Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

örülök,hogy mindenkinél jó hírek vannak és köszz a gratulációkat :D
Pindi csodaszépek a gyűrűk,mikor is lesz a nagy nap?
Az egészségügy egy nagy kalap szar,én a múltkor a táppénzes papírom miatt vártam 1 órát,csak mert éppen bolonokháza volt a kórházban.Persze engem hagytak utoljára,biztos úgy gondolták,hogy én már ráérek :twisted: na mindegy...ilyenkor próbálok arra gondolni,hogy az ilyen dolgok erősítik az ember lányát :P
Itt mindjárt leszakad az ég,csúnyán be van borulva.Biztos Pötty is érzi,mert folyamatosan gyakorlatozik odabennt :D
Na megyek eszem egy kis epret,hátha az lenyugtatja :wink:
hubcsa

Szia Hubcsa!

Itt már le is szakadt az ég :) meg folyamatosan csöpörög, és meg kell, hogy mondjam, csöppet hűvös lett.
Egészségügy... én múltkor azon is megbotránkoztam, hogy nem csak a terhesekkel, de a beteg emberekkel is ezt csinálják, pl. a diabetologián. de a karidológián sem jobb a helyzet... pfúj csak kerülnének a dokik ilyen helyzetbe. áááá
Köszönöm a gyűrű dicséretet :) 28-án lesz a nagy nap :) Már annyira közel van, és én még annyi mindent nem intéztem el... mi lenne hatalmas lagzink lenne?! Bele se merek gondolni, ahhoz tényleg sok mindent kell elintézni, jó nem egy hónap alatt, de akkor is.. Még fodrászhoz se jelentkeztem be... jáááj!

Kép

Kép
pindimano

Na itt azóta sem esik,csak ijesztget...de viszont fincsi hűvös lett :D
Ne is mondd a nagy lagzit,én nem csinálnám.Egy barátnőm júliusban megy férjhez és már januárban elkezdték szervezni.Iszonyúú sok mindenre kell figyelni és rengeteg macera például csak egy jó zenekar vagy egy vöfély megtalálása.Szóval minden elismerésem azé,aki ennek neki fut :D Ne izgulj azért még van egy kis időd a fodrászhoz menni :wink: És egy kismama így is úgy is gyönyörű,meglátod tökéletes lesz minden :D
hubcsa

Köszönöm aranyos vagy! :) A gyűrű már legalább megvan :) azért ez is valami :) ráadásul elég zsákbamacskán választottuk ki, mert a minta rendes sárga arany volt, és mivel mi inkább ezüstösek vagyunk, így a fehér arany mellett döntöttünk. De szerintem szép munkát végzett a nőci. Mert hogy ez mind kézzel van, a vésés is, és a kísérőgyűrűn a kőberakás is.
Szerintem nálatok is hamarosan újra kezdi az eső. itt legalábbis tök egybefüggő a felhőzet.

Kép

Kép
pindimano

Pindi! Nagyon szépek a gyűrűk!!!! :lol: Komolyan!
Itt egész du. szakadt az eső. Meg is áztunk, de legalább lehült egy picit. Még így is nagyon melegem van. :cry:

Kép
dittke

A férjem a világ legédesebb pasija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádom! Mit csinált? Reggeli várt banánturmixszal, mire megettem egy hatalmas vörösrózsacsokrot varázsolt elő 26 szálat (ma van a 26. szülinapom) és Lizus pont akkor kezdett el aktívkodni. Erre ő a kiscsajnak: te is katál ám! erre kirohan és behozott 1 szál vörösrózsát Lizának! Ezt külön neki vette! Hát nem édes????
magdolnam

szép gyűrű ám nagyon!!! Hű nekünk is mennyi meló volt a megszervezéssel.... Nekünk nem segített senki, mi szerveztük meg. Igaz anyagilag apámék nagyon segítettek, de akkor is...

Nálunk nem esett, csak pötyögött egy picit
magdolnam

Tegnap jött anyóshoz masszőr és a tappancsaimat jól megmaszírozta. Mondom mennyivel tartozom? Közben nézte ahogy Lizus ugrándozott -nagyon élvezte a talpmasszázst-, azt mondja semmivel
magdolnam

:shock: :roll:
magdolnam

ezt a levelet most kaptam, sajna a képeet nem tudtam feltenni :(
1 tojás és 2 Mobil telefonkészülék:
(65 perces kapcsolat eredménye 2 mobil telefon között)

Betettünk egy tojást 2 mobil telefon közé és

felhívtuk az egyik készülékről a másikat átlag 65 percig ...
Az első 15 perc alatt semmit nem észleltünk;
25 perc elteltével a tojás kezdett felmelegedni;
45 perc múlva a tojás már igencsak meleg volt;
65 perc elteltével a tojás már meg is főtt.

A közvetlen sugárzás a két mobil telefon között képes
módosítani a tojásban lévő fehérjék szerkezetét.
Képzeld el, mire képes az agyadban lévő fehérjékkel,
ha túl sokat beszélsz mobilon.

www.eventa.hu
magdolnam

Magdi!

Nagyon nagyon sok boldog szülinapot neked!!!!!

Kép

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gyűrű dicséreteket :)
Talpmasszázst én is én is én is.... Tök rendi volt a csajszitól, hogy nem kért pénzt... Már most elvarázsolta a lányod :D Milyen kis huncut a kiccsaj :) már most.
Asszem le fogok szokni a mobilról, a vezetékes különben is olcsóbb :D :D
Magdi, boldog szülinap mellett boldog betöltötted a 33. heted :)
És tényleg nagyon ari a férjed, gondolom a könnycsatornák is megteltek :) édi, hogy már most gondol Lizára is :)
Dittke neked meg már milyen kevés van hátra... tegnaphoz egy hónapra vagy kiírva, ez már olyan izgi! :) Ja és remélem nem fáztál meg a tegnapi megázásban...
Itt még mindig enyhén szólva kaki az idő, és mennem kell vásárolni, meg hajat is kéne mosnom, de igazából egyikhez sincs semmi kedvem. na de csak lesz valami :)

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!

Bocs a betörésért, van egy komplett mellszívó szettem, AVENT-es!
Akit érdekel, írjon privit.
Elektromos és kézi is, cümisüvegekkel, táskával, adapterrel, hálózati csatlakoztatóval, dobozával.
Én nagy hasznát vettem, sajna már nincs tejcikém...

További boldog babavárást mindenkinek!

sziasztok!
Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Hol van mindenki????? :shock:

Magdi!Így utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok neked!!!
hubcsa

Sziasztok!

Most voltam uh-on! BPD: 93, FRONTO: 105, THORAX: 88, FEMUR: 70. Becsült súly: 2900gr. Minden rendben! :lol:

Kép
dittke

Sziasztok!

Mi jelen vagyunk :D
Dittke, wow, 2900 gramm? na az szép :) combicsonti is szép hosszú :) örülök, hogy minden okés! csak így tovább!
Nálunk... ma volt a gyakorlati vizsgám, két 5-össel zártam, de a legnagyobb mumus holnap jön, utáltam mindig is szóbelizni, ez azért szép, mert vizsgázók vagyunk 4-en a vizsgabizottság meg kb 8-10 ember, utálom, ha annyian vizslatják, hogy én mit mondok. :(
Ráadásul egy szót sem tudok, szóval érdekes lesz.
Na és kaptam ctg-re időpontot, 26-án reggel 8-ra csücsülök be a kórházba :) Amit furcsáltam, hogy kértek vizeletmintát. Ezt eddig nekem senki sem említette, hogy az is kell, na nem gond, csak meglepődtem. amúgy az egy szép hét lesz, mert 25-én megyek nőgyógyászatra délre, aztán anyakönyvvezetőhöz mindent lefixálni véglegesen. 26-a a ctg, és 28-án levezetés képpen férjhez megyek :D
Legalább nem fogok unatkozni azon a héten :D

Kép

Kép
pindimano

Pindi!
Gratula az 5-ösökhöz! :lol:
Nem egy unalmas heted lessz!

Kép
dittke

Dittke, köszike a gratut, remélem holnap meg a bizim fényképével jövök :D
Hűhahűhahűha neked már csak 26 nap??? Azta megint lemaradtam!
Na megyek kutyut etetni, mert mintha dörögne, szegény még a végén éhenmarad :(

Kép

Kép
pindimano

Ne éheztesd szegényt! :lol: Nekem meg jön ide a lányom! :twisted: Örökké kitúr! :evil:

Kép
dittke

Kutyi meghammolt :D
A gyerekek meg már csak ilyenek, kitúrják a szülőket a gép elől :) Kiváncsi vagyok az én fiam hogy fog viszonyulni a gépekhez :) Szerintem vagy 3 számítógép kell, vagy kettő, mert apának is munkaeszköz, meg lehet nekem is az lesz :)

Kép

Kép
pindimano

Akkor gyorsan szerezzetek be még egy pár gépet! :lol:

Kép
dittke

Azt mondta az orvos, hogy legyek összepakolva, és induljak, ha bármi van. Már itt tartok?!

Kép
dittke

Hát ezek szerint, nemsokára jó sokan lesztek :) Remélem megfogadtad a doki tanácsát. :) Így visszatekintve úgy elrohant ez a 9 hónap.
A gépeket összeszerezzük, lehet csak csavaronként de meglesz :D

Kép

Kép
pindimano

Noss, sziasztok!

Örömmel jelentem, megvan a bizim :D nem volt könnyű, de megcsináltuk :D
Kifelé mizujság??? Rég láttam pl. Magdolnamat, mi van vele??? Hubcsa??? Veled mizujs?

Tök jó a vonalzómon 33. hét 3. nap csupa hármas :D
Na megyek teregetni, tessék közben jelentkezni, hogy mindenki rendben van!!!! :)

Kép

Kép
pindimano

Pindi!

Gratulálok!!! :lol: A többiek eltüntek!? :cry:

Kép
dittke

Magdolnam hirek!

Szombaton tescoba akartak vásárolni, de rosszul lett benn. Szédült és majdnem elájult (3 napja így volt ez már). Kihívták a mentőt és bevitték a kórházba megfigyelésre. Rosszulléteit a stressz és a vérnyomásingadozás volt az oka, valamint a kevés levegő. Volt uh-n is, ahol kiderült hogy Liza 2890gr, vagyis 2,5 héttel nagyobb a súlya mint a kora. Most az okát keresik annak, hogy miért ilyen nagy Liza. Állítólag még 2 kilót is hízhat a baba születésig.

Kép
dittke

Szia Dittke!

Köszönöm :)
Jézusom, szegény Magdolnam!!! Csajszi, mielőbbi gyógyulást! Tényleg jó nagy babó Lizus... Remélem nem lesz semmi gond! Pihizz sokat!!!!

Dittke, kórházi csomi előkészítve??? Jóslóan kevés napod van már hátra :) Annyira jó neked :D

Pfúúú ma nagyon meleg volt nálunk. Ráadásul elmentem apummal kocsit mosatni, természetesen kézi autómosóba, hogy véletlen se kapjunk levegőt, na mostmár vágom, hogy miért mondják, hogy kerülni kell a szaunát terhesen.
Jah és ráadásul ma a vizsga is tetőtérben volt, ahol a vicc kedvéért egy előző betörés miatt a tetőtéri ablakokat bevasalták. Egy tűzfalon elhelyezkedő ablak volt résnyire nyitva, hát azt hittem beájulok rögtön, ez kellett még a vizsgadrukk mellé.

Kép

Kép
pindimano

Akkor jó időtök volt! :( A csomag még nincs előkészítve! De holnap tényleg összepakolom!

Kép
dittke

Okés, aztán betartani :D Azért drukkolok, hogy még várja meg azt a 25 napot a babus! :)

Kép

Kép
pindimano

De ha már csomag, akartam kérdezni, hogy szinte mindegyik kórházi csomagos listában a Tena Lady-t olvastam, mint betét, de kell akkora nagy??? vagy elég valami más egészségügyi betét is???

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!
Eddig én sima betétet vettem. Szegeden a kórházba adtak, mire hazajöttünk, nekem elég volt a normál betét. Szerintem vegyél mindkettőböl, és majd látod.

Kép
dittke

Dittke, köszi, akkor nagybevásárlást csapok :D
Húhh nagyon nyomott a levegő errefelé, kihalok már ettől az időjárás változástól!

Kép

Kép
pindimano

Tudom, hogy magamba beszélgetek, de muszáj leírnom... süt a nap és dörög az ég. Ez a nem semmi!!!!

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!

Pindi nagyon nagy gratula a vizsgádhoz!!!!Ügyik vagytok :wink:
Dittke te pedig most már kezdhetsz izgulni.El sem hiszem,hogy így szalad az idő!!! :shock:
Magdolnámnak mielőbbi jobbulást kívánok-remélem minden rendben lesz!!!

na és nálunk pedig minden rendben,tegnap voltam dokinál,azt mondta a korának megfelelően fejlődik a lányzó.Nekem sok pihenést és levegőzést javasolt.Ha látnááá mit művelek :D 5 percet nem birok a seggemen maradni :) Levegőzni meg a belvárosban nem tudom hol is lehetne....
Titeket mikor küldtek először CTG-re?Én legközelebb a 37.héten megyek orvoshoz és azt mondta,majd akkor megbeszéljük,hogy mikor is menjek az utolsó laborra meg szívhangot nézni.Nem előbb szokták ezeket?Addigra akár meg is szülhetek.Na mindegy biztos tudja mit csinál...
hubcsa

Szia Hubcsa, örülök, hogy jelentkeztél!
Köszike a gratut! :)
Csak óvatosan a pörgéssel!
Nekem már a múlt héten mondta a dokim, hogy telefonáljak a kórházba időpontért, hogy mindenképp elkezdjék a ctg-t a 36. héten! Nemtudom neked miért nem igyekeznek vele. Az uccsó laborra is jövőhéten kell mennem. Vagy itt sietnek nagyon, vagy nálatok ráérős a doki.

Kép

Kép
pindimano

Én a 34. héten voltam vérvételen, és most hétfőn az első ctg-n. Nálunk is sütött a nap, és szakadt az eső 1/2 3-fele. De ugyan olyan meleg van! :cry:

Kép
dittke

Itt sajna még nem esett, de nagyon borul, plussz kicsifiam éppen ki akar ugrani a pociból.
Én is izzadok mint atom itt a gép előtt, és ha belegondolok, hogy még ki kéne teregetnem, még jobban lever a víz :)

Kép

Kép
pindimano

Azt nekem is kell. Mindjárt leáll a mosógép. Szörnyű! Örökké mosok. :roll: Hiába esett. Szerintem csak fülledtebb lett az idő.

Kép
dittke

Én is ettől félek, hogy még fülledtebb lesz, pedig tök feketék a felhők.
Nálunk is örökké megy Walter (a mosógép neve, nálunk férfi mos :D ), de valahogy mindig van szennyes, nemtudom, hogyan csinálom :D

Kép

Kép
pindimano

Tudunk valamit! :wink:

Kép
dittke

Mire kiterigetünk, jön az eső! :lol:

Kép
dittke

és ahogy látom, nem is kicsi :D itt már szélvihar is van :)
Imádom azt, aki feltalálta a csipeszt :D

Kép

Kép
pindimano

Ja! Vannak okos találmányok! :lol:

Kép
dittke

Mit tanul(hat)tam a szüleimtől?
1.Megbecsülni mások munkáját
"Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást a testvéreddel,kint csináljátok! Most takarítottam fel."

2.Vallást
"Jobb lesz ha imádkozol, hogy kijöjjön a folt a fehér ingedből!"

3.Az időutazás alapjait
"Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!"

4.Logikát
"Azért, mert én azt mondtam!!"

5.Tornamutatványokat
"Most nézd meg, hogy néz ki itt hátul a nyakad!"

6.Bőrön át táplálkozást
"Fogd be a szád és edd meg a vacsorád!"

7.Türelmet és kitartást
"Addig ülsz itt, amíg a spenót el nem fogy!"

8.Meteorológiát
"Úgy néz ki a szobád, mintha tornádó söpört volna át rajta!"

Kép
dittke

Ezt a nagylányom találta valamelyik nap.

Kép
dittke

Dittke, ez nagyon jó! Jót vigyorogtam rajta :D
Na hogy álltok az esővel? itt volt egy kisebb felhőszakadás, meg némile hűvösebb lett az idő.

Kép

Kép
pindimano

Semmi! Még a felhők is elmentek! :cry: Én is megyek. Jó éjszakát!

Kép
dittke

Itt átvonult egy felhőszakadás és jól le is hült a levegő :D végre alszunk éjszaka!
Ha a derekam se fájna na az lenne még igazán király!De ebben nem nagyon merek már reménykedni....
hubcsa

Én most csuktam be kicsit az ablakot, hajat szárítok, utána kinyitom :D
A derékfájás nálam is jelen van, de használok rá valami német lóbalzsamot, csodákra képes. Az állaga és a színe külön élmény, zöld és olyan mint a zselatin :D

Kép

Kép
pindimano

sziasztok Anyácskák!

újra itt..sajnos nálunk minden egyszerre romlik el.. anúgy minden oké :D

remélem mindenki jól van. majd azért avassatok be a dolgokba..hátha lemaradtam vmiről ;)

pusz,

¤mia¤
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?