Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Brigi
Kemény másfél óra és sok-sok sírás után Petike belepisilt a bilibe! Hosszú menet volt. Le is izzadtam rendesen!

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Andi: igen apával meg a csajjal voltunk még sikoltozott is rendesen! :lol:

Honey: igen meggyógyultunk teljesen!
Ágika is szinte már csak állni sksr és tegnap pár másodprcre el is engedte és állt egyedül és már lépeget körbe!
Nagyon gyorsan tanulnak mindent!
Evés: én is sok mindent adok már a csajnak, krémtúró, joghurt, 8 hós bébiételek meg amiket főzünk abból is szoktam néha!

Csajok dinnyét mikortól lehet valmiben azt irják 8-9 hós valahol meg 1 év!
Barackból csak őszit lehet ?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


sksr=akar

Kép


Kép
mogyoland
 
 

 
 

Hát jó volna bejutni de mondja az esőt igy busszal nem hiszem bejutunk!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


1213093373.3562.pdf

hozzátápi táblázat.

Mondjuk mi eléggé le vagyunk maradva Brigiékhez, Ágikához képest.... :wink: Most kapott karfiolt, brokkolit, cukkinit.... nálunk a darabos ételek még nem nagyon jöttek be, de már haladunk, mert legalább nem köpi ki! :D
Dinnye: nem tudom, most vettem egyet, és nagyon finom édes is volt, ezért gondoltam, megkóstoltatom vele. :wink:

Honey, remélem, a bank hamarosan dönt, és utalják is a pénzt! Kell valamit felújítani, vagy festetni? Vagy egyből költöztök is????

Na megyek, mert mindjárt megyünk tanácsadásra. Kíváncsi vagyok, mekkora már Bende! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Andi: akkor ez már jó lépés, szerintem a nyáron biztos leszokik a pelusról! Az ovi biztos jó lesz, nem tudom mennyire hatékony ez az angol tanulás, de ha valamit ér, akkor nem sok a 10 000 Ft. Sajna itt minden bölcsi, ovi, iskola pénzes. Az első kettő még oké, mert kb. 15-20 000 havonta, de az iskola az már húzós lesz, az vagy 400-500 000 évente. Sőt a német iskola meg vagy 600. :shock: :shock: Addig remélem hazaköltözünk... :roll:

Manó: ja, értem akkor, hogy miért nem mentetek Debrecenbe, elhiszem, hogy a férjed nagyon fáradt volt!! Írd majd, hogy mit mondtak a tanácsadáson! :)

Nagbri: igen, nekünk megmondták 12 hetesen, de én nem hittem benne, mert még nem hallottam, hogy ilyen korán kiderülhetne. De végülis igaza lett a dokinak! :) Szerintem ne izgulj, mostmár minden rendben lesz! De én is így voltam, miután 2-3 hétig nem tudtuk, hogy mi van, utána nehéz volt lenyugodnom... Aztán meg jött a mélyen fekvő placenta kis vérezgetésekkel a 20.hétig... Hát, azt sem kívánom Neked!!

Falevél: köszike, akkor szerintem megrendelem, de remélem megjön 4 hét alatt, mert mi ahogy hazaérünk megyünk 3 napra fürdeni, így nagyon kellene. Nagyon szép a Tiéd, én másikat rendelek, aminek ilyen gatyás alsója van, hogy ne érje szó a ház elejét. :lol: (férjem részéről) :lol:

Azizom meg tegnap kétszer ráesett a homlokán ugyanarra a helyre ahol a sérülése van, így megint van puklija!! :cry: Nagyon sajnáltam, annyira sírt, biztos nagyon fájhatott... :cry:
Most meg kitaláltam, hogy kiengedem az erkélyre, olyan jól elvan! :D Bent csak hisztizik.

Lilypie Maternity tickers


A hozzátáplálásban nem tudok segíteni, már nem igazán emlékszem, de én adtam mindent már szerintem, kivétel a nagy tiltottakat. Most viszont olyan jó, hogy már tényleg mindent ehet!!! :D :D Tegnap mézes kiflit nyamogott, és nagyon bejött neki! :)

Lilypie Maternity tickers


Manó: jó ez a táblázat de ez is mást ir!
Szóval nem nagyon értem én ezt!
Na kb. jól csinálom!


Kriszti: Aziznak sok puszikát a kobakjára!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Kriszta: ne is ijesztgess! Én is bízom benne, hogy nem lesz gond, és amúgy meg olyan szépen nő a pocim! Tök jó, már látszik,hogy van! :lol:
Hallod ezek nagyon húzós árak! Hogy bírják ezt fizetni átlag emberek odakint?
És tényleg, mire sulis lesz, hazajönnél? Ehhez Mahmoud mit szól?
Szegény Azizka! Nem semmi, hogy pont megint ott ütötte be!
Nálunk is volt ma bömbi, Dana beborult a konyhaasztal alá, mert ugye már ő is mindenhol feláll! És néha ez is előfordul! :(
Vendég
 


ezt hogy érteted Kriszta ez a hazajövést addigra?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Brigi: nem akartalak ijesztgetni!!! :wink:
Hát, igen, nagyon drága, de vannak állami iskolák is. Oda szerintem csak a szegények járnak, elég rosszak a körülmények, meg ronda barna egyenruhájuk van, és egész nap a Koránt tanulják... Akinek kicsit is van lehetősége magániskolába adja a gyereket, a legolcsóbb azt hiszem évi 200 ezer körül van plusz kaja.
Hazamenni csak Mahmouddal!! Tervezzük, mert ő sem szeret itt élni, csak jobb lenne Európában, dehát ez még a jövő zenéje, biztos nem 5 éven belül. :? Azizt is nagyon szeretné Mo-n taníttatni, meg a futballkarrierjét ott kialakítani. :D

Mogyó: köszi, átadtam a puszit! :D Briginek már válaszoltam a kérdésedre! :wink:

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!
Bocsi,hogy így bepofátlankodok Hozzátok,csak lenne egy kérdésem:
Ismeri valaki közelebbről az Angolkisasszonyok Iskoláját Kecskeméten?
Az a helyzet,hogy van egy 12 éves lányom,aki felett kezdem elveszíteni a felügyeletet,mert mióta menstruál teljesen meg van kergülve! :roll: Tavaly még kitünő tanuló volt,idén még kettes is lesz a biziben.Voltunk vele pszichológusnál,aki azt mondta,hogy igazán nincs semmi baja,csak a testi fejlődése kb. 3 évvel megelőzte az agyát és a lelkét,és próbáljuk túlélni azt a 3 évet,amig utóléri sajátmagát! :( Köszi...

Nekem a nyáron ikreim születnek és így még kevésbé fogom tudni felügyelni nagylányom dolgait.Ezért gondoltam erre a sulira,csak nincs semmi infóm róla...Ha esetleg valamelyiktek tud valamit,akkor megköszönném,ha megírná nekem! :)
Köszönöm előre is!

binyek
 
 


Brigi!
Azt ígérték, hogy a héten meglesz a válasz, igazából ez az izgalmas, a pénz utalása már (egy elég fontos) részletkérdés.

Hú, én ilyen bátor nem vagyok, mi még üvegeseket és biokajcsit ettünk csak! Már várom, hogy tudjunk kint kertészkedni, azt nyugodt szívvel adom majd neki! :D Borsót már termesztett Apa neki, hamarosan lesz cukkini is! :wink: Akkor Dana lényegében már azt eszi, mint ti? :shock: És nincs semmi baja?
Te jól vagy? Semmi hányinger, gyomorégés, stb? A fiúkkal jól bírtad a terhességet?

Mogyo! Reméljük nem lesz rossz idő, jó lenne, ha tudnátok jönni!
Örülök, hogy Ágika meggyógyult! Ő is nagyon érett baba! :)

Manó! Köszi a táblázatot! :) Na ez sem egyezik az eddig olvasottakkal. 8)
Sztem semmivel sem vtok elkésve, Patrik se nagyon csípi a darabosabb kajákat, de majd megszokja! Rágni pedig még nem tudnak ennyi foggal. Az új dolgokkal is óvatosak vunk, úgy gondolom már most is sokmindent ehet, nem kell kapkodni. :)
Ti mikor is jöttök csütörtökön? Vmikor délelőtt, ugye?

A ház aránylag jó állapotban van, de festeni mképp szeretnénk, mégis más érzés tisztába költözni. Ami húzós, hogy kellene egy cserépkályha, mert a konvektoros fűtés tuti nagyon drága, kályhát meg Patrik miatt nem szívesen tennék. Viszont a cserépkályha nem olcsó. Ha vki ismer jó kályhást, szóljon! :wink:

Kriszta! Szegény Aziz! Néha úgy érzem, hogy csak védőfelszerelésben szabadna játszani hagyni őket, dehát esni is meg kell tanulniuk. Mindentől sajnos nem lehet megvédeni őket. :cry:

Lányok! Szed vki Cerazettet? Múltkor emlékszem Noémi írta, hogy össze-vissza vérezget. Na két hete én is detto így vok. Baromira idegesítő, hogy egyik nap vérzek, másik nap nem. A tájékoztató írja, hogy lehet ilyen, na de szoptatás végéig ezt tuti nem bírom ! :?

Kép
honey78
 
 


szia Binyek!

Hát a barátnőm odajárt kettő is egy otthagyta a másik elvégezte szerintem nincs a sulival gond!

Hát neki sem lehet nehéz!(mármint a nagylányodnak)
Az ikrek jaj de jó először bizti nehéz lesz de utánna már egymással is ellesznek!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Honey: hova is költöztök mert nem irtad múltkor pontosan!Privit vártam de nem jött!

Hát nállunk is konvektoros fűtés volt hát biztos jobb lenne egy sima kazánfűtés persze vegyes csak apa cszálomta sok pénz most nincs rá nállunk sem keret!

Cserépkályha . hát jó ötlet.
Meg megtanulja ám a gyerek is ,hogy nem szabad!
Meg lehet venni kis keritést és elkerited a kályhát!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Ja a csaj meg iszonyatosan tud játsznai a kutyussal már nyomkodja és zenél meg minden!
Állni meg egyfolytában le sem akar ülni meg ha elfárad akkor seggre pottyan és picit pihen és már áll is vissza !Tanul esni is! :D

Manó: szerintem nem vagytok elmartadva semmiben sem!

Lány egyik napról a másikra csinál most mindent !

Darabosat nállunk megeszi a lány!

Meg minden szinte idáig 2 kaját tudok amit nem szívesen eszi meg azóta nem is probálkoztam vele!
Spenótos pulyka csuszik most nagyon!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo!

A Bem utcában van a ház.
Az a baj, hogy csak oan helyre lehet a kandallót tenni, amit nehéz elkeríteni, illetve megnehezítené a közlekedést. A cserépkályha ráadásul gazdaságosabb sokkal, nem kell egész nap pakolni a fát. Mi is teljes fűtéskorszerűsítést tervezünk, dehát hitel mellett egyenlőre esélytelen. Nektek mekkora volt télen a gázszámlátok? Milyen netetek van?

Kép
honey78
 
 


hát mi is azért fűtüttünk mert hát még pici volt a csaj akkor fizettünk 24 körül!

Net: meg t-online

Kép


Kép
mogyoland
 
 


képzeljétek most meg szól a zene a kuytusnál a csaj meg ugrál rá!

Na lelővöm magam mert happyből teleirom az oladlt!

Noémi: milyen a sütifaló bödön?

Szemezek vele én is!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo! És mekkora a házatok? Nekem 30 körül mondták a tulajék a legkeményebb téli időszakban, viszont ők napközben nem vtak otthon. Az tuti, hogy télen majd csak ott fűtünk, ahol épp vunk. És gázemelést mondanak. :roll: :( Majd utánanézek a gázártámogatásnak is, vmit csak kapunk!

T-Online mellé kell T-Com telefon is, vagy lehet függetlenül is? Mennyi a havi díj? És a tévétek? Mi Digi tv-re gondoltunk, ez van a tulajéknak is.

Kép
honey78
 
 


Patrik is táncol jó hónapja, annyira cuki, meg lehet zabálni! Már le is videóztuk, csak nem bírom feltölteni netre. :lol:

Képzeld én is a sütifalót nézegettem ma a neten, de úgy gondoltam csütörtökön megnézem Noémiéknél, hogy tetszik-e a lurkónak. :lol: Már a kockájánál néha bele tudja rakni a formákat, sztem, ha nagyobbak lennének könnyebben is menne.


Kép
honey78
 
 


60 nm a házunk de külön van a konyhám és ott is fütünk!
Fűtéstámogatás nekünk is van!de ahogy több támogatás kap azonak emelték a legjobban a fűtést!
Nagyon szemetek elvesznek meg adnak is!Tehát mintha nem kapnál semmit!


Nekünk upc- van!
Sajnos kell a telefon de mintha hallotam volna már ,hogy van olyan net is amihez nem kell!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Azt hiszem most 7000 ft fzetünk telefon meg net is együt!
Upc meg egy 5000ft!
De ebben van hbo!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sajnos ez nagyon jellemző állambácsira. Mi az ilyen szabályok miatt nem kapunk egy fillér állami támogatást sem a házvásárláshoz. :(

Köszi az infókat, majd megnézem neten a T-Online szolgáltatásait!

Kép
honey78
 
 


De miért nem?
Pl: a fél szocpolt felveszitek?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sajna nem lehet. Vidéken 8 millió ft-ig adják, így ebből is kiestünk. :?

Kép
honey78
 
 


Sziasztok!

Na most aztán volt mit visszaolvasnom!!! :)

Látom mindenki a tali lázában ég....

Nagbri: én is drukkolok, hogy mindent rendben találjanak a következő kontrolon! Bocsi, ha már írtad, de tüneteid vannak (mármint a pisilésen kívül)? Hányinger, pocifeszülés,ciciérzékenység? Nekem is a méhszáj mellett tapadt a lepényem, mint Krisztának, de szerencsére nem véreztem. Hú, ilyenkor mindentől úgy parázik az ember. Jó lenne, ha Huncutka nem viccelődne többet, csak nagyokat ficánkolna a pociban! :D
Nagyon édi Dana az új napozóban!!! És szerintem tök jól áll rajta a kendő, még véletlen sem jutott volna eszembe a betegség, inkább olyan kis vitorlázós hangulatú!

Kriszta: elég egyedi, hogy 12 hetesen már tudtátok a nemét Aziznak. Te hol jártál terhesgondozásra? Vagy csak az ultrahangos vizsgálatokra jöttetek haza? Egyiptomban is "elvárás", hogy az elsőszülött fiú legyen?
Remélem teljesül az álmotok, hogy Mo-on élhessetek, max. mindig visszamentek télen, amikor mi vacogunk, egy kis vakációra... :wink:

Mogyo: Szia Drusza! Örülök, hogy Ágika teljesen rendbejött, meg hogy ekkorát fejlődött pár nap alatt! Ő nem esik nagyokat? Boti, amikor pár hete megtanult állni, akkorákat zuhant, hogy néha szívbajt kaptam....
Szerintem sárgabarackot is adhatsz héja nélkül, Hippes is van kb. 5 hótól.

Noémi: nem felejtettem el a képeket, csak még nem töltöttem át a gépről, este megpróbálom. Az expón veletek volt Bálint is? Majd írd meg légyszi, hogy érdemes-e megnézni az I4-et! 8) Köszi

Mano: nektek vannak méheitek, vagy a családban valakinek? Tavaly adtuk el mi is a teljes méhészetünket, Apukám nagy mániája volt, de már nem nagyon érte meg. Voltam én is jópár méhszállításon segíteni világítani a fiúknak, elég fárasztó meló. És mire vitték őket, vaddohányra?

Timcike: majd meséld el légyszi, miből áll ez az 1 éves vizsgálat! Atticy ma is pancsizott a medencéjében?

Falevél: továbbra is jó tanulást! Hátha most rendesebbek lesznek.... Sára kivel lesz addig?

Erika: jobbak az éjszakáitok? Tényleg fogacska volt a ludas?

Andi: elvileg még nem vagytok elkésve a pisiléssel. Nagyon sok 2-3 éves gyerek van a baráti körünkben, hát, majdnem mind pelusos még. Szerintem jók Nagbri tippjei. A nyáron tuti sikerülni fog.

Honey: ügyes ám Patrik! Az én fiam is áll, de még lépegetni nem akar egyáltalán. De az autókat ő is imádja, a sok brümmögéstől tiszta nyál az egész szőnyeg. :?
Én úgy tudom, nyolc hónaposan lehet a sajtot bevezetni, egy héten kétszer egy kiskanálnyit. Ha ez nem okoz panaszt 3 hétig, utána mehet a túró és a joghurt. Én még nem adok ilyeneket, Botondot az anyatejjel átjutó tehéntej is megviselte sokáig, inkább várok még pár hónapot, mint hogy allergiás legyen. Mehetnek a káposztafélék és a máj.
De tényleg ahány ház annyi szokás....
Sok sikert a hitelhez! /Mi még előtte állunk..../

Most szólítanak-..... , sziótok!
Vendég
 


Adri: nagyon szemetek egyébként!

Ági:nem esik nagyokat és szerncsére mindig popsira esik!
Persze biztos lesz itt még nagy esés! :?

tényleg sajtot én is adtam már a csajnak és bejött neki!

egyébként aszalt sárgabarckot szopogatott Ágika izlett neki!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Ági: gyere gyakrabban, akkor nem kell majd ilyen sokat visszaolvasni! :D Nekem a méhszájon magán rajta volt, de szerencsére 20. hét körül felvándorolt, így nem kellett tovább izgulni.
Itt jártam orvoshoz, 18. hetes vizsgálatra mentem haza Kecskemétre, aztán 32. héttől végig ott voltam, és Aziz 1 hónapos korában jöttünk vissza Egyiptomban. A 12. hetesen belső ultrahangot végzett a doki, kérdeztük, hogy látja-e, hogy mi lesz, akkor elkezdte össze-vissza csavargatni bennem azt a rudat, nézte minden irányból, én már majdnem szóltam, hogy inkább hagyjuk, aztán végül benyögte, hogy fiúcska. Lehet, csak blöffölt, de bejött neki. Meg már előre mondta, hogy 12 héten meg szokta tudni mondani...
Nagyon is elvárás a fiúgyermek, ha nem is első, de mindenképp kell, hogy legyen. Addig általában abba sem hagyják, amíg nem jön egy kukis. :lol:

Mogyó: aranyos lehet Ági a kutyussal, örülök, hogy ennyire bejött Nektek! Az a sütifaló bödön engem is érdekel... Mennyibe kerül?

Honey: ezt a gyógyszert szedtem én is, de csak két hónapig, mert állandóan véreztem tőle. Akkor abbahagytam, azóta meg sem jött. Remélem Neked elmúlik majd!! Cserépkályha szupi, de nagyon-nagyon drága szerintem. Bár a központi fűtés elég drága lenne. Anyum ki akarja cserélni a lakásába, megérdeklődte, kb. 800 000 ft lesz.... (55 nm).


:!: A gyógyszerről jut eszembe. Van egy bontatlan 3 havi Cerazettem. Ha valaki ilyent szed átadnám féláron!!! :!:

Lilypie Maternity tickers


Annyira értelmetlenül fogalmazok néha. Bocsi!!! :oops: :oops: :oops:

Lilypie Maternity tickers


neten 5000ft körül a malomban a játékboltban meg 6 körül láttam a bödönt!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


hahó!

Tegnap voltunk moziban, nem kis izgalommal. Murphy törvénye, h ilyenkor történik vmi a gyerekkel.
Szóvl, átestünk a tűzkeresztségen, Bálint leesett az ágyunkról!!! :-( Indulás előtt egy órával. Ezen túl is ijesztő volt a dolog, m egyszer csak arra lettem figyelmes, h vérzik a gyerek!!! Először nem is tudtam megállapítani, h honnan. Aztán nagy nehezen kiderült, h azzal az egy fogával szegénykém beleharapott a felső ínyébe. Hogy az eséstől, vagy egyébként is, azt nem tudom. Na, persze, én is bőgtem. Meg mondom lőttek a programnak, nem hagyom itt. Balázst is azonnal hazarendeltem. Aztán megnyugodott, csak persze, én nem. Anyósom megjött, Ő mondta, h nyugodtan menjünk, nincs a gyereknek baja. Addigra már jókedvű volt. De engem gyakorlatilag úgy kellett kilökdösni az ajtón.
A film alatt végig fogtam a telefonomat, hogy ha Anyós szól, akkor rohanunk. De nem volt semmi, jól elvoltak, a Kicsi nevetgélt, eljátszottak, megetette.
A film remek volt, nekünk nagyon tetszett! :-))))))))

Aztán éjszaka nem nagyon aludtunk, reggel se, így elég zilált vagyok.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Ja!
A sütifaló!
Bálint szereti, de aztán unalmassá vált, így egy két hétre elraktam. Most megint nagyon jó! :-))))))))))))))))

Honey!
3 hétig véreztem. klassz volt. Az idegállapotomról nem is beszélve. Sőt! Ez utóbbi nem is állt helyre. Marha érzékeny vagyok, bőgök állandóan.
Nekünk két hónap volt a hitelügyintézés!

Ági!
Nem, Bálintra Apa vigyázott! :-))) Lett is egy helyes monoklija! Mármint a Kicsinek! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))


Ja!
És azért nem aludtunk, m kijött a második alsó fogacska.

Én arra gondoltam, hogy ha mindenki hoz némi rágcsát, meg egy doboz/üveg üdítőt, akkor elleszünk. Nem?

Ja!!!
És marha összeszedett is vagyok! :-)))))))))))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi: örülök ,hogy semmi komoly nem lett!
Én is átéltem már ezt biztos emlékszell!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy merre lehet találni Kecskeméten bababizományikat?
Köszi!!!

Kép
Kép
kisildi
 
 


ildi: hát mintha a Budai utcán láttam volna!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Hát én most nagyon kibuktam. Anyu szerint semmit nem csinálok jól. Szerinte már régen rá kellett volna szoktatnom Petit a szobatisztaságra, s jól elrontottam mindent. Meg még azt is megkaptam, hogy nagyon hisztis, s nem fogad szót, s nem lehet vele bírni. Mármint szerinte. S hogy nagyon fél az idegenektől, meg még sok más dologtól. Ez is miattam van. Ráadásul az apjától is megkaptam, hogy anyámasszony katonáját neveltem belőle. Ezt azért, mert nem mert lecsúszni a csúszdán. Szóval nagyon jó napom volt. Eléggé magam alá kerültem most.

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Jó nektek, h holnap után találkozhattok. :? Lélekben ott leszek!! Aztán csinálni ám sok sok képet!!!!!!

Kriszta, mikor is jöttök haza???
Noémi, jó kis izgalom. Bercit mi anno bevittuk a Madarászba biztos ami biztos, de szerencsére nem volt semmi. A vérzéstől én is megijedtem volna.
Én nem szedek gólyairtót, de ha megint nem lesz muszály a daganataim miatt, akkor nem is akarok. Elég volt a sok "kemikáliából", idegen dolgot meg főleg nem akarok a testemben.

Voltunk ma megint a neurológián. Nem tudott belekötni a doki Bercibe. Kezdte volna mindig- mert elsőre Berci megszeppent az új helytől, de csak 2-3percre, addig csak nézelődött hason- de mire belefogott a mondókájába a doki, addigra mmint a villám tepert a játékért, aztán meg fölállt, oldalazva ment . Kérdezte, h mennyi a korrigált kora (7,5) és mióta csinál dolgokat, végül megdícsérte. MEgint mondta, h ügyesen tornáztunk 8) , mert látszik a gyereken. erre én, h be kell valljam, nem tornáztunk, hanem Dévényre jártunk. Erre ő : " az ártani nem használt!" na k..ja be. Nem reagáltam erre a szövegére semmit.
Utána, meg akart beszélni egy záró vizsgálatot, de rögtön eszébe is jutott, h ha csak 7hónapos lenne, akkor még "nem lehet". Így júli 24-én kell menni pszichológushoz ( na ez aztán az időhúzás és minek, amikor ő is látja, h értelmes) és majd akkor beszéljük meg, h még lesz kotroll v már csak záró vizsgálat. Azt mondta, h mindenképpen járnia kell és elköszönni tudni ( ez már megy), h ne kelljen többet mennünk. De azt is hozzá tette, h szerinte 2-3hónapon belül fog is járni.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Andi, tök jól hangzik ez az angol ovi! Ti otthon is beszéltek angolul? Vagy legalább valamelyikőtök? Én is mondtam Apának, hogy beszéljen Bendéhez angolul - mert ő legalább tud. De mindig elfelejti, meg magyarul jobban jönnek a szavak. :wink:

Kriszta, ez nagyon húzós akkor arrafelé! :shock:
Szegény Aziz! Hogy tudta megint pont ott megütni a fejecskéjét....
Gyógypuszit küldök neki rá!

Tanácsadáson: Bende nagyon ügyes! a dokinő mondta! :D :D :D Nekem meg dagadt a májam! Azt mondta amúgy a táplálásról, hogy most már kezdjem a főzelékeket liszttel sűríteni, hogy szokja a lisztet.... Meg kiflivéget rágogatni... (ezt már mondjuk próbáltam, de nem kellett neki) Illetve most amit mi eszünk, azt nagyon nézi, és ha megkínálom, akkor belenyalint, de vág egy fintort, és nem eszi meg.... :lol:
Ja és most nem sokat nőtt/hízott: 70,5 cm és 8020 g.

Mogyó, kb én is jól csinálom! :lol: Annyira nem tartom be, csak megnézem, mikor valami újdonságot adok neki, hogy melyik táblázat mit ír, és csinálok magamnak egy átlagot belőle! :D

Brigi, már látszik a pocid???? A múltkor még nem tűnt fel... mondjuk akkor fogytál az idegeskedés miatt is..... de ez tök jó! Tessék pocifotókat csinálni! :D Én úgy szeretem visszanézni, hogyan is nőtt.... :wink:
Danának is gyógypuszi! Szegényke! Gondolom Te is megijedtél....

Binyek, sajnálom, hogy a lányodat ennyire megviseli a felnőtté válás... Remélem, helyre jönnek a dolgok. A suliról sajnos nem tudok neked infót mondani..... :roll:
Gratulálunk az ikrekhez! :D

Honey, köszi! Szerintem ti sem vagytok elkésve. :wink:
Drukkolunk, hogy minél hamarabb utalják a pénzt!
Mi délelőtt megyünk majd a talira. Remélem, az időjárás is engedi. :?

Mogyó, de ügyes Ágika! Meg édes lehet, ahoyg mozog a kutyusra!
Neked is köszi a megnyugtatást! :)
Mogyó, nekünk is van sütifalónk, és Bende nagyon szereti! Ha megunjuk a bödönt, akkor csak a formákkal játszunk! Meg a fedelét imádja! :lol:

Honey, nagyon tüneményes lehet Patrik, ahogy táncol! Nagyon ügyi!

Ági, anyumék méhészkednek már tizenéve. Olyan családi vállalkozásban! Mi csinálunk mindent: szállítás, pörgetés...
Elég húzós a meló, de akkor ezt nem kell bemutatni.
Igen, most akácon voltak, és onnan jöttek "haza" vaddohányra!
De ügyes Boti is, hogy már áll! :D

Ildi, a Kandóval szemben van a sarkon. Azt hiszem Cimbalmos utca.....

Noémi, akkor már értem a pityergést.... 8)
Bálint azóta is happy?
Kibújt a fogacska???? Gratula! :D
Ti maradtatok még?
Mi még jó, hogy elindultunk, mert Bende már a Rákóczi u-án aludt. Egész hazáig. Elég nyügi lett volna, ha nem tud aludni.....

Norri, szerintem nagyon jó volt a mai nap! Nekem tetszett! Nagyon ügyes voltál, hogy ennyi kis dalocskával készültél.... És köszönjük szépen! :D El is felejtettem kérdezni, miket vettetek a börzén? Azt hallottam Noémitől, hogy valami járássegítőt sikerült venni..... :idea:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Andi, ne aggódj! Szerintem ne csináltál semmit rosszul! A gyerekek nem egyformán érnek meg dolgokra, és ha erőltetik, szerintem rosszabb! :roll:
Majd Petike is megtanulja amit kell! És azért mert nem kedveli az idegeneket, szerintem nem kell rosszra gondolni. Még lehet, jobb is, hogy nem áll majd le mindenkivel az utcán! :roll:
Anyukád meg talán már nem emlékszik pontosan, milyen is volt mindez xx éve......
Hisztis? Ebben a korban van! Próbálgatja, meddig mehet el..... Néhány hét-hónap, és kinövi. Megtanulja a korlátokat is.....
Szóval fel a fejjel! :)

Ennn, húhhh! Nem semmi lehetett ez a doki! :evil: De most azt nem értem, hogy mi az, hogy ha 7 hónapos lenne... Ha időre születik, akkor is már elmúlt volna 7 hónapos? Vagy lehet valamit nagyon félre értettem.... :oops:
Amúgy nem minden doki csípi az alternatív megoldásokat (pl Dévény), de van olyan is, aki elismeri ezeket... Ezt orvosa válogatja. Szerintem igen is hasznára vált Bercinek a torna, mert sokkal hamarabb csinált mindent! És nagyon kis ügyes, :D hisz nem most írtad már azt sem, hogy integet.......

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


andi : sajnálom de szeritem ez természetes dolog valaki le mer csúszni a csúzdán valaki nem!
Szerintem ez felnőtteknél is igy van!
Szerintem a szobatisztasággal sem vagy elcsúszva!

Manó: akkor jól csináljuk a dolgokat!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


na most remélem berakja a vonalzómat

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Köszi mindenkinek,a szomszédasszonyomnak kellettek a címek.

Én is elvittem ma Bencét méreckedni,3 hét alatt hízott 73dkg-ot és nőtt 1,5cm-t. Így 7kg73dkg és 65,5cm. Nagyon megdicsérték!! Van a szomszédban egy 10 hónapos kisfiú,túrókrémet evett és Bence szó szerint kinézte a szájából. Megkóstoltattam vele és nagyon tetszett neki.

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
kisildi
 
 


Ilyen az új vonalzónk.


Mégegyszer jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
kisildi
 
 


Atyaisten, mennyit írtatok!

Kriszta: Értem. Nem szeret ott élni Mahmoud? Ezen most nagyon meglepődtem! Európa, szerintem megoldjátok!!!
Ja és nem ijesztettél meg!

Ági: Hát néha érzem a cicimet, és a kávét nem mindig tolerálom, de akkor iszok egy kis áfonyalevet, és már oké is. De ez így van mióta terhes vagyok, nagyon semmi tünetem sincs!
Hát a kendőről nekem se jutott volna ilyen az eszembe, és nem is foglalkozom vele, használjuk! szerintem is aranyos!

Noémi: Ez nem semmi, hogy mindig történik veletek is vmi! De a lényeg, hogy nincs baj, és látod jól elvolt anyóssal, nem volt semmi gond! :lol:
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!
Vendég
 


Andi: Fel a fejjel! Nem lesz semmi gond, Petike hamarosan szobatiszta lesz, a többire meg esetleg bátorítsd, hogy nagyon ügyes, nézze hogy szereti a többi gyerek, stb. Nem lesz gond!

Manó: Teljesen rendben van Bende, nagyon szupi!
Igen, kicsit megijedtem, de én már ezt Bencusnál megszoktam, kicsit lazábban veszem az ilyen dolgokat! :D
Igen, látszik a pocim, de olvastam is hogy ennyi idősen már második, harmadik terhességnél símán látszik a pocak!
Na majd kaptok képet!

Ildi: Jó a vonalzód!
Vendég
 


Lányok! holnap szurkoljatok, reggel 9-re megyek államvizsgázni!!!! :shock:

Binyek: abban a suliban voltam koleszos gyakorlaton...Szerintem jó iskola, a tanárok rendesnek tűntek és eléggé vigyáznak a lányokra. Ezt látom felnőttként, De én kamaszként nem mentem volna oda... mert nincsenek fiúk... :lol:

Kép

Kép
falevel2
 
 


Mi is ma voltunk védőnőnél:Sára 11,14 kg és 78 cm... Nem bánnám, ha kicsit szünetelne a hízásban, már így is alig bírom el a fenekét... :roll:

Kép

Kép
falevel2
 
 


Kriszta! Igyekszem én sűrűbben jönni, csak a hétvégénk kész agyrém volt, lakásátrendezés(újra), csatangolás, utazás, de nálunk általában így telik... Éjjel próbáltam jönni, de nem kidobott 3-szor ez a büdös c@r :twisted:
Én sem szedek fogigátlót, és már háromszor megjött, teljesen rendszeresen. Bírtam volna még nélküle, de ez van.
Mindig akartam írni, hogy klassz Aziz képe a vonalzónál. Én az avataromat akartam lecserélni, de hiába kicsinyítem kellő méretűre, mikor feltölteném, azt írja, nagy. Valami tipp???

Ildi: jó lett a vonalzótok! És Bencének még mindig nem semmik a paraméterei....

Nagbri: hányingerre jó az áfonyalé? Én bármilyen praktikát bevethettem, a 18. hétig folyton kijött minden belőlem. Te hogy voltál a két fiúnál? És majd tényleg kérünk pocakfotókat is alkalomadtán.
Vendég
 


Binyek, én teljesen közelről nem ismerem, de hasonló suliba jártam Pestre ( Patrona). Ez az Iskolanővéreké, mint a szegedi Karolina ( ez közelebb lenne hozzátok).
Szerintem ha egyházi soliban gondolkoztok, akkor inkább azt tudnám javasolni. No meg nem jó, ha "túl messze" kerül a gyerkőc ( se neki, se nektek). Kellően szigorú, de mégis megadja a lehetőséget, h kipróbálja magát sokmindenben.
De ha gondolod és vannak konkrét kérdéseid, írj! ( hozzáteszem én több mint 10éve jártam oda, gondolom azóta vannak változások).

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?