Szia Móni!!!
Bocs, múltkor nem igazán reagáltam az írásodra
Kicsit el vagyok havazva
Örülök, hogy a cukrod rendbejött
Az viszont nagyon nem jó, hogy a dokid elmegy szabira, és furi, hogy erről csak most tájékozódsz
Én a dokimat már decemberben megkérdeztem, hogy mikor szándékozik nyaralni
Mosolygott és annyit mondott, hogy -Magát biztos hogy megvárom, csakis utána megyek
Megnyugtató volt, bevallom.
Viszont, ha nem lesz semmi komplikáció, akkor pedig ott lesz Gizike
Ketten tutira összehozzátok. vagy 3-an????? Apa is ott lesz bent Veletek???? Ezt még nem is kérdeztem
Velünk fogjuk rá, hogy minden rendben........ Nagyon rákapott a cicimre csak "úgy"...... Gyorsan megeszi a tejcsi egyik felét, utána szopizik egy picit, majd miután elveszem a cicit hatalmas hiszti, visszaadom, megeszi a másik felét, majd ismét csak "úgy" cici......... Kiharcolja amit akar!!!!!!!!!! Ma bekeményítettem, a második etetésnél nem cicit adtam, hanem lefejt tejet üvegből........ Hát lesett nagyokat, kereste a cicit, pedig üvegből megette a 120-at, de akkor is kereste a csak "úgy" cicit. Nem adtam, kegyetlen voltam és kitartottam az elhatározásom mellett. Megvolt az eredménye. 2 órát szenvedett utána hol nyöszörgött, hol ordított, hol bealudt, hol vigyorgott, végűlis eljött a következő etetés, odaadtam a cicit, egyből megette a kis adagját, és utána kb 5 percig kellett Neki a csak "úgy" cici
Remélem, ez már így fog maradni. Nagyon rossz volt ám elvonni tőle, ami a legkedvesebb Neki