Új privát üzeneted érkezett!

Timi!Sajna nem lehet alatta próbálkozni mert a doki szerint káros lenne a szuri a babára.Igen így lehet kezelni erre nincs gyógyszer csak ez a megoldás van.Ne izgulj nemsokára kismama leszel!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok lányok! RENA nagyon sajnálom,hogy ennyit kell várnod a baba projektel :( :( ! Azért remélem,hogy utánna nagyon hamar babás leszel :!: Üdv mindenkinek:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Rena én most szomorú vagyok, hogy nem próbálkozhattok. Na de utána egyből jön a bébi.

Encike mi van, mensi, baba?
timejka
 
 

 
 

Kriszti,Timi!Köszönöm a bíztatást!

Kép
rena85
 
 


Encike eltűnt.

Marika eltűnt.

Mindenki eltűnt.

Egyik ismerősöm csinált tesztet, hogy savas-e, és hát savas volt meg a párja is. Szedtek gyógyszert és másfél hónap gyógyszer szedés után terhes lett a csaj. Én is csináltam tesztet és én is nagyon savas vagyok. Már több embertől hallottam, hogyha valaki savas, az is nehezíti a teherbe esést. Szerintetek? Vélemény!
timejka
 
 


Sziasztok!

Timi!Milyen tesztet csináltál?Erről még nem hallottam!Milyen gyógyszert szedett rá?

Kép
rena85
 
 


Egy lakmusz papír csík, amire rá kell pisilni és van egy színskála amin meg lehet nézni, hogy a te szervezeted savas vagy nem ha igen kicsit vagy nagyon. Rena majd megnézem a nevét, mert most nem tudom. Ha jól emlékszem valami Bizo nevű gyógyszert (vitamint) szedett az ismerősöm és a férje is.
timejka
 
 


Timi!Köszönöm!Ha megtudtod nézni légyszives írd meg,hogy hol lehet venni ezt a papírt!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!

Nem tüntem nagyon el, csak mindig uton vagyunk meg iszonyu lassu a gép és olyankor idegesit.

Még nem hallottam erről a savasságrol, de érdekelne engem is. Lakmuszt hol lehet beszerezni?

Pénteken várhato a menszi. A hőm emelkedik, majd nézzétek meg és véleményt kérek.

Tesztelni, ha nem jön menszi, csak jövö7en fogok.

Pusza most megyek alukálni, mert fáradt vok.
Tarjánba voltunk Győzi házát megnézni. A gyerekeknek nagyon tetszett.
encike 2
 
 


Rena nem felejtettem el a tesztet, csak otthon hagytam és nem tudom a nevét, annyit viszont meg tudtam, hogy aki adta, ezzel foglalkozik és ő kapta a termékek mellé ezt a tesztet. Ahogy megnéztem megírom, vagy megkérdezem a csajt, hogy hol lehet beszerezni.
Egyébként a férjem is megcsinálta, a húgom és a sogórnője és mindegyiknek tök rossz lett. Megmondom őszintén, hogy most elgondolkodtam, hogy igazat mutat-e a teszt, de a csaj mondta, hogy az egyik ismerőse megcsinálta és szuper volt az eredmény, a másiknak meg totál rossz.

Encike nem fog megjönni a bajod, úgyhogy tesztelhetsz majd.
timejka
 
 


Timejka!
Bárcsak igazad lenne!
A hőmből állapitottad m,eg?
encike 2
 
 


Timi!Köszönöm!Hát érdekes,hogy szinte mindenkinek rossz lett.De egy próbát megér!

Encike!Nagyon bíztató a hőd! :wink: Csinálj minnél hamarabb tesztet és írd meg mi lett az eredmény!

Kép
rena85
 
 


Encike én a hődet nem néztem. Megjött? Nem állapítottam meg, csak jó lenne már ennyi szenvedés után mindenkinek a baba.

Rena Nahrin a neve, ez egy olyan papír, amin van sok teszt csík és a színskála, hogy milyen a Ph-d.

De szerintem gyógyszertárba is lehet venni, mindjárt utánajárok a neten, ha valamire jutottam mindenképpen megírom.

Ja, ma megyek délután uh-ra.
timejka
 
 


Nem jött még meg, de tesztet se csináltam ma.
Ma van Jonásom tegnap apciztam. Ma nem kéne megjönnie.
encike 2
 
 


Timi!Köszönöm!

Encike!Még mindíg jó a hőd!!

Kép
rena85
 
 


Voltam dokinál, hát semmi jó. A jobb oldalamon (ami ugye nekem kiesik) volt egy aránylag jó tüsző, és meg is repedt és minden úgy volt ahoy lenni kell, csak a jobb petevezetőm hiányzik, így esélytelen, hogy ott bejussanak a kicsikék. A mnyh 7,2 mm, ami nálam már jó, a bal oldalon egy ici-pici tüsző, 9 mm.
Jövő hónapba megyek és ha lesz jó tüsző, akkor inszemináció ha a párom is beleegyezik. nem is olyan drága, 15.000 Ft, Kaáliba állítólag 50.
De nem vagyok elkenődve egyáltalán, mert most felcsillant egy reménysugár az inszemináció miatt és teljesen jól állok a dolgokhoz. Remélem a párom is így lesz.
timejka
 
 


Timi!Ez nagyszerü hír így most nagyon közel vagy már a babához!Nagyon szorítok,hogy a párod belemenjen!!!!!!15 ezer tényleg nem sok!

Kép
rena85
 
 


Timi sok sikert, és nemsoká baba lesz!

Nekem ma lement a hő és érzem is a menszit. Szoval ez se jött össze. Olyan jo lenne már pozi tesztet látni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
encike 2
 
 


Sziasztok!

Timejka!

Hol csinálják az inszemet?
Ez szuper, hogy ilyen gyorsan sorra kerülsz!
Nekem azt mondták, hogy 6-7 hónapos a várólista.
Drukkolok!

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Még nincs menszim.
encike 2
 
 


Encike esetleg nem tesztelnél, hgy biztos legyél benne? Barátnőm is érezte, hogy menszi jön és közbe babás volt. Már majdnem 2 hónapos a kislánya.

MAszekhoz járok Huncutka, Komárom-Esztergom megyébe lakom.

Rena most a férjem kicsit tart az inszemtől, mert parázik, hogy ikrek lesznek. De inszemnél nem igazán szoktatk ikrek lenni, nem?
Még úgyis van 1 hónapunk, addig megpuhítom apát.
timejka
 
 


Majd jövö7en esetleg. Addig várok. De a derekam ugy fáj.
encike 2
 
 


Timi!Beszéld rá,hogy minden ok lesz neféljen nem lesznek ikrek.Olvastam pár lányról akiknek inszemmel jött össze de nekik csak 1 baba lett.Benne lehet a pakliban,hogy ketten jönnek de javarészt szerintem 1 szokott megfoganni.Nagyon nagyon drukkolok,hogy azonnal megtapadjon a picur! :wink:

Kép
rena85
 
 


-hajrá Timejka!
encike 2
 
 


Nekem is van pár inszemes ismerősöm és csak egy babájuk lett. Úgyis meggyőzöm. Nekem úgy kell szülnöm, hogy jövő szeptemberben kezdi a Bence a sulit, addigra más egy pár hónaposnak kéne lenni a picurnak, hogy tudjak a Bencével foglalkozni ha sulis lesz, mert ugye sokat kell tanulni velük még az elején. Tehát engem sürget az idő.

Köszi Encike! Még mindig semmi?
timejka
 
 


Timi!Húzzatok bele!

Kép
rena85
 
 


Encike megjött a bajod?

Próbálunk belehúzni Rena! Még nem beszélgtem a párommal az inszemről. Mostanában tiszta idegbeteg vagyok. A gyerekem is megőrült. Majd lesz ma egy beszélgetésem a kicsi fiammal, hogy szedje össze magát, mert összeakad a bajszunk.

Marika hol vagy?
timejka
 
 


Sziasztok csajszik :!: :!: :!: Vagyok ám én is,és olvaslak benneteket minden nap :lol: Kaptam a patikába egy BABAPATIKA nevü újságot,és olvastam benne egy kúrárol,ami elősegíti a fogamzást :lol: A neve:BARÁTBORS KÚRA :!: Növényi kivonata fokozza a női nemi hormonok termelését,gátolja a prolaktin felszabadulását,serkenti a tejelválasztást,és nyugtat,nincsenek mellékhatásai,de csak hosszabb,legalább három hónapos kúra után fejti ki hatását :!: :!: Remélem,hogy tudtam valamit is segíteni,üdv.mindenkinek:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Kriszti!Aranyos vagy,hogy gondoltál ránk!Pici lány nődögél?

Kép
rena85
 
 


Szia Rena! A kicsi lányom nődögél,nagyon eleven,már a hasárol a hátára fordul,minden érdekli,és imádja,ha dumcsizunk hozzá :lol: :lol: Állandóan mosolyog és gagyarászik. Kép Íme a kisasszony :!: Puszi:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Kriszti nagyon aranyos a kislányod. Kis vigyori. És ezt a kúrát hogy kell használni, hol lehet beszerezni ezt a barátborsot (először azt olvastam, hogy barátságos kúra). Minden megoldás érdekel annak érdekében, hogy tesó legyen.

Encike hova tűntél Te is?

Rena kapod már a gyógyszereket?
timejka
 
 


Szia Timi! Erről a baráborskúráról csak ennyi van leírva,szerintem gyógynövény boltba vagy gyógyszertárba lehet kapni.Én is csak most olvastam róla először,de ha gondolod,úgy is ráérek esténként utánna nézhetek kicsit bővebben :!: Üdv:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Nagyon szépen köszi a segítséget Kriszti. Légyszí nézd meg ha van időd.
timejka
 
 


Itt vagyok csajok, eltüntem egy kis időre, bocsi. Sajna megjött 9.-én, ugyhogy le vagyok törve!!!
encike 2
 
 


Kriszti!gyönyörü a kislányod!Milyen ügyes,hogy már átfordul!

Timi!Még nem kapom a kezelést a mensire várok akkor kell mennem ha megjött.

Encike!Fel a fejjel!

Kép
rena85
 
 


Encike nagyon sajnálom! Én is mindig le voltam törve ha megjött, de rájöttem, hogy ettől nem lesz jobb. Én is nagyon szeretnék tesót, de úgy vagyok vele, hogy legalább egy ördögöm már van. Te is inkább próbáld azt mondogatni, hogy neked is van már gyermek (gyermekek, mennyi is van?) és ennek örülj. Gondolj bele, hogy a Renának milyen érzés lehet, mert neki sajnos még mindig nem sikerült. Minden rosszban van valami jó.

Tényleg Rena azért most még próbálkoztok, amíg a gyógyszert nem kezded el szedni?
timejka
 
 


Igen Timi igazad van. Hisz már 2 van.
De ha nem akarnánk még egy tesot, akkor tuti jönne magátol. Tudod csak kicsit elszomorodtam, mert hiába akarom nem ugy alakulnak a dolgok.
encike 2
 
 


Timi!Jövőhéten kell megjönnie akkor kezdem a kezelést,annyira nem voltunk rajta ebben a hónapban mert hát ott van az endóm így biztosan nem sikerült most sem.

Kép
rena85
 
 


Timi!Csak ennyit találtam róla :!: A természetes ovulációkiváltók közül legjobbnak eddig a barátborskivonatok bizonyultak. Alkalmazhatóságuknak azonban bizonyos kritériumai vannak: a vér progeszteronszintje 7- 12 ng/ml közötti értéket mutat; az alaphőmérséklet hipertermális szakasza tíz napnál rövidebb; a páciens 18 és 35 év közötti, enyhe cikluszavarokkal és 21- 35 napos ciklussal rendelkezik; legfeljebb két éve vár hiába a gyermekáldásra; nem túlsúlyos és nem is sovány (az ideális testsúlytól legfeljebb ą15 százalékkal tér el); nem fordul elő nála akné és seborrhea ( hiperandrogenémia jele lehet); nem jelenik meg nála hirzutizmus (női bajusz).
Remélem,hogy valamennyit tudtam segíteni!Üdv:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Kriszti köszi szépen! Rám nem sok minden igaz. Ez nem a barátcserje? Vagy valami "rokona"?

Encike akkor ne akarjatok.

Rena már jó lesz elkezdeni a kezelést, nem?
timejka
 
 


Timi!Igen már nagyon várom azt,hogy elkezdődjön de mégjobban várom,hogy vége legyen!

Kép
rena85
 
 


Igen nem akarunk, ÁÁÁÁÁÁÁ, dehogynem!!!
encike 2
 
 


Sziasztok!

Timi!Nálad mi újság?Megkaptam az első szurim,szerencsére nem fájt!Most kezdtem el a kezelést de már alig várom,hogy vége legyen!

Kép
rena85
 
 


Marika!Remélem ha vége a vizsgaidőszakodnak visszatérsz hozzánk!Remélem jól vagytok!Hiányzol nekünk!

Kép
rena85
 
 


Marika és Batsy merre vagytok :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
flacsikriszti
 
 


Sziasztok!

U, annyi minden történt velünk! Hétvégén anyuéknál voltak a gyerkőcök és telefonál, hogy tiszta kiütés a kicsi. Mondtam, hogy ott a kenőcs és kenje, mert száraz a bőre. U, de mikor megláttam!!!!!
Azt hittem himlő, irány a doki és azt mondta, hogy sebfertőzése van. Volt egy csunya sebe, amit koszos kézzel elvakart.

A másik: pénteken, azt hiszem, apa véletlen ráhuzta az ajtot a nagy láb ujjára. Na az szépen begyulladt, tegnap a doki leszedte neki. Ma voltunk kötözésen és szépen begyogyul. Szoval ennyi.

Rolam: ma voltam dokinál rákszürésen, minden oké, vérvétel rendben a triglicerinem. Ma csak jo hirt kaptam.

Szép álmokat!
encike 2
 
 


Rena velem semmi, ma kell megjönnie, illetve nem kell megjönnie. Párommal meg kell beszélnem a továbbiakat ha megjön, de a doki azt mondta az uh-n, hogy mivel a bal oldalomon nem volt tüsző, így esélyem nemigazán van most a teherbe esésre, úgyhogy most megjön. Majd kiderül, hogy mi lesz.

Encike látod valami jó is történik????
timejka
 
 


Mindenki eltűnik innen?

Hol vagytok?
timejka
 
 


Sziasztok!

A babáravágyóknak mielőbbi zebrás tesztet kívánok!

KRISZTI: Köszi a hiányolást! Mi jól vagyunk, csak nem nagyon van időm netezni. Bence már 7 hónapos is elmúlt, 8630 gramm és 69 cenit. Továbbra is anyatejes, csak délben kap főzeléket. Nyugodt, vidám fiúcska. Peti a héten megy már csak oviba, utána legközelebb szeptemberben viszem. Nagyon szép kislány Kinga. Rékáról nem raksz képet?
Bence most így néz ki:



Kép
Vendég
 


Nagyon aranyos a kicsi fiad! Nekem is Bencém van, igaz már 6 éves és nagyon ördög.

HOVA TŰNTETEK???????
timejka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: