Új privát üzeneted érkezett!

Barnus aranyos a képen :)

Zsófi evett már paradicsomot :oops: Szereti :lol: Én adnék neki már kenyeret is, meg ilyesmiket, csak nem tudom, két foggal mennyire tud ilyet enni... a bulátát meg a kölesgolyót (én kölest is adok :wink: ) elrágcsálja, de az szerintem szétolvad a szájában, nem is nagyon kell rágni :)
Vendég
 


Lillu a kenyeret két foggal jobban rágta mint a bulátát. :lol: Nálunk csúszik mind a kettő, de mi nagyon sokáig nem ettük. :oops: (meg sem írom, mikor kezdtük :oops: ) no és a köles golyó is nagy kedvenc.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Na, akkor tán kenyeret is ehetn lassan :lol: Nálunk a buláta az alakja miatt jobban bejött Zsófinak :lol:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Ildi: Megkaptuk tegnap mi is a meglepit! Köszönjük szépen, valóban nagyon hasznos! Ebből soha nincs elég. :lol: Most már elárulhatod mi volt az, vagy írjam meg én?

Hogy ezek a gyerkőcök tényleg mennyire ügyesek! Milyen ügyesen beszélnek, kúsznak, másznak! :D Zsófi is mond 1-2 dolgot, de ő ugye nagyobb mint Eszti és a másik Zsófi. Az evésre ill az ételre rendszerint azt mondja, hogy hamm-hamm. Rám és apára egyaránt azt mondja, hogy ma-ma :lol: Ha vmit ki-becsuk mondja, hogy be-be-be, de ha bekakilt akkor is ezt mondja, szóval nem túl egyértelműek még a jelzései. :lol:

GYED: Valóban annyit kapunk készhez amit Babett írt. Először én is keveseltem nagyon. Lamme, ha kértél adójóváírást, valószínű az-az a 9e Ft amivel többet kapsz.

Kütyfül: Ha jól látom ez az etetőszék olyan, mint ami nekünk van itthon. Nagyon édi Barna, ahogy eszik! Mi volt épp a menü? A színe alapján almára tippelek.

Panndi: Szerintem el tudja majszolni Zsófi a kenyeret, kiflit. Fogzásra szokták is mondani, hogy adjunk a gyereknek kenyérhéjat, vagy kiflicsücsköt, mert azzal jól tudja dörzsölni az ínyét. Zsófi is elmajszolgatta 2-3-4 foggal.

Babett: Mi paradicsomot most ettünk 1 éves kor után először. Épp nem volt itthon bio, és Zsófi mindenképp meg akarta kóstolni a miénket, hát gondoltuk nagy baja már nem lehet tőle. De aztán másnapra lett pár apró piros pötty rajta. Nem túl sok, de valószínű attól lett. Biztos volt benne vmi vegyszermaradvány, ami nem tetszett neki. :? Aztán a Sparban láttunk bio koktélparit, azt kipróbáltuk, attól semmi baja nincs, úgyhogy azóta azt eszi.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Mindenkinek szívesen mégegyszer. Lilly, Babett! Most már a Ti kedvetekért elmondom, hogy egy világos kék előkét kaptak a lányok macival és színes szegéllyel. :lol: A bababoltos csajt padlóra küldtük vele, nem értette, hogy miért ragaszkodom a borítékolható méretű egyforma ajándékhoz. :lol: Na a macik azért nem lettek teljesen egyformák...

Mi is egy éves kor után ettünk paradicsomot. :oops:
Nálunk Lilla amúgy nagy kifli rajongó, alig győzi kivárni, míg kifizetjük.

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


na meggyőztetek, hagyom egyenlőre a paradicsomot....
de a rizsre nem írtatok semmit, azt adhatok már, nem? egy csomó bébikajában is van, 5 hós kortól... :? kenyér nálunk egyenlőre nem lesz, mivel nulla fogunk van.. :shock: (mármint Botinak) És mikor adtok kenyérhéjat? két evés között lehet nasizni??? vagy még az etetőszékben?

Ildi: ennek utána kell járjak, így azért nem megy...nem vagyok bérszámfejtő, de engem is érdekel, így majd megnézem... :)

panndi: látom de azért nem aggódod túl ezt az etetésdolgot! de így a jó szerintem. Én is adtam pl már tök régen cukkinit, mert mondta egy gyerekorvos, és épp a minap láttam, hogy még jócskán nem is volt ajánlott. Aztán semmi baja nem lett tőle. Sőt a héten adtam passzírozatlan borsót is főzelékben (kevés volt benne!), de attól sem lett semmi...

kutyfül: írd majd meg, miket próbálgatsz adni! lassan utolértek minket....
Vendég
 


panndi: Te már vmilyen tejterméket is adtál? mi volt az első és mikor?
Vendég
 


Babett!
Hét hónaposan már mindenféle túl aggódós szemlélet mellett lehet rizst adni, mi is ettünk. :lol: Sokfelé a világban ez a kezdő kaja.

Lilla a gluténtartalom miatt csak 11 hótól kap kenyeret ill. kiflit. Na meg ekkora értük el, hogy legalább két kis rece, amit fognak neveztünk volt a szájában...

Tejterméket Lilla csak egyéves kor után kapott. Kicsit lazább szemlélet szerint 9 hónapos kortól sajt, túró és natur joghurt megengedett. Mi reszelt sajttal (trappista) és Danone activia natúr joghurttal kezdtünk. Itt valamiért azt mondják Monoron, hogy túróból a zacskóst kell adni, bár fogalmam sincs, mivel tud többet mondjuk más csomagolásúnál.

Cukkinit az én táblázatom is engedi már Botinak. :lol: Mi még a tököt is próbáltuk ebben az időben.

Köszi, ha megtudsz valamit távolabbi kilátásainkról gyed terén. 8)

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lilla amúgy nem túlzásba, de mindig kap egészséges nasit.
Ha morzsálós akkor beülünk az etetőszékbe (így is állandóan takarítok utána), ha nem (éljen a buláta :lol: ) akkor mászkálhat vele.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Tejterméket nem adtam neki, mert én allergiás vagyok a tejre, szóval azzal várunk.

Amúgy nekem az a kismamás táblázat túl óvatos, mi nagyobb léptekkel haladunk :lol:
Vendég
 


Bulátát én tízórai meg uzsonna után adom, de pl most a kenyér csak nass volt.
Vendég
 


Tgyás-Gyed 2. gyereknél: Én úgy tudom, hogy a szülést megelőző 1 évben kapott jövedelemből számolják. Ezért a Gyed miatt jóval alacsonyabb lesz a Tgyás is, mintha a fizetés alapján kapnánk. De ha Babett megtudsz vmi pontosabbat arra én is kiváncsi leszek.

Babett: Mi Zsófinak pl a reggeli szopi után adtunk kenyeret-kiflit, míg mi reggeliztünk, beültettük őt is az etetőszékbe és ott rágcsálta. Nasi gyanánt kapta. Rizzsel szerintem sincs semmi gond, azt már lehet adni Botinak nyugodtan. Tejterméket nekünk is azt mondta a dokinéni, hogy ha nincs allergiás rá a családban, 9 hónapos kortól lehet adni. Én Sparban vettem bio natúr joghurtot, azt adtam Zsófinak kb 9 hós korától és mindig kevertem hozzá vmi gyümit.

Lamme: Szemészet nálunk is van programon, mondjuk nálunk miattam kell vinni Zsófit, mert nekem 1 éves korom óta állandó szemüvegem van, így örökölhette a szembetegségekre a hajlamot. De szerencsére átlagostól eltérő dolgot még nem talált a doki, így elég évente 1x vinni ellenőrzésre.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Kutyfül: Barni nagyon szép!!

Szemészet: Nekünk sem mondta senki, hogy vigyük őket vizsgálatra, de egyrészt több ismerős gyereknél vettek észre valami gondot, és mondták, hogy sokszor az a baj, hogy későn derülnek ezek ki, és már nehéz vagy nem is lehet korrigálni, másrészt mert kint volt a gy.orvosi rendelő ajtaján a papír, hogy féléves kortól már vizsgálható a babák szeme, és egy kontroll senkinek sem árt :D

Kenyér: Vivi kb. 9 hónapos volt, amikor adtunk neki kenyérhéjat. Foga akkortájt kb. egy volt :D De ezt is nagyon szépen elnyammogják a gyerkőcök, nem is kell hozzá fog :wink:

Paradicsom: Gőzöm sincs, hogy mikor kapott először. Üvegesből már relatíve hamar, igazit valahogy úgy egyéves kora körül, amikor már szépen evett "szendvicseket", és azok mellé.

Rizs: Már lehet nekik adni :D

Mennem kell, majd még jövök :D
lamme
 
 


Kutyfül!
Barnabásnak nagyon boldog névnapot kívánunk! :D :lol: :lol:

A szemészet projektet lehet én is felülvizsgálom és mégis elviszem Lillut!

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Boldog névnapot Barnabásnak :lol:
Vendég
 


Köszönjük a névnapi köszöntéseket! :lol:
Képzeljétek, ennek örömére Barna mászott négykézláb kb. 4 "lépést". Úgy meghatódtam, hogy ilyen ügyes nagyfiam van :lol: :lol:

Eperke: Igen, a képek alapján úgy látom olyan ez az etetőszék mint a tiétek. nekem nagyon tetszik, mert paraktikus és tényleg szépen evett benne Barnus. Nekünk nem tudom milyen etetőszék lesz. Ja, sütőtököt evett ilyen lelkesen.

Babett: Hát eddig kapott Barna: sütőtököt, répát, céklát,,almát, barackot, meggyet, banánt, gesztenyét, krumolit. Szombaton megyek a piacra veszek tököt, meg brokkolit jövő héten ezek jönnek majd. Meg a borsót is meg akarom majd próbálni, de abból szerintem üveges lesz. Paszírozásra nem vállalkozom. :?

KépKép
kutyfül
 
 


kutyfül: én mondjuk egyszer passzíroztam borsót, de abból lett 4 adag, és lefagyasztottam. Másodszor meg együtt főztem a répával a krumplival és a husival, és akkor már nem passzírozgattam, de nyilván nem is volt benne olyan sok. Brokkolit még nem próbáltam, de karfiolt igen, azt szoktam a répa-krumplimix mellé tenni. De majd husival is kipróbálom. Tököt evett Boti is 2x, de annyira nem volt tőle elájulva, majd még próbálkozom később.

Ja, és Boldog névnapot Barninak!

ez melyik etetőszék, amiről beszéltek?
Vendég
 


Zsófi ma saját készítésű cukkinis-paradicsomos tésztát evett, ízlett neki :) Bio cukkini, bio paradicsom, bio répa, hagyma, fokhagyma, petrezselyem, bio tészta, bio Zsófi :lol:

Meg vettem neki rizstejet, hogy abból csinálhassak krumplipürét neki, meg ilyesmiket, remélem azt is szeretni fogja :D
Vendég
 


Hát ez elhiszem, hogy ízlett Zsófinak :lol: Ilyet mi is szívesen eszünk.

Lilla a sajtos tésztától egyáltalán nem volt elájulva... az evés végeredménye egy törött műanyag babatál lett. :?

Tehéntej helyett én is ki akarok valamit találni a kajákhoz. :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Barnusnak nagyon boldog névnapot kívánunk mi is Zsófival! :D

Babett: Top Rider a márkája ennek az etetőszéknek: http://www.brumimaci.hu/aruhaz/product_ ... ucts_id=54
Mi maúgy nem ebben a boltban, hanem Kenguruban vettük még tavaly ősszel. Én összességében meg vagyok vele elégedve. Az elején, míg kisebb volt akkor is tudtuk használni, és most, hogy már nagyobb Zsófi, most sincs különösebb gond vele.

Panndi: Az az ebéd biztos finom lehetett! Nem csodálom, hogy ízlett Zsófinak. :D

Én most már tehéntejjel csinálom Zsófinak a főzelékeket, krumplipürét. Szerintem az a kis mennyiség, ami belekerül 1-1 adagba, az már nem árt neki. Persze nálunk nem volt a családban tejallergia, úgyhogy ezért vagyok kicsit bátrabb. De inni semmiképpen nem adnék neki még tejet. Ildi, a Sparban múltkor láttam laktózmentes tejet is. Nem tudom mi lehet benne, mert nem néztem meg, csak a polcon a laktózmentes felirat ragadta meg a tekintetemet.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Bea! Barnuskának sok boldog névnapot kiivánunk mi is! Kis gyönyörűség! Örülök, hogy az etetőszék nálatok is bejött.

Panndi! 9 hónaposan kaptak először nálunk is kenyeret, ill. zsemlét (ezzel kezdtük) a fiúk. Viszont nem sokkal utána, már vajat is kentem a kenyérre, kiflire. Tudom, hogy ez a jelenlegi álláspont szerint még kicsit korai volt, de akkor (pár évvel ezelőtt!) még más volt a trend ezen a téren is.
Viszont joghurtot betöltött 10. hónap után adtam nekik, túrót úgyszintén. Gábor ma fog kapni egy kis túrót. Kiiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a fogadtatás.

Babett! Az én gyerekeim is a tökfőzeléket csak akkor kedvelték meg, amikor tejes rántással és tisztességes mennyiségű kaporral késziitettem. Egyébként máig nagyon szeretik iigy elkésziitve.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Barnabásnak boldog névnapot! Kis cuki a képen!

Nikinek meg utólag is boldog 7. hófordulót!

Ildi, összetörte Lilla tányért?! :shock: Ennyire sz@rul főzöl??? :lol: :lol: :lol:

Andi: bio Zsófi :lol: :lol: :lol: Milyen tésztát adtál neki? Mármint nem a márkájára, hanem az összetevőire lennék kíváncsi!

Hát nálunk a hozzátápi kicsit érdekeses alakul, Eszti MINDENT almával keverve eszik. (Zöldborsó-alma, nyami! :shock: Broáf!) És nem iszik se vizet, se teát. Agyamra tud menni!!! :(

Kép
waterlilly
 
 


Anett: Spar bio tészta volt, bio búzaliszt és víz van benne, oszt ennyi :lol:
Zsófi a zöldborsót szilvával eszi :lol: Majd csak kinövik... :shock:
Vendég
 


Lilly!
A tányér még kóstolás előtt törött! :wink: Lehet, annyira szar kajákat adok, hogy a hosszútávú memmóriájában is rögzült. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy sajtos tészta volt az áldozat. :lol:
Esztire kéretik már a korai szakaszban ügyelni, mert Lilla is a mindent almával keverve eszek és nem iszok semmit lázadással kezdte a tányértörést. :wink: de legalább most már szívesen iszik.

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Boti is mindent sült almával evettt pár hétig, de ezt kinőtte...a folyadékivás nálunk sem megy egyáltalán, konkrétan nulla folyadékot iszik (még jó, hogy még szoptatom3x... :? )

a tgyásnak még nem sikerült utánajárnom...de ami késik, nem múlik... :wink:
Vendég
 


panndi (azt hiszem Te írtad), jó ötlet volt a Bookline, én is rendeltem az akciós cuccokból....bár nem volt nagy a választék. Ami nem akciós, az pont annyiba kerül, mint a boltban. Azt figyeltem meg, hogy a DM-ben sokkal olcsóbbak a hippes kaják, mint pl a sparban...!!

A KISmama babakonyhája megvan vkinek? jó az a könyv? meg akartam rendelni azt is, de nem volt sajnos...
Vendég
 


Babett!
tgyás sajna nem sürgős, még nincs második gyerek :cry: szóval kibírjuk még egy kis ideig... így is nagy segítség :lol:

Nekünk nincs meg a kismama babakonyha, de én is kacérkodom vele...

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


én ma lehet megnézem a sparban, van ott egy libri...majd beszámolok :lol:
Vendég
 


Nagyon jó könyv, (ha ugyanarról beszélünk) de ne vegyétek meg, itt van:

http://www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf

Én nagyon bírom!

Kép
waterlilly
 
 


Jjajajajjjjjjj, nem bírom felvenni a tempóóóóót :lol:

babett: igen, az akciós megéri, amúgy én a DM-ben szoktam kaját venni, amikor összegyűlik a 15-os kedvezményem, úgy megéri (talán...)

Anett: én is szoktam ebből főzni Zsófinak, szerintem is jó :D (Szerinte nem mindig... :lol: )
Vendég
 


Lilly: ez nem az, de köszönjük, biztos ez is jó, majd megnézem! már jó lenne egy-két ötlet a főzéshez...

A másikat (az a Kismamam magazin kiadványa) most sehol sem lehet kapni, a neten sincs, és ma a libriben sem volt...na mindegy...azért nélküle is tudok élni... :wink:
Vendég
 


Ez szerintem nem ugyanaz, de nekünk tök jó lesz... Mert küldtem is apának nyomtatni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Mert az már akart lenni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ááá, Zsófi már megint kukázik... :roll:
Voltunk ma bíróságon, sokat kellett várni, és Zsófi közben barátkozott mindenkivel, tök édesen integetett a rendőrbácsiknak, a bíróknak, ügyvédeknek, a megbilincselt bűnözőknek... :lol: Vicces volt :D
Vendég
 


panndi: :lol:


belenéztem ebbe a könyvbe, na ez sme az a szigorú elvú szilárdbevezetés...De jó, köszi Lilly még 1x
Vendég
 


Na megyek nutellát enni :roll:
Vendég
 


Mégegyszer köszönjük a névnapi köszöntéseket! Barnus kapot egy kismotort a kersztszüleimtől. Teljesen lázbajött tőle, de persze nem ér le a lába, apa tologatta rajta :lol: :lol: :lol:

Tücsi: Mivel adod Gábornak a túrót, gyümölccsel?

Panndi: Zsófi édes lehetett, ahogy a bűnözőkkel haverkodott :lol: Mi ma orvosnál voltunk, Barna kiszúrt magának egy 18 év körüli lányt és ezerrel mosolygott neki... :lol: :lol:

Ildi: Nálunk sem megy a kajálás mostanában, de szerencsére tányért még nem törtünk. :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Lilla miatt is meg kellett szüntetni már egy szemetest, imádta turkálni. :oops:

Zsófi is édes barátkozós:) bár Lilla tegnap séta közben minden embernek integetett tízből kb. 1 integet vissza neki arány volt. :cry: Mondjuk nem vette el a kedvét. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Zsófit sem izgatja, ha nem integetnek neki vissza :lol: De azért fujj az embereknek, hogy nem integettek vissza Lillának... hogy lehet egy kisgyereknek nem visszaintegetni? :shock:
Vendég
 


Ma tiszta elhajlós napunk volt... sült csirke krumplipüré ebéd után Lilla most benyomott egy vaniliás krémtúrót. Úgy ette, rá sem ismerek. :lol: Mondjuk elhiszem, hogy jobb íze van, mint a natúr joghurtnak.
Azért, hogy minden ne legyen kerek ma nulla perc alvásnál tartunk. :shock:

Hát igen, a nem visszaintegetésen én is csodálkoztam, dehát nem vagyunk egyformák.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Á most látom, Kutyfül úgy jártatok mint mi... Lillának a motorról leér a lába de neki a háromkerekű bicaj tetszik... Kb. 500 kör a házban, 500 a kertben elég is neki belőle :shock: Anya meg tolhatja. :?

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Végre túl vagyok a cseresznye-meggy eltevésen. Egész héten mást sem csináltam, csak cseresznyét-meggyet magoztam, befőztem, fagyasztottam, stb. Hétfőn hoztak fel a nagyszülők finom házi cseresznyét-meggyet, azt tettem el télre, de azt hittem sosem fogy el, annyi volt. :shock:

Hétfőn voltam dokinál is végre a derekammal. Hát, sokkal okosabb nem lettem, mint a háziorvosnál. Röntgen nélkül nem sokat tud mondani, lehet a terhességtől, de sok minden egyébtől is a hátfájás. Minden esetre kaptam egy injekciót, és azóta úgy tűnik (kopp-kopp-kopp) sokkal jobb. Már nap közben alig érzem, hogy fáj. Ha lefekszem akkor kicsit rosszabb, de az sem olyan vészes már.

Kismama babakonyhája engem is érdekel, a magazinban is olyan jó receptek szoktak lenni. Úgy emlékszem, hogy a lapban van egy megrendelő, és azzal meg lehet rendelni.

A motor az nálunk is nagyon bejön. :D De Zsófit szerencsére már nem kell tolni. Már tudja hajtani magát a lábával. Csak győzzünk utána futni. :D

Most voltam vásárolni Zsófival, és útközben elfogyott az itatójából a víz. Én vettem magamnak egy kis szívószálas gyümölcslevet, mert megszomjaztam, és mikor neki elfogyott az innivalója és még kért inni, gondoltam megpróbálom az enyémből megitatni. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen ügyesen iszik szívószállal! :D Pedig most próbáltuk először. Azt hittem majd összerágja a szívószálat, de nem, egyből tudta mire való. :D Persze , hogy ne legyen minden ilyen egyszerű, a égén már egyedül akart inni abból is, aminek az lett a vége, hogy a dobozt úgy összenyomta, hogy a fele a ruháján kötött ki. :?

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Ildi, ma Eszti is extra sokat evett, hál' Istennek! Meg aludt is rendesen. Hát, nagy szerencsém van ezzel a kicsi lánnyal. Jó fej nagyon. Pedig apa ma Lengyelországban van, így egyedül voltunk egész nap, de semmi gond nem volt, semmi hiszti vagy nyügi.

Tegnap itt volt anyósom, nem bírom ki, le kell írnom két szösszenetet!

1. Panaszolom anyósomnak, hogy Eszti mindent almával eszik, a főzeléket is. Erre ő: annak idején (juj, már borsódzott is a hátam!) úgy csinálta, hogy mindenbe tett egy kis kanál cukrot. Ühüm. Akkor inkább maradjunk az almánál.

2. Augusztusban egy hetet náluk leszünk ( a Sziget-fesztivál alatt ugyanis a lakásunkban nem lehet megmaradni, hajnalig behallatszik a dübörgés.) . Aszongya "augusztusban már elkezdhetjük Eszterkét szobatisztaságra nevelni, nem adunk rá pelenkát, csak egy kis bugyit, kitesszük a kertbe egy plédre, nem baj, ha odapisil..." Egy 10 hónapos gyereket. Kitesszük a kertbe (nem kutya, gyerek!!!). Meg szobatisztaság. Normális???

Ja, és persze nem felejtette el megemlíteni (ismét), hogy annak idején Klárika (=sógornőm) 9 hónaposan már elkezdett járni! Hát egészségére. Eszti nem fog, az biztos. És??? :roll:

Kép
waterlilly
 
 


Anett: Zsófi hat hónapos volt, amikor anyósom mondta, hogy "Háát, akkor már lassan ülhet a bilire!" Én meg mondtam, hogy jó lassan, majd másfél év múlva kb... Erre csodálkozva kérdezte, hogy hát de miért, az ő fia nyolc hónaposan szobatiszta volt már! Mint kiderült, ő tudta, mikor kakil a fia, és akkor ráültette a bilire, addig ült ott, amíg nem jött a kaki, és hát így akkor ő már "szobatiszta" volt. Na ja... rá nem sokkal kérdeztem, hogy és a férjem mikor kezdett el beszélni? A válasz: "Nem tudom, de nagyon hamar." Hogy én ezt hogy nem tudtam magamtól? :lol: :shock:

Ezekre nem kell figyelni, és kész. Nálunk már jobb a helyzet, nem nagyon vannak zavaró dolgok, bár egy-két dolog még akad, ami nekem nem tetszik, dehát tökéletes sosem lesz... :?

Holnapután ballag Zsófi egyik unokatesója, oda is együtt megyünk, lesz összesen hat gyerek, ebből egyedül Zsófi lesz lány, jó dolga lesz, azt hiszem :lol:

Jaa, és kedden végre eljutok spinningre, el sem hiszem :lol: Úgy döntöttem, amíg nem jön a kistesó, visszaszerzem elveszett izmaimat, és elveszítek még pár kilót :lol:
Vendég
 


már én is fontolgatom pár hete, hogy el kellene kezdeni edzeni járni...már annyira ki vagyok éhezve rá. Na aztán kíváncsi leszek meddig tart a nagy lelkesedés, de most nagy erőt érzek magamban... :wink: Sajna csak reggel tudnék menni, akkor talán a párom bevállalná Botit, amúgy semmi segítségem nincs. Nagyszülő elfelejtették, hogy van itt is egy unoka, mindig csak azt várják, hogy mi menjünk 150-250 kmre...hát ez van....

Nálunk ma teljes hisztiben és ordításban végződött minden itatással kapcsoltos próbálkozásom. Pedig csináltam igazi almalevet, de se cumisüvegből, se ivópohárból, se semmiből nem ment...ilyen sírással még nem járt az iváspróba... :cry:
Vendég
 


Nálunk is Apa vigyáz majd Zsófira, nagyszülők messze, más meg nincs... :? Azt nem tudom, ősztől mi lesz, ha hétfőnként suliba járok.
Vendég
 


Babett!
ÓÓ mi is rengetegszer jártunk így... 100 féle módot próbáltunk ill. kb. 100x öltöztünk naponta... Érdekes módon Lilla most abból az aventes itatóból iszik, amelyikből az elején egyáltalán nem tudott.

Lilly!
Az én férjem is 9 hónaposan szobatiszta volt... na persze, tudjuk melyik módszerrel.
Én engedve a nyomásnak vettem Lillának egy bilit. Kipróbáltuk, nulla siker. Aztán hagytam, elraktam a bilit. Teljesen kár, még nem érett rá.
Nálunk még Lilla éheztetése a csúcskérdés. Ebbe Anyu is beszáll. :lol:
Szegény gyerek nálunk azért nem eszik, mert rengeteg íztelen kaját kap... na bezzeg a túrórudit hogy enné, ha a szőrös szívű anyja hagyná...

Én itthon gyötröm magam biciklivel, meg súlyzóval.. váltakozó lelkesedéssel. Az eredményről meg ne is beszéljünk. :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lányok, a Ti babátok is hisztizik? Zsófi sokszor csinál olyat, ha elveszek tőle valamit, amihez nem szabad nyúlnia, vagy csak leteszem az ölemből, hogy elhagyja magát, hason fekszik a kövön, és a kezeivel üti a földet :shock: Komolyan mondom, én azt hittem, ilyen csak a dackorszakban lesz maaaaaaaajd... szóval így hisztizik, ilyenkor úgy csinálunk, mintha ott sem lenne, így ez a hiszti tart kb öt másodpercig, majd mászik tovább a játékaihoz, és édesen gagyog, mintha mi sem történt volna.
Vendég
 


Lilla mutatványa: ülve két kézzel csapkodja földet (ugye nálunk a hasonfekvés ilyenkor sem pálya) és közben velőt rázóan sír, addig amíg látjuk :shock: Ha rászólok, hogy nem, rögtön rákezd. :?

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Na ez azért megnyugtat :roll:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: