Új privát üzeneted érkezett!

Sógorasszony! :D

Kép
Kép
szilbee

Réka baba! Boldog FÉL évet!!!!! :D

Kép
szilbee

úú, 1 nap kihagyás, és alig bírok visszaolvasni, pörögtök ezerrel drágaszágaim! :)

Réka baba, isten éltessen feledik szülinapod alkalmából!!!

Én is naon köszönöm a szülinapom alkalmából küldött köszöntéseiteket! :D Hát igen, Szabi de. nem kímélt, aztán du.-ra megértette, hogy anyának szülinapja van, és megajándékozott egy 3 órás alvással! :shock: :shock: Pedig nála amax. az 75 perc szokott lenne nappal....
Este meg barátnőztem, 11-re értem haza...
:oops:

Elnézést, nem tok mindenkinek reagálni....

Tali dőpontja nekünk jó!! Aztán Katáéknál afterparty? :wink:

Anikó, ez nem a világvége, bár nrhéz ezt elhinni... csodállak, hogy nem sírtál babuci előtt!!! MInden jobb lesz!!

Kép
Kép
dorkáék

Rékának nagyon boldog feledik szülinapot!

Én is csak gyorsan, mert megyek a gyerekért a bölcsibe, bent voltam a fősulin délelőtt.

Judit! Hanyadik oldal körül keressem azt a citromos csodát/álmot?

És minek a rövidítése a SAC? :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka, látom, hamar hazaértetek! Szabi elaludt? Zsófi nem, de szerencsére nem volt nyűgös, viszont már fél 12-kor megebédeltettem, majd leragadt a szeme az etetőszékben is, már alszik. (Mindjárt megyek én is :) )

Olga, Sex And the City, avay Szex és New York :wink:

Nekem egyedül a júl 5. nem jó topiktali szempontjából minden más igen, helyszín is jó bárkinél.

Réka boldog félévet! :D

Balwin, de szupi tortája lesz Annalucusnak! (na egy olyanra lehet én is benevezek!) Nagy parti lesz?

Anikó, fel a fejjel...Te tényleg mindent megtettél! Lesz ez jobb is!

Szilbee, már itthon vagytok? Hogy sikerült a kirucc?

Kép

Kép
ditke2007

Háj!

Én nem csináltam sajnos képet...örültem és imádkoztam hg ne essen....na meg egyedül figyeltem mindenre rajtunk,nálunk stb....szóval meghaladta volna a képességeimet.....de tegnapelőttről van képe...az jó lesz?....JAmeg hát nálad meg sem lepődök ha ránézel a klaviatúrára és felcserélődnek a bötűűűűűk... :mrgreen: biztos úgy volt vele hg megkönnyíti a dolgodat ne neked kelljen:)))))))bruhahahhaaa....nemhagyhattamkiiiiii:)))))

Dorka!
Mit kaptál?....

Ó buli!
No egy lájtosra én is elmennék úgy 12-ig:))))

Kép

Kép

Rékának Boldog Féléves FordulóóóóT!!

fanna3

Azanyám az a nyaklánc! berosálok!
nagyon vagány!

Fanna!
nem értem, pedig úgy akarok röhögni egyet! hoyg késő van, vagy hogy érted?

Réka babának boldog félszülinapot! kérünk képeket, az apa fajtából! bár gondolom azzal a géppel rosszat nem lehet csinálni...

nem is írtam, tegnap vettem egy csoda cipőt, vagy 8-10 cm magas, telitalpú, egy álom. valahoyg SAC hangulatban voltam.
Kép

Olga!
0,5 l tejszín (habbá verve)
450 g-os tejföl( a nagy)
9 ek porcukor
1 citrony leve
2 citrony héja reszelve
1 csomag babapiskóta rétegesen lerakva tetejére krém, és gyümi mehet hűtő 2-3 óra aztán nyam- nyam. sztem nagyon fincsi, gyorsan megvan, és ebben a melegben üdítően savanyú, hideg.

kismamik?
ja és Kata74!

ja katonás képek!!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Fanna!

Megkérdezhetném hogy hogy néz ki a személyi edző na nem azért..... csak mert ma talizok vele és tök égő ha ott álllok mint egy darab sz.r mert nem ismerem meg :oops: Köszi!

Este jöövök és mindenkinek írok Védike most kelt

KépKép
viragb88

Anna! Fain a kishapsid! :lol: Már biztos lejárt téma, de a sátor elkészült már, ugye?

Ditke! Köszi! :oops: (SAC)

Olga

Kép
juhaszolga

Háj!

Olga!
Elám....asszem 2-3 oldallal ez előtt van kép róla.....:)

Virág!
Hűűűűűű hát én napjában 2 szer szoktam gépet kapcsolni délben és este amikor Nimi alszik.....de már biztosan túl vagy rajta.....Milyen volt?

Judit!
Dobjál egyet a cipiről! Mihhhhez van késő....ezt én nem értem... :lol: :lol: :lol:

fanna3

Olga!

Fú most akkorát koppant mindig azon gondolkoztam hogy honnan jött neked a juha szolga most esett le hogy Juhász Olga na kb. mint neked a SAC(na mondjuk ezen én is gondolkoztam :oops: )

KépKép
viragb88

Fanna!

Hát megbeszéltünk mindent kemény lesz főleg mikor mondta hogy a gáton futás is lenne :shock: na akkor azt hittem szívrohamot kapok.Holnap még egyeztetjük a részleteket aztén meg várom az eredményt :oops:

KépKép
viragb88

[quote="fanna3"]Háj!
JAmeg hát nálad meg sem lepődök ha ránézel a klaviatúrára és felcserélődnek a bötűűűűűk... :mrgreen: biztos úgy volt vele hg megkönnyíti a dolgodat ne neked kelljen:)))))))bruhahahhaaa....nemhagyhattamkiiiiii:)))))

na ezt nem értem. de most már érteni akarom, ha Nimi elaludt, mindenképpen írd meg!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Fanna!
csak a Te kedvedért! :wink:
Kép Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka! Utólag, de nagy szeretettel kívánok boldog szülinapot!

Rékának pedig a fél szülinapján kívánok további sok-sok boldogságot!

Kép

Jaimee, ha nem hozod ide is a blogodban lévő mai utolsó képet, irgum-burgum , mérges leszek! Eddig ez a legcsúcsabb kép, amit a kiscsajról láttam, pedig a többi se semmi! :shock: :lol:

Anna, a kiskrapek nem kelt még el?! :lol:

Virág, bátor vagy, kitartást! Aztán mesélj majd, hogy bírod, miket csináltok!

Judit, annyira jó lett a lábad, én is akarok!!! :lol: Most meg a cipőről kérjük a képet! :lol: Kár, hogy nem volt az urad, azt mondja Csaba, nagyon jól sikerült. A marhapörkölt meg... nyam-nyam...nagyon fincsi lett!

Anikó, egy kis vigasztalás: lassan 9,5 éves Mátém 3 hetes korától kezdve kapott tápszer pótlást és a 11. héttől kezdve csak tápszeren élt, ma pedig sorra ér el jó eredményeket a versenyeken, ma kapta meg a zeneiskolai bizonyítványát, ahol a szolfézs és a gitár is ötös neki. Ha régebbi képeket néztél (túlzottan nem szereti magát fényképeztetni), azt is láthattad, hogy nem hízott el és szerencsére az immunrendszere is elég jó.

Hát, Olga, gyagya vagyok, na! Legközelebb kérdezd meg másodszorra is, de ne kívánj nekem ilyen izzasztó álmot :oops: :lol:

Évi, van újabb hír a sulival kapcsolatban?

Holnap megyünk Szolnokra apával kettesben nézelődni, ha lát valaki, kiabáljon!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Judit, ebben nem semmi leszel! :wink: :lol: Hát nem tudom, én imádtam a magas sarkú cipellőket, de hogy most tudnék-e egy ilyenben tipegni... :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!
én lehet látlak, megyünk pénzt költeni délelőtt, úgy néz ki!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :D

Anikó?? Hogy vagy? Küldtem ám privit, de nem olvastad el.

Szami: Köszi! :wink: Csak egy kattintás és hopp, minden fotó elérhető. :wink:
Hű, mellik is az utolsó???
Kép

Fanna: Jóképű legénykéd van !!!

Judig: Milyen az a SAC hangulat? :oops: Na ebben a cipőben csak egyet lépnék, másodiknál benyomódna az orrom a koponyámba...

Én értettem Fannát, jót nevettem.

Kata: Hogy vagytok?
jaimee1

sziasztok,

Ditke, nem aludt el szabi, csak ugyanúgy nyomta a dumát, hazajöttünk, és másfél perc múlva elaludt a kiságyában... Kezdem azt hinni, hogy már jobban szeret ágyban, mint kocsiban aludni, pedig régen nagyon nem így volt! :wink:

Judit, jó ez a henna, mutatós!! de egy nap alatt enniyt kopik? Vagy direkt?
NAgyon passzol hozzá a pipellőd! Nagyon tuti!

Anna, 2 bazinagy kaspót választottam a diffenbachiáimhoz, meg kaptam egy jópár Cornettot, ott figyelnek a fagyóban!! Sztem nem sokáig! :)
Niminek ez a nyaklánca! A kiccsávó!!! Nagyon vagány, de nem félsz, hogy elszedi?

Szilbee, újra itthon?

Olga, Balázs nagyon jól nyomja a kismocin!!! :)

Valakinek nincs meg vléetlen a Katedrális c. könyv? Kölcsönkérném, ha lehet....

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
megkaptad a meghívót? elküldtem mégegyszer

puszika

Kép
kbernadett

Dorka, nekem megvan és a folytatása is, de még van hátra belőle kb 50 oldal, így leghamarabb valamikor a jövő héten tudnám eljuttatni, ha az még jó. De napot nem ígérek...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Fanna!

hahahahaha még most is röhögök, és azért sem javítok továbbra sem! :twisted:

idehívtam Misit, hogy nem értem, na megkaptad, mondja, szokta mondani, hogy kurva idegesítő olvasni.. nem baj, legalább kell egy kicsit gondolkozni, nem csak punnyadni.

Jaimee!
nagyon édes, igazi női beállás, akarom írni befekvés...

SAC életérzés? nem a szingliségre gondoltam, hanem a ruhákra és a cipőkre! ha valaki nyerne az ötösön kérek egy pár manolo blahnikot!

szilbee!
mi volt? képek tutira készültek! dobjál már!

Dorka!
a barátnőm oda meg vissza van, nekem is az lesz a következő, egyébként írtam, hoyg nekem az éjszakai olvasnivalóm a Sandra Brown regények, mert kérdezted.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
ez egy zöld paszta, amit rákennek, ez az első fotó, ezt 6 óra múlva lemosod, olyan mintha a gyerek a lábadon gyurmázott volna. ami alatta marad, az a második kép. 1 hétig erősödik, ma már sötétbarna, aztán két hétig kopik el. jöhet az újabb minta.

na még mit akartam....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hella :)

Réka babának Nagyon Boldog Félévet! :D Áááááá, hátezaképe! Filozófusokat megszégyenítő gondolkodópóz :mrgreen: Kherály :lol:

Fanna, nagggyon laza Nimi ezzel a lánccal :lol: Meg akartammán mondani, hogy eléggé kiszőkült :D Amikor elkezdett növögetni a haja, sötétebb volt...vagy én vagyok má teljesen hülye?...

Judit, tutteros a szandid :D Én is az ilyen stílusúakat szeressem, csak papucs változatban :) Nem bírom a csatokat a lábamon :oops: Engem nem idegesítenek a felcserélt bötűk :mrgreen:

Ditke, nem lesz olyan nadon nad 8) Összvissz 10-en leszünk. Remélem az eső nem kerget be minket :?

A tali időpont nékünk is jaó :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit: Nemnemnemnemnem.....Egyáltalán nem idegesítőek a felcserélt betűid!!! Észre sem venni. Komolyan. :wink:

Na most meg ez a manolo blahnik? Az mi? Valami cipellő? Még csak fél éves a gyerek és már így le vagyok maradva? Nem értem. :? :shock: Na meg hogy a Katedrálisnak van folytatása????

.........Na megyek, kialszom magam. :mrgreen:
jaimee1

Jó reggelt!

Megint egyedül voltam/vagyok, ráadásul Dorka is itthon (tegnap este hőemelkedése volt). Tegnap visszaolvastam, le is írtam, hogy kinek mit reagálok, de aztán nem jutottam ide.
Talán este (délután mennék Pestre, ha Dorka jól lesz, költök én is egy kis pénzt).

SZÉPSÉGES RÉKA BABÁNAK MI IS BOLDOG FÉLÉVESET KÍVÁNUNK UTÓLAG IS!

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Judit, nagyon csini a cipőd! Én se tom, mi az a manolo b...izé!

BalwinJudit, majd szorítunk, hogy ne essen az eső és jó kis kerti partit tudjatok rendezni. Fényképezőt nem itthon hagyni!!!(Meg akartam má' kérdezni, Neked van testvéred? :P )

Dorka, nagyon ügyi volt akkor Szabi!

Virág, nem félsz, hogy elmegy a tejcsid az edzéstől, főleg, ha ilyen kemény lesz?

Fanna, Nimi nagyon vagány! (Zsófi ahogy meglátta 2 kézzel kapkodott utána! :wink: )

Réka nagyon édes, így szeret hason lenni? Ő is nagyon tetszett ám Zsófinak.

Hú ez a sz@r idő...nem tudom, mit fogunk egész nap csinálni?! :x

Kép

Kép
ditke2007

A SAC-ban volt Carrie-nek egy manolo b. cipője, jó sok dollárba került.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Hogy ez a Réka baba milyen nőcis! Figyeljétek meg, nagy modell lesz belőle! Szeretem, imádom, olyan gyönyörű! Pedig még "élőben" nem is láttam. Nehogy elgyertek a talira, mert megzabálom! :lol: Vagy ellopom a fiamnak! :lol:

Dorka! Én is most hétvégén kapom kölcsönbe a Katedrálist, meg néhány Wilbor Smith könyvet (ezt biztos nem így kell leírni). :oops: Olvastam vagy 10 éve tőle a Hetedik tekercset, és anyirra emlékszem belőle, hogy nagyon tetszett. Meg az író nevére, ami tőlem nem kis teljesítmény!

Virág! :mrgreen:

Balwin Judit! Ha megtalálod bbj Judit szndiját papucsban ordíts nekem is! Vagy két éve keresek ilyen telitalpú papucsot! Nagyon szép kis jószág!

Na megyek visszalapozni Nimi sátrát!

Hali!

Olga

Kép
juhaszolga

Ja, voltam 9kor bőrgyógyásznál (Dr. Szabó András), azt mondta megmaradok az anyajegyeimtől, 1 év múlva kontroll. Kicsit nehezményeztem, hogy nem nézte meg mindet, csak a nagyobbakat, de azt mondta, hogy az 5 mm-nél nagyobbakat kell figyelni, azokkal lehet baj.

Olga

Kép
juhaszolga

He-he... Megtaláltam a sátrat... 7 oldallal visszább... Nagyon aranyos lett! Mi is vettünk babónak a LIDL-be volt 6-7 ezer körül, egy sátor, iglu és egy összekötő alagut. Nagyon szereti. Nagyon jó minőségű és nagyon nagy, az iglu rész mamánál van, mert itthon már nem fér el. :lol: Publikus, hogy mennyibe került a varrónőnél a ti sátratok? Meg szerintem többet vártál. ,imt 4 hónapot. Nem karácsonyra is azt akartad már adni Niminek? Aztán szülinapjára...

És végre Doroti Hannát és anyukáját is láttam! Szépek ők is!

Olga

Kép
juhaszolga

Na, nem megyek Pestre, Dorka lázas. Dotornéni nincs, majd viszem a helyetteshez. Remélem csak a torka, orra nem folyik, nem fáj semmije.

Niki

Kép
Kép
csni

Háj!

No.....JUDIT!....most nézem dejakkor apával kibogoztattad.....háténcsak arra reagáltam hg megnyúz hogy ha úgy marad a billentyűzet hg összekeveri a bötűket!:))))) De aranyos hg nem jöttél rá......komolyan mondom B.Á.J.O.S.!!!!! :lol:
Télleg jó a cipőd....nem Szolnokon vetted mi?....És megírod kisbötűvel hogyé????....(derászokok erre a rettentőszar dumára...:) no cupp.....

Virág!
Irígyellek én is mennék.....lehet egyszer ki is megyek veletek futni...Csak nálam nehéz a gyerekfelügyelet....:(

Tényleg tud vki megbízható nem túl idős bébiszittert?....egyelőre még keresek szept.től kellene heti 2 napra 2-3 órára....

Köszke szépen!.....És az illata is jó ám .....mármint Niminek.
Ez egyébként egy borostyán nyaklánc, fogzásra vettem mert a rágófogakkal rettentő megszenvedünk sajnos.....bár egyelőre még nagggyon hatását nem látom....de azis lehet hg jobban sírna nélküle.....Ja meg amúgy is menő casanova lesz...kelllenek a kiegészítők:)))

DOrka!
uhhhhhh....nálam egy doboz fagyi egy este...:(((( ezért nem is veszek mostanság..... milyen az a növényzet?.....én csak képre tudom őket....névre nem:)))))

Jaimee!
Egen.....ezt úgy sikerült megcsinálnod mint egy Anne Geddes fotót!!! Fránkóóóúúúú lett!!!

Ditke!
Jajjjjja csak így képernyőn keresztül.....bezzeg élőben nem :((((

Judit!
Kívánunk holnapra szebb időt!!!!! És akkor mikortól is nem leszel meddig??? Igen...hát fene tudja olyan már nem lesz mint az apja, ő 5 évig tejfel szőke volt....

Niki!
Mit vettél volna?
Nem mondta a doki eddig hg miért jelentkezik Dorkánál az elsők között a láz?....Bár az jó nem....mivel látszik hg küzd a bacikkal mint aki egyáltalán nem lázasodik...Jobbulást!

Ebben a szar időben télleg nem lehet semmit csinálni......... :evil:

fanna3

Sziasztok!
nem nagy a termés, pedig azt hittem, hogy mindenki írogat, ha már kint nem lehetünk....

turiba voltam ma, de sajnos magamnak semmit nem találtam, illetve csak oylat, ami a fél combomra jött volna fel kb. sajnos... nem láttam papucsba olyat, mint az enyém, csak lábratekerőset... 1500-ért a K&K-ba, de lehet mérethiányos, egy 40-es volt kitéve.. a papucs valóban praktikusabb, egyik kedves ismerősünk meg is jegyezte, hoyg jó lassan készülök el! :twisted: de megtanulom, és akkor lefelezem az időt 1/4 órára! :roll: Fanna egyébként az ára 6200-volt, de akciósan vettem az eredeti valami 8600? talán

csupaszításon voltam ma, meg hirtelen felindulásból megvillantattam a szépséges terhességi májfoltokat, Letikém ajándékát. Már látható, hoyg csökkent, még kell egy biztos most kétszer kettőt kaptam a szemem alá. régebben beszélgettünk róla itt, nem fájt, kaptam hűsítő zselét, szemüveget nem, csak vattapamacsokat, nagyon a szemem alatt van közvetlenül sé a szemüvegtől nem fért volna oda, mint egy vakuvillanás, egy kicsit megcsípett, de nem vészes, most az egyik szemem egy kicsit könnyezik, de az lehet a festéstől is...remélem...

Judit!
Jó szórakozást holnapra, mi is kerti partyra vagyunk hivatalosak, hát lehet lakás party lesz belőle! ennyi esőt, hihetetlen!

Fanna!
szeptembertől munka miatt kellene, itt van egy csaj, aki magánban csinálja, csak pár gyerekkel, ha már ide jössz dolgozni.... vagy hogy akarod házhoz menjen?

bájos na ja, naivka...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Egy kis olvasnivaló annak, akit érint vagy érinteni fog hamarosan a hozzátáplálás, elválasztás.

Nem tudom, ti hogy vagytok/voltatok vele, de nekem totál káosz a hozzátáplálás témája, két egyforma cikket még nem olvastam erről. Az egymásnak homlokegyenest ellentmondó ajánlásoknak se szeri, se száma, úgyhogy úgy döntöttem, sok minden elolvasok, aztán magam döntök és kész. 8)

http://www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf
jaimee1

sziasztok,

húú, remélem jól telt a napotok a szobafogságban, mi du-ra már enyhén szólva nehezen bírtuk... :?

Judit, most már képben vagyok nhenna-ühgyben, köszi a felvilágosítást!

Jaimee, Rékára oltári jó ez a kép!!! Na jó, nagyon sok jó képet tudtatok már csinálni róla, de ez most tényleg 5*!!!

Ditke, hogy telt anap? Gondoltam rátok, amikor én már épp feladni készültem....
:wink:

Niki, mit monodtt a helyettes dokinéni?
HOgy vannak a csajok? Kata ugye még nem lázas?

Anna, én kérdeztem a csajt, akiről egyszer beszéltünk,d e sajna annyira kiszámíthatatlan a munkabesosztása, hogy nem jön össze...
a virágaim semmi exxtrával nem bírnak, ződ levelek, szépek, nagyok, aztán ennyi... majd kerítek képet.

Szami, ha össze tudnánk hozni egy talit (vagy majd a babatalin), ha addig kiolvasod, megköszönném a könyvet!!! Na, ez magyaros... de bizti érted!

Olga, nekem azért az apróbbakat is megleste Bálint Zsuzsa tavaly, bár kb. negyed mp volt egy anyajegy, de nekem is azt mondta, hogy 1 év múlva kontroll. DE biztos akkor nem lehet gond a kisebbekkel!

Kata, elnézést, hogy nem álltunk meg, csak anyósommal voltam, aztán haladtunk hazafelé.... Msjd legközelebb! De most észrevetellek, bibííííí!!!

Kép
Kép
dorkáék

Judit!

Igen , házhoz kellene..pontosabban a bölcsiből elhozni haza és 2 órát bébiszittelni amíg hazaérek. Jól vetted csak ismételni tudom magam!!!!!!!! :D

Jaimee!
Igen ez tényleg egy elég hosszú és nehéz téma....nem is még az elején, hanem akkor amikor bővíteni kell a kaják sorát, de még nincsen foga amivel rághat.....na szerintem az a legnehezebb időszak. Meg kitalálni naponta 4-5-ször hogy tápláló legyen, egészséges és mindig másféle étel.... :? Szerintem az elején érdemes egy fő irányvonalat követni abból amelyik szimpatikus pl. vagy főzelékkel vagy gyümivel kezdeni.....és aztán a táblázatokkal összevetni hogy mi az ami adható.
Na jó lehet ezekkel nem mondtam semmit, te is így gondoltad..... :shock:
Nálam minden nap gondolkodóba esek hogy akkor mit is főzzek....és uzsira mit is adjak. Ami biztos minden nap van az a joghurt......bár hallottam olyan véleményt is hogy lehet ezek a mai jogurtok nem jók a babának, ade akkor ennyi erővel semmi sem!...Szóval én ehhez tartom magam, az mindig van olyan 8 hós kora óta.....

fanna3

Ja láttam Bettit az előbb a Tescoban....nagyon jó barna hajjal is...bár nekem szőkén is bejött.....amúgy is csini vagy!

fanna3

Fanna!
alig ismertelek meg amugy :oops: bocsika:-)

vasárnap kezdek a tescoban...hát kiváncsi leszek milyen lesz de majd mesélek. 10-14 meg 15-19 ig jó hosszú megint alig leszek Bettikével deha rendesen dolgoznák akkor is kb igy mennék ha pénztáros lennél.

puszika

kellemes hétvégét mindenkinek

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Végre van egy kis időm. Voltunk a doktornéninél, Dorkának vírusos torokgyuszija van. Csak lázcsillapítás a teendő, antibiotikum akkor, ha felülfertőzödne (nagyon magas láz, bedizzadt nyirokcsomók). Remélem erre nem kerül sor.
Kata egyelőre jól van, bár a doktornéni szerint nem sokat tudok tenni, hogy ne kapja el, ha akarja, úgyis elkapja. Mostanában sokat dumál (de még csak a saját nyelvén) és ma már elég sokat ment a szobában.

Fanna: Ti egyébként jól éreztétek magatokat a gyereknapon? Nii kipróbált valamit? Tombolán nyertetek? Én értettem apoénodat, amit Juditnak írtál, szerintem jó volt.

Judit: A citromos álomsüti tényleg nagyon fincsi volt. Ez a hét nem a fogyókúráról szólt nekem.

Anikó: Csak azt tudom írni, amit atöbbiek: Fel a fejjel! Ez nem a világvége és nem is biztos, hogy végleges. Lehet, hogy cak fejlődési ugrás. Szoptasd minél többet!

Évi: Volt valami értelme a tiltakozó akciótoknak? Olvastam a mai Néplapban, hogy a Mátyásba 14-en jelentkeztek, azét kell beolvasztani.

Betti: Nem értettem, hogy mit kérdeztél a talival kapcsolatban. Topictalit szeretnénk a topicos babáknak, anyukáknak, apukáknak.

Balwin Judit: Holnapra jó ünneplést!

Rami: Ki volt az ofőd a Mátyásban? Én is odajártam.

Jaimee: Réka nagyon cukorfalat. Nagyon szuper ez a kép.

Dorka: Én kölcsön tudom adni, bár nem a miénk, de már nálunk van egy ideje.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Niki:Jobbulást Dorkának és szorítok,hogy Kata ne kapja el.Gulyásné Sinka Mária volt felsőben,alsóban pedig Hortobágyiné Stejszkál Éva.Én nagyon szerettem mindkettőjüet,Éva néni még a templomba is ott volt amikor esküdtünk.Neked ki volt az osztályfőnököd?

Anikó:Hogy vagytok?Remélem egy kicsit jobban vagy.

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Judit!

Én IMÁDOM a jó magas sarkú(8-9-10cm) cipiket bár csak ritkán tom felvenni ha apával menünk kettesbe de akkor is hallgathatom ó gyorsabban menjünk már :oops: dehát akkora sarokkal csak tipegni lehet :lol:

Ditke!

ÁÁÁÁ ez nem olyan kemény mondt az edzőm hogy nem lehet nagyon erőltetni a dolgokat mert elmegy a tejcsi meg csak megutálom az egészet.Dehát nekem 100m a gáton is sok :oops: Meg a gátra csak ritkán menünk.Azért a talira még nem leszek Rubint Réka :lol:

Fanna!

Én úúúútálok futni,a halálom de a cél érdekében.... :lol: de ha van kedved gyere :lol: Társaságba jó futni.Majd Júli 3.-án kezdjük mert apa akkor már jobban ráér figyázni Védire először heti 3-4szer kb.egy óra szóval lehet még nagyik papik segítségét is igénybe kell venni.Dehát ennyi kikapcs nekem is kell :)

Rólunk:

Tegnap apával kettesben maradtunk :lol: mondtuk apósomnak hogy egy órára vigyázzon már Védire még elintézzük az ajándékát jó ezt nem mondtuk neki :lol: erre azt mondja hogy ő úgy gondolta hogy megetem Védit és akkor kiviszi a kertbe majd visszahozza ha ennie kell :shock: Mondtuk hogy jól van akkor vigye,hát képzeljétek mintha egy ój gyereket hozott volna vissza :lol: Estig jókedvű volt gagyogott,hiszti nélkül elaludt :lol: Biztos unja már egész nap a fejem :lol:

Rékának utólag is boldog feledi szülinapot!nagyon jó a kép hát akinek apa ilyen jól tud fotózni:)

KépKép
viragb88

Niki!

csak annyit hogy mikor lesz hol lesz? s kik mennek!

ilyen bonyolultam fogalmaztam? vagy csak az újjaim rakoncátlankodtak? mert elégépeltem vmit?

Kép
kbernadett

Betti!

nem tőlem kérdezted ugyan de júl.12.-én lesz Nikiéknél akik j9nnek azokat megtalálod valamelyik kommentben :lol: remélem értetted amit írtam :lol:

KépKép
viragb88

Hali,

olvastam mindent, csak mán írni nemtok :?

Köszi a holnaprajókívánságokat :)

Fanna, csak a szokásos időtávra maradunk :)

Jóccak mindenkibe!

Judit
Kép

Kép
balwin

Anna Luca!

Boldog 1. Születésnapot! :D

Kép
szilbee

Ó mi csak a 2.kak vagyunk.........

Kép

Angel Anna Luca

Kép

fanna3

Virág !

köszi megértettem:-)

szép jó reggelt mindenkinek!!!

Kép
kbernadett

Drága Anna Luca!!!!
Mi sem kívánhatnánk többet s jót neked mint az előttem szólok!!!! Igy csak egyszerűen :

Nagyon Boldog 1. születésnapot kívánok neked!!!!!!!!!

kívánom hogy még sok és boldog születésnapod legyen

sok puszi neked!!!!

Kép
kbernadett

AnnaLuca Sok Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?