Új privát üzeneted érkezett!

SZIASZTOK!!!

KRISZTA!!!
KÉPZELD VÉDŐNÉNI MÉG MINDIG SEHOL SINCSEN!!!REMÉLEM 11IG IDEÉR MERT NORINÁVAL ALUDNÉK EGYET MAJD CICIZÉS UTÁN MERT HOLNAPTÓL MONDJÁK A ROSSZ IDŐT ÉS LEHET HOGY ESTE NYÜGIKE LESZ A DRÁGA ÉS AKKOR LEGALÁBB ESTE LEGYEK MÁR FITT!!!HOZZÁNK 1-2 HÓNAPOS KORUKIG KIJÖNNEK A VÉDŐNÉNIK DE MONDJUK NEKÜNK SE LENNE GOND ELMENNI HOZZÁJUK MERT KB.10PERC ALATT OTT IS VAGYUNK NORINÁVAL!!!
DE MI AZ HOGY NEM MÉRTE LE???NEM AZ A DOLGA???
KÖSZIKE A KÉPRE A DÍCSÉRETET!!!TE VAGY AZ ELSŐ AKI AZT IRJA HOGY RÁM HASONLÍT!!!
NA MENEK MERT SÍRÁS VAN!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Lányok! Nem tudtok olyan üzletet a közelben ahol van szilikonpántos szopis melltartó? A Brendonban horror ára van, a másik üzlet amit találtam meg Pest túlsó vége, oda meg időm nem engedi elmenni.

Norina baba egy tünemény. Boldog hétfordulót.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

snápi olya édesen mosoly Norina!!!!!ennivalóan ÉDES BABA!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Tényleg nagyon szép minden topikos babuci! Büszkék lehetünk rájuk. :lol: Még Lilla is csatlakozik és reméljük Nitácska is nemsokára!

Ma voltunk dokibácsinál a kéthónapos oltáson. Lemérték Ginust és teljesen ledöbbentem, mert 4,80 kg. Szép kis duci baba lett. Havi egy kg-ot hízott. A hossza pedig 58 cm az 51 ről.
Ezért voltak az 56-os rucik nagyon feszesek rajta.

Szegénykém most sír nagyon, mindkét combjába kapott szurit, ráadás a BCG oltása is most kezd gyűlni. Alig lehet hozzáérni valahol.

Teszek fel pár friss képet.
Kép Gina nagymamának öltözve

Kép

Kép A két csajszi

Sziasztok, Judit
yusz

Judit!

Miért kapott 2 szurit? Mást is adattál be?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Kriszta!

Igen, a kötelező Hib , ipv mellett egy Neisvac c nevű szert.
Az utóbbi nem kötelező csak nagyon ajánlott. Kb 3000 Ft volt.
Két hónaposnál idősebb és két évnél fiatalabb gyermekek védőoltása a C csoportú Neisseria meningitidis okozta fertőzések megelőzésére. Ha jól értettem agyhártya gyulladás megelőzésére szolgáló injekció.

Ajánlgatott nekem egy harmadik szurit is, de az 36000 Ft. Ettől kicsit lepadlóztam, ugyhogy kihagyjuk.

Üdv, Judit

Kép

Kép

Kép
yusz

Most látom, hogy egyforma képet tettem fel.
Helyesbítés:

Kép

Kép
yusz

yusz nagyon édesek a csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát én is teszek fel képet a csajokról..

Kép
Vendég

dóri a te lányaid is gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!édesen mosolyognak!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Édes minden kis csöpp gyönyörűség!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Yusz,

nagyon édesek együtt a csajok:-)

Dóri,

szokás szerint nagyon jól sikerült kép:-) hihetetlen, hogy a törpék milyen egyformák és mégis mások:-)

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

SZIASZTOK!!!

TÉNYLEG MINDENKINEK GYÖNYÖRŰ A BABÁJA!!!CSODASZÉPEK!!!
TEGNAP KINEK HOGY VISELKEDETT A MANÓJA???MI SAJNOS MÁR BIZTOSAN FRONTÉRZÉKENYEK VAGYUNK MERT NEKEM FÁJT A FEJEM NORINA MEG SÍRT SZEGÉNYKÉM NAGYON!!!NEM ELÉG HOGY A POCAKUNK IS FÁJ MÉG A FRONTÉRZÉKENYSÉG IS RÁJÁTSZIK!!!
NA MENEK MERT ETETÉS VAN LASSAN!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Micsoda gyönyörű babák vannak erre!!! Nem győzök gyönyörködni!

bábaildi: Múlt héten találkoztam Gizikével, nagyon szimpatikus és aranyos. Megbeszéltünk mindent, úgyhogy ezügyben sínen vagyok, hála neked. Most tudtam meg, hogy a dokibácsim jún.23.-tól júl.13.-ig szabin lesz. Az pont a 37, 38, 39. hétre esik. Mi lesz a sorsom, ha pont akkor szülök, amikor nem lesz itthon? (és van egy olyan érzésem, hogy nem fogom megvárni)
Ja, amit priviben szerettem volna, megkérdeztem Gizikét, úgyhogy már fel lettem világosítva, azért nem hívtalak.

Bluebox: Gyönyörű a Kristófod, sok-sok gratula. Minden oké nálatok?

Mindenki: Ti, hogy bírjátok ezt a meleget, mert én totál kivagyok purcanva. Ráadásul, most kezdünk a házunk felújításába. Már előre félek, hogy fogjuk átvészelni a két manóval. (de legalább már elkezdhetjük)

Üdv: Móni

Kép

Kép
morca

Szia Móni!!!

Bocs, múltkor nem igazán reagáltam az írásodra :cry: :cry:
Kicsit el vagyok havazva :o Örülök, hogy a cukrod rendbejött :P Az viszont nagyon nem jó, hogy a dokid elmegy szabira, és furi, hogy erről csak most tájékozódsz :cry: :cry: Én a dokimat már decemberben megkérdeztem, hogy mikor szándékozik nyaralni :P Mosolygott és annyit mondott, hogy -Magát biztos hogy megvárom, csakis utána megyek :P
Megnyugtató volt, bevallom.
Viszont, ha nem lesz semmi komplikáció, akkor pedig ott lesz Gizike :P Ketten tutira összehozzátok. vagy 3-an????? Apa is ott lesz bent Veletek???? Ezt még nem is kérdeztem :cry:
Velünk fogjuk rá, hogy minden rendben........ Nagyon rákapott a cicimre csak "úgy"...... Gyorsan megeszi a tejcsi egyik felét, utána szopizik egy picit, majd miután elveszem a cicit hatalmas hiszti, visszaadom, megeszi a másik felét, majd ismét csak "úgy" cici......... Kiharcolja amit akar!!!!!!!!!! Ma bekeményítettem, a második etetésnél nem cicit adtam, hanem lefejt tejet üvegből........ Hát lesett nagyokat, kereste a cicit, pedig üvegből megette a 120-at, de akkor is kereste a csak "úgy" cicit. Nem adtam, kegyetlen voltam és kitartottam az elhatározásom mellett. Megvolt az eredménye. 2 órát szenvedett utána hol nyöszörgött, hol ordított, hol bealudt, hol vigyorgott, végűlis eljött a következő etetés, odaadtam a cicit, egyből megette a kis adagját, és utána kb 5 percig kellett Neki a csak "úgy" cici :P :P Remélem, ez már így fog maradni. Nagyon rossz volt ám elvonni tőle, ami a legkedvesebb Neki :cry: :cry:
bluebox

Sziasztok!

Bluebox: Igazából azt gondoltam, hogy úgyis szól, ha nem lesz épp a szülés környékén. Mostanában kezdtem el ezen gondolkozni, szerintem a dokim nem is tudta, hogy én nem tudom. Amúgy szentül meg van győződve róla, hogy megvárom. Szerintem nem, de ez csak egy megérzés. A Matyinál is volt megérzésem, már a harmadik hónapban arra vonatkozóan, hogy mikor szülök, s bár gondolom véletlen, de napra pontosan bejött.

Még írok neked, csak most mennem kell,mert felébredt a fiacskám.

Üdv. Móni

Kép

Kép
morca

Halihó! Móni! Örülök, hogy tetszik a Gizi, én nagyon szeretek vele dolgozni, meg leszel elégedve Te is! Ne izgulj, ha nem lesz elérhető az orvosod, Ő mindent tud, bízd rá nyugodtan Magad. Ha kell, segít az ügyeletes orvos, ha meg nem, szültök hármasban. És tegnap meglátogatott engem a kórházban ManóMilán, élőben is gyönyörű kisherceg! (természetesen édesanyja is jelen volt az audiencián) A képfeltöltés nem akar összejönni, de még próbálkozom, majd csak sikerül. Na sziasztok!
[/img]
bábaildi

ildi azt megtudod csinálni,hogy beszélsz a szinte dokival,hogy akkor vizsgáljon majd meg engem mikor te is bent vagy? így tuti tudunk talizni!Ica akkor már nem lehet a szűlésznőm majd így akkor téged szeretnélek magamm mellett tudni!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Évi!

A privi válaszom átment????

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok lányok!
Én is jól eltüntem. Látom zajlik itt az élet, szépen nőnek a babucik, és mindegyik gyönyörű.
Mi is jól vagyunk. Szépen fejlődik a kis Noémi. A nagytesó is nagyon szereti, csak akkor szalad el messzire amikor sírni hallja. Együttérez vele, azt nem bírja. Olyankor ő kéri hogy vegyem ölbe a kicsit :) Nagy az összetrtás már most :lol:
A szopizás terén vannak gondok. Nagyon lusta babuci, és képes 40 perc alatt 20-30 gramokat enni ami persze kevés neki, ugyhogy fejnem kell, és cumisüvegből megissza. Ugyanezt csinálta velem Alizka is anno. Emellett kellett pótoljak tápszert is, mert nem elég neki a tejecske. Emiatt egy kicsit szomorkodtam az elején, de már beletörődtem. Ezt leszámítva minden nagyon jó. Nagyon nyugodt kisbaba.
Olvastam itt valahol, h. Klári nénit dícsérte valaki. Nekem is nagyon sokat segített, jó volt hogy így gondoskodott rólunk, még ha egy kicsit katonás is a stílusa :) És most sokkal hamarabb felépültem mint az első császár után. Biztos hogy ő is hozzájárult ehhez. Ildi, mi találkoztunk vajon? :) Az anyakönyvi kivonathoz te írod be az adatokat? Mert az nagyon szimpi Ildi volt. Csak akkor még elég kómás voltam.
Megyek most, de később visszajövök, és teszek fel egy pár képet a csajokról. Ja és a vonalzót is ideje lenne lecserélni.
Lilla, könnyű szülést kivánok neked. Szoritok, h. minden rendben legyen.
Sziasztok,
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Nitácska! Sztem szombat reggel találkozom a Szintével, megpróbálok egyeztetni vele.
Apcukk! Nem én írom az anyakönyveket, Ő egy másik Ildi, nem szülésznő. Nagyon próbálom feltenni a képemet, hogy beazonosítható legyek, de nem sikerül. Majd igyekszem. Tudom, hogy valahol a topicban le van írva, de nem lelem. :oops: :oops:
Márti! Ezek szerint Kristóf már tudja, mi kell a férfiembernek! :roll: :roll:
bábaildi

Sziasztok, itt vannak a képek a lányokról! :)

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
apcukk

Sziasztok!

Kriszta!
Igen, megkaptam a prividet. Köszi. Mind1, ne várj rám, nem veszek már mellszívót, végülis jó ez a kézi.
Bocs, de akkor add el, főleg, ha ennyien érdeklődnek iránta.

Csajok!!!
Jaaaj, de nagyon tündér-bündér minden baba és gyermek!!! :D :D :D El lehet tőlük olvadni. Mindegyiktől. Édes, gyönyörű kis angyalkák.

Mi meg szerintem ezerrel fogzunk. Olyan nyálcsorgások vannak, hogy fürdök a Zsófi nyálban. Az alsó fogínyén már előbukkant az első fogacskájának a fehérje. Vagyis olyan picike még, alig látszik, de az a kis fehér pontocska már talán az lehet. Mi más??? Szoktam masszírozni az ínyét egy tiszta gézlappal (vagyis steril), amivel betekerem az ujjam, bemártom abba a szájpenész elleni izébe, és azzal masszírozom, rágja az ujjamat. De milyen nehezen aludt el most, pedig amúgy olyan nyugis, sokszor a hangját alig hallani. Egy csomó ideig nem aludt napközben, biztos a foga miatt nyűgös szegényke.

Ezt az agyhártyagyulladás elleni védőoltást nem is mondta nekünk a védőnő. De majd rákérdezek tőle.

Sziasztok, jó éjt:
Évi

Kép
evisan

ildi ha sikerűlt egyztetned a szintedokival megtennéd hogy rámcsörögsz ?én visszahívlak! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bábaildi!
Képet úgy tudsz feltenni, hogy rámész a melléklet feltöltésére itt az írható mező alatt, majd tallóz és ott kell kiválasztanod a saját gépeden belül a fényképet, ha megvan akkor megnyitás (így választod ki a képet) majd feltöltés és kész is van. Persze ez az egész csak akkor működik ha a képed le van butítva és nem nagy a mérete mert ide csak 600x600 as képet lehet feltölteni. Remélem tudtam segíteni.

Apcuk!
Nagyon édesek a csajok, látszik, hogy Alíz imádja a hugicáját.

Évi!
Lehet a fogzás miatt is nyűgös de ne feledd, hogy megint jön a rossz idő és ma eléggé fújt a szél, ezt ők még nagyon megérzik. Majd figyeld.

Szandra

szandrakiss

Jó Reggelt!

Ildi: Igen igazad van, Kristóf már tudja mi kell egy pasinak :P :P
bluebox

Évi!

Ok! Csak azért kérdeztem, mert a privi fiókomban úgy mutatja, hogy nem ment el!

Apcukk!

Domi is ilyen lusta volt, aztán 3 hónapos kora utaán elhagyta teljesen a szopizást. :evil:
Csak fejéssel tudtam neki biztosítani a tejcsikét.Kitartás, az a lényeg, hogy eleinte kapjon tejecskét!

Lilla még mindig 2 in 1????

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok Lányok!

Gratulálok a babákhoz, nagyon édesek!

Nem tudom, hogy hol szoktatok babaholmit vásárolni, nekem ajánlották a babyoutletet a Soroksári úton, és a Nagykőrösi úton lévő bababoltot. Megnéztem a neten, és mind a kettő nagyon szimpatikus, mind árban, mind a kínálatban, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is! Esetleg újabb tippekre! Szombaton meg szeretnék venni minden szükséges holmit a kicsinek, és magamnak is, amit a kórházba kell majd vinnem, és szeretném egy fokkal olcsóbban megúszni, minth a brendont, vagy a kenguru goldot választanám! Láttam még babaruhákat a C &A-ban is, és szerintem a a tescoba, vagy az auchanba is vannak nagyon édes cuccok, csak azt nem tudom, hogy mennyire bírják a mosást, és mennyire jó minőségűek!
Köszi a segítséget!

Üdv: Marcsi

Kép
marcsi0503

Helló Csajok!

A csemeték egytől-egyig nagyon szépek!

Apacukk!
Tündériek a csajok! :D
Látszik, hogy Aliz mennyire szereti a kistesót!

Marcsi!
Szerintem a Auchan-t hagyd ki, legalábbis bodykat ne vegyél ott, mert nagyon rossz minőségűek. A Tescoban és a C&A-ban viszont nyugodtan vásárolj, szerintem jó minőségű cuccaik vannak! De a többiek is biztos tudnak még tippeket adni, hol érdemes vásárolni.

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Marcsi!

A babyoutletben Brendonos kifutó holmikat vehetsz meg nagyon jó árakon.
Azonkívül: www.vatera.hu
vagy www.teszvesz.hu ezek aukciós oldalak, itt kitartó mazsolázásokkal szuper cuccokat lehet venni.
Én vettem már 200 Ft-ért C&A-s szettet, és 1 ft-ért csizmát is....

Lányok!

Lilláról tudtok valamit?????

Kép

Kép

Kép

dominika1

Jaja a tescos cherokee termékek nagyon szupik ám!!!
kellemes csalódás!

Kép

Kép

Kép

dominika1

az auchanos cuccokat tényleg hagyd ki mert eszméletlen sza...ok!
a soroksári uton van még az SASTI bababolt az is nagyon jó mind árban mind minőségileg!
Mi ott vettük meg a babakocsit is 42.000 helyett 31.990-ért,elég sok akcio van! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi az ötleteket, látom, az auchanos cuccok senkinek nem jöttek be igazán, így azt kihagyom. A soroksári, vagy a budaörsi tescoba megyünk majd, ott nagyobb a választék, mint a FErihegyiben. Anyukámtól kaptam már egy cherokee-s rugit, meg hozzá gatíót, nekem csak az a fura, hogy azt írják rá, hogy újszülöttre való, de sokkal nagyobb, mint egy másik üzletben vásárolt 56-os méretű ruha. Vagy attól még jó lehet? Na majd kiderül!
Még egyszer köszi!

Kép
marcsi0503

Sziasztok!

Nitácska, szerintem te az ASTI-ra gondolsz. Bocsi, nem kioktatni akartalak. :oops:

Marcsi, nem tudom mit akarsz még venni a ruhákon kívűl, de nekünk nagyon bejött a Bippa Kft a Nagykőrösi úton és Kati bababoltja Vecsésen. Előbbi a www.babaholmiolcson.hu, utóbbi a www.katibababolt.hu-n található. Felszerlés, ruhák, minden ami a babának és mamának kellhet. Jó árak, udvarias kiszolgálás. Csak ajánlani tudom! Ruhákban az előttem szólók pedig elmondták, amit én is akartam. :D
(És amit én nem szégyellek, érdemes benézni, főleg a későbbiek folyamán, ha már megvan a manó, a turkálókba is. Isteni holmiak lehet venni, jó áron. Az ekkora törpik még nem tudják elkoptatni a ruhájukat. A kedvencem a Háda kft. boltja a keletinél, eszméletlen jó holmikat vettem ott. Némelyikben az eredeti angol árcimke is benn volt még.)

Minden baba meseszép! Képeket még!

Lillának ki a hírhozója egyébként? Aki tud róla, jelentkezzen! Esetleg Bábaildi?

Krisz, Mesi 3 hétre utazott el. :D Remélem jól sikerül nekik a pihenés!

Szép estét mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Szandrakiss! Az a baj, hogy ezek szerint mindent jól csináltam, csak nagyok a képek. Ez a lebutítás dolog hogy oldható meg? Meg tudod nekem írni? Vagy megvárom, amíg meglátogat vmik gyermekem, és elmagyarázza. Csak az a baj, hogy amikor itt vannak, nem ezzel foglalkozom, és nem jut eszembe megkérdezni. :oops: :oops: Hát, ilyenek vagyunk mi anyák!
Lilláról tud valaki vmit?
bábaildi

Ildi, megérezted, hogy rád gondoltam? :D Ezek szerint te sem tudsz semmit? Mikor dolgozol? Utánanézel esetleg?
Írtam neked privit is!

KépKép
hexina

Hexi!

Igen tudom, hogy 3 hétre, de már hiányzik!!!! :D
Larát is régen láttam....

Lilla???????????????????
Ki a hírhozója, nem Ági?

Marcsi!

Hexinának igaza van, nyugodtan lehet venni "turis" cuccot is. Tök szépek az angol használt ruhák és csodálatos állapotúak. Nekünk is van egy csomó, pl a vaterán is azt találsz zömmel.
Én még a pelenkát is onnan veszem!!!!
Ohhh és a ruhának mindig az oldalán (belül) lévő címkéjén nézd a számozást.
A newborn-ban is van 50-56-os méret.
Én is megfizettem a tanulópénzt....

Kép

Kép

Kép

dominika1

hexina nem rá gondolok mert van az a baby quatlet és van az asti is ,nem messze vannak egymástól!mindkettőbe jártam már! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Köszi az érdeklődést, mi még egyben vagyunk, néha vannak keményedéseim, de ezen kívül semmi. Úgylátszik Kirus kivárja a 9. hónapját. Szombattól viszont naponta kell mennünk Ctg-re a túlhordás miatt. A hírhozóm az Ági lesz, ha van valami SMS-ezek neki egyből.

Marcsi!
A Nagykőrösi úti bababoltot én is tudom ajánlani, csak egy jó tanács: szombaton ne menjetek, csak hétköznap, mert meg se lehet mozdulni annyian vannak abban a kis boltban.

Ági!
Norina hogy van? Fáj még a pocija evés után? Remélem használ neki is a csepp, amit a lányok ajánlottak és már kevesebbet sírdogál.

Andi!
Nagyon aranyos Alizka és a kistestvére, látom szerencsére nincs féltékenység.

Lányok!
Azért írok ilyen ritkán, mert állandóan kidob a gép. Most is vagy félóra ki-be lépés után tudok írni. Állandóan elküldöm a hibajelentést, de nem változik semmi. Nálatok nincs ilyen probléma? Esetleg valami megoldást tudtok rá?

Ha megindulnak a fájásaim és megyünk a kórházba, ha tudok előtte írok ide.

Sziasztok
Lilla
Vendég

lilla várjuk majd Ágitól az smst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bábaildi!
Már előzőleg is felajánlottam, hogy ha nem tudod lekicsinyíteni a képeket, akkor nyugodtan küld át nekem az email címemre (profil mellett megtalálod), és átszerkesztve visszaküldöm neked, vagy esetleg ha kéred fel is töltöm ide a lányoknak.

Lilla!
Izgulunk érted nagyon már.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

SZIASZTOK!!!

LILLA!!!
NAGY A DRUKK MÁR NEKED!!!ALIG VÁROM MÁR AZ SMS-EDET ÉS NAGYON ÖRÜLÖK HOGY ÉN LESZEK A HÍRHOZÓD!!!NORINA BABÁVAL MINDEN RENDBEN VAN AZÓTA AMIÓTA AZ INFACOLT SZEDJÜK!!!CSAK MOSOLYOG!!!IZLIK IS NEKI!!!ÉS ESTE ALSZUNK!!!
ÓÓÓÓÓÓÓÓ JJJJEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
DOBOK PÁR KÉPET NEKTEK!!!
SZIASZTOK!!! Kép Kép ISMERKEDIK A KEZÉVEL MÁR!!!

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

A lányos anyukáktól szeretném megkérdezni, hogy hogyan zajlik a khban a füllyukasztás? Hányadik napon, mennyibe kerül, mikor és kinek kell szólni, vinni kell -e fülbevalót, vagy ott kapok a belövéshez valami egyszerűt? Stb.

Szóval minden infot nagyon megköszönnék.

Ildi, köszönöm szépen a múltkori segítségedet, de sajnos nem jártam sikerrel, egyelőre szülésznő nélkül maradtam. Priviben hamarosan újra jelentkezni fogok, sztem holnap vagy a hétvégén.
Addig is még egyszer köszönöm az eddigi segítségedet.

Ági

Kép
agnesm

Bábaildi!
A kicsinyitést Photoshop-pal vagy ACDSee fots programmal tudod véghez vinni. Ha egyik sincs meg neked és a gyerekek fel tudják neked telepíteni akkor inkább az ACDSee-t kérd mert azzal pofon egyszerű. Ha ezek közül rajta van valamelyik a gépeden akkor szívesen leírom, hogy mik a lépései.

Snápi!
Norina nagyon gyönyörű és a nevébe még mindig szerelmes vagyok.

Ágnesm!
Az utolsó napon csinálnak fülbevalós tranzakciót. Vinni kell fülbevalót, ott lefertőtlenítik így azzal nincs gondod. Érdemes már előre jelezned egy csecsemősnek mert akkor tuti segít, hogy ki csinál ilyet (közülük) mert nem mindenki. Nem akarok nagy hülyeséget mondani de azt hiszem 3e.

Szandra

szandrakiss

Agnesm!

Szandra jól mondja!!!

Hazavitel előtt szúrják be neki, érezni sem fogja. 2000 Ft volt nekem decemberben.
Vinni kell a fülbevalót, kb 2-3 perc és a csecsmősnek kell szólni, hogy tegye be.

Ági!

Ha össze tudnánk futni 1 Ft-ért odaadnám Nektek Domi megmaradt Infacolját. Eddig hűtőben tároltam, és szeptemberig jó a szavatossága.
A cseppentő sosem volt a szájában.
Talán 2-3 adag hiányzik belőle, nekünk nem vált be.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ágnesm!
Igen, az utolsó nap szúrják a fülcsit. Már az első napok egyikén beszéld meg a csecsemősökkel a szúrást. Nekem fent szúrták ki a koraszülöttosztályon, mivel mi onnan jöttünk haza, 2000Ft-ot kért érte. Egyébként mondták, hogy szinte mindegyik váltásban van olyan nővér, aki szúr, és mindegyik ennyit kér. Ezt meg is mondják neked. Így a legtisztább.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

SZIASZTOK!!!

KRISZTA!!!
NAGYON ARIKA VAGY HOGY FELAJÁNLOD AZ INFACOLODAT!!!MAJD EGYEZTETÜNK IDŐPONTOT OKÉ???MOST VETTEM PONT EGYET MEGINT A PATIKÁBA!!!HÚZÓS ÁRA VAN NEKI AMÚGY!!!

AGNESM!!!
A FÜLBEVALÓT TE VISZED!!!UTOLSÓ NAP AMIKOR MEHETTEK HAZA AKKOR AKI AZNAP KIHOZZA A BABÁDAT CSECSEMŐSNEK KELL SZÓLJÁL HOGY TE KI SZERETNÉD SZURATNI A FÜLÉT!!!A FÜLBEVALÓT MEG A PÉNZT AMI 2000FT ODA KELL ADNI NEKI ÉS AMIKOR JÖN ÖLTÖZTETNI A BABÁDAT AKKOR MÁR A FÜLCSI A FÜLÉBE IS VAN!!!

VISZONT AZ A HÍREM VAN HOGY BIZTOS FORRÁSBÓL TUDOM HOGY A LILLÁÉKNAK MEGVAN A BABÁJA DE ADATOKAT AZON KÍVÜL HOGY 3700GRAMM NEM TUDOK MÉG IRNI MERT A LILLA NEKEM MÉG NEM ÍRT!!!
DE HA ÍR ÍROM EGYBŐL NEKTEK!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Tyyűűűűű akkor még visszafojtott gartula megy, majd akkor küldöm igazán, amikor megírod, hogy minden okés!

Kép

Kép

Kép

dominika1

SZIASZTOK!!!

2008.06.13.-ÁN 10:25KOR MEGSZÜLETETT ZALAI KIRA BABA!!!
3700GRAMM ÉS 51CENTI!!!
ANYUKA, APUKA ÉS KIRA BABA IS NAGOYN JÓL VANNAK!!!

GRATULÁLUNK LILLA!!!
ÜGYES VOLTÁL!!!

Kép
Kép
snápi

DE MOST NAGYON MÉRGES VAGYOK MERT NEM IGY AKARTAM KIIRNI HANEM ÓRIÁSI BETŰVEL!!!ÉS SZÍNESBE!!!DEHÁT NYOMHATOK ÉN ITT BÁRMIT!!!
BOCSIKA LILLA!!!

Kép
Kép
snápi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?