?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

a punkció után te is rengeteg gyógszert kaptál? Én egy szatyorral. Ha érdekel esetleg akkor leírom, hogy miket.

És te hogy érzed magad?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,

Kaptam doxicyclint, és metypredet amiket 4 napig kellett szedni, és 5 doboz utrogestant (3x3 naponta). Te kaptál mást is?
Ha kettőt ültetnek vissza, akkor a maradék egyet lefagyasztják?
Én jól vagyok köszönöm! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

Én is ezeket kaptam, bár nekem a doxicilint 3 napig a metypredet 5 napig kell szedni.
Utroból: 3x2
Kell még szednem Magne B6, Gravida, C vitamin, Aspirin protect.
És minimum 3 l víz naponta, még csak 1,5-öt ittam de így is azt érzem, hogy szétdurranok.

Lényegében akkor ugyanazok a gyógyszereink, tudom, hogy nem szabad összehasonlítgatni, de engem megnyugtat, hogy te is ezeket kaptad.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


na vacsiztam egy kis gombát.... remélem nem gyilkos galóca volt, vagy valami mérges mert akkor úgy járok mint a mangómókánál! :shock:

Monic
ide a főnöködet.....

az a lényeg hogy holnap ottlegyek mrt fizunap lesz,... pont ezért mentem ma péntek helyett.....

ennyi gyogyi. kéne venned olyan gyógyszerszortírozót mint ami a kórházakban van az öregasszonyoknak. :wink: :lol:

Ancsi
az egyik kismamival beszélgettem most várják a harmadik babát, az elsőt 32 évesen szülte és most 7 éves a gyerek. tehát 40 fölött van a csajszi, hozzád hasonlóan még 30nak sem nézett ki. na de nem ez a lényeg, hanem az, hogy nem vagy még a finish-ben! :wink:

halihóóóóóóóóó
igaz még nem aktuális de senki nem válaszolt rá, h. hová kell a merionalt hasba vagy fenékbe mint a Gynevacot?????????????

dita75
 
 


Monic,

A gravidát már a decapeptyl óta kell szednem, és délután magamtól be szoktam venni egy C-vitamint is.
Én ma már 3,5 liter víznél tartok, és még messze az este... :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Évi
tedd fel a tízparancsolatot mert ezek a csajok itt sorra szegik meg!
Viki
te pedig készülj a virtuális dádák kiosztogatására....

én most annyir ++++++++++++++++++++++ vok, hogy küldök minenkinek belőle...... apa nemrég ért haza és szóhoz sem jutott azóta magyarázok neki még levegőt is alig vettem... pedig a nagyját már telefonban elmondtam... tök ari volt óránként hívott, hogy na mikor lesz az inszem?????? :D

dita75
 
 


Dita,

Én hasba adtam a merionalt mindig!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


ÓÓóóóóóó Némóka
de jó hogy beszélünk a vízről én ma még csak három deci lülyit ittam! :oops:
nem mertem elmozdulni a doki vélhető helyétől, egy órakor ittam és ettem először ma! :roll:

megyek leiszom magam! :D

MERIONAL SZURI!!!!!!! Valaki!!!!

dita75
 
 


Némóka! már pont akartam írni, hogy addig ússenem hagylak békén titeket míg nem válaszoltok.... :lol:

nekem mintha azt mondta volna, hogy fenékizom!
holnap felhívom az asszisztenst! :roll:
mondjuk a dokit a prolactin miatt úgyis fel kell majd hívnom! addig meg ráér, még több mint két hét mire szúrnom kell.

dita75
 
 


Ditus!

Nekem Puregont kellett szúrbnom. Azt hasba.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
kérdezte tőlem, hogy melyiket szeretném, mondtam, hogy nekem édesmindegy.
mondta, hogy valamelyik drágább gondolom a tied mert az ceruzainjekció vagy mi olyan mint a cukibetegeknek.

mindenki magának szúrta..... Monic tudom, hogy anyujához járt..... én sztem visszaélek vele, hogy szülésznőa szomszédom. :oops:

dita75
 
 


Ditus!

Különben meg olvasd vissza ezt a 300 oldalt és megtudod! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Nemone,

én is igyekszem, szerintem ilyen hidratált még életemben nem voltam mint most és az elkövetkezendő napokban. Nem győzök pisilni járni...

Dita,

én azért nem válaszoltam, mert ezt a szurit nem ismerem, de van egy csomó más amit igen, de azokra neked úgysem lesz szükséged. :wink:
Nekem anyu csak a tüszőrepit adta be az inszemek alatt, a lobiknál csak 1-et adott be, a többi rengeteget minda párom szúrta belém.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mmonic drukkolok a petécskéknek a nagy találkozáshoz!

basszus ez nagyon durva lehetett nekik.... én sem tudom mit csináltam volna főleg úgy, hogy elötte nem volt ilyen gond.. egyébként a stressztől is lehet hoyg nem produkál jó eredményt...

Dita de jóóóóóóóóóóó aztán lehet spontán baba lesz nektek is
:wink:
Vendég
 


Bumi!
jajj de cukimuki vagy! :lol: :lol: :lol:

amúgy figyeltem ám, de most olyannyira izgatott vagyok, hogy semmi nem jut az eszembe amit anno irtatok, csak az a mondat lebeg a szemem előtt ami a papíromra van írva! tényleg el sem hiszem! majdnem ráborultam bőgve a doki vállára! :shock:

jöjjek inkább vissza akkor ha már lenyugodtam?????
nem akarok ám senkit az örületbe kergetni!!!!!!!!! :oops:

dita75
 
 


Képzeljétek, hogy az én drága főnökasszonyom megint írt üzenetet, és kérte, hogy csak pozitív gondolatokkal legyek tele és semmi mással ne törődjek. Azt hiszem elolvadok... :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
beiratom a főnökeimet tanfolyamra a tiédhez! :roll:

dita75
 
 


Ditus!
Tök jó, hogy itt pörögsz!
Én már nem tudok így lelkesedni. Ezért jó látni, hogy valaki még igen.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


DIta,

Milyen gombát vacsiztál? Pörköltnek vagy rántva? Vagy rántottába? Vagy esetleg magába? :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic80 írta:DIta,

Milyen gombát vacsiztál? Pörköltnek vagy rántva? Vagy rántottába? Vagy esetleg magába? :roll:


Vagy esetleg bolondgombát? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dita,

képzeld el, hogy én semmilyen formában nem szeretem a gombát, viszont a gombapörkölt szaftjáért nokedlivel meg tudnék veszni, annyira szeretem.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


bolondgombát nem kell ennem ahhoz hogy bolond legyek

Bumi én eddig mindig mindenért lelkesedtem..... nem csak babatémában.... pedig sokszor koppanok, de szerencsére hamar túlleszek a dolgokon, és újult erővel rugaszkodom neki ismét az életnek!

olyan vagyok mint a keljfeljancsi..... hát ez van!

ja lehet drog volt a gombába, azért pörgök ennyire! :roll:

dita75
 
 


Monic
ja! rántott! :oops:

én meg allergiás voltam régen a gombára, mostanában már nem nagyon! :shock:

dita75
 
 


Nekem is van otthon 1 kg laska gombám. Szrintem pöri lesz belőle.
Nyami.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Dituli: Én Gonal-F-et kaptam, és hasba böködtem magam... Kibírható. De az ceruzás volt. Teljesen fellelkesültem tőled. :)

Monic: Nekem is van endom. De nekem a hasfalon, és ki is égették a laparnál. Azt mondják az jobb. A terhesség tényleg rendbe teszi? Akkor nekem is receptre írhatnák.... :) Tudok néhány teát ami esetleg jó az endora. Ha hiszel az ilyesmiben elküldöm. Én csináltam belőle teakeveréket, és néha- néha megiszok belőle egy bögrével...

Ancsi: Drukk a szövettanhoz. Biztos nem lesz semmi baj!

Mi még mindíg nem döntöttünk, de már teljesen ki vagyok tőle. Várjuk mit válaszolnak arra a kérdésünkre, hogy támogatják-e a férjem egyetemét. Ha nem, akkor tuti nem megyünk, ha igen akkor talán. De ma délután olyan jó volt nem beszélni a dologról.... :)

hofeherke
 
 


Dita,

akkor te kísérted a szerencsédet!!!!!!!!! Nehogy megismétlődjön a mangós eset! Vigyázz nagyon magadra!
Mit jelent az, hogy nem annyira vagy allergiás a gombára?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bumi,

pöri? Nokedli lesz hozzá? Ha igen akkor jöhet fénypostán :wink:

Mara,

érdekelnének a teák.
A neten utána olvastam, és ott is írják, hogy a terhesség sok esetben elmúlasztja, és az endós pároknak szokták ajánlani, hogy kezjék el a családtervezést.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
csak bőrkiütésem volt tőle, de már pár éve az sincs! :roll:

dita75
 
 


Monic!
Akkor majd küldök! :wink:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: