Új privát üzeneted érkezett!

Babe - nem hiszek a babonákban, szerintem nem lesz baj, ha már vásárolsz, azt mondják, hogy a 12. hétig nem érdemes venni semmit, mert előtte bármi megtörténhet, persze tudom, végig az egész terhesség alatt jöhet akármi, de nem erre kell gondolni, úgy kell hozzáállni, hogy minden rendben lesz! :) Cuki a vonalzód :) Amúgy miért kéne 3 autósülés? :shock:
Mi sem vettünk még sokat, pár kis ruci van turiból, sapi, egy kesztyűcske, ha a kórházban rá kell húzni, hogy ne karmolja össze magát, egy kis mamuszka és ugye a kád, amit most vettünk meg tegnap. Egyelőre ennyi.

Kata - nagyon-nagyon cukik a rucik!!! Ügyes vagy!! Én is inkább 56 és felfelé, főleg a 62-es méretet veszem majd, reménykedek benne, hogy nagy és egészséges lesz a baba, ha kijön! :lol:
Ügyfelek? Hát, vannak, néha van egy-egy roham, amikor bejön mindegyik saját ügyfelem és ugye csak hozzám akarnak jönni, így 2 órán át nem állok meg, de azért megvagyok, bírom a mozgást, a pörgést, persze lájtosan. Amúgy jó ilyen helyen melózni, mert ha elmegyek, biztos kapok egy csomó búcsúajcsit tőlük és tuti a babának hoznak majd dolgokat :lol: :wink:

Magával a sima folyással nekem sincs gondom, néha nekem is túl sok vagyis úgy érzem, csak néha sárga és a sárgával van bajom, hogy az normális-e vagy mi vaaan? :?

Dazsi - üdv köztünk, írj magadról még egy kicsit, vonalzót tegyél fel, hogy tudjuk követni, hogy hol tartasz! És gyere sokszor! :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Anyukám is akar egyet a kocsijába, anyósom is, meg ugye kell egy a barátom kocsijába is, vagyis a milyenkbe amelyik a legfontossabb, mert bizti abba fog a legtöbbet utazni.
Én is csak lestem, h mindenki akar a kocsijába egy gyerekülést. :lol:
De lehet h felesleges lenne, m ha van egy azt is át lehet rakni abba a kocsiba amelyikbe épp visszük, nem lehet olyan bonyolult ki-be rakni.

Kép
babe.
 
 


Dazsi - a profilodon belül ide illeszd be a kapott kódot : "Aláírás:
A hozzászólások végére kerülő szöveg. Legfeljebb 255 karakter lehet." és ments egyet.

Andi - de jó nektek, hogy így mentek együtt Bécsbe, amúgy olcsóbb ott a babaruci? Kolléganőm mondta, hogy a C&A-ban elég jó árban vannak a babaruhák.
Jó, hogy vannak kismama barátnőid!!!!Nekem is van egy, aki aug-ban szül, csak az a baj, hogy ő már nem melózik, én igen és amúgy hétvégén mindig elmennek párjával és valahogy nem is nagyon forszírozta, hogy találkozzunk :roll: Nem olyan barátnő persze, inkább párom haverjának felesége és néha voltunk együtt négyesben itt-ott, na sebaj, azért megvagyok, annyi tanácsot kapok így is innen-onnan, ügyfél, kollégák, ismerősök és nem utolsósorban Tőletek :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 

 
 

Na elsétálok a védőnőmhöz, rem. megnézzük a szívhangot ( ugye másnál már hallottam, h csinált, akkor cask fog nálam is előbb-utóbb)..

Kép
babe.
 
 


Babe - szerintem kicsit húzós árban, ha hármat vesztek, de persze ezt ti tudjátok, elég drágák, főleg, ha valami tartósabbat akarsz, ami egyben hordozó is. A Brendonban a hétvégén az eladócsajszi azt mondta, hogy az olcsóbb (10 e alatti) az, amit nem ajánl. Mi kb. 25 e-ért néztünk ki, és még az is drága, főleg, hogy még mi mindent kell megvenni, pl. babakocsi. Abból vennék használtat is, de nézegetem a vaterát és a tesz-veszt, de mindenhol olyan csúnyákat és lepukkantakat láttam eddig, szóval lehet, hogy újat veszünk, anyósjelölt úgyis akar venni valamit,hát vegye ezt :twisted:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Tudom, h drágák épp ezért mi is használtat néztünk,meg anyu is kivéve az anyóst mert ő újat akar...Babakocsit már vettünk, használtan, de olyan mintha vadi új lenne. Mondták is, h alig volt használva, szinte csak a kertbe vitték ki benne, és 20e-ért vettük. Az eredeti ára 60e.

Kép
babe.
 
 


Ildi
Milyen autósülést érdemes venni? Nekünk hordozónk van, de szeretnék egy olyan autósülést, ami 0-18 kg-ig jó. Sokan le akarnak róla beszélni, mert elveszik benne a gyerek. De szerintem ezek az ülések sokkal biztonságosabbak, mint a hordozó. Vagy nem? Amit kinéztem a Brendonban az nagyon drága, és nem tudom, hogy érdemes e venni egyáltalán... :roll:

Holnap reggel háromnegyed hétre megyek ultrahangra. Háromnegyed ötkor kell indulnunk. Remek lesz! Drukkoljatok, hogy a magzatvíz dolog csak vaklárma legyen!!!!

Babe
Nézett szívhangot a védőnő? Nálunk mindig néz, már 14. héten is, bár akkor még nehezen találta... :lol:

Megyek aludni. Jóccaka... :arrow:

marek
 
 


:evil: reggelt!
Mondja meg valaki, hogy miért nem tudok aludni.... :evil: :? Egy órát sem sikerült...most már lehet, hogy tudnék, de mindjárt indulunk Pestre... Nem vagyok fáradt!!! ÁÁÁÁÁ dehogy!
Lehet terhesen gyógyteát inni? Én előtte citromfű teával próbálkoztam, és az sokszor segített... Szerintetek...? :?
Viszont Boróka egész éjszaka szórakoztatott...még mindig nem alszik! :lol:

Továbbra is várom a drukkokat!
Pá! :arrow:

marek
 
 


Jó reggelt!

Marek - kitartást a mai naphoz, így fáradtan elég húzós a melegben, bár talán még így korán nem olyan vészes. Ha hazaértél, írj ha tudsz, hogy mi volt az UH-on!

A hordózóval kapcsolatban annyit, hogy én olyat szeretnék, ami autósülés és hordozó is egyben, amit ki lehet szedni hamar a kocsiból és akár otthon is ülhet benne a baba. A 0-18 kg-nál talán az is a baj, hogy ha azt kiszeded és amúgy hordozó is egyben, annyira nehéz, hogy nem bírnád cipelni önmagában sem, nemhogy a babával együtt. Amit belinkelek ide, az tetszik nekem, könnyű is, én megemeltem az áruházban, de ez 15 kg-ig ajánlott, viszont nagyon szép, csajos :lol: Persze nem a külső a lényeg, hanem a biztonság, talán minél nehezebb, annál biztonságosabb :roll: Ebben biztos tudnak segíteni a boltban, amúgy a Brendon outletjében szeretném majd inkább megnézni, ott tuti olcsóbbak. Na ez az: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Most ennyit, mert készülnöm kell, mh-ről jelentkezem majd,

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Na, csináltam egy új vonalzót Bogival :lol: Ezek a nevet meghülyítenek, de most egyre nagyobb favorit a Boglárka, mert édesen lehet becézni, a Glória gyönyörű név, de hogy becézed? :roll: Nektek melyik jön be amúgy?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Na, befogom most már, viszont megnéztem a Brendon outletjét és ez pl. elég jó, csak 2,5 kg : http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 3&mainid=8

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


sziasztok

marek, megy a drukk az UH-hoz!

Vigyázzatok magatokra!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Nekünk a sima, egyszerű babahordozó jött be, mint autósülés a kezdeti időkben. 13 kilóig jó, utána kinövi, de az nem baj, mert akkor már tudnak ülni a babaák, és sokkal jobban érzik magukat egy rendes autósülésben, mert kilátnak.Ábel a végén már hisztizett a hordozóban, de ahogy beleült az ülésbe, és nézelődhetett, megnyugodott.Meg akkor előrefele is ment.Nem tudom,, de sokan vannak úgy, hogy nem bírnak menetiránnyal háttal utazni.szerintem a babűáknál sincs ez másképp, egyes babák tuti azért nem szeretik, mert nembírják.Viszont a 0-18 kilóig tényleg elveszik benne a baba, a sógornőméknek az volt, nem is értttem hogy merib betenni a babát abba, nem volt túl megnyugtató látvány...Ami most van Ábinak, pont akkorra nem lesz már neki jó, mikor a hugi kinövi a hordozót.remélem megússzuk a dolgot egy nagyobb üléssel csak.
Marek!

drukkolok, hogy minden ok legyen az uh-n!!!!!!!!!!!!!!!

üdv
emmalena
 
 


Sziasztok!

Júj, de sokat írtatok! :lol:
marek: a hásfatea, citromfű tea is jó! Csak vízhajtósat nem szabad inni!
Drukkolok az ultrahanghoz! Majd írj!

Babe: hát nem irigyellek, biztos nehéz így semmi nélkül nekiindulni a felelős Életbe! :shock: De ha jó fejek a szülők biztos nem lesz baj. Én 18 évesen még olyan gyerekes voltam el se tudtam ezt képzelni! :oops: Persze én későn érő típus voltam! :oops:
De az bizti jó lesz hogy fiatal, vagány anyukája lesz a kicsinek :lol: Amúgy mi majdnem egy napra vagyunk kiírva! :wink:

Dazsi...üdv itt nálunk! :lol: Gratulálok a Babához! :lol:

Ildi...én úgy hallottam a hálózsák azért praktikus, mert amég kicsi a baba könnyen befúrhatja magát a takaró alá, és megfullad.Ugye a bölcsőhalál a túlzott fűtéstől, cigitől, vagy a takarótól is lehet :( :!:
Nekem azt mondták hogy a 20 fok a jó aludni, kell egy hosszú ujjas bady egy plüss,vagy melegebb pamut hálózsák és nem kell takaró! :D

Folyás...hát azért jobb megmutatni a dokinak, sok féle folyás lehet. Az normális ha több van, mert minden kismamának bő a folyása! :? Nekem is! De nekem néztek már hüvelykenetet is, és nincs baci! Jobb megnézetni, mert vannak olyan bacik amik koraszülést okoznak! Kúpot te magadtól ne használj, és hüvely irrigálást , öblítést sem szabad használni :!:
Majd a doki ír ki valamit ha jónak látja. Én Betadin kúpot kaptam egyszer a kórházban, de aztán kiderült semmi bajom. :D

Brendonba nem megyek...nem is írtam ilyet(az más lehetett) :wink: sajnos annyi lovém nincs! :oops: :( Bár megtehetném!
Ha már dőzsölök akkor a Kenguru goldba vagy a C & A-ba megyek! Azon nagyon jók, és nem olyan drága mint a Benton! :D
Ha veszek hálózsákot is és overált is akkor azt tuti turizni fogom, vagy Tescos lesz, mert az kissé húzós! :shock: :roll:
Most erre a gyerekülés-hordozó témára hajtok, remélem megkapjuk azt a használtat amit beígértek és akkor azt áthuzatom :lol:
Bocs ha sok voltam :oops: :D
Puszi!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Jó reggelt!

Marek!Megy a drukk és írj mit mondott a doki!!!!

LKata!Neked mikor jön haza a dokid?

Ildi!Klassz az új vonalzód!!!Bogi ez már végleges??A névnapja a szülinapomom van nekem ezért nagyon kedves ez a név :lol: :lol:

Hordoka:Nekünk van a mi 18kg-ig jó DE a mi kislányunk ahogy felült 7-8hónapos kora körül nem maradt meg a hordokába mert zavarta,hogy nem lát ki és vettünk ülést.Mondjuk én ezekben nem sporoltam mert a tesónak is jó lesz+egy biztonságos ülés az életét menti meg akkor nem érdekel az ár. :oops:

Nem tudok táblát berakni pedig megcsináltam szinzetem :evil: Majd kérek segítséget másik topikból :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Minden rendben velünk, átlagos mennyiségű a magzatvíz és zárt a méhszáj!!! Babó nagyon mozgott...nemtom ez a gyerek mikor alszik... :shock: Ja, és túrta az orrát... :shock: asszem ezt majd meg kell vele beszélnem, ha kinn lesz... :lol:
Doki megkérdezte, hogy mennyit híztam, én meg bevallottam...erre azt mondta, hogy "nem látszik magán ez a sok kiló"...köszi! És azt mondta, hogy 10 kilónál ne akarajak többet hízni... :shock: :shock: :shock: Mondtam, hogy nem akarok, de garantáltan többet fogok. A 10 kilót simán elérem a 30. hétre, utána majd napfényen élek, abból úgyis lesz bőven... :roll: De most komolyan - 10 kiló után mit csinálnak velem? Eladnak hízónak vagy mi? Ez már az előző terhességemnél is felmerült bennem, hogy mit tudnak velem csinálni, amikor túllépem az általuk szabott határt... Most komolyan...levágnak, aztán kolbászba töltenek, vagy mi??? :roll: :lol: :?
Ja, és torna mehet, legalább nem hízok olyan sokat....nemtom hol él ez a doki...eddig is tornáztam, mégis híztam...

Asszem én visszahúzom a hálóingem és megyek aludni...valahogy be kellene pótolni a kimaradt órákat! Majd még jövök...

marek
 
 


marek

örülök, hogy jól van a baby :lol:

Jó neked,te tornázhatsz.
én is tornáznék szívesen, hogy ne hízzak annyit,de hát nekem nem szabad :cry:
így fekve meg aztán még gyorsabban jönnek a kilók :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Marek!

ne is törödj ezzel a hülyeséggel, hogy 10 kilónál ne hízz többet. Egyébként én ezt a számot sosem értettem, mert ha belegondolsz, ebben a 10-12 kilóban minden benne van.a baba 3-3,5 kiló (ha nem nagyobb), a magzatvíz 1,5 kiló, a méhlepény majdnem 1 kiló, a mama többletvére 1 literrel több ami szintén 1 kiló, a mellek megnövekedése is kb 0,5 kiló. ez már majdnem 8 kiló.és akkor a zsírról, aminek természetszerűen fel kell jönnie nem is beszéltünk.és ha valakire terhesség nélkül felszalad 2-3 plussz kiló, azt általában észre sem vesszük, benne van a normál értékben.szóval, szerintem baromság, ez a 10-12 kiló. Ha ennél többt hízik valaki, nem hinném, hogy baja lehetne.esetleg a vízbenntartás okozhat gondot, de az meg egy másik téma.Az én anyukám 30 kilót hizott velünk, bár mi ketten voltunk.2 hetet voltunk a kórházban és a régi szoknyájában jött haza...szóval nyugi!!!!!!!!!!!!érezd jól magad, ez a lényeg.
emmalena
 
 


Kata...az én dokim most több nap szabin van, és nem tudom mikor lesz újra!? Pedig nála vannak a vércukor és kenet eredményeim is! :(
Majd csüt-péntek körül keresem.

Marek...Örülök hogy minden oké volt! :lol: Külömben engem is ilyesztgetett a doki hogy ne hízzak, asszem meséltem is :oops: :? Ő a 12 kg-t emlegette. De más doki meg azt mondja hogy a 14 kg is elfogadható!
Mindenki más alkat, nem hízunk egyformán! :wink: Én is tök hízékony vagyok! :cry:

Szerintetek aki ilyen veszélyeztetett, mint én az nem is jogázhat? Olyan könnyű, kis nyújtásos gyakorlatra gondoltam.... :) Hátha van itt valahol ilyesmi. Bár itthon is tudnék kicsit tekeregni :roll: Mert olyan jó lenne, biztos jót tenne a hátamnak is!Fáj a keresztcsontom! De semmit nem merek mozogni, a doki úgy befenyített! :(

Más: Nem tudja valaki a Kenwood háztartási kisgép szervíz címét???
Már néztem a neten, de amit eddig felhívtam azok nem foglalkoznak vele...mert nekem a kenyérsütőmbe kellene egy új dagasztó kanál :roll:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Most találtam a neten, a mért adatok alapján kiszámítja a terhesség pontos korát.
Nézzétek meg

http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Hello Lányok!

Lehet, hogy már elfelejtettetek, de ma reggel az jutott az eszembe megnézem a társaságot, akikkel együtt kezdtük anno dacu! Örülök, hogy vannak a régiek közül, Marek a stílusod változatlan! :P

Szóval ez csak egy gyors bejelentkezés, hogy jelezzem, drukkolok nektek! Gratula mindegyikőtöknek!

Rólam pár szóval: a műtét után elég gyorsan egyenesbe jöttem, most jött meg kissé késve másodszor azóta. Mivel közben munkahelyet is váltottam, így majd az ősztől kezdünk bele párommal az ismétlésbe! :oops:

Vigyázzatok magatokra!
Üdv,
Eszter
stike
 
 


Szia Eszter!
De jó, hogy jelentkeztél!!!! Remélem ősszel azonnal összejön a baba! Nagyon drukkolok neked!

marek
 
 


Sziasztok!!

ESZTER!!!!
:D :D Sokat gondoltam Rád örülök, h jól vagy !!!!! Szeretném, ha jönnél néha és beszámolnál mi van Veled!! TISZTA SZÍVEMBŐL SZORÍTOK NEKED!!! :)

Babe!
Üdv. a csapatban! Emelem kalapom, h bevállaltátok a babát!! Kívánom, h minden rendben legyen és sos bánd meg!!Nálunk a 24-25 . héttől van szívhanghallgatás. 1 hét múlva megyek a dokimhoz, Ő is meghallgatja, így jön Velem a család is, a férjem tutira elérzékenyül :D

Kata!
Nagyon szupi rucikat szereztél be!!! Ilyenkor irgykedem a fővárosiakra, h ott rengeteg üzlet van. igaz nagy a kosz és a tömeg, de valamit valamiért. Én Szegeden szoktam körülnézni, bár mostanában nem jutottam el. Ábival lehetetlen, a férjem pedig rengeteget dolgozik mostanság.

L.Kata!
Nekünk 74-es a bundazsák. (Ábel júliusi) Vagyis zsák-overáll egyben. Ábit abban hordtam, igaz csak babakocsiban. Szerintem autóba nem kell bundazsák. Van egy 80-as is , de ezen a télen már 98-as overállban hogolyózott a fiam.

Kell az 56-es rugi-body, annyiféle a méretezés.... 2-3. hónapig jó volt a fiamra az 56-os, igaz nyáron főleg bodyban volt. Én nem vagyok híve a bebugyolálásnak....

Andi!
Enyim férj az első meccs végfelé keveredik haza, így azzal nincs gond. Amikor a második kezdődik, akkor Ő altat, én meg házimunkázok, fürdök, majd bezuhanok az ágyba.... :oops: :) Amúgy a jó meccseket szeretem, portugál, spanyol, brazil jöhet...
Mi lesz velünk a nyári olimpiakor??? Na azt meg én szeretném nézni.... főleg a vizessportokat.... :lol: :lol: :lol:

Macianyú!
Szomorú, h Nektek is rossz élményeid vannak a Baross utcai Uh-ról. Gondolom sokan járnak ott pórul, hiszen ott van a Klinika...... SZÉGYEN!!!!!

Ildi!
A hátrahajló méhnek a teherbeeséskor van jelentősége szerintem, de ez Nálad már nem aktuális. babavárás alatt "rendeződik"...
Folyás: nincsen , így nem tudom...
Glóra: Glóri, Ria.... na meg Kincsem, kicsilányom, babuci..... :lol: :lol: :lol: (Nálunk most a BIBIKE a leggyakoribb -Ábel-Ábi-Ábibi-Bibike...) ,de fogzáskor piranha volt, na meg pröntyi....... :lol: :lol: :lol:

Marek!
Örülök, h megnyugtaott a dokid!! Én sem aludtam valami sokat, gyermekem nagyon aktív volt az éjjel és sehogy sem tudtam pihenni.... mi lesz később????????

HOrdozó:
nekünk kölcsöbnbe van, az "gazdája" már 10 éves, vagyis ősi darab, de jó lesz. Szerintem alaptalanok a félelmek ezzel kapcsolatosan. Ábel kb. 8 hós korától ül a gyerekülésébe (9-36kg) Addig hordózó, amit bekötöttünk az autóba. Igaz keveset autóztunk Vele, mert utálta.... Kistesónak akarok egy pihenőszéket itthonra.
Nálunk is megvan minden babaholmi, de ha csajszi veszek pár csajos rucit.

Mi jól vagyunk, igyekszem pihenni amennyit tudok. Félek, h nyílok. 1 hét múlva doki, majd kiderül- Ábel bilizik ezerrel, igaz ma a bili mellé kakilt, tiszta car lett a kölök, így sikáltam...(szerencsére az udvaron történt)

KÉrdéseim:
nektek nem fáj a cicitek??? nálam sajna az egyik iszonyat érzékeny, a bimbó és környéke. Fáj is és feszül, de nem jön belő tejci. (szegény férjem hozzá sem mer éni, mert elbőgöm magam...)
Ti nem féltek, h szex közben összenyomjátok a babát??? nagyon dinka vagyok????? Lécci nyugtassatok meg!! Köszi!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


van valakinek tapasztalata erről a 4D ultrahangról?
aki járt már itt,az kérem írja meg, mert ide szeretnék menni 4D-re

Köszönöm

http://www.4dultrahang.com/


zsuzsu72
nekem borzalmasan fájnak a melleim,már-már elviselhetetlen

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Zsuzsu
Még nem hallottam olyat, hogy a baba szex közben összenyomódott... :lol: Sok dologtól félek, de ettől eddig még nem. De most elgondolokodtattál... :roll: :lol: Nekem szex közben/után keményedéseim vannak. Na attól félek, bár állítólag az normális....viszont eléggé fájdalmas tud lenni... :roll:

A cicim nem fáj, vizsont k@&#> nagy! :shock: Már nem vagyok hajlandó több melltartót venni... :evil:

Foci
Én mindig tudom az eredményt, de ritkán nézem. Viszont van egy olyan képességem, hogy bemegyek a szobába, felébresztem a zuram és mondom, hogy mindjárt gól lesz, erre lőnek egy gólt... :lol: Boszorkányság? Hozzáértés? Nemtom, de vicces... :lol:

marek
 
 


Ja, próbáltam aludni, csak a szomszédaink nagy táncdal rajongók, én meg annyira nem... :roll: Nembaj! Majd legközelebb, ha éjszakások lesznek, megmutatom, hogy mi a jó zene.... :lol: :evil: Ja, és van egy csomó hülye madaruk, azok meg nyáron kinn vannak az udvaron! Már várom, hogy negyven fok legyen, hátha kicsit napszúrást kapnak....(már a madarak persze... :lol: )

Ancsa
Passzolom az ultrahangot! Valaki mintha lett volna ott, de nemtom ki volt... :roll: :?

marek
 
 


Eszter - szia és üdv és minden jót és szépet kívánok nektek, és hogy hamarosan jöjjön a baba!!! Nézz be bármikor!!!

Marek - én tojok rá, hogy ki mit mond, amúgy jól megmosolyogtam, amit írtál, a levágnak és kolbászba tömnek szöveg nagyon poén volt, tiszta őrült vagy, de jó fej, nagyon bírom ezt a stílust :lol:

LKata - szerintem aki veszélyeztetett, annak nem jó a terhesjóga sem :? Sőt, szerintem semmilyen nyújtás, feszítés, max. légzéstechnika, de kérdezd meg a dokidat, hátha.

Ancsa - én nem nézek már ilyen mérettáblázatokat, mert minden UH után más a szülés dátuma, mindig csúszik egy-két napot előre vagy hátra :D

Zsuzsi - Ábel még mindig piranja, nem? Mert a múltkor beleharizott a hasadba :lol:
A cicim nekem is nagyon fáj, néha viszket is a bimbó és az udvar is és feszül, nagyon jó a meló után levetkőzni és levenni a melltartót, ráadásul mindig megnyomorgatja a cicimet és ott maradnak a pánt nyomai :? Nagyon megnőttek, ami jó is meg ugye nem is.
Szex? Megmondom őszintén, mi még mindig nem szexelünk :? A kezdetekkor a hányinger-hányás miatt, majd a vérzés miatt, majd a barnázás és fekvés miatt, most meg már valahogy nem is jut eszembe, de komolyan, nem kívánom a szexet, ráadásul 9 környékén el is alszom. Párom bírja, hogy nincs és sajnos nem is tehet sokat, mert én valahogy nem akarok, nem tudom, miért, tényleg, valahogy kedvem sincs. Többiek???

Ancsa - ez pont a Baross u-i 4D rendelő, amit írt Sensi is, hogy nem volt jó, nem??? Szerintem ne ide menj, ha másnak ennyire rossz véleménye volt, van ezer és ezer másik, pl. a 4D Genesis vagy ahol én voltam, a Kárpát u-ban a Kleopátra házban!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


10 kilós gyaraposás :shock: :shock: :shock: ???
Ezt hogy lehet teljesíteni? Én most 6-nál járok kb. :cry: :cry: és épphogy elhagytuk a félidőt. A java állítólag most jön! Húdejó!!!!

Na mindegy, bálnásodok szépen, de azért a lábam fel nem emelném :arrow: magamra vethetek majd ha begurulok a szülőszobára :twisted:

4dultrahang.com :idea: nem ez az a Baross u-i botrányos hely, ahol asszem Sensimilla is járt?! Lehet, hoyg nem ő, de lehet, hogy nemis az...jobb ha nem akarok mindenhez hozzászólni????

Cicihelyzet-rettenetes :twisted: nagy is, fáj is, csúnya is...és miylen sokáig lesz még ilyen.. :( egyik nap megpróbáltam magamrahúzni a fürdőruhám :oops: :evil:
Lányok! Annyira börleszkes volt, hogy a végén dühömben röhögtem saját magamon :roll: Azon csodálkoztam, hogy valaha jó volt rám....talán igaz sem volt.
Úgyhogy letettem az idei strandolásról, napozásról végleg :( én ennél szégyellősebb és konzervatívabb vagyok. Majd lepedőbe burkolom a testem :!:

Andi
Kép
handrea75
 
 


nusildi erre gondoltál?

http://www.4dgenesis.hu/

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Igaza van Ildinek, és a www.4dultrahang.hu is nagyon jó, Ildi is ott járt, én is 4 éve ott bámultam a lányom!
Holnap a fiamat nézem meg, már alig várom!!!!
majd beszámolok!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi
Én is 6 kg-nál tartok.... :roll: Olllyan cukin nézek ki....de komolyan! Mert ehhez nekem van ez a fergeteges magasságom.... :roll: Asszem este lefutom a maratont hátha az segít.... De lehet, hogy még most, mert megint késésben vagyok. :roll: :lol:
Majd jövök...addig írjatok nekem diétás recepteket - napfény sütve, párolva ilyesmi...
Pá... :arrow:

marek
 
 


LKata, te mikorra vagy kiirva?

Tegnap voltam védőnőnél, ő nem nézett szívhangot, de ma voltam dokinál terhesgondozáson és meghallgattuk...azt mondta kifogástalan :lol: meg a haskörfogatot is megmérte, 83cm..belegondolva tavaly ilyenkor csak 60 volt, vagy még pár hónappal ezelőtt is :D

Kép
babe.
 
 


Ancsa - igen, arra gondoltam, a 4D Genesisre és tényleg jó a másik is, ahol Andi és én is voltam, a Kárpát u-ban a 13. kerületben. Én már kihagynám a Baross utcát, ha ketten is ennyire rossz véleménnyel voltak róla, biztosan nem véletlenül! :? Ha már pénzt adunk ki érte, legalább szolgáljanak ki kedvesen és figyeljenek oda ránk, nem? :roll:

Marek - nem tudok diétás recepteket, sok gyümölcs és zöldség, kevés kenyér és tészta, kevés cukros üdítő és nagyon kevés csoki :lol: Én a csokit amúgy sem bírom, néha-néha megeszek egyet, de nagyon nem kívánom, most a cseresznyére vagyok ráállva és a salátákra! Én is tartok tőle, hogy elbálnásodok majd, de megmondom őszintén, hogy nem érdekel, csak a babának legyen jó és ne hízzak annyit, hogy rá káros legyen, ennyi!

Andi - már én sem mernék levetkőzni egy strandon :oops: Amúgy a legnagyobb bajom a rengeteg narancsbőr, eddig is volt, de mióta baba van, azóta még sokkal több, pedig sokat iszom direkt, de jön a narancsültetvény sajna és tök csúnya :P :x

Babe - nekem nem nézett a védőnő szívhangot, legutóbb 3 hete mikor ott voltam, akkor volt a haskörfogatom 87 cm!!! :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi!

huuuuu, a narancsbőőőőőőr...az rettenetes...ne is mondd.nekem csak a combomon, de bazira utálom.mindenki küzködik ezzel?vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?a strandra rágondolni sem birok.Ám, augusztusban lesz 4 nap, mikor Ábel a nagyiéknál lesz, mi meg a férjemmel elmegyünk egy welness szállodába a Balaton mellé. Vettem egy fürdőruhafelsőt, meg egy színben hozzáillő majdnem bermudát, térd fölé ér pár centivel.És nekem ez lesz idén a "fürdőruhám".a pocakom alatt kényelmes, gumis, nem mutogatom amit nem kéne, mégsem nagyestélyiben leszek...nem tökéletes megoldás, de a bikininél sokkal jobb.mert arra rágondolni is rettenetes....
emmalena
 
 


Hali
A ciciérzékenység sajnos nálam is megvan, úgy tűnik, jön a következő cickónövesztős időszakunk.
Szex közben/ után pedig szintén van keményedés a pocakomban-de azért a boldogsághormonokat is biztos érzi az a kis babó. :) Behatolós szex egyébként nálunk sincs, de azért meg tudjuk oldani másként is. Nem akarok beleszólni, de azért a fiúknak nehezebb lehet szex nélkül, nekik nincs ennyi (semmi) testi tünetük -de ez azért biztos várandósságonként is más: nálam is vannak időszakok, mikor hallani sem tudok ilyen huncutságokról :P
Pusz, Marcsi

macianyu
 
 


jaja, nálunk is ritkult a szex...időnként van hozzá kedvem, de az az általános, hogy nincs.viszont az utána lévő keményedés nekem is van, nem fáj, csak bazira kemény, és elég kényelmetlen.Bár ha belegondolok Ábival a végefelé mindennaposak voltak az ilyen keményedések szex nélkül is.egyszer volt, mikor kimentem utoljára Bécsbe(oda is jártam egyetemre)a 36.héten, hogy nagyon kellett rohanni. egész nap erőltetett menetben nyomtam, sok volt az elintéznivaló.és nem viccelek, volt egy 30 perces összefüggő keményedésem.már attól féltem, hogy ott megszülök.nem fájt, de megijedtem.aztán simán kihuztam még 4 hetet, csak az aranyerem jött ki:-),na az még egy kellemes dolog...
emmalena
 
 


Fú lányok a cicihelyzet nálam is szörnyű.
Egyébként se kicsi, de most katasztrófa. Én fürdőruhát már nem is merek próbálni, mert úgyse fér bele semmibe...A tavalyit felvéve én is inkább röhögtem bár sírni is lehetett volna. Igazából hízni nem híztam csak kb 4 kilót, de a narancsből nálam is játszik, pedig csinálom a RRéka tornát. Hát ez van, majd szülés után összekapjuk magunkat! :D

dazsi
 
 


Húúú, mennyi téma lett! :lol:

Cici...nekem nem fáj, de néha tök nehéznek érzem, már egy számot nőtt :D

Szex...hát az jó lenne....de nekem nem szabad. Pedig a méhnyak problémám elött baromi jó volt, talán a legjobb életemben! Úgyhogy nagyon szenvedek! :D :oops: Próbáltuk más módon elintézni...de akkor is bekeményedett a hasam, és végig aggódtam...nem érte meg! A Drágám meg nem is nyafog...ő tök önmegtartóztató! :roll:

Narancsbőr...az van, egész narancsliget van a fenekemen és a combomon! Pedig terhesség előtt szépen letornáztam, és kenegettem is! De most totál elterültem! :cry: Én 6,5 kg-nál járok!

babe...én október 18-ára vagyok kiírva, de számoltak már 17-ét is! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Csajok! Az normális hogy magasabb a pulzusom??? Mikor fekszek is olyan 88 körül van :shock:
Néha olyan szívdobogásom is van! :?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata én Október 17.-én születtem :lol: [/b]

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Na, végre itthon, juhé, mostanság olyan nehezen telik a nap a mh-en, du. a fenekem is megfájdul a sok üléstől :?

Emmalena, Dazsi, Kati - örülök, hogy nektek is van narancsültetvényetek :lol: bocsi :roll:
Persze, majd formába lendülünk, nem gáz, mert amúgy is térdig érő szoknyákat hordok a mh-re, csak azért néha, amikor bugyiban elhaladok a 2 méteres tükröm előtt, megbotránkozom, hogy hogy nézek ki :shock:

LKata - így biztos nehezebb kibírni szex nélkül, ha tudod, hogy nem is szabad csinálni, de majd csináljátok még annyit, hogy megunjátok 8)
Sok helyen olvastam, hogy terhesen jobb is a szex, de én tényleg annyira nem kívánom, hogy csak na :shock:
A pulzusom nekem is kb. 80-90, ne aggódj emiatt!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Nálunk is szünetel a szex :roll:
Én is elvagyok tőle tiltva,de nem is igazán érdekel :roll: csak néha :wink:

Kata, az teljesen normális, nekem is inkább 90 körül van a pulzosom

s hogy megnyugtassak mindenkit, nálam is narancsültetvény van :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa.....akkor én a kórházban ünneplem meg a szülinapodat! :wink:

Akkor jó ha mindenki ilyen szívdobogásos, megnyugodtam. Már azt hittem nem bírja a ketyerém! Biztos nagyobb a terhelés is, meg meleg is van....nem? Azt olvastam hogy egy kismama szíve 30-40 % al többet dolgozik! :shock:

Ja, a narancs mellett még viszeresedek is! Úgyhogy ami nem narancsos , az épp kék eres :(

Kaptam délután az unokatesómtól egy utazópolyát, amit takaróként is tudok használni ha kicibizem! Tök ari! :lol: Már 6 éves...de szép! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata, rendben van :lol:

Jól olvastad, bizony 50%-al is többet dolgozik ilyenkor a szív,nemcsoda, ha néha kiakar ugrani nekem is a helyéről :roll:

Nekem meg elkezdett égni a gyomrom,de kegyetlenül :wink:
elég korán mit ne mondjak :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!!

Marek!
Bocsi, nem akartalak beparáztatni!! Én már megszoktam, h nagyok a kebleim. Ez adatott és kész. Azuram imádja :oops: :oops: :oops: Aki nem szokta, tényleg kellemetlen nagyon!!
Utálom a hangos szomszédokat!!!!! Nálunk nyugis a környék, néha van szombatonként buli a közeli ifjúságiházban. Ősszel is lesz valami nyárzáró szabadtéri party... Ha felébresztik kistesót, kivisze hozzájuk üvölteni :) :)

Ildi!
Piranha hát, de amikor az elsők jöttek minivámpír volt :D Bencének vérzett az ujja... Nem is értem miért szeretnek a kiskölkök ennyire harapni...

Ancsa!
Az okosok azt mondják, akinek ég a gyomra, a babának nagy haja lesz....

Szex: akkor én kivétel vagyok. Nagyon jólesik, kívánjuk, nem keményedek, így mindennapos... :oops: :oops: :oops: Azért majd rákérdezek a dokimnál, nem gond-e így....

legyen vidám szép napotok!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


sziasztok

zsuzsi
igen,én is így halottam a történetet,de nálunk nem igazán jött be.
lányomnak szinte alig volt haja, pedig végig égett a gyomrom vele a terhesség alatt
:roll:
kisfiamnál is égett a gyomrom, de csak néha-néha, neki viszont már hosszabb haja volt :roll:

nem tudom ti hogy bírjátok a meleget,de nekem amint megsüti a fejemet a nap, elakarok ájulni :cry:

szokott valakinek belülről szurkálni a hasa?
először bizsergést érzek,aztán
olyan mintha picuri kis tűvel finoman szurkálna valami belülről.
ilyet még sose éreztem eddig, és ti?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Hú téma a szex én nem mertem felhozni :oops: :oops: :oops: Én azóta nem merek amióta Inez írta,hogy utána vérzett töbször álmodtam,hogy én is véreztem és nem merek meg mi van ha a baba érzi....stb.Sokan azt mondják olyankor a legjobb én Zsófinál is hülyén éreztem magam :oops: :oops:

Zsuzsa!Én Kecskeméti vagyok.Te merre laksz?Szét kell nézni turiba mert van ami olcsó de olyan is :?

Ancsa!Nekem ilyen szurkálo akkor volt mikor Zsófi könyökölt de most én is érzem néha vagy a méh ahogy tágul vagy ténylge úgy fekszik,hogy könyököl :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


kata

olyan furi,mert ilyet tényleg nem éreztem még :roll:
nem fáj,nem feszít,nem nyilal,nem keményedik be a hasam :lol:
inkább olyan csikis,ici-pici kis szurkálás van a köldököm melett :roll:

már 2 napja érzem kb 1 percig

szóval lehet h a picurka az?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa!
A szurkálás természetes, nekem sokszor van! Néha ilyesztő is mert nem mindíg tűszúrásnyi, néha kimondottan olyan mint akit késsek döfködnek alulről! :roll:
De már orvost is szülésznőt is, más mamákat is kérdeztem...ez azt jelenti hogy nyúlnak a méh tartó szalagok! Nől a POCAK :wink: :lol:

Zsuzsa...de irigyellek a szex miatt! :oops: :D Hmmmm...majd mi is bepótoljuk, remélem! :wink:

Megyek reggelizni, mert tök éhes vagyok! :roll: Úgy tör rám néha....mint aki egy hete nem evett! :oops: :D

Szép napot! Holnaptól úgyis jön a hideg! :?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Jó reggelt!
Ma Zoltán Erikával :shock: :shock: ébresztett a szomszéd! Van itt minden, ennyi "jó" zenét már rég hallottam... :lol: Vicces, hogy az egész utca az ő zenéjükre mulat... Mondjuk én annyira nem mulattam... :roll: Pedig kivételesen tudtam aludni... :evil:

Ha már nem hagytak aludni, megyek reggelizni, nehogy ne érjem el a 10 kilót soha... :lol:

marek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?