Új privát üzeneted érkezett!

Dita: sajna ez szerintem nem divat! de sokan egyetemre járnak, későn kezdenek el keresni, későn jön az anyagi háttér! mi 11,5 éve vagyunk együtt, és csak 2,5 éve élünk együtt, mert nem tudtunk előbb összeköltözni. így is felvettünk egy rakat hitelt, pedig a szülők megtámogattak minket , amennyire tudtak!
és hidd el , nagyon nem vagyok karrierista!! egyszerűen így alakult a helyzetünk.
persze van karrierista, nem 1, de van, aki csak későn találja meg a párját. szóval szerintem nagyon nem könnyű!
de nem akartam magyarázkodni! :lol: :lol: csak qvára nincs kedvem dolgozni, és gondoltam kidumálom magam! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita: passz! még azt is megnéztem, h a honlap alján van mértéegység átváltó, de ott sincs olyan mértékegység, amiket te írtál. :roll:
kivi vagyok mit mond a doki!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi
Én is baromira kivi vok! :roll:

ezt nem én találtam ki, hogy manapság ez a divat. mindenhol erről lehet hallani, és persze vannak kivételek hisz ez erősíti a szabályt. :wink:

ezekben a reggeli műsorokban is egészségmagazinokban, babaműsorokban mindenhol ez megy, hogy napjainkban kitolódtak a szülések 30 éves kor felett vannak többen!

jöhetne már Monic neki is nemrég ugyanezeket nézték, jó lenne ha ugyanazok a mértékegységek lennének mint nálam és akkor össze tudnánk hasonlítani!
Mooooooooniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic nagyon várlak! :roll:

dita75
 
 

 
 

na én léptem! remélem lesz mit olvasnom holnap reggel! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de ahogy ki is derülhetett számotokra nem értem oda a talira. :(
Most meg a férjecském ápolgatom, mert lázasan jött haza. Begyulladt a torka. Szerinte a kocsi légkondija miatt. Szerintem meg se gyógyult a multhét óta, mert nem szedte be rendesen a gyógyiját. Na de majd most jobban odafigyelek rá!

Dita: Nekem is a prolactinommal volt baj, és már háromszoros túllépésnél is koponyaCT-re akartak küldeni a hipofízistumor kizárása miatt. Ez meg ha jól számolom annál nagyobb. Viszont nekem gyógyszerrel röpke 3 év alatt rendbehozták. (bromocriptint kaptam rá, ha te is azt kapsz, akkor csak fokozatosan növelve kezd szedni az adagod, mert én olyan szarul voltam tőle, hogy lábreállni sem tudtam :( ) Ha most vagy a ciklus elején, akkor ez baba nem lehet... de remélem azért nem is olyan súlyos a dolog, mint amit itt lefestettem. Azért járj utána rendesen!

hofeherke
 
 


Nemoka: Remélem sikeres volt a méhnyálkahártyád és az embriók találkája, és szoros kapcsolatot építettek ki! Min 38 hétre :)

Kiért is kell még drukkolni? Teljesen nem vagyok képben :(

Zsuzska: Neked is mennek a drukkok! A súlyoddal meg nefoglalkozz, ha te jobbanérzed magad tornázgass, de kemény fogyóba szerintem se kezdj, max egy kicsit válogasd meg mit eszel!

hofeherke
 
 


Mara
a 21. napi vv eredménye ez!

megnéztem a harmadik napit és ott normális.
volt egy teljesen ciklus közepén, ott is normális.
egyedül ennél magas, viszont amit Csibi írt, hogy a stressz okozhat emelt szintet, hát én tiszta ideg voltam a vv-n. Szabályosan rosszul voltam, hogy már megint böködnek, mert a múltkor is kiskanállal kellett összeszedni, és most nem akartam volna sokat kómázni, mert ráadásul sietnem kellett vissza a mh-re. :roll:

dita75
 
 


Halihó!

Zsuzska!

Nagyon gáz, amit írtál. Ha nekem ilyen mondana az uram, akkor aznap tuti külön aludna! Hisz a KÖZÖS gyermekért szedted a hormonokat!

Némóka!
Tapadjanak azok a Pici Babócák!!! Nagyon drukkolok!

Kata!
Sajnálom a hődet! Lábad jobb már?

Ditus!
Köszi a privit! Tündér vagy!

Lilian!
Nézd meg még a hozzás közel eső nagyávrosban, hogy van-e meddőségi szakrendelésük.
20150601134430
 
 


Dita: Találtam neked valamit a prolactinról, mai nekem is újdonságot jelent, és így még jobban várom, hogy eljöjjön az ekdokriolúgusos konzim időpontja....
Bemásolom mit írt egy diki egy nőnek, akinek magas volt a prolactinja, bár neki a pajzsmirigyével is volt baj:

"Valóban emelkedett a prolactin szintje, de jó lenne tudni, hogy miért. Bármiféle kezelés csak ez után indítható. Azon kívül egy lelet nem lelet, 8 órás éhezés után meg kell ismételni.
A szérum prolactin szintje a következő esetekben emelkedhet meg:
-prolactinoma
-a tobozmirigy vagy az agyalapi mirigy egyéb betegsége
-pajzsmirigy alulműködés (hypothyreosis)
-vesebetegség
-mellkasfal sérülése
-gyógyszerek: oestrogenek, triciklikus antidepresszánsok, SSRI antidepresszánsok, metoclopamid, butyrofenon, methyl-dopa, H2 blokkolók, verapamil, phenotiazin
-SM, SLE.
A magas prolactin szint nőkön termékenységi és menstruációs zavarokat okoz, libidóhiányt, fájdalmas szexet. Férfiakon impotenciát. Mindemellett bőr alatti bevérzéseket, vénák megrepedéséből eredő vérzést okozhat.
A terhesség alatt a tejtermelést serkenti, ezért ilyenkor megengedett, sőt hasznos a megemelkedett prolactin szint.
A prolactint termelő, jóindulatú, agyalapi mirigy (hypophysis) túltengés legtöbbször egy öröklött, úgynevezett multiplex endocrin dysplasia (MEN) részeként jelentkezik. Ez többszörös belső-elválasztású mirigy diszfunkciót jelent.
Bár a leírtak csak igen vázlatosak, de így is érzékelhető, hogy ez egy komplex anyagcserezavar része. Nem szabad ezért külön-külön a leleteket kezelni. Kell keresni egy tapasztalt endokrinológust, aki komplexen látja az összes elváltozást. Lehet, hogy csak a pajzsmirigy hormon nincs kellő mennyiségben pótolva, de lehet esetleg gyógyszer mellékhatás is, de feltétlenül ki kell zárni az agyalapi mirigy betegségét is.(MRI)......."

hofeherke
 
 


Sziasztok!

Linácska,

Sajnálom :cry: , de új hónap, új esély!

Kata,

Téged is sajnállak! :cry:

Lilian,

Üdv itt köztünk! Remélem, megtalálod mihamarabb azt az intézményt, ahol segítenek Nektek!

Lányok!

Nagyon-nagyon köszönöm nektek a drukkokat! :D

Hát, nem volt egyszerű a mai nap... Reggel 8-ra be kellett menni, volt vérvétel, UH ahol nagynak látta ugyan a petefészkeimet a doki, de még nem látott vizet a hasüregemben, de azért kaptam 3 zacskó infuziót megelőzésképpen. Elég nehezen kötötte be a nővérke az infuziót, és amikor sikerült neki, akkor sem volt tökéletes, mert nagyon lassan csöpögött. Nagy nehezen lementek, és egyszecsak szólt a biológus, hogy mehetünk megnézni őket. Végül a 9 megtermékenyültből 7 volt jó minőségű, amiből kettőt ültettek vissza a többit lefagyasztották. Olyan jó volt látni őket, és a biológus meg is dícsérte az embriókat, mert azt mondta, hogy reggel még csak 8 sejtesek voltak, és mire mi megnéztük az egyik 10, a másik 12 sejtes volt! :lol:
Aztán egyszer végre behívtak a műtőbe is, és ez egy picit kellemetlenebb volt, mint az inszemináció. Éééés miután berakták őket megmutatták UH-on, és még képet is kaptam róluk!!! :wink: :lol: De sajnos a délutáni UH-on már látszott egy kis folyadék a hasüregemben, és mondta is a doki, hogy a hormonom bizony magas volt, így nagyon-nagyon sokat kell innom, és sok fehérjét kell ennem. A héten itthon pihenek, és iszom mint a gödény, jövő hét pénteken pedig vérvétel és megtudjuk, hogy velünk maradtak-e a picikék!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Dita: Akkor ez elég fura.... tippem sincs mi okozhat ilyen hirtelen ekkora kiugrást. A dokid biztos ad majd rá magyarázatot. Tudom idióta kérdés, de nem lehet hogy elindult nálad egy babásodás és attól volt? Inkább nem is találgatok tovább ez egy orvos dolga, nem az enyém. Biztos a frászt hoztam rád már így is az okoskodásommal...


Viki: Te kiheverted már az influenzád? A babának beszereztétek már amit kell? Van már uticsomagod? Mesélj egy kicsit! Nem izgulsz már kicsit így a vége felé, hogy milyen lesz az első pillanat, amikor nem csak barnában látod Lackó arcát?

hofeherke
 
 


Nemoka: Továbbra is mennek a drukkok! Jajj de izgalmas!

hofeherke
 
 


Mara
én amióta megkaptam a leletet bújom a netet hogy mit találni erre.
okosabb nem lettem, de már meg vagyok zavarodva rendesen.
nem is nézem tovább, majd a doki megmondja mi a véleménye erről.
El is indulhatott valami csak nem maradt meg, hiszen rengeteg terhesség végződik így, észre sem veszik a nők.
:roll:

Viki
hogy vagy?
Ma adtam fel postán a meglepit, sztem holnap megkapod.
ja és Boniko neked is.

Némóka
de érdekes! biztos veled marad mindkettő. ía hallottak alapján ahogy meséled gyönyörűen osztódik (ez nem tom helyes szó rá?) na szóval ha megdicsérte a doki akkor bizti tényleg nagyon ügyesek azok a babók!
hipergiga drukkok szállnak feléd +++++++++++++++++++++

:wink:

pihizz sokat, és tényleg igyál mint a gödény. nem baj ha a füleden folyik ki már, tessék inni-inni-inni!

dita75
 
 


Dita: Mindenesetre nagyon kiváncsi lettem....ugye majd megírod mit mond a doki.... nőgyógyászhoz mégy, vagy endokrinológushoz?

hofeherke
 
 


MAra

a meddőségibe megyek a dokimhoz, mert a hét végén aktuális lesz az uhu.
A 3. napinál és a középidősben is kb. 200 körüli volt az érték, nem tom most miért magasabb! Azért idegesít, de kivárom mit mond rá a dokim.

megvolt a 4. szuri, fáj a s.....m rendesen. érdekes ez fájt a legjobban, apa egész jól van most. nekem még ülni is nehéz.

:roll:

dita75
 
 


Dita: Azért az a 200 is jócskán határértéken felül van....
Ha jegeled az nem tesz jót a popódnak?

hofeherke
 
 


Sziasztok,

Dita,

az én 21. napi eredményeim: progi: 38,9 nmol/l
prolactin: 206,4 mU/l
FSH: 4,07 U/l
LH: 5,17 U/l

Az FSH LH arány akkor a legjobb, ha 1:1 arányban áll egymással.
A prolactinhoz nem értek egyáltalán
:oops:

Zsuzska,

sajnálom, hogy a férjed így nyilatkozik :cry: Én nem hiszem, hogy el tudnám viselni, ha az én párom ilyet mondana nekem.

Nemone,

gratulálok a beültihez, nézegesd sokat az uh-s fotót, hogy az agyad is jobbal ráálljon arra, hogy te bizony már majdnem terhes vagy! :wink:

Kata,

sajnálom, hogy fájt a hasad, teljesen átérzem a helyzeted...

Hát az én napom is elég sz@rul alakult, jó hír az volt mindössze, hogy a mnyh-m a beülti előtt 1 héttel már 13 mm! :shock: , viszont a bal petefészkemben csak egy domináns tüsző van, a másikban talán három. Sztrájkol a petefészkem, a doki ki van akadva, azt mondta, hogy így 3-5 számú tüszőt tud leszívni :cry: :cry:
Kaptam mára meg holnapra még egy csomó szurit, aztán holnap 22 30-kor tüszőrepi és csütörtökön 9 30-kor lesz a punkció.
Hazajöttünk, és amikor a párom adta be a szurit persze elfogyott, elmentünk a város összes patikájába, hogy kiváltsuk a szurikat és SEHOL NEM VOLT! Úgyhogy bepattantunk az autóba, újra vissza Szegedre, ott kiváltottuk őket, volt 4 óra mire hazaértünk, aztán rohantam a suliba és nemrég értem csak haza :cry:

A kevés tüszőmre a doki azt mondta, hogy nem gondolta, hogy ennyire rosszul reagálok a szurikra... :cry: Nagyon el vagyok keseredve, mert ha mondjuk 3-mat leszívnak és abból egy sem indul meg akkor mi lesz velem?
Bocsi a depis hangvételért de magam alatt vagyok :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok Lányok!

Most jutottam Babanet közelbe,írtam egy jó hosszút Nektek és mikor el akartam küldeni,elszállt az üzenet. :cry:

Szóval,köszönöm Nektek a tegnap délutánt,én nagyon jól éreztem magam,mindenki olyan helyes és őszinte volt!Jó lenne majd megismételni és újra egy jót beszélgetni!

Ditus! Nagyon köszönöm az ajándékot,jót nevettünk a férjemmel este,szerinte is végső esetben már lehet,hogy csak ez segít! :lol:
A bókot is köszönöm,jól esik ez mindig egy ilyen" öregasszonynak"!
Nekem picurkát volt magas a prolactinom,erre kaptam a Bromocriptint,de egy ismerősömnél is nagy volt az eltérés és pár hónap múlva a Bromo mellett terhes lett. Bárcsak Nálad is így történne!!!!Legalább most tudják,hogy mi lehet az ok.

Még nem tudtam alaposan visszaolvasni,de mindenkinek puszi, Némókának pedig szorítok!
f.ancsi
 
 


Mara,

nekem a 206-os prolactinra (21. nap) a nőgyógyim és a Kaális dokim is azt mondta, hogy jó!!!
Mostmár tényleg semmit nem értek! Akkor ez az érték most jó vagy rossz? Mert a referencia tartomány a papíromon 25,2-628,5! Tehát azón jóval belül van.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: Neked más a mértékegység mint Ditának! A tied jó! Ezen nem kell izguldnod! Inkább szugeráld a töszőcskéid! :)

Dita: Most már én is azt mondom, hogy ha eddig nem voltál, akkor szerintem neked is el kellene menned endokrinológushoz...

hofeherke
 
 


Némoka jaj de jó arány.. ügyik a kiciskék..most már akkor idd a sok folyadékot és tapadjanak meg a kis drágák.. a többiek pedig csak maradjanak a sítáborban... :wink:

Mara jobbulást a férjecsklédenk...

a prolaktinszinhez sajnos enm tudok hozzászólni...

Dituli köszönöm mégegyszer ... egy tündér vagy! ha majd babával mehetünk hazafelé, akkor majd személyesen megköszönöm:lol:

Czinke ma a boltban a pénztáros csaj : jé már megint egy kismama! (jelzem minden nap nála fizetek)

mondom szerencsére egyre több.. erre ő: persze a karrier miatt meg akényelem miatt nem szülnek a mai lányok..erre én.. vagy akarnak csak nem jön össze.. Ő_ááááá olyan nincs...azt hittem felrobbanok...:evil:

vettünk ZSebinek egy ZSebi babás fürdőlepedőt.. meg mellé két kifogót:lol:

Kép
Vendég
 


2.8 - 29.2 µg/l
59 - 619 mIU/l

Ez a kétféle mértékegység, meg referenciaérték amiben meg szoktáák adni.

hofeherke
 
 


Viszont most nézem, hogy Ditánál se a mértékegység se a referenciatartomány nem stimmel, így még érdekesebb a dolog
prolactin 756,3 mU/l (megj.:ref.tart: 25,4-63,5)

hofeherke
 
 


Mara,

nagyon szépen köszi az infót, már majdnem frászt kaptam. Most egy hatalmas szikla esett le a szívemről :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy Ditáé is jó lenne, ha be lehetne végre azonosítani a mértékegységet és a ref tartományt.

Boni,

nagoyn aranyosak a Zsebi baba cuccok!

Linácska,

örülök, hogy véget ért a bizonytalanság és végre megjött! Látod, mióta velünk találkoztál mindened jóra fordul,. meglátod nemsokára ott lesz a baba a pocidban!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: Nincs mit. Ha jól tudom a hormonoknál leginkább az arány a fontos, lásd LH; FSH, és ha valami referencia tartományon kívül esik az már eleve baj. Sőt néha még a tatományon belül is lehet rossz egy érték. Mostanában kezdek megvilágosodni, és rájöttem, hogy a nőgyógyászok nem feltétlenül kezelik jól a hormonokat... így egyre inkább bízom abban, hogy az endokrinológus doki mond majd nekem is valami tutit...

hofeherke
 
 


Sziasztok!

Csak pár percre ugrottam be...

Némóka: vigyázz -most már - Magatokra! :D Pihenj sokat és babásodj!

Monic: a lényeg - szerintem - hogy 2 embrikéd legyen, amit vissza tudnak ültetni. Annyi meg 5-ből biztos, hogy lesz :wink:

Láttam, hogy a prolaktin a téma.
Dita nekem is magas, 734 mIU/l, kíváncsi vagyok, Neked mit mondanak erre. Nekem az a fura, hogy Bromo mellett ennyi, 550 körüliről ment fel :shock: Amúgy van pé-m, és normális progeszteronom, úgyhogy túl sok mindent nem befolyásol...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezso,

nagyon hiányzol ám nekünk! 16 nap múlva mi fog veled történni Tapolcán?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Még egy utolsó mondat a prolaktinhoz. 5-6 éve elég sokat hallottam róla. Akkor ez volt "népbetegség", mint most az IR, meg a PCO. Lehet öt év mulva valami másra fogják, másban hisz majd mindenki... a lényeg egy, hogy végül sikerüljön mindenkinek, és higyjen is benne, hogy sikerülni fog!
(Szezso: nekem is ugrált az elején a bromotól, így reagál szerintem rá első körben a szervezet... aztán majd szép lassan megszokja, és akkor el lehet kezdeni csökkenteni az adagot, majd elhagyni)

hofeherke
 
 


Csajok, én teljesen kivagyok.
Már megint rosszabbak lettek az eredményeim :cry:
A 0. perces értékek jók, de a 120. perces terhelt cukor már 10.65, az inzulin meg 116.7
Így a büdös életbe nem lesz kistesója a lányomnak.
Ezt nem hiszem el, betartom a diétát, szedem a gyógyszert, fogyok 15 kilót és nem elég. Komolyan, jobb volt, amikor nem tartottam be semmit.
Csak sírni tudok most más nem. Így olyan távolinak érzem a kistesót.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina: Ez tényleg bosszantó. Megértelek... Aludj rá egyet, és adj a szervezetednek még egy kis időt...

hofeherke
 
 


Linácska,

sajnálom! :cry: A dokid erre mit mond?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mara,
de mit csináljak???????? Ötletem nincs, amit javasoltak, attól csak rosszabb lett. Én nem akarom örök életemen keresztül szúrni magam.
Már csak a stersszre tudok gondolni, útálom a munkahelyemet, a férjem is okoz néha kiborító pillanatokat, itthagyott az albérlőm 120.000 Ft tartozással, összetörték az autónkat, szóval van itt minden, de hogy ennyire kihasson?????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

pedig a stressz okozhat sajnos ilyeneket :cry:
Úgy látom a mai nem csak nekem rossz nap!

Viszont remálem, hogy Némókának annál jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lina: Ennyire kihat. Az ember egy bonyolult szerkezet. Mi pedig egész rossz helyen romlottunk el. Pont ott, ahol minden mindent befolyásol.

Én nem is merek a megérzéseimre hagyatkozni, mert félek, hogy bejönnek, mint a Ditáé, csak nekem az a megérzésem, hogy nekem soha nem lesz saját babám... (már gyerek korom óta van ilyen sejtésem) bár nagyon küzdök azért, hogy hinni tudjak benne nem így lesz, és minden tőlem telhetőt meg is teszek érte, de sajnos néha kevés az amit mi tehetünk... ehhez csoda is kell egy kicsi!

hofeherke
 
 


Mara,

ilyet nem szabadna gondolni, de tény, hogy ilyesmi már az én fejemben is megfordult. :roll:
A csodában én továbbra is hiszek, annnyi mindenkit megtalál, remélem egyszer minket is :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na, én búcsúzom, mert ezektől a hormonoktól reggelente egyszerűen nem tudok felkelni (ma kapásból nem hallottam meg az óra csörgést sem, 1 órával később ébredtem fel :oops: ), és holnap dolgoznom kell, ráadásul apa egy órával hamarabb visz be a munkahelyre mert kell neki az autóm.

Jó éjt mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


bocsesz hogy eltűntem, de dolog volt :oops:
itt volt a szuris néni isés szerinte csak kicsit magasabb, és hogy a ref. tartomány 635 az a vessző ott nem kóser. Monicé tökéletes, nekem is ilyen körül volt eddig.
ő is mondta a forró kádfürdőt, szoros naci stb. és egyfolytában az agyalapi mirigyen lovagolt, hogy nem szabad ennyire akarni.... mondtam neki, oké ki az aki ezt meg tudja magával beszélni? Mondta ő is hogy senki max egy élethelyzet úgy hozza. ez lehet akármi is. mint pl. Csibi eskövőszervezése!

Ancsi,d e jó h. jelentkeztél aggódtam h. rendben hazaértél-e!
örülök, h. minden férj jót derült a spermácskán!
:wink:

Linacska
Hamar elmúlik minden rossz, tapasztalatból mondom, és jön a jobb korszak.
Tudod ha baj van az csőstül jön. De talán jobb is egyszerre mint folyamatosan.
Fel a fejjel. Minden jobb lesz. Erős csajszi vagy te is és mi nők mindent kibírunk! :wink:

Monic
Te se parázz mert minden rendben lesz! Végülis te alig kaptál valamit, mármint Némóhoz képest. Jó hogy neki ennyi lett hisz kismillió szurit adott be magának! Szerintem elég lesz, kettő biztosan lesz ami használható. Nemsokára ringathatod őket. :wink:

Szezso
Már épp akartam a hőmérősbe írni, hogy ide nem óhajtol bekukucskálni?

Boni
csúcs a zsebiszerkó :wink:

dita75
 
 


Mara
én boszi vagyok anyai ágról...........
............... amit te érzel az csak a para miatt van, és az elkeseredettség szól belőled.....

az én és a te érzéseid két külön dolog.
Sajnos nálam annyira nem fejlődött ki ez a dolog mint anyánál, hogy jó előre megérezzek dolgokat, leginkább kicsivel előtte kezd nálam motoszkálni valami.

Ma pl. reggel elvágta a kezét az egyik kolléga, és én le mertem fogadni h. direkt.
tök hülyének néztek, hogy ki vállalja be a vágást és vért, no meg a tetanuszt.... erre délután tényleg kiderült hogy maszekja lett volna ezért akart megpattanni, és hát nem kapott szabit ezért úgy gondolta hogy kicsit elkaszabolja az ujját! :roll:

dita75
 
 


Dita: Egy kis boszivér bennem is folyik.... :) Én azt szoktam rendszeresen megérezni, hogy el fogok felejteni valamit. Pl. Kitettem este a telcsimet az ágy mellé, mert vártam, hogy Anya visszahívjon, és meg is jegyeztem, hogy reggel tuti el fogom felejteni. És reggel nem is jutott már eszembe, hogy egyáltalán keresnem kellene a telefonom... És ilyen számtalan van.... Emberekkel kapcsolatos megérzéseim is vannak, de csak azokkal szmben, akik nagyon közel állnak hozzám. Persze nem vagyok olyan jó, mint az ősök. Apa még azt is megérezte, hogy ellopták a fenyőfákat a telekről az egyik télen. De inkább neked legyen igazad, és amit én érzek, az másfajta megérzés legyen.

hofeherke
 
 


Monic: 25-én megyünk Tapolcára, akkor lesznek meg a vizsgálatok eredményei. Meg gondolom útmutatás majd a lombikra stb.

Linácska: nem lehet, hogy ez egyszeri rossz érték? Lehet meg kéne ismételni...A stimu is rontja ezeket az értékeket, megettél egy csomó Duphastont az utóbbi időben...Lehet, h. az is hat rá..

Dita: Te tényleg Boszi vagy :shock:

Mara: az a gond, hogy több, mint másfél éve szedem már a Bromot...Az első dokim elcseszte, mert épp határértéken volt, de elkezdte szedetni velem a 2xfél Bromot, pedig még nem kellett volna. Ezt meg ugye bébiprojekt közepén nem lehet abbahagyni csak úgy.. :roll: Na, mindegy, majd meglátom, a Tapolcai értékem mennyi lesz...
Ja, azt nem tudod véletlenül (vagy bárki) hogy ez mit jelent a leleten?
Prolaktin szint PEG után: 161 mU/l
Prolaktin visszanyerési % 21 (ref: 50-120)

Na, jó éjt! :D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezso: Nem tudom. Nekem ilyet sosem írtak a papiromra....

Jó éjt mindenkinek! Én is ballagok aludni. Sziasztok!
Kép

hofeherke
 
 


Szezso
benne van a vérembe! :wink:

na hát amit meg te kaptál az főleg kínai! sztem direkt idegesítenek,hogy mindenhol másak a leletek. mértékegységgel mindennel variálnak! :twisted:

Mara
és a többiek jó éjt nektek is. holnap folyt. köv.

dita75
 
 


Jó reggellt!

Jaj lányok de sajnálom ezeket az eredményeket!

Szezsó tessék ide is feltenni viditónak a hétvégi képedet

:lol:

Énnekem kiskoromtól fogva volt egy olyan hülye rögeszmém..hogy sosem lehet gyerekem.. elég élénk a fantáziám és emiatt olyan hülyeségeket gondoltam mindig... lehet ez is szerepet kjátszott abban hogy a babánk hiába akart volna jönni..én magam gátoltam....tudat alatt..
27 hónapon keresztül akartam ... olyan szinten voltak hullámvölgyeim hogy na..
aztán eltelt sok idő.. é feloldódott bennem a görcs.. sokmindent köszönhetek a babanetnek, mert itt végre kibeszélhettem magam másokkal..és a havonta ért kudarcok mellett tudtam őszintén tiszta szívből örülni mások sikerének... és már úgy voltam vele hogy igen nekem lesz babám..de nem én döntöm el..hanem ő mikor szeretne jönni...
lehet sokan azt mondjátok hogy ez hülyeség.. csak leírtam az érzéseim...hátha segít...

most hogy nem azért aggódom lesz e babám egész életembe azért fogok aggódni hogy vele minden rendben van e.. kívánom, hogy mindannyian eljussatok mégha kicsit jóval rögössebb úton ehhez az érzéshez...

off
Vendég
 


Jó reggelt!

Csajok!

Nehogy vki kicsi kókuszában megforduljon ez a nem lesz babónk dolog! Lesz, okosabb és szebb, mint másé, mert sokáig készül!

Mara!
Mikor mész Gálhoz? Mi csüt. délután fogunk.

Némóka!
Már meg van az első kép a Törpökről? De jó!!! Tapi hegyek mennek!

Mara!
A jórt sikerült 2 hét alatt kikúrálni.
A kórházi csomim már meg van nagyjából, már csak össze kellene pakolni, 36. hétnél nem akarom korábban.

A kölöknek már meg vannak nagyjából a dolgai.

Izgulni annyi minden miatt izgulok, csak palástolom még. Szülés, szopi, éjszakák, stb. De azt tudom, hogy már a Lacinkó a legszebb kölök a világon.

Moncsikám!
Sajnálom a kalandosra sikerült napot!
A tüszők miatt ne aggódj! Az elmúlt hónapokban csúcsra járt a petefészkek a folyamatos stimukkal. A tiédet nem blokkolták le, nem pihent. Ezért is kevesebb.

Hidd el! Azokból is simán lehet iker (bár Te genetikailag is simán hordozod), mint a 10 tüszőből.

Hinni kell azokban a tüszikben! Mennek a drukkok!!!!! Biztos, hogy el fognak indulni!

Linácska!

Nem akarsz a MM-be egy konzira bejelentkezni?

Kérlek ne stresszeld magad! Már van egy gyönyörű gyermeked! Sokan pedig itt még az elsőért küzdenek, küzdöttünk!
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Egyetértek Vikivel, jó munkához idő kell :lol:

Viki, hogy vagy??

És akkor tényleg vidítónak, hogy lássátok, a természet milyen csodákra képes :wink:
Kép

Ezt vasárnap fotóztam :-)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezsóka!
Ez csodaszép!

Köszönöm jól vagyunk, megyek ma a védőnőcimhez.

Ezt pedig én készítettem tavaly. Kép
20150601134430
 
 


A dupla szivárványról mindig kellemes élményeim vannak, mert amikor apjukkal megvettük a karikagyűrűket (november), akkor is ilyen volt, amikor kiléptünk az ékszerésztől.

Na de most már lelövöm magam.
20150601134430
 
 


Jaj, még Csibusnak akartam írni erre:
czinkeb. írta:én most mindenkit arra buzdítok, még a mhelyen is 1-2 lányt, h vizsgáltassa ki magát mielőbb, ne akkor kezdjen el gondolkodni, h mit tegyen, amikor már lehet, h nagyon a finisben érzi magát.
lehet, h kicsit ráhozom a szívbajt majd 1-2 lányra, de csak jóindulatból! végül is egy kivizsgálás mindenkinek csak jó!


Ezzel teljesen egyetértek!! :-D Tulajdonképpen én is ezt csinálom, sokan azt sem tudják tényleg, hogy lehet olyan, hogy nem jön össze.
Már van is egy kolléganőm, aki ennek hatására ment el dokihoz, és most 10 hetes babás :wink:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Viki, ez is csodaszép!!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Jó reggelt!

Tegnap téyleg elég "kalandos" volt sokak napja. :roll:

Monic,
drukkolok, hogy hízzanak és sokasodjanak még csütörtökig a tűszőid! :lol:

Némóka,
Lefotóztátok őket? Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!

Viki,
még tegnap kérdezted, hogy van a lábam. Tudok menni majdnem normálisan, de még fájdogál, néha be is dagad. Meg gondolom az sem tesz jót neki, hogy egész nap törökülésben ülök.

Csibi,
ok, akkor majd összehozzuk a fiúkat egy próbára. Zsolti benne van :lol:

Szezso,
örülök, hogy felőled is lehet hallani :lol:
(húúú, és először jól írtam le a nevedet :oops: )

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: