Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Arikon: anno én is a one step-et használtam...Igazat adok a lányoknak, amíg nincs piri, addig minden oké....Drukkolok nagyon!!!

Jaimee: sajnos állandóan rohanok és még a férjem is másképpen dolgozik, így a gépet nem tudom használni!! Pedig igyekszem benne maradni a körforgásban!! Ami újdonság, hogy van fogszabályzóm....Most, hogy Alexikém már 7,5 hónapos nem halasztottam tovább a 2 foghúzást....Nem esett túl jól.... De sajnos alul nagyon torlódottak a fogaim,,,viszont jövőre már szép leszek:) Egy-két kontrollra kellett mennem, ami elmaradt: tüdőszűrás, fogászat, labor, stb..Szóval minden oké most már.... Ti miket csináltok? Réka cukorfalalat bébi???? Tesó projekt??

Gyabi: nekünk van pihenőszékünk, de nem jött be....Szerintem nem érdemes venni!!!

Sirki: én is remélem, hogy nem lesz pocakfájós!!! Alexike nagyon megérezte, ha valahol olyan húslevest ette, amibe főztek karalábét... De szerencsére nem hasfájós...Viszont elég sok bébiételt nem bír még a gyomrocskája és pöttyös lesz....

Meséltem már, hogy van 2 fogacskánk?? Olyan édes vele....!! :D

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sirki: még annyi, hogy Alexikémnek elég sok idő kellet, hogy "rendesen" megtanuljon büfizni, szóval türelem!! Kb. 1 hónap, addig rengeteget bukott is... Én is éjszakánkét ott ültem vele a szobácskájába és fogtam, hogy minden rendben legyen a pocakban...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok!

Már jobban vagyunk, köszönjük, csak Martinnak folyik még az orra. Elkezdett mászni és felállt már. Fogacskánk még nincs, pedig baromira gyűr mindent a szájába néha elég durván, vadul. Nem mindig akar enni sem, meg szopizni sem. És nagyon sokat sír, csak nem tudom, hogy miért. Van, hogy mászás közbe is csak sír, meg, ha áll a kiságyba vagy a járókába, akkor is.
Ja, és bocsi a panaszkodásért!!!

Bocsi, hogy nem írok senkinek, de mindenkit puszilok, mindenkinek megy a drukk és MINDEN BABA GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!
Vendég
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Jelentem piri még nincs. Csak azt nem tudom, h. örüljek v. aggódjak. Szóval, ha nem lett volna ez a két nega tesztem biztos totál bizakodó lennék, de valahogy az a megérzésem, h. nincs babám.
Na mindegy, nem szeretném ha azt hinnétek, h. egy panaszláda csöppent közétek... :)

Babszi,
a János kórház, az felénk van. Úgy értem, h. a Budakeszi út előtt egy kicsivel. Szóval a lényeg, h. tök közel hozzánk. Kíváncsi leszek, h. mit fognak kérdezni, mondani stb. Én is (mi is) elhatároztuk, h. ha aug. végéig nem történik meg a csoda, akkor bejelentkezünk valamelyik meddőségibe.

Heni,
gratula a 2 fogacskához, bizti nagyon cuki lehet vele! Te meg egy hős vagy, amiért bevállaltad a foghúzást! Én még a fogászat gondolatától is frászt kapok... brrrrrr
Vendég
 


Sziasztok!

Jaimee: jót kérdeztél, fogalmam sincs, hogy Strepptoszűrés párti -e vagy sem. A fertőzésekre tényleg azt mondta, hogy gyakoriak, de nekem soha sem volt, hát miért ne pont most szedném össze.

Heni: minden elismerésem a fogszabályzóhoz, az egyik ismerősöm is bevállalta , 2 évig volt fenn neki, csodaszép fogsora lett!!!!

Arikon: csak semmi para míg nincs piri!!!! :lol:

Pihenőszék: licitálta egyre a tesz-vesz-en, enyém lett, küldöm a pénzt és postázza is, nagyon beleszerelmesedtem, pedig lehet, hogy tényleg nem is fog benne ülni. De mivel a sógorom mondta, hogy nézzünk valami ajándékot az unokaöccsének, így ezt tőle kapjuk.
Íme:
Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok Lányok!

Sirkici!
Mi Infacol-t használtunk, de nálunk nem a hasfájás volt a gond, hanem, hogy estére nem volt elég a tejem, és éhes volt. Nekünk az édeskömény tea vált be. Szerintem próbáljátok ki, ha hasfájós.
Szerencsére Klárika nem az. :wink: Viszont böfizni ő sem mindig szokott. Van amikor olyan embereseket, van amikor pedig semmit.

Rólunk:
Tejhelyzet kezd rendeződni. Lassan egy hete csak szopizunk, nincs szükség tápos kiegészítőre. Már 600-650-et eszik Klárika. Ez látszik is rajta. Már 55 cm, és 4,5 kg.
Voltunk ortopédián, ez kötelező volt, mert faros. A jobb csípője éretlen, ezért terpesz pelenkát kell hordania. Még nem nagyon adtam rá, csak éjszaka, mert 3 napja rettenetesen nyűgös. Alig alszik napközben 2 órát. Nem tudom mi a baja, gondolom ez az időjárás is közre játszik.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Chris: Juhééé, nagyon jó hír ez tejcsi ügyben! :D Nagyon ügyes vagy.

Heni: Gratula a fogacskákhoz!!!! :D :D Tesó projekt? 3 év múlva. Nem szeretnék kis korkülönbséget, még ha vén is vagyok. :lol:
Mi többnyire itthon vagyunk vagy sétálunk a környéken. A városba eddig kb. 2 x mentem be. Készülünk venni egy esernyős kocsit, akkor mozgékonyabbak leszünk

Chrissyy: De ügyes Martinka, hogy már feláll! Jönnek majd azok a fogak, ne aggódj. Minél később, annál jobb!

Gyabi: Pont akartam írni, hogy ha beleestél a pihiszékbe, vedd meg nyugodtan. :wink: Igen, ilyenkor az is összeszed vlamit, akinek addig soha nem volt.... :? Nem baj, kikúrálod magad belőle.

Arikon: Hááát...ha nega a teszt, akkor inkább jönne már meg. Új ciklus, növekvő remények. :wink: Vagy...hátha rossz volt az a teszt... :wink:

Kérdés, lányok, milyen naptejet használtok a babákon???? Heni??? Betsy??
jaimee1
 
 


Jamiee! Tudom, hogy nem engem kérdeztél, de én 50 faktoros naptejet vettem Martinnak a Rossmann-ba. Nem aggódok a fogak miatt, csak mindent olyan durván gyűr a szájába, meg harap bármit ami oda kerül neki.

Christell! Gyönyörű ez a kislány! És örülök, hogy tejci ügyben minden rendben!!! Csak így tovább!
Vendég
 


Jaimee: most voltam a gyógyszertárban és előttem egy anyuka vásárolt a 6 hónapos babájának. kb. 4200 Ft volt, nagyon ajánlotta a gyógyszerész néni. Megkerestem neked: Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Heni! Gratulálok a fogacskákhoz! Hogy viselte meg Alexit? Volt valami más aznap, mikor kibújt neki? Tudom, hogy mindenkinél más, csak kiváncsi vagyok, meg, hogy mire figyeljek!
Vendég
 


Sziasztok!

Arikon, nagyon drukkolok neked!!!! Én Gábrielt használtam. Más nem mutatta ki!!!!!

Heni, gratulálok a fogakhoz!!!

Christell! Klárika olyan aranyos!!!

Babszi, drukk a vizsgálatokhoz!!

Voltam 4D-n!!!!! Bizti fiú!!! Viszont marha mélyen van bennem(6,8cm) és nagyon lent, a fejét befúrta a csontom alá, ezért az arcát nem nagyon láttuk. De minden mást igen!!! Olyan jó volt!!!! 245g!!!!
És az AFP-m is nagyon jó lett. Szerdán megyek genetikai UH-ra. Azt is várom!!! Viszont még nem érzem, de mivel extra mélyen és lenn van, ezért nem izgulok.

Házasság: Nekünk nagyon bejött!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! :D

Sirki, remélem múlik a hasfájósság!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Arikon:??? :shock: :idea: :shock:
Vendég
 


Boldog évfordulót!!! :D

Kép
Vendég
 


Heni,
de jó, hogy mostmár minden rendben veletek, alakultok szépen! És Alexike is milyen nagyfiú már, nemsokára ünnepelhetitek az első szülinapját is! :D És kösz a jótanácsokat! :D

Arikon,
még mindig drukk azért! :)

Gyabi,
nagyon szép a pihenőszék, remélem használni is fogjátok! :)

Chris,
örülök, hogy kezd rendeződni a tejhelyzet! :D Tegnap vettünk neki valami löttyöt hasfájásra, azt kapott háromszor, és este már megint aludt, sőt reggel fél 8-kor kelt fel. Még mindig nemtudom, hogy hasfájós-e, de majd meglátjuk pár nap múlva, addig figyelgetjük! Lehet, hogy tényleg közrejátszanak ezek a frontok is!
Nagyon aranyos, szép baba Klárika! Nem küldessz te is újabb képet róla a tábliba, még a kórházi van benne?

Jaimee,
nekem éppen ma mondta a védőnő, hogy ha kiviszem kenjek rá naptejet, és mindegy milyen, csak 40 vagy 50 faktoros legyen, de amennyire én tudom amit kifejezetten gyerekeknek csinálnak, az nincs is kisebb faktorral!

Chrissyy,
ha ilyeneket csinál Martinka, akkor mostmár biztosan hamarosan ki fognak bújni azok a fogacskák! :)

Gabi,
ezek nagyon jó hirek, örülök, hogy minden rendben, és gratula a kisfiúhoz! :D
sirkici
 
 


Chrissyy: KÖszi, bocsi, én mindenkit kérdeztem ám!!! :oops: :oops:

Gyabi: Köszi, megjegyzem az Eucerint!

Chris: Gyönyörű Klárika, apja lánya?

Heni: Ez lemaradt - és nálatok tesó??

Gabi: Gratula! Akkor Lacika az a Lacika! :D
jaimee1
 
 


Chris: nekem anyucira hasonlít a kiscsaj!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

Jaimee: Bioderma 50F naptejet használok Alexiknek, de eddig csak az arcocskáját kentem be vele, nem nagyon viszem még a nap közelébe sem...:) Húú, nálunk is még várat magára a tesó projekt...Most kezdem magamat kicsit kipihenni :wink:

Chrissy: nekem nagyon szerencsém van Alexivel, mert semmit nem vettem észre az egész fogzásból...Nem sír, jól eszik, jól alszik, nem lázas, vagy folyik az orra...Úgy vettem észre, hogy egy nagy nevetés alkalmával valami fehér "vonal" látszódott az ínyén...Azt hittem , hogy valami szöszt akar lenyelni, de az ujjammal már éreztem az első fogacska recéit... A második pedig rá 1 héttel mutatkozott meg....

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Köszi Csajok mégegyszer, de most már tuti, h. nem babás vagyok, csak stresszesség miatt késik. Ma már a 40. napon tartok! Azért vagyok bizti benne, mert mai tesztem is nega lett.
Jamiee,
én is azért drukkolok, h. jönne már meg mert akkor új remény lehetne. Ráadásul jövőhéten megyünk nyaralni és nagyon nem örülnék, ha akkor jönne meg! :evil:

Klárika gyönyörű baba! :)

Nórikám,
köszönöm nagyon jót ünnepeltünk még tegnap! Úgy volt, h. ma nem megyünk melózni, de Frédim nem nagyon "mert" szabit kérni, mert előző héten betegség miatt volt távol. De nagyon meglepett engem a Drágám. Elvitt ebédelni a Vadaspark étterembe utána meg moziztunk, az Indiana Jones új részét néztük meg. Szuper volt, mindenkinek ajánlom.
Vendég
 


Sziasztok!

Arikon!
Integetek majd neked kicsivel dél előtt, jó? :wink:
És utólag is gratul! (lassan nálunk is hóforduló lesz, az is ér?? :lol: :lol: )

babszika
 
 


Sziasztok!

Jó rég nem jelentkeztem, de egy csepp szabadidőm sincs...

Heni:

Gratulálok a 2 fogacskához.
Én úgy örűltem mikor megláttam Dominik 2 kis fogát, olyan aranyos.
Nekem sem volt semmi baj a fogzással, szerintem ezt baba válogatja.
Nekem Dominik mintababa, semmi gond nincs vele.

Jaimee:

Mi már voltunk Domival napon, és 40F naptejet vettem a Rossmanba, és nem volt semmi gond.
De mindenképp vízállót vegyél.
Én most vettem úszógumit is, lassan mehetünk strandolni.
Réka baba szeret pancsolni?

Christell:

Nagyon drága Klárika!
Ügyes vagy, csak így tovább és nem lesz gond a tejcsivel.

Betsy:
Bence baba??
Mi van veletek??
Fotó a kis legényről???

Rólunk:

Dominik már követ mindenhová, négykézláb mászik utánam.
Írtó aranyos ahogy mászkál.
Egész nap eljátszik magának, csak mindíg keresnem kell, hogy merre kolbászol...
Folyton elbújik a fürdőbe.
Már most nagyon menne, akár mibe belekapaszkodik feláll és a fal mellett megy pár lépést, majd ha elfáradt leüll.
Na ha a kezét fogom akkor meg le se lehet lőni, folyton sétálni kell vele.
Ráadásúl ami nagyon tetszik, mostmár bármikor szólok neki oadajön hozzám!!!
Szépen keres, hogy honnan szólok és jön.
Már most ha rászólok, hogy valamit nem szabad, szépen elmegy onnan, és csak mosolyog, hogy csibészkedik. :D :D :D
Már félig felül magától, csak a felétől fel kell húznia magát, valamibe kapaszkodni kell.
Eszik mindent amit mi, néha még olyat is amit nem kéne...
De mindent kinéz a szánkból, mindenből ennie kell.
Egy egész zsemlét a kezébe adok, vagy kiflit, és 5 perc múlva nincs belőle semmi.
Fantasztikus kis köjök, olyan gyorsan fejlődik, számomra ez hihetetlen.
Mindíg mondja hogy, baba, de, nem, apa.
Persze azt, hogy anya na azt nem.
De kárpótol azzal, hogy folyton mosolyog, és ha mászik hozzám, és végűl sikerül felmásznia rám rögtön hazzám bújik, megölel.
Pár kép a nagyfiúről:

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Babszi:

Kép
Vendég
 


Babszi, egy nagy kalappal!!!!

Arikon, én még drukkolok!!! Nekem 28 napos ciklusaim voltak és 35. napon lett haloványkám. Lehet elcsúszott a péd!!! Ne add fel!!! Küldöm a rókát meg a gólyát!!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Babszika!
Persze, h. számít!! :D
Majd vissza integetek a gépről! :wink: Tényleg, mikorra kaptatok időpontot a János kórházba?

Niki,
annyira cuki Dominik baba! Az unokaöcsémre emlékeztet, külsőre is és az evés szempontjából is.

Gabi,
köszi, asszem közülünk, Te voltál (VAGY) a legoptimistább! :) De ha a számokat nézzük, már mindenképp ki kellett volna mutatni a tesztnek. A 30-32 napos ciklusomhoz képest, most tartok a 41. napon. :roll:
Tényleg, h. vagy? Pocakképet még nem is tettél fel! Gyerünk csak!! :wink:
Vendég
 


Arikon: A fenébe...remélem, elkerül a piri nyaralás alatt. :?

Babszi: Az első évfordulóig számít!! Mint a babáknál! Drukk!

Niki: Nagyon szép Domi baba! Olyan nagy, idősebbnek is néz ki a koránál. És már mennyi mindent tud!!!! :D Réka imád pancsolni, igen, olyan a vízben, mint egy kishal.

Tényleg, ti jártok babaúszsra, ugye? Jártok még és milyen? Mi most fontolgatjuk....

Bambi???? Barbi??? Úgy eltűntetek... :cry:

Nóri: Kérdésedre válasz - nem hallottam, de örülök neki. Kár, hogy nekünk itt nem szólt. :cry:
jaimee1
 
 


Jaimee:....én ezt nem értem most...voltam szőke hajdanán.... :shock:
Vendég
 


Ki nem szólt ?És mit nem szólt?
(lehet, hogy hülyülök....) :oops: :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Arikon: én nem tudom, mi lehet ez nálad, de már 41. nap??? :? :shock:

Jaimee, Nóri: teljesen nem tudom miről beszéltek... :oops:

Babszi: megy a drukk ezerrel!!! Kép

És tessék , pocakkép 34+4 hetesen, szerintem nem nőtt sehová:

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

GABI: Örülök, hogy minden rendben volt UH-n, és hogy az AFP-d is jó. Képet nem raksz fel a 4D-ről? Valamit azért biztos látni belőle :)
MIRCI: Megvettétek már a babakocsit?
SIRKICI: Mindig csak estefelé nyűgösebb Niki? Nem biztos, hogy a pocak.. csak mert emlékszem, Bence is esténként volt nyűgösebb az elején. Vagy azóta van, amióta nem büfizik? Ha sokáig ütögeted finoman a hátát, akkor sem jön a büfi? Nagyon édes a képeken! Ahol az apukájával van, ott a legédesebb. Készült már közös kép Veled?
NIKI: Nagyon ügyes Domi, és tényleg nagyobbnak tűnik a koránál. Méretei? Holnap már 8 hónapos lesz.. Kistesót terveztek? Nyaralni mentek valahova?
CHRISSYY: Örülök, hogy meggyógyult Martin! Székletminta eredménye mi lett? Nem lehet, hogy a fogacskák kínozzák őt, azért sírdogál? Hűtőrágókát, vagy dentinox gélt, esetleg gyógyszertári ecsetelő tnem próbáltad neki? Hátha segítene. Képeket nem raksz fel? Olyan régen láttuk már Martint! Még a keresztelőről sem meséltél! Mióta tud mászni? Nagyon szépen fejlődik Ügyes fiúcska!
HENI: Gratula a fogacskákhoz! Képet kérünk róla! Fogszabályzódról írnál bővebben? Ha gondolod, priviben is akár. Érdekelne, hogy milyen, mennyi ideig kell fent lennie, ára stb. Már én is olyan rég tervezem, de még nem volt időm fogdokihoz menni.
JAIMEE: Mi AVON-os hidratáló vízálló napozótej spray-t használunk. Bronze Kids 30 faktoros. 6 hónapos kortól ajánlott. Főleg Peti használja, Bence nem igen van napon. Persze mindig bekenem Bencét is séta előtt, de nem éri a nap, mindig árnyékban van, ha kilóg a lába, azt textilpelussal szoktam betakarni. Védőnőt kérdeztem, azt mondta 40-es faktor már jó, de minimum 30 kell.
JUDY: Hogy vagytok?
CHRISTELL: Nagyon kis aranyos Klárika! Nem tudom eldönteni, melyikőtökre hasonlít jobban! Balázs hogy viszonyul hozzá?
OLIK: Örülök, hogy Tündi jól tűrte a vizsgálatokat, és hogy nincs semmi gond. Ti terveztek valamit a nyárra?
ARIKON: Nekem Petinél anno hozzád hasonlóan 30-32 napos ciklusaim voltak, kb. a 35.nap környékén csináltam tesztet, ami negatív volt, és végül csak a 42. nap lett pozitív, az is elég halványan. Később volt a pé, mert Peti méretei is végig 2 héttel kisebbek voltak. Drukkolok nagyon! Ja és tünetem se volt semmi. Egész hónapban próbálkoztatok vagy csak középidőben? Holnap reggel mérj ébredési hőt, ha 37 körül van, akkor izgulhatsz tovább! Utólag is boldog évfordulót! Hova mentek nyaralni?
RÓLUNK: Ma voltunk 7 hós mérekezésen. Bence 8630 gramm és 69 centi. Fogacskája még nincs, kúszik, de még nem mászik, ülni sem tud még egyedül. Ebédre főzeléket eszik, többi étkezés még mindig anyatej. Imád tapsolni, de egyelőre nem a két kezét üti össze, hanem az egyik kezét ütögeti az enyémhez, ha mondom neki, hogy „tapsi”. Megnyert egy babaszépségversenyt (sorsolással) http://www.bebietel.hu/campaign.php?aid=4
Fürdőlepedő, kispárna, zokni, hűtőmágnes, rágóka a nyeremény. Még sose nyertünk semmit, így nagyon örülünk.


Pár friss kép:


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
Vendég
 


GYABI: Csini pocak!
Vendég
 


Gyabi:nagyon nagyon csini vagy!!! :wink:
Először én sem tudtam, miről beszélünk, de kiderült közben... :wink:
Vendég
 


Nórikám!
...és miről beszéltek itten virágnyelven??? Kíváncsi csaj vagyok naon!! :D

Gyabi,
nagyon csini vagy!

Betsy,
ezek a gyerkőcök nagyon szépek, aranyosak, és egyben rosszcsontnak is tűnnek. :)

Bíbi,
adj egy kis életjelet! Hogy vagytok? Mesélj!

Jamiee,
blogodat olvasgatva azon tűnődtem, h. milyen jó lenne ezt könyv formába önteni...nem gondolkodtál rajta? Annyira OLVASHATÓ, szórakoztató az írásod, egy élmény olvasni. :) De tényleg :!:
Vendég
 


Arikon:Jaimee-nek írtam privit pár hete és az utóíratomat reagálta le, amiben is kérdeztem tőle, hogy ..."tudtad te hogy XY-nak zebrája lett?"....
Jaimee írományát én is imádom, jókat rötyögök rajta!
És amúgy mizu veled?Valami tünet, hasfájás, émelygés, cickófeszület?
Begyógyult a hasidon a heg?
Vendég
 


Arikon:aranyos vagy köszönjük szépen!!!
Lesz neked is biztosan hamarosan!

Jaimee:

igen mindenki azt mondja, hogy nagyobb a koránál, és értelmesebb is, és mindent nagyon hamar csinál.
Az apjára ütött.
Jó magas apuci, és nagyon okos.
Nem olyan mint én... :roll:
Jártunk babaúszásra, de már nem járunk.
Pedig nagyon jó volt, Dominik nagyon élvezte, csak drága is volt, meg mindíg ugyan azokat csináltuk, így már nem láttuk értelmét.
Csak a víz alatt úszkáltak a babák.
Az már Dominak is ment, mondjuk apa, már a 2. alkalommal lemerítette a víz alá.
A kádba is egyedűl pancsizik, csak csodálva nézem milyen édes.
De csak ajánlani tudom a babaúszást, egészséges is, és jó kikapcsolódás, remek móka!

Betsy:

Mint mindíg Bence ennivaló!!
Azok a gyönyörű kék szemek...
Micsoda nagy csábító lesz.
Sajna nem tudom Domi méreteit, de úgy 9300g és 78 cm.
Kistesó majd lesz, de biztosan nem most.
Majd 2 év múlva...
Nyaralni szeretnénk menni, de nem túl messzire, meg csak pár napra.

Ti mentek valamerre??
Vendég
 


És kinek lett zebrája??? Te csajszi, mindent harapófogóval kell kihúúúúúzni belőled! :D

Amúgy semmi tünet, esetleg annyi, h. hulla fáradtnak érzem magamat, állandóan álmos vagyok. De erre is van magyarázat, Frédim betegeskedik, előtte én nem tudtam normálisan aludni a családi cécók miatt, szóval igazából ez sem "tünet"....

Te hogy vagy? Mi újság? Esküvőszervezés hogyan áll?
Vendég
 


És kinek lett zebrája??? Te csajszi, mindent harapófogóval kell kihúúúúúzni belőled! :D

Amúgy semmi tünet, esetleg annyi, h. hulla fáradtnak érzem magamat, állandóan álmos vagyok. De erre is van magyarázat, Frédim betegeskedik, előtte én nem tudtam normálisan aludni a családi cécók miatt, szóval igazából ez sem "tünet"....

Te hogy vagy? Mi újság? Esküvőszervezés hogyan áll?
Vendég
 


Drága Rékám, ne faggass...majd priviben nyilatkozom, amúgy tök lényegtelen.Esküvő?nagyjából jók vagyunk, ruha rendben, ékszer rendben, hajpróba és sminkpróba pár héten belül, csokor leadva, cipőt meg a héten vagy jövőhéten nézek, fotóz lezsírozva, tanú eldöntve és a leánybúcsúm szervezés alatt áll.(a barátnőim szerint)
Amúgy még semmi érdemleges, jövőhónapban költözünk életünk családi házába, de még nincs konkrét dátum.Alig várom már!!!
Szerelem van és boldogság és hanyagolom a projektet, most az esküvő és a ház a lényeg!:-)
Vendég
 


Sziasztok!

Van itt vki???

babszika
 
 


Babszi:vagyok, mesélj, mi volt???
Vendég
 


Sziaaaaaaaa!

Hát, nagyon szimpatikusak voltak a BMC-ben. Jövő héten kedden kezdődik a kivizsgálás. Megint megnézik a kiskatonákat is, nekem is csinálnak vért is, meg keneteket, meg egyéb dolgokat.

Bár, a doki azt mondta, h szerinte túl sok szükség szerinte nem lesz rájuk, mert olyan szépen javulok a pcos-ommal :D

Hát, úgy legyen!!!!

Ja és tele vagyok képekkel a blogomban!!

Te hogy vagy????

babszika
 
 


De jóóó, úgy örülök, hogy haladtok!És legyen úgy, ahogy a doki mondta! :wink:
A blogodban már kigyönyörködtem magam, nagyon nagyon tetszik a várnál a kép, amikor be van borulva...jajj, az nagyon szééép!Nekünk a kastélynál lesz majd. :D
Vendég
 


Azt mi is imádjuk!
A fotósnak is egyik kedvence 8)

Haladsz a tervezéssel?

babszika
 
 


Pont írtam Arikonnak itt délután, hogy hogy állok.De tudod, mivel nálunk nem lesz lagzi, így sokkal egyszerűbb a sztori.Csak legyen szép időnk, a fotózás a legfontosabb nekem!Kicsit izgulok miatta, nem vagyok egy pózolós típus.Valószínű bedobok egy tequilát előtte. :D
Vendég
 


Áh, a fotózáson mi is paráztunk, de tök jó volt.
nálunk alig volt állítgatás, csak a tokám miatt kellett néha a fejtartásomon állítani :lol: 8) :?

babszika
 
 


Hűűű, akkor én fejen fogok állni?vagy a fa mögé kell állnom?...nekem is van tokácskám...na, majd retusáltatok... 8)
Amúgy a képek nagyítanak...téged például olyasmi testalkatúnak képzeltelek, mint saját magam, erre kiderült, hogy milyen debla vagyok-voltam melletted! :D
Vendég
 


Te tiszta lökött vagy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dehogy vagy te debla!!!!! Lökött, na az igen!

babszika
 
 


Babszi: örüök, hogy rendben ment és az is jó, hogy szimpik!

Képek: nagyon szép mind, nekem a favoritok:
Padon ülős-vállpuszilós, naplamantés ( kocsielvágtatás előtt 2-vel).

Dícséreteket pedig köszönöm, Beni nevében is!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


177-el pedig debla vagyok, hidd el...és diló is, az tuti! 8)
És a nászajándékokkal mi van?Volt dupla étkészlet? :wink:
Vendég
 


Na, szerencsére az nem volt.

De 2 napja kaptunk ..... egy nagyon szép terítőkészletet :?
Tudod, az a tipikus matyó..... :shock: Szép, meg minden, de...... :roll:

Valójában leginkább pénzt kaptunk.
1 hete Bálint beosztottjai is adtak nekünk ajeszt: 10.000Ft-os IKEA utit. Na, ennek nagyon örültünk! Csípem az ilyen kreatív embereket!

babszika
 
 


Matyó, az kafa!!!Vegyetek hozzá egy szamovárt!Vagy egy porcelán pillangó-szettet.Kis stílus váltás nem árt, éljen a retró! :D
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?