Míg alszik a minimanó,gondoltam leírom,h mi is történt velünk a nagy napon és utána
Szóval aznap az altatás mellett döntöttem,amit így utólag,mélységesen megbántam,mert már a műtőben felébresztettek és iszonyatosan fájt a hasam.Üvöltöttem is rendesen,volt is nagy rohangálás,nem győzték belémnyomni a fájdalomcsillapítókat
de ezzel nem is büszkélkednék:-)
A férjemnek vitték ki a babát,aki végig ott várt ránk az előtérben,így ő azonnal megfoghatta,megszeretgethette a picurt.Engem 6 óra múlva ugyanúgy lábra állítottak,mint bárki mást,ami nem mondanám,h kellemes volt,de így utólag azt mondom,csak azt a napot kellett kibírni,áldom a dokim kezét,nekem utána szinte semmi nem fájt,mostanában ég éjjelente a sebem,de ennyi:-)
Dórián 3450gr-mal,53 cm-rel született és a következő napokban csak az tűnt fel,h folyton alszik.A kórteremben 40 fok volt,szóvá is tettem,h ez nem gáz-e,h a gyerkőc egész nap alszik s semmit nem eszik.Nyugtatgattak,h az első 2 napban élik fel a tartalékukat,majd utána szopizi,addíg adjak neki cukros vizet.Én próbálkoztam szoptatással is,csak sosem tudtam felébreszteni,állandóan aludt,még cicin is.Ismét segítséget kértem,mire közölték,h ne aggódjak,majd ha éhes,sír.Hát én egész éjjel ébren vártam,h sírjon,de csak aludt...nem is folytatom a torturám,h a mellem utolsó napon iszonyatosan bedurrant,ebben sem kaptam ott senkitől segítséget.
Első utunk a gyerekorvoshoz vezetett,aki közölte,h be van sárgulva a gyerek,ezért alszik folyton,viszont ezt csak úgy lehet megúszni kórház nélkül,ha eszik,iszik.+több,mint 400gr-ot veszített a súlyából(a zárón ezt is megszépítették),úgyh szóba sem jöhet,h éheztessük,sőt min 2 óránként keltsük és tömjük,amíg ébren van.+2 napja van,h székletet produkáljon,különben gáz van.Nem is folytatom...Megkezdődött a kialvatlanság ideje
Én szinte egyfolytában masszíroztam,fejtem mindenki segítségével(kínomban röhögtem is rajta,h ennyien rég fogdosták,gyötörték a melleim)A férjem átvette a gondoskodást a gyerek felett.
Ma ott tartunk,h kezdi megközelíteni a születési súlyát,már 3x szopizott és néha látjuk ébren is
kezd visszatérni a színe is.
Hát ezért drukkolok nagyon,h minél előbb minél több tejem legyen,imádnám szoptatni
most megtudtam,mennyire jó érzés.
Bocsi a hosszú beszámolóért,csak jól esett kiönteni a mérgem,remélem ha szülök,az már nem ebben a kórházban fog megtörténni