Új privát üzeneted érkezett!

Na csajok én most menek lassan...
Tv-zek kicsit, meg várom a páromat haza...
Bár nem lesz túl boldog, mert üres a hütő....:(

Csak kenyeret vettem ma a pékségben...
A családból valaki kocsival szokott menni bevásárlásra, hogy ne kelljen cipekedni....na ma senki nem ment...a kocsi itt áll, de nekem meg nincs jogsim...:(
Se tej, se felvágott, se tojás, semmi itthon......:(
Mikor hazajön, még mehetünk vásárolni is...:(

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Egyet zunyálnom kell. Valahogy nem aludtam jól éjjel.
flóra 11
 
 


Na majd később még visszanézek ide...

sziasztok..
Cupp....:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 

 
 

Igen Tancsu,nekem is azt mondták, hogy még a 3-as is jó,csak vigyázni kell már,a 4-es már rák,de gyógyítható,az 5-ös már nem nagyon.
flóra 11
 
 


Jó zuhanyzást, az most rám is rám férne! Nagyon kókadt vagyok!

Tancsu, majd együtt bevásároltok, ne bánkódj ezért! :wink:

Kép
szilzi
 
 


Szerintem valamit bekap a párod és együtt sokkal élvezetesebb lesz a bevásárlás.
flóra 11
 
 


Hát sajnos,nincs nálunk Gynevac, se Clostilbegyt. Azt írják,hogy külföldön élők úgy juthatnak hozzá,ha itt felírja az orvos és ezt a receptet Magyarországon ki lehet váltani. Hát nem tudom. Szerintem amit nem ismer a doki,azt nem fogja felírni, másrészt,nekem ez gyanús,hogy ki lehet-e váltani.
flóra 11
 
 


Ezt én is olvastam Flóra, de én azt nem értem, hogy egy Szlovákiában nem létező gyógyszert, hogy írhatna fel egy szlovák orvos? :shock: Biztos van valami hasonló hatóanyagú nálatok is. Szerintem valahogy nyomtsd ki ezeket és mutasd meg neki, hogy Te szeretnéd ezeket kipróbálni, mit javasol!?

Kép
szilzi
 
 


Én olyan szarul érzem magam. Hányingerem van és mindjárt lefordulok a székről. :( :(

Kép
szilzi
 
 


Holnap rákérdezek erre is barátnőm mamájánál, elvégre ezért gyógyszertáros, hogy külföldi receptet hogy lehet itt kiváltani...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Szilzi

Csak nem babás vagy????....:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Nem Tancsu, szerintem a fronttól fog fájni a fejem és attól van hányingerem. De most megyek haza!

Puszi Nektek

Kép
szilzi
 
 


Sziasztok!

Újra itt. Igen Szilzi, szerintem is a melegtől vagy rosszul. Ma nekemm is rossz volt a közérzetem, fájt a gyomrom,mert ideges is voltam meg ilyesmi. Reméljük elmúlik. Csütörtöktőllehülést mondanak és épp akkor utazika fiam az osztállyal kirándulásra. Dobogókőre mennek, meg Esztergomba. Jó programjuk lesz.
flóra 11
 
 


Sziasztok! élek és virulok!
Persze félbénán, kész átjáróház és telefonügyelet van, mindenki aggódik értem!
Délben lementem anyumhoz, mivel Királyfi dolgozik,ott nem vagyok egyedül, és pihenni ott is tudok! Anyukám meg örült nekem, csak mindenáron mindenféle finom kaját akart belém tukmálni . Hiába mondtam ez is puffaszt az is, végül is egy kis húslevest ettem. Jól is esett.

Képzeljétek, tiszta kék-sárga és zöld foltos a hasam és a popóm, A doki jól megpasszírozta mindenemet!
Na majd elmúlik, szokom a gondolatot hogy két hét, vgyis már másfél hét múlva kutya bajom és dolgopzhatom 12 órákat! Hahaha.........
Na megyek szundízni mert anyuka is tud fárasztó lenni!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


De jó neki! Én is kirándulnék!

Ki kell mennem egyre többet a lakásból, mert ma én is lementem és az erős fény és a meleg úgy fejbe kólintott, hogy majd összeestem!

Kép
muzsuzska
 
 


Tancsu, eszembe jutott, hogy mégiscsak jártam már felétek. Egerben már voltam és az ugye nincs olyan messze Miskolctól. Bejártuk az egri várat,a minaretet is megnéztük.
flóra 11
 
 


Szia Zsuzsi! Csak óvatosan szokj vissza az életbe. És ne siess munkába.Nem kérdezted meg, hogyan tudnál tovább otthon maradni?
flóra 11
 
 


Flóra a törvény ennyit enged! Hidd el nem sietek!!!!!! Nem is bírok!

Kép
muzsuzska
 
 


Flóra nincs pirim, három nap volt pár csöpp ,ennyi!

Kép
muzsuzska
 
 


Pedig most nagyon kéne, hogy hormontükröt tudjunk csinálni!
Aztán hormongyógyszer, és indul a projekt!
A méhemben levő myómák vetélést okozhatnak, jövő csütörtökön benéz a méhembe ,hogy mi a helyzet.

Kép
muzsuzska
 
 


Szerintem kezdetnekennyi elég. Mostanában nekem is csak négy napig van meg és alig. Kiváncsi vagyok, ha most megjön,milyen lesz.
flóra 11
 
 


A myómák nem kívül vannak a méheden?
flóra 11
 
 


Édesanyámat 42 évesen kipakolták mert olyan volt méhe mint a krumpliszsák, tele myómával,amitől állandó vérzése volt! A hajlam öröklödik!
Hát lányok apámtól örököltem a gerincsérv hajlamot anyámtól a myómákat, az öcsém meg a vagyont! Így van rendjén!

Kép
muzsuzska
 
 


Se kívűl se belűl , a méh falában vannak, versenyfútás az ídővel, egy akadály elhárítva más jön helyette!

Kép
muzsuzska
 
 


De Flóra nem kenődünk el, én le se szállok a dokiról, nagy koponya szerencsére!

Kép
muzsuzska
 
 


Atya világ! Hát szép kis örökség. Én is hasonlót fogok csak örökölni. :(
flóra 11
 
 


Ma túróstésztát csináltam, szallonnapörccel, akkorát faltunk!

Kép
muzsuzska
 
 


Hát én nem tudom,mitévő legyek. Teljesen a végsőket rúgom én is. Pénzünk elfogyott,még csak menni sem tudok magammal sehová. Azt sem tudom, hogy arra lesz-e keretünk,hogy a Benóékhoz elmenjünk nyáron. Szerintem nem. Sajnos.
flóra 11
 
 


Én meg káposztáskockát a családnak. Magamnak zöldséglevest.
flóra 11
 
 


Anyukám levese meg is hajtott, így most két számmal kissebb a pocóm.
:D :D :D

Kép
muzsuzska
 
 


Álltál már mérlegre, ment le pár kiló?
Én szerda óta 104ről 99re mentem. Tök jó kétjegyű számok!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Ha legalább ez a gyógyi lenne nálunk,de ez sincs. Érdeklődtem,nem tudják nálunk mivel stimulálni. Ha egy nő azt akarja,hogy még legyen rendszeres a menzije,akkor fogamzásgátlót írnak neki fel és kész. Nem vacakolnak itt senkivel. El kellene mennem hozzátok kivizsgálásra,mert itt az égvilágon de semmit nem fognak velem csinálni , az idő megy,magamtól meg nem tudok teherbe esni.
flóra 11
 
 


Azelőtt húst ettem hússal, már nem is hiányzik!

Kép
muzsuzska
 
 


Nálatok nics lombik és meddőségkezelés? Itt a babaneten láttam hogy akinek van fölös gyógyszere átadja!

Kép
muzsuzska
 
 


Én nem fogytam egyelőre semmit. Én nem tudom, mitől fogynék le. Szerintem nálam ez is hormonális alapon van ez a kövérség. Akkor meg hiába fogyizom. De most nem is fogyózom,hanem tisztítok. De minden napra jut valami bűnözés. Mert baromi éhes vagyok. Tegnap nagyot bűnöztem, bevágtam egy pizzát.
flóra 11
 
 


Fóra én is félek, az ídőnk megy és azzal együtt mind kevesebb a remény!
Van egy kolléganőm akit szintén a mostani dokim kezelt, serdűlő kora óta hormonzavaros volt, évente 1x pirizett, elkezdték kezelni és 40 évesen hármasikrei lettek!

Kép
muzsuzska
 
 


Ne egyél húst, savasítja a szervezetet. Sokat olvastam erről a savasított szervezetről. Dok rosszat csinál, az biztos. A ciszták, meg daganatok is ettől vannak.
flóra 11
 
 


A pizzát olvastam! :D :D :D

Kép
muzsuzska
 
 


Igen, tudom,vannak sikertörténetek. De az én hormonjaim már nem működnek jól, a dokim meg nem tesz semmit, hogy pótolná őket. Pedig szerintem csak kis pótlásra lenne szükségem.
flóra 11
 
 


Jaja,bizony. De nem is éreztem magam tele tőle. Tegnap rengeteget futottam,meg a gyerekekkel is tornáztam tesin. Azért az is jót tesz nekem. :D
flóra 11
 
 


De a hormonokról jut eszembe,látod.Utánanézek a neten,hogy miben találok esetleg természetes állapotában ilyen hormont,vagy hormonpótlót, esetleg valamilyen homeopatikum.
flóra 11
 
 


Azt a kapszulát kellett volna szedned 3 hónapig
De olvastam a méhpempőről is ami szintén segíthet!

Kép
muzsuzska
 
 


Na pusszillak, el kell mennem mert nem bírok csücsülni már!

Kép

Kép
muzsuzska
 
 


Ha jövő héten, vagy utána visszamegyek kontrollra a dokimhoz,azért megint fogom kérni a hormonvizsgálatot. Hétfőn ugyan megyek endokrinológushoz, de az nem fogja a női hormonokat is kivizsgálni.
flóra 11
 
 


Jó éjt, Zsuzsi. Aludj jól,álmodj szépeket.
flóra 11
 
 


Sziasztok! Van itt valaki? Kész a kisházunk!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Gyönyörű lett! Ha a Gy. megfürdött, megkérem, hogy tegyük fel nektek a képeket, az elejétől kezdve dokumentáltuk az eseményeket. :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Flóra, benned bízom. Itt vagy?

KépKép
benó
 
 


Na, mindegy, a Gy. így is röhög rajtam, hogy mindig csak magamnak írkálok. Mostanában nincs itt senki, mikor én írok. :cry:
Még nem olvastam teljesen vissza, de néhány dolgot azért megemlítenék:
Betti, gyere, amikor tudsz, nem baj, ha nem olvasol el minden apróságot, úgyis megmondjuk neked, ha valami igazán izgi történt. :lol: De te is mondd meg nekünk. :lol:
Szilzi, tehát hányingered van és lefordulsz a székről? :shock: Nem örülök. Vagy örülök? :lol:
Flóra, szemét vasszedő emberek! :evil: :evil: :evil: Szegény párod! :cry:
Tancsu, holnap nagyon drukkolunk a lakáshoz!
Ja, és boldog 28. hetet! Ugye, ma volt! Bocsi, nem tudtam ma jönni, de hamarosan pótolom.

KépKép
benó
 
 


28. hét

Tancsu

Itt az ideje, hogy újra tanulj aludni, és ez nem lesz egyszerű feladat. Ha az éjjeli fürdőszobai séták és a rendszeres vízivás mellett végre álomra hajtanád a fejed, sehogy sem megy az elhelyezkedés. Az egyetlen megoldás a kipárnázás technikája: mind a pocaknak, mind a lábnak jót tesz, ha alá van támasztva. Ez persze csak első hallásra ilyen egyszerű. A párnák csúszkálnak, elmozdulnak az éjszaka folyamán, ezért érdemes már most beszerezni vagy kölcsönkérni egy szoptatós párnát. Ez apró gyöngyökkel van töltve, amelyek segítségével körbe lehet bástyázni a hasat, és - ha elég nagy méretű - a lábat is kényelmesen fel lehet vele polcolni. Egy másik szempont, hogy míg a párnák méretüknél fogva esetleg kiszorítják a papát az ágyból, a szoptatós párna mellett elég hely jut mindkettőtök számára. Ha eddig nem történt meg, most mindenképp esedékessé válik a hüvelyi vizsgálat, amelynek során az orvos a méhszáj zártságáról győződik meg. A vizit alkalmával regisztrálja a magzat növekedésének és a kismama gyarapodásának mértékét, és ellenőrzi a magzati szívhangot. Ha a második vérkép vashiányos állapotot tárt fel, el kell kezdeni a vas pótlását a D-vitamin adagolásával együtt, amennyiben a várandós nő nem szed komplex terhes-vitamint.

KépKép
benó
 
 


Gergő

A kicsi ezen a héten körülbelül 35 cm hosszú és 1100 grammot nyom. További zsírrétegeket szed magára, most már testének 2-3%-át teszi ki a zsírszövet. Az izmok tónusa is fokozatosan fejlődik. A magzati agytekervényei és barázdái egyre jobban fejlődnek, terjeszkednek. Ha most születne meg, már képes lenne önállóan lélegezni, bár még erősen meg kellene harcolnia a levegővételért.

KépKép
benó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?