Új privát üzeneted érkezett!

Játszikörkép. 8)
Kép Ezek vasból, gumi aláöntve
Kép N biztonságos a fahánccsal, nem mai darab
Kép E mellett ül fent
Kép ez már spéci, van tolószéknek is hely kialakítva
Teljesen alacsony padlós, az ujjam se tudnám a résbe dugni és eléggé le van fékezve, hogy Szabi is élvezze a pörgést, de Nati is tudja hajtani
Kép ügyelnek a részletekre
Szabi alig tudott betelni a bogyók és háromszögek pörgetésével
Kép ez már nagyobbaknak, naggyon pörög. :) Kép Ez az Dulwich Park, ahol a spéci játszó volt
Orsi,
Ez lehet, válaszol a kérdésre, hogy miért nyüzsögnek a rókák. Tömve van ilyenekkel London.
Kép bónusz :) a London Eye inkább máskor, de vmire fel kellett ülni
Ha nem is játszi, de n élvezte Nati, mégha nem is az olvasható le az arcáról. Robinak is be kellett fizetni és fel kellett ülnie egy lóra, mert amint egy szülő leszállt, hogy fogja a gyerekét, azonnal megállították. :twisted:

Kép KépKép
lorca
 
 


Bocsi, elfelejtettem forgatni. :oops: Na, dugulok mára...
Az időjárás leolvasható arról, hogy a derekamon egy Sherpa hegymászó puli van, tesómon kabát (szőke). Mégis volt egy csomó olyan gyerek, aki rövidnaciban, zokni nélkül, rövid ujjúban szaladgált. A szülőkön jellemzően több ruha szokott lenni.

Kép KépKép
lorca
 
 


Pann

Nagyon ügyi Gergő az önálló evésével !!!(Titkon reménykedtem azért, hogy ő is összeken mindent ha egyedül eszik, de nem :wink: )

Én tejfölös habarást a gyümilevesre szoktam próbáld ki egyszer csak így simán is, sokkal fincsibb !!(nekem legalábbis)

Ágiboldi

Mi is 2x0,5 amp kaptunk naponta !(elméletileg nem lehet túldozirozni, csak ha kevés vizet iszik mellé Boldi akkor Ca-oxlalát tipusú vesekő képzésre hajalamosít)

Lorca

Látod mindig van új a nap alatt !!!

Sno

Én is féltem az epertől, de amilyen vehemenciával rávetette Tomi magát és visított érte, hál istennek baja nem volt tőle.

Cseresznyét kimagoztátok gondolom !
Ma zuhogott az eső nem tudtam szedni, este szedett apuka, holnapra csúszott a tesztelés, de nem is baj, éjszakára nem mertem adni neki.

Lorca

Az állán levő seb szépen világosodik, jelenleg a rózsaszínnél tartunk ami jó már szerintem, csak a heg kemény még kicsit, de a háziorvos szerint el fog múlni. Ha mégsem jelentkezzek bőrgyógyásznál.( Bár lehet, hogy hamarabb a bőrgyogyi tudna valami okosat mondani.)

Kép
kditke
 
 

 
 

Kditke
létezik egy hegképződést gátló szilikon tapasz (MEPIFORM ) ami a kenőccsel ellentétben folyamatosan a hegen van a nap 24h-ban és nagyon szép eredményeket lehet elérni vele...
ha érdekelnek a részletek szólj! :wink: (nem akarom untatni a társaságot vele)

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Mazsi! Engem érdekel, mert a szövetmintavétellel egy elég nagy lyukat ütöttek belém. Szerinted még hathat, ha már teljesen behegedt a seb, de még lila? :roll:

Bocs, most csak ennyi, mert Gergő elveszítette a türelmét.
Vendég
 


Timi
Párommal együtt gondolunk rád!

Mazsi
Engem is érdekelne a tapasz! Az augusztusi laparoszkópia hege sajnos eléggé kitüremkedik és még mindig piros. Ezen is segíthet?

Most csak ennyit, mert Brigó ma (is) folyamatosan nyüszít. Na léptem...
lora7
 
 


Mazsi

Igen ha írnál bővebben megköszönném, pont tegnap este néztem a neten hátha újabb dolgot találtak már rá ki.
Találtam én is egy szilikon tartalmú kenőcsöt a neve Zeraderm Ultra, nem minden patikában kapható, állítólag külföldről hozzák be rendelésre ha kell.

Hol lehet ezt kapni, kell-e recept hozzá, fel írhatja-e háziorvos és mennyibe kerül ? Továbbá jó-e a régebbi hegekre is, nem volt lila livid színű sosem a seb, most is rózsaszín, de kicsit kitüremkedik és látszik azért, hogy keloidos. :oops:

Ahogy látom többünket is érdekel várom a válaszod !!!Köszi !! :wink:

Kép
kditke
 
 


Ditke!

Nekem egy plasztikai sebész ismerős adta a Zeradermet a császár hegére. De szerinte fél évig kell kenni, hogy hatásos legyen és "gyönyörű". Nagyon kevés kell belőle, de ha jól emlékszem, valami 7000Ft-ért adja ő a rendelőjében. :-(
http://www.zeraderm.hu/
Vendég
 


Csimpi

Pont ezt az oldalt nézegettem tegnap. Te kipróbáltad, neked
használt ???Az ár most nem érdekes, csak használjon !!!

Érdekes nekem a császár sebe nagyon szépen begyógyult, hegg nélkül, de van a lábamon 1-2 pattanásnyi pötty ami keloidos.

Jó lenne a tapasz amit Mazsi írt, mert az mégis 24 órán át hat, de félek, hogy Tomi leszedi mert mikor ragtapaszt tettem rá a sérülést követően azt is 2 másodperc alatt letépte.
Elhatároztam mindent kipróbálok rá !! Valamelyik majd beválik remélem !!

Kép
kditke
 
 


Már láttam használatban és nagyon eredményes. A tapasz is jó, csak ugyanannyi ideig tart a kúra és nem biztos, hogy jó fél évig- 1évig tapasztgatni a bőrödet. Ez persze a kialakult keloid, vagy nagyobb műtéti hegre vonatkozik. Megelőzésnek lehet, hogy érdemes. Én ilyet a Hansaplast MED-et tudom, de nem tudom, lehet-e itthon kapni.
A lábadat pedig kend Zeradermel. Szerintem jó lesz rá. Ártani nem fog!!! :-) De a plasztikai sebészek is ezt javasolják mondjuk ciciműtétnél a heg eltűntetésére.
Vendég
 


Sziasztok!

Hazaküldtek.. :evil: Csak holnap reggel lesz a beavatkozás, de estére vissza kell mennem. Hát, mit ne mondjak, jobb lett volna, ha ma már túlesek rajta.. :(

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Kicsit lemaradtam… nem volt időm mindent visszaolvasni, egy-két dologra reagálok...

Gyógyszer szavatosság: ma bementem a gyógyszertárba megkérdezni, „meddig” használható a fél éve nyitott panadol. Azt a javaslatot kaptam, hogy kóstoljam meg néha, „egy ideig még jó”!

Néma hiszti: torokgyulladásnál már Linusnál is előfordult

Cseresznye, meggy, szamóca: eddig csersznyét kapott, de nem ugrált érte. Vagyis csak úgy enné, ha egészben hagyom! (De sajna úgy a magot lenyeli… a héját meg kiköpi) Ha kimagozom, akkor már nem kell.

Körkérdés: hogy fogadják a gyerkőcök az új kajákat :?:
Érdekes, hogy Linus van amit elsőre fal, pl napraforgómag, de pl. se a görögdinnyét, se a cseresznyét nem akarja enni…

Ditke: mesélnél kicsit a keloidra való hajlamról? Nem tudom, pl., hogy a Linus orrán lévő lila folt, elmúlik-e. (pár naposan karmolta meg magát, még a kórházban, mert nem adták rá a kesztyűt…)
Nem hegges, csak lila

Jó, hogy feljött ez a duplamama kérdés: ki hogy különbözteti meg a mamákat, papákat? :?: Azt még sem mondhatom, hogy egykikmama, másikmama. :? Valamelyik nap beugrottak hozzánk anyuék. Egész nap mondogattam a Linusnak, hogy jön a Mama és a Papa. Ilyenkor mindig tiszta izgatott lett, leste az ajtót és mondta Mammma. Mikor megérkezdtek, teljesen csalódott lett, valsz. nem ezt a mamát várta… (anyósomékat sűrűbben látta, mert már nyugdíjasok és velük többet messengerezünk is)


Szilvásgombóc: ha nincs idő sajátra, akkor csakis spar-os! Valamelyik kismamában kajsziból láttam gombócot!

SNO: szótagmegfordítás: nem tudom mi lehet a hivatalos magyarázat, de néha írásban még a mai napig hajlamos vagyok rá. Én sokáig a Klári nénit (anyukám fodrászát) Králinak mondtam, és fel sem tűnt, hogy tévesztek (sőt most is elírtam ez elsőt!). Linusnál a cipő = pico


Timo: sokat gondolok rátok! Nehéz megfogalmaznom a gondolataimat, nem is tudok okosabbat írni, mint a többiek! Hazaküldés :evil: Lillus nagyizik most?

nanica
 
 


Timo!

:-(

Gombóc:

Van egy nagyon egyszerű tésztarecept:

1l víz
1l liszt
vizet felforralom és hozzákeverem a lisztet. Ez egy nehezen keverhető massza lesz, amit kiöntök a pultra hűlni.
Ha kihűlt:
3db tojás
2ek zsír segítségével összegyúrom (közben néha adagolok lisztet, hogy ne ragadjon. Nagy hurkát csinálok belőle és szeletelem. Bele a sárgabarck, szilva...stb.
Ugyanúgy kell főzni, mint a krumplis változatot. Semmelyik chef sem mondja meg, hogy nem burgonyával készült!
Vendég
 


Nanica!

Nálunk az egyik Mama, a másik Nagyi...
De régen én is felhergeltem a barátnőm kétéves kislányát, hogy megyünk a Mamához ebédre. Én arra gondoltam, aki velük egy házban lakott. De utóbb kiderült, ő nem Mama, hanem Nagyi. Mama 300km-re lakik és nagyon ritkán találkoznak. Szegény Laura fél órát téblábolt az ajtó előtt a macijával, hogy "Mama! Jön a Mama" Még mondta is a másiknak, hogy "Nagyi, jön a Mama!" :oops: :oops: :lol:
Vendég
 


Timo,
Az Uzsokiban miért nem vállalták? Ma miért küldtek haza?

Pann,
fantasztikusan jók ezek a képek! Nagyon elegánsan eszik-iszik Gergő :o :shock: !
Sárgadinnye passz

Lorca,
rúdacél :lol: Felveszem a kedvenc szavaim közé annyira mókás. Érdekes volt a játszótéri körkép (és a nyakam is kiroppant).

Nanica,
Papó-Mama (Tbánya)
Mami-Papi (Baja)
Nagyi (Pest) ez volt a legnehezebb nekünk felnőtteknek (eddig ezt a posztot nem töltötte be senki), csak azután állt rá a szánk, hogy Sebi is elkezdte mondogatni.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!


Gyermek végre csöndben van az ágyban (nem merem azt írni, h alszik). Szegénykének beszerveztem reggelre az Ikeát, aztán még az Árkádba is átugrottunk. Bosszúból úgy döntött, h azért sem alszik délben, úh ebéd óta várom, h legyen egy kis pihim. :?

Timo! MICSODAAA? És mivel indokolták ezt a hihetetlenül jó döntést? Szerintem ez pont nem az a beavatkozás, aminél NEM mindegy, h ma vagy holnap. :evil: :evil: Persze messze nem jellemző a kórházakra a pszichés szempontok figyelembe vétele, úh nem is tudom, miért vagyok meglepve. :x

Lorca! Tök jók a játszótéri képek, jó látni, h máshol mivel/hol játszanak a gyerekek.
Meg végre láttuk a tesódat is. :wink:
Gergő kaja: a kép kicsit becsapós, azért nem olyan nagy az a mennyiség ami előtte van, egy nagyüveges bébiétel 2/3-a kb. Ezt megette, meg a hiányzó részt is. :lol:

Új kaja: Gergő irtó kíváncsi (meg imádja a hasát :lol: ), úh MINDENT megkóstol, amit mi is eszünk. Ezzel szerencsére nincs problémánk. :D :D

Csimpi! Elképzeltem ezt a tésztás dolgot, de ennyire azért nem utálok krumplit főzni. :lol:

Heg: és mi van a contractubex-szel? Kb. 1300.- és ugyanerre való. Itt a link: http://patikaszentanna.hu/?p=online_ter ... 3538703572 :roll:
Vendég
 


Megint elírtam, bocs!
Vendég
 


Nanica

Úgy tudod megnézni, hogy keloid-e, hogy megsimogatod a seb tetejét, ha kemény mintha egy mag lenne benne akkor valószínűleg keloid, ha lefényképeznéd és felraknád könnyebb lenne. Nem halványodott semmit azóta ???

A csimpi által beírt gyógyszer honlapján pontosan leírják. Én csak annyit tudok ehhez hozzátenni, hogy nálunk a családban a legtöbb seb így gyógyul anyukámnál kezdődött, de a tesóm gyerekei is örökölték velem együtt és úgy néz ki Tomikával is.
De érdekes, mert nem mindenhol, van ahol szépen hegg nélkül gyógyul.
A seb nehezen gyógyul be és akkor a bőr egy fokozott növekedési folyamatot ,túlburjánzást indít be és egy lila kemény varr (hegg) képződik a seb tetején ami nem múlik el.

Ma adtam először cserit Tomikának úgy látom ízlik neki, mert követelte, hogy adjak többet. Én félbe haraptam és a mag nélküli felét adtam neki.

Csimpi

A recept jól hangzik elmentve.
Szóval akkor Tomikának te is a Zeraderm gélt javaslod jól értem ??

Timi

Kórház :evil: :twisted:

Kép
kditke
 
 


Pann

A Contratubex nem igazán múlasztja el azért próbálok valami mást is keresni, 2 hónapja ugyanis ezzel kenem, de semmi változás.

Csimpi

Nagyon aranyos Viola az avatarképen !!!!
(a lényeg lemaradt)

Kép
kditke
 
 


Ditke!

Nem tudom, hogy javaslom-e... Én a tapaszt nem ismerem. Csak sejtem, hogy ugyanaz az elve, mint a Zeradermnek. A neten utánanéztem és a keloidra a tapasszal szemben azért preferálják, mert egyszerűbb a használata. Én laikusan úgy gondolom, hogy megelőzésnek, mondjuk kb egy hétig praktikusabb a tapasz. Kialakult keloidra sok hónapos kezeléshez meg talán jobb a krém. De ha van krémed, fölösleges a tapasz. Szerintem. De ez csak akkor áll, ha a tapaszban nincs valami csodaszer, ami a krémben nincs.
Majd jön Mazsi és elmondja! :-)

Pann!

Múltkor láttam s.barackot és megkívántam a barackos gombócot. Másnap Viola itthon aludt az ágyban, amikor neki akartam látni, de nem volt itthon régi krumpli. Újból meg sztem nem jó a gombóc. Így jól jött ez a recept. :lol:
Meg gyorsabb, mert nem kel megvárni, hogy megfőjön a krumpli és ki is hűljön. A többit tekintve viszont ugyanaz a mechanizmus.
Vendég
 


kel=kell
Vendég
 


Nemsokára indulunk vissza.
Ja, az Uzsokiban azért nem vállalták, mert ez sajnos nem egy rutinműtét, ott évi 2-3 db "nagy" terhesség megszakítást csinálnak. Meg gondolom félnek a felelősségtől. Ma meg azért küldtek haza, mert mivel még nem szültem, ezért ki kell tágítani a méhszájat, így éjszakára feltesznek vmi tágító vackot és reggel csinálják a műtétet.

Bocs, hogy csak magunkról írok! :oops:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Ja és ebből a mennyiségből ipari adag lesz. Én a 7 nagy gombóchoz 3dl víz és 3dl liszt felhasználásával csináltam tésztát.
Vendég
 


hahó

bocsi de elég ramatyul vagyok , úh csak a Mepiformról néhány info

http://www.kliniporta.hu/osc/product_in ... cts_id=213

a leírás gyakorlatilag összefoglalta a lényeget...létezik még 5x7 cm és talán 20x40 cm nagyságban miután VÁGHATÓ mindenki osszon-szorozzon mekkora terültre kell, melyik lesz az olcsóbb.

csodaszer nincs benne (Csimpi :wink: ) pusztán az szilikonnak van jó hatása a hegekre (puhítja,halványítja stb)

Minél korábban teszik a hegre annál hatékonyabb, de volt rá példa h több éves hegek állapota is jelentősen javult a kezelés hatásásra...
ált. 6 hónap a kezelés nyilvánez attól függ milyen friss a heg.

a kenőccsel szemben ez nem törlődik le ha pl felveszel a hegre egy polót hanem tényleg 24h át ott lehet.
TESTSZÍNŰ a tapasz (sztem elég diszkrét) így akár látható felületen is viselhető

Ditke
ha jól tudom nem támogatott kötszer :cry: , de a patikában meg kell kérdezni...(változhatott az elmúlt 1-2 évben)

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Mazsi!

Kösz az infot! Akkor annyi, hogy a Zeraderm és a Zeraderm ultra között az a különbség, hogy az ultra tartalmaz szilikont. Így akkor hasonló lehet, mint a tapasz. Nekem fürdés után naponta egyszer kell kenni a hegre minimális mennyiségben. Egy tubus tuti kitart fél évig sőt.
Ezekszerint kinek mi a kényelmesebb és olcsóbb.
Vendég
 


bocsi :oops: a pontos méretek:
5x7,5cm
10x18cm
4x30cm

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Timó,
Ez hamarabb is eszükbe juthatott volna... Gondolok rátok holnap is!

mmónika
 
 


Sziasztok!

Na, szerintem ezzel ezt a témát kiveséztük. Jobb, ha abbahagyjuk, mert kihal a fórum. :lol:

Timi! Sztem senki nem várja el tőled, hogy most a mi apró-cseprő ügyeinkkel foglalkozz! Viszont én minden hsz-ednek örülök, jó tudni, h mi van veletek.

Bedobhatom újra a bili témát? Gergőnek ma vettem egyet az Ikeában, bár semmilyen előre megfontolt szándék nem vezérelt, csak megláttam és megvettem. (És bárcsak a bili lett volna az egyetlen ilyen tárgy, de mindegy). Szóval hazajöttünk, felbuzdultam (ha lehet ilyet írni :lol: ), és a pelust eltávolítva szépen magyarázgattam Gergőnek, h mire is kéne használni, és a szemléltetés kedvéért rá is ültettem. Abban a pillanatban fel is pattant róla, majd a bili mellé(!) guggolva helyes kis tócsát csurgatott. Ezt látva, gondoltam nem ártana újra átbeszélni ezt a bili-ügyet, úh újra nekikezdtem, mialatt porontyom az ölembe fészkelt. Az újabb kiselőadásnak újabb kis tócsa lett az eredménye, immár alattam. :? Hogyan tovább? Kész vagyok elfogadni, h ennek még messze nincs itt az ideje, de akkor is szeretném tudni, h mi lesz ennek a menete, hogy zajlik ez "leszoktatósdi/rászoktatósdi". :roll: Túlzó lenne a feltételezés, h legalább a bili-pisi kapcsolatra sikerült rávilágítanom Gergőnél? :roll: :roll:
Vendég
 


Mazsi

Köszönöm a segítséget !
Jobbulást nektek mielőbb !!!!

Pann

Nem mehet minden elsőre: önálló evés, önálló ivás és bili-project is !!!!Hi-Hi-Hi !!! :lol:

Hol vannak a többiek, így tényleg kihal a fórum ???!!! :lol: :P

Kép
kditke
 
 


Timo,
Én próbáltam megfogalmazni többször is, amit gondolok, de csak törölgettem tömegével a mondatokat. Mind olyan sután hangzott. Szerencsére Orsi megfogalmazta a gondolataimat.
Gyere, írjál, ha tudsz, reagálást az írásainkra nem várunk.

Pann,
Szerintem túlzó feltételezés a bili-pisi kapcsolat.
Rá kell jönnie, hogy a pisilést ő csinálja. Bután hangzik, de Nati is teljesen ledöbbent, amikor pelus nélkül belecsurgatott első alkalommal a nadrágba. Néhány kör egy kertben elég gyors megvilágosodást hoz. Minél kevesebb a magyarázat, annál jobb.
A bilit azt először utálni szokták, sok gyerek még fél is tőle, gondolom, mert hideg. Addig nem szokott hozzá az érzéshez. Ha bemehet hozzád wc-s elfoglaltság alatt, akkor egyszerűbb a dolog, de ott van a gond, hogy te mégsem a bilit használod. Apa verziója meg kifejezetten zavaró lehet. 8)
Kb 1,5 éves korától képesek rá fizikailag. A jó mozgásfejlődésű bébik előnyben vannak. Ha nincs rajta pelus, megfigyelheted, hogy próbálja-e préselni a hasát pisilés közben és várja-e, hogy folytatódjon a dolog. Ha nem, bőven arrébb van a téma.

Duplamama:
Nálunk mind a kettő Mamának indult. Anyósból VacakMama lett (magára mondta párszor és ráragadt) Anyukámat Nagyimamának hívtuk egy ideig, mert ő ragaszkodott volna a mamához, de az már foglalt volt. :wink: Anyóst Robi egyébként is többnyire Mamminak szólítja. Egy idő után azután lekopott és maradt a nagyizás. Papával (apukám) nincs megkülönböztetési probléma. :roll:

Nanica,
A szótagmegfordítás iskolás kor után, az írás tanulásától kezdve már diszlexiát mutat. Az r-es és l-es kavarás nagyon gyakori, szóban és írásban is, pl karalábé, kalarábé, karabálé... A másik a zöngés-zöngétlen keverés és a betűfordítás, pl a p pocija elől van, vagy az s fordul.
Ilyen piciknél még csak azt, hogy rendezetlen a fejükben az egész.

Tapaszok:
Egy teljesen ismeretlen terület. 8) Ha nálunk nem is forgalmaznak egy gyógyszert, attól az még beszerezhető, a házunkban is van egy gyógyszertár, ami a nálunk nem törzskönyvezett gyógyikra specializálódott.

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca, most megyek megnézem a saját hasamat is, h préselem-e :lol: :lol:

A szilikontémához nem értek.
Mióta láttam Gergő ön-etetési képeit, frusztrálódok, főleg mai málna-cseresznye-joghurt evés közben. Nem teszek fel képet :twisted: Neki viszont gratula! Szerintem rossz helyre tetted a bilit! :lol: pont a tócsa mellé.

Timo, gondolunk holnap reggel (is)!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Csak kapkodom a fejem annyi mindent írtatok!

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de Laura Ébredései éjjel már kezd kicsit sok lenni./ráfogom a frontokra :wink: /Éjjel negyed 1-kor nekiállt beszélgetni 45 percen keresztül.Én meg az ágyamba hallgattam,mikor kell mennem be hozzá.Reggel meg már negyed 6-kor ébresztett.Nappal meg úgy gondolta hogy neki elég 1 óra alvás.Ebből is látszik meggyógyultunk.Tényleg igaz lett,hogy 3 napos láz,mert most a kis testén kiütések vannak .Nekem azért keményen adta elő.Tegnap óta meg csak Anya létezik.Alig akar valamit csinálni,ha nincs a kezembe.Nálatok ez hogy van?

Timi
Nagyon szorítok neked.Tágítot Én nem kaptam,azzal azért könnyebb lesz.

Csimpilimpi
Nagyon aranyos Viola a képen.Miért rejtegetted eddig?

Lorca
Pont Én is ezeket a kérdéseket akartam kérdezni a játszóterekről mint Pann.Ja és ott hogy-hogy vasból vannak a játékok.Itt az EU miatt 90% játék fából készül.
Bilire szoktatásnál a mozgásfejlődési összehasonlítást még nem hallottam.De van egy barátnőm kisfia aki erre pont rácáfol.8 hónaposan kezdett el menni és most 5 éves,de éjszakára még mindig pelust kell ráadni,1 éve hagyta el,hogy nem pisil be nappal.Már érdeklődtek több orvosnál,hogy nem-e pszihés dolog,de azt mondták neki semmi baja.

Pann
Nagyon ügyes már Gergő.És nem szokta kiönteni a pohár tartalmát magára?Laura is szokott inni egyedül,de ő a maradékot általába kiburítja. :evil:
Én nem féltelek pelus leszoktatásnál,mert Gergőt nagyon ügyesen rávetted,hogy kanállal egyen.
Én azt mondom,hogy kb.2 éves kor körül tényleg le tudod egyik napról a másikra szoktatni/igaz nagy elhatározás,hogy ha leveszed a pelust akkor többet nem adod vissza,Esetleg éjjelre/,De vannak szülők akik már ilyenkor elkezdik szoktatni a bilire.Igaz szerintem így sokkal tovább tart.

Én a lázra azért írtam,mivel már nagyon meg voltam ijjedve,hogy 39,5 alatt nincs neki 3 napon át.Nagy megkönnyebülés volt mikor ennyit mértem.

Körkérdés:Látom Gergő jó adagokat eszik.
1 Nálatok,hogy van?
Laura mostanába megelégszik mindenből 3-4 kanálnyival.Bezzeg ebéd után tele eszi magát eperrel.
Ma adtam neki rakott kelkáposztát és azért bekapott pár kanállal.
2 Krumplis tészta,Paprikás krumplit megeszik nálatok?
Ahogy észrevettem amibe pirosraprikát rakok nem nagyon kell.

Nanica
Nálunk hasonló a szitú.Laura most a főtt kajákkal van bajba.Ha nem rizs és sima húsi,akkor nem nagyon eszik.
Már kérdezni akartam te miket adsz Linusnak kézben fogható kajákat?Levelet megkaptad?
Nálunk Papi-Mami van Apósomnál,
Anyuékat meg keresznév elől és mama-papa

kditke
Köszi a meggyszósz receptet elmentettem.

Cseresznye:
Laura sokáig nem fogadta el ha félbe adtam neki oda.Így száránál fogva,maggal ette.Volt hogy a szár is a szájába volt,de ha lerágicsálta akkor kiköpte.Azt nem mondom,hogy pár mag nem került a pocijába.De még nem találkoztam vele.

Mazsi
Jobbulást neked.Lea már nappal tud aludni a kiságyába?

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Timi! Hát akkor továbbra is szorítunk.....

Dana!
Örülök, h Laura meggyógyult! Ilyen magas láznál nálunk sem működött már a Germicid kúp (a dokinőnk szerint az már nem elég egy ekkora babánál). Na, amit nekünk felírt legutóbb, az a Suppositorium antipyreticum pro parvulo (nemtom, van-e vmi hétköznapi neve is). Ez rendesen hatott.

Pann,
neked linkek:
bilizéshez: http://velvet.hu/poronty/2008/06/10/pelenka/
(Én csak jövő tavaszra/nyárra tervezem-hacsak nem látom rajta a WC-be "dolgozás" iránti érdeklődés jeleit már előbb). Ma a teraszra sikerült, de minden :roll:
...és nem tudom, végül miben maradtatok a dokitokkal fütyi-ügyben, de elvileg 2-3 éves korára kell hogy szépen hátrahúzható legyen a bőr. Addig csak nem metsz, ugye?
http://velvet.hu/poronty/2008/01/11/huz ... ne_huzzuk/
Ja, öröm látni, ahogy Gergő eszik-iszik!

Lorca,
a képek fantasztikusak! Piros pont! :wink: Igen,a glóriás a legtutibb, de a metrózós is nagyon tetszik. (...és én is 18mm-re szoktam vágni R. haját 8) . Pont a héten voltam kénytelen, mert megint kislánynak nézték és azt nem szeretem. (Nem is értem, mert sosem adok rá kétértelmű cuccokat). Mind1.

Orsi,
Sebinek üzenem, hogy szerintem a "boci" sem lenne ciki, de még választékosabb lenne a "szaj-vas(z)-maj-ha". :wink:

Nemtom, mi volt még az előző oldalakon, megyek aludni...
Vendég
 


Gondolok rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Persze ez Timinek szólt.

Most nincs több időm, majd jövök.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Dana

Nálunk paprikás krumpli nagyon megy Tomikának és a krumplis tészta is (bár nálunk ez utóbbit fehéren esszük)

Ebben a melegben Tomi evése is ingadozó, ha hüvös van többet eszik, ha meleg jóval kevesebbet. Melegben a vizet és a gyümölcsöt adom neki inkább. Ma már megint cseresznyeevés volt a fő téma. Midig ha meglátja a műanyag tányért mutogat rá, hogy adjak neki, még a magot is megette volna a végén.

Bigsister

Ugyanezt a kúpot kaptuk mi is ugyanezzel az indokkal.
Roli új frizujáról képet kérnénk !!

Nálunk már Tomi fütyijén teljesen visszahúzható a bőr ezért ezzel kapcsolatban nem tudok hozzászólni.

Timi

Most is gondolunk rátok !!!

Körkérdés:
(Aki szégyenlős forduljon el)
Akinek kisfia van azoknak pelenkázáskor sokat ácsingózik a kukijuk ??? Tomit valahányszor tisztába teszem és bekenem krémmel állandóan feláll a kuksija.

Kép
kditke
 
 


Hát akkor egy fütyi különkiadás:

Pann,
szerintem az első bilizési próbálkozásotok abszolút sikeresnek mondható, a feladat az volt, hogy pisilni kell, és ez sikerült is.

Még nem néztem utána a témának, de tudatosan én is csak jövő nyárra tervezem, viszont amennyit lehet azért a nyáron szabadon hagynám a fenekét, így valószínűleg beszerzek egy bilit én is az udvarra, hogy ne szokjon teljesen rá a tujákra (egy rossz beidegződés, és azon kapjuk magunkat, hogy vennünk kell egy szoba-tuját :lol: )

Még kisebb korában Sebi egyszer csak minden pelus kibontásnál pisilt, ezzel elég sok mindent leamortizált a pelenkázó környékén, amíg észbe nem kaptunk, és addig vártunk a pelus elvételével, amíg nem pisilt, aztán jól megdicsértük. Utána elég sokáig, és elég üzembiztosan pisilt a "pisi?" kérdésre, mostanában a válasza mindig "meeeem", aztán pisil az üres pelusozóra :?

De a lényeg, hogy tudja tudatosan nyomni (a pukit is). Az udvaron is kipróbáltam, elsőre nem pisilt, pedig igyekezett (csak valsz. nem kellett neki), másodikra viszont simán pisilt. Szóval már "csak" visszatartani kell megtanulni és kész is vagyunk :D

Visszahúzás,
a kissé kapkodósra sikerült 15hós oltáson természetesen a fütyiig sem jutottunk el, pedig nálunk a dokinő mindig ilyenkor ellenőrzi, és egy kicsit tovább is szokta húzni, úgyhogy most nem tudom nálunk mi a helyzet, laikus szemmel (muhahaha) nem lehet visszahúzni semennyire.

Ditke,
előfordul, amikor ellenőrzi, hogy meg van e még :)

Bigsis,
:lol: :lol: :lol:

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!

Laura megint az éjjel fenn volt. :twisted: És 5-kor úgy gondolta Ő már kialudta magát.Csak sajna Anya akaratával találkozott.Megszopiztattam és beraktam az ágyába és addig ott álltam míg el nem aludt.Legalább így fél 7-ig csend volt.
Ma is alig evett valamit Laura.Főziket 4 kanál és kész,de képzeljétek a cseresznyét válogattam és a rosszakat a szeme láttára kidobtam a kukába.Erre Ő nekiállt a kukából enni cserkót.
Végül az etetőszékébe vagy 10-et megevett.Jó nagyszeműek voltak és olyan aranyosan körberágta a magot.
Ma meg megkostóltuk az igazi bio/Anyu kertjéből való/málnát.Abból is 3-4 szemet evett,igaz az íze még új neki.

Bigsister
Régi dokink is azt mondta,hogy ekkora babáknak nem elég a germicid,de az újal meg nem akartam vitatkozni.Erről a kúpról nem is hallottam,de elmentettem és megyünk dokihoz megemlítem.

Blin
Próbálj meg azért jönni.írd meg mi van veletek.

Ágiboldi
Hogy van Boldi?

Kditke
krumplis tésztába nem raktok pirospaprikát?
Megsúgom nem csak most fog ficánkolni nekik.Dani és Laura mindig együtt fürdik és van hogy elkapja Dani fütyiét.

Sno
Ez igen látom tudatosan nevelitek Sebit.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Szabi galád módon már 6kor fent volt, fel is verte Natit még 7 előtt. Aki visszaadta, amikor f9kor el akart ájulni az álmosságtól, és addig visítozott, amíg Szösz sem tudott már visszaaludni. Így 9-től 1-ig játsziztunk. Szabi annyira kifáradt, hogy elaludt hazafelé a kocsiban, nem ébredt fel akkor sem, amikor Nati a fejét ráncigálta. Nagyon tetszett neki, hogy egyenesbe állítja, majd lebillen oldalra. :twisted: Felhoztam a harmadikra, majd ülve letettem a szőnyegre. Erre sem ébredt fel. :shock: Erre még Nat sem volt még képes, pedig jó az alvókája. Persze addig nyüstölte, amíg felkelt, de legalább tudtunk ebédelni és délután jó két órát aludni. :lol:

Ágiboldi,
Remélem, a technikát leellenőrizted és megy a pocirásegítés. 8)

Dana,
Ha 5 éves elmúlt, akkor leehet, hogy van vmilyen probléma a háttérben, ha nem szobatiszta éjjelre. Nem feltétlenül pszichés. Volt már olyan időszak bmikor, hogy hosszabb ideig szobatiszta volt? Hormonális probléma is lehet a háttérben, éjjel kevesebb vizeletnek kellene kiválasztódnia, de ha nem ok minden, akkor nem bírja végig az éjszakát.
A mozgásfejlődés kapcsolat meg inkább fordított, aki lassabb, inkább azt gátolja. Néhány eset azért nem cáfol. Brigi indult be legelőbb, Sebinek legjobb a beszélőkéje. Egyének tesznek a statisztikára. 8) Nagyátlagban a fiúk itt is hátrányban vannak.
Az angolok rühellik az egész eu-s szabályozgatást és önkényeskedést. Egy játszótér nem olyasmi, amibe beleszólást engednek. :lol:

Kaja:
Nem bánja a paprikás dolgokat, mennyiség nagyon ingadozó.

Bigsis,
Ezt a gyógyszernevet fejből írtad? :lol:
Szabit elég sokszor nézik kislánynak. De letudom annak, hogy egy Szöszinek szólított rózsaszín bodys bébit nem lőnek be túl könnyen. :wink:

Kditke,
Kukikenés nincs nálunk pelenkázás közben, ácsingózás hellyel-közzel.

Orsi,
Jó mozgás, jó beszéd, tetszik neki a pisilés. :wink: Célegyenesben vagytok. :lol: Hacsak nem tör ki a dackorszak, nem kell már sokat pelusra költeni.

Kép KépKép
lorca
 
 


sZIASZTOK!

Most csak gyorsan szólnék hozzá a hegges témához:
Keloid:ha nagy, plasztikai sebészeten el lehet távolíttatni, de vzsleg ugyanaz lesz a sebgyógyulás eredménye. :?
Van egy Cicaplast nevű krém, szintén szilikonos, nem drága, 1000-2000 ft közt van, nagy tubus, elég gazdaságos.Ezt is friss sebrre a legérdemesebb kenni, ha már nem pörkös, nem nedvedzik.Egy filmszerű bevonatot képez, zsíntelen szagtalan.
A Zearaderm is hasonlóan jó, csak nagyon drága, de régebben volt egy kicsi változata is, 2 vagy 5 ml-es.A Mepiformot is szeretik a bőrgyógyászok, bár ezt nehéz beszerezni, és leázik(gondolom ha aláizzad akkor is :roll: ).

Szobatisztaság:én is vettem Emilinek wc ülőkét, mert ha látom hogy nyomja a kakit, akkor mondom neki hogy éppen mit csinál, így wcre ültetve is nyomja felszólításra.Persze eredmény még nem volt a wc-be, de lealább tudja miről van szó:)Én bilit nem tervezek venni.Aztán majd látjuk.De ha meglát engem pislni, akkor már mutogatja a pelusát magán(én nyitva hagyon az ajtót, különben leül elé, vagy nekidől:))

Epret, málnát, meggyet, cseresznyét barackot imádja Emili , semmitől nincs baja szerencsére.

Nagyszülők:keresztnév+mama/papa(pl.Mari mama, vagy Gyuri papa)

Emili ma megttanult a lábujjával fogni:)Egy picike terítőt fel is csippentett vele:)

Pann!
Nagyon ügyes Gergő!!Gratula neki!Emili ilyen szépen még nem eszik, de már legalább próbálkozik vele;)

Lorca!
Nagyon jók a képek továbbra is!

Mennem kell...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Tényleg, nálunk is Kati mama féle nevek voltak gyerekkorunkban! Teljesen kiment a fejemből.

Lányok,
Sebi jobb cicije bepirosodott, és duzzadt is (gondoltam az anyatejen átmenő hormonokra, de valahogy szerintem nem olyan), olyan mint egy mélyről jövő gyulladt pattanás, aminek nincs kivezetése. Nem látom rajta, hogy zavarná, vagy fájlalná, de elég ijesztő. Ezen a cicijén pici kora óta van egy kis fehér búb (amik a cicin szoktak lenni, csak neki ez az egy nagyobb)
Találkozott már valaki a jelenséggel?

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Halihó!

Merre vagytok?Vagy átmentetek más forumra?

Délután nagy dirr-durral nekiállt szemerkélni az eső.Mire fürdés jött abba is maradt. :? Laura egész este az ajtót ütötte,hogy ki akar menni.Erre fogtam a gyerekeket esőkabát és megnéztük közelebbről pár pocsolyát.

Lorca
Valahol az angoloknak adok igazat.
Erre a hormonális dologra nem is gondoltak szerintem.köszi a tippet,majd megmondom a szülőknek.
Jó kis alvókája van Szabinak.

Sno
Még fiúknál nem hallottam ilyet.De lányoknál a hormon miatt tényleg van.Szerintem a házi dokinak azért mutasd meg.Majd írj mi lett.

Panka
De jó hogy jelentkeztél.Lakás kereséssel hogy álltok?

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Lorca
Nagyon jók a képek, és örülök, hogy végre látjuk a gyerkőcöket! :lol:
Az angolokkal teljesen egyetértek, én is utálom sokszor az eu-s szabályokat. :evil:

Gyümik
Brigi szereti az epret, de egyedül ritkán hagyom, mert úgy eszik mint egy kismalac. A meggyet és cseresznyét meg csak turmixolva hajlandó megenni egyelőre, de sztem szeretni fogja.

Pann
:o :o :o Irigyellek Gergő evéstechnikája miatt! Mi ettől még fényévekre vagyunk. A legnagyobb baj, hogy Brigi úgy kezdi, hogy felfordítja a tányért és a tálcáról eszik...

Bili
Még nincs, de már szeretnék. Nem akarok még feltétlen szoktatni, csak barátkozzon vele.

Mama-Papa
Örülök, hogy feljött ez a téma, mert nálunk is kezd mindkettő Mama-Papa lenni. Pedig eredetileg nagyi-nagypapi és mama-papa lett volna a cél. Ez a keresztnév + mama, papa verzió is tetszik. Csak egyelőre még nem tudná kimondani, és a nagyik már nagyon várják. De később lehet, hogy bevezetjük. :wink:

Cseresznye- és meggymag
Azért ezzel vigyázzatok, mert nem az a baj ha lenyeli, hanem az ha megakad. Pont ma volt erről szó a tv-ben, hogy sajnos sokszor előfurdul emiatti fulladás és a szülők nem tudják mit kell tenni. A mentő meg míg kijön, pont meghal a gyerek!

Ugye azért nem törvényszerű, hogy a 15.hós oltás után beteg lesz a gyerek? Nem volna jó, mert holnap kapja és hétvégére programunk lenne, amit nem szívesen mondanék le!

Na megyek aludni. Brigi még mindig rengetegszer kel éjszaka, pedig már adtam neki Nurofent is. Ugye elég a 20. fogacskát várnom és a fogváltásnál már nem lesz ez???
lora7
 
 


Orsi
Passz. Sztem azért mutasd meg egy dokinak!

Panka
Mi van a költözésetekkel? Olyan ritkán jelentkezel mostanság. :(

Ria
És ti hogy haladtok?

Timi
Folyton ott vagytok a gondolataimban. Ha hazajössz írj, ha van erőd!
lora7
 
 


Ma pár új anyuka volt a játszin, akiket nem ismertem. Teljesen ledöbbentem, hogy van, aki órákon keresztül tudja egrecíroztatni a saját gyerekét, pedig csak Szabi korú és semmi rosszat nem csinált. Anyuka pedig még kedvesnek is látszott. Ne mássz fordítva a csúszdán -egyedül volt, meg amúgy sem ment volna neki. Ne dobálj köveket - próbálta hallgatni, ahogy a fémen koppan, nem másokat dobált vele. Ne verekedj - egy lapáttal a kezében sétált, amit közben lengetett, mert még nem jár elég ügyesen. Mást sem hallottam, minthogy nem, nem, nem, ne, ne, ne. :shock: Az amolyan "egy kislány nem csinál ilyent" mondatokból meg mit tanulhat egy tipegő?! Meg amellett, hogy semmit nem enged neki, felrakja a csúszdára, ahelyett, hogy engedné, hogy próbálkozzon, ráadásul magasra tartott kezekkel és még panaszkodik is, hogy a gyereke nem elég ügyes. Hogy lenne?! Úgy tudom sajnálni az ilyen piciket. :? Egy csődtömeget nevel belőle. :( Azért a játszizás nekem is tud sok lenni. :roll:


Lora,
Az újabb fogváltásnál már elég nagy lesz ahhoz, hogy kislattyogjon és bekapjon egy kis Nurofent. :twisted: Az kb az iskolakezdéssel fog egybeesni és majd nosztalgiával gondolunk erre az időre. Én már az ovikezdéstől is KO vagyok. 8)
A 15 hós ha van vmi lappangó nátha, akkor felerősítheti és lapból okozhat egy enyhe lefolyású náthát, de önmagában ártalmatlan. Amíg nem egészséges nálunk az egész család, nincs oltás. Ha a program fontos, lehet, hogy én inkább az oltást mondanám le. A fogzás eleve legyengíti a védekezését. Nem hajt a tatár.

Orsi,
Tipp nincs a cicipöttyel kapcsolatban. Doki. :wink:

Dana,
Nati biliztetéséhez elolvastam a szakirodalmat, csak épp nem volt rá szükség. 8) Egy csomó dolgon elcsúszhat a szobatisztaság. Persze tényleg lehet az is, hogy csak lassú ezen a téren és nincs semmi baja. De vszínűleg megnézetném egy urulógussal.
Oviba hogy ment, ha nem volt szobatiszta?

Kép KépKép
lorca
 
 


Az előző oldalon elszállt a levelem !!!!!! :twisted: :evil: :twisted:

Szóval mégegyszer: :twisted: :evil:

Dana

Nem, mi nem teszünk pirospaprikát a krumplistésztába, mert én úgy szeretem , apuka megjegyzi néha de ebben az egyben nem vagyok hajlandó ráhallgatni. :wink:

Sno

Cici ????? :shock:

Pukizás nálunk is direkt, ugyanis mióta együtt járunk pisilni azóta ha ráülök a WC-re Tomi azonnal nyom és jönnek a pukik sorba, neki ez roppant tetszik és nyomja tovább, hangosan hahotázik rajta.

Lorca akkor a hasprés már megvan csak nem pisi hanem puki lesz belőle ??? Ez már jelent valamit a szobatisztaság felé ???
Bár pont ma olvastam a Bigsister által feltett netes cikkeket amikben 2 éves kor felé kezdik elővenni ezt a témát ! :shock:

Nem semmi lehet nálatok a két gyerkőc, nagy csibész mind a kettő, Natiban is elveszett azért 1-2 fiú a huncutságaiból ítélve !!! :wink:

Pankaa

Pont most olvastam egy szegedi bőrgyógyász által írt cikket a keloidról és ő is megemlítette ennek a kenőcsnek a nevét a Zeraderm mellett. :wink:

Lora

Nálunk Tominak semmi baja nem lett az oltástól, de mintha a dr.nő azt mondta volna, hogy egy hét múlva jönnek elő a panszok tőle !!

Nem semmi Brigi önálló étkezési technikája !! :lol: :P

Timi

Sokat gondolunk rátok !!!

Mazsi

Jobban vagy ??? :oops:
Gyógyulj mielőbb !!! :wink:
Nem is írtad mi lett az állásinterjú vége !!!!??????
:shock: :shock:

Egy két kép amint szépen lassan elemeire szedhetővé válik nálunk a bútor mivel egyszem gyermekem a birtokába veszi. Pár kép a virágaimról, bocsi de dicsekednem kell velük. Kép Kedvenc illatos fehér liliomjaim Kép Kép Bárszekrény szia, új lakósa van a polcnak, önálló felmászás eredménye.

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!


Az utobbi par napban kicsit eltuntunk, apa ismetelten konferencian volt, es elvitte a laptopot, igy nem tudtam netezni. Aronommal kettesben voltunk, egesz jol birtuk :)
Visszaolvasni meg nem volt idom, de majd .... egyeul azt futottam at gyorsan, amit Timo irt , annyira remenykedtem a pozitiv hirekben!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

A mult penteken del korul Aron belazasodott, es szegenykem nagyon nyűgös lett, rengeteget sirt, nem volt tul jol. Levittem dokihoz, de szerencsere csak natha, amit apatol kapott el, es masnap en is :( Megtudtam, hogy mitol sirt szegenykem ilyen sokat :( Hat en is legszivesebben sirtam volna, annyira fajt a torkom. De az a lenyeg, hogy szepen jovunk ki a bajbol. Aron ejszaka egy germicid kupot kovetoen szepen aludt, es mar nem is tert vissza a laz.
Ma elmeletileg megkapjuk a 15 hos vedooltast, de szerintem meg nem teljesen gyogyult Aron, igy valoszinuleg nem oltja be a doktorno. Ma szerette volna beadni neki a meningitec ismetlot... ezen elegge megutkoztem, hiszen mar kapott 2x 1 eves szuletesnapja elott. Nem egeszen ertem, miert kell ismetlot kapni, mikor egy eves kor utan csak 1 oltas kell?? Egy eves kor elott meg 3?????
Na mindegy.

Na majd visszaolvasok, es reagalok!!!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!


Gyors bekukk: mindjárt megyünk orvoshoz, Gergő fél 5-től annyira hörgött, h az ügyeletes kórházat fontolgattam. Egészen reggelig hallgattam, hogy befullad-e, és közben azon gondolkoztam, h vajon hány perc alatt érnénk be a kórházba, ha úgy alakulna. Elég sz@r érzés. :( Kíváncsi vagyok, mit mond a doki, mert Gergő most majdnem tünetmentes, kicsit rekedt. (Lehet, h Boldi-féle kór?):roll: Mindenesetre elviszem, mert még egy ilyen éjszakát nem bírok ki. :?
Vendég
 


Pann, welcome to the club. Boldi már jól van, asszem/remélem túllihegtük, és csak egy vírusos takony ronda rekedtséggel, köhögés még nincs de fura, h nincs.
Az a tapasztalatom, h a rekedtségre nagyon aggódva reagálnak a dokik, úgyhogy vidd el mindenképp. A miénk azt mondta, h kruppos jellegű a hangja, ezért fel is írt rectodelt kúpot, hogy legyen itthon arra az esetre ha éjszaka befulladna.. , ill. egyet azért adjak be mindenképp de többet ne (azóta megtudtam, h ez szteroidos kúp, ha ezt tudom be se adom azt az egyet se, mert sztem egyszerűen csak rekedt volt a torokfájástól, nem kruppos, és remélem sose tudom meg mi az)

Ha mindjárt jön nálatok is a takony, akkor a Boldi-féle :wink: (mellesleg engem a takony ilyen esetekben megnyugtat, mégiscsak ismerős, van mibe kapaszkodni :lol: )

Hát akkor Helga, nektek is gyógyulást! Mi is elkaptuk tőle, nekem még csak a torkom fáj..

Tomi egyedül mászott fel oda??? tejóég!

Sno, mellduzzadást nem ismerem (gyereknél), de írd meg mire jutott a doki ha megmutatod, és azt majd precedens értékűnek tekintjük ha másnál is lesz..

Fütyikérdést még nem feszegettem a dokinál. Sno, laikus szemmel?! Muhahaha.

Amúgy valamiért ma éjszaka Boldi nem aludt. Abszolút ébren volt 1/4 3-tól vagy másfél órát. Nem tudom leírni milyen dühös voltam. Kimondottan jólesett az orrporszívózás büntiből :twisted: még jó, h volt jogosultsága amúgy is, hátha azért nem alszik alapon mert tele az orra..

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ja, és király napom van, az apukám eljött Debrecenből babysittelni :lol: Elmentek sétálni. Eredetileg egy konferenciára jött volna, ami nincs is végül, de mégis jött, és este az anyukám is megérkezik.

Kép
Kép
agiboldi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?