Új privát üzeneted érkezett!

Ne kérdezzétek mit keresek itt hajnalok-hajnalán! Ez az átka az egész napos henyélésnek, összekeverem a napszakokat! 8)

Ditke!

Már bejelentkezett a drágám! :wink: Tegnap, nem már tegnapelőtt, és ez olyan megnyugtató! Remélem megpukkadt a cisztád és csak szép érésben lévő tüszőt látnak majd! :wink:

Kolibri!

Ugyanaz a kérdésem, mint Ditkének! :wink:

Nati!

Oké, de azért nem kéne macskajajosan munkába menni! :P

Vicky!

Kik voltak nálatok? Tényleg levagyok maradva! :oops: Te hogy vagy? Minnyá itt a 12 hetes uhu! :wink:

Kép

Kép
gröni

Jó reggelt! :lol: :lol: :lol:

Susy! :P
jó pihenést itthon!az 5 centishez gratula 8) , 4d-ről hozz majd képeket :lol:

Nati!
Szabi vérvétel megvolt? :roll: hajrá munka ujra! :shock: :D
fincsi volt a pezsi? :wink:

Vicky!
hányinger remélem már elment messzire :lol:

Kukac!
ügyi vagy!tudtam én hogy nem csak szőke, de okos is vagy :oops: :wink:
holnapra is megadrukk :D

Ditke!
izgalmas volt a múlt hetetek :shock: :D a tűzzel vigyázzatok :lol:
mi az a barna cucc? :roll:
te is akkor iszol, mikor pont nem vagyok :twisted: 8)

Kolibri!
ebben a görcsölkésben vagy baba van :lol: , (vagy vakbél?), mit mondott az orvos? :roll: jobbulást :wink:

Grönike!
olvastam a történeted....m
ér kell neked is ilyen rossz dolgokon keresztülmenned? :roll:
a lényeg, hogy túlvagy rajta és a végén szép, egészséges kisbabád fog születni időre :lol:

Mamika!
csúcsszuperek a 4d-s fotók :lol: én látni véltem rajta egy fütyit meg egy puncit :oops: 8)

Fenci!
chippendale fiúról én is kérek képet :lol:
hajrá péntek 13 :P

Mofly!
ez is haladéás, hogy csak 1 nap görcsölsz :lol: , kövi hónapban már piri is lesz! 8)
Vendég

Ja, magamról nem írtam :oops: :lol:

Szóval 1,5 óra alatt megvoltunk, minden eredmény tökéletes, mehet a lombik :lol:

azt mondta a doki, hogy ha megjön a kövi piri(az kb.3 hét), akkor telefonáljak ha vége, és menjek , akkor lesz uh és felirja a szurikat :P
és augusztus elején meglesz a beülti :wink: :wink: :wink:

mondjuk nem teljesen értem, akkor ezt nevezik hosszu protokollnak?akkor a kövi ciklus közepétől kapom a szurikat, és majd az utána következő ciklus közepén lesz a leszivás??? :roll: :roll: :roll:
aki tud rá válaszolni, megtenné????
(Mami, Mofly, Zsu :roll: )

aztán azért annyira nem iparkodtunk haza....megebédeltünk a Malom tó partján, csónakáztunk a tavasbarlangban, aztán fürödtünk a Balatonban :lol:
Vendég

Vicuska!!!

Ma engem döftek, Szabit holnap fogják :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nati!
téged miért döftek? :roll: :lol:
Vendég

Pajzsmirigy ellenőrzés, tudod alulműxik :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Vicuska!
Ezek szuper hírek! Igen, szerintem long protokollod lesz! :lol: És hipp-hopp itt is lesz. Ha egyszer egyedül jössz talizhatnánk. Ja és jó kis programotok volt. :lol:

Gröni!
Örülök, hogy minden ok! :lol:

Kolibir!
Remélem babyke miatt vagy rosszul!++++++++++

Nekem tegnap este szupi programom volt. Fencikével találkoztam, csomó hülye pasi nézte a meccset mellettünk, de mi jót beszélgettünk. És én ittam pezsgőt. :lol: Rátok is! :wink:

Köszönöm a drukkokat holnapra is. Rám fér, nem vittem túlzásba a tanulást, de sikerülni fog!

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Vicuska

Már tűkön ültem, vártam hogy mikor írsz!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D Hajrá augusztusi lombik! :D :D :D
Este ráérsz, ihatnánk egy kis pohárkával! :wink: :D
Natit is megkérdezzük, neki van-e kedve! :wink: :D

Nati

Iszol velünk valamit este? :wink:
Drukk a pajzsmirigy eredményedért! :wink: :D

Gröni

Mit csinálsz te hajnalok hajnalán? :shock: :roll: 8) Most bezzeg bizti alszol! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fenci, Zsófi

Irigy vagyok hogy ti találkoztatok! :roll: :oops: :( :lol: Ja leginkább a pezsgőért!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi

Meglesz az a vizsga holnap!!!!!! :wink: :D
Vendég

Katiee

Már várom azt a mailt! :shock: :roll: 8)
Vendég

Hello csajszik :)

Vicuskám

én ugyan nem értem mi az a long meg short protokoll hiába kuksol odabent két lombikbébi :wink: , de az eslő hónap a ciklusleállitásról szól amit vagy fogamzásgátlóval vagy szurikkal érnek el, szóval számolnod kell egy ilyen hónappal is ..(én ezt viseltem a legrosszabbul :oops: fogigátót nemáááááááááááááá gyereket akarok :) )

Mofly!

ez elképesztő hogy még mindig nem vérzel és iszonyú hogyan nyuzhatott meg ennyire a sok hormon mert attólk volt ugye??? annyira szoríytok, hogy rendbejöjjön a tested és jöhessen a most már sikeres lombik :lol:

Gröni!

egymillió pihi drága nagyon vigyázz a picikédre én biztos vagyok benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz!!!!

Sok kis ívós asszonka....egészségetekre :wink:

Puszi mindenkinek...

egy fütyink biztos van nézzétek csak,.,.,,szerintem ez fütyi:

Kép
Vendég

Ditke!!!pEZSIZEK!!!!!!!!!!!
Vendég

Nati

Akkor egészségünkre! :D :lol: Hukk!!!!! :lol:

Jaj ezt ma olvastam a horgászboltban a hirdetések között!

Eladó újj 5,8 m-es tiszai fa csónak. Családi okkok mijadt eladó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szép estét! :lol:

kicsit ugyan megkésve, de csatlakozom a koccintók táborához 8) :wink:

Mami! 8)

a long az azt jelenti amit te irtál :P , a short meg hogy nincs fogigátló hanem durr bele a közepébe, rögtön stimu :wink:
és én is látom a fütyköst meg a golyszikat is :D :D :D
akkor már csak egy nunit kéne találnunk a másik babócán :lol:

Kukac!
drukk holnapra is :D
Fencivel mi újság?hogyhogy Keszthelyen járt? :roll: :D

Többiek? :roll:
Vendég

Szép reggelt lányok!

Ditke!

Basszus, te boszi vagy! :P Este 7-kor keltem! :oops: Na, kérem a hétvégi nyerőszámokat! :lol:

Vicuska!

De jó, hogy ilyen gyorsan megy! Persze ez is relatív, de legalább már van időpont és nincs bizonytalanság! Aug.-ban te is kismami leszel! :wink:

Mami!

Én is kukit látok, persze nekem nincs uhu szemem, de nőből vagyok! :oops: 8)

Zsófi!

drukkolok mára! :wink:

Kolibri!

Veled mizu? :roll:

Nati!

Emiatt lehet, hogy olyan sűrűn megjön? Vagy ez már nem aktuális? :roll:

Nálunk tegnap nagy volt a riadalom! :cry: szigorúan fekszek, csak annyit csináltam, hogy feltettem a levest és a főzeléket, többit apjukra bíztam, erre meglepett barna! Vissza vizszintbe, el is múlt estére, reggelre sincs semmi! Sokáig mérlegeltünk, hogy menjünk, ne menjünk a kórházba, mert ha megyek hónapokig nem jöhetek haza, így vártunk és szerencsére elmúlt! Fura nagyon, mert műtét után sem volt semmi, csak aznap egy picike barna, pedig vért vártak a dokik, meg is dicsértek! :lol: Szóval tényleg csak wc-re és zuhanyozni kelhetek fel, a többi pluszt nem bírom! Nagyon nehéz, mert olyan gyógyszert szedek, amitől nem tudok aludni, egyhuzamba jó ha lehúzok 1-2 óra alvást! Tegnap felkeltem este 7-kor, aludtam vagy másfél órát, hajnal 5-től sikerült megint egy egész órát aludnom, közben tök fáradt és kimerült vagyok, dobog a szívem ezerrel, a pulzusom is elég magas, a gyomrom sem bírja a gyógyszert! Szóval amit előzőleg írtam, hogy minden szép és jó, tegnapra teljesen megváltozott! Nem is merek már senkinek semmit sem mondani, mert percről, percről változik minden! :cry:

Kép

Kép
gröni

Sziasztok!

Gröni

Ha tudnám a lottószámokat, már multi milliomos lennék! :D
Viszont van bennem egy kis boszi vér, ezt már én is felfedeztem! :lol: :lol: :lol:
Akkor innentől kezdve bűbájt bocsájtok rád, és most már minden rendben lesz veletek!!!!! :wink: :D :D :D :D :D Szerintem még a műtéttől volt a kicsi barna! :wink:
Vendég

Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.

Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla: NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.

A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni, az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.

A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza.
kolibri28

Kolibri

Ne legyél ennyire titokzatos hogy magadról nem írsz semmit! :wink: Gyanús vagy te nekem! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Nincs egyébként vicces kedvem, de gongoltam ez nektek egy kis indító mára.

Reggel teszteltem, és sajnos negatív. :cry: :) Tudtam, éreztem, de már nem bírtam a bizonytalanságot. :cry:
Tegnap egész nap feszített a hasam, a bimbóim érzékenyek ezek mind azt jelzik nálam, hogy nem lesz ebből baba. :cry:
A doki megvizsgált azért tegnap. Uh-t nem csinált. :shock: Nem tudott se jót se rosszat mondani. Véreredmény még nincs nála.
Szerinte anatómiailag nincs gond.
Jövő héten a leletekkel folytatjuk a konzultációt. :(
Ismeritek ezt az érzést ezért nem is részletezem. Szerencsére a lakáseladás gondjai elterelik a gondolataimat. Várom pirit, azt kész.

Zsófi: Hogy sikerült a vizsgád tegnap? Tuti jól, mert biztosan jól becsiccsentettél és még nem keltél fel, hogy megírd! :D :D :D

Mami: Nagyon formás a szerszám! :D :oops: Ő most az A, vagy a B baby? Belőle láttatok többet ezek szerint? :D

Ditke: Igen én is a stresszre tudom leginkább fogni ezt a görcsölést. :? A doki is ezt tartotta valószínünek.
Szerencsére elmúlt.

Gröni: Ne ijesztegessen már titeket a barna! Legyen már minden rendben! Biztos csak egy kis alvadt vér volt amit a gravitáció kijuttatott. :) :wink: Pihenjél azért sokat. :D

Vicuska: Nagyon jó híreket kaptál! :D :D :D Most már tényleg hip-hop babásodsz! :lol: :lol: Visszaszámlálás indul augusztusig!
:D :D :D Sőt! Hiszen júliusban már kapod a szurit, meg talán meg lesz a leszívás is és aug. elején már kismami leszel! Naaaagyooon izgi! Szurkolok nektek nagyon! :D

Nati: Szabi, hogy van? Hogy viselte a szurit? Minden ok? Indulhat a bölcsimenet? :D
kolibri28

Kolibri

Azért ha nem baj, én még drukkolok neked! :wink: :D :D :D

Ha megjönne a fránya pirim, még én is szeretnék a jövő héten bekerülni a dokimhoz co. UH-ra, míg szabin vagyok! :wink: :D
Akár még találkozhatnánk is! :wink: :D
Vendég

Ditke!

Egyébként jó volt az a hirdetés is! :lol:
Rendben. Majd egyeztetjök óráinkat! :D
Bár most jut eszembe velem lesz fiam is a dolgozóban mert nincs se suli, se tábor erre a hétre. De ő már edzett kölök. Nem lepődik meg, bárhová viszem. :D
kolibri28

Hahó! :lol:

Kép

Gröni! 8)

te most laptopon nyomod? :lol: remélem a főzelék nem égett oda :P , szerintem is csak a műtét miatt volt ez a kis barna cucc :roll: , milyen gyógyit szedsz? :roll:

Kolibri! :D

sajnálom a nega tesztet, de még 4 nap van hátra a ciklusod végéig, igaz?én is még drukkolok :wink:
eladjátok a lakásotokat? :roll:

Ditke!

pirkó nem fog megjönni és kész! :P én is megboszizlak ám :lol:
te most szabin vagy? :roll:

Kukac!
drukk :P

Többiek?
Zsu, Mofly, Krisz, Fenci, Gizi....?
Katie se jelentkezett a nagy hír óta :shock:

mindjárt dobok képeket :wink:
Vendég

Szijjja Vicuska! :D

Bizony-bizony jövő péntekig szabin vagyok! :wink: :D

Hát, szerintem akkora a kerítésetek, hogy be sem fér egyszerre a bnet-re csak 10 részletben! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pirkó pedig fog jönnni és kész! :lol: 0,0001 % esélyt látok erre a hónapra! :lol: :lol: :lol: De most nem is bánkódom! :D
Vendég

Na elég nyomatékot adtam a "jönni" szónak! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke!
te is tudod, hogy ezek az igazi babaesős hónapok :lol:
sose lehessen azt tudni 8) és mi jót csináltok a szabi alatt?(na....azon kívül gondoltam.... :oops: :wink: )
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi Zsófi! Egy nappal el vagyok csúszva. :oops: Akkor most mennek a drukkok! :D

Ditke: Esély az mindíg van babásodásra! :D

Vicuska: Nagyon szép a kerted. :D Még tavad is van? Gondolom halakkal. Vagy azokat már a cicák kipecázták? :lol:
Köszi a bíztatást. :)
A nagymamám lakását adjuk el. Nekünk még sajna nincs saját. :cry:
Amit rajzoltál az ugye egy villámcsapás volt? Milyen szép természeti jelenség! :D
kolibri28

Vicuska

Igazán gyönyörű a kertetek, gratulálok hozzá! :D
Látom nektek is van sok tujátok amit körbe lehetne hányni, de az aug. lombik után, már fel is avathatod öket, minden napra jut egy! :wink: :D

Nem megyünk sehová szabi alatt(pénzhiány :( ).
Én jövő héten Pestre a dokihoz UH-ra+kicsi keresztlányomat dögönyözni a jövő héten! :wink: :D Meg apró shoppingolás beleférne még a költségvetésbe és a kicsi lelkemnek is jót tenne! :wink: :D :D :D :D
Vendég

Kolibri

Bocsi lehet hogy már írtad, de nagymamád már nincs közöttünk, és ezért adjátok el a lakását? :oops: :oops: :oops:
Vendég

Hali Csajok!

Na lecsapolták a fiamat! Pénteken lesz eredmény, az enyémek jók lettek persze a gyógyszer mellett!

Vicuska!

Öröm lesz nézni amikor az ikreid szétcincálják a szép virágokat a kertben :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke: Szerencsére köztünk van a nagymamám, csak idősek otthonába költözött. Még nem szorul ápolásra, de a látása annyira rossz, hogy jobbnak láttuk, ha teljes ellátást kap.

Nati: Remélem Szabinak is hasonlóan jók lesznek az eredményei! :D
kolibri28

Ditke!

Basszus, de irigy vagy! Megtartanád magadnak mind, mi? :P Kösz a bűbájt, szerintem ezért húzott el barna! :wink:

Kolibri!

Apjuk is ezt mondta, egy rugóra jár az agyatok! :lol: Még nem feladni, bármi lehet! :wink:

Vicuska!

Kérlek nyugtass meg, hogy ez nem kézírásod! :P :lol: Ó, nem élek olyan luxusban, hogy még laptopom is legyen! Most írjam le, hogy oldottuk meg? Nagyon eccerű ám! Apjuk ágyastól beköltözött a gyerkőchöz, én megkaptam a gyerek ágyát, így elfér mellettem egy dohányzóasztal kényelmesen, amin rajt a gép, a nasi, a gyümi stb, stb! :oops: 8) Ez így mindnekinek jó! Én nyugodtan alszok, nem kell apjuk horkolásától a falra másznom és ő sincs kisértve, hogy rám másszon! :oops: Gyerek élvezi, hogy addig fent lehet, míg az apja, apjuk pedig örül, hogy nem kell egész éjjel a tévétől hangos szobában aludni! Ha úgy érzi, kijön és megkérdi, füttyentettél drágám? :lol: 8) Gynipralt szedek és a fözelék nem égett oda, igazán tűzről pattant férjecském van ám! :lol:

Nati!

Szuri helye simi Szabinak! Az, hogy jó lett az eredményed azt jelenti, hogy jöhet a következő? :P

Kép

Kép
gröni

GRöni!!!

Nem lesz 4. baba!!!!!!!!!!!!!! Igy sem birok ennyi pasival!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok!

Vicuska, de jó, mindjárt indul a lombik! :lol: :lol: :lol: tényleg szép a kertetek!

Ditke, jó pihit a szabira! 8) És ne várd már ilyen lelkesen pirit :!: :evil: én drukkolok! :D

Nati, mennyi gyogyót szedsz? Drukk, hogy Szabinál minden OK legyen! :D

Zsófi????????????? Ennyire leittad magad örömödben?

Gröni, jó fej a családod! Akkor minden házimunkát elvégeznek helyetted? :lol:

Kolibri, azért a tüneteid elég biztatóak, én még drukkolok! :wink:

Mami, ha Gyugyi itt lenne, biztos megszakértené a képet :wink: Amúgy szerintem is kuki :wink:

Fenci, mindjárt itt a péntek 13 és mehetsz tüszőkukucsra! :lol:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, bocsi! :oops: Szóval megfeleltet kaptam. Merthogy ez nem jegyes tárgy volt. Vizsgáról annyit, hogy olyan tételt húztam, ami nem volt benne az én kis anyagomban. Kb. 3 ilyen volt, persze, hogy belehúztam. :wink: :lol: :? Nyökögtem, próbáltam pár dogot mondani, végülis össze is jött, bár a végén a tanár úgy búcsozott, hogy ez már csak kínlódás, gyorsan tűnjek el onnan. De a lényeg, hogy megadta. Oda is lettem volna, ha a legegyszerűbb vizsgán hasalok el. És a legjobb, már csak egy büntetőjog vizsgám van jövő szerdán!!! :lol:

Ennyit rólam. :oops:

Gröni!!!
Tessék szigorúan feküdni és nem ugrálni!!! :roll: :lol:

Vicuska!
Nem Fenci volt Keszthelyen, én voltam Pesten! :wink: Fent aludtam hétfőn és kedden is a vizsga miatt. Nincs km hiányom és kedden jött az uram is, Pesten dógozott, aztán este megnéztük a Sex és New Yorkot! :wink: Képzeld, akivel együtt voltam kórházban csajszi, neki is augusztusban lesz lombikja!!! :lol:
Gyönyörű a kertetek! És Nati jól mondja, majd a babyk megtépik a virágaid! Itt volt hétfőn sógornőm kislánya. Az összes virágomat megtépkedte!!! Én meg örjöngtem a telefonba az uramnak, hogy akkor szóljon rá és ne engedje neki! :evil: :roll: :lol:

Viki!
Csak kicsit ittam le magam! HŰha, Te meg lassan 11 hetes leszel! Hogy megy az idő! Látszik már a pocid? :lol:

Nati!
Ennyi pasit! A férjed kislányt gondolom nem is tud, ugye? :wink: :lol:

Kolibri!
Sajnálom! :cry:

Ditke!
A leszarom hónapokból szoktak babák lenni! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt! :lol:

Kolibri!
igen, vannak halak(aranyhalak, szép nagyok, mindenféle színben, meg még valami másfajta is, koi talán? :oops: ), és mind túlélte a telet, pedig én nem hittem ebben az elvermelős dologban :shock:
egy cica van, de ő inkább benti, és még nem halászta ki őket :lol:
ugye még nem jött meg?tünetek? :roll:

Ditke!
tényleg sok körbehányható tuja van 8)
sajnálom, hogy nem mentek nyaralni :( , de ti ott laktok a Tisza mellett? :roll: :wink:

Nati!
örülök, hogy jók lettek az eredményeid, fiacskádnak meg drukk a péntekihez :lol:
szerelem dúl még a javában? :wink: aztán eccer csak becsúszik egy kislány a pocidba :P

Gröni!
de, ez a kézirásom :oops: , egérrel ennyit tudok :shock: , azért élőben kicsit szebb, de tudod a dokik úgyis csúnyán kell írjanak :wink:
ügyesen megoldottátok a pihenést :lol:

Kukac!
a lényeg hogy már csak egy van és jön a pihi, napfény, pancsolás....stb 8) ti mentek vhova nyaralni? :roll:
ha majd megyek Tapolcára egyedül összeröffenünk mi is, oksi? :P

Vicky!
nem sokat írtál magadról :roll: pocikép? :D
Vendég

Szép reggelt! :wink:

Nati!

Pont ezért kellene most egy kislány! :wink:

Vicuska!

Ez akkor nem a kézírásod, hanem az egérírásod! :lol: Valami olimpiai bigyót mi is írtunk alá egérrel, nem semmi lett! :oops:

Vicky!

Az azért erős túlzás! Nem nagyon engedek be senkit, olyan szinten fut a lakás! :oops: 8) De legalább éhen nem halunk és a gyerek is el van látva! Kívülről nézve nem tudom, hogy tudtam mindezt megcsinálni, ami két embernek nem megy! :roll:

Kép

Kép
gröni

Grönike! :lol:

laptetűűűűűűűűűűűűűűű, ez biztos szerencsét hoz az egész babavárásodra :wink:
Vendég

Vicuska!
Persze, ha egyedül jössz mindenképp talizunk! Át is tudok menni Tapolcára, vagy lejössz hozzánk, nincs messze Keszthely sem. :lol:

KépKép
zsófikukac

Hali csajok!!!!

Viki!

Napi 1X Euthyrox 100-at szedek. Te?

Vicuska!
Igen érdekes lenne ha terhes lennék, az injekciótól január óta nem volt meg. Na nem is hiányzik!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi, Gröni!!!!

AZ én férjem a lány baba gyártásában tehetetlen!! :lol: :lol: :lol:
Talán be kellene segiteni?????? :wink: :wink: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most szóltak nem lett jó Szabi eredménye :( :( :( !
Vendég

Nati!

mi a baj az eredménnyel? :roll: :(
és nincs is jól? :roll: :?
Vendég

Sziasztok!

Nati

Most olvasom hogy nem lett jó Szabi eredménye! :shock: És most hogyan tovább? :roll: :? :shock:
A te eredményednek viszont örülök! :wink:

Zsófi

Látod milyen ügyi vagy! :wink: :D
Drukkolunk a köv. vizsgára!!!!! :D
Nemsokára vége a kezelésnek, és ti is belevághattok a babagyártásba! :lol: :lol: :lol:

Vicky

Hogy vagy? :wink: Rókacsalád ott van még? :wink:

Mamivagyok

Olyan keveset jössz!!!!! :( :( :(

Babcsiról tudtok valamit? :shock:

Zsu, Mofly, Krisz is nagyon ritkán jön! :cry: :cry: :cry:

Zsófi

Köszi de én feladom! :lol: :lol: :lol:

Gröni

Hogy aludtál? :wink:

Kolibri

Na mizújs? :wink:

Vicuska

Igen a Tiszától lakunk kb. 25 km-re(vagyis a Tisza közelebb van, csak mi ide járunk horgászni), van ott egy telkünk, csak éppen pénzünk nincs még rá épitkezni! :( Egyszer mutattak egy faházat, amit nyaralónak használnak, hát az valami csúcs volt, azóta nem is kell más!!!! :lol: Mi (jobban mondva én) egy faházat szerettünk volna a telkünkre felhúzni, használtan tudtunk is volna egyet, és jóval olcsóbb mint a téglaépület, ugyanakkor sokkal hangulatosabb, de a polgármesteri hivatalban, a polgár jenő, a polgári hivatalban a jenő.................... :lol: :lol: :lol: , nem engedte mert nem illik bele a "faluképbe"! :(
Még lehet megvárjuk a köv. polgármester választást! :wink: :D

Ja, mint aki tudja tegnap este odakészítettem a hőmérőmet hogy tudjam piri mikor érkezik! :roll: 1/2 5-kor arra ébredek hogy görcsöl a hasam olyan lájtosan. Kimentem pipilni, hátha attól van! :shock: Már nem nagyon tudtam visszaaludni, mert csak jobban erősödött a görcs! :shock: Mértem egy hőt reggel, 36,7! :shock: Na mondom jön piri! :roll: 8) :wink: De ne sajnáljatok, hanem drukkoljatok hogy a cisztám eltünjön, és még a dokim szabija előtt egy újabb stimuba beleférjek! :wink: :D
Vendég

sziasztok!

Nati, ez nem jó hír :( Mi van vele pontosan? Én L-thyroxint szedek napi 1-et (50 mikrogram)

Ditke, a múltkor elkiabáltam, még mindig van rókacsalád :? Szerencsére csak kb 2 naponta jön :lol: ...
Sajnálom, ha piri lesz mégis, de 22. cn-en ezt még korai lenne érezni, nem? :roll: A faházak nekem is nagyon teccenek egyébként :wink:

Zsófi, a lényeg, hogy átcsúsztál! Gratulálok :lol: :lol: :lol:
Poci: mivel nem vagyok egy erős alkat, szerintem határozottan látszik (na meg érzem is, nem férek bele a nadrágjaimba :lol: ), mindenki ezt mondja, aki tudja, mi a helyzet. :wink: De a nem beavatottaknak azért még nem tűnik fel :lol:

Vicuska, majd dobok róla képet ma v. holnap :wink: Egyébként semmi különös velünk, hétfőn megyünk védőnőhöz, aztán csüt. vérvételre, majd 24-én 12. heti UH-ra és 30-án 4D-re. Úgyhogy mostantól jobban pörögnek majd az események :wink:

Kép
vickybabe

Ditke!

Látom szocpolitikailag úgy megvagytok viselve, hogy mán lábazatra se fussa csak kitartásra! :lol: Köszi, jól. Sikerült 4 körül bealudnom egészen hétig!

Nati!

Milyen eredménye nem jó? Még mindig a vas? Vagy azóta van más is? :cry:

Zsófi!

Hát ez tényleg röhej lett volna, ha a legkönnyebben csúszol el! De minden jó ha a vége jó! :wink: Gratulálok!

Kép

Kép
gröni

Lányok az immuneredménye nem lett jó, bár mostanában nem volt beteg. A vas most rendben van. Most kell egy igazolás a háziorvostól, hogy mennyit volt beteg az utóbbi 1 évben, és valószinű igy megfogjuk kapni az emelt családipótlékot! Bár ne kellene. Valószinű szeptemberben ha bölcsibe kerül, és itt lesz a rosszidő akkor megint betegesebb lesz az átlagnál :( :( :( .

Viki én is 50 mikrogrammal kezdtem, aztán 75, most 100-nál beállt!
Vendég

Nati

Ez nem jó hír! :( :( :(

Gröni

Nem akarok lábazatot, mert ki tudja mikorra jön össze a pénz, hogy félépüljön a kis lak! :wink: :( :shock:
Viszont ha kitartás sincs, akkor mán megette a fene! :lol: :lol: :lol: A babáról is lemondtam volna már régen! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

kicsit eltűntem, de vhogy kellett a lelkemnek. Most már kicsit színesebben látom a világot.

Most már úgy néz ki, hogy júliusban újra megyünk :D , csak még a főnökömékkel kell megbeszélnem, mert a szabit úgy akarom kivenni. És most tudniuk kell róla. :?

Nem nagyon olvastam vissza. :oops:

Gröni :D

Nagyon örülök, hogy most már jól vagytok, s a műtéten is túl vagy. A lakás meg ne érdekeljen, legfeljebb a látogatók csak az ajtóig mennek. :wink: Vigyázz magatokra.

Lmami :D

Tündérek a törpék a pocakodba. Kicsit irigy vagyok(de ez azt hiszem egészséges irigység. :wink: )

Zsófi :D

Gratula a vizsgáidhoz!

Vicuska :D

Látom aug-ban lombik. 8) Hajrá, nagyon drukkolok. :wink: A kerteteket még mindig csodálom, annyira szép.

NAti :D

Örülök, hogy a te eredményed jó, viszont nagyon sajnálom Szabi erdeményét. Közgyógyot is kaptok, vagy csak emelt családi pótlékot?

Ditke :D

Remélem az a ciszta megpukkadt végre.

Húúúú, nem tudom kit hagytam ki, biztos van olyan. :oops:
Megpróbálom újra felvenni a fonalat.
Ja és jövö keddtől dolgozom. :evil:

Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu

De jó hogy írtál! :D Hajrá fagyibabák! :wink: :D :D :D :D

Lányok komolyan elgondolkodtam ma rajta, hogy tényleg boszi vagyok! :shock: Annyira akartam hogy hamarabb jöjjön meg a havim, hogy hamarabb is jött! :shock: 8) :lol: Most már csak azt kell "akarnom", hogy kezdődhessen a köv. stimu, aztán pedig teljes boszi képességemet arra fogom irányítani, hogy ne jöjjön meg 9 hónapig! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sőt! Mostanában ha történt valami kis jó, mindig rossz követte. :shock: :roll: Viszont most már ettől rosszabb dolgok már történhetnek, ergo most jönnek a csupa-csupa jó dolgok! :wink: :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajok! :D

Bocsika, hogy kicsit eltűntem a héten, volt sok jövés-menés. :oops: :?

Zsu :D Örülök, hogy már jobb a kedved és hajrá júliusi lombik! :wink: Nagyon drukkolok! :wink:

Gröni :D Örülök, hogy rendben vagytok, pihizz sokat, lakás le van xarva! 8) :lol: :lol:

Vicky :D 2 naponta rókakoma? :shock: Hűű, nagyon szeretnek téged! :oops: :roll: Remélem már hamarosan elmennek a búsba. Vigyázat, én a búsban lakom és várom őket! :lol: :lol: :lol:

Nati :D Sajnálom Szabi rossz eredményét... :? Kolléganőm kislányának is elég trapa az immunrendszere, 2,5 éves és aloe verát ajánlottak neki.

Vicus :D Baromi jó ez a kép!Ű :lol: :lol: :lol:

Na futok is haza, elég volt mára a melóból. Holnap reggel megyek uh-ra, utána jelentkezem. Drukkoljatok, hogy szép nagy petikéim legyenek! :wink:

Pusszantás mindenkinek! :wink:
fenci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?