Sziasztok!
Rennye: Gondoltam,h tudod, csak annyira bele vagyok merülve most ebbe,h irom ahol tudom:)
Biztosan nagyon fini lett, az a lényeg! (mi is imádjuk).
Nálunk ma elöl (nagyinál) nagy party lesz (nagybátyám és keresztanyám mai napon tartott szülinapja) úgyhogy kajával nincs ma dolog, apa ,apahaver és anyós felujít a kecóban,ahová megyünk (most épp az új elektromos vezetékeknek a csöveket teszik a falba),Fanna nem tud ugye enni én meg majd eszek ha oda jutok
Fanni 4 kilóval született, 3 hónaposan duplázta meg ,1 évesen 15 kiló volt,utána ezzel le is állt szépen, most meg szerintem fogyott egy kilót biztos .
De én és az apja és a huga is ugyan ilyenek voltunk kicsinek,én 180 magas vagyok és ehhez Fanni elött mindig 60-63 kg voltam,7.hónaptól hiztam meg, most épp azon vagyok,h lemenjen (a Fitt Formába fogok járni,az is a Király utcában van,ha lejár a tekercselös dolog ,amit kozmetikus barátnöm csinál és amitöl magában fogytam 5 kilót, de még messze vagyok a lánykoritól sajna).
Apáék családja átlag/kicsit teltebb,nálunk meg mindenki magas,vékony.
Úgyhogy keverék:) De beszédben is rohan,már elég régóta mondatokban beszél, 16 foga van már fél éve,és absolute vonatmániás
Na jó,meg egy kis tüzoltó
Tv-t nem néz (mi sem,nem szeretjük) dvd-t néz néha,abból is a régebbi magyarokat részesitjük előnyben de bevackolta magát nálunk Thomas és Sam is
A játszótér helyzet valami vicc sajnos,habár én sem szoktam rajta nevetni,nem is értem...
Most megint nem akar inni,úgyhogy megyek győzködni szegényt