Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudom, de valahogy úgy "fájdogál" a hasam, mintha meg akarna jönni piri, pedig az lehetetlen, hiszen még csak most volt peteérésem.... :roll:

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Igen,akkor lehetséges h megvolt,vagy most jön!!!Mert a +lh teszt utáni nap van a pé!!!Pontosabban a köv 24-36 órában van az ovuláció!!!!!Amit érzel,az pedig az ovulációs fájdalom :wink: Tehát ma van a péd!!!!!Kíváncsi vagyok a mai hődre,hogy alátámasztja e :wink:

annus11
 
 


Kexi!!!

Majd jelentkezz hogy sikerültek a dolgok!!!!Remélem minden simán ment és holnap már jössz is beszámolni mindenrő! :wink:

Csige-bige!
Sikerült a költözés?Nem mosta el az eső???Amint rendeződnek a dolgok ,majd dobj képet :lol:

Kép

annus11
 
 

 
 

Szép jó reggelt!

Annus!
A mai hőm 36,2 lett, de nem tudom mennyire hiteles, mert Dani reggel sírva ébredt és feugrottam hirtelen hozzá.
Minden esetre igen furán fájdogál a hasam és a derekam is....
A mai délutáni tesztemtől függ, hogy mikor kezdem a palástfű teát inni. Ha újra negatív lesz, akkor ma már azt csinálok magamnak. A cickám úgyis elfogyott tegnap. :wink:

Kép
oriandy
 
 


Andy!
Az jó,most ment le a hőd!!!Ma van akkor a nagy nap :lol: Én is iszom már a palástot!

annus11
 
 


Sziasztok!

Befogadtok engem is?
Sajna most sem jött össze a babóca, tehát jövő héttől kezdenem kell a Closty-t. Lenne pár kérdésem, ha lehet.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok lányok!Ma reggelre be is köszöntött a nemvárt mensim :twisted:
De nem vagyok kibukva ugy mint szoktam talán azért mert nem csináltam tesztet és igy jobb is volt, várom már a nyaralást és nem érdekel már más!Ha nem sikerül még 3 hónapon belül akkor inszem lesz belőle!

Sok sok +++++ minenkinek!

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


A dokim írt fel Closty-t. Viszont nem hívott uhura közben. Öt napon keresztül kell szednem. Van peteérésem is rendesen és a párom eredményei is nagyon jók. Csak nem tudom eldönteni, hogy uh követés nélkül bele vágjak-e? Nem lesz repesztés sem. Sem semmi más.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép


Szia itt is!Mondd,vk bizti tud rá válaszolni!! :wink:

annus11
 
 


Szia Jucus!

Úgy látom az eső sokaknak mást is hozott :twisted: Kitartás,jön az a baba inszem nélkül is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu!
Nekem se követik uhval....De ha gondolod kérd a dokitól!!!Nekemis van rendes peteérésem,én se amiatt kaptama clostyt!

annus11
 
 


Akkor megnyugodtam.... megrendeltem az LH-kat már. Szerintem ennyi segítség elég lesz hozzá :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


És szerinted a málnalevelet is ihatom mellé rendesen?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Aha,tuti!Szerintem most későbbre kell számolnod a pével,valószínű h meghosszabítja a ciklusodat a closty,mert elég rövid neked!!!Mármint a ciklusod :lol:

annus11
 
 


Állítólag a málnalevelet nem kéne inni mellé...de erről megoszlanak a vélemények.Én nem iszom ,mert azt hallottam h a kettő együtt "kioltja"egymást,csak a palástot iszom a pé után!!

annus11
 
 


Na akkor azt hiszem,jobb a békesség és hagyom a málnát, és marad a palást :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na elvonulok rendbe tenni magamat és tanulni.... aztán megyek barátnőmékhez. Majd este benézek. Addig is szép napot mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szia Zsuzska itt is!!! :wink:
Nekem se nézi Uhuval a dokim a ciklust! Sőt én 3 havi adagot kaptam és akkor kell visszamennem, ha baba van, vagy ha a 3 hónap alatt sem jön össze!
Szerintem most a cickafark teát idd, PÉ után pedig a palástot!!
Legalábbis én így tettem! :wink: :lol:

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Gabi:Mi újság veled?

Kép

Kép
syl100
 
 


Halihó!

A mai tesztem is pozitívnak tekinthető szerintem. Íme:
Kép

és az összehasonlítás:
Kép

Ciklusom pedig:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 83200_.png


Szerintetek?????

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok Lányok,

túl vagyok a műtéten és tök átjárható vagyok. És mivel PCO-m van, megcsinázta a doki a drillinget (beégetés a petefészekbe), azt mondta, muszáj volt, mert durván tele voltam cisztákkal. És aminek nagyon örülök, hogy az orvos azt mondta, 3 hónapon belül meglesz a Baba :D Úgy legyen!!
Csütörtökön megyek varratszedésre. Amúgy nem túl kellemes ez a lapar, fáj mindenem, dehát a Babáért mindent. Most így gyógyszert sem kell szednem, magától meg kell indulnia a peteérésnek. Mondjuk azt nem kérdeztem meg, hogy ehhez mennyi idő kell, de majd csütörtökön megtudom ezt is.
Remélem, mindneki jól van, majd holnap visszaolvasom, hogy mik a történések!!
Kexi
kexi
 
 


Kexi!
Örülök, hogy túlvagy az egészen, és talán napról napra jobban is leszel! Hajrá akkor! Babára fel! :wink: :lol:

Én meg kérdeznék egyet!!
Látjátok a mai tesztemet fentebb.... Szerintetek elkezdhetem ma inni a palástfüvet vagy várjak addíg, amíg egyértelműen negatív nem lesz???

Kép
oriandy
 
 


Andy!

én csak akkor innám a palástot ha egyértelműen megvolt a pé.Tehát a hő fenn,volt tojcsli és az lh már negatív!!!

Kexi!
Jó hogy jelentkeztél!!!Ez jó hír!Bár a sok ciszta nem a legjobb,de szerencsére megoldódott az is!Hát reméljük h télleg 3 hónap és baba lesz!!!!

annus11
 
 


OK Annus!
Köszi a segítséget! Tojcsi már van, a hőmet figyelem, és holnap tesztelek megint, aztán meglátjuk. Az nem gond, hogy a cickát meg már nem iszom? Ugyanis elfogyott. Ha úgy van, holnap tudok venni, és asszem veszek is, ha mégsem ez lenne a mi hónapunk legalább már az meglesz. :wink:

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Nem hiszem h ez az 1 nap cicka nélkül bajt okozna :wink:

annus11
 
 


Szia Kexi!
Tudom mit érzel most nekem sem volt kellemes a lapar után annyira szurt mindenhol!Téged is gázall felfujtak?Nekem az volt a legkellemetlenebb na meg a beöntés :lol:
De 1 hét és nem érzel már semmit és a varratszedés meg egy kicsit sem fog fájni sőt jobb érzés lett utána!És hidd el hogy sikerülni fog a baba! :wink:

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


Jucus: de jó,hogy így gondolkodsz és nem visel meg! :) Az inszemre meg még nem kell gondolni,addig még van 3 próbálkozásotok! A nyaralás meg állítólag úgyis segít, szóval ki tudja? ;)

Syl: Mi van veled? Hogy vagy? Nemsoká vége a ciklusodnak,ugye?

Zsuzska: Üdv köztünk! :) Én is úgy tudom,hogy a clostinál az első időben nem ajánlott inni semmit,de peteérés után lehet palástot.

Kexi: de jó neked,hogy túl vagy rajta! Nekem még vissza kell menni a dokihoz párom eredményével meg az IR eredményemmel és utána mondja meg a doki mikor kell mennem átjárhatóságira. Minden PCO-snak van lapar,nem tudod? Lehet,hogy nekem is kell a sok kis ciszta miatt? :( Viszont az tök jó,hogy átjárható vagy! Állítólag csak az az akadály,ha valaki nem átjárható,a többi "csak" idő kérdése! Drukk neked,hogy minél előbb sikerüljön! :)

Andi: minden jel arra mutat,hogy most kell belehúznotok apával! ;)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Misszike szerintem az inszemet orvosa válogatja. Akihez jártam először ő semmit nem akart csinálni, utána váltottam és azt mondta ha lesz tüsző, meg minden, akkor megcsinálja az inszemet. Lehet, hogy azért is, mert másfél éve nem jön a tesó.
timejka
 
 


Sziasztok! Űgy néz ki,nekem ma megjön. :shock: Tegnap este elkezdtem vérezgetni. Akkorát néztem,hogy az csak na! Nem hittem volna,hogy egy ilyen semmilyen ciklusból menszi lehet! :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Napvirág!

Apró örömök az életben :wink:
Nekem még van 2 vizsgám....aztán szabad vagyok!

annus11
 
 


Sziasztok!
Én most nem tom mi van :roll: ?Mensi elött egy nappal csináltam tesztet,nega lett :( ,de most meg nem jön meg, két napja késik,úgyhogy du. megyek dokihoz, uh-ra...
cgabi
 
 


Sziasztok!

Na, csináltam ma is egy tesztet, és nemhogy halványabb lett a csík.... Inkább most lett az az igazi erős!
Íme:
Kép

Kép
oriandy
 
 


Cgabi s semmi jele a mensinek? Most nekem is késett 2 napott. Mindig megviccel minket a mensi.
timejka
 
 


Sziasztok!

Úgynéz ki nekem is megfog jönni!Ma vagyok a 29.napon és már egy kevés barnás jön.Holnap tuti,hogy menszi lesz! :cry:

Gabi: :?:

Kép

Kép
syl100
 
 


Csajok!
:( , aki mensi-t "várja! Nekem most jön a 2 hét kömörágós időszak.....

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Huuu,ez télleg +!!!!!Hőd hogy áll?Én most vagyok a 4.dpon,szóval én is a várakozásnál tartok...hatehetném már tesztelnék is :wink:

Syl!
Olyan de zsa vüm van(ezt nem így kell leírni,de most nem kacérkodom a francia tudásommal),mintah ezt már olvastam volna...és a vége az h jön Gabi egy + tesztel...na kíváncsi leszek erre.....

annus11
 
 


Annus!
A hőm: 36,1 volt ma reggel!!! Én már nem tom mi van, vagy mi lesz!!! :roll:

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Az nagyon lenn van!!!!!Akkor még nem volt meg a péd,vagy ma van...bár ha ma + a teszt,akkor holnap kéne lennie....a hőmérőzéssel az a baj h csak utólag tudod meg h mikor volt a pé,viszont jó előrejelzés a köv hónapra!!!!Látom 35 napos a ciklusod,nekem is.És a 20.napon votl előző hónapban a pé,nálad is pont időszerű!!

annus11
 
 


Annus!

Igen, pont ma vagyok a 20. napon és a ciklus.hu-n vezetem a dolgaimat, ott mára írt peteérést. Vagyis alakul a dolog....
tegnap volt akció, így ha holnap vagy holnapután lesz az ovu, akkor pont időben vagyunk a kiscsajszihoz.
Ja, amúgy nem tudom ám, hogy jó-e az a hőmérőzés, amit én csinálok, mert digi hőmérővel mérem a számban, és csipogásig mérem. Meglátjuk!!

Kép
oriandy
 
 


Aha,én is digivel mérem a számban.Első hónapban csak csipogásig mértem,aztán a következőben vártam még utána.Akkor 1 tizeddel mindig többet mutatott.Szerintem jól méred,az emelkedés az így is látható!Amire még figyelj,hogy ugyanakkor mérd ha lehetséges!

annus11
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most eltűnök péntekig,, de utána megint leszek rendesen!

Puszi mindenkinek!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Annus!
Nem tudom, hogy a mai hőm reális-e mert 3.40-kor felsírt a fiam (nem találta a cumikat) és át kellett mennem hozzá, de reggel a szokott időben így 36,2 volt (6.30.)Most már lassan el kéne kezdenie felfelé kúszni, nem??? Most akkor mi van?? Eddig örültem a poz. tesztnek, most meg a hőm mégsem ezt igazolja??? ja és még mindig tojifehérje van, és elég sok! A minimikroszkóppal meg egyáltalán nem páfrányos.....
Látom, neked szépen felment a hőd! :wink:

Kuzsanna!
Hová tűnsz el?? Csak nem elutazol valahová?? Jó időtöltést!! Várunk vissz pénteken!
Igaz, én pénteken vizsgázok, és hétvégére meg elutazunk anyósékhoz....

Többiek? Merre vagytok? Mi újság veletek???

Kép
oriandy
 
 


Annus!

http://ciklus.hu/images/diagramok/b9259 ... 56000_.png

Szerinted??? Én már nem tudom, mi van......

Kép
oriandy
 
 


Hát csajszik,nincs jó hírem..,nem én vagyok a nyerö ebben a hónapban :cry: !Az este megjött..,jól kibögtem magam,de legalább a férjecském fogta a kezem,vígasztalt!Úgyhogy felszerelkeztem egy mini
mikroszkóppal,és jöjjön a következö hónap! :? :)
cgabi
 
 


Sziasztok,

köszönöm a sok drukkot mindenkinek, jól esik.

Napvirág, nekem eleinte úgy volt, hogy csak az átjárhatóságit csinálják meg, de mondta a Doki, hogy úgy tele voltam cisztákkal, hogy soha nem jött volna össze a Baba, ha ezt nem csinálja meg. Úgyhogy gondolom, talán Nálad is meg kellene csinálni...

Jucus, nekem nem beöntés volt, hanem előző nap meg kellett innom 1 teljes üveg hashajtót...hát mit mondjak, ilyet még nem éreztem. A beleimet nekem is felfújták gázzal és baromi szar volt az első éjszakám emiatt, ráadásul csomó cseresznyét is megettem, amit nem kellett volna...nem kívánom senkinek. De túl vagyok rajta, ez a lényeg.
kexi
 
 


Halihó!

Jöttem a mai Lh tesz eredményemmel: Még látszódik a teszt csík, de már halványodot.....

Kép

A nyákom is kezd újra krémessé válni, szóval talán alakul a dolog.
Most megyek suliba, majd este még benézek!
Pusz mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy!

De igen,felfelé kéne mennie a hőnek!!!!Ha a mai lh már nem +,akkor ma van a pé!Ezt a hő még alátámasztja szépen.Holnap viszont fel kéne ugornia legalább 2 tizedet!Aztán napokig fenn is maradnia!!!Drukkolok!!!

Cgabi!
Remélem sikerrel jársz a mikroszkóppal :wink: Megmondom őszintén én még sose bőgtem amiatt h megjött....hány sikertelen hónap után számíthatok erre?Persze jobb lenne ha nem kerülne rá sor :roll:

annus11
 
 


Sziasztok!

Annus!
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!
(pont most szerkesztem és meg is lepődtem, h máris írt vki)
Ha gondolod, lesz még bene majd kép
:wink:

babszika
 
 


Babszika!

Majd még nézegetem akkor :wink: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Annus!
Na, így alakult a hőm:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 42400_.png

:lol: :lol: :lol: :lol:
Valami már csak lesz belőle/m! :wink: :lol:

Kép
oriandy
 
 


Laptető!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?