Új privát üzeneted érkezett!

Munya:Nincs is bosszantóbb dolog ennél.Én is úgy voltam vele,hogy próbáltam kihúzni az egész terhességet 3 nadrággal,mert marha drága és az embernek ilyenkor annyi más kiadása van,hogy sajnálja a pénzt drága ruhákra.

Kép
pné rami81

Dorka: Deeee! Mindig mindenhol hason van Rékám. :D Miért nem szóltál??

Bocsi, csak átfutottam a termést, nem tudok reagálni.
jaimee1

Új Kismamik! Ki milyen magas? Mert nekem van 2 csini, egy gyerkőcöt használt nadrágom (egy barna és egy vajszínű), ingyen odaadnám. Én 161 cm magas - alacsony- vagyok, kb 158-165 cm-esekre lenne jó.

Jaimee, de jó, hogy ide is írtál, nemcsak a blogodba! :lol: Nagyon szurkolok Nektek, hogy összejöjjön a keresztelő!

Lányok, a költözés most olyan irdatlan messzinek tűnik... :roll: Ma beszéltem a kandallóssal is, hamarosan ők is jönnek, aztán akkor tényleg az összes mester nálunk tanyázik majd... :wink: :lol: Tegnap átvittem fél mázsa kávét, a vízforralót, meg tejport, cukrot, ásványvizet, aztán a teraszon megnyílt a mesterek kávézója. :lol:

Judit, nem a lengyelségével van bajom a bútornak, hanem valahogy a formája nem tetszik 100 %-osan, s úgy láttam, máshol sincs másféle választék, ezért bízok abban a bizonyos boltban. Vagy várom az ötleteket! :wink:

Kata, hogy bírja ketteske a meleget? És Te?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Csákó!

Timi!
Nálatok egy frappét én is meginnék...és mondjuk összeszedném az üres üvegeket????NA???...... :D

Dorka!
Nekem is tetszik! Dobsz a Szabiéról is?..jajaja nem kell csendben lapozni...
A múltkor olyan tápiról beszéltetek amit a DM gyárt?....így keressem, engem is érdekelne!! Mert a mostani 2200.- .....

fanna3

Kata! Hmmm isteni volt a cseresznye! :D Tényleg beszerzek a nagyon vájlingot! :lol:

Erika! Hordozóban van hason a leányzó? :shock: :lol:
Nekünk végre beállt (már amennyire beállhat... :roll: ) a napirend. Dave szépen kitalálta magának az egészet. Nekem csak a du-tánnal kellett sakkoznom, hogy Leventét is el tudjam hozni és Dave se legyen éhes a "séta" alkalmával. De! sikerült! :D
szilbee

Gyere, Anna, bármikor szívesen látunk! Most meg különösen, a minden napi mesterek után való takarításhoz jól jön minden dolgos kéz! :wink:

Erről jut eszembe: kérdeztelek, de vagy én nem vettem észre a választ, vagy Te nem írtad meg, hogy mikor is mégy vissza dolgozni és hogy ugyanoda-e , ahol Nimi születése előtt voltál?

Mindenki pihizik ebben a nagy melegben? :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

sziótok,

felejtős ma az agyam, előre sorry....

Ditke, Szabi hazafelé nem aludt el, mert van egy gonosz anyja, aki megcsikizte, tapsikázott neki, amikor learagdt a szeme...
:wink:
Virágok: kemény és hangos vagyok, ha közelít hozzájuk :), de szerencsére nem kattant rájuk, ahogy a konnektorok sem izgatják, kopp-kopp!

Munya, sajna én sem tuok olcsóbbakat, Corát ajánlottam volna én is...

Szilbee, ment minden akkor flottul??? Ed már elment akkor? ÉS hová is?

Jaimee, annál messzebb voltunk, meg egyedül voltam Szabolccsal, aztán nem ralliztam a nagykosárral... :wink: Pedig megkuksiztam volna Réka babát!!!!

Szami, az a bútor a nappalihoz csak egy része, amit terveztek? VAgy ez is elemes összeállítás?
Szépek a tapéták is, az ülőgarn. meg nagyon elegáns!

Anna, Babylove tápszer, asszem alsó polcon van, nincs túl szem előtt. MOndjuk azoon meglepődtem, hogy újszülottkortól adható is van, azt hittem, azok receptkötelesek... :oops:
MOst nálunk nincs gyerekszoba, mivel van egy böhöm fr.ágyunk, amit se kidobni, se átvinni a nappaliba nem akartunk, így maradt az, hogy Szabi alszik a nappaliban :oops:. Amúgy is ott vagyunk napközben a legtöbb játéka is van, valahogy így alakult. Ilyen a babasarok (még képek hiányoznak, majd szülinapig elkészítem őket):
Szabi birodalma a nappaliban

Kata, köszi a programajánlókat!!! :)

Betti, meghívó??? :shock: :shock:

Judit, köszi a kiscsomagot!! Holnap kóstoló!!

Niki, Dorkának jó az új sérója, nyárra praktikus! neki tetszett?

Kép
Kép
dorkáék

Mielőtt beájulnék...

Szilbee: én mondtam, hogy nagyobb kell.... :lol:

Szamóca: én egyedül is elég nehezen..., de Ketteskének szerencséje van, amíg bent van... ugye ott állandó hőmérsékleten van...
Jázmin babát minden ügyintézésre magaddal (magatokkal) viszitek? Vagy mamák besegítenek?

Jaimee: télleg elég érdekesen hangzik a bébihordóban hason alvás... :roll: :lol:

Ditke: anyós kénytelen jellemzően óvatosan fogalmazni irányomba, mert visszaszólok ám neki. No nem azért, mert úgy f@sza gyerek vagyok, csak mert még anyámék sem szólnak a dolgaimba...

Még valakit szerintem nem jelöltem be az iwiw-en... ?!

Én a Pelikán emeletén a Ficánkában vettem 3/4-es vékony fari kisnyanya nadrágot, 6.200Ft volt (ha jól emléxem). Ott vannak a legolcsóbbak; a Cora régen jobb volt, amikor még nem voltam kismama... A La Vida vagy miben 12eFt-ért mutatott az eladó nacit... én meg megmondtam neki, hogy nem az én árfekvésem... aztán már nem is volt túl kedves. Pláne, hogy a gyerekem minden ruhát megfogdosott...

Bejelentkeztem uh-ra: jövőhét szerda 12.20 a változatosság kedvéért ( ugyanúgy, mint a múltkor). A telefonos csaj mondta, hogy ez van oszt kész. Rögtön ezt az időpontot választottam. :lol:

Kép

Kép
szolkata

lemaradt..
Kitten: a 18. betöltött hét utáni (AFP után van az tény) genetikai uh. Bár a komolyságában azért kételkedem. Ma volt a barátnőm (Dinya volt)... nem volt megelégedve. Én meg a múltkorival.... de a kórházi már csak ilyen sajnos. Én is délután, este voltam rosszul. Most már sokkal jobb, de a tökéletestől messze még.

Jó éjt Mindenkinek!

Kép

Kép
szolkata

Ja, katlina, számom nem változott, lehet épp trécseltem valakivel!
Gyertek-gyertek!!!

Rami, nem azéééé írtam... :)

Kata, most 2 Uh is lesz? Vagy nem figyeltem? nem úgy volt, hogy holnap Dinya dokihoz mész?

Kép
Kép
dorkáék

Dorka, elemes az ülőgarnitúra is és a szekrénysor is, azt még nem tudom, nekünk milyen elemek lesznek, de a terv az, hogy ezekből a típusokból állítunk össze valamit.

Igen, Jázmin elég rugalmas, jön velünk nagyon sokfelé. Amúgy anyósomék 75 fölött vannak és Szolnokon, így ők max Mátét vállalják el egyszer-egyszer, anyukám segít be többet és van még egy hölgy, akinek a férjem a főnöke, és maga is nagymama , s ő segített már Máté születése óta, ha éjszakára ki akartunk maradni.

Most viszont, látva a már kezdődő káoszt, beszéltem az óvodában egy gyerektelen, fiatal és nagyon kedves óvónénivel, aki júliusban 3 hetet vállalt a gyerekek mellett, mert a férjemnek akkor lesz a munkájában az egyik legnagyobb csúcs, így nekem kell (majd) a mestereket felügyelni, irányítani, szervezni, óhajaikat teljesíteni. Viszont ezt 3 gyerekkel marha macerás, főleg, hogy a porba, koszba nem is szívesen viszem magammal őket, itthon meg nem merem egyedül hagyni a hármat... Meg azért szeretném, ha értelmesen és nem mondjuk reggeltől estig a tévét bámulva töltenék el a költözködés és pakolás miatt nagyon anyahiányos nyarat... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hall!

Csak egy röppenetre vok...

Apjuk elindulált. D most ébredezik, L még alszik.

Kata! Tényleg... azé ma Dinyához mész, ha jól emlékszem, Feltétlen írj, hogy mi volt. (Anyuméknál is van net, csak az Levente alvós szobájában..., de azé olvasgatni tudlak majd titeket.)

No ennyi.. Levente ébred... pusz!
szilbee

Napsugaras szép reggelt!

Dorka: ma megyek Dinyához 18.15-re, a magánrendelésére, a jövőhéten szerdán meg a kismama protokoll szerinti 18. hetes uh-ra a kórházba. Lehet, hogy nem kellene külön kórházba is menni, de én szeretném, több szem többet láthat alapon... De ezt meg is beszéltük Dinya dokival.

Szilbee: azt meg nem tudjuk, hogy apa hová ment... vagy nem publikus? Jó korán kel Levente ... :shock: Írok, írok.

Szamóca: nem lesz egyszerű a nyaratok :roll:

Jaimee: milyen netetek lesz?

Kép

Kép
szolkata

JA csak továbbkézésre... :( Ja nem árt egy potya uh. Hátha látják már ott a nemét is.. ;) Én már marha kíváncsi vok. :lol:

Egyébként nagyon tudathasadásos állapotba vok, mert tavaly pont annyi idős terhes voltam, mint most te... ergo (szinte) teljesen vissza tudok emlékezni milyen volt... meg hogy tavaly már nekem is ilyen szép pocim volt, mint most neked.
Ja és arról meg nem is beszélve, hogy te is látod, hogy jöv. ilyenkor mekkora lesz már ketteske (Dave-nek köszönhetően).

No lépek pakolni...
szilbee

Grétinek:

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Grétinek szeretettel:

Kép

Évi, de csendes vagy, minden rendben?

Hát, igen, Kata, én is szeretnék már túllenni ezen a nyáron... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Grétinek nagyon sok boldog névnapot!

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Ma estig megint egyedül vagyok, azért nem tudtam jönni. Majd este jövök, most vissza sem tudtam olvasni.

GRÉTINEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KVÁNUNK!

Niki

Kép
Kép
csni

Szasztok!

Befogtam némi netet.

Grétinek boldog névnapot!!!!!

Jaaj, nem hordozóban volt Rékám, hanem babakocsiban. Úgy néztünk ki, mint egy hadsereg. Én a babakocsival, Apa a bevásárlókocsival. Folyton emlékeztetnem kellett magam, hogy a babakocsi van nálam, nem lett volna jó, ha Rékára dobálok mindenfélét. Kilós lisztet, ezt azt...az a dobálós vásárló vagyok. :oops: :oops: :oops:

DOrka, de sajnálom, úgy megnéztem volna magamnak Szabit.

Réka a hordozót nem szereti, csak az autóban marad meg benne. Ha megáll az autó, már mocorog, szenved. Asszem ez ismerős lehet...

Kata: Upszosak leszünk úgy néz ki. Majd ha bekötik, elhiszem.
Írd majd meg, mivoltadokinál!!! Én is elmentem minden UH-ra, az már az én formám, hogy mindig elnéztek valamit. :twisted: :twisted: :twisted: De nem tanulok mert újra ugyanígy csinálnám. :lol:
jaimee1

Hella :)

Grétinek Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Kép
Gréti! Sok boldog Névnapot Kívánunk!

Timi!
Csak azért nem válaszoltam mert káptalan az agyam:))))) Szeptember 1-én kezdjük a beszoktatást, mi vagyunk a 3.ak! (jé most veszem észre hg ez meg a kedvenc számom:)) ja és a jelünk esernyő.....a többi értelmeset már elhappolták, de nem is baj mert akkor épp szakadt az eső amikor választottam és én szeretem az ilyen sorsszerűségeket:))) aztán majd látjuk Nimi igénye szerint ez 2-3 hét lesz e. És amikor már biztonságban és jó helyen tudom akkor megyek majd vissza +egyik szemem sír majd a másik nevet..... :( És igen ugyanoda megyek vissza, nem helyileg mert az változott eddig Szolnok most meg Tmiklós lesz, de a munkáltató u.az. maradt. Meg vagyok vele elégedve, nem cseréltem le... :mrgreen: hehehhhhhheee

Dorka!
Még ugyan jó a lakás! Egy szép szőnyeget már én is el tudnék viselni.......És SZabin vetté észre velemit az átrendezés miatt, vagy simán vette az akadályt?

No biztos még van amire nm válaszoltam de majd rám szóltok!!!!!! És nem azért mert bunkó módon ki akarok hagyni valakit......csak eccerűen szétszórt vagyok!

Tényleg azt m ondja már meg nekem valaki hg leszek e még valaha olyan szellemi képességi szinten mint várandósság előtt.....ja és hg mikor?????????????????????????????? Mert én ugye hiába olvasok akkor is elfelejtem hg valaki mondott egy sztorit vagy a rádióban hallottam.... :? Vagy el kell fogadjam már magam ilyen gyügyünek??????......

fanna3

Holle!

Grétinek nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!! Judit anyu, ma még be sem csekkoltál! :roll:

Egy kicsit most durcás vagyok. Annál jobban nincs amit utáljak, mint amikor ebéd után 1 körül altatnám a gyereket, és idetelefonálnak... Sőt amíg alszik (legtöbbször én is Bencével, tehát du. 3-4 óráig)... nagyon utálom. És ma folyamatosan négyszer csörgetett valaki. Hála égnek Bencét nem zavarja az elalvásban, mert már tudja, hogy úgysem fogom felvenni. Én meg elhatároztam, ha még egyszer csörög, nem teszi zsebre, amit tőlem kap. Csörgött... A barátnőm lánya volt...jön majd hozzánk du. csak ezt akarta kérdezni, hogy jó-e nekünk... aztán elmagyaráztam neki a magyarok istenét... Amúgy szeretem... :lol:

Ha már felkeltem, eszembe jutott, hogy AFP-t lehetne érdeklődni... fel is hívtam nagylendülettel a "barátnőm". Hát pont nem jókor hívtam, kb. negyed óra múlva kell újra próbálkoznom. Mindjárt letelik...

Kép

Kép
szolkata

AFP-m negatív lett. Nagyon nem lepődtem meg, valahogy nekem a jó eredmények természetesek.

Szilbee: egyedül mész autóval a két gyerkőccel? Azon gondolkodom, hogy lehet két gyerekkel lezsilipelni a sok cuccal egyedül...

Kép

Kép
szolkata

Grétinek boldog névnapot kívánunk mi is!

Kata, na megvan az eredmény? Akartam már mondani, hogy tudtad, hogy lesz Szolnokon Lenkei bolt? A Bajnok étterem melett, vagyis majdnem mellette, a sarkon, 100 Ft-s bolt volt ott előtte.

Kép

Kép
ditke2007

Ditke: hallottam a boltról már korábban. A Néplapban volt álláshirdetésük is. De azt nem ajánlanám senkinek... A boltnak egyébként örülök.

Kép

Kép
szolkata

Aztán mé'nem? Szcientológia? Akkor tom, miről van szó! :wink:

Kép

Kép
ditke2007

Igen, sajnos (úgy hallottam) az alkalmazottaknak erősen érdeklődniük kell a témában... Én is Cruisera gondoltam... a hülye... Vele kapcs. sosem felejtem el, mikor várandós volt a felesége... ő megmondta neki, hogy a vallása szerint hogy kell majd szüljön... sötétben, egy pisszenés nélkül, csöndben (meg még mit tudom én...).... aha, szüljön így ő... majom. (bocsi)

Kép

Kép
szolkata

Gréti! Boldog Névnapot!!! :D
Kép

Kata! Aha... egyedül. TEgnap este már előkészítettem a csomagtartót. Meg levittem, pár cuccot. Viszont a nagyját csak most tudtam ugye, mert van ami napközben használatban van. Szóval amint mind a két gyerek behunyt, már startoltam is a kocsihoz... (Szerencsére nincs messze a bejárattól.) Ilyet még sose csináltam, hogy akár egy pillanatra is magukra hagyjam a lakásban a fiúkat, de hát a szükség törvényt bont... :? :roll:

Amint meguzsonnáztunk, indulunk is... Bár Levente elég sokára szunyált el... :roll: Hogy mikor fog így kelni? :|
szilbee

Hú de durva... :shock: :shock: (mármint a story)
szilbee

Kata! Na csak találtunk "fülbevlósat" ... :lol:

Kép
szilbee

Szilbee: értem, ügyi vagy. Én pici korában is sokszor hagytam magára Bencét... locsolnom kellett az éppen akkor telepített pázsitnak való magokat, meg volt konyhakertem is, azt meg kapáltam sokszor, míg Bence aludt. DE!!! mindig nálam volt a bébiphone és rohantam, amikor szólt. Sohasem volt gond ebből.

Többiek!

Ugye nem mondjátok, hogy ebben a hőségben kint vagytok?! Tessék írni!

Kép

Kép
szolkata

Nagyon fajin :lol: Bence elől is el kellett zárni már tegnap este a cseresznyét... nem bírt a böndőjével..

Kép

Kép
szolkata

Igen... Míg anyóséknál laktunk, én is ilyen tamagochi-val jártam a kertbe teregetni. De itt azért más. Már csak azért is, mert Levente múltkor is engedély nélkül jött le egy szál alsónadrágban meg gumicsizmában. Mondjuk lent levegőztettem Dave-et. Pedig apja is otthon volt, csak épp a nagyszobában pakolt vmit.
No meg itt a ház előtt közvetlen (pedig behajtani tilos van) 30-40-nel mennek a marharépák, kocsival... :evil:
Múltkor is majdnem elcsapta egy HP (hülye picsa) Leventét... ha nem hívom vissza kabátot venni, tutira a balesetin köt ki... mert ugye ő meg rongyol kifelé, mert még nincs ilyen szinten veszélyérzete...
szilbee

Fanna! Még én is reménykedem a mai napig, hogy egyszer a "régi" leszek... de azt hiszem csak áltatom magam. :lol: Lassan 3 éve, hogy vérnyomásomat is folyton a talajszintről kell visszahoznom... Pedig nem mozgok hirtelen.

No de most már dugulok... próbálok hunyni 1-et... ótózás előtt...
szilbee

Ez tetszett.. Levente lelépett, az apja meg a másik szobában volt... hát ezek a férfiak... nálunk is vannak ilyen mókás helyzetek... én csukott szemmel tudom, B. hol és hogyan rázza át az apját, az apja meg nem érti... :lol:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Csak egy pár sor erejéig maradok, mert rohannom kell!

Kata!
Örülök, hogy jó lett az AFP-d és irigyellek, hogy ilyen természetesen optimista vagy. Én állandóan parázok és izgulok valamin, hogy minden rendben legyen.

Szilbee!
Nagyon jó az a fülbevalós/cseresznyés kép. :lol:

Szamóca!
Köszi a nadrág ajánlást, de azt hiszem nekem rövid lenne, mert több vagyok mint 165 cm (bár nem sokkal, de egy pár centivel). Azért nagyon rendi vagy! Hátha Munyának jó lenne!

Munya!
Szilvi a keresztnevem. Amúgy bejelöltelek iwiw-en.
A kismama cuccokkal én is így vagyok, hogy nem akarok túl sokat beszerezni, főleg ilyen árakon, mert utána mire használjam?!
Ráadásul semmi garancia nincs rá, hogy következő alkalmommal is tudom majd használni, mert lehet, hogy teljesen más időpontra, évszakra esik majd a dolog.
Egyébként én is most vettem egy vékony, fehér nadrágot, de én sem úsztam meg olcsóbban, 8900 volt. :cry:

Na, most assszem elbúcsúzom egy hétre.
Este megyek dokihoz, egy kis ellenőrzésre, és ha minden okés, akkor holnap reggel indulunk Siófokra egy hétre.
Az utolsó kiruccanásunk kettesben. :lol:

Ha lesz egy kis időm este, még visszanézek. Ha nem, akkor egy hét múlva jelentkezem!

KépKép
kitten13

Kitten: Örömködjetek apával még kettesben... aztán soha többé semmi nem lesz olyan, mint eddig... :lol: Jó pihenést Nektek!

Szamóca: kismamanadrágról jut eszembe, én 174 cm vagyok :roll: egy kisebb bálna lesz belőlem az elkövetkezendő néhány hónap alatt :lol:

Találtam a mai Néplapban újabb 4D ultrahang hirdetést itt Szolnokon. A MÁV kórházzal szemben van és a Tóth Zoltán doki reklámozza: www.4dszolnok.hu

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Kitten:Jó pihenést nektek és tényleg használjatok ki minden pillanatot "kettesben".Érezzétek jól magatokat!

Kép
pné rami81

Kép
Boldog névnapot kívánok Grétinek!
Én meg vagyok csak nagyon ritkán jutok gép közelébe, pláne meg több időre.
A múlt heti kirándulás jól sikerült, nagyon élvezték a gyerekek. Gyümölcs érés idején sok dolgom van, amit csak lehet pakolok a fagyóba, illetve lekvárt főzök.
Új családtagunk van egy úri kiscica, Angéla kedvence.Szerencsére fajmacska, szobatisztaságra szokatással nincs gond, fiatal kora ellenére tudja hová kell a dolgát végezni.
Dorka! Nagyon tetszik a nappalitok, egy kicsit irigy is vagyok a fehér szőnyegre, nálam sajnos a gyerekek nem vigyáznak rá, éppen ezért van barna és kék színű padlófilc letéve a padlóra.
Szami! Jó mozgalmas nyárnak néztek elébe, de a sok munka majd meghozza a gyümölcsét. Már régebben kérdezni akartam, hogy hol lehet kapni mini muffin sütőt, mert a talira hozott muffinod csak miniben finom, na és persze a gyerekeim is nagyon szeretik az apró falatokat.
Szilbee! jó pihenést nektek!
Bocs ha valakinek nem reagáltam, de örülök hogy ennyire is jutott időm. Kép Kristóf és táncpartnere a vizsgatánc bemutatón Kép Mátrfüreden Kép Kép Kép Kép
Palóc babák

Kép
Kép
bmárti75

Szép estét!

Voltam doki bácsinál. Minden nagyon rendben van Bpd: 41mm, THQ:38mm, FL:23mm. És... hát nem 100%, de valószínűbb, hogy fiú lesz a kisdrága...

Márti: nagyon csini fiad van, a lánykád meg saját magamra emlékeztet... valami ilyesmi lehettem én is kislánynak :D (imádom a cicákat)

Kép

Kép
szolkata

sziótok,

utolsók közt ugyan,de nagyon boldog névnapot kívánok Grétinek!
Kép

Kata, gratulálunk "Nagyfiúhoz"!!! :) Te mit szóltál a hírhez? VAgy még fenntartásokkal fogadod, amíg nem bizti?

Ditke, napotok? Hogyan telt végül?

Niki, te a két csajszival?

Szilbee, nálatok mi hír?

Márti, de jó, hogy írsz, szépek a képek! Gyümölcsszezon konyhai teendőiért nem irigyellek...
Fehér szőnyeg? Húúú, ez is látott már pizzától kezdve mindent! Szép, de nagyon macerás, és lassan Szabika is akkora lesz, hogy simán betapicskol majd sáros lábbal, vagy hasonlók... MAjd akkor veszünk rá valami nagy szőnyeget...

Kitten, de szupi lesz nektek, érezzétek jól magatokat, télleg tök közhely, de soha vissza nem térő alkalom! :wink:

Anna, Szabi észrevette, hogy újak a bútorok, jól megvizsgálta közelről is (az új dolgokat megkapirgálja egy ujjal :D ), aztán birtokba vette, asszem nem okoztunk neki nagy törést! :wink:

Ma újabb hajnyírás volt, 1 cm Szabi haja! :shock: MInt egy kiskatona, de leaglább nem izzad úgy meg a kobak!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Dorka közölte, hogy fáj a füle. Tiszta frászban vagyok, hogy kell-e holnap dokihoz vinni vagy csak nyavalygás volt (nem aludt délután).

Képek, mint mindig nagyon szupik. Mindenki nagyon aranyos és szép.

Dorka: Nagyon szép a nappalitok és a Szabi-sarok. Fehér szőnyeg-pizza, és, hogy tudod kitakarítani?n Kérünk képet Szabi hajáról!

Szami: Nagyon szépek lesztek. Gondolom, már alig várod, hogy kész legyetek. Nem lesz egy könnyű nyár.

Munya: Megnézhetnéd turiban is a kismama nacikat. Nekem a barátnőm mostanában ott vásárol. Jenniferben biztos, hogy szokott lenni a Baross úton a Petőfivel szemben (SZTK oldala), Dreher mellett.

Fanna: Holnap 3-kor lesz a Kolozsvári bölcsiben a gyermeknap. Gyertek!

Kata: Szupi, hogy minden rendben van. Ha Dinya azt mondta, akkor valszeg fiúcska, Ő nem nagyon szeret tippelni azt mondtátok.

Kitten: Jó utat Nektek! Érezzétek nagyon jól Magatokat!

Márti: Jó lehetett a kirándulás. Mi is már régóta szeretnénk elmenni a Mátrába négyesben.

Judit?

Niki

Kép
Kép
csni

A legfontosabbat meg elfelejtem: Kata lépked! Igaz oldalazva, de egyedül!

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Most néztük meg harmadjára a képeket, köszöntéseket, nagyon köszönjük...

Kata!
ma nagyon el voltam veszve, apának nagyobb adag mézet kellett kiszállítania, én voltam az üvegmosó.

jaj kisfiú? hát egy szerszámmal, csak egyfélét....

nem érthetek veled egyet, sajnos, én gyűlölöm a macskákat... állandóan lehugyozzák a teraszt, és nem jön fel, csak tömény domestossal!

Szilbee!
na akkor kitartást! nem egyszerű....

én is szoktam egyedül hagyni őket, ha postás, csomag, ez az amaz jön, vagy valakit be kell engedni... de a legtöbbet megpróbálom ablakon keresztül intézni, a kulcsot kiadom... de ezt meg az ablak üvegem bánja.

ne is mond az autósokat két hete kint beszélgettünk,a gyerekek a szomszédban, és egy szinkronizált heygi olasz befordult vagy 40-nel. tutira nem tudta hova, mert gyorsított az ökör, aztán rájött, hoyg zsákutca, uccu vissza. akkor a szomszédasszony próbálta megállítani, hyog nem kellene, persze csak olyan szavakat használva, hoyg ő is megértse, de megint gyorsított. na nem ragozva, ha ott vannak a gyerekek, tuti kiskanállal szedjük őket össze.. azóta csak a másik vége felé lehet menni...

Márti!
Jaj, de kis helyes a táncpartner! és mit táncoltak nagyon édesek lehettek!

jó lehetett a rándulás is! legalább egy ksi kikapcsolódásotok volt! én már alig várom a nyaralást! amikor vasalok, midnig mondom, na ezt is visszük.. már a fél szekrényre ezt modntam, majd apa meg bedühödik....

Fanna!
én tudtam ám! :wink: majd integetek a sarokról!

Judit,
Kép
Kép
bbj

na megint itt...

most pótolom a napi adagomat.

megvan a hennám! nagyon szépen csinálta a lábfejemen van, halványan már látszik, sajnos a tetejét "eljárkáltam" de ha nem mondom lehet nem is veszi észre senki sem. ja, sé 600 pénz volt, nem egy ökör ára....

Dorka!
Én is kíváncsi vagyok Szabi frizura!

Niki!
Holnap majd megkuksizzuk a produkciót élőben!
ja, és a könyvet is kiolvastam még az éjszaka 1/2 3 fele lett vége... álmos vagyok, de nem bírok még elaludni! szörnyű teljesen átállt a szervezetem, erre az éjszakázásra...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt,
ma frissen, üdén jövök, Szabi fél 6-kor fújt ébresztőt :?

Niki, hátha nem lesz gond Dorka fülével, csak fáradt, nyűgös volt az alváshiány miatt. MAjd gyere, mesélj, mlyen volt az éjszaka!
Katusnak pedig gratulálunk! Majd hátha talizunk,és meglesem!

Pizzafltok és társaik a régi, jól bevált Ultrával jönnek ki (VAnish szipi-szupi nekünk semmit sem ért...) de amin ledöbbentünk: múltkor Szabi odapisilt este, felitattuk, és hófehér lett ott a szőnyeg!!! :shock: Úgyhogy egy nagytakarításkor csak körbe kell pisiltetni a gyerkőcöt, és ragyog a világos szőnyeg! :lol:

Judit, a hennára kíváncsi vagyok, mit mondott, mikor kopik majd le?
Miket olvasgatsz éjnek idején?

Ditke, akkor mentek ma höcögni?

Tistatonám:
dúrás közben

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasni, de esélyem sincs a végére (vagy elejére?) érni... :oops:

Látom van néhány úk kismamink! Üdv köztünk! (Vagy már lassan én vagyok az új?) :lol:

Rólunk nem sok minden. A sulinak erre a félévre vége!!! Minden sikerült! :D

Babóval nem tudunk elmenni másfél éves oltásra, második hete folyik az orra.

Tök jó, tegnap óta turják előttünk a betont, parkolót építenek. :evil:

Bocs, az egymondatokért, de tényleg nem tudtam visszaolvasni (ha jól emlékszem akkor a 209 oldal közepéig jutottam...

De megigérem mostmár rendszeres leszek!

Üdv! Olga

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok! Először is köszönöm a jelöléseket, próbáltam mindenkit beazonosítani! :)

Tegnap próbáltam volna írni, de annyi dolog van idebent (melóhelyen :(), hogy csuda! Nem is értem a végére!!

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, nacival kapcs. utána fogok nézni, viszont kaptam tegnap egy nacót, és úgy néz ki, hogy jó lesz! :)) Ilyen az én formám! Csak a lottót nem nyerem meg! :)

A vászon nacik olcsók voltak, abból volt most akció a Pocakban, 3.990,- volt darabja, de én fehéret alapból nem veszek!

Olvastam itt valahol a hennát! Háááát..., kerianyumnak bejött (igaz, hogy ő egy barinőjétől veszi, aki kintről hozza, por formájában, origi), az ősz hajszálait tuti jól befösti, olyan mintha melíroztatott volna bele csíkokat! Barinőmnek viszont nem, Őneki pikk-pakk kimosódott a hajából, igaz, hogy az már bekevert szutty-mutty volt!

Na ennyire tellett! Még majd, lehet felnézek ma, de nem ígérhetek semmit :(

Sziasztok! Ma megest meleg lesz! :(

Kép
munya

Oké most látom, hogy a hennát nem a hajadra kenték Dorka!

Ez is baj velem! Az agyam se a régi már!

Na tényleg megyek! :roll:

Kép
munya

ÁÁÁÁÁÁÁ, most már mindegy! Egyel fentebb! Bocs!

:twisted: :lol:

Kép
munya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?