Új privát üzeneted érkezett!

Petne, ma már 8 naposak vagyunk!! Jobb oldalon fájdogálok. Remélem a babók okozzák. :wink: Nagy csalódás lenne, ha ma megjönne a mensi. De erre nem is akarok gondolni. Most főzőcskézek, de elfáradtam, úgyhogy most lepihenek egy kicsit.

skrisz72

Skrisz
Holnap reggel nem csinálsz tesztet? Én nem bírnám tovább :lol: Drukkkk :!: :!: :!: :!: :wink:
Vendég

Zsani, nem merek még. Félek a kudarctól. :oops:

skrisz72

Skirsz
Akkor ezekszerint nem teszteltél. Talán holnap :roll: :lol: :wink: Megy a drukkk hátha mégis :lol:
Vendég

sziasztok!

krisz: drukk+++++++

gyongyi: gratulálok :lol: :lol: :lol:

julika: nagyon édes janka baba :wink:

peten: holnap várunk az uh eredménnyel!

zsani: drukk a vérvételhez!

mindjárt rakok táblát.

katica
katica30

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Petne, várunk!!!

Zsani, ma sem teszteltem még. ET+10. nap. :lol: Erős vagyok, mint a vídia! :wink: Azt olvastam a neten, hogy az a teszt, amit a gyógyszertárban vettem, az egy szar, mert alig mutatta ki a terhességet, mikor a nem gyógyszertári már rég igen. Úgyhogy nem pocsékolom el hamar. Asszem holnap megcsinálom a gyógyszertárival, a 12. napon meg a kaálissal. :lol:

Katica, köszi a táblát! Van valami újabb fejlemény veled?

skrisz72

Sziasztok!
Katica,köszi a táblát.Ugye most nem vagy beteg?
Krisz,meddig bírod?Drukkolok nagyon!
Julika!
Jankababa tüdéri kiscsaj!Simi neki.
Dezsi!
Hazajöttetek?Hogy telt a pihenés?
Zsani!
Mikor lesz eredmény?Én valószínű holnap megyek csapoltatni.

Valaki tud valamit Kis-csillagról?
Vendég

Ó,Petne,lemaradtál :oops: Nagy drukk az uhuhoz! :wink:
Vendég

Szia Nyulasz,
vérvétel lesz? Mit néznek meg belőle? (Dezsi szerintem még jó ideig nem jön, nem? Úgy emlékszem több hétre mentek.)

skrisz72

Sziasztok!

Krisz, szerintem igazad van. Én is így csinálnám. A 11. napon meglesni a sajáttal, a 12. napon pedig a Kaálissal.
Nagyon drukkolok holnapra! +++++++++++++++++++++++

Zsani, drukk a vérvételre, remélem, minden rendben, és ha már rászántátok magatokat, akkor kezdhettek mielőbb. ++++++++

Nyulasz, Te most miért csapoltatsz? Mit néznek?

Én sajnos csak este megyek dokihoz, úgyhogy szerintem 8 előtt biztosan nem érünk haza. Utána mindenképpen jövök a hírekkel.

Kép
petne

Krisz!
Hormonok,pm,és APC.Holnap reggel megyek.
Ja,és Krizsa doki kifejezetten ajánlott napi kis pohár vörösbort a beülti után,csak én nem bírom meginni,ugyhogy hajrá!
Vendég

HELP!!!!
Valaki,aki ért a számítógépek nyelvén...Csak a babanetnél,rendszeresen kiírja,hogy az iexplorer hibát észlelt,ezért leáll
megőrít,sokszor 3-4x kell újra írnom amit írok.Ez egy dell laptop,és sehol máshol nem csinálja ezt,csak a babaneten.
Vendég

Ja,és voltam endokrinológus-diabetológusnál,és hivatalosan is inzulin-rezisztens vagyok.Azért király,hogy a 4.lombik után ez is kiderült.Lányok,mindenki csináltassa meg ezt a vizsgálatot,nem függ a testsúlytól,és nem függ az egyébként normális vércukorszinttől!!!
Vendég

Sziasztok!

Krisz! ++++++++++ Hős vagy a szememben! Én nem bírnám ki. :)

Nyulasz! Nekem is leáll, én eddig a Vistára fogtam. :?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!
Tényleg?Nekem kb 2 hete kezdte,vajon mi lehet a gond?
Vendég

Ja,nekünk nem Vistánk van,más lehet a gond.
Vendég

Nyulasz! Nem tudom, mi a gond. Azt hittem, az én gépem rossz. De akkor.... ááááááááááááá

Kép
hanna30

Hanna, írj nekem valami bíztatót, mert ma nagyon parás vagyok. Kezd színesedni a betétem. Ami tudom, hogy nem jelent semmit, de én tiszta idegbaj vagyok tőle.... :cry:

skrisz72

Krisz!
Átugrottad a hozzászólásom?Igyál egy pohár vörösbort :wink: ...és nyugiiiiii,bár totál megértelek,már négyszer végigcsináltam ezt az idegbajt.A második hét,az borzasztóan rossz.Egy kis barnázás az simán lehet,nyomasd a progit,biztos minden rendben lesz.A szervezeted még emlékszik a mensire,csak már nem engedi a baba,hogy megjöjjön.
Hanna!
Írok a szerkesztőnek,hátha központi hiba...
Vendég

Krisz! Ahogy Nyulasz is írta vörösbor!!!!
Én is barnáztam a 9. napon! Ha úgy érzed, hívd a dokinkat! Megnyugtat hidd el! Nem feladni, mert fenéken billentelek! :wink:

Kép
hanna30

Nyulasz, nincs itthon bor... :( Viszont épp az előbb kaptam égi jelet. Isten elküldte hozzám a követeit. Épp most beszéltem két Jehovával. Én nem vagyok vallásos, mert a családom sem az. Végighallgattam őket és szép napot kívántam nekik. Érdekesek ezek a dolgok... :roll:
Mit jelent az, hogy IR? Az rossz, hogy rezisztens vagy? Nem termelsz elég inzulint?

skrisz72

Hanna,
igenis értettem! Semmi nyavajgás! Babára fel! :wink:

skrisz72

Krisz!
A bort azért ajánlottam,mert olvastalak a Kaálisban :lol:
Nem tudom pontosan mi az Ir,de csökkent fertilitással jár,vagyis lehet oka a babátlanságomnak.

A terheléses cukrom alacsony lett,a terheléses inzulinom meg kicsit magas.
Éééééééééééés,babára fel,ahogy írtad! :wink:

Hanna!
Írtam a szerkesztő oldalra,utánanéznek mi lehet a gond.
Vendég

Nyulasz! Nagyon szépen köszi! Szerintem is itt van valami gond!

Krisz! Tényleg no para! (én mondom :roll: )
Ha nem vagy jól, inkább hívd a dokinkat!!!! Nem fogja leharapni a fejedet! :wink: És nyomasd a megnéziumot. Ja, más alkohol is jó! A lényeg, hogy ellazuljon a méhed. Szóval, csapj be egy felest. :wink:

Kép
hanna30

Katica
Köszi, túléltem. Nem szeretem, mert elég vacak a vénám és ha béna a vértvevő, akkor aztán húzza ki-be, ide-oda a tűt. De ma simán ment :lol:

Skrisz
Lényegében igazad van, csak én soha nem bírtam eddig :oops: :lol: Nekem rutascorbint kellett szednem a vérzésre, ezt a Kaáliban adták.
Akkor drukk holnapra, minden rendben lesz, nyugi:!: :wink:

Nyulasz
Holnap reggel mehetek az eredményért, aztán mindjárt kérek időpontot (déltől lehet) a házidokimtól, hogy visszavigyem.
Meg sajna más probléma is előjött a sporttal kapcsolatban. Egy kicsi terhelés és a pulzusom az egekbe, amit futás közben nem is érzek, mert a kondim jó. Viszont ez nem jó a szívnek. Oxigén hiányról lehet szó. Ez hétvégén derűlt ki a futáson, mert egy mentőbe kötöttem ki és igy korizni se tudtam :cry: :cry: :cry: Szóval irány valami sportdoki is.

Petne
Mi most nem fogunk beültire menni. Az itthoni spontán dolgokhoz vizsgálatatom ki magam. Hátha a pajzsmirigyem miatt nem sikerül a baba. Azzal régen voltak gondok, de semmi extra nem volt, csak jodidot kellett szednem, aztán úgy elhanyagoltam a dolgot. Most egy mentős doki hívta fel rá a figyelmem, hogy a helyembe megnézetné. Egyébként belevágnék a lombikba, még van 2 lehetőségünk, csak pénzünk nincs. Már egy éve kemény 25000-et kapok. Persze nem panaszkodok, mert ennél sokkal többet ér, hogy nem adtam a Mátét bölcsibe, hanem itthon vagyok vele. Szóval kicsit dolgozok (hacsak spontán nem jön össze), aztán 2-3 év múlva talán elmegyünk újra.
Drukk uh-hoz :!: :wink:
Vendég

Nyulasz, én nem is értem, hogy ez miért nem kötelező vizsgálat, amikor olyan sokan x. lombik utáni vizsgálaton tudják meg, hogy talán ez lehet a baj oka.
Remélem, minden rendben lesz veled, és a holnapi szurin is jókat mondanak majd.

Krisz, kis színesedéstől ne izgulj, nekem is volt 1-2 napig, pont akkor voltam UH-on, és a doki azt mondta, hogy az első hónapokban nincs ezzel semmi baj... csak még hozzá kell szokni a szervezetednek, hogy ezután más világ jön :D

Zsani, örülök, hogy minden rendben ment a vérvételen, és drukkolok, hogy az eredmény is jó legyen! Aztán hajrá spontán babásodás :wink:

Kép
petne

Brumi
Kicsit visszaolvastam és milyen érdekes dolgokat írsz :lol:
Lehet nálai is "egyszerű" vashiány okozza az oxigénhiányt :roll: :? Mi az kilégzési vizsgálat? Vagy az együtt jár a pajzsmirigy vizsgálattal? Amúgy az miért van, hogy olyan nehezen szívódik fel a vas?
Írj privibe címet, aztán küldöm a tesztet :lol:

Petne
Már kértem is időpontot, holnap 9,40-re vihetem vissza. Reggel gyors elmegyek érte az Matyekkal, aztán irány a házidoki. Kiváncsi vagyok milyen vizsgálat lesz a következő ahova elküld :roll: Lehet elkéne mennem a nőgyogyimhoz is, mert azért a hormonos dolgokhoz csak jobban ért, mint a házidoki :? Na majd rákérdezek holnap erre is.
Rókakoma még nálad van? Én soha nem voltam rosszul, de még csak egy hányingerem se volt :lol: Persze bevállalnám most én is :lol:
Vendég

Zsani, ez nem játék. Vizsgáltasd ki magad rendesen. Aztán hajrá spontán baba! :wink:

Petne, köszi a bíztatást. Most abbahagytam a parázást, elmúlt a színesedés. Csak reggel betojtam egy kicsit. :oops: A hasfájás maradt. :?

skrisz72

Zsani, a hányinger változó. Kidolgoztam a technikát, ahogy adagolom a B6-ot, így egész jó. Ha mégis érzem, hogy jön, akkor teleeszem magam, és akkor ideig óráig elmúlik megint.
Zsúfolt lesz a holnapod, remélem, a dokid csak jókat mond. Szerintem is menj el a nőgyogyidhoz, ő mégis más szemmel (és tudással) néz meg.

Krisz, látod, már el is múlt. Minden rendben lesz, drukkolok nagyon.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Közel már a holnap reggel :wink:

Kép
petne

Sziasztok!

Megjöttünk!!!!!

Megkaptuk az útilaput.

1 csodaszép dobogó szívű Zsebi babánk van!!!!!!!! :lol:

Kép
hanna30

sziasztok!

hanna: gratulálok :lol: :lol: :lol:

nyuszi: http://support.microsoft.com/kb/810887/hu miért nem használsz explorer helyett firefoxot? azzal semmi baj nincs. innen tudod letölteni: http://www.firefox.hu/ köszi a kérdést, jól vagyok, nem vagyok beteg.

krisz: drukk++++++

petne: várunk a hírekkel!

zsani: eredmény mikor lesz?

katica
katica30

Hanna drágám, nagy gratula! :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Hanna, gratulálok Zsebibabádhoz!

Nálunk minden rendben, a kiscsillag már 23.5 mm, nagyot nőtt 2 hét alatt. Izgett-mozgott, kezével lábával hadonászott. Sajnos mire a férjem bejött, megnyugodott, úgyhogy a mozgásról ő lemaradt. 2 hét múlva megyek újból megnézni, mennyit fejlődött és nőtt. :D

Kép
petne

Sziasztok!

Hanna, Petne! :D

Tiszta szívemből gratulálok nektek, és további boldog pocak növesztgetést!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Kép
Vendég

Jó reggelit, lányok!
Köszi a drukkokat, de sajnos nekem most nem sikerült. Reggel megjött piri, és a tesztem is nega. :cry: Később majd jövök.

skrisz72

Sziasztok,

Krisz,
ölelés.

Hanna, Petne
Gratulálok!
Vendég

Krisz, sajnálom! Ölelés!

Kép
petne

jó reggelt!

petne: gratulálok :lol:

krisz: ez már biztos? hanyadik nap? nagyon sajnálom :cry: ölelést küldök neked. vérvételre nem fogsz elmenni?

katica
katica30

Katica, 11. nap. Pénteken lehet, hogy elmegyek vérvételre. Holnap meg még csinálok egy tesztet.
skrisz72

Közben kiderítettem, hogy mi lett a maradék két embrióval. Hát semmi. Úgyhogy nincs fagyibaba sem. Novemberben megyek a következő beültire.
skrisz72

Sziasztok!

Hanna nagy nagy gratuláció a babádhoz.....további izgalmas pocaknövesztést neked és a sorstársaknak is....

Majd a 16-ai UH eredményről jeletkezem.

Krisz : :cry:

gyongyike

Sziasztok Kislányok!

megjöttem már szombaton, de most van elöször egy csöppnyi időm!

Skrisz!
Nagyon sajnálom, Nem feladni! Sikerülni fog a következő! Ölellek!

Hanna!
Nagyon örülök Neketek, csodálatos élmény a dobogó szív látványa! Gratulálok!

Nyulaszom!
hááát, látom, hogy még 100 napnál is több van. Lehet, most elötted megyek majd, töröm az utat... De még én sem tudom pontosan, mert ki kell kalkulálnom, hogy ne legyen senki szabin, amikor megyek :roll: meglátjuk!

Nem olvastam vissza, szerintem nem is leszek képes rá :oops: bocsánat. Inkább bekapcsolódom :wink:
dezsina

Szia Dezsi,
de jó, hogy jöttél. Kipihentétek magatokat?
skrisz72

Skrisz!
hát az nem mondanám, hogy pihentem... Igyekeztem mindent úgy csinálni, hogy apukám jól érezze magát. A lényeg, hogy sikerült és fantasztikus volt. Én hulla vagyok :P
dezsina

Jól van, örülök neki. Akkor most pihenj! :lol:

skrisz72

Krisz
Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
Most tényleg végig járok mindent, hogy kiderüljön valami, mert ha már a tesó nem jön össze, akkor legalább sportolni tudjak.

Petne
Az jó, hogy igy tudod kezelni a hányingert. A kilókkal meg ne foglalkozz, majd lemegy, inkább egyél, ha az segít :wink: Szépen fejlődik a babucitok :lol:
Hamar ment a doki, de mérges vagyok, mert elvileg semmi bajom. Ennyivel ellettem intézve, hogy jó a véreredményem. De semmi olyat nem nézetett, amit találtam a neten, hogy szoktak nézni a vérből :twisted: De nem adom fel, csak a nődokim meg pont szabin van 27-ig :twisted: Ez nem megy most nekem. Lehet keresek addig valami sportdokit maszekba :roll: :?

Hanna
Gratulálok Zsebihez, vigyázz nagyon magatokra :!: :wink:

Katica
Eredményt már vissza is vittem a dokimnak, de ahogy írtam Petnenek, nem talált semmit a dokim. Nem értem én ezt....

Dezsina
Örülök, hogy sikrült az út és apukád jólérezte magát. Most ez volt a fontos (azt hiszem), te meg majd pihizel apával a Balcsin :wink:

Na megyek tovább kutakodni a bajaimról a neten....
Vendég

Zsani!
:)
Mi történt veled :shock: :?: Hogyhogy oxigénhiány? Úristen :roll:
és hogy? és mi?
dezsina

Katica!
Én erről még nem is hallottam.De eddig ezzel sem volt baj,ami van a gépen,de most is csak a babanetnél.
Krisz!
Nagyon sajnálom,sírd ki magad,aztán csak előre figyelni.Szerintem a következőig csináltass meg mindenféle vizsgálatot,még így az elején,nehogy úgy járjatok mint én,és még sokan mások,hogy csak később derül ki,hogy bizony így nehézkes a megtapadás.És egy nagy ölelést küldök!
Petne,Hanna!
:D :D :D irigy,irigy,irigy
Dezsi!
Örülök,hogy újra itt :D ...és annak is,hogy jól sikerült a nyaralás apukáddal.Tudod szerintem ez egy nagyon szép dolog volt tőled,büszke lehet rád apukád!
És igen,most tényleg te töröd majd az utat,nekem még elég hosszú ideig kell várnom.
Tényleg,te voltál már terheléses cukor és inzulin vizsgálaton,meg APC vagy leiden szűrésen?
Zsani!
Atyaég :shock: mentőben kötöttél ki???Hát ez tényleg nem vicc,ne hgyd magad lerázni,igenis ki kell vizsgálni!...és jó lesz ha rendberakatod a pm-et is,és tessék kom olyan venni,aztán ha már minden jó,jöhet is a kistesó Matyeknak :wink:
Vendég

Sziasztok,

Zsani, ez tényleg ijesztő, hogy mentő lett a vége. Ott egyébként mondtak valamit? Mivel volt baj hirtelen? Vérnyomás? Pulzus?
A vérképed meg rendben. Érthetetlen.

Dezsi, tényleg jó, hogy jöttél. Megértem, hogy hullafáradtan nem olvasol vissza, de gyorsan felveszed majd a fonalat. Az a lényeg, hogy apukád jól érezte magát, és mindent megmutattál neki, ami fontos volt.

Krisz, kitartás, és hinned kell, hogy legközelebb sikerül. Az egyébként mit jelent, hogy a másik 2 embrióval nem lett semmi?
Ha jól emlékszem osztódásnak indultak, nem?

Gyöngyi, hogy érzed magad? Bírod a várakozást?

Katica, vészesen közeledik a hisztero :shock:

Lányok, ma házassági évfordulót ünneplünk, úgyhogy már biztos nem jövök este.
Pusszantás mindenkinek!

Kép
petne

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?